Glazba nema prethodne stranice
WOW!

The Cure rade na tri albuma

objavljeno prije 11 sati i 4 minute

Robert Smith, frontmen benda The Cure najavio je prošle godine da će izdati novi album, a izgleda da će najava biti ostvarena - uskoro stiže novi album. I to, kako je najavio - prvi od… više »

WOW!

The Chemical Brothers oduševili Dom sportova

objavljeno prije 17 sati i 4 minute

The Chemical Brothers napokon su stigli i do Zagreba - prijašnji nastupi na Zrču i Ultri prepričavali su se dugo vremena, ali svejedno je puna velika dvorana Doma sportova bila… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 20 sati i 35 minuta

Centar za kulturu Maksimir (19.30h) Koncertni Ciklus - Jazz U Ckim-U Hrvatski glazbeni zavod (20h, 90 - 180 kn) ZAGREB KOM - Schumann - Brahms - Horn Hangout bar (21h) Drinking games više »

NAJAVE

Off-ciklus Zagrebačke filharmonije

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Nekima neobični, drugima drukčiji, a svakako off - koncerti OFF ciklusa uvijek donose nešto novo i zanimljivo, a nova sezona te omiljene serije koncerata Zagrebačke filharmonije… više »

NAJAVE

KozmoDISKO - novi plesni program starta sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Zagrebački Vintage Industrial u novoj sezoni prvi put pokreće klupski program Kozmodisko orijentiran na plesnu disco, soul i funky groove glazbu. Premijerni party održat će se u subotu, 12.… više »

NAJAVE

ZZ Quartet Ratka Zjače zatvara Jazz.hr/jesen

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

ZZ Quartet Ratka Zjače nastupit će 19. listopada ove godine u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu te će zatvoriti program ovogodišnjeg izdanja festivala Jazz.hr/jesen.… više »

NAJAVE

Riverside u Tvornici kulture 5. ožujka

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Poljski prog rock veterani Riverside stižu u Tvornicu kulture 5. ožujka, 7 godina nakon posljednjeg gostovanja. Riverside - „Feel Like Falling" Izuzetno cijenjena poljska četvorka na… više »

DRŽITE SE!

Sve je spremno za Chemical Brothers spektakl

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih Londonskih klubova do najvećih… više »

NAJAVE

Monster Magnet donose Powertrip turneju u Zagreb

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Godinu dana nakon fantastičnog koncerta u Tvornici kulture kultna rock mašina Monster Magnet se vraća u Zagreb i to u sklopu turneje na kojoj slave album „Powertrip", ključni… više »

NAJAVE

The Mystery of the Bulgarian Voices i Lisa Gerrard ovaj petak u Laubi

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Senzacionalni The Mystery of the Bulgarian Voices nakon punih 16 godina i koncerta u Lisinskom ponovo dolaze u Zagreb. Ovoga će puta jedna od najvećih svjetskih world music atrakcija… više »

NAJAVE

Outlook & Dimensions Festival 2020. dolaze u The Garden Resort u Tisnom

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Nakon što su godinama bili dio priče u Puli i na tvrđavi Punta Christo, Outlook i Dimensions festivali se sele u Dalmaciju u ljeto 2020. Outlook je rasporedu od 30. srpnja do 4.… više »

NAJAVE

Riverside stižu u Tvornicu kulture 5. ožujka

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Poljski prog rock veterani Riverside stižu u Tvornicu kulture 5. ožujka, 7 godina nakon posljednjeg gostovanja. Riverside - „Feel Like Falling" Izuzetno cijenjena poljska četvorka na… više »

NAJAVE

Furiozan kraj godine za Dubioza kolektiv

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Fantastičan Dubiozin kraj godine, koji će, što se tiče naših krajeva vrhunac doživjeti na dva zagrebačka koncerta 22. i 23. studenog u Domu sportova, zahuktava se rasprodanim… više »

FONOKINOTEKA

FonoKinoteka predstavlja: Zdenka Kovačiček

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Novo jesensko izdanje FonoKinoteke 12. listopada u kinu Kinoteka ugostit će karizmatičnu i bezvremensku glazbenicu Zdenku Kovačiček koja će izvesti najveće hitove sa svog bogatog… više »

NAJAVE

William DuVall u Tvornici kulture 14. travnja

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, održat će intiman akustični koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u utorak 14. travnja 2020. godine. William DuVall - „'Til The… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh