Horoskop

Tjedni horoskop - 19.05.2019. do 25.05.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Sunce koje ulazi u Blizance donosi vam dobro raspoloženje prepuno komunikacije s dragim osobama i onima koji to tek trebaju postati. Pozitivno raspoloženje privlačit će ljude u vašu blizinu pa ćete se osjećati sigurno i voljeno, baš onako kako volite i kako vam je najdraže, uživajte! POSAO: Na poslovnom planu trebali biste se malo osvrnuti na stvarnost  i smanjiti maštanje. Pogledajte što ste do sad učinili i razmislite što i kako dalje.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Na ljubavnom planu za vas dolazi lagano smirenje u vezi s partnerom. Ako ste u novoj vezi, vašem partneru možda neće odgovarati ovo razdoblje, ali ako ne može podnijeti pravog vas, onda nije idealan partner. Ako je veza prava, vaš odnos će se dodatno učvrstiti, što će shvatiti i partner. POSAO: Sunce koje ulazi u Blizance donosi vam vrijeme u kojem morate srediti svoje financije. Moguć je dodatni prihod na koji niste računali, ali vi se morate posvetiti… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Sunce u vašem znaku donosi vam novi solarni ciklus i obnovljenu energiju. Bit će vam jednostavno postići sve što želite, ali morat ćete smanjiti svoja očekivanja koja bi mogla biti nerealistična. Razgovore s partnerom nastojte održati na realnim osnovama, ali privatno slobodno možete sanjariti. Ako imate novu simpatiju nemojte pretjerivati jer ćete ju preplašiti. POSAO: Za vas je ovo plodonosno razdoblje, ali ako ćete se držati nekih normalnih okvira.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ponekad držanje stvari za sebe dođe dobro, ali nekad vam i odmaže. Ne možete očekivati od drugih da predvide što trebate i želite, ako im isto ne kažete otvoreno. Nisu svi dobri u čitanju misli poput vas. Za vas ovo je razdoblje u kojem se trebate povući kako biste napunili baterije za vrijeme kad će Sunce ući u vaš znak. POSAO: Na poslu su mogući sukobi, pogotovo ako ne dobivate zaslužno priznanje. Budite strpljivi i prihvatite manju ulogu kako biste se dovoljno… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Čini se kako ćete rješavati stvari s partnerom samo kako biste sebi dali više vremena i prostora. Možda ćete naići na otpor onih koji ovise o vama pa ćete morati biti nježni, ali čvrsti. Nemojte se sramiti otvoreno priznati partneru sve što želite i što vas kod njega smeta, što bi vam moglo napokon dati mira. POSAO: Pred vama je jedan mogući kontakt koji bi vam mogao donijeti zanimljive poslovne mogućnosti. Budite strpljivi s tom osobom iako… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Sunce u vašoj poslovnoj zoni odmiče pažnju s ljubavne situacije. Ako ste protekli tjedan odradili sve kako treba, onda ovaj tjedan ne biste trebali imati problema s partnerom koji će pokazati razumijevanje za vašu karijeru. Ako niste, svašta je moguće pa i ono najgore, stoga pripazite malo što radite. POSAO: Sunce koje će se idući mjesec nalaziti u vašem području posla okrenut će pažnju samo na karijeru i poslovno napredovanje. Sve će vam ići… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Sunce u Blizancima donosi razdoblje u kojem se morate čvrsto postaviti iza svojih djela te jednom zauvijek riješiti stvari s prošlošću. Partner bi mogao imati problema s vašim novim ja jer ne vidi vašu perspektivu, ali u pitanju je vaš život i vi imate puno pravo odlučivati o njemu. Ako se ne slaže, slobodno nastavite dalje sami. POSAO: Proširenje vašeg horizonta donosi vam nove poslovne mogućnosti koje ipak neće biti… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Razdoblje pred vama donosi vam poslovne napetosti koje će uzeti vrijeme za partnera. Navikli ste provoditi više vremena uživajući s partnerom pa bi ova privremena udaljenost mogla uzrokovati neku vrstu nesporazuma među vama. Pokušajte stvari sagledati realno i nemojte nepotrebno paničariti. POSAO: Sunce u Blizancima donosi vam vrijeme u kojem se trebate financijski reorganizirati, ali i provjeriti svoje odgovornosti. Ako želite preraspodijeliti neke financijske… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Sunce koje ulazi u Blizance donosi vam kraj određene romantične veze. Pred vama je težak izbor u kojem se nećete moći odlučiti između osobne slobode ili nečeg što vam možda donosi sigurnost u daljoj budućnosti. Sloboda ili sigurnost? Izbor je u potpunosti vaš, stoga dobro razmislite. POSAO: Posao će vam ovaj tjedan dobro doći kako biste misli makli od privatnih problema. Što budete više radili bolje ćete se osjećati pa se nemojte štedjeti.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce koje je ušlo u Blizance donosi vam kraj određene romantične veze. Pred vama je težak izbor u kojem se nećete moći odlučiti između osobne slobode ili nečeg što vam možda donosi sigurnost u daljoj budućnosti. Sloboda ili sigurnost? Izbor je u potpunosti vaš, stoga dobro razmislite. POSAO: Posao će vam ovaj tjedan dobro doći kako biste misli makli od privatnih problema. Što budete više radili bolje ćete se osjećati pa se nemojte… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Pred vama je ponovno razdoblje u kojem možete raspustiti kosu i uživati život. Ulazak Sunca u Blizance donio vam je nove simpatije pa ako ste sami slobodno se prepustite. Ipak prije nego se vežete previše za tu osobu razmislite koliko vam stvarno paše kako se ne biste kasnije razočarali. Možda onima strpljivijima budućnost donosi pravog partnera. POSAO: Ovo je iznimno kreativno razdoblje za vas pa biste mogli razmisliti o unovčavanju vašeg hobija ili barem… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Čini se kako ste u zadnje vrijeme prilično zanemarili prijatelje i obitelj. Ne budete li na vrijeme riješili probleme koje imate kod kuće nećete se moći potpuno prihvatiti prilika koje si pred vama. Budite otvoreni i priznajte sve što vas muči svom partneru, sigurno ćete naići na razumijevanje. POSAO: Sunce u Blizancima pred vas donosi pregršt mogućnosti poslovne naravi. Nemojte samo pretjerivati pokušavajući obaviti sve dojednom. Izaberite ono… pročitaj više »
skrolaj na vrh