Hi-tech
COOL

Anything2MIDI - radionica izrade MIDI instrumenata

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

vrijeme: sub/ned 04. i 05.11.2023., 17:00-20:00h mjesto: klub MaMa (Preradovićeva 18, Zagreb) prijave: max 10 - do popunjenja ili 03.11 16:00, na… više »

UPS!

Hakiranja će biti sve više

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Hakiranje je svakodnevna pojava, svako malo se objavi da je netko u velikim problemima i mora platiti finu lovu da bi mogao doći do svojih podataka... a budućnost izgleda još sumornije… više »

COOL

HONOR Magic Moments Awards 2023 - rezultati

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Globalni tehnološki brend HONOR i ove je godine održao natjecanje HONOR Magic Moments Awards 2023., koje je obuhvatilo ne samo Kinu, već i Europu, Latinsku Ameriku, Aziju i Pacifik,… više »

ZNATE LI?

Zašto Pamela Reif nosi HUAWEI Watch GT 4

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Huawei slavi 10. godišnjicu inovacija u području pametnih nosivih uređaja, najavljujući novi razvojni manifest nazvan "Fashion Forward", koji ističe ambiciju branda u daljnjim… više »

COOL

Predstavljen HONOR Magic Vs2

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Globalni tehnološki brend HONOR prije nekoliko je dana u Kini predstavio preklopni pametni telefon HONOR Magic Vs2, koji pomiče granice kada su u pitanju preklopne inovacije. HONOR… više »

ODLIČNO!

Sjajna akcija za Huawei Watch GT 4

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Najnoviji pametni sat brenda Huawei, WATCH GT 4, već je od samog lokalnog početka prodaje privukao znatnu pozornost fantastičnim specifikacijama i dizajnom, a od 16. listopada pa sve do… više »

RECENZIJA

Recenzija Huawei FreeBuds 5

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Huawei FreeBuds 5 su pravi dragulj za ljubitelje bežičnih slušalica. S vrhunskim zvukom, elegantnim dizajnom i impresivnom funkcionalnošću, ove slušalice se definitivno… više »

FRENDOVI ;)

Svjetski poznati fotograf otkriva tko je njegov najvjerniji pratitelj

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Goran Jović pravo je oličenje svima dobro poznate izreke „sve se može kad se hoće". Unatoč brojnim poslovnim i privatnim obavezama, koje uključuju putovanja u daleke zemlje, cjelodnevna… više »

SJAJNO

Garmin otkriva MARQ Carbon kolekciju

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

MARQ Carbon kolekcija sastoji se od tri luksuzna moderna funkcionalna sata izrađena od čvrstog bloka materijala Fused Carbon FiberTM. Kolekciju čine MARQ Athlete, MARQ Golfer i MARQ… više »

COOL

Huawei, fitness i zdravlje

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Huawei slavi 10. godišnjicu inovacija u području pametnih nosivih uređaja za zdravlje i fitness. Godišnjicu obilježava nova strategija pod nazivom „Fashion Forward", kojom… više »

WOW

Što sve može novi Huawei Watch GT 4 sat?

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Danas su pametni satovi više usmjereni na funkcionalnost nego na estetiku pa korisnici niti ne obraćaju puno pažnje na aspekt dizajna. Njihov dizajn je najčešće minimalistički,… više »

COOL

Adrenalinsko veslanje na lokalnom predstavljanju Huawei WATCH GT 4

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Huawei je u sportski nabrijanoj i natjecateljskoj atmosferi u petak 6. listopada u Sancta Domenica trgovini u Arena Parku kupcima predstavio najnoviju generaciju pametnih satova WATCH GT 4.… više »

UPS?

ChatGPT nije baš najpametniji

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Vjerovali ili ne, OpenAI, tvrtka koja stoji iza ChatGPT-a, pred bankrotom je i ako se nešto ne promijeni, proglasit će ga iduće godine. Uz to, rezultati koje taj chatbot daje… više »

COOL

Huawei predstavlja Fashion Foward Manifest

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Huawei je nedavno predstavio novi HUAWEI WATCH GT 4, a usporedno s lansiranjem novih uređaja je predstavljen i novi manifest tvrtke vezan za dizajn i modnu prilagodljivost gadgeta nazvan… više »

SCARY

Na informacijama vas sluša algoritam...

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Kada nazivate neku veliku tvrtku radi određenih informacija često prije javljanja sugovornika čujete rečenicu: „Da bismo provjerili i poboljšali kvalitetu naše usluge,… više »

skrolaj na vrh