Muškarci nema prethodne stranice
SAVJETI

Aktivni muškarci imaju manju šansu za čak 9 vrsta raka

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Muškarci s dobrom kardiorespiratornom kondicijom imaju daleko manju vjerojatnost da će razviti rak glave i vrata, želuca, gušterače, jetre, crijeva, rektuma, bubrega, pluća i… više »

STVARNO?

Muškarci s teškim poslovima imaju problema sa srcem?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Utjecaj opterećenja na poslu i neravnoteže truda i nagrade u kombinaciji bio je sličan veličini utjecaja pretilosti na rizik od koronarne bolesti, prema timu kanadskih liječnika čije je… više »

SAVJETI

Muškarci i kuhanje - nekima ide, nekima ni u tragovima

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Kuhinja, nekad smatrana tradicionalnim ženskim teritorijem, danas se sve više otvara muškarcima koji istražuju čaroliju kulinarskog svijeta. Ipak, mnogi od njih susreću određene… više »

SAVJETI

Par ranih znakova raka prostate

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Dragi naši muškarci, vjerovali ili ne, vi iste ni superheroji ni neuništivi, štoviše, trebate brinuti za svoje zdravlje svakodnevno... Neime,… više »

SAVJETI

Kako riješiti problem ispadanja kose, dečki?

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Kada pričamo o podizanju svijesti o muškom zdravlju, važan aspekt koji često ostaje u sjeni jest ispadanje i gubitak kose kod muškaraca. U pitanju je estetski problem koji može… više »

DAN MUŠKARACA

Gospodo, vijeme je da se posvetite sebi

objavljeno prije 4 mjeseca

Muškarci se često prikazuju kao samouvjereni i sigurni u svoje seksualne sposobnosti. Međutim, stvarnost je da se muškarci, baš kao i žene, mogu nositi s različitim… više »

SAVJETI

Muškarci u vezama najčešće ne vole... što točno?

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Veze su kompleksna područja u kojima se susreću različite osobnosti, očekivanja i potrebe. Muškarci, poput žena, imaju svoje preferencije i izazove kada je riječ o emocionalnim vezama.… više »

SAVJETI

Zašto muškarci imaju sve manje spermije?

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Dakle, ukratko - panika. Muškarci imaju sve manje spermija što, naravno, posljedično radi probleme kod začeća tako da imamo sve manje trudnoća... a to smo si, zapravo, sami… više »

SAVJETI

Par detalja o prostati...

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Studeni je mjesec posvećen obilježavanju borbe protiv raka prostate, te u to ime stavljamo fokus na često zanemaren aspekt zdravlja muškaraca. Vrijeme je da prekinemo šutnju o… više »

MOVEMBER

Što je Movember i zašto je važan?

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mjesec studeni već dugo nije samo običan mjesec, nego i Movember - mjesec posvećen podizanju svijesti o muškim zdravstvenim problemima, posebice raku prostate, rak testisa, mentalnom… više »

SAVJETI

Par stvari koje svaki muškarac treba znati... o ženama

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Velika većina stručnjaka za ljubavne veze slaže se kako je jedna od najvažnijih stvari koje svaki par treba njegovati dobra komunikacija. Nažalost, muškarci i žene uglavnom imaju vrlo… više »

ANDROPAUZA

Muški izazovi i promjene nakon četrdesete

objavljeno prije 5 mjeseci

Andropauza, također poznata kao muška menopauza, predstavlja prirodan biološki proces koji se javlja kod muškaraca nakon četrdesete godine života. Iako je često manje… više »

SAVJETI

Stres, muškarci i srčane bolesti

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Stres na radnom mjestu nije samo neugodan emocionalni teret, već i ozbiljna prijetnja muškom zdravlju, posebno kada je riječ o bolestima srca. Srčane bolesti su jedan od vodećih uzroka… više »

ZNATE LI ;)

Što je ženama najzanimljivije na muškarcima?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Pitanje privlačnosti između spolova oduvijek je bilo intrigantno i kompleksno. Što čini muškarce privlačnima ženama? Odgovor na ovo pitanje varira od osobe do osobe, ali postoje… više »

SAVJETI

5 sigurnih načina kako osvojiti ženu vaših snova

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Osvojiti ženu vaših snova može biti izazovno, ali uz pravi pristup i iskrenu nameru, možete uspeti. Nema magičnog recepta za zaljubljivanje, ali postoje određeni koraci koji mogu… više »

skrolaj na vrh