Hi-tech nema prethodne stranice
COOL

Viber stickeri Sea Stara!

objavljeno prije 8 sati i 49 minuta

Četiri dana prije početka moćnog trećeg izdanja festivala stigli su Viber stikeri Sea Stara. Preko milijardu Viber korisnika iz svih djelova svijeta od danas mogu razmjenjivati potpuno novi… više »

NOVOSTI

HONOR u Londonu predstavio HONOR 20 seriju

objavljeno prije 13 sati i 50 minuta

Globalni brand pametnih telefona HONOR jučer je u Londonu službeno predstavio svoju prvu seriju pametnih telefona: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO. Ova zbirka remek djela potvrđuje… više »

BORBA

Huawei umiruje korisnike

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Huawei se obratio korisnicima, postojećim i budućim. „Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta. Kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida,… više »

NOVOSTI

Galaxy S10 + dobiva posebno izdanje za Olimpijske igre

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Samsung već tradicionalno prati olimpijske igre posebnim izdanjima „Olimpijskih igara" svojih flagship modela. Nakon Galaxy Note, Galaxy Note 3, Galaxy S7 edge i Galaxy Note 8, sada je… više »

STVARNO?

Google prekinuo suradnju s Huaweijem

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Alphabet Inc., krovna tvrtka Googlea šokirala je odlukom o prekidu suradnje s Huaweijem. Huawei je temeljem te odluke odmah izgubio pristup za nadograđivanje softvera telefona koji… više »

HMMM...

Fake news i internet određuju sudbinu Europe?

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Fake news jedna je od najčešćih fraza od američkih izbora 2016., nastavila se koristiti tijekom referenduma o Brexitu, a sad su na tapeti izbori za Europski parlament. Naime, građani… više »

FESPA 2019

Canon predstavio revolucionarne inovacije iz područja grafike velikog formata

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Na sajmu FESPA 2019 (od 14. do 17. svibnja 2019., Messe München, Njemačka,) Canon je predstavio neke revolucionarne inovacije koje će olakšati proizvođačima natpisa i grafike… više »

NOVOSTI

Tvrtka Sony predstavila SDS partnerstvo s Kodak Centrom

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

U srijedu, 15. svibnja 2019., na lokaciji Kodak-Centar shop, Praška 2, Zagreb, s početkom u 17 sati predstavljeno je partnerstvo velikana fotografije. Na početku događaja, posjetitelji… više »

SLUČAJ

Izjava CEO-a Rakuten Vibera o kršenju privatnosti

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Rakuten Viberov CEO Djamel Agaoua dao je svoj komentar na najnovije kršenje privatnosti korisnika WhatsAppa i naglasio ključne aktivnosti koje pomažu u prevenciji takvih problema… više »

NOVOSTI

Sklopljeno novo dugoročno partnerstvo AOC-a i Red Bulla

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Specijalist za monitore AOC najavio je dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući ovom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport… više »

HMMM...

Facebook uvodi ograničenja za live stream

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Facebook je objavio da će pooštriti pravila za korištenje svoje usluge 'livestream', ususret sastanku svjetskih čelnika kojima je cilj ograničavanje nasilja na internetu… više »

NOVOSTI

Tajvanski TSMC započinje proizvodnju A13 chipseta tvrtke Apple

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Svima je već poznato kako će Apple u rujnu predstaviti nove modele iPhone pametnih telefona (među kojima će zasigurno biti i iPhone 11). Nove uzdanice Apple biti će pokretane A13 chipsetom,… više »

NOVOSTI

HONOR 20 i prvi na svijetu dinamički holografski dizajn

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Globalni brand pametnih telefona HONOR kod svoje će nadolazeće serije HONOR 20 otkriti prvi dinamički holografski dizajn na svijetu. Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja… više »

NARAVNO!

Instagram će blokirati hashtagove protivnika cijepljenja

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Instagram se uključio u borbu protiv lažnih vijesti najavom da će blokirati sve antivakserske hashtagove putem kojih se šire dokazano lažne informacije o cijepljenju. Na ovoj… više »

NOVOSTI

HTC odlazi s kineskog tržišta

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Tajvanski HTC nekad je imao pametne telefone za poželjeti, no već se duže vrijeme nalazi u problemima. Naime, konkurentske tvrtke profitirale su padom prodaje HTC pametnih telefona te se već… više »

skrolaj na vrh