Kultura nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 1 sat i 59 minuta

Eto što im TAAKE & Nordjevel & Theotoxin, 19h - klub Boogaloo Glazbeni tjedan, 19h - Novinarski dom Supersuckers, 20h - Hard Place Requiem, 20h - KD Vatroslava Lisinskog više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 19. ožujka

objavljeno prije 3 sata i 27 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 19. ožujka Petar Pan, 18h - Zagrebačko kazalište lutaka Krava na granici, 19.30h - Komedija Dyad 1929: Light Thorough… više »

ZGDOX

ZagrebDox 2024: mjesec dana do jubilarnog dvadesetog

objavljeno prije 20 sati

Više od 1700 filmskih prijava od kojih čak šezdesetak čine hrvatski dokumentarni filmovi čine osnovu iz koje je sagrađen dvadeseti ZagrebDox. Od projekta kojeg je započela… više »

ODLIČNO

Umjetnost za grad na Festivalu svjetla Zagreb

objavljeno prije 20 sati i 28 minuta

Kroz proteklih nekoliko godina, u okviru manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba i Grada Zagreba, kao što su Artupunktura, Advent Zagreb i Festival svjetla… više »

KONCERTI

Nick Cave & The Bad Seeds u Areni Zagreb

objavljeno prije 20 sati i 58 minuta

Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji I Europi od 2017. s 27 nastupa u 17 zemalja ove jeseni. Bend se naširoko smatra jednim od najvećih… više »

PROMOCIJA

Promocija stripa Lavenderman: Zatvorske priče

objavljeno prije 21 sat i 28 minuta

Promocija stripa Lavenderman: Zatvorske priče autora Vinka Barića, Tonija Favera i Ivane Gamulin te otvorenje izložbe ilustracija iz stripa Ilustrirana… više »

POGLEDAJTE

"Murphy" - Prezentacija suvremeno cirkuskog projekta u nastajanju

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride vas poziva na javnu prezentaciju rada u nastajanju "Murphy" Jelene Kalaice i Tatjane Vuletić, 21. ožujka u 20h u Filmskom… više »

OSVRT

Motiv tijela u opusu Petera Weisza

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Slikar Peter Weisz, suvremeni likovni umjetnik s jakim međunarodnim ugledom, autor je impresivnog opusa, niza ciklusa na platnu u u ulju i akrilu, ali i crteža, uspješni izlagač na… više »

NOĆ KNJIGE

Noć knjige i ove godine 23. travnja

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Najmasovnija nacionalna manifestacija koja promiče knjigu i čitanje te njihovu vrijednost za pojedinca i društvo - Noć knjige održat će se 23. travnja diljem Hrvatske. U tijeku su… više »

NAJAVE

Palaye Royale stiže u Tvornicu Kulture

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Nakon par godina pauze, američki rock trio Palaye Royale vraća se na scenu na turneji u sklopu koje će nastupiti u zagrebačkoj Tvornici Kulture 3. lipnja. Poput pravog rock & roll… više »

KNJIGE

Novi prijevod Borisa Akunina

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Zagrebački VBZ objavio je u Biblioteci Ambrozija (knjiga 646) u broširanom izdanju, drugi roman iz kriminalističke hit-trilogije o sestri Pelagiji, Borisa Akunina: Pelagija i crni… više »

IZLOŽBE

Nova samostalna izložba Davorina Radića u Zagrebu

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Intimna staza smisla i ljepote"  nova je samostalna izložba akrila i akvarela Davorina Radića, akademskog slikara, profesora u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u… više »

ZBELETRON

Potpuno ženski line up s dva strana gostovanja za 15 godina Zbeletrona

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Zbeletron, udruga koja se bavi organizacijom događanja za lezbijke, biseksualke i trans žene te promovira žensko glazbeno stvaralaštvo, s ponosom najavljuje veliku proslavu za… više »

SJAJNO

Q'ART u tvom KVARTU - Ribnjak

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Prvo Q'ART okupljanje ove godine bit će u nedjelju 24. ožujka u Parku Ribnjak. U suradnji s Centrom mladih Ribnjak, ekipa Projekta Ilice: Q'ART odlučila je oživiti kvart Medveščak.… više »

COOL

'Tuškanac u gostima' najavljuje besplatne ulaznice

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Uviđajući potrebu za većom dostupnošću filmske umjetnosti, ali i promocijom kulture gledanja filma u kino dvoranama, Tuškanac u gostima od ovog mjeseca uvodi popust na ulaznice… više »

skrolaj na vrh