Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

5. Reunited festival hip hop kulture u AKC Medika

objavljeno prije 14 sati i 13 minuta

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack od 25. do 28. rujna u prostorima AKC Medika, održat će se 5. Reunited festival hip hop kulture. Festival će kroz pet dana ponuditi bogat… više »

NAJAVE

Filmski genij Orsona Wellesa

objavljeno prije 14 sati i 59 minuta

Najavljujemo novu retrospektivu velikog, markantnog i karizmatičnog američkog redatelja i glumca Orsona Wellesa, koja će se pod nazivom 'Portreti: Filmski genij Orsona Wellesa' održati… više »

NAJAVE

Ciferšlus ART PARTY 4. listopada u Laubi

objavljeno prije 17 sati i 14 minuta

Bruce Lee u jedinstvenom izdanju kakvo još niste vidjeli, umjetnički okršaj kauboja i brojne druge zanimljivosti samo su dio neviđene umjetničke čarolije koju nam u petak,… više »

FONOKINOTEKA

Intiman koncert velike glazbene dive Zdenke Kovačiček u kinu Kinoteka

objavljeno prije 19 sati i 14 minuta

Novo jesensko izdanje FonoKinoteke 12. listopada u kinu Kinoteka ugostit će karizmatičnu i bezvremensku glazbenicu Zdenku Kovačiček koja će izvesti najveće hitove sa svog bogatog… više »

IZLOŽBE

"Ekstravagantna ljubav" nadmašila očekivanja

objavljeno prije 20 sati i 42 minute

U sklopu međunarodnog festivala "Ekstravagantna tijela", koji istražuje granice normalnog i patološkog, u srijedu je u zagrebačkom Tehničkom muzeju otvorena izložba "Ekstravagantna… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 22 sata i 13 minuta

Fidel Gastro (13h) Saturday Lunch Classics W/ João Ferreira Muzička akademija (15h) Trio Eusebius Šumica Jankomir (16h, 120 kn) Zagreb Tribes► Biggest Underground Gathering|… više »

FESTIVALI

Otvorenje Vox Feminae Festivala

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

13. Vox Feminae Festival otvara se audio-vizualnom izložbom Karle Crnčević i Lucije Bužančić 'Na brdu _ skice za izmještanje' u BAZI (Adžijina 11), 27. rujna u 20h. Postav u formi… više »

NAJAVE

Avishai Cohen Trio u Zagrebu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Nakon rasprodanog i hvaljenog koncerta koji su održali na ovogodišnjim jubilarnim 70. Dubrovačkim ljetnim igrama, Avishai Cohen Trio nastupit će u srijedu, 25. rujna u Koncertnoj… više »

NOVOSTI

Yogi objavio prvi singl s nadolazećeg albuma

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Gitarist i producent Yogi Lonich objavio je prvi solo singl s novog, nadolazećeg albuma, a radi se o pjesmi "Got You Where I Want You"! Pjesma najavljuje prvi službeni solo… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe "Tin Jakopec - makete" u CeKaTeu

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara u utorak,  24. rujna 2019. u 19 sati izložbu pod nazivom Tin Jakopec -… više »

FESTIVALI

Hrvatski filmovi u Portorožu

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Na ovogodišnjem Festivalu slovenskog filma, koji traje od 17. do 22. rujna u Portorožu, u natjecateljskim programima prikazat će se jedanaest hrvatskih filmova, od kojih su devet… više »

NAJAVE

Bruno Mičetić Quintet - sve boje jazza

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Bruno Mičetić školovani je jazz glazbenik i poznati riječki gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera, brojna studijska izdanja te suradnje s eminentnim glazbenicima iz… više »

COOL

Besplatan ulaz u MUO ako dođete - biciklom

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Muzej za umjetnost i obrt je, u povodu Europskog tjedna mobilnosti, pozvao građane da se pridruže inicijativi "Biciklirajmo do MUO!" i svima koji od 17. do 22. rujna, dođu biciklom do Muzeja… više »

NAJAVE

Edo Maajka 31.10. u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Neupitna veličina balkanskog rapa Edo Maajka vraća se 31. listopada u užarenu klupsku atmosferu Vintage Industriala. Koncert na sam Halloween bit će prigodno dočekan proslavom 18 godina od… više »

OSVRT

Lirske apstrakcije - atraktivni ciklus Mladena Žunjića

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Jedan od segmenata istraživanja, vrlo vrijednog hrvatskog umjetnika, slikara Mladena Žunjića jest i pitanje mogućnosti boje, boja, vertikala i horizontala kolorita. U dosadašnjem… više »

skrolaj na vrh