Varilux banner
Hi-tech
IFA 2018

Honor Magic 2 - novi flagship smartphone predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Honor Magic 2, novi flagship Honora predstavljen je iznenada na kraju predstavljanja Honora Play u sklopu IFA-e u Berlinu. Nastavljajući na uspjehu prve generacije Honor Magica predstavljenog… više »

RECENZIJA

Huawei P20 Pro recenzija - 4 mjeseca kasnije

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Huawei P20 Pro, model osme generacije u liniji P, proglašen je najboljim pametnim telefon u 2018. Prema riječima stručnjaka pruža najbolju kombinaciju tehničke opreme, kvalitete… više »

IFA 2018

Philips u punom sjaju - veliki izbor monitora i inovacija na IFA sajmu u Berlinu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Na ovogodišnjem IFA sajmu koji se održava od 31. kolovoza do 5. rujna u Berlinu, Philips će svoje monitore predstaviti u dvorani 22 gdje će se svi posjetitelji sajma imati priliku… više »

COOL

GeForce gameri spremno dočekuju Battlefield V otvorenu betu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

NVIDIA je objavila najnovije Game Ready drivere za Battlefield V otvorenu betu, koji će ujedno donijeti i najbolje gameplay iskustvo u naslovima F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution… više »

IFA 2018

Honor Play predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Honor je u Berlinu predstavio Honor Play, prvi u seriji revolucionarnih proizvoda koji donosi izuzetno brzu igru i zabavu kakvu je globalna gaming industrija čekala. Honor Play je zvijer po… više »

GAMESCOM

Samsung se hvali CJG5 - zakrivljenim monitorom za gamere

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Prateći gaming scenu i ovogodišnji Gamescom, ne možemo ne primjetiti kako ova godina ljubiteljima igara omogućuju da vide i rade stvari koje nikada ne biste zamišljali. Naravno,… više »

NAJAVE

Xperia XZ3 predstavljena, u Hrvatsku stiže u listopadu

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Xperia XZ3 najnoviji je top model koji je prestavio Sony Mobile, nastavljajući tako evoluciju XperiaTM inženjeringa i dizajna. U elegantan i moderan dizajn uklopljena su najbolja… više »

GADGETI

Fitbit Charge 3 sportska narukvica, znatno bolja od Xiaomi Mi Band 3

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Tržište fitness gadgeta se razvija brže nego prije. Najnoviji dodatak je Fitbit Charge 3 sportska narukvica, za koju moramo priznati da nam je zapela za oko. Prepuna je softverskih… više »

BROJKE

Prodano 30 milijuna Epsonovih pisača sa spremnicima velike zapremine za tintu

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Seiko Epson Corporation objavljuje da je kumulativna globalna prodaja Epsonovih tintnih pisača sa spremnicima za tintu velike zapremine dostigla 30 milijuna jedinica. Epson je svoje tintne… više »

NOVOSTI

Idealni monitori za sve one koji vole fotografiju

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

19. kolovoza obilježio se Svjetski dan fotografije u znak priznanja velike moći fotografije te kako bi se potaknuo njen pozitivan utjecaj diljem svijeta. No, nije sve samo u jednom danu jer… više »

PREDSTAVLJAMO

Pocophone F1 najpristupačniji smartphone sa Snapdragon 845

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Kako bi postao privlačnija u očima kupaca i osvojio nova tržišta, uključujući SAD, Xiaomi je odlučio stvoriti novi brend Poco na čelu s Alvinom Tse, bivšim direktorom prodaje za… više »

NAJAVE

Google obećao dodati podršku za slušna pomagala Androidu

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Google s danskim proizvođačem GN Hearing trenutno razvija protokol koji dodaje izvornu podršku za slušna pomagala Android sustavu kako bi osobe s invaliditetom mogle čuti glasno… više »

EHHH...

HTC Q2 2018: financijski problemi postaju samo veći

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

HTC je pokazao financijsko izvješće za drugo tromjesečje 2018. godine, koje pokazuje sve manje i manje prihoda. Analitičari predviđaju da ova situacija može dovesti do bankrota. HTC je… više »

YOUR PHONE

Microsoft testira aplikaciju koja kombinira Android i Windows u jedan ekosustav

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Microsoft sve agresivnije potiče korištenje svog operativnog sustava. Ovih dana objavili su testno izdanje aplikacije pod nazivom Your Phone, koja kombinira Android i Windows 10 u… više »

NOVOSTI

Android 9.0. Pie: provjerite je li vaš smartphone na popisu nadogradnji?

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Kao što znate, Android 9 Pie mobilna inačica sustava je objavljena. Hoće li se vaš pametan telefon osladiti novom poslasticom? Android 9.0 Pie već se vrti na Pixel XL/ 2 / 2 XL… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh