Hi-tech nema prethodne stranice
COOL

HONOR Magic6 Pro dostupan u prodaji u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Nakon nedavnog globalnog predstavljanja na Mobile World Congressu 2024. u Barceloni, novi premium pametni telefon HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji u Hrvatskoj, a može se pohvaliti… više »

SAVJETI

Umreženi za bolju fizičku formu

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Jeste li ikada razmišljali o tome kako možete učiniti svoju svakodnevicu aktivnijom i zdravijom uz korake, potrošnju kalorija i dobrodošli unos svježeg zraka nakon duge… više »

WOW

HONOR Magic6 Pro sa 5 DXOMARK zlata

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

HONOR je još jednom redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona sa svojim najnovijim flagship modelom. HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio… više »

SJAJNO

HONOR Magic6 Pro - čudesni uređaj

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon HONOR Magic6 Pro, koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj - kod… više »

ODLIČNO

Huawei se širi na Andaluziju

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

U ponedjeljak, 26. veljače 2024., HUAWEI Mobile Services (HMS) potpisao je Memorandum o razumijevanju s Vijećem za turizam, kulturu i sport andaluzijske vlade (Turismo Andalucía) i… više »

ČESTITAMO

HONOR na MWC-u pobrao hrpu nagrada

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Globalni tehnološki brend HONOR je, na MWC-u 2024 u Barceloni, otkrio svoju novu strategiju za sve situacije predstavljanjem iskustva poboljašnog umjetnom inteligencijom te… više »

SJAJNO

HONOR osvjetljava budućnost AI u pametnim uređajima na MWC-u

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Na MWC-u u Barceloni 2024., George Zhao, izvršni direktor tvrtke HONOR Device Co., Ltd., zauzeo je pozornicu s vodećima u industriji na panel diskusiji koja je potaknula na… više »

SATOVI

Garmin objavljuje nove funkcije i remene za odabrane pametne satove

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Garmin je najavio nova ažuriranja softvera i funkcija za odabrane pametne satove, uključujući epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, vívoactive 5 i Venu 3 seriju pametnih satova i… više »

ODLIČNO!

U Hrvatskoj započelo razdoblje pretprodaje najnovijeg HONOR-a Magic6 Pro

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Globalni tehnološki brend HONOR ovoga je vikenda na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon, HONOR Magic6 Pro koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj.… više »

RECENZIJA

HONOR Magic6 Lite recenzija

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

HONOR Magic6 Lite predstavlja ulazak u svijet pametnih telefona s visokim performansama po pristupačnoj cijeni. Ovaj uređaj donosi kombinaciju elegantnog dizajna, impresivnih značajki i… više »

SJAJNO

HONOR Magic6 Lite ima jednu od najizdržljvijih baterija

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

HONOR Magic6 Lite, jedan od novijih mobitela globalnog tehnološkog brenda HONOR, nema fokus samo na jednoj performansi već korisnicima daje sve što im treba u jednom uređaju.… više »

MWC 2024

Huawei predstavio high-end proizvode kojima uzlazi i u modni svijet

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Tijekom Mobile World Congress (MWC) 2024. sajma, koji se održava od 26. veljače u Barceloni, Huawei je prikazao svoje serije tehnološki napredno dizajniranih flagship uređaja koji su… više »

WOW

HONOR predstavlja potpuno novu strategiju 'AI za sve situacije' na MWC-u

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je na ovogodišnjem MWC-u svoju novu strategiju za sve situacije uvođenjem iskustva poboljšanog umjetnom inteligencijom koja… više »

JEDVA ČEKAMO

HONOR u Barceloni predstavlja revolucionarne inovacije

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Ove nedjelje ilitiga sutra, 25. veljače, s početkom u 13:30 sati (CET), globalni tehnološki brend HONOR će na MWC-u u Barceloni predstaviti nove pametne telefone. Na samom događaju… više »

BRAVO

HONOR ušao među TOP 5 proizvođača pametnih telefona u Europi

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Prema posljednjem canalys izvješću, HONOR je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao nevjerojatan… više »

skrolaj na vrh