Horoskop

Tjedni horoskop - 10.11.2019. do 16.11.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Sunce tek sredinom sljedećeg tjedna ulazi u znak Strijelca, pa ako želite zabavu i romantično vrijeme s voljenom osobom, imat ćete dosta prilika za pokazivanje, ali i dobivanje istog. Pokažete li se spremni na uvažavanje partnerovih potreba uspjet ćete u svemu što zamislite. Određene situacije ćete strpljivošću riješiti u svoju korist. POSAO: Imate određenih poteškoća. Da biste ih riješili morat ćete se jače angažirati na svojim obvezama.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Venera, vaš vladar, donosi vam olakšanje, ali nemojte se prerano radovati jer još sve nije kako treba. Komunikacija bi mogla biti malo teža, pogotovo s voljenom osobom. Nedavni nesporazumi ostavili su vas prilično zbunjenima pa bi vam jedan iskren razgovor dobro došao za razrješenje situacije. POSAO: Financijska situacija još uvijek nije najbolja. Morat ćete napraviti dodatni plan štednje i bez suludih troškova koji vam… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Sljedeći tjedan Sunce ulazi u znak Strijelca, vašu solarnu kuću veza te vam donosi nov razvoj veze ili možda jedna sasvim nova, pa ćete se ipak morati strpiti i pomiriti s činjenicom da što god je učinjeno do sad učinjeno je, na vama je da krenete prazni i otvoreni u nešto novo. Venera donosi ove nesigurnosti, ali sve je to samo privremeno. POSAO: Ovo nije tjedan u kojem trebate tražiti svoja prava .Morat ćete se malo prizemljiti i više posvetiti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ovaj tjedan imate pojačanu potrebu za potporom svog partnera. Trebate jači izraz emocija. Čini se kako će vam malo toga biti dovoljan dokaz ljubavi. Sve to moglo bi se odraziti i na raspoloženje partnera koji će se osjetiti ugroženim vašim zanovijetanjem. Pokušajte s otvorenim razgovorom. Možda dobitjete više nego dignutim nosom. POSAO: Velika planetarna aktivnost u Strijelcu pojačava vaše obveze. Moglo bi doći do zasićenja u svakom pogledu. Možda se… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce na području vaše solarne karte koja se tiče romantike i ugode donosi vam veliku priliku da se prepustite svojoj divljoj strani. Imate li određenu osobu koju ne možete nikako izbaciti iz života, razmislite o primirju i ponovnom uspostavljanju komunikacije. POSAO: Čuvate li se vlastite ishitrenosti ovaj tjedan ćete moći jako dobro poslovati. Novi projekti dolazit će vam sami na vrata, ali pripazite pogotovo u radu s osobama koje ne poznajete najbolje. Ponekad je bolje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Ovo je vrlo interesantno vrijeme za vas na svim područjima vašeg života. Kuća, obitelj i prošlost bit će u centru zbivanja. Čini se kako ćete morati učiniti neke velike i duboke promjene. Vi se možda nećete osjećati spremni na tom, ali kombinacija planeta jednostavno vam neće dati mira. Želja će biti jača od svega! POSAO: Ovaj tjedan će vam biti teško nositi se s nadređenima na poslu. Komunikacija jednostavno nije na razini. Pokušajte se kontrolirati… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Vaš partner i ljubavni život bit će odlični. Uživajte u ovom ugodnom tjednu. Ako ste sami, nemojte se nametati jer ćete ostvariti kriv odnos koji neće nikoga zadovoljiti. Otvorite se prema svima i vaš šarm će vam privući više znatiželjnih očiju nego riječi. Budite cool - to vam tako dobro stoji! POSAO: I na poslovnom području ćete morati također pokazati svoj šarm. Samo tako ćete ostvariti zamišljeno. Iskoristite svoje komunikacijske… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj tjedan iskoristite povoljnu komunikaciju za svoje nesporazume s voljenom osobom. Možda vam neće biti ugodno, ali otvoreni i iskreni razgovor s partnerom bit će vam korisniji od bilo kakvih pretpostavki. Ostavite li stvari neriješenima, samo će se gomilati sve dok ne postanu pravi problem. POSAO: Vrijeme je da ozbiljno razmislite o preuzimanju kontrole nad svojom financijskom situacijom. Čini se da tamo ima više problema nego što se možete pozabaviti… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Sunce koje ulazi u vaš znak sljedećeg tjedna već sada donosi snažne osobne promjene. Imate snage i prilike za ojačavanje vlastite osobnosti. Sve to moglo bi uključivati sukob s osobom kojoj je stvarno stalo do vas. Vaša veza se mora promijeniti kako bi napredovala. Samo u napretku postoji opstanak, stoga samo naprijed. POSAO: Poslovi će ići sami od sebe. To ne znači da se vi možete prepustiti samo sebi i zabavi. Pred vama se otvaraju prilika za prilikom, ali nisu… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce koje ulazi u vaš znak sljedećeg tjedna već sada donosi snažne osobne promjene. Imate snage i prilike za ojačavanje vlastite osobnosti. Sve to moglo bi uključivati sukob s osobom kojoj je stvarno stalo do vas. Vaša veza se mora promijeniti kako bi napredovala. Samo u napretku postoji opstanak, stoga samo naprijed. POSAO: Poslovi će ići sami od sebe. To ne znači da se vi možete prepustiti samo sebi i zabavi. Pred vama se otvaraju prilika za prilikom, ali nisu… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Htjeli biste imati kvalitetniji privatni život. Ovaj tjedan imate priliku upoznavati mnoge zanimljive ljude. Izlazite što više, družite se sa svima i ostavite sva vrata otvorenima. Venera u Vagi omogućit će vam neke jasnije uvide, pa sve što trebate promijeniti, promijenite sada  i imat ćete sve što trebate. POSAO: Imate energije za sve obveze koje su pred vama. Širite oko sebe pozitivnu energiju. Imat ćete potporu za sve… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Imat ćete potporu svojih voljenih. Sve će ovisiti koliko ste vi otporni na to i kako se postavljate prema svemu što se događa. Nekima će biti odlično, a neki se neće snaći otprve. Morat ćete se na neki način prepustiti kozmičkom tijeku. Ostavite se pretjeranog analiziranja i djelujte prema osjećajima. POSAO: Komunikacija vam neće biti na razini na koju ste navikli pa možete očekivati određene poteškoće s nadređenima. Budete li pod pretjeranim stresom moguće su i… pročitaj više »
skrolaj na vrh