Hi-tech
NOVOSTI

Snapdragon 675 podržava 3 kamere na prednjoj i stražnjoj strani smartphona

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Qualcomm je najavio još jedan SoC za pametne telefone srednjeg ranga - Snapdragon 675 na 11nm procesu. Iako je nešto malo lošiji od prethodnika u tehnološkom… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy Watch recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Povijesno gledano prvi ručni sat napravljen je 1868. godine za mađarsku groficu Koscowicz. Napravio ga je švicarski proizvođač satova Patek Philippe. Bio je više ukrasni predmet… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Mix 3: 10 GB RAM-a, klizna prednja kamera, podrška za 5G

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Xiaomi Mi Mix 3, dizajniran za očuvanje inovativnog duha serije, ugledao je svjetlo dana. Glavne značajke novog pametnog telefona postale su poznate prije službenog predstavljanja, ali Xiaomi… više »

WOW!

Xiaomi Black Shark Helo predstavljen u Kini

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Xiaomi je snažno zakoračio u vode gaminga pametnim telefonom Xiaomi Black Shark, a već se neko vrijeme govorka da stiže opaki nasljednik. Nakon što se internetom… više »

NAPOKON!

Facebook Messenger ide u ozbiljnu rekonstrukciju

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Facebookov Messenger prikupio je više od 1,3 milijarde mjesečnih korisnika. Ali čak su i njegovi direktori priznali kako je prekrcan značajkama u devet tabova, od igara do Stories.… više »

ZLONAMJERNO

Ne odgovarajte na ucjenjivačke poruke

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Pošto je posljednjih dana zabilježeno više prijava građana koji su putem e-pošte primili ucjenjivačke poruke na osnovu navodnog eksplicitnog sadržaja, MUP je korisnicima… više »

COOL

4 nove mogućnosti u vašem Viberu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Update aplikacija - u pravilu ga radimo vrlo neredovito i odgađamo trenutak dok ne naiđe neki zgodniji, no prema statistikama updateanja, taj trenutak nikada ne stigne. Time propuštamo… više »

NOVOSTI

Cijene pametnih telefona u Europi rastu zbog Googla?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Uskoro bi mogli plaćati do 34.87 eura ili 40 dolara više Android uređaje koji će se prodavati na tržištu EU s Google aplikacijama. Koji je razlog ovom poskupljenju uređaja?… više »

RECENZIJA

Huawei Mate 20 lite recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Huawei je već daleko od prvog objavljivanja lagane inačice flagship modela s Postscriptom "lite". Tako i nova Mate 20 linija nije iznimka. Prije lansiranja Mate top modela, na tržištu… više »

SAZNAJEMO

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

objavljeno prije 2 mjeseca

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom - velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te… više »

NOVOSTI

Čak 26 posto pametnih telefona ima kućište od obostranog stakla

objavljeno prije 2 mjeseca

Prema izvješću Counterpointa, do kraja 2018. godine 26 posto pametnih telefona na tržištu imat će kućišta s obostranim staklom, do kraja 2019. godine 41 posto,… više »

NOVOSTI

Nokia X7 ili 7.1 Plus sa Snapdragon 710 službeno

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Nokia X7 ili Nokia 7.1 Plus modernog je dizajna u skladu s trendovima za 2018. godinu. Od prethodnog modela Nokia 7 Plus i nedavno objavljenog Nokia 7.1. uređaja razlikuje se većom… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja novi 27 inčni monitor

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen… više »

NOVOSTI

Honor 8X: pametni telefon najveće vrijednosti za novac u 2018.

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Honor 8X izazvao je oduševljenje na predstavljanju, a nakon par dana slijeganja dojmova može se mirno reći - Honor nastavlja pomicati granice nastojeći ponuditi najveći mogući zaslon… više »

COOL

Palm - legendarni brand se vratio

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Palm, nekada vrlo popularni brend predstavio je prije 7 godina svoj posljednji pametni telefon - Palm Pre 3. Pod novim logom i vlasnikom - kineskim TCL, vraća se na tržište. Upravo je… više »

skrolaj na vrh