Muškarci nema prethodne stranice
UPS?

Zašto je muškarcima starenje problematično

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Genetika je zeznuta stvar - previše toga može krenutli ukrivo, a na žalost se to i događa - a posebno muškarcima. Naime, krivo slovo, pogrešno kopiranje, sve to s… više »

STVARNO?

Muškarci, volite li pametne žene?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Često vidimo da žene glume da su manje pametne nego što jesu kako bi privukle muškarca. Niste jedini, ako ste ovo primijetili. Istraživači su još 2015. u jednoj studiji… više »

ZNATE LI?

Muškarci brže ćelave ako su marljivi

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Izgubili ste kosu? Izgleda da ste radili previše, kažu to južnokorejski stručnjaci. Prema njihovom istraživanju, previše posla može djelovati pogubno na mušku kosu, ma… više »

DAN OČEVA

Kako se Dan očeva slavi u svijetu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Dan očeva je baš danas, a ovaj je datum u Hrvatskoj izabran zbog blagdana sv. Josipa, Isusova oca. Još 1908. godine, u Sjedinjenim Američkim Državama, obilježen je prvi Dan… više »

EH, DA... :)

Što sve muškarci rade pogrešno?

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Muškarci gledaju na svijet različito od žena, što nije niti čudno niti zbunjujuće, no svejedno radi probleme kad takav pogled na svijet uzrokuje različite prioritete - a to onda… više »

EHHH...

Muškarci samo kompliciraju, to je zaključak ;)

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Muškarci su sredinom 2020. činili 48,6 posto stanovništva u Hrvatskoj, a podaci pokazuju da udio muškaraca u obrazovanju pada kako raste stupanj obrazovanja, kao i da se… više »

kriza recesija
KRIZA

Što kad partner uđe u krizu srednjih godina?

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Žene ulazu u menopauzu, dok muškarce čeka kriza srednjih godina - a njih udara puno jače nego nježniji spol... štoviše, trebamo ih zvati slabijim spolom, jer su žene puno… više »

LOOL

Muškarci ne plaču i drugi mitovi o zdravlju

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Neki od najčešćih zdravstvenih rizika kod muškaraca su: srčane bolesti, respiratorne bolesti , ozljede i nesreće, bolesti jetre, dijabetes, alkoholizam, depresija i spolno… više »

TUŽNO

Svaka peta osoba otuđena je od oca

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Otac je velika figura u svakom djetinjstu, baš kao što je i majka, no kad su očevi u pitanju tu se vrlo često pojave problemi koji na kraju dovode do otuđenosti. Studija koju su… više »

LOOL

Muškarci rade čudne selfije

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Nije dugo čekalo da se naprave ovakva istraživanja - muškarci koji objavljuju mnogo selfie fotografija čudni su, a najgori su oni koji se koriste filterima na… više »

NAJAVE

Počeo je projekt ‘ODABRALI TATE’ i edukacije za cijelu obitelj

objavljeno prije 1 godinu

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo od 01.09.2021. do 30.06.2022. održava projekt 'ODABRALI TATE'. Prvom radionicom „Ravnopravno roditeljstvo", koja je održana 3.9., i… više »

JESTE LI?

Kakve veze stvarno žele muškaci?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Raznovrsne erotske usluge popularne su diljem svijeta, među koje se ubrajaju: striptiz, prodaja intimnih fotografija, virtualna komunikacija putem mrežnih razgovora, prijenosi preko… više »

MA DA?

Muški nezgodni problemi u seksu

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Muškarci, kao što znamo, pričaju bajke o seksu puno češće nego istinite priče, no ova je vrlo zanimljiva, a istovremeno i traumatična za dobar broj njih.... Naime,… više »

ZNATE LI?

Što suprug/a radi za vas?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Vjenčanje je velik preokret u životu - više niste sami, uvijek imate nekoga kraj sebe i trebali bi dijeliti sve... barem tako kažu. Ako je jedna stvar koju ste slušali, to je… više »

UPS! ;)

Muškarci u problemu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Profesorica Shanna Swan, američka epidemiologinja koja proučava utjecaje okoliša na ljudski razvoj, nedavno je objavila novu knjigu pod nazivom "Odbrojavanje". U njoj navodi da bi… više »

skrolaj na vrh