Glazba nema prethodne stranice
SJAJNO!

EXIT Festival u suradnji s UN

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

EXIT festival u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom oraganizacijom na svijetu, pokreće projekt Life Stream, kako bi zajedničkim snagama… više »

RASPORED

Kako na koncerte na Prisavlju?

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Za svaki najavljeni koncert izradili smo pojedinačni obrazac prijave koji uz uobičajene podatke potrebne za prijavu dolaska (ime, prezime i kontakt), sadrži i nekoliko dodatnih pitanja… više »

AMADEO

21. sezona Ljetne scene Amadeo

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Ovogodišnji program Ljetne scene Amadeo održat će se u prostoru atrija Galerije Klovićevi dvori, od 18. kolovoza do 11. rujna 2020. Potres koji je pogodio Zagreb 22. ožujka ove godine… više »

MARTINSKA

Membrain Festival – jedinstveni glazbeni doživljaj

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Festival elektroničke glazbe Membrain koji se petu godinu za redom održava u Šibeniku počinje sutra, u petak, 7. kolovoza, na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji - rt i kamp Martinska.… više »

NOVOSTI

Za ljetnu playlistu - Igor Geržina "Sax & The City"

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

U Hrvatsku je konačno došao dugoočekivani digitalni glazbeni servis Spotify. Naša publika polako se privikava na slušanje glazbe putem dostupnih… više »

NAJAVE

PipsChips&Videoclips u garaži MSUa 12. rujna 2020.

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Grupa PipsChips&Videoclips nastupiti će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže MSU-a. PipsChips&Videoclips - "Poštar lakog sna" Izgleda da kraj ove turbulentne 2020.… više »

LJETO

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Subota, 1. kolovoza, 18:00-23:00, ulaz slobodan.Goulash Disko je nazad u Zagrebu. Malo festival warm up s Goulash Disko rezidentima, koji će vas provesti kroz svijet Global Undergrounda.… više »

NAJAVE

Nipplepeople & Ida Prester u garaži MSU-a 11. rujna

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak 11. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu, a kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester. Nipplepeople -… više »

EXIT 2.0

EXIT slavi dva desetljeća 2021.

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje… više »

FESTIVALI

Slurp! festival elektroničke glazbe na Martinskoj

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Ovaj petak i subotu, na jedinstvenu lokaciju u srcu Dalmacije, na Martinsku preko puta Šibenika, pristiže preko 20 glazbenih imena na deseto izdanje festivala elektroničke… više »

GLAZBA

18. Seasplash ispunio sva očekivanja

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Seasplash, točnije njegovo 18. izdanje, koje je završilo prošli tjedan na Martinskoj kod Šibenika, kao jedno od rijetkih glazbenih događanja u Hrvatskoj, ali i… više »

FESTIVALI

Zagorje Blues Etno Festival #7

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Ovogodišnji Zagorje Blues Etno Festival održat će se od 25. do 27. kolovoza. Programi će se realizirati na otvorenom u Zaboku i Klanjcu, a jedini koncert koji će biti u zatvorenom… više »

NAJAVE

ABBA izbacuje nove pjesme?

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Kultni četveročlani bend nove je pjesme trebao objaviti krajem ove godine, no planove su bili prisiljeni odgoditi zbog pandemije koronavirusa. Geoff Lloyd, suorganizator podcasta 'Reasons to… više »

SJAJNO!

Matija Dedić u subotu otvara prvo "Ljeto u dvorištu"

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Zagrebačka ljetna kulturna ponuda od sljedećeg će vikenda biti obogaćena novom glazbeno-gastronomskom manifestacijom "Ljeto u dvorištu", koju u subotu, 1. kolovoza, u vrtu hotela… više »

PREPORUKE...

Na koncertima se preporučuje razmak od 1,5 metra

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Iz HZJZ-a su istaknuli da na okupljanjima, uz ostalo, ne može sudjelovati osoba koja ima ukućana koji je u samoizolaciji i koja je boravila unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu, osim ako… više »

skrolaj na vrh