Horoskop

Tjedni horoskop - 26.11.2023. do 02.12.2023.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Mars vam daje pravi osjećaj slobode jer će se prepreke same micati pred vama. Dobivate novu energiju, ali nemojte zaboraviti na razum. Pokušajte izbjeći veća obvezivanja do siječnja, ili barem proučite situaciju s više opreza nego inače. Ako ste u vezi čuvajte se ljubomore ili pretjeranog kritiziranja koje bi moglo dovesti do većih problema u vezi. POSAO: Saturn pojačava restrikcije i birokratske zaplete do točke ludila. Ipak, odlučite li… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Uz Uran u Bikovma morat ćete izbjeći atraktivne pojedince  s zanimljivim ponudama za brzim bogaćenjem. Morate se obuzdati kada je u pitanju kupovina za voljenu osobu. Komunikacijski problemi otežati će vam odnos s partnerom, činit će se kako iz vaših usta izlazi samo kritika. POSAO: Odnos Sunca i Jupitera ovog tjedna upozorava vas na financijske probleme koje je izazvala vaša rastrošnost. Morate se pod hitno… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Blizanci u vezi ovog tjedna bit će u velikom iskušenju. Imat ćete priliku za avanturu kakvu ste dugo priželjkivali. Ipak, ako ste u vezi morat ćete donijeti veliku odluku jer se čini da će partner lako saznati za vašu prijevaru. Ako ste slobodni uživajte u punom smislu te riječi, dajte si oduška, vrijeme je. POSAO: Vjerojatno je vrlo frustrirajuće raditi s ljudima čija je mašta limitirana kao i njihov entuzijazam. Ovo će vas usporavati… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Odluke koje donesete ranije ovog tjedna trebali biste raspraviti. Merkur u području partnerstva donijet će vam probleme u komunikaciji i manje promjene vaših planova. Sve to činiti će vas nervoznim. Ipak, čak i ako drugi oklijevaju, učinite što morate jer nije dobro predugo odgađati već dogovorene stvari. Nove velike odluke ostavite za Novu godinu. POSAO: Život vam se u ovom trenutku čini puno više od nošenja s problemima i detaljima iako… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Vaše donedavno samoživo ponašanje Lavovima je učinilo svoje pa biste ovog tjedna mogli imati problema s partnerom. Iskupljivanje preskupim poklonima samo će vas uvlačiti dalje u financijske probleme koji će se time samo množiti. Budite iskreni i skrušeni prema partneru, možda vam i oprosti. Ako ste slobodno ovog tjedna možete uživati s prijateljima, ali pobrinite se da ne plaćate samo vi račune. POSAO: Merkur bi mogao u vaše… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Iako ste vi Djevice poznate po sposobnosti uređivanja općeg kaosa ponekad jednostavno nije dobro baviti se svime i svačime samo kako bi sve bilo po špagi. Merkur opterećuje vas lošom komunikacijom i dodatnim obvezama pa je potrebno držati sve opcije otvorenim. Ionako ste zbunjeni određenim osobnim odlukama, ne treba vam i zbunjujući odnos s partnerom. POSAO: I na poslovnom polju neće cvjetati ruže. Misaoni Merkur učinit će vaše… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Merkur u Strijelcima čini vas vrlo seksi metom. Imati ćete za vratom osobe koje ne prihvaćaju ne kao opciju. Pokušate li koristiti diplomaciju nećete ništa napraviti. Ovog puta nema sive zone. Mogli biste se osjećati lošije spram svog partnera jer će vam se vraćati neriješeni problemi. Čini se kako ćete za njihovo rješavanje morati čekati siječanj. POSAO: Ovog tjedna ćete pokušavati riješiti nesuglasice s… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovog tjedna nećete biti raspoloženi za komunikaciju, bez obzira što vam je Merkur izašao iz znaka. Za neke osobe činit će se kao da ne želite imati više kontakta s njima. Ipak, vi budite onaj koji će prvi ponuditi ruku pomirenja. Zauzvrat ćete dobiti puno više. Ako ste slobodni ovog tjedna se nemojte nadati nekim posebnim vezama. Možda je najbolje da se okružite samo ljudima koji vas potpuno razumiju. POSAO: Ovaj tjedan bi mogao biti vrlo… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Mnogi Strijelci se pitaju je li njihova odluka vezana uz odabir partnera dobra. Merkur ponekad otežava komunikaciju toliko da ni moćno Sunce u vašem znaku ne može sve popraviti. Čini se kako će neki Strijelci raskinuti neke veze u kojima se nalaze jer osoba koja je pored njih ne odgovara njihovim kriterijima. Ako ste sami ne očekujte previše u ovom trenu. POSAO: Niti jedan Strijelac ne voli čekati posebno ako je pod pritiskom. No ako… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Neće vam biti mrski pogledi ljudi sa strane, što možete zahvaliti Jupiteru. Partner će biti kao očaran vašim šarmom, ali pripazite samo da u svemu tome bude što manje govora riječima, a što više govora tijela. Jedan prijatelj mogao bi se izdvojiti iz mase kao zanimljivija osoba. Ako ste slobodni krenite, ali ako niste čuvajte se ljubomore partnera radi te osobe. POSAO: Merkur bi vas mogao izazvati na neke riječi koje biste… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Baš kad vam se učinilo kako sve ide jako dobro, Mars i Merkur donijet će vam prepreke i upozorenje kako morate biti oprezniji. Imat ćete vrlo oštar jezik i bit ćete beskompromisni, ali tužna stvar je što ćete najvjerojatnije ubosti nevinu osobu. Bude li to partner ili bliski prijatelj moglo bi doći do veće svađe u vezi. Pokušajte biti barem malo obzirniji prema potrebama svoje druge polovice. POSAO: Nemojte se igrati s istinom ma… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Nedavna događanja su vas prilično isfrustrirala, a uz to je i Merkur u Strijelcima uz Mars, pa ćete se morati dodatno potruditi kako biste izgladili situaciju s voljenom osobom. U vama sve kuha i otvoren i iskren razgovor mogao bi jedini otpustiti malo pare. Pripazite samo jer bi moglo biti dosta nesporazuma u riječima. POSAO: Jednom kad riješite probleme s partnerom imat ćete odriješene ruke za bavljenje poslovnim problemima, a uz to ćete… pročitaj više »
skrolaj na vrh