Horoskop

Tjedni horoskop - 20.04.2014. do 26.04.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Merkur će vam na privatnom planu donijeti određeno smirenje i kvalitetniju komunikaciju s partnerom. Vrijeme je da popravite sve što se do sada uzdrmalo ili pokvarilo, pa se možete mirno baciti na posao. POSAO: Neke financijske aspekte smatrali ste gotovima, no međutim pojavili su se niotkuda i počinju vam raditi probleme. Budite fleksibilni i ponovno krenite u pregovore oboružani strpljenjem i dosljednošću. ZDRAVLJE: Glavobolje i mučnine posljedica su stresa.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Za vas nije uobičajeno proganjati druge, no u ovom ćete periodu dobiti upravo takvu želju. Jedna vas osoba neobično zanima, pa pokušajte saznati što više kako biste bili sigurni da radite ispravnu stvar. POSAO: Dobro je ponekad biti i malo sebičan, a upravo ovaj tjedan bilo bi dobro ne dijeliti ideje s drugima, jer nećete blagonaklono gledati na moguće posljedice zajedničkih napora. Sunce je ušlo u vaš znak, iskoristite to na najbolji mogući… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Malo usporite zbivanja u bliskoj okolini, kao s partnerom tako i s prijateljima koji vas vide kao beskonačni izvor zabave i vjeruju da ste im uvijek na raspolaganju. Odvojite štogod vremena za sebe, trebat će vam. POSAO: Merkur vam pomaže da komplikacije koje ste u zadnje vrijeme imali na radnom mjestu prestaju, i to kao posljedica kvalitetnije komunikacije s kolegama i nadređenima. Iskoristite ovakvu situaciju da neke stvari okrenete u svoju korist. ZDRAVLJE: Moguće… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Planete vas jednostavno tjeraju naprijed. Ako niste u vezi, radit ćete intenzivno na tome da nađete partnera, a oni koji jesu obnovit će vatru u postojećim odnosima i začiniti ljubavni život. POSAO: Kako su veće promjene na vidiku, postajete nestrpljivi. Dogodit će se tek krajem ovog mjeseca, stoga ovaj tjedan provedite provjeravajući svoje planove kako bi bili bez grešaka i propusta. ZDRAVLJE: Dosta ste iscpljeni, odmorite se malo. Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovisnost partnera o vama ponekad vam predstavlja opterećenje i dodatnu muku, no sve to zaboravljate kada dobijete zahvalu za uloženi trud. Nemojte to zaboraviti niti kad su zahtjevi stvarno čudni. POSAO: Smetnje koje vas povremeno usporavaju nisu posljedica vašeg pretjeranog entuzijazma i samopouzdanja, nego jednostavno nemogućnost okoline da prati vaše ideje. Kad to shvatite, sve će vam biti lakše, a pomoći će i Sunce u Biku. ZDRAVLJE: Odlično, bez… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Vaš vladar Merkur pomaže da nemir koji je zavladao vašim odnostima s partnerom polako nestaje u daljini. Nemojte se silom vraćati na staro nego pokušajte shvatiti što je isplivalo na površinu i riješite to. POSAO: Teško da ćete ovaj tjedan napraviti neki senzacionalni rezultat na poslovnom planu, pa bi bilo korisno utrošiti vrijeme na nešto konstruktivno poput obnavljanja zaboravljenih znanja i vještina ili… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Taman kad su se ukazale neke mogućnosti poboljšanja odnosa na privatnom planu, vama važna osoba počela se inatiti i raditi probleme. Budite oprezni, jer nikad ne znate što sve ljubomora partnera ili prijatelja može donijeti. POSAO: Okolnosti jednostavno zahtijevaju od vas reviziju poslovnih planova i ideja koje ste taman krenuli provoditi. No, kako se te promjene kose s vašim sustavom vrijednosti, ili smislite nove ideje ili počnite mijenjati sebe. ZDRAVLJE:… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ulazak Sunca u vašu opoziciju u Biku donijet će iskušenja da oprobate neko zabranjeno voće. Dobro razmislite prije nego što se upustite u avanturu, jer bi posljedice mogle biti prilično ozbiljne. POSAO: Iako se sprema oluja, nije vrijeme za privatne ratove. Bilo bi daleko bolje zakopati sjekire i pripremiti se za zajedničko djelovanje kako bi poslovni planovi opstali i preživjeli teška vremena. ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, pripazite na prehranu. Sudbinu… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Kolebanje koje osjećate u sebi izaći će ovaj tjedan na svjetlo dana, tako da budete spremni na moguće nesuglasice s partnerom. Brzo ćete vidjeti jeste li napravili dobar izbor, pa ćete imati i vremena za ispravljanje grešaka. POSAO: Pomoć u problemima mogla bi doći sa strane s koje to definitivno niste očekivali, iz vaše prošlosti. Neke ste usluge već zaboravili, no na vašu sreću drugi nisu i raspoloženi su za oduživanje. Prihvatite pomoć bez… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce u Biku čini sve vaše privatne odnose s obitelji i prijateljima bitno jednostavnijim i normalnijim, no u isto vrijeme će ubrzati razrješenje nekih loših stvari kojih se do sada niste imali snage riješiti. POSAO: Nemojte se dati uvući u projekte iza kojih ne stojite u potpunosti, jer u ovom će vam razdoblju pokušati podvaliti kukavičje jaje, koje bi moglo završiti velikim problemima, čak i promjenom posla na gore. ZDRAVLJE: Počnite… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ne samo da imate posla preko glave, već su se i planete postavile tako da imaju snažan utjecaj na vaše odnose u obitelji. Budite smireni i prihvatite kritike koje su utemeljene, a one koje nisu otklonite blagonaklono. POSAO: Gomila posla koji ste si natovarili na leđa počinje uzimati svoj danak, i vrijeme je da neke stvari jednostavno svedete na podnošljivu mjeru. Jedino na taj način možete uspješno privesti poslove kraju. ZDRAVLJE: Više sna, manje… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Planete vas potiču na zabavu i užitak, pa nemojte previše čekati već se prepustite ritmu. Ne samo da ćete uživati nego ćete se i napokon malo odmoriti, najviše psihički što vam zapravo i najviše treba. POSAO: Karijera i profesionalna situacija trenutno je u rukama drugih, no vaš dosadašnji rad daje vam pravo da se pripremite na smješkanje, tapšanje po leđima i financijsku korist koja slijedi. ZDRAVLJE: Dosta dobro. Sudbinu… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami