Numerološka analiza imena
Numerološka analiza imena

Vaše ime, jednako kao i vaš datum rođenja, nosi određene naznake o tome tko ste i tko biste trebali biti. Izračunom sudbinskog broja možete doći do značajnih saznanja o tome. Sudbinski se broj naime računa pomoću sume svih brojeva vašeg imena, onog kojeg ste dobili pri rođenju.

Dok se broj životnog puta računa iz sume brojeva koje sadrži datum vašeg rođenja, sudbinski broj otkriva što trebate postati i na taj način ispuniti svoje životno poslanje. Mnogi se ljudi muče u životu i tek nakon što saznaju što znači njihov sudbinski broj shvate da se cijeli život kreću u potpuno pogrešnom smjeru.

Što je najvažnije, pritom mogu saznati i koje male promjene trebaju napraviti kako bi se vratili napravi put. Nekad treba postaviti nove ciljeve, a nekad samo prilagoditi određene aspekte ponašanja kako bi se dostigla sreća koja im je namijenjena.

Unesite svoje ime u kalkulator i izračunajte svoj sudbinski broj, a analiza će se pokazati na kraju.

Pazite da pri unošenju unesete ono ime koje je upisanu u izvodu iz matice rođenih. Dakle, ako ste Ana-Marija Perić koju od milja zovu Anči, upišite Ana Marija Perić. Ako vas pak svi znaju kao Juricu, a u matičnim knjigama piše Juraj, trebate upisati ime Juraj.

 

Numerološka analiza datuma rođenja

skrolaj na vrh