Muškarci nema prethodne stranice
NAJAVE

Počeo je projekt ‘ODABRALI TATE’ i edukacije za cijelu obitelj

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo od 01.09.2021. do 30.06.2022. održava projekt 'ODABRALI TATE'. Prvom radionicom „Ravnopravno roditeljstvo", koja je održana 3.9., i… više »

JESTE LI?

Kakve veze stvarno žele muškaci?

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Raznovrsne erotske usluge popularne su diljem svijeta, među koje se ubrajaju: striptiz, prodaja intimnih fotografija, virtualna komunikacija putem mrežnih razgovora, prijenosi preko… više »

MA DA?

Muški nezgodni problemi u seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Muškarci, kao što znamo, pričaju bajke o seksu puno češće nego istinite priče, no ova je vrlo zanimljiva, a istovremeno i traumatična za dobar broj njih.... Naime,… više »

ZNATE LI?

Što suprug/a radi za vas?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Vjenčanje je velik preokret u životu - više niste sami, uvijek imate nekoga kraj sebe i trebali bi dijeliti sve... barem tako kažu. Ako je jedna stvar koju ste slušali, to je… više »

UPS! ;)

Muškarci u problemu

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Profesorica Shanna Swan, američka epidemiologinja koja proučava utjecaje okoliša na ljudski razvoj, nedavno je objavila novu knjigu pod nazivom "Odbrojavanje". U njoj navodi da bi… više »

HE HE

Kako se žene igraju s muškarcima

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Muškarci su u priličnom proglemu kad trebaju nekoj ženi pokazati da ste joj zanimljivi i dovoljno atraktivni da bi je, možda, mogli osvojiti. U tim trenucima kao da su totalno smotani… više »

ZANIMLJIVO

Zašto muškarci bježe iz veza?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Svakodnevne obaveze, bez obzira uključuju li one djecu, posao, fakultet, održavanje kućanstva ili nešto peto, često utječu na vezu tako da se partneri izgube i zanemare sebe, svoje… više »

LOOL

Zašto je WC omiljena muška prostorija?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Muškarci i vrijeme koje provode na toaletu česta je tema šala, no onima koji žive s njima sigurno nije tako smiješno - nebrojeno su puta pogodili zatvorena vrata i… više »

UPS!

Zašto korona više napada muškarce?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Među pacijentima na odjelima intenzivnog liječenja u bolnicama za liječenje korona virusa prevladavaju pretili muškarci. Stručnjaci još nisu sigurni zašto. Ono… više »

EH, DA... :)

Kako muškarci štete svom izgledu

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Muškarci su poznati po tome da baš i ne drže pretjerano do svog izgleda kao žene, ali činjenica je da je dobar izgled katkada pokazatelj dobrog zdravlja i pravilnog držanja svih… više »

ISPROBAJTE :)

Uleti ženama koji pale

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete. Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje muškarci ne vole u vezama

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Muškarci neke stvari jednostavno ne vole u vezama, ma koliko bili zaljubljeni u svoju trenutnu partnericu, a ovo su tri koje im neobično idu na živce. Manipuliranje - a tako… više »

ZAPAMTITE :)

5 pitanja koja NE postavljate ženama na prvom spoju

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Prvi spoj je stresan za oba sudionika, pa nas ponekad ponese nervoza i počnemo pričati... pa, recimo gluposti, ili postavljamo potpuno pogrešna pitanja koje definitivno nisu primjerena… više »

STVARNO?

Čega se boje muškarci?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Muškarcima se stalno govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji žele razbiti iluziju… više »

STVARNO?

Za što služi brada?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Što je, evolucijski gledano, poanta brade? Djeca, žene i cijela četa muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošetate li ovih dana ulicom, naići ćete na brade… više »

skrolaj na vrh