Horoskop

Tjedni horoskop - 07.02.2016. do 13.02.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovoga tjedna slijedi vam jedan važan razgovor koji bi trebao povući ili izbrisati liniju između prijateljstva i ljubavi s osobom koja već duže vrijeme zaokuplja vaše misli. Sredite ih, kako biste znali što zapravo želite, čudnovati Saturn tjera vas na to. POSAO: Nerazumijevanje i igra gluhih telefona na poslu prilično će vas izbaciti iz takta, no kako je dobrim dijelom posljedica vaše neodlučnosti i različitih izjava koje ste davali, morat ćete sami srediti… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Inače ste malo energičniji u traženju svojih prava u vezi, pa nema razloga da tako ne postupite i sada. Ako se osjećate iskorišteno i nesretno, dajte to jasno do znanja, bolje je tako nego putem sarkastičnih primjedbi. POSAO: Vaša vještina upravljanja novcem nije nestala, nego je samo malo oslabila, tako da vam trenutno stanje ne bi trebalo nanijeti preveliku štetu. Ipak, zaštitite se koliko je god moguće od većih gubitaka. ZDRAVLJE: Glavobolje… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Bit ćete prilično iznenađeni pažnjom partnera, koji djeluje zaljubljeno kao na početku veze. Posljedica je to truda koji ste vi uložili u zadnje vrijeme, koji vam daje unutrašnji sjaj kakav ste znali imati. POSAO: Ponovno ste onaj stari Blizanac kojeg svi znaju i čije se riječi prate s pažnjom, pa iskoristite tu činjenicu za popravak statusa na radnom mjestu, koji je u zadnje vrijeme malo pao. ZDRAVLJE: Odlično. Novi roman Sabrine Jeffries KAKO UDOVOLJITI… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Malo ste rastrgani privatni obavezama, tako da ne znate kome biste prvo udovoljili. Takva vas situacija frustrira, stoga što prije napravite neku listu prioriteta po kojoj ćete se moći ravnati, jer Saturnov prolazak kroz Škorpiona jednostavno vas pritišće na to. POSAO: Ako se odlučite raditi svoj posao podalje od znatiželjnih očiju, to je u redu, no morate biti svjesni da u tom slučaju sami odgovarate za sve rezultate, pa nemojte obećavati stvari koje ne… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Odnos s osobom do koje vam je izrazito stalo mogao bi se pod utjecajem Venere u Jarcu još više pogoršati, tako da ste blizu pucanja veze. Hitno presložite prioritete i poradite intenzivno na tome. POSAO: Iako ste vrlo zauzeti odnosima s obitelji i prijateljima, ne možete posao potpuno staviti na stranu i nadati se da će sve biti u redu. Sanjarenje na poslu šteti će i vama i firmi, stoga mirno i racionalno tijekom radnog vremena. ZDRAVLJE: Uglavnom… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Niste potpuno sigurni kako se postaviti prema osobi koja nedvosmisleno pokazuje sklonost prema vama, pogotovo ako ste u sretnoj vezi. Slobodne Djevice, navalite bez zadrške, one u vezi trebaju se suzdržati. POSAO: Neptun i Chiron putuju vašom opozicijom u Ribama, pa iskoristite mogućnost napredovanja i promocije svojih ideja dok su vam planete naklonjene, jednostavno se prepustite događajima koji će vas dovesti do cilja. ZDRAVLJE: Malo više pažnje posvetite… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Ljubavni život je prilično intenzivan, potpomognut dobrim utjecajem planeta, a na vama je da shvatite što zapravo želite i usmjerite se prema tom cilju, koji je ovoga tjedan lako dostižan. POSAO: Sklone planete vam snagu i želju da što više iskoristite svoje sposobnosti i znanja kako bi napredovali u poslu. Ovo razdoblje je idealno, jer svi vaši napori su zabilježeni i dobit će zasluženu nagradu. ZDRAVLJE: Prilično dobro. Novi roman Sabrine… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ljubavni život je prilično intenzivan, potpomognut dobrim utjecajem planeta, a na vama je da shvatite što zapravo želite i usmjerite se prema tom cilju, koji je ovoga tjedan lako dostižan. POSAO: Sklone planete vam snagu i želju da što više iskoristite svoje sposobnosti i znanja kako bi napredovali u poslu. Ovo razdoblje je idealno, jer svi vaši napori su zabilježeni i dobit će zasluženu nagradu. ZDRAVLJE: Prilično dobro. Novi roman Sabrine… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Malo više šarma i slatkorječivosti ne bi vam škodilo u razdoblju kada niste ni sami sigurni što želite. Najbolje ga je proći tako da sa svima ostanete u dobrim odnosima i ne ističete se previše. POSAO: Iako se osjećate kao lutka na žici, osoba koja pokreće cijelu stvar nije niti svjesna da upravlja vama na tako direktan način. Konfrontacija neće donijeti rezultate, nego upravo lukav i domišljat pristup koji će vam donijeti nagradu.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Voljene osobe traže vašu punu pažnju, a kako ste im to u stanju pružiti, nemojte oklijevati. Budite racionalni s vremenom i sve će se složiti na način da svi uključeni budu zadovoljni. POSAO: Vaša inventivnost u organizaciji posla i uštedama vremena u projektima bez praznog hoda doći će ovaj tjedan do izražaja, no pripazite da novostvoreno vrijeme ne postane prevelik teret. ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez većih problema. Novi roman Sabrine Jeffries KAKO… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Relativno miran tjedan bez nekih posebnih napetosti ili neslaganja, no ujedno i bez pretjerane želje za međusobnom pažnjom proletjet će brzinom munje, stoga budite pažljivi prema partneru. POSAO: Nije vrijeme za razbacivanje novcem, no neke troškove jednostavno ne možete i ne smijete izbjeći. Kako je dogovor o projektu pred realizacijom, strpite se još malo i nemojte brzati. ZDRAVLJE: Više sna dobro bi vam došlo. Novi roman Sabrine Jeffries KAKO… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Manje nesuglasice u obitelji ne bi vas trebale pretjerano izbaciti iz takta, osim ako ih ne shvatite previše osobno, što Ribama i nije neki problem. Tema ovoga puta niste vi, nego nešto o čemu vi obično vodite računa. POSAO: Važni poslovi dolaze do završnih faza, a kombinacija planeta u vašem znaku dat će vam mogućnost da upravljate procesom na način koji vama najviše odgovara, i to na suptilan i lukav način. ZDRAVLJE: Malo više… pročitaj više »
skrolaj na vrh