Horoskop

Tjedni horoskop - 28.06.2015. do 04.07.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Previše novih ludih događanja događa se oko vas pa vam je dozvoljeno osjetiti strah. Budite oprezni,mogli biste biti zbunjeni oko svojih osjećaja. Osjećat ćete se poprilično romantično, ali nećete biti sigurni prema kome. Također, Ovnovi u vezi imat će izraženiju potrebu za strašću pa ako ne nađu na plodno tlo kod partnera mogli bi potražiti zadovoljstvo drugdje. POSAO: Mogli biste dobiti novu ponudu oko financijskih pitanja. Iako je ponuda poprilično otvorena i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Planete vam ovaj tjedan donose mnogo osjećaja i događaja u veze i odnose s drugima. Kad riješite svoje kućne obveze pred vama su dani prepuni strasti, senzualnosti i dobrih odnosa s dragim osobama. Sve to vam malo otežava fokusiranje na svoje želje, ali pravilnom raspodjelom energije moći ćete zadovoljiti i sebe i partnera. POSAO: Još jedan tjedan prepun poslovnih obveza je pred vama. No, ne brinite jer će vam se na kraju sav trud isplatiti. Držite oči dobro… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan vam je posvećen poslu pa bi ljubav mogla patiti zbog toga. Ako dozvolite poslu prevelik emotivni utjecaj mogli biste ostati bez potpore partnera na koju ste naučili. Izbalansirajte što nosite doma s posla kako biste održali koliko toliko mirnu situaciju u kući. Morat ćete poboljšati komunikaciju s partnerom ako mislite napredovati u vezi. POSAO: Ovaj tjedan počinju promjene koje će potrajati neko vrijeme. Sve što činite u ovo vrijeme imat će… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Venera vam donosi veliku želju za neprekidnom zabavom i potragom za užicima. Ako ste slobodni mogli biste upoznati zanimljivu osobu, ali ako ste u vezi, vaša neprekidna želja za ludiranjem mogla bi vam donijeti probleme koje niste očekivali. Ljubomora partnera će vas izluđivati, ali vaša želja za pažnjom bit će jača od svega. POSAO: Raspored planeta naglašava polje financija u tjednima i mjesecima koji dolaze. To vam je dobar poticaj za kretanje naprijed.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Merkur ovog tjedna još prolazi Blizancima i donosi vam jake pozitivne utjecaje na svim poljima, a naročito u komunikaciji. Bit ćete hrabri i uspješni u svemu čega se dohvatite. Ako ste slobodni nećete osjećati pretjeranu želju za vezivanjem za nekog određenog. Dok vam se drugi bacaju oko vrata, uspješno ćete uzimati što vam treba i krenuti dalje. POSAO: Vaša kreativnost je nezustavljiva pa ulazite u poslovne rizike koji se ne moraju svidjeti… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Dok se borite s previše poslovnih obveza kojih imate, vaše strpljenje za ljude oko vas sve je manje. Imate osjećaj kao da svako njihovo uplitanje vas samo udaljava od bitnih stvari. Pokušajte smanjiti tenzije i ne povrijediti nikoga od dragih ljudi jer vam oni samo žele pomoći. Nabacite osmijeh i recite im "hvala, ne hvala.". Tako ćete zadržati dobre pozicije kod njih kad strka oko posla stane. POSAO: Venera i Mars donose vam još posla i pored svega… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Venera je i dalje u Lavu i donosi osjećaj kao da ste zatvoreni na otoku vaših želja i maštarija. Unatoč tome, vaša uobičajena šarmantnost i komunikativnost još uvijek je na razini pa nećete imati problema u odnosima s prijateljima. Javljaju vam se jedna ili dvije romantične ponude koje vas neće ostaviti ravnodušnima. POSAO: Sunce u Raku sluša vaše želje i otvara vam mogućnost rješavanja financijskih problema. Budite… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Sljedeće razdoblje je za vas plodonosno poslovno pa nećete imati toliko vremena razmišljati o ljubavi. Odnosi sa partnerom bit će staloženi i mirni ovaj tjedan. Slobodni Škoripioni će biti previše okupirani sobom da bi primjetili druge ljude. I to je ponekad u redu. Uzmite si vremena koliko vam treba. POSAO: Aspekt Merkura ovoga tjedna dat će vam dodatne mogućnosti kvalitetne i uvjerljive komunikacije, kojom ćete uspješno okrenuti neke stvari u svoju… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Trenutni raspored planeta donosi vam značajan preokret u životu na svim poljima. S obzirom da ćete biti puno odlučniji i sigurniji u sebe nego inače ostavit ćete dobar odličan dojam na ljude oko sebe. Ako ste sami slobodno krenite u osvajanje ovaj tjedan. Mogli biste upoznati nekog zbilja posebnog. POSAO: Raspored planeta mami vas na pokušaj preuzimanja kontrole nad svime što radite. Pripazite kako se ne biste uvukli u nepotrebne sukobe jer se iz njih sada nećete… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Čak i oni koji su vam najbliži ne vide promjene koje se doađaju duboko u vama. Dok se vi borite sa svojim unutarnjim demonima koje pokušavate kontroliratičinite velike korake naprijed u odnosima s drugima. Jarci u vezi bi mogli ponovno otkriti strasti s partnerom, a slobodni igrači pokazati svojoj simpatiji i drugu stranu svoje osobnosti. POSAO: Sve što dotaknete pretvara se u zlato. Ulaskom Jupitera u harmonični odnos s Venerom sve će vam biti puno lakše.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ma kako bili nestrpljivi da se konačno odmorite i opustite, još nije došlo vrijeme za to. I dalje vam treba velika količina podrške od najbližih, stoga budite kreativni i u svom dnevnom rasporedu pronađite dovoljno vremena za njih. Izbjegavajte nesuglasice, jednostavno pređite preko svega što vas trenutno ljuti jer je to posljedica vaše razdražljivosti. POSAO: Na poslovnom planu otvara vam se jedna odlična mogućnost koja će vam donijeti… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Jupiter i Venera u harmoničnom odnosu donose vam jednu vrlo pozitivnu opciju u kojoj ćete dobiti sve što pitate. Problem je što prvo morate pitati, a vama je to oduvijek bio problem. Agresivni Mars donosi vam dosta poslovnih obveza te biste mogli imati problema s partnerom koji neće biti zadovoljan količinom vremena i emocija koje vam ostaju za njega. U svemu tome morate pronaći i vremena za sebe kako biste mogli razmisliti što točno želite u odnosima s… pročitaj više »
skrolaj na vrh