Kultura nema prethodne stranice
KULTURA

Opus Edite Glavurtić

objavljeno prije 3 sata i 53 minute

Izložba je otvorena glazbenom točkom koju je izvela mag. mus. Slavica Serenčeš, nakon čega je uvodnu riječ održala ravnateljica Doma kulture Danijela Juranović, opus Edit… više »

KULTURA

Sjajni autoportreti uz vodstvo kustosice

objavljeno prije 7 sati i 54 minute

U četvrtak, 4. lipnja 2020. u 19:00 sati kustosica Mateja Moser održat će stručno vodstvo kroz postav izložbe Autoportreti iz fundusa Muzeja likovnih umjetnost. Riječ je o izložbi koja… više »

WTF?!

EXIT Festival održat će se od 13. do 16. kolovoza 2020.

objavljeno prije 8 sati i 53 minute

Nakon što je epidemija završila u većini balkanskih zemalja srpska premijerka Ana Brnabić zamolila je EXIT Festival da se ne otkaže već pomakne na kasniji ljetni termin. Ova… više »

EHHH...

RockLive ipak sljedeće godine

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Uslijed pandemije Covid-19 virusa, kao i većina festivala našli smo se u nezavidnoj poziciji pripremanja festivala u uvjetima koji to ne omogućuju na najbolji način. Iako u posljednjim… više »

NAPOKON

Versailles se otvara

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Rezidencija francuskih kraljeva - Palača Versailles - s više od 10 milijuna posjetitelja godišnje jedna je od najposjećenijih turističkih atrakcija u Europi, no nažalost zbog… više »

IZLOŽBE

Zorana Unković - Mapiranje (pod)svjesnog

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Autonomni kulturni centar Attack kroz program Galerija Siva poziva Vas na otvaranje izložbe Zorane Unković - Mapiranje (pod)svjesnog u četvrtak 04.06.2020. od 20.00 sati. Izložbu možete… više »

NAJAVE

Simple Minds - novi termin zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Svjetska turneja, a ujedno i zagrebački koncert grupe Simple Minds prebačeni su na sljedeće ljeto Legenadarni rock bend predvođen Jimom Kerrom na stadion Šalata stići će u utorak, 6.… više »

RIJEKA

Dan europskih susjeda - sutra se zabavite

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Na Dan europskih susjeda, u petak, 29. svibnja 2020. iz svih 27 susjedstava Rijeke - Europske prijestolnice kulture putovat će digitalne razglednice s porukama o prijateljstvu, novim stečenim… više »

IZLOŽBE

Vida Meić: „Struktura mrlja“

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Na izložbi Struktura mrlja u Muzeju suvremene umjetnosti, koja je realizirana zahvaljujući MSU nagradi  koju je dobila na 34. salonu mladih 2018., mlada grafičarka Vida… više »

COOL

We Are One

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Tribeca Enterprises i YouTube objavili su u utorak program prvog Globalnog filmskog festivala 'We Are One', u sklopu kojeg će biti prikazano više od stotinu filmova po izboru selektora… više »

TULUM

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik tijekom tri mjeseca trajanja Zagrebu i njegovim posjetiteljima donosi ljetnu oazu u kojoj će se izmjenjivati izložbe, kazališne predstave,… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe Borisa Bućana

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

U utorak, 26. svibnja 2020. u prostoru Galerije Prsten Doma hrvatskih likovnih umjetnika s početkom u 19 sati bit će moguće razgledati samostalnu izložbu Borisa Bućana -… više »

SHOW

Sea Star Stream Festival očekivano sjajan

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Iako je Sea Star festival zbog pandemije odgođen za iduću, ove ga je godine ipak pratilo preko pola milijuna fanova širom planete! Ovogodišnja ljetna turistička sezona već je… više »

NAJAVE

William DuVall u Zagrebu

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

William DuVall u Zagreb stiže na svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj prvi solo album "One Alone" objavljen prošle godine. Kritike albuma govore o fantastičnom materijalu ističući… više »

ZANIMLJIVO

Virtualna izložba Nadje Moncheri

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Vrlo dinamična galerija Studio Hani iz Zagreba povodom Uskrsa predstavila je virtualnu izložbu slika i poemu koju je darovala indijska umjetnica, poetesa i novinarka N. Kalyani iz New Delhia… više »

skrolaj na vrh