Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Eksperimentalni Punk u BEK-u 26.4.

objavljeno prije 15 sati i 13 minuta

Punk Gig! 26.4. u DC BEK ! Sviraju vam S kim ja radim / Čudnoređe / Doktor Bokčilo / Lineout. Ulaz besplatan na donacije od 21h! Vidimo se u Beku! S KIM JA RADIMVole se opisivati kao najgore… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 17 sati i 14 minuta

Park J. J. Strossmayera (20h) Stampedo at Welcome Spring! Festival Muzička akademija (19h) Koncert Wolfganga Koegerta HGZ (20h) Obljetnički koncert Zagrebačkog kvarteta KSET (20h, 40 kn) The… više »

FESTIVALI

Vojko V, High5 i Buntai prva imena 8. Graffiti na Gradele

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Osmo izdanje Graffita na Gradele sa svakom zrakom sunca sve je bliže. Već možemo čuti šum mora i miris borova na Bijeloj kući koji se miješa s mirisom sprejeva, a… više »

INMUSIC 2019

Thievery Corporation novo ime OTP World pozornice

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Američki elektronički kolektiv Thievery Corporation stiže na OTP World pozornicu ovogodišnjeg INmusic festivala! Thievery Corporation osnovani su prije više od 20 godina, a od… više »

FESTIVALI

Jake regionalne snage na Sea Staru

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Bajaga, jedan od najvećih i najvažnijih rock autora našeg podneblja sa svojim će Instruktorima u subotu 25. svibnja pojačati zvjezdani line up fantastičnog trećeg Sea Stara koji… više »

NAJAVE

Lovely Quinces u Cirkobalkana šatoru 7. svibnja

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Naša kantautorica Lovely Quinces, nastupit će 7. svibnja u Cirkobalkana šatoru u dvorištu Močvare i Pogona Jedinstvo, na svom prvom samostalnom koncertu u Zagrebu nakon 4… više »

NAJAVE

MONO - Europska turneja uskoro stiže u Zagreb

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Japanska grupa MONO donosi u zagrebački klub Močvara 25. travnja svoju europsku turneju nazvanu „Nowhere Now Here" koja prati studijski album objavljen u siječnju. Europski tour… više »

FESTIVALI

Koncertom na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila bit će otvoren 17. Seasplash festival

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Godina 2019. je zaista godina noviteta za Seasplash festival. Osim predivne nove lokacije - plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj… više »

NAJAVE

Sneakeroom donosi hip-hop slavlje u centar Zagreba

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Ako do sada niste imali prilike upoznati se sa sneaker kulturom koja je puno šira od svakodnevnog obuvanja tenisica, Sneakeroom je mjesto gdje ćete odmah shvatiti da smo svi… više »

INMUSIC 2019

Kandžija i Gole Žene novo domaće pojačanje INmusic festivala #14

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Jedan od najboljih domaćih hip hop izvođača, Kandžija sa svojim Golim ženama, stiže na jarunsku pozornicu INmusic festivala #14! Kandžija iza sebe ima više od deset godina karijere te… više »

NAJAVE

De Staat u Tvornici kulture 29. listopada

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Sjajni nizozemski alternativni rock bend De Staat dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 29. listopada, u sklopu Bubble Gum turneje koja prati aktualni album. De Staat su osnovani… više »

FESTIVALI

Dance Arena EXITa je kolosalna!

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Kolosalna mts Dance Arena nedavno je kompletirala svoje dosad najmoćnije izdanje sastavljeno od najvećih svjetskih zvijezda današnjice, a međunarodno hvaljena pozornica EXIT festivala… više »

NAJAVE

Jazz.hr/proljeće od 15. do 18. svibnja ove godine

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Festival Jazz.hr/proljeće održat će se u Zagrebu od 15. do 18. svibnja ove godine, a u četiri dana je najavljeno šest koncerata. Tijekom festivala Zagreb će biti domaćin vrhunskih… više »

NAJAVE

The Black Lips nakon 12 godina u Zagrebu

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

U srijedu 12.06.'19. THE BLACK LIPS - kraljevi pshodeličnog underground garage rocka, vraćaju se u Zagreb, ovaj put u Vintage Industrial prateći tragove velikog Jona Spencera. Ovaj nabrijani… više »

NAJAVE

Smells like 90's - Prodigy real live tribute band

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

U subotu 27, travnja će se u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo održati veliki Smells like 90's Party pod vodstvom zagrebačkog dj-a Tomija Phantasme, a sve u čast i sjećanje na nedavno… više »

skrolaj na vrh