Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 16 sati i 24 minute

Eto što ima: Komorni ansambl - kvartet flauta 4SYRINX, 12h - KD Vatroslava Lisinskog Sunday Evergreen, 18h - Grif bar Salsa Groove party, 20h - Vintage industrial bar Psihodelični dark… više »

NAJAVE

Poljski stoneri Tortuga sredinom listopada u Močvari

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Da je Poljska postala jedan od europskih epicentara ekstremne i žestoke glazbe, dokazat će i stoner doom bend Tortuga. Ljubitelji takvog zvuka s primjesama psihodelije, kao i ljubitelji H.F.… više »

TVORNICA

Tvornica kulture najavila je bogatu jesensku koncertnu sezonu

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Tvornica kulture najavila je bogatu jesensku koncertnu sezonu s više od 30 koncerata i festivala u organizaciji niza domaćih promotera i samog kluba. Tim je povodom sinoć u Malom… više »

NAJAVE

The Ocean u petak u Zagrebu

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko… više »

NAJAVE

J.R. August konačno u Zagrebu

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Jedan od najznačajnijih kantautora nove generacije, sjajni J.R. August 29.9. vraća se u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, Vintage Industrial. Višestruki dobitnik… više »

ATTACK

Red stripa, red glazbe, red razgovora - tjedan u Attacku

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

OHOHO festival, 29.9.-2.10.2022, sudjelovanje besplatno OHOHO festival je prostor za kreativnost, stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca… više »

NAJAVE

Twilight Party i koncert grupe Painkiller Party

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

U petak 30.09.2022. će se u zagrebačkom popularnom klubu Hard Place održat Twilight Party na kojem će uživo nastupiti berlinska electrocore industrial atrakcija pod nazivom Painkiller Party,… više »

FESTIVALI

Drugi Mudri Brk Festival

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Sljedeće lito ide, mala! Prvo izdanje festivala Mudri Brk je iza nas, a na prvi dan jeseni  organizatori prizivaju ljeto i drugo vruće mudrobrko izdanje.  Drugi Mudri Brk… više »

NAJAVE

Lebanon Hanover premijerno u Zagrebu

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Mračni dark wave duo Lebanon Hanover stiže premijerno u Zagreb! Datum za pribilježiti u rokovnike i pametne telefone je 25. studenog 2022. (petak). Ulaznice za ovu dark wave svečanost u… više »

NAJAVE

80's rock legende The Godfathers u Boogaloou

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Legendarni britanski rock & roll bend The Godfathers vraća se sa dugo iščekivanom novim albumom „Alpha Beta Gamma Delta". Album sadrži trinaest pjesama, a pjevač i osnivač… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl najavio novu koncertnu sezonu

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Nakon koncerta u Slatini, kojim će otvoriti Dane Milka Kelemena 6. listopada, Cantus Ansambl vraća se u Zagreb, točnije u Malu dvoranu KD Vatroslava Lisinskog. Bit će to ujedno i… više »

NAJAVE

Zanias dolazi u Močvaru

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Multitalentirana australska glazbenica Zanias dolazi u Zagreb, točnije u Močvaru u srijedu, 12. listopada! Pažnju na sebe je skrenula kao pjevačica bendova Linea Aspera i Keluar, nakon čega… više »

INTERVJU

Kruder & Dorfmeister uvijek osjećaju toplinu publike

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Znameniti bečki dvojac Kruder & Dorfmeister ponovo će se naći pred zagrebačkom publikom. Već 1. listopada predstavit će svoj posljednji album „1995", nastao objavom pronađenih… više »

NAJAVE

Zanimljiv tjedan u Attacku

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Sad Stories, utorak 20.9., 21-23 h, ulaz: 30 kn Sad stories XI Post rock skrimo utorak donosi zahlađenje i prije vremena. Polagani dolazak jeseni, kiše i hladnijih večeri popraćen je… više »

NAJAVE

Stefanovski i Tanec stižu u Lisinski

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Vlatko Stefanovski je u svojoj gotovo pet desetljeća dugoj karijeri više puta nastupao s Tanecom u Makedoniji i inozemstvu. Te suradnje uvijek ističe kao posebno značajne i… više »

skrolaj na vrh