Hi-tech
IMATE LI GA I VI?

WhatsApp prestaje podržavati Windows Phone

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Facebook je upravo 'podebljao' listu uređaja koji će ostati bez podrške, a među njima su stariji Androidi, iPhonei i - svi smartfoni sa operativnim sustavom Windows. WhatsApp je… više »

HAKOM

Porasla ulaganja u pokretne mreže

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Ulaganja u pokretne mreže na tržištu elektroničkih komunikacija tijekom prvih devet mjeseci, veća su za oko 40 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, objavio je HAKOM u… više »

WOW!

LG predstavlja tehnologije Air Fry i Knock-on InstaView u svojim novim pećnicama

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

LG Electronics (LG) pruža bolje iskustvo kuhanja kod kuće i to sa svojim novim štednjakom LG InstaView ThinQTM sa značajkom Air Fry. Cjelovito rješenje za kuhanje integrira… više »

CERTIFIKATI

Huawei dobio prestižni ISO certifikat za zaštitu privatnosti korisnika

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Huawei Mobile Services, Huaweijev eko sustav korisničkih aplikacija u oblaku, osvojio je prestižni certifikat za informacijsku sigurnost korisničkih podataka, ISO/IEC 27701. Certifikat izdaje… više »

HUMANITARNO

Ovih blagdana činite dobro uz Hrvatski Crveni križ i Rakuten Viber

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

 U želji da ovo blagdansko ozračje potakne svaku osobu na činjenje dobrih djela, Hrvatski Crveni križ, zajedno s tvrtkama Rakuten Viber i Mediacor, pokreće kampanju pod nazivom… više »

2019.

Najčešće pretrage na Googlu 2019. u Hrvata

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Kao najmlađa članica Europske unije, Hrvatska je ove godine održala treće izbore za Europski parlament. Očekivano, na Googleu se najviše pretraživao pojam rezultata izbora hrvatskih… više »

STRANICE

World Dog Finder - samo odgovorno uzgajanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Stranica World Dog Finder je osnovana u ožujku 2019. godine te je zamišljena kao platforma koja okuplja isključivo licencirane i odgovorne uzgajivače pasa iz cijeloga… više »

ČESTITAMO

Kingston osvojio nekoliko nagrada na prestižnim Cyber Defense Global Awards

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima,… više »

SAZNAJEMO

IN2 platforma kao temelj informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode Slovenije

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

IN2 grupa implementirala je novi nacionalni informacijski sustav za centralno upravljanje podacima o okolišu IS Okolje 1.1 za Agenciju za okoliš Republike Slovenije (Agencija RS… više »

OPREZNO

Treba li router biti upaljen cijeli dan?

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Kada razmišljate o stvarima koje u vašem domaćinstvu troše mnogo struje, vjerojatno vam na umu nije skromni router za spajanje na internet. Ali ako ga ostavite uključenog… više »

NOVOSTI

Scan4Chem - aplikacija za zdravije proizvode

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Zelena akcija predstavila je u petak aplikaciju 'Scan4Chem' koja bi trebala omogućiti trenutno informiranje o štetnim kemikalijama u proizvodima čime žele potaknuti građane da… više »

ZNATE LI?

TOR, Psiphon, Signal i Co.: kako se na Internetu kretati anonimno

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Kako na Internetu postajem vidljiv drugim korisnicima? Načelno je svako kretanje po Internetu vidljivo svima koji imaju pristup serverima preko kojih se to odvija, slično kao što svaki… više »

SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati… više »

ra?unalo laptop
ISTRAŽIVANJE

Primjena ICT-a u hrvatskim kućanstvima

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Osobno računalo ima 74 posto hrvatskih kućanstava, što je za dva postotna boda manje nego u 2018., dok ih 81 posto ima pristup internetu i to svi širokopojasni brzi pristup,… više »

NOVOSTI

MMD predstavlja Philips Moda 276C8 monitor

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh