Kultura nema prethodne stranice
COOL

Održana prva Kultura za sve!

objavljeno prije 37 minuta i 39 sekundi

Vikend u Novom Zagrebu prošao je u znaku Kulture za sve! Ideja ove nove manifestacije, nastale u sklopu projekta SuKultura, bila je na primjerima dobre prakse prezentirati benefite… više »

FESTIVALI

Fantastic Zagreb ide dalje

objavljeno prije 2 sata i 51 minutu

Ljubitelji žanrovskog filma u velikom su broju pohodili prva četiri dana 10. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima i premijernim naslovima. Novi tjedan… više »

COOL

Predahnite u street art galeriji Art parka na Ribnjaku

objavljeno prije 3 sata i 51 minutu

U najljepšoj gradskoj hladovini zagrebačkog Ribnjaka projekt Art park uspješno ostvaruje svoje peto izdanje nudeći raznovrstan svakodnevni program. U tom rasporedu posebnu ulogu… više »

LJETO

Ljeto na Bundeku

objavljeno prije 4 sata i 20 minuta

Programi Ljetne pozornice Bundek nastavljaju se i u novom tjednu. Večeras - "miljenici" publike na Bundeku, članovi Opere b.b. Zagreb - u jednoj od uspješnica proteklih sezona -… više »

TFF

Završen 18. Tabor film festival

objavljeno prije 5 sati i 50 minuta

U završnom večernjem programu u nedjelju proglašeni su najbolji filmovi 18. Tabor film festivala. Izborom međunarodnog žirija koji su ove godine činili slovenski redatelj i… više »

IZLOŽBE

Utopija - distopija u Novoj Gradiški

objavljeno prije 6 sati i 20 minuta

Na prijedlog ravnateljice Doma kulture Nova Gradiška Danijele Juranović nezavisna kustosica Sonja Švec Španjol je u suradnji s Domom kulture Nova… više »

IZLOŽBE

Hanibal Salvaro i EXAT 51

objavljeno prije 8 sati i 20 minuta

EXAT 70 je skulpturalna instalacija Hanibala Salvara koja je izložena na 55. zagrebačkom salonu. Prema objašnjenju autora samo je dio velikog sustava skulpturalnih instalacija… više »

NATJEČAJ

Sudjelovanje na Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 online

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

HDD poziva zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na jedanaestoj bijenalnoj Izložbi hrvatskog dizajna 19/20, u organizaciji Hrvatskog dizajnerskog društva, koja se ove godine… više »

COOL

Met na internetu

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Direktor te kultne kulturne institucije Peter Gelb je na konferenciji za medije rekao kako pokušavaju probati nešto novo i otkrio je da će se nastupi opernih izvijezda održati… više »

MARTINSKA

Aktualna ŠI gitarijada

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

U subotu, 25. srpnja, nostalgično se vraćamo u dane kad je gitarijada bila među najvažnijim glazbenim događanjima tijekom godine u Šibeniku. Bendovi su predstavljali svoja… više »

LOVA

Sanyu ruši sve rekorde

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Akt slikara Sanyua, prozvanog "kineski Matisse", prodan ovog tjedna na dražbi za više od 258 milijuna hongkonških dolara (33,3 milijuna američkih dolara) potvrdio je status… više »

FORA

Izložba omota ploča iz doba socijalizma

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Izložit će se omotnice ploča nekih od najcjenjenijih hrvatskih i jugoslavenskih grafičkih dizajnera te otkriti specifičnu, značajnu, ali dosad slabo obrađenu temu u području grafičkog dizajna… više »

FILM

Filmske večeri u Močvari: 'Zagrebački ekvinocij'

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

U ponedjeljak, 13. srpnja, s početkom u 20 sati, održat će se nova filmska večer na terasi kluba Močvara. Ovo će izdanje filmskih večeri pozornost pridati možda najvažnijem domaćem filmskom… više »

KONCERTI

Opeth dolaze u Tvornicu

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova bilo kojeg žestokog glazbenog stila posljednja tri desetljeća, veliki Opeth, dolaze u zagrebačku Tvornicu… više »

CEKATE

Ljetni diskont kulture, događanja od 13. - 19.7.

objavljeno prije 3 dana

Ljetni Diskont kulture prigoda je da u CeKaTe-u uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i… više »

skrolaj na vrh