Horoskop

Tjedni horoskop - 13.04.2014. do 19.04.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Promjene koje donosi približavanje vladavine vašeg znaka kraju za ovu godinu mogu biti dobre i drastično unaprijediti kvalitetu vašeg privatnog života u slučaju da ne brzate i ne skačete na prvu loptu, nego malo promislite prije drastičnih koraka. POSAO: Rješavanje nekih financijskih problema dobro je aspektirano, no kako situacija nije potpuno jasna, bilo bi dobro potražiti savjet iskusnijih kolega ili prijatelja koji mogu pomoći, sačuvat će vam živce i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Popularnost vam je naglo porasla, i to je za Bikove koji nemaju partnera sjajna prilika za novu vezu, no oni koje svaku večer netko drag čeka kod kuće neće biti previše oduševljeni količinom vremena koju provodite na raznim događanjima. POSAO: Malo usporite ritam na poslu i uzmite samo onoliko koliko stvarno možete odraditi bez prevelikog naprezanja, čak i ako to znači manju nagradu za trud, kako biste imali više vremena za osobne stvari. ZDRAVLJE: Oprezno,… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Neke situacije iz privatnog života koje se ponavljaju već vas prilično zamaraju, pa bi bilo dobro kada biste ih riješili. No, ovoga puta ne možete očekivati veliku pomoć od bliske rodbine, dapače, mogli bi dodatno zakomplicirati stvari. POSAO: Vrijeme je da se odlučite u kojem smjeru želite nastaviti svoju karijeru, no nemojte odmah svoje zaključke dati na velika zvona, pričekajte dok se svi preduvjeti za napredovanje ispune. ZDRAVLJE: Prilično dobro, uživajte. Sudbinu… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Merkur i Mars su u normalnoj putanji i nesporazumima je došao kraj, no svejedno vam ostaje dosta posla oko rasplitanja klupka koje se zaplelo tijekom perioda retrogradne putanje i zbunjene komunikacije. Strpljenje je ključna riječ. POSAO: Vrlo oprezno počnite provoditi svoje ideje i planove, korak po korak i bez naglih skokova. Situacija je vrlo osjetljiva, i vaše riječi i djela lako se mogu početi pogrešno tumačiti. Ipak, i takav pristup donijet će osjetno… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ljubavna situacija je na putu oporavka, doduše nešto sporije nego što bi vama odgovaralo, no nemate izbora - pustite stvari da se razvijaju svojim tempom, svaka vaša intervencija mogla bi dovesti do problema. POSAO: Promjene nabolje su pred vama, neizbježne su, no koliko će se situacija poboljšati ovisi jedino o vama samima. Vratite se u središte pažnje, tamo se ionako najbolje snalazite, i rupa u novčaniku brzo će se zapuniti. ZDRAVLJE:… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Jednostavnija komunikacija je uvijek učinkovitija, stoga objasnite svojim ukućanima da vam je ovo vrlo važano razdoblje za rješavanje nekih stvari, i takvim ćete pristupom dobiti odriješene ruke za akciju. POSAO: Partnerski odnosi na poslu uvijek su vam donosili najviše, no neke od njih ste neopravdano zapustili u zadnje vrijeme. Prisjetite se s kim ste najbolje surađivali i vratite se starim navikama, rezultati će se početi pokazivati već krajem tjedna.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Sunce u društvu Merkura u vašoj opoziciju Ovnu daju vam dozu romantike koja je neophodna kako biste popravili trenutnu ljubavnu situaciju. Vage u vezi obnovit će stari žar, a slobodne imaju dobar izbor potencijalnih partnera. POSAO: Imat ćete priliku popraviti svoju financijsku situaciju kako ne biste više ovisili od drugima, no jedno u slučaju ako budete odlučni i donesete odluke koje se očekuju od vas. Ne oklijevajte previše, mislite brzo i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Škorpioni koji nisu u vezi imat će tijekom tjedna priliku popraviti svoj ljubavni život, no malo suptilnijim pristupom nego do sada. Šarm je neupitan, ali ipak će trebati malo više truda i romantike kako biste osobu koju želite vezali za sebe. POSAO: Ukazat će vam se jedinstvena prilika za promjenu karijere ili odnosa na sadašnjem poslu. To će uključivati i ponovno uspostavljanje odnosa s ljudima koji su otišli svojim putem prošlih… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Iako se na poslu osjećate kao heroj, kod kuće vas ponekad tretiraju kao da ste zločinac ... No, kad malo bolje pogledate, ukućani nisu krivi za to, vaša odsutnost i posvećenost trenutnim poslovima udaljila vas je od partnera čije zamjerke su na mjestu. Popravite situaciju što prije. POSAO: Odlučili ste da više nemate namjeru biti druga violina u projektima koje zapravo smišljate i vodite od samog početka. Malo više samosvijesti i laktarenja… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Posvetite se bližnjima, radite s njima stvari koje ih vesele i vi ćete se na taj način opustiti i odmoriti, povratiti snagu i međusobno povjerenje koje vam je nužno kako biste bili spokojni. POSAO: Neke su stvari krenule krivim smjerom, ali još uvijek imate dovoljno vremena ispraviti problematične detalje, no morat ćete sjesti i ponovno pregledati planove kako biste vidjeli gdje ste pogriješili. Pomaže vam Saturn u Škorpionu, stoga upregnite. ZDRAVLJE:… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Obitelj i prijatelji važan su izvor snage za vas, ma koliko vi to sebi poricali. Stoga, svaki kvalitetan trenutak proveden s njima daje vam novu snagu za uspješno nadilaženje poslovnih problema. POSAO: Sve ćete uspjeti riješiti u svoju korist, no jedino u slučaju da na situaciju gledate realno i bez prevelikih emocija. Ako se odlučite prihvatiti neke ponude, istrajte na svojim zahtjevima za koje znate da su u redu. ZDRAVLJE: Malo više odmora ne bi vam… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Iako možda smatrate da biste trebali mijenjati neke odnose u obitelji i s prijateljima, još nije došlo vrijeme za promjene na tom planu. Održavajte situaciju ugodnom i neopterećenom kako vam ne bi oduzimala snagu. POSAO: Merkur je još uvijek u vašem znaku, i promjene nabolje su na vratima. Malo strpljenja i veća kontrola emocija donijet će vam značajan financijski napredak u slučaju da malo prilagodite svoje razmišljanje novim okolnostima.… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami