B
Horoskop

Tjedni horoskop - 14.09.2014. do 20.09.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Početak tjedna mogao bi vam donijeti poneku nesuglasicu s partnerom i malo osjećaja nerazumijevanja, ali ništa što ne možete popraviti iskrenim razgovorom. Kasnije će se sve popraviti i iako neće biti nekih uzbuđenja, neće biti ni razloga za zabrinutost. Ovaj mirniji tjedan iskoristite kako biste uspostavili poneku rutinu koja vam daje sigurnost. POSAO: Većina situacija ovog tjedna događat će se izvan vašeg djelokruga pa ćete se vjerojatno osjećati pomalo… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Nakon nekoliko krivih početaka ili osoba ovaj tjedan biste mogli naletjeti na nekog posebnog vrijednog svog truda. Nemojte biti pretjerano kritični na prvu loptu jer time samo tjerate ljude od sebe. Osoba koja će vam se svidjeti nije toliko sigurna u sebe pa bi ju vaša kritika mogla otjerati zauvijek. Jedan prijatelj treba vašu potporu. POSAO: Radite li u administraciji ili ekonomiji ovaj tjedan je odličan za vas. Intelektualno ste vrlo jaki pa vam niti jedan posao… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Čini se kako ovaj tjedan neće biti baš najpovoljniji za pripadnike ovog znaka. Razina stresa bit će pojačana pa će vam potpora obitelji i/ili voljene osobe biti od velike pomoći. Nadamo se da ih niste u proteklom razdoblju razočarali do razine kad ne žele imati ništa s vama. Komunikacija će vam biti otvorena pa ako imate problema s nekim od njih pristupite iskreno kako bi vam oprostili na vrijeme. POSAO: Posao ovog tjedna ne ide najbolje. Neki će donositi brzoplete… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Događaji proteklih tjedana ostavili su vas prilično osjetljivima na tuđu patnju i probleme. Merkur oslobađa komunikaciju pa ćete lakše izraziti sve što vas muči. Ovaj tjedan biste se trebali malo povući iz strke u koju ste upali na poslu i posvetiti se svome domu i obitelji. POSAO: Poslovno stvari stoje odlično. Pojačat će se vaša svestranost pa ćete se opet lako iskazati u masi. Ako ste pripadnik treće dekade svog znaka pojačat će vam se primanja i poslovne… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: U ljubavi ovog tjedna neće biti nekih velikih događanja jer su se svi planeti usmjerili na vaše poslovno polje. Smirenje u vezi dobro će vam doći kako biste se mogli okrenuti nekim drugim stvarima koje će zahtijevati vašu pažnju. Ipak nemojte u potpunosti zanemariti voljene osobe i barem im nekom sitnicom pokažite koliko vam je stalo. POSAO: Na financijskom polju vas čeka razvoj situacije koji nećete moći zaustaviti. Prisutnost Jupitera u Lavu te Merkura u Vagi… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Jupiterova snaga donosi intenzivan romantični period. Pojačana komunikacija omogućit će vam bolje snalaženje u situaciji u kojoj će svi imati potraživanja prema vama. Ipak, oni najbliži pokazat će se i kao osobe kojima se možete pojadati. Dobit ćete potporu u obliku u kojem vam je potrebna, ali ne smijete zaboraviti pitati za ono što vam treba! POSAO: Ako ste se u zadnje vrijeme bili zbunjeni ili dezorijentirani, možete se opustiti. Ovo je tjedan u kojem ćete morati… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Merkur vam donosi novi početak i pristup duhovnoj razini vašeg života. Vjerojatno ćete se posvetiti značenju i ulozi koju imate u životu. Posvetite se sebi jer uz Sunce u svom znaku imat ćete veliku moć koju trebate znati pravilno iskoristiti. Najbolje bi vam bilo malo se odvojiti od svih i meditirati u samoći. POSAO: Bavite li se poslovima vezanim uz estetiku, ovaj tjedan ćete uživati. Bit ćete kreativni i nadahnuti za svoj posao u kojem ćete pronaći i zabavu. Nemojte… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Najčešće, kad je kriza u pitanju, vi ste osoba na koju se svi mogu osloniti. Ovo razdoblje bi vam moglo biti teško jer nećete  moći lako objasniti svoje osjećaje. Ovaj put će se te osobe pokazati kao odlična potpora za vas. Mars u vašem znaku učinit će svoje pa ćete biti privlačni svima. POSAO: Poslovno, stvari stoje jako dobro. Bit ćete puni energije pa su moguće i neke žestoke rasprave na poslu. Ako ste pripadnik treće dekade znaka ovaj tjedan vam… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Planeti vas upućuju kako je ovo važno razdoblje promjena za vas. Imate odlične izglede napredovati na osobnom i ljubavnom planu. Jedino što se od vas traži je da se otvorite prema drugima i tražite ono što trebate jer vam nitko ne može čitati misli. Jednom kad potražite ono što trebate, bit će vam drago zbog toga. POSAO: Poslovno ćete se morati malo strpiti. Čini se kako promjene na prvi pogled nisu dobre, ali to vam se samo čini dok traje ovo prijelazno… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Novo naporno razdoblje na kućnom planu stoji pred vama i bilo bi bolje da se pripremite za puko preživljavanje. Sve je u redu, ali imat ćete puno više obveza nego ste navikli prema članovima svoje obitelji. Situacija se popravlja do kraja tjedna pa ćete ponovno vi biti u centru zbivanja. POSAO: Komunikacija s okolinom konačno ulazi u mirnije razdoblje, ali količina posla će se samo povećavati. Morat ćete se puno bolje organizirati kako biste sustigli poslovne i obiteljske… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Sunce koje polako odlazi iz Djevice odnosi i vama povoljno ljubavno razdoblje. Čini se kako će neke poruke ili pozivi zagolicati vašu maštu te vam vratiti boju u obraze. Nemojte očekivati veliku strast, ali malo po malo i iz sitne vragolije mogle bi se razviti jako lijepe uspomene, čak i sa stalnim partnerom. POSAO: Merkur u svojoj putanji donosi vam razdoblje u kojem se trebate posvetiti financijskim poslovima i urediti svoju Kuću novca. Neke obveze koje imate… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Imate snažan unutarnji glas koji vas dobro vodi pa ga nemojte zanemarivati radi tuđih riječi. Jupiter vam i dalje donosi sreću, ali morat ćete biti pažljivi jer je sreća vrlo prevrtljiva. Erotska energija iznimno je jaka pa se slobodno prepustite u partnerove ruke i uživajte bez mnogo muke. POSAO: Komunikacija s drugima bit će odlična. Imat ćete dosta obveza, ali otvorite li se prema kolegama  uvijek ćete naći pomoć. Vjerujte svojoj intuiciji i kad je posao u pitanju.… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami