Muškarci nema prethodne stranice
Foto: Pexels
OPA :)

Za kakvim se frajerima okreću žene?

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Muškarci s bradom privlačniji su od onih bez nje. Tako tvrde rezultati studije u sklopu koje je 8500 žena moralo ocijeniti potencijal muškaraca s bradom i bez nje da im budu… više »

DA?!

Muškarci su podmukliji od žena

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Vjerojatnije je da će muškarci sabotirati svoje profesionalne konkurente nego žene, pokazala je studija Tehnološkog instituta u Karlsruheu (KIT).  - Nije to zbog… više »

OPA :)

Muškarci koji ruše sterotipe zanimljiviji su ženama

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Žene više privlače muškarci koji ruše stereotipe i aktivno sudjeluju u kućnim poslovima, pokazali su rezultati vrlo zanimljivog istraživanja. Prema rezultatima analize… više »

LOOL

Zašto frajeri toliko vole svoj WC?

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Muškarac i WC - dva nerazdvojna pojma, podložena frustracijama žena koje ne mogu do toaleta - ili zbog zauzetosti, ili zbog miomirisa koje je ostavio njihov dragi. Naime,… više »

ZAPAMTITE :)

Par savjeta za bolji izgled - za muškarce

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Muškarci trpe sve veći pritisak da izgledaju lijepo, njegovano i poželjno, čak i ako nisu (već zaboravljeni) metroseksualci... za utjehu, čak i ako niste bili dobitnik genetičke… više »

ZAPAMTITE!

Zaljubljeni mušarac - kako ga prepoznati

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Zaljubljenost je jedno od najdražih stanja ženama, i'to iz vrlo jednostavnog razloga - čini ih kreativnijima i sretnijima. Ma koliko to čudno zvučalo, ni s muškarcima situacija… više »

O, DA!

Pokloni koji vesele svakog muškarca

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Muškarci se uvijek pitaju voli li ih njihova draga, a dosta toga u cijeloj priči ovisi o vremenu koje ste proveli u vezi. Ako ste zajedno par mjeseci, ne možete očekivati skup ili… više »

STVARNO?

Što žene stvarno cijene kod partnera?

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Žene cijene različite stvari kod partnera, pa tako nije baš jasno je li presudan izgled, odličan smisao za humor ili karizma? No, istraživanje tvrdi da sve to može igrati ulogu biranju… više »

MA DA?

5 stvari koje želi svaka žena

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Postoje neke jednostavne stvari kojima svaki muškarac može oduševiti ženu. Komplimenti - ne oni otrcani o izgledu koje možeš čuti u većini filmova, svaka žena voli čuti… više »

HE HE

Žene kojih se muškarci boje

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Horoskop zna puno o karakteristikama osobnosti pojedinih znakova zodijaka, a kad bismo krenuli opisivati ženu Ovna, postalo bi nezgodno... Naime, iako svaki iole ozbiljan muškarac… više »

LOOL

Kako se žene spremaju za spoj?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Žene se za spoj pripremaju puno duže od muškaraca - oni i tako samo prođu britvicom po licu (eventualno), nabace malo parfema i čistu košulju. No, ako mislite da vas partnerica… više »

MYTHBUSTERS

Tri najveća mita o muškarcima

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Muškarci su mitomani i nemaju ništa protiv toga da o njima kruže neprovjerene činjenice, jer se nadaju da će na taj način uloviti više žena. Stoga, nije na odmet znati… više »

HE HE

Kako biti privlačniji ženama?

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Kakvi muškarci privlače žene? Za točan odgovor na ovo pitanje mnogi bi muškarci dali sve što imaju, a mi vam ga dajemo besplatno... Naime, to je pitanje zaintrigiralo i… više »

EH, DA... :)

Kako muškarci izluđuju žene u krevetu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Muškarci često pokazuju navike koje tjeraju žene da se u nevjerici prime za glavu. To se prije svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po cijelom domu.… više »

ZNATE LI?

Čemu zapravo služi brada?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Čemu brada i što je, evolucijski gledano, njena poanta? Djeca, žene i mnogo muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošećete li ovih dana ulicom naići ćete na brade… više »

skrolaj na vrh