Varilux banner
Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Wardruna stiže u Lisinski 7. travnja

objavljeno prije 4 sata i 1 minutu

Kultna norveška dark folk grupa Wardruna po prvi put stiže na ove prostore. Svoj spektakularni audio vizualni show donose u nedjelju 7. travnja u koncertnu dvoranu Vatroslava… više »

NAJAVE

Scream Of The Butterfly u Klubu 8. studenog

objavljeno prije 7 sati i 46 minuta

Berlinska grupa Scream Of The Butterfly premijerno će se predstaviti zagrebačkoj publici u klubu Klub 8. studenog. Scream Of The Butterfly - «Missed The Break» SOB su oforemljeni… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 12 sati

Double Tree by Hilton (12h, 35 kn) Too loud fest - Josip Novosel Trio, Elis Lovrić Cadillac club (19h, 20 kn) Rockin' Neno & The Cadillac feat. Rajka Sutlović KD Vatroslava Lisinskog… više »

NAJAVE

Chui u Saxu 8. prosinca

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Chui, fantastičan, nagrađivani zagrebački jazz/rock fusion bend, dolazi u klub Sax u subotu, 8. prosinca. Chui & Josipa Lisac - «Tebi putujem» Stelovit uspjeh Chuia jedna je… više »

NAJAVE

Silente u Rockmarku 25. listopada

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Grupa Silente održat će u četvrtak 25. listopada s početkom u 18 sati u Rockmarku promociju albuma «Malo magle, malo mjesečine» i velikog zagrebačkog koncerta. Silente -… više »

NAJAVE

Jonathan na SXSW i prvoj američkoj turneji

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Riječki Jonathan potvrđeni su za nastup na uglednoj SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku 2019. godine. Veliki SXSW vjerojatno najpoznatija svjetska konferencija i festival koji… više »

NAJAVE

55 godina The Rolling Stonesa u petak u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood slave 55 godina karijere i još uvijek pišu stranice glazbene povijesti, pa će upravo zato Telefon Blues Band u pratnji… više »

NAJAVE

Cul-de-Sac prvi put u BEKu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

BEK je nova platforma za raznovrsne društvene i kulturno - umjetničke sadržaje sa ciljem generiranja inovativne sociokulturne klime u svrhu sveobuhvatnog razvoja zajednice. Radi se… više »

NAJAVE

Akustična grunge večer uz Citizen Dick i brojne goste u četvrtak u Saxu

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Po treći put u Saxu sprema se intimna akustična grunge večer uz splitski bend Citizen Dick. U četvrtak, 18. listopada pridružit će im se i njihovi sad već tradicionalni gosti - polaznici… više »

NAJAVE

Repetitor ove subote svira Vintage Industrial

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Repetitor je na mini zagrebačkoj turneji, a zadnji koncert u Zagrebu održat će u subotu, 20. listopada u Vintage Industrial Baru. Iz Beograda vode i goste koji će otvoriti koncert, mladi bend… više »

EXIT 2019

The Cure napokon na Exitu!

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Jedan od najvećih bendova u povijesti popularne glazbe napokon stiže na EXIT! Nakon što su ove godine rasprodali Hyde Park za 65.000 posjetitelja u Londonu, vijest da će rock divovi… više »

NAJAVE

Josipa Lisac i Chui gosti na koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture u petak 26.… više »

NAJAVE

Tamara Obrovac & Transhistria Electric ovog četvrtka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

U četvrtak 18. listopada priključi se glazbenom putovanjue Istrom i Mediteranom, kroz prizmu suvremenog jazza, uz Tamaru Obrovac i Transhistria Electric. Interpretirajući Tamarinu unikatnu… više »

NAJAVE

Punkreas u Tvornici kulture 22. studenog

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Punkreas, nikšićka punk četvorka po prvi put u 15 godina postojanja nastupaju u Zagrebu i to u Tvornici kulture 22. studenog. Punkreas - "Nije kraj" Punkreas je bazično punk bend sa… više »

NAJAVE

Hendrix današnjice - Bombino stiže u Vintage Industrial na klupsku svirku

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Najpoznatiji tuareški virtuoz na gitari, predstavnik pobunjeničkog pustinjskog rocka - BOMBINO, stiže 20. prosinca u Vintage Industrial na svoju prvu klupsku svirku u Hrvatskoj. Mogli… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh