Glazba nema prethodne stranice
KONCERTI

Mastodon u Tvornici kulture 28. lipnja 2022.

objavljeno prije 9 sati i 56 minuta

Na jednu od svojih omiljenih koncertnih destinacija ovi divovi iz Atlante dolaze nakon duge petogodišnje pauze, a mjesto zločina je prostor koji su već dva puta u prošlosti… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 16 sati i 27 minuta

Eto što ima: Jeyo, 19.30h - Green River Fest više »

NAJAVE

Terminator u Močvari

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbena suradnja s Jackom Whiteom,… više »

JAZZ.HR

Mimika Orchestra Maka Murtića stiže u Tvornicu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Na ovogodišnjem 31. izdanju festivala Jazz.hr koji nas očekuje od 30. rujna do 02. listopada jednim od pet koncerata počastit će nas avangardni i konceptualni world-jazz ansambl… više »

FESTIVALI

Kulturni Ulični Festival na Borongaju

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Kulturan ulični festival ima cilj umjetnost i kulturu donijeti u sve kutke Zagreba, na taj način obojati svakodnevicu lokalnog stanovništva. Povezati susjedstvo kroz cirkusku… više »

NAJAVE

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Ponosno vas pozivamo na prvo izdanje Podrži scenu! podržava Podrži scenu, festivala koji će se održati u Močvari 2. i 3.10.2021.! Projekt je nastao kao suradnja dvije platforme istog imena i… više »

FESTIVALI

Međunarodni festival klasične glazbe - ZagrebPlus 2021.

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

U tri festivalske večeri nastupit će diljem svijeta poznati glazbenici Krešimir Stražanac, bas-bariton, Aljoša Jurinić, klavir, Kian Soltani, violončelo, Diana Tishchenko,… više »

NAJAVE

Chris Eckman u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Nekada žitelj Seattlea, a već dugo godina s adresom u Ljubljani, Chris Eckman je i Zagrebu i Močvari "naš" i "domaći". Samo oni najrevniji bilježe sve njegove zagrebačke nastupe -… više »

KONCERTI

Zagušljivi dim i Tina Čatlaić u Močvari

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove… više »

GLAZBA

Jazz.hr jesen u Tvornici kulture

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Pripreme za nadolazeći Jazz.hr festival u punom su jeku. Ovogodišnje 31. izdanje festivala obilježavaju mnoge promjene i noviteti: umjetničko vodstvo festivala preuzima skladateljica i… više »

PROBLEMI

Izdavači protiv Zakon o autorskom pravu

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Na adresu zastupnika Hrvatskog sabora stigao je dopis kojim su im se obratile međunarodne udruge i asocijacije glazbenih izdavača i neovisnih izdavačkih tvrtki, a u kojem stoji da bi konačan… više »

NAJAVE

Nastavljamo sa nizom 80's Partyja

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

U petak 17.09. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najvećeg partija u gradu posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih", u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ovoga… više »

NAJAVE

Psycho-avant-šlager kraut-jazz koncert

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

T.I.G. (TELEPATHIC INTERNATIONAL GROUP) (Danska) Web: Discogs, Wikipedia T.I.G. (Telepathic International Group) je dansko-hrvatski eksperimentalni glazbeni kvartet koji… više »

KONCERTI

Metal koncert: E.N.D. u Močvari

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

E.N.D. (Zadar) Web: Facebook, Instagram, Youtube E.N.D., poznati i kao Evil Never Dies, jedan su od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan… više »

KONCERTI

Metal koncert u Močvari: Pale Origins i MBurns

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

PALE ORIGINS (Zagreb) Web: Facebook, Youtube Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda.… više »

skrolaj na vrh