Glazba nema prethodne stranice
FESTIVALI

Kompletiran line up Sea Dance Festivala

objavljeno prije 14 sati i 2 minute

Plejadi kultnih imena, hitmakera i izvođača svjetske i regionalne glazbene scene na ovogodišnjem petom jubilarnom Sea Dance festivalu pridružit će se i bend čije je ime neraskidivo… više »

NAJAVE

Numb.er prije A Place To Bury Strangers u Močvari

objavljeno prije 17 sati i 2 minute

Grupa Numb.er nastupit će prije A Place To Bury Strangers u zagrebačkom klubu Močvara 8. rujna. Numb.er dolaze iz Los Angelesa i djelo su mladog fotografa i vizualnog umjetnika Jeffa… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 22 sata i 33 minute

Pop Up Summer Garden (18h) DJ program Johann Franck (20h) HITC - Hot In The City Strossmayerovo šetalište (21h) Ljeto na Strossu - Trnje Live Acoustic Masters (21h, 30kn) RUUM… više »

NAJAVE

Irena Žilić najavljuje turneju po Velikoj Britaniji s bendom Morcheeba

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Irena Žilić, cijenjena domaća kantautorica u listopadu ove godine kreće na kratku turneju po Velikoj Britaniji kao support sjajnom bendu Morcheeba. Bend je najavio četiri datuma u Britaniji u… više »

FORA :)

Dubioza Kolektiv velikim koncertom u Splitu zatvorila drugi Aj Cha festival!

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Jedan od najpoznatijih regionalnih bendova, Dubioza Kolektiv, u subotu navečer je velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u Splitu zatvorio drugi Aj Cha festival posvećen… više »

NOVOSTI

Znate li tko pjeva pjesmu "Bad Boys"?

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

"Zločesti dečki reggaea", grupa Inner Circle, stiže na šibenski Changer festival krajem kolovoza, a da su jedan od najboljih glazbenih izbora ove godine dokazuju njihovi bezvremenski… više »

DRUGI DAN

Psihomodo Pop oduševili publiku u Splitu – Aj Cha festival večeras zatvara odlična Dubioza Kolektiv

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

"Frida", „Ja volim samo sebe", „Kad sam imao 16" i „Donna" samo su neki od hitova Psihomodo Popa koji su se orili u petak navečer na drugoj večeri Aj Cha festivala na Bedemu… više »

NAJAVE

Dvodnevni Forbidden Beach party u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Već i žedne ptice zagrebačkog asfalta znaju da se maratonski vikend partiji vraćaju u Ljetni vrt Savske 160 i da naš prvi radni/ratni vikend nudi odličnu ponudu rashlađivača u… više »

FESTIVALI

Aj Cha festival započeo najvećim hitovima Dina Dvornika na Splitskoj Rivi!

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak je počeo drugi Aj Cha festival posvećen velikom Dinu Dvorniku. Na Rivi se unatoč kiši, koja je srećom bila kratkotrajna, okupilo… više »

1942. - 2018.

Umrla je Aretha Franklin

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Aretha Franklin, legendarna kraljica soula umrla je danas u 77. godini života, nakon što je zadnjih nekoliko dana provela u bolnici u Detroitu boreći se s rastućim zdravstvenim… više »

FESTIVALI

Počinje drugi Aj Cha festival - tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Pred nama su tri dana partyja u čast velikom Dinu Dvorniku u Splitu - drugi Aj Cha festival! Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji… više »

NAJAVE

Zoran Čalić svira Majke večeras u Vintage Gardenu

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Jedinstvena prilika za koncertni nastavak druge polovice ljeta. U četvrtak 16. kolovoza Zoran Čalić će odsvirati nešto što nikada nije, a što ga je inspiriralo i na koncu… više »

FESTIVALI

Hoomstock uvodi višekratne plastične čaše

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Previranja na globalnoj razini oko smanjenja upotrebe jednokratne plastike, sve glasnije najave europske direktive oko smanjenja plastičnog otpada i želje za čišćim okolišem… više »

FESTIVALI

Aj Cha boat party na otvaranju drugog festivala u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Velikim tulumom na splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku, u četvrtak 16. kolovoza u 21h započinje drugi Aj Cha festival. Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove… više »

FESTIVALI

Glazbeno iskustvo protkano kulturnom baštinom života na rijekama

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Nakon nekoliko godina održavanja na rijeci Savi u Županji, festivalski program River Jazz Festivala održava se ovo ljeto tijekom 9 dana na 4 lokacije uz naše 3 divne rijeke Dravu, Savu… više »

skrolaj na vrh