Hi-tech
NAGRADE

Otvorene nominacije za nagrade Technology Playmaker Awards

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Booking.com, jedna od najvećih online tvrtki za putovanja, pokreće prijave za nagrade Technology Playmaker Awards za 2020. godinu, s ciljem promoviranja istaknutih žena u tehnološkom… više »

NOVOSTI

Canon CJ15ex4.3B – 4K prijenosni zum objektiv za TV produkciju

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Canon Europe predstavlja proširenje svojih vodećih 4K objektiva za televizijsku produkciju za kamere s 2/3-inčnim senzorom u vidu modela CJ15ex4.3B. Nudeći izvanredne optičke… više »

NOVOSTI

Motorola Solutions proširuje hrvatsku digitalnu radijsku mrežu za javnu sigurnost

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Partneri Motorola Solutionsa, KING ICT i MICRO-LINK izabrani su na posljednjem natječaju Ministarstva unutarnjih poslova RH za proširenje pokrivenosti cjelokupne MUPnet TETRA radijske… više »

BRAVO

Hrvatska razvija sjajne medicinske robote

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Hrvatska je tijekom posljednjih desetak godina uložila 42 milijuna kuna u medicinsku robotiku i razvila uspješan robotizirani sustav za neurokirurgiju, priopćila je u srijedu Hrvatska… više »

OPA :)

YouTube plaća milijune kazni

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

YouTube mora platiti kaznu od 170 milijuna dolara jer je nezakonito prikupljao osobne podatke djece bez dopuštenja roditelja, objavila je u srijedu američka savezna uprava za trgovinu… više »

BRAVO

Iron Bull pobijedio na Idea Knockoutu

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Na šestom izdanju natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout, održanom u coworking prostoru HUB385 u Zagrebu, pobjedu je odnio tim Iron Bull. Pobjedom na Idea Knockoutu 2019… više »

UPS!

Hrvatska pala na ljestvici digitalne konkurentnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Hrvatska je na svjetskoj ljestvici digitalne konkurentnosti 2019. zauzela 51. mjesto što je pad za sedam mjesta u odnosu na prošlu godinu, objavilo je u četvrtak Nacionalno… više »

NOVOSTI

FER osniva prvi Centar za umjetnu inteligenciju

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

FER osniva prvi Centar za umjetnu inteligenciju (UI) u Hrvatskoj, koji će biti središnja institucija za koordiniranje aktivnosti na području razvoja UI-a, a rad će posvetiti… više »

NOVOSTI

Idea Knockout vodi u Las Vegas

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj inovativne tech zajednice na našem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i… više »

SAZNAJEMO

Nove pogodnosti u neograničenoj tarifi

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Neograničeni internet zasigurno pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje, komunikaciju, dijeljenje i stvaranje novih iskustava. Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan… više »

NOVOSTI

SSD ADATA SC680 novi je vanjski disk tvrtke Adata

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

SSD ADATA SC680 krase kompaktne dimenzije i puno stila, lako je prenosiv, a ima i sučelje USB 3.2 Gen 2 radi izvrsnih performansi čitanja i pisanja. Lagan i brz Lagan (35 g) i debeo svega 10… više »

NOVOSTI

Sony širi svoju seriju E-mount s dva nova APS-C objektiva

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Sony je najavio dva nova APS-C zoom objektiva u svojoj seriji G LensTM za E-mount seriju, uključujući E 16-55mm F2.8 G standard zoom objektiv i E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS super-telephoto zoom… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom demonstrirao 5G mrežu na Weekend Media Festivalu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Riječ je o prvom video prijenosu putem drona na 5G mreži u ovom dijelu Europe, uspostavljenom između Rovinja i Krka. Nikola Vrdoljak, programski direktor Weekend Media Festivala, najavio je… više »

WOW!

Facebook ukinu desetke tisuća aplikacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Facebook je u petak objavio da je ukinuo više desetaka tisuća aplikacija koji su potencijalno predstavljale opasnost za privatnost korisnika, pokazala je interna istraga… više »

LOVA

Google ulaže milijarde u Europu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Google će u sljedeće dvije godine uložiti tri milijarde eura u proširenje podatkovnih centara u Europi, izjavio je u Finskoj izvršni direktor američke kompanije Sundar Pichai.… više »

skrolaj na vrh