Horoskop

Tjedni horoskop - 16.11.2014. do 22.11.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Sunce ovog tjedna ulazi u znak Strijelca. Želite li zabavu i romantično vrijeme s voljenom osobom, imat ćete dosta prilika za pokazivanje, ali i dobivanje istog. Pokažete li se spremni na uvažavanje partnerovih potreba uspjet ćete u svemu što zamislite. Određene situacije ćete strpljivošću riješiti u svoju korist. POSAO: Imate određenih poteškoća. Da biste ih riješili morat ćete se jače angažirati na svojim obvezama. Posvetite se problemima… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Venera, vaš vladar, donosi vam olakšanje, ali nemojte se prerano radovati jer još sve nije kako treba. Komunikacija bi mogla biti malo teža, pogotovo s voljenom osobom. Nedavni nesporazumi ostavili su vas prilično zbunjenima pa bi vam jedan iskren razgovor dobro došao za razrješenje situacije. POSAO: Financijska situacija još uvijek nije najbolja. Morat ćete napraviti dodatni plan štednje i bez suludih troškova koji vam… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan Sunce ulazi u znak Strijelca, vašu solarnu kuću veza te vam donosi nov razvoj veze ili možda jedna sasvim nova. Što god je učinjeno do sad učinjeno je, na vama je da krenete prazni i otvoreni u nešto novo. Venera donosi ove nesigurnosti, ali sve je to samo privremeno. POSAO: Ovo nije tjedan u kojem trebate tražiti svoja prava .Morat ćete se malo prizemljiti i više posvetiti poslu bez obzira na povratnu informaciju. Možda nećete biti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ovaj tjedan imate pojačanu potrebu za potporom svog partnera. Trebate jači izraz emocija. Čini se kako će vam malo toga biti dovoljan dokaz ljubavi. Sve to moglo bi se odraziti i na raspoloženje partnera koji će se osjetiti ugroženim vašim zanovijetanjem. Pokušajte s otvorenim razgovorom. Možda dobitjete više nego dignutim nosom. POSAO: Velika planetarna aktivnost u Djevici pojačava vaše obveze. Moglo bi doći do zasićenja u svakom pogledu. Možda se… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce koje se pridružuje Merkuru na području vaše solarne karte koja se tiče romantike i ugode donosi vam veliku priliku da se prepustite svojoj divljoj strani. Imate li određenu osobu koju ne možete nikako izbaciti iz života, razmislite o primirju i ponovnom uspostavljanju komunikacije. POSAO: Čuvate li se vlastite ishitrenosti ovaj tjedan ćete moći jako dobro poslovati. Novi projekti dolazit će vam sami na vrata, ali pripazite pogotovo u radu s osobama koje ne poznajete… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Ovo je vrlo interesantno vrijeme za vas na svim područjima vašeg života. Kuća, obitelj i prošlost bit će u centru zbivanja. Čini se kako ćete morati učiniti neke velike i duboke promjene. Vi se možda nećete osjećati spremni na tom, ali kombinacija planeta jednostavno vam neće dati mira. Želja će biti jača od svega! POSAO: Ovaj tjedan će vam biti teško nositi se s nadređenima na poslu. Komunikacija jednostavno nije na razini. Pokušajte se kontrolirati… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Vaš partner i ljubavni život bit će odlični. Uživajte u ovom ugodnom tjednu. Ako ste sami, nemojte se nametati jer ćete ostvariti kriv odnos koji neće nikoga zadovoljiti. Otvorite se prema svima i vaš šarm će vam privući više znatiželjnih očiju nego riječi. Budite cool - to vam tako dobro stoji! POSAO: I na poslovnom području ćete morati također pokazati svoj šarm. Samo tako ćete ostvariti zamišljeno. Iskoristite svoje komunikacijske… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj tjedan iskoristite povoljnu komunikaciju za svoje nesporazume s voljenom osobom. Možda vam neće biti ugodno, ali otvoreni i iskreni razgovor s partnerom bit će vam korisniji od bilo kakvih pretpostavki. Ostavite li stvari neriješenima, samo će se gomilati sve dok ne postanu pravi problem. POSAO: Vrijeme je da ozbiljno razmislite o preuzimanju kontrole nad svojom financijskom situacijom. Čini se da tamo ima više problema nego što se možete pozabaviti… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Sunce koje ulazi u vaš znak donosi vam snažne osobne promjene. Imate snage i prilike za ojačavanje vlastite osobnosti. Sve to moglo bi uključivati sukob s osobom kojoj je stvarno stalo do vas. Vaša veza se mora promijeniti kako bi napredovala. Samo u napretku postoji opstanak, stoga samo naprijed. POSAO: Poslovi će ići sami od sebe. To ne znači da se vi možete prepustiti samo sebi i zabavi. Pred vama se otvaraju prilika za prilikom, ali nisu sve dobre. Morate… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovo je čudno vrijeme za vas. Puno toga se događa iza zatvorenih vrata. Morat ćete se boriti protiv želje za bijegom od svega u svoj mali svijet. Ako ste sami, budite pažljivi prema svom izgledu, ali i ponašanju jer ne znate gdje ćete sve završiti. Šarma imate, potrebno je još samo malo sreće i truda i sve će se kockice poklopiti. POSAO: Morat ćete se malo više potruditi da biste poslove doveli na svoju uobičajenu razinu. Možda ćete morati biti… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Htjeli biste imati kvalitetniji privatni život. Ovaj tjedan imate priliku upoznavati mnoge zanimljive ljude. Izlazite što više, družite se sa svima i ostavite sva vrata otvorenima. Venera u Škorpionu omogućit će vam neke jasnije uvide, pa sve što trebate promijeniti, promijenite sada  i imat ćete sve što trebate. POSAO: Imate energije za sve obveze koje su pred vama. Širite oko sebe pozitivnu energiju. Imat ćete potporu za… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Imat ćete potporu svojih voljenih. Sve će ovisiti koliko ste vi otporni na to i kako se postavljate prema svemu što se događa. Nekima će biti odlično, a neki se neće snaći otprve. Morat ćete se na neki način prepustiti kozmičkom tijeku. Ostavite se pretjeranog analiziranja i djelujte prema osjećajima. POSAO: Komunikacija vam neće biti na razini na koju ste navikli pa možete očekivati određene poteškoće s nadređenima. Budete li pod pretjeranim stresom moguće su i… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami