« Hi-tech
objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana
vivo

Uz vivo X90 Pro uhvatite ljepotu prirode u proljeće

Priroda se budi i Sunce jače grije zemlju. Proljeće je stiglo! S njim dolazi i bezbroj lijepih motiva

vivo X90 Pro
vivo X90 Pro (vivo)
Više o

Vivo

,

vivo X90 Pro

Priroda nudi divne krajolike, a upravo oni proljeće čine posebnim godišnjim dobom. Scene su to poput prvih cvjetova magnolije, sunčeve svjetlosti koja se reflektira na površini rijeke ili jedinstvenih boja trešnjinog cvijeta. vivo X90 Pro odličan je suputnik za istraživanje, otkrivanje i snimanje svega što proljeće nudi.

Intenzivne nijanse zelene, vedro nebo i cvjetna polja - uz ZEISS Natural Color značajku, korisnici mogu snimiti prirodu u proljeće, u njenoj prirodnoj ljepoti i s profesionalnom preciznošću reprodukcije boja.

vivo i ZEISS udruženim su snagama donijeli nove standarde kvaliteta slike i vjernosti boja te omogućili snimanje kvalitetnih fotografija u različitim uvjetima osvjetljenja.

S portretnom kamerom i zahvaljujući Ultra Sensing Portrait značajki, korisnici mogu snimiti i fotografije sunčanih dana s vjerodostojnom reprodukcijom boja. A noći koje postaju toplije, posebno vesele zaljubljenike u noćni život, koji će svojim X90 Pro uređajem moći zabilježiti sve trenutke zabave čak i nakon što sunce zađe, zahvaljujući njegovim impresivnim performansama u uvjetima slabog osvjetljenja.

ZEISS Natural Color značajka

Sa ZEISS Natural Color značajkom korisnici mogu zabilježiti svu raskoš proljeća - od polja divljeg cvijeća do cvjetova trešnje - i to u punom sjaju. Zahvaljujući unaprijeđenom sustavu kalibracije boja i profesionalnoj reprodukciji prirodne boje, snimljene fotografije su još bliže točno onome što ljudsko oko može vidjeti. Sofisticirani sustav fotografiranja s više modula kamere spreman je za različite scenarije snimanja, tako da će korisnici uvijek biti opremljeni za bilježenje posebnih proljetnih trenutaka.

Leća od 50 milimetara za vjerodostojne portrete

Svi znamo koliko je važno provoditi vrijeme na otvorenom. Zahvaljujući leći žarišne duljine 50 milimetara, vivo X90 Pro omogućuje korisnicima snimanje živopisnijih i realističnijih portreta prijatelja i obitelji na otvorenom. A to „staklo" nije samo odlično za portrete.

Već je i svestrano zbog perspektive koju nudi najsličnije onome što vidi ljudsko oko. Zbog toga je X90 Pro pogodan i za uličnu fotografiju bilo da se radi o uvjetima dobrog ili slabog osvjetljenja, kvaliteta ostaje zahvaljujući velikom otvoru blende.

HDR za promjenjivo proljetno vrijeme

Proljeće donosi različite vremenske uvjete, nerijetko vrlo promjenjive i nepredvidive. Mogu se pojaviti tajanstvene jutarnje magle i duge iznad mirnog jezera, što su scene izvrsne za fotografiranje. X90 Pro opremljen je prilagođenim, vlastitim vivo V2 čipom koji smanjuje šum na slikama i video zapisima zahvaljujući unaprijeđenom AI algoritmu za smanjenje šuma. Ovaj čip poboljšava performanse glavnog čipseta, ali i razlučivost snimaka, posebno u uvjetima slabog osvjetljenja. Pored toga, HDR algoritam ažuriran je u odnosu na prethodne modele X serije i omogućava još bolje tonove slike kako bi generirao prirodnije prijelaze.

Fotografije zvijezda padalica

Funkcija za noćno fotografiranje 4K Ultra-Sensing Night Video omogućava korisnicima da zabilježe autentične noćne doživljaje. Veliki senzor za obradu slike X90 Pro uređaja može značajno povećati osvijetljenost slike i zabilježiti više detalja noću. Nadograđeni algoritam Night Video 3.0 i sustav za ekspoziciju rezultiraju svjetlijim i čistijim video zapisima uz prirodniji prijelaz između svjetlijih i tamnijih dijelova. Zbog toga, uz pomoć inovacija u mobilnoj fotografiji kompanije vivo, ljubitelji astronomije imaju najbolje alate i njima mogu snimiti savršenu fotografiju u pravo vrijeme. A zahvaljujući ugrađenoj stabilizaciji slike korištenje stativa nije nužno.

Novi pametni telefon X90 Pro inspiriran je prirodom i predstavlja kombinaciju matematičkih i estetskih principa kako bi ponudio inovativne funkcije i elegantan dizajn. Kružni modul leća predstavlja sunce koje izlazi iznad horizonta, a horizontalna linija predstavlja liniju horizonta - upravo oni zajedno stvaraju sliku izlazećeg sunca.

Piše: Sanja Ledinek
06.05.2023. 08:53:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh