Horoskop

Tjedni horoskop - 25.09.2022. do 01.10.2022.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Koliko god se Jupiter čini ludim i napornim znakom kada je u Ovnu, može biti i drugačiji ako treba - ovaj tjedan će vam biti odličan kad je u pitanju društveni status. Bit ćete pozivani na brojne zabave i druženja, ali zato ona posebna osoba baš neće imati pretjerano razumijevanje za vaša mračnija raspoloženja ili ispade. Budite spremni pomoći partneru u bilo kom trenutku pa makar se morali odreći nečega za sebe. Vratit će vam se… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Uran je prava stvar za Bikove ovaj tjedan - sve će vam biti odlično kad je u pitanju društveni status. Bit ćete pozivani na brojne zabave i druženja, ali zato ona posebna osoba baš neće imati pretjerano razumijevanje za vaša mračnija raspoloženja ili ispade. Budite spremni pomoći partneru u bilo kom trenutku pa makar se morali odreći nečega za sebe. Vratit će vam se višestruko. POSAO: Posao će vam ići odlično. Vaši planovi… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Mars vam je baš ubacio bubu u uho koje se ne možete riješiti ni na koji način - ovaj tjedan ste vrlo ozbiljni kad su u pitanju ljubavni odnosi i vaš stav o njima. Ipak, nemojte zbog toga činiti neke nagle odluke i poteze. Čini se kako bi vam najveći neprijatelj mogla biti vaša neumjerenost i želja. Moguća je prilika koja će vam odgovoriti na mnoga pitanja koja trenutno imate. POSAO: Bit ćete prilično inspirirani za svoj posao, pogotovo ako… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Zanimljivo razdoblje pod utjecajem samog Sunca u Vagi, jer vaša je kućanska atmosfera pravo okruženje. Obitelj će se oslanjati puno više na vas nego inače. Netko koga smatrate prijateljem pokušat će ojačati vaše emocije u smjeru ljubavnog odnosa. Veza za koju ste mislili da se gasi mogla bi se iznenada sama od sebe oporaviti i zasjati energijom koju niste dugo vidjeli. Zanimljivo, nema što! POSAO: Iako ste borbene naravi, ovaj… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Venera je u Djevici, a s obzirom da je vaš vladar Sunce u Vagi, morat ćete se potruditi oko komunikacije želite li svoju vezu dovesti na pravo mjesto. Iako ne volite kad vi niste u centru pažnje, čini se kako ćete se ovaj tjedan ipak vi morati malo više potruditi oko svog partnera. Pokažete li razumijevanje za partnera dobit ćete nazad više nego ste uložili. POSAO: Pozitivno raspoloženje i razmišljanje bit će poticaj… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Malo se odmorite nakon ludog Sunca koje vas je toliko tjeralo, ovaj tjedan će sklad i toplina u vašem odnosu s partnerom biti iznimno naglašena. Bit ćete jako zadovoljni pogotovo ako ste do sad imali probleme. Komunikacija će biti odlična, ali nemojte zaboraviti da za pravi razgovor treba dovoljno vremena i prostora. Ne može se sve dogoditi kad i kako vi želite. Ne iskorištavajte partnera! POSAO: Poslovni prohtjevi bit će pojačani. Merkur,… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Vaše Sunce sja sjajnije od drugih, ali to ne znači da nećete morati uložiti nimalo truda kako bi sve bilo u redu. Imate velike planove s ljubavlju, moguće čak i rasprave o braku, zajedničkom životu ili potomstvu. Nemojte misliti da zato jer ste vi donijeli odluku o tome, sad ai vaš partner mora donijeti istu. Budite strpljivi i sve će biti u redu. Prirodni šarm kojeg imate može vam pomoći u brojnim situacijama, ali kad su životne odluke, svatko… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Prisutnost Marsa u Blizancima dalje vam daje karizmu kojoj je teško odoljeti tako da ne biste trebali imati nikakvih problema u trenutnim vezama ili s osvajanjem osobe koju želite. No, Želite li povratak staru ljubav,i morat ćete spustiti štitove koje ste podigli u međuvremenu. Samo naprijed! POSAO: Imate li trenutnih problema s novcem ili poslovima nemojte očajavati to je zbilja samo privremeno i riješit će se samo od sebe. Odgode… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Čeznutljivo gledadte prema Marsu u Blizancima koji bi vam sada toliko dobro došao - imate li planove s određenim prijateljem kojeg biste radije vidjeli u ulozi svog partnera budite nježni, suzdržani i idite polako jer ćete ga u protivnom samo otjerati. I sami znate koliko ste ponekad nagli! Ako ste u vezi ovaj tjedan bit će vam lijepo i pomalo dosadno, ali nemojte očajavati jer vam malo smirenja i treba! POSAO: Vidite li nešto za što… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce u Vagi natjerat će vas na određene promjene u vezi u kojoj se nalazite. To se pogotovo odnosi na veze koje su na određenom raskršću i vrijeme je odluke „naprijed ili gotovo". Imate li prijatelja za kojeg biste radije da je bliži ili obrnuto, vezu koja se pretvorila u prijateljstvo? Prije svega morate dobro razmisliti što vi točno želite od toga. POSAO: Sunce u Vagi donosi vam i dobar poslovni tjedan u kojem će se… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Boravak Sunca u Vagi ukazuje na važnost vaše sudbine i puta kojim ste krenuli. Morat ćete se pozabaviti vlastitim životom prije svega. Čini se kako ćete neke morati odbiti pa makar bili i grubi prema njima. Vrlo ste šarmantni pa biste mogli pasti u napast i prevariti partnera. Razmislite dobro prije nego to učinite! POSAO: Jedno poslovno iznenađenje pretvorit će se u vaš veliki uspjeh. Samopouzdanje će vam jako narasti pa ćete odjednom… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Vaša sanjivost i mašta bit će dodatno pojačana boravkom Venere u Djevici i njenim povoljnom odnosu spram Sunca. Bit ćete vrlo poželjni svima oko sebe, što vam je vrlo važno u ovom trenutku. Nitko vam neće moći odoljeti, ali to ne znači da ćete moći maltretirati ljude svojim raspoloženjima. Budite umjereni koliko možete i otvoreni prema drugima. neki stari problemi bi mogli izaći na površinu. POSAO: Financijski ne biste trebali… pročitaj više »
skrolaj na vrh