Nogomet nema prethodne stranice
NAJAVE

Memorijalni turnir Voltino

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Priča ovog legendarnog turnira počela je davne 1998. godine s malom skupinom ljudi, točnije branitelja, koji su pokrenuli Memorijalni malonogometni turnir Voltino u čast prijatelju, suborcu i… više »

NOGOMET

Nakon 5 godina pauze nogomet se vraća u Voltino

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Iako najvažnija sporedna stvar, od 16. do 18. lipnja mali nogomet postaje najvažnija na svijetu za stanovnike Voltinog naselja i okolice, jer se nakon pet dugih godina ekipe vraćaju na terene… više »

LIGA PRVAKA

Parovi osmine finala Lige prvaka 2022.

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Liga prvaka došla je do osmine finala, a ove godine imamo strašne parove vrlo rano... jer su najmanje 6 klubova željelo doći u finale, ali proći će samo tri u četvrtfinale...… više »

NOGOMET

Hrvatska traži put do SP

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Hrvatska je već unaprijed upisala pobjedu protiv Malte, bez obzira na sve što pokušava izbornik Dalić kako bi momčad bila na visini zadatka večeras kad istrče na teren s Maltom.… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamo u skupin H Europske lige

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Dinamo će igrati u skupini H Europa lige s belgijskim Genkom, engleskim West Hamom i bečkim Rapidom, odlučio je ždrijeb u Istanbulu. Dinamo je nakon ispadanja u play-offu Lige prvaka od… više »

EURO

Engleska - Hrvatska 1-0

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Englezi su žestoko pritisnuli na početku i već u 6. minuti Foden je pogodio stativu. Domaćin je imao odličnu priliku i u 9. minuti, no Livaković je sjajno obranio Phillipsov udarac.… više »

VATRENI

Kakve su šanse „Vatrenima“ na nadolazećem Europskom prvenstvu?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Vrlo dobro odrađenim kvalifikacijama, hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je nastup na Europskom prvenstvu koje je prvotno trebalo biti odigrani prošle godine, no prebačeno je… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamo dobio najlakšeg mogućeg protivnika

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Dinamo će 1. listopada igrati protiv pobjednika para malteške Floriane i estonske Flore. Ždrijeb prema prvaku Hrvatske nije bio milostiv samo u ovom pogledu. Osim što će dobiti… više »

IDE DALJE

Posljednja dva četvrtfinalista Europske lige

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Nogometaši Basela i Wolverhampton Wanderersa posljednja su dva četvrtfinalista ovosezonske Europske lige, Basel je 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Eintrachta u uzvratnom susretu… više »

LIGA PRVAKA

Ždrijeb lige prvaka

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Voljom ždrijeba određeno je da će Atalanta i PSG te RB Leipzig i Atletico Madrid odlučivati o mjestima za polufinale Lige prvaka, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata po… više »

EUROPSKA LIGA

Ždrijeb Europske lige

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Ždrijebom četvrtfinalnih parova za završni turnir Europske lige određeno je da će nogometaši Manchester Uniteda u slučaju plasmana među osam najboljih momčadi za mjesto u… više »

PRAVILA?

VAR koristiti samo za jasne i očite pogreške

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Posljednjih mjeseci u engleskom nogometnom prvenstvu bilo je mnoštvo poništenih pogodaka zbog milimetarskih zaleđa zbog čega se VAR ponovo našao na… više »

ZBUNJUJUĆE

"Zabranjene utakmice" na Europskom nogometnom prvenstvu 2020.

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

"Jučer sam se malo pozabavio modusom", rekao je njemački izbornik Joachim Löw kad su ga pitali za mišljenje uoči ždrijeba za Europsko nogometno prvenstvo Europe 30. studenog u… više »

ANALIZA

Dinamo u nadoknadi ispustio dva gola prednosti protiv Shakhtara

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Nakon velike drame u sudačkoj nadoknadi zagrebački Dinamo je ispustio prednost protiv Shakhtara na svom terenu i tako propustio veliku priliku doći nadomak plasmana u osminu finala Lige… više »

LIGA PRVAKA

Dinamo u skupini C Lige prvaka

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Dinamo je na izvlačenju skupina ovogodišnje Lige prvaka završio u skupini C koja na prvi pogled nije loša za plave - Manchester City, Šahtar i Atalanta protivnici… više »

skrolaj na vrh