Muškarci nema prethodne stranice
HEH?!

Ćelavci su u modi!

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Ćelavi muškarci seksualno su potentniji - ovaj mit već dugo kruži, jer se smatralo da je ćelavost povezana s višom razinom testosterona, ali znanstvenici su dokazali suprotno.… više »

HE HE

Zašto žene privlače zauzeti muškarci?

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Zauzeti muškarci ženama su privlačniji, dokazalo je zanimljivo istraživanje - studenticama je pokazana fotografija muškarca i u grupi kojoj je rečeno da je zauzet za njega se… više »

MA DA?

Očevi su sretniji od majki?

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Očevi su u patrijarhalnom društvu poput našeg osuđeni uglavnom na minornu ulogu u odgoju djece, što je definitivno pogrešno - mitovi o očinstvu davno su se… više »

ODLIČNO

Bolje je biti oženjeni muškarac

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave svoje ponašanje. Osim što su neminovno pod utjecajem svoje nježnije polovice, oni koji su u braku… više »

ZNALI SMO :)

Muškarci sazrijevaju puno kasnije

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Sigurno ste ne jednom čuli da ljudi govore kako se muškarci, čak i u odrasloj dobi, i dalje ponašaju poput djece. Neki također vjeruju da kad su u pitanju parovi, upravo žene… više »

EH, DA... :)

Muškarci su narcisoidniji od žena

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Muškarci su narcisoidniji od žena, pokazala je analiza američkih znanstvenika nakon što su proučili podatke iz 355 znanstvenih članaka, disertacija i tehničkih priručnika u… više »

EHHH...

Muška navika koja izluđuje žene

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Neovisno je li riječ o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o… više »

OPA :)

Što žene zapravo traže kod muškaraca?

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Što je ženama ključno na muškarcu - je li u pitanju izgled, odličan smisao za humor ili karizma? Sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu… više »

SAVJETI

Kako sačuvati zdravlje prostate

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Svaki muškarac treba brinuti o svojoj prostati, redovito ići na preglede, rekreirati se i kvalitetno jesti kako bi žlijezda koja proizvodi sjemenu tekućinu dugo bila u funkciji… više »

STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih. Jedna od posljednjih studija koja se bavila… više »

ZNATE LI?

Kakve grudi vole koji muškarci?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Grudi su većini muškarcima jedan od glavnih fetiša, pa vrijedi ona da će svake grudi naći svog obožavatelja, ma kakve bile. No, sad imamo i egzaktne podatke - ispitali su kakve… više »

SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj… više »

STVARNO?

Muške su suze krokodilske...

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Muškarci ne plaču... barem ih tako uče od malih nogu, ne samo u našoj kulturi već širom svijeta, na užas njihovih majki i ostatka normalnog pučanstva...  Jer, tu… više »

FRAJERI

Kako jednostavno izgledati dobro?

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Vaša odjeća odaje informacije o vama, točnije vaš stil ponekad može biti ogledalo vašeg karaktera. Za mnoge muškarce odabir odjeće nije lagan zadatak i… više »

EH, DA... :)

5 problema muškaraca u seksu...

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Muški spolni organi podložni su velikom broju akutnih oboljenja koja vrlo lako mogu postati kronična u slučaju da se ne liječe. Između ostalog, bolesti mokraćnog sustava u… više »

skrolaj na vrh