Horoskop

Tjedni horoskop - 24.05.2020. do 30.05.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovaj tjedan u bit ćete u mogućnosti uključiti svoj šarm i okrenuti situaciju u svoju korist. No, pošto se situacija brzo mijenja, previše oklijevanja moglo bi donijeti probleme kojih se nećete uspjeti riješiti u duljem vremenskom periodu. Stoga, ne oklijevajte ni trenutka nego se bacite na posao. POSAO: Trebate riješiti važnu papirologiju vezanu za financijsko poslovanje, jer ukoliko to ne sredite ovoga tjedna sve će se pretvoriti u kaos.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Odvagnuti sve argumente prije nego što produžite naprijed put je uspjeha Kako ćete uskoro imati puno posla, požurite dok nije kasno, jer nakon ovoga tjedna slijedi prilično zaposleno razdoblje u kojem će vam obitelj biti na drugom mjestu. POSAO: Važno je odigrati sve svoje adute na pravi način, što je pomalo teško u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ovaj tjedan provedite u razmišljanju i nemojte se previše isticati, ma koliko teško… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Doći ćete u iskušenje da požurite slijed događaja u jednoj važnoj vezi, no suzdržite se ako ikako možete, jurnjava vas neće nikuda odvesti. Uključite bliske prijatelje u donošenje odluka, pričekajte da se Merkur odmakne još dalje od Sunca krajem tjedna i onda poduzmite korake koje planirate. POSAO: Tko se igra s vatrom, najčešće biva opečen. To se lako može dogoditi i vama ukoliko bez razmišljanja uletite u nove poslove o kojima niste prikupili… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Vrijeme za završavanje poslova vezanih za neke obiteljske odnose koje odgađate već predugo. Ako brzate, preskočit ćete važne korake koji će se vratiti na naplatu krajem kolovoza, no pažljiviji pristup može donijeti blagotvorne učinke i smiriti situaciju, dok čekate na otvaranje pravih prilika. POSAO: Iako je na poslovnom planu naizgled sve u redu i vaš se trud priznaje i nagrađuje, nemojte dozvoliti da vam to udari u glavu. Potražite savjet iskusnijih kolega prije… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Pravi se posao uvijek obavlja daleko od očiju drugih, pa tako i vi uzmite malo vremena za sebe i voljenu osobu, odvedite je na neko lijepo mjesto i riješite sve međusobne nesuglasice bez uplitanja okoline. Jedino na ovaj način moći ćete mirno i opušteno poraditi na pitanjima koja vas muče. POSAO: Odlično aspektirano učenje i razmišljanje ovoga tjedna treba iskoristiti kako bi se odvagnule sve prilike koje vam se ukazuju, jer jedna od njih je najbolja moguća… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Vruć početak tjedna možete zahvaliti jednom odnosu koji još uvijek niste definirali, a koji se po svemu sudeći pretvara u burnu romansu. Zadržite kontrolu nad situacijom u svakom trenutku, pazeći pritom na loše utjecaje koje vam šalje Sunce u Blizancima, i sve će se rasplesti u vašu korist. POSAO: Merkur je u Blizancima, što za vas znači puno više posla no i puno dobrih rezultata u slučaju da ste spremni pokazati sve što znate i… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Lagano komplicirana situacija na romantičnom planu pretvorit će se u još veći problem, no ovoga puta niste vi ta osoba koja se ne može odlučiti. Ponašajte se kao i do sada i pustite potencijalnog partnera da sam odlučio što će dalje, no i dalje budite oprezni jer kombinacija Venere i Saturna može donijeti neočekivane obrate. POSAO: U poslu uvijek volite više dati nego dobiti, kako biste bili sigurni da vas nitko ne može prozivati zbog vašeg… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Otvorit će se mogućnost rješavanja jednog važnog problema na privatnom planu, no zahtijevat će dosta razmišljanja prije djelovanja, tako da morate suzbiti emocionalni pristup. Pritom se oslonite na blagotvoran utjecaj konjukcije Sunca koje vam trenutno prilično odgovara, ali ne još zadugo. POSAO: Osjećat ćete se kao progonjena zvjerka, jer su vaše sposobnosti upale u oko dvije različite struje na poslu, i svaka će vas pokušati privući k sebi.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Kako će se osjećaji naći ispred logike u donošenju nekih odluka, budite oprezni da ne zažalite zbog svojih djela, prema tome, promislite dvaput prije nego što nešto izgovorite, kako ne bi morali provesti dane i dane ispravljajući izrečeno. Ne kaže se uzalud da je bolje spriječiti nego liječiti POSAO: Nemojte dozvoliti da vas preplavi samozadovoljstvo i želja za ugađanjem svojim hirovima, jer poslovni potezi koje ćete povlačiti u ovom tjednu odredit će tijek… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Nježan i delikatan pristup osobnim vezama donijet će najbolje rezultate, kako u vašem odnosu prema drugima tako i obrnuto. Lijepa riječ čini čuda, a naročito u ovom periodu kada ste prilično ranjivi i osjetljivi, stoga, izvucite ono najbolje iz sebe i zaboravite na hladnoću koja vam je ponekad obrambeni štit. POSAO: Slična vas sudbina očekuje i na poslu, gdje je potrebno malo podmazati kotačiće kako bi sve teklo bez zastoja. Potrudite se, pronađite najbolji pristup… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Stiglo je vrijeme kada se možete malo opustiti i uživati, posvetiti dovoljno pažnje voljenoj osobi koja se osjeća zanemareno. Pažljivo rasporedite svoju pažnju na sve kojima je potreban, i to napravite s veseljem, takav oblik odmora vam ionako najviše odgovara i puni vas energijom. POSAO: Pripremite se dobro za važne razgovore koje ne treba odgađati, nego ih što prije obaviti kako bi se moglo krenuti dalje u nove projekte. Preuzmite inicijativu i pokrenite stvari… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Vaša razmišljanja malo vas zadržavaju u vašim nastojanjima da zadržite kontrolu nad situacijom. Stalne smetnje na vezama prilično vas frustriraju, pa pokušajte biti što jasniji. Promjene su nužne, a možete ih otpočeti jednio nakon što naučite kako se riješiti balasta prošlosti. POSAO: Promišljanje i informiranje dvije su ključne riječi koje će poslovne okolnosti usmjeriti na vaš mlin. U slučaju da ste spremni… pročitaj više »
skrolaj na vrh