Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 2 sata i 2 minute

Eto što im TAAKE & Nordjevel & Theotoxin, 19h - klub Boogaloo Glazbeni tjedan, 19h - Novinarski dom Supersuckers, 20h - Hard Place Requiem, 20h - KD Vatroslava Lisinskog više »

KONCERTI

Nick Cave & The Bad Seeds u Areni Zagreb

objavljeno prije 21 sat i 1 minutu

Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji I Europi od 2017. s 27 nastupa u 17 zemalja ove jeseni. Bend se naširoko smatra jednim od najvećih… više »

NAJAVE

Palaye Royale stiže u Tvornicu Kulture

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Nakon par godina pauze, američki rock trio Palaye Royale vraća se na scenu na turneji u sklopu koje će nastupiti u zagrebačkoj Tvornici Kulture 3. lipnja. Poput pravog rock & roll… više »

ZBELETRON

Potpuno ženski line up s dva strana gostovanja za 15 godina Zbeletrona

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Zbeletron, udruga koja se bavi organizacijom događanja za lezbijke, biseksualke i trans žene te promovira žensko glazbeno stvaralaštvo, s ponosom najavljuje veliku proslavu za… više »

COOL

Be Bold Be You – jedinstveni koncept sa stavom

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Popisu događanja koji se u 2024. ne smiju propustiti danas ćete dodati još jedan. Na zagrebački Velesajam, točnije u jedinstveni prostor za događaje Stil Event stiže jedan potpuno novi… više »

COOL

Vokalni retreat na Ižu, prijavite se ;)

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Pridružite nam se na vokalnom retreatu (povlačenju) koje će se odviti od 24.-28. travnja 2024. u mjestu Veli Iž na otoku Ižu. Otočić zadarskog arhipelaga sjedište je jednog od… više »

NAJAVE

Lika Kolorado ima novi singl "Majka djevojčica"

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Nakon hvaljenih izdanja "Smiješ zaurlat" i "Kontura", domaći bend Lika Kolorado publici predstavlja novi singl koji će se naći na njihovom novom albumu. Radi se o… više »

BLUES

Kreće 15. Jubilarno izdanje blues festivala

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Festival, kao i svake godine, približava blues glazbu mladima u sklopu programa "Blues in the School" te će tako ove godine viši razredi Waldorfske škole u… više »

SJAJNO

Andrea Bocelli dodao još jedan dan u Areni Pula

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Andrea Bocelli, najomiljeniji svjetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične glazbe, u pulskoj Areni će nastupiti dva dana za redom, 30. i 31. kolovoza. Zbog iznimnog odaziva javnosti i… više »

NAJAVE

Darkwave velikani Clan of Xymox na Dan žena u Močvari

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Nakon više od 40 godina postojanja u Zagreb iz Nizozemske premijerno stižu pioniri darkwavea, legendarni Clan of Xymox! Mjesto održavanja ove iznimne svečanosti je Močvara, a u pametne… više »

NAJAVE

Attack opet ima odličan tjedan

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

PISTOLERO w/ IKONAL 1.3. // 23:00 - 06:00 // 10 EUR U petak 1.03.2024. Pistolero kao headlinera ugošćuje Ikonala iz bRAVE kolektiva. Mjuza će grmiti na 2 flora u sklopu AKC Medike… više »

COOL

Mašinko uoči nastupa u Tvornici objavili novi spot

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Do velikog koncerta Mašinka u zagrebačkoj Tvornici kulture ostalo je svega dva tjedna, a bend je uoči nastupa otkrio nekoliko novosti. Objavili su spot za pjesmu "Preko… više »

NAJAVE

Yan Tiersen idući tjedan nastupa u Tvornici Kulture

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Svestrani bretonski glazbenik Yann Tiersen, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici Kulture 5. ožujka 2024. gdje će izvesti izbor svojih novih solo klavirskih i elektroničkih djela. Koncert je dio… više »

NAJAVE

Lucy Kruger & The Lost Boys dolaze na INmusic festival #16

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Lucy Kruger & The Lost Boys je art pop noise bend predvođen južnoafričkom kantautoricom s berlinskom adresom, Lucy Kruger. Kroz ambijentalne noise prizvuke isprepletene poetskom… više »

NAJAVE

Cradle of Filth krajem srpnja u Zagrebu

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

Legende ekstremnog metala Cradle of Filth vraćaju se u Zagreb nakon dugih 15 godina! U notese i pametne telefone valja upisati 27. srpnja, a mjesto održavanja ove vrlo nezgodne manifestacije… više »

skrolaj na vrh