Kultura nema prethodne stranice
OSVRT

Slikari Ivana i Teo Trostmann

objavljeno prije 2 sata i 47 minuta

Mora se priznati kako bračni ali i umjetnički par, Ivana i Teo Trostmann, Dubrovčani, unatoč svim nevoljama u kulturi i oko nje, djeluju skladno, ustrajno i nadahnuto, istina svatko okružen… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 5 sati i 48 minuta

Eto što ima Advent u muzeju, 11h - Muzeji Duo Ljubičić-Turkulin / klavir četveroručno, 20h - HGZ više »

NAJAVE

Gavellin "Zagreb 2020" u Laubi

objavljeno prije 21 sat i 17 minuta

Nastao kao niz glumačkih improvizacija, prema konceptu i u režiji Dubravka Mihanovića i Filipa Šovagovića, "Zagreb 2020" autentični je kreativni odgovor na opću… više »

KINA

Art-kino u Rijeci nastavlja s programom

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

„Kumek" je na programu 1. prosinca u dva termina, u 17 i 19.30 sati, a na projekcijama će biti Juričan i scenarist filma, istraživački novinar Saša Paparella, najavljeno je.… više »

ONLINE

Online kazalište - Ritina škola

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

U nedjelju 29.11. u 20 sati u On line kazalištu uživo pogledajte komediju Ritina škola (i uživo u Kazalištu Mala scena, Medveščak 2) Zbog brojnih… više »

GLAZBA

miCROfest 2020 - 4. Međunarodni festival mikrotonalne glazbe

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

U subotu, 5. prosinca 2020. s početkom u 14 sati održat će se miCROfest 2020 - 4. Međunarodni festival mikrotonalne glazbe u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a) pod umjetničkim vodstvom… više »

NAJAVE

Eroica u subotu u HNK-u Zagreb

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Orkestar Opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu izvest će u subotu, 28. studenoga, Treću simfoniju Eroicu Ludwiga van Beethovena, a u jedno od najslavnijih skladateljevih djela… više »

FESTIVALI

Muzički biennale Zagreb iduće godine slavi 60. rođendan

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Zahvaljujući međunarodnom festivalu suvremene glazbe, Muzičkom biennalu Zagreb, naš glavni grad se u travnju svake neparne godine transformira u kulturni centar kojem gravitiraju… više »

NAJAVE

Izložba Gaming Playground 2

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Izložba se može razgledati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb, STALNI POSTAV, u periodu od 26. studenog do 10. prosinca 2020. RADNO VRIJEME… više »

KAZALIŠTE

Praizvedba nove predstave Fešta 28. studenog u Teatru EXIT

objavljeno prije 2 dana

PRAIZVEDBA - subota 28.11. u 20h Autorski projekt (tekst i režija) Josipe Anković i Josipa Ledine Igraju: Josipa Anković i Josip Ledina Umjetnička savjetnica na projektu:Anica Tomić… više »

NAJAVE

Black Coffee & Martina Thomas u Zagrebu

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

U nedjelju, 29. studenog, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, hrvatski jazz band 'Black Coffee' obilježit će 26. godišnjicu djelovanja. Koncertom u 20 sati, promovirat će svoj 13. po… više »

EMISIJE

Ji Suk Baek u KolibriSu

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Gošća ovotjedne emisije KolibriS je Ji Suk Baek - likovna umjetnica koja je rođena u Južnoj Koreji. Ji Suk Baek diplomirala je na Likovnoj akademiji u Seulu, a već duži niz godina živi… više »

NAJAVE

Donatorski koncert klavirskog dua Ljubičić - Turkulin

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

U nedjelju, 29. studenog u 20 sati u Velikoj dvorani HGZ-a, duo Ljubičić-Turkulin će publici pružiti jedinstveni doživljaj izvedbe djela za klavir četveroručno. Iva Ljubičić Lukić i Kosjenka… više »

SJAJNO!

Rekordna gledanost 52. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, koja se ove godine održala online, zabilježila je rekordnu gledanost, s više od 28.700 pregleda i 5.880 posjetitelja iz više od 40… više »

NAJAVE

Premijera autorske predstave Vedrane Klepice

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Keinberg - mjesto koje nestaje autorski je projekt dramaturginje i redateljice Vedrane Klepice, kazališna distopija o zajednici čija dugoročna industrijska i ekonomska eksploatacija… više »

skrolaj na vrh