Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Nema ništa u fizičkom obliku, ali ima online.... Močrava LIVE: Zero Two - Facebook Močvara LIVE: Nellcote - Facebook Ostajem u Gajbi Žujine svirke (20h): LET 3 -… više »

NAJAVE

Ferragosto JAM 13 ugošćuje JeboTon Feštival

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

S optimizmom da će do početka kolovoza epidemiološka situacija u Hrvatskoj biti povoljnija te da će se festival moći održati po planu, Ferragosto JAM izlazi s novitetom… više »

NAJAVE

Antene iz karantene - Letu štuke

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

U doba izolacije, kada svi pokušavamo što više ostati kod kuće i izlaziti samo kada je nužno, i našim glazbenicima je teško snimiti nove pjesme i spotove,… više »

COOL

Alternativa Eurosongu želi ujediniti Europu u doba pandemije

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Program "Europe Shine a Light" prema britanskoj pobjedničkoj pjesmi iz 1997. emitirat će se diljem Europe 16. svibnja u 19 sati po srednjeeuropskom vremenu, objavila je Europska televizijska… više »

WOW!

OperaVision dva puta tjedno besplatno streama najbolje opere

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

U odgovoru na aktualnu pandemiju koronavirusa, online platforma OperaVision pokrenula je program u sklopu kojega će tijekom travnja dva puta tjedno omogućiti besplatan stream popularnih opera… više »

ZANIMLJIVO

Konačno je dovršena Beethovenova 10. simfonija

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Ljubitelji klasične glazbe morat će se strpiti još neko vrijeme da bi čuli cjelovitu verziju Beethovenove nedovršene 10. simfonije, kompletirane uz pomoć umjetne inteligencije.… više »

FESTIVALI

Fibra najavljuje nova imena!

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Kao što je ranije najavljeno, Fibra, festival alternativne urbane glazbe, održat će se u Ljetnom kinu Bačvice, 3. i 4. srpnja 2020. godine! Već najavljenim izvođačima - Pips, Chips… više »

NOVOSTI

Journey Brothers - Stay at home session

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić, poznatiji na sceni kao duo Journey Brothers, vrijeme samoizolacije su odlučili provesti za kreativnost. Svojim fanovima su tako poklonili… više »

BRAVO

Spotify pokrenuo Covid-19 Music Relief

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Tvrtka Spotify priopćila je da je pokrenula projekt pomoći glazbenicima, COVID-19 Music Relief, kako bi se prikupila sredstva za njih u jeku pandemije koronavirusa koja je zaustavila… više »

TEŠKA SITUACIJA

Glazbenici ostali bez prihoda, a ne dobivaju ništa od interneta

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Europski glazbenici upozorili su u petak kako su zbog pandemije preko noći ostali bez prihoda, a s obzirom da ne dobivaju ništa niti od streaming servisa koji posebno sada imaju… više »

NOVOSTI

Irena Žilić objavila novi EP "Small Hours"

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova "Tremors", "Defeats" i "EWO" i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici predstavila i novi EP pod… više »

NAJAVE

Danas #Odsobedosobe pjeva Mia Dimšić

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Unison - Hrvatski glazbeni savez čiji su osnivači HDS - Hrvatsko društvo skladatelja, HGU - Hrvatska glazbena unija, HUIG - Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU - Hrvatska… više »

NAJAVE

#ostanidoma jer Dubioza Kolektiv najavljuje Quarantine Show

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Proteklih dana Hrvatska je u karanteni, ugroza prijeti sa svih strana; od Korona virusa pa do jučerašnjeg jakog potresa koji je zadesio glavni grad Hrvatske. S obzirom da članovi benda… više »

NAJAVE

Caribou 4.11. dolazi u zagrebački Boogaloo!

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

U trenutku kad je sudbina svih ljetnih festivala, pa tako i SuperUha, neizvjesna, jer je nemoguće procijeniti ni približnu duljinu trajanja aktualne pandemije, a shodno tome sve više… više »

FORA

Zavirite kroz zatvorena vrata Hrvatskog glazbenog zavoda

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Hrvatski glazbeni zavod je zatvorio svoja vrata. Koncerti su otkazani, promocije, predavanja, kongresi i svečane večere odgođeni, društveni orkestri ne dolaze na probe, knjižnica ne… više »

skrolaj na vrh