Horoskop

Tjedni horoskop - 18.08.2019. do 24.08.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Merkur otežava komunikaciju, čineći neke situacije nepodnošljivima zbog pogrešno protumačenih riječi. Stoga u ovom razdoblju budite spremni na sve, a posebno pripazite na svoje tumačenje odnosa s bliskom osobom kako se ne bi našli u nebranom grožđu kao često puta do sada. POSAO: Sunce je još u Lavu, što Ovnovima donosi nekoliko prilično napornih dana. Dobro su aspektirani poslovi i zadaci u kojima ste već blizu cilja, no kao i u osobnim… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Bit ćete puni strasti prema voljenoj osobi i sve će vam ići od ruke, samo ako uspijete očuvati bistru glavu. Ipak malo promislite prije nego što poslušate svoje nagone, i u tom vam se slučaju smiješi vrlo ugodan tjedan. POSAO: Iako situacija na poslu izgleda kao rad na traci, ne bojte se - već početkom tjedna stvari će postati zanimljivije i kreativnije. No, trebate napraviti domaću zadaću i biti otvoreni za sve prijedloge, mogla bi stići ponuda koja se ne… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Dom je tamo gdje vam je i srce, kaže stara poslovica, koja se ovoga tjedna odnosi upravo na vaš znak. Svaka, pa i najmanja sitnica koju napravite bit će vam još draža ako je napravite uz voljenu osobu. Uživajte i nemojte dozvoliti da vam sitna podmetanja pokvare raspoloženje. POSAO: Raspoloženje iz privatnog života najbolje možete prenijeti u poslovni na način da ponovno izgradite mostove prema nekim osobama koje ste u zadnje vrijeme zanemarili, a od kojih možete… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Vaša ljubav prema obitelji nije upitna, i nema potrebe za dokazivanjem kroz razne poklone i ustupke. Mogli biste lako pretjerati i dovesti se u financijski neugodnu situaciju. Budite oprezni s karticama, pogotovo onima koje na neki način dijelite s partnerom da se ne bi našli u nebranom grožđu zbog minusa. POSAO: Bilo bi stvarno šteta kad biste dozvolili da vas neslaganja s kolegama na poslu izbaci iz takta. Prije nego što se naljutite na bilo koga,… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Nikad vam nije nedostajalo obožavatelja, tako da vam je novonastala situacija poznata. Bez obzira na iskustvo, nemojte se osloniti isključivo na svoj šarm u rješavanju problema, jer neki bi ljudi rekli bilo što samo da bi vam bili blizu. Čuvajte se takvih, trenutno vam definitivno ne trebaju. POSAO: Merkur bi vas mogao dovesti u situaciju da trebate riješiti svoj status na radnom mjestu, što je vrlo dobro za vas. Budite jasni i precizni u… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Novac je prilično važna stvar u životu, pa tako vrlo često može stati i ljubavi na put. Kad u ovom tjednu osjetite da biste trebali potrošiti više na sebe nego što trošite na druge, razmislite dva puta hoće li to izazvati neke tenzije. Ipak, normalnim će razgovorom sve sjesti na svoje mjesto. POSAO: Vaša želja za pozitivnim promjenama na poslu dobro je poznata, no ovaj tjedan nije među boljima za takve poduhvate. Merkur bi mogao vašu… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Slijedi vam prilično zanimljivo razdoblje u privatnom životu, jer ćete ovoga tjedna u jednoj situaciji morati odlučiti što vam je važnije, privatni ili poslovni život. Najbolje bi bilo kada biste uspjeli proći ispod nišana, trudeći se odmoriti i ostaviti stvari onakvima kakve trenutno jesu, dobre. POSAO: Na poslu je bolje primjeniti recept iz privatnog života i pokušati biti neprimjetan barem još desetak dana, jer na ovom području velik utjecaj ima i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Imate puno razloga za opuštanje i zabavu, a i okruženje vam je prilično naklonjeno. Obitelj i prijatelji vas podržavaju u svemu što radite, stoga im pokušajte vratiti uslugu ugodnim druženjima bez previše filozofiranja. Jednostavno se prisjetite njihovih skrivenih želja i ispunite ih u skladu s mogućnostima. POSAO: Stiže vam ponuda koja izgleda sjajno, no trebate iskoristiti svo svoje znanje i sposobnosti kako biste donijeli ispravnu odluku, naročito… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: U ovom tjednu pred vas će iskrsnuti dilema koju ćete defintivno morati odmah riješiti, bez obzira radi li se o vašim problemima ili onima koje ima netko od vaših najbližih. U svakom će slučaju uključivati vašu osobnu slobodu, što vam je inače vrlo važno, no sada ćete taj stav možda morati i korigirati. POSAO: Slijede važni događaji koji mogu imati dalekosežne posljedice po vašu karijeru, stoga je vrlo važno zadržati bistar um i otvoreno… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ma koliko vam se u ovom trenutku činilo da ste jedina normalna osoba u svom uobičajenom krugu prijatelja, budite dobri prema svojoj okolini. Većinu pažnje posvetite dragoj osobi kojoj treba oslonac i ljubav. POSAO: Pomoć za sve probleme je nadohvat ruke, sve što trebate napraviti jest upitati pristojno možete li je dobiti. Nekad to nije tako jednostavno, ali korist koju možete izvući za sebe je tolika da biste trebali potisnuti svoj ego i priznati neke greške iz… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Vrijeme za odmor još uvijek nije prošlo, a intenzivan period kroz koji ste upravo prošli daje vam za pravo kada mislite da ste zaslužili još malo mira. Posvetite se obitelji i prijateljima koji će vam pomoći u pronalaženju najugodnijih načina za opuštanje i relaksaciju. POSAO: Ponekad gledate svijet oko sebe kroz ružičaste naočale i neke vam se stvari čine jako dobrima bez previše analize. No, prilike koje se stvaraju gotovo same od sebe… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ljubav je u zraku, a odnosi s voljenom osobom definitivno će se popraviti. Dozvolite sebi malo više opuštanja i uživanja, nemojte dozvoliti da vas svakodnevne brige toliko obuzmu da ne prepoznajete prilike za zabavu i dobar odmor. POSAO: Odlično vrijeme za stvaranje novih saveza, partnerskih odnosa i kvalitetnih suradnji. Sve što trebate napraviti je shvatiti da se pred vama nalazi nešto vrijedno. Uz to, prijatelji su s vama i pomoći će vam u svemu… pročitaj više »
skrolaj na vrh