Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Singlom 'Na zapadu ništa njovo' Jovanka Broz Titutka najavila album 'AJVAROVO'

objavljeno prije 17 sati i 1 minutu

U utrku za titulu domaćeg hita ljeta 2019. ovih je dana ušla Jovanka Broz Titutka uz singl 'Na zapadu ništa njovo' i popratnim video-spotom, koji zvučno i vizualno predstavlja… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 22 sata i 32 minute

Ljeto na Savi (18h) DJ Mr. X, DJ Akademija Ljeto kod Matoša (20h) Vintage Music & Dance Ljeto na Štrosu (20.30h) Stari Zagreb - Purgeri više »

NAJAVE

Ajs Nigrutin 20. rujna u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Ajs Nigrutin nastupit će 20. rujna u Vintage Industrialu. Upečatljivi beogradski reper dolazi u Zagreb taman nakon izlaska satiričnog viralnog hita „Abu Dhabi" koji je pod pseudonimom… više »

FESTIVALI

Blast fest zatvara prvu uspješnu sezonu Martinske

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

U petak, 16. kolovoza, na Martinskoj u Šibeniku kreće treći po redu Blast fest. Ovo je prvi put da će se festival održati na toj lokaciji, koja je ovo ljeto već… više »

GODIŠNJICA

50 godina Woodstocka

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Woodstock - vikend slobode i rock glazbe, proslava ljubavi i utopijskih ideala. Nadobudna mladež pretvorila je farmu u državi New York u manji grad. Woodstock je bio mnogo toga, ali jedno je… više »

NAJAVE

Đorđe Balašević ovu subotu u Areni Pula

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar, Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a to će još jednom pokazati ove subote, 17. kolovoza u Areni, kada… više »

NAJAVE

Stoned Jesus - "Xth anniversary" u Zagrebu

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Novo gostovanje bratića iz Ukrajine kod još jednih solidnih frendova iz Vintage Industrial Bara zakazano je za 2.10.2019. godine. Momci su na „Xth anniversary" turneji što… više »

KONCERTI

Dubioza Kolektiv furioznim festom osvojila rasprodanu Arenu

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Fantastičnim subotnjim nastupom ispred 9000 ljudi u pulskoj Areni Dubioza Kolektiv uspjela je napraviti gotovo nemoguće - nadmašiti po reakcijama publike svoj koncert od prije četiri… više »

NAJAVE

Povratak na scenu "totalno drukčijeg od drugih"

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

SACHER je novi bend Srđana Sachera, osnivača legendarnih Haustora i Vještica, autora brojnih hitova, kao što su "Moja prva ljubav" (Djevojke u ljetnim… više »

FESTIVALI

Sjajna imena na zadnjem Dimensions Festivalu na tvrđavi Punta Christo

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Za manje od mjesec dana osmi po redu Dimensions festival i ujedno posljednji na tvrđavi Punta Christo, otvara svoja vrata velikim koncertom otvorenja u pulskoj Areni… više »

NAJAVE

Kikagaku Moyo - japanski psihodelični vrh u Zagrebu

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Japanski suvremeni psihodelični vrh je samo jedan. I taj vrh ima svoj naziv -> Kikagaku Moyo / 幾何学模様! Bend su osnovali u ljeto 2012. Go Kurosawa (bubnjevi/vokal) i Tomo Katsurada… više »

NAJAVE

Tibor, gitarist i pjevač Silentea, premijerno u VIB-u 25. 09.

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

U srijedu 25. rujna ne propusti Tibora na premijernom solo koncertu u karijeri, i prvi put bez prijatelja iz Silentea uz sebe na pozornici. VIDEO: youtu.be/7mVOdjmU_PY Dolazi solo, oboružan… više »

NAJAVE

Mary May na samostalnom koncertu u Vintage Industrialu 23. 10.

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

 U srijedu 23. listopada VIB će koncertno preuzeti sve zamjećenija i sveprisutna kantautorica Mary May iza koje je odličan hvaljeni album 'Things You Can't Put Your Finger On', a da… više »

NAJAVE

Bebe Na Vole svira Vintage Industrial

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

U četvrtak 10. listopada ne propusti povratak jedinstvenog one man bluesera Bebè Na Volè. Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog albuma, nitko ne zna što Bebe… više »

NAJAVE

Let3 - jedinstven set za 20 godina Tvornice kulture

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Riječki Let3 velikim će koncertom 5. listopada označiti jedan od centralnih događaja višemjesečnog obilježavanja 20 godina Tvornice kulture. Nakon nezaboravnog… više »

skrolaj na vrh