Horoskop

Tjedni horoskop - 03.05.2015. do 09.05.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Komplicirana situacija na nebu preslikava se i na vaš privatni život. Merkur, Venera i Jupiter imaju snažan utjecaj na vas, dajući vam snagu i šarm kakav niste dugo imali, iskoristite povoljnu situaciju na najbolji način.  POSAO: U poslovnom dijelu svog života morate biti naročito oprezni s novcem, kako vam se ne bi dogodilo da probušite poveliku rupu u džepu koju nećete tek tako jednostavno zatvoriti. Nemojte nositi posao kući barem neko vrijeme,… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Prestanite kritizirati drage ljude i postanite korisniji i sebi i drugima kao osoba koja će davati konstruktivne prijedloge i rješavati probleme, a ne ih napuhivati preko svake mjere. Istovremeno, Venera vas želi pogurnuti prema ljubavi, poslušajte je. POSAO: Nove ideje koje vam padaju na pamet izgledaju prilično dobro, no najbolje je to što su uistinu odlične i mogu se unovčiti. Nemojte samo sjediti na rukama, napravite nešto, no dobro promislite s… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan raspored planeta donosi vam sposobnost brzog stjecanja prijatelja i, možda, pronalaženje osobe s kojom biste mogli početi provoditi sve više vremena, dok ne oboje ne odlučite kako dalje. POSAO: Komplikacije na poslu nisu novost, no ovoga puta trebate biti vrlo oprezni kako se ne bi zapleli u neke odnose koje nećete moći tako jednostavno rasplesti kada poželite krenuti dalje, a naročito financijsku stranu. ZDRAVLJE: Malo više sna i svježeg voća donijet… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Budite pribrani i otvoreni na sve prijedloge koji dolaze od bliskih osoba, jer već neko vrijeme im ne posvećujete dovoljno pažnje, stoga se im sada dužni poveću količinu svog vremena. POSAO: Gužva u Biku tjera vas da što prije pokrenete stvari koje ste duže vrijeme držali po strani, čekajući pravi trenutak. Ma koliko trenutno izgledalo da nije dobro vrijeme, vjerujte sebi i krenite bez straha. ZDRAVLJE: Dobro. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce u Biku upozorava vas da ste sami sebi najveći i najgori neprijatelj kada se zaslijepite vlastitom snagom i moći uvjeravanja. Spustite se na zemlju i pogledajte oko sebe, pokažite voljenima da ih stvarno cijenite i pružite im pomoć koju trebaju. POSAO: Financijski problemi mogli bi se ukazati u slučaju da ustrajete u svojim idejama za koje znate da nisu pretjerano dobre. Pamet u glavu i povucite se na vrijeme, kako ne biste pretrpjeli nepotrebne gubitke. ZDRAVLJE: Malo… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Više vremena s obitelji bilo bi upravo ono što vam u ovom trenutku najviše treba, jer poslovne zavrzlame ne idu vam iz glave. Stoga, otputite se makar na kratak zajednički odmor kako bi povratili snagu. POSAO: Iako neki oko vas imaju glave u pijesku, vama je kristalno jasno sve što se događa i što trebate napraviti kako biste ovo zeznuto razdoblje preživjeli što bolje. Povedite, nemojte slijediti no pripazite na troškove.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Malo ste zbunjeni situacijom, no to ne znači da ne trebate nastaviti sa svojim životom kao da ništa ne događa, jer ćete jedino na taj način povratiti kontrolu i shvatiti kako naprijed, uz jaku pomoć Sunca i Merkura u Biku. POSAO: Novac vam ponekad klizi kroz prste, a na vašu žalost upravo je sada takvo vrijeme. Budite koncentrirani i usredotočeni na financijska pitanja, kako vam se ne bi dogodili minusi koje ćete sanirati dugo vremena. ZDRAVLJE: Više pažnje… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Iako vam se činilo da ste imali sve pod kontrolom, situacija je zapravo bitno kompliciranija nego što se činila na prvi pogled, stoga ćete morati uložiti puno više truda kako biste stvari napravili kako želite. POSAO: Odlučni ste u provođenju svojih planova, i to je dobro, no budite svjesni da ipak nije moguće baš sve napraviti kako želite. Budite spremni na kompromise koji imaju smisla i ubrzavaju proces. ZDRAVLJE: Dosta dobro, malo više fizičke… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Smiješi vam se prilično aktivan tjedan, pun zbivanja na romantičnom planu, no svakako pripazite da ne pretjerate i napravite nešto glupo što bi vas moglo uvući u probleme koje nećete lako riješiti. POSAO: Na vašu žalost, drugi vuku konce vaše karijere u ovom trenutku i ne možete puno napraviti po tom pitanju. Ipak, prihvatite ruku pomoći koju će vam pružiti netko iz obitelji ili osoba iz prošlosti, ugodno ćete se iznenaditi. … pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Vrijeme je za podizanje porušenih mostova s obitelji i partnerom, previše ste truda dosad uložili u vezu da biste je pustili da ispari tek tako. Budite obzirni i osjećajni i vaše će se isprike pokazati dobrim potezom. POSAO: Toliko ste angažirani na privatnom planu da zanemarujete posao i ne pazite što se događa s vašim projektima. Naravno da vam se to može vratiti brzo i na loš način, no imate vremena spriječiti velike problema.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Dozvolite si malo opuštanja i druženja s najbližima, jer upravo to će vam poslužiti kao najbolji odmor od posla. Zabava je baš ono što vam treba kako bi vam mozak normalno radio, a da je opterećen, definitivno je. POSAO: Pregovori i dogovori leže pred vama, jer s pravom smatrate kako niste adekvatno nagrađeni za svoj rad. Budite čvrsti i dosljedni, jer drugi vas cijene puno više nego što žele pokazati, a i planete su vam sklone. ZDRAVLJE:… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ljubavni život je na putu oporavka, i to pozdravite s veseljem. Vrijeme je da se opustite i u miru se prepustite uživanju s partnerom. No, nemojte zaboraviti ni ostale drage osobe, i one vas ponekad trebaju. POSAO: Otvoren i iskren razogovor nekad radi čuda, pa budite spremni reći sve što vam je na umu. No, budite umjereni u slučaju da su osobe osjetljivije od vas, jer samo ćete tako postići svoj cilj u potpunosti. ZDRAVLJE: Odlično. Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
skrolaj na vrh