Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Australski Deez Nuts + zabočki .upset u Močvari

objavljeno prije 4 sata i 2 minute

Deez Nuts su osnovani 2007. godine u dalekom australskom Melbourneu. Momci su jedno od najistaknutijih imena svog žanra na svijetu s do sada ukupno izdanih šest albuma i jednim EP-om.… više »

OSVRT

Picassoesque ciklus Duška Šibla

objavljeno prije 5 sati i 2 minute

Nedavno je suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar Duško Šibl, autor impresivnog opusa, iznimno radoznali stvaralac, kratke rezove nadahnuća pronašao u… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 9 sati i 33 minute

Eto što ima: Utorak u Art parku: Dj Kaglo Bgate, 19.30h - Art Park Lela Kaplowitz Trio, 21h - Kulturni centar Mesnička TONSTARTSSBANDHT u dvorištu Medike, 21h - AKC Medika… više »

NAJAVE

Još jedan odličan tjedan u Attacku

objavljeno prije 21 sat i 2 minute

TONSTARTSSBANDHT u dvorištu Medike, utorak 28.6., 19:00 - 00:00, ulaznice u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 80 kn GITARIST MAC DEMARCA U ZAGREBU!!! "This idea of a song as a living,… više »

OSVRT

Suptilne minijature Anite Kunić

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

U kontinuitetu slikarskih aktivnosti Anita Kunić izdvaja se ciklus ulja/akrila na platnu maloga formata s motivom cvijeća u vazi, cvijeće još uvijek lijepo, privlačno, vjerojatno i… više »

FESTIVALI

Završen Festival mediteranskog filma

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Žiri u kojemu su bili Ewa Bojanowska, predstavnica kompanije New Europe Film Sales, redatelji Marko Dješka i Natko Stipaničev, te voditelj Kinoteke Zlatna vrata Vlado Ercegović Udicu… više »

FUL KUL

Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma 9. srpnja u Boogaloou

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Novi Ful Kul Buvljak, posljednji pred ljetnu pauzu će se držati u subotu 09.07.2022. na platou zagrebačkog popularnog Boogaloo Cluba! Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih… više »

RADIONICE

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Projekt MojaScena online u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te… više »

NAJAVE

80s Party u subotu 2. srpnja

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

U subotu 02.07.2022. će se održat još jedan u nizu 80's Partyja byTomi Phantasma u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu nakon koncerta najboljeg svjetskog The Doors showa The Doors… više »

IZLOŽBE

Izložba Sanje Bachrach Krištofić i Marija Krištofića

objavljeno prije 2 dana

Autorski tandem Bachrach i Krištofić u predgovoru kataloga pita se kako "opisati neopisivo, predočiti nepredočivo", kako "objasniti doživljaj, osobno iskustvo,… više »

FESTIVALI

Fantastic Zagreb Film Festival od 30. lipnja do 10. srpnja

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Ljubitelji znanstvene fantastike, trilera, fantasyja i horora moći će pogledati 44 filma, a osim na Ljetnoj pozornici Tuškanac, festival će se održavati i u Kinu Tuškanac te… više »

NAJAVE

Festival Graffiti na Gradele objavio glazbeni lineup

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Krankšvester, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboa, Grše, Kukus, Buntai i Krešo Bengalka imena su koja predvode glazbeni lineup na ovogodišnjem Graffiti na Gradele… više »

NAJAVE

Večeri na Griču od 1. do 29. srpnja

objavljeno prije 3 dana

Od 1. do 29. srpnja u prekrasnom atriju Galerije Klovićevi dvori publika će tijekom devet koncerata na otvorenom moći uživati u izvedbama velikih domaćin i stranih imena klasične te jazz i… više »

GALERIJA SC

'Slikarstvo i mogućnosti slike: Generacija 2021.' u Galeriji SC

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Na izložbi će svoje radove predstaviti petero diplomanata iz klase docenta Vedrana Perkova: Davor Drčelić, Ivan Jerončić Grba, Ivo Mateljak, Mia Minigo i Ivona Pupačić. Teorijska… više »

NAJAVE

Simple Minds after show party by Tomi Phantasma

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

U četvrtak 30.06.2022. će se u zagrebačkom klubu Dva Osam (ex - Jabuka) održati after show party nakon koncerta Simple Minds koji će se održati na SRC Šalati. Glazbu će vrtiti DJ Tomi… više »

skrolaj na vrh