B
Horoskop

Tjedni horoskop - 22.03.2015. do 28.03.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Strast ispunjava vaš ljubavni život pod budnom paskom Sunca, stoga Ovnovi u vezi trebaju dodati malo začina, a oni koji su još uvijek slobodni imaju sjanu priliku upoznati ljubav svog života. Nabacite najbolju odjeću, širok osmijeh i otvoreno srce i moglo bi se dogoditi svašta lijepoga. POSAO: Dok vam je glava visoko u ljubavnim oblacima, vrijedi često svrnuti pogled na zemaljske stvari kako ne biste ispustili uzde iz ruku i dozvolili da drugi preuzmu… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Putovanje ćudljivog Neptuna u sanjivim Ribama imat će utjecaja i na vaš znak, i ma kako to vama zvučalo, donijet će vam šarm kojem će biti teško odoljeti. Bili u vezi ili ne, ovo će vam samo pomoći da odigrate karte kako trebam, stoga se nemojte sramiti nego pokažite sve što znate, rezultati će vas iznenaditi. POSAO: Vrijeme prvih zbrajanja i oduzimanja u godini je stiglo, a vama se čini da je do toga došlo malo prebrzo. No, kako vremena za… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Bit ćete još otvoreniji i pristupačniji nego inače, a takvo će ponašanje donijeti odobravanje suprotnog spola i otvoriti cijeli niz mogućnosti koje ste do sada smatrali teško dostižnim. No, ipak trebate pripaziti na svoj uobičajeno oštar jezik koji bi vas mogao brzo prebaciti iz dobitnog u gubitnički položaj.  POSAO: Malo više vremena posvetite financijama, kako vam se ne bi dogodilo da vas urođeni nemar dovede u neugodne situacije. Merkur… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Početkom tjedna bit ćete u elementu, no smetnju će predstavljati Merkur u Ribama koji bi mogao unijeti zbrku u komunikaciji, što bi značilo nove početke u stvarima koje ste već smatrali završenima. Kao i u poslu, morate paziti na izražavanje i truditi se biti što jasniji.  POSAO: Sunce u Ovnu vam prilično odgovara i otvara vam neka vrata koja su do sada bila zatvorena, no u isto vrijeme previše se približilo nekonvencionalnom Uranu da biste… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Iako ste u zadnje vrijeme bili malo povučeniji nego inače, neće vam trebati dugo da se vratite pod svjetla reflektora. No, ako vam se ukaže prilika za kratak bijeg od stvarnosti s osobom koja vam se sviđa, bilo bi dobro iskoristiti takvu priliku i osnažiti vezu, bez obzira bila ona na samom početku ili je već dugotrajna.  POSAO: Potrudite se iskoristiti ovaj tjedan za povratak na pozicije koje ste izgubili u zadnjih mjesec dana. Neće biti potrebno previše truda,… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Već dugo imate namjeru nekim ljudima iz najbližeg okruženja reći neke stvari koje vam smetaju ili vam se sviđaju, no nikako da se odlučite za takav potez. Ovaj je tjedan prilično nezgodno vrijeme za takve razgovore, jer Merkur stoji na putu kvalitetne i jasne komunikacije.  POSAO: Ako vas neke stvari na poslovnom planu muče, vrijeme je da ih podrobnije analizirate. Stavite sve probleme na papir i pokušajte pronaći rješenje neugodnih situacija, jer Merkur može… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Pronađite rupu u svom kalendaru socijalnih kontakata i pobjegnite negdje s voljenom osobom kako biste se i odmorili i posvetili jedno drugome na način koji niste već duže vrijeme imali mogućnosti, koristit će i jednom i drugom. Sunce na opoziciji u Ovnu tjera vas na raščišćavanje nekih odnosa, pa ga poslušajte. POSAO: Neka vrata koja pokušavate otvoriti već neko vrijeme, no do sada niste nikako uspjeli pronaći pravi način mogla bi se i srušiti,… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Obratite malo više pažnje na najbliže, jer ste ih u zadnje vrijeme previše zanemarivali. Vratite im dio izgubljenog vremena sitnicama za koje znate da su im drage i da ne mogu bez njih, materijalnim ili nematerijalnim. POSAO: Buran tjedan na profesionalnom planu počet će vašim pokušajem da još jednom objasnite trenutnu nepovoljnu situaciju na nov i inovativan način. No, morate biti izuzetno pažljivi jer Merkur u Ribama i Mars u Vagi ometaju… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Kako biste postigli ciljeve u privatnom životu, počnite više obraćati pažnju na vlastitu komunikaciju koja je ponekad nejasna i nedovršena. Čim popravite taj segment ponašanja, voda će početi teći na vaš mlin, no nemojte se oslanjati isključivo na šarm nego uključite i mozak u cijelu priču. POSAO: Kako je Mars još uvijek u Ovnu, budite oprezni kako ne biste dodatno zakomplicirali već ionako zamršene odnose na poslu. No, tako… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Fokus vaše pažnje ovoga će tjedna biti veze i odnosi s najbližim osobama, jer ima dosta toga s čim niste pretjerano zadovoljni. No, čak i vi morate ponekad pristati na kompromis, pa budite suzdržani u ocjenjivanju drugih ljudi, a naročito pripazite na komplimente koji bi se mogli dvosmisleno tumačiti. POSAO: Jednostavniji i izravniji pristup novčanim pitanjima, koji i inače preferirate, naročito je koristan ovoga tjedna. Svedite sve probleme na zajednički nazivnik, i… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Malo ste rastreseni i smeteni u nekim segmentima života, a obitelj je trenutno ono sidro koje vas drži prizemljenima. Stoga, posvetite im što je moguće više pažnje i kroz njihove reakcije shvatite gdje se ponašate čudno, pa se bacite na ispravljanje svoje slike u tuđim očima koja je, u nekim slučajevima, prilično iskrivljena. POSAO: Fokus tjedna trebao bi biti na financijskim pitanjima, koja bi se mogla poboljšati u slučaju da budete usredotočeni na… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ne bi vam škodio manji makeover, prvenstveo kako biste se sami osjećali bolje, a i kao sredstvo privlačenja pažnje ukoliko se osjećate zapostavljeni. No, nije stvar u drastičnim promjenama nego detaljima, i što prije to shvatite bit će bolje, pomoći će vam i Neptun koji je na putovanju kroz vaš znak. POSAO: Iako imate dosta stvari za obaviti, ipak se potrudite ostaviti više vremena za razmišljanje i introspekciju, jer upravo je to način na koji… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami