Horoskop

Tjedni horoskop - 02.08.2015. do 08.08.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovo nije tjedan u kojem možete krenuti i pobjeći iz ljubavi. Trebali biste usporiti i smiriti ako želite dugoročnu vezu ili novu vatru u trenutnoj vezi u kojoj se nalazite. Ako se pokušavate spojiti s nekim novim, dajte si vremena. Velika vatra brzo izgara, ali umjereni plam koji biste sada trebali održavati mogao bi dovesti do pravog požara ljubavi za kojom toliko tragate. POSAO: Osoba koja vam je nadređena na neki način bit će zadovoljna vašim radom pa će se… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Mjesec privlači snažnu osobu u vaš krug. Ipak očitati njegove/njene znakove mogao bi vam biti problem jer je ta osoba poprilično komplicirana. Važno je najprije postaviti dobre temelje na istini jer biste u protivnom oboje mogli pobjeći zbog pitanja kontrole u vezi. Trebali biste se ostaviti nekih svojih pretpostavki kako veze trebaju izgledati. To će vam donijeti dugoročnije zadovoljstvo i osjećaj ispunjenosti. POSAO: Ovaj tjedan mogli biste intenzivno razmišljati… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Već danas bi vas mogao dotaknuti val nenadane bliskosti s određenom osobom iz neposredne okoline. Dok obavljate svakodnevne obveze ili pomažete nekome doslovno biste mogli naletjeti na strastvenu osobu kakvu tražite. Ipak, morat ćete se odreći nekih svojih sloboda kako biste ispunili sve što vam je na srcu. Pobrinite se prvo za potrebe druge osobe pa ćete sami više cijeniti ono što ćete vi dobiti nazad. POSAO: Čini se kako se situacija s ljubavne slike… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Nemojte brinuti ako se osjećate pomalo zločesto i željno zabave. Ostanete li smjerni i mirni mogli biste propustiti zanimljive događaje pune zabave. Znate što želite i kako do toga pa slobodno krenite naprijed u ispunjenje svojih želja. Venera, planet ljubavi nalazi se u vašem znaku, pa vam pažnje drugih osoba neće manjkati. Želite li više intime s partnerom, trebali biste poraditi na svom strahu od osjećaja napuštenosti. Tko ne riskira, ne profitira.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sva vaša toplina i šarm neće biti dovoljni za ispunjenje vaših želja ovih dana. Morate pokazati svoju suptilnu stranu, čak i proračunatost kako biste zapalili novi plamen sa svojim trenutnim partnerom ili započeli nešto s novom zanimljivom osobom u svom životu. Izbjegavajte previše pričati jer riječi bi vam mogle upropastiti čarobni veo koji stvarate oko sebe kad se držite tajanstveno. POSAO: Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti. Ali… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Duboki razgovor s partnerom mogao bi vam obnoviti pomalo učmalu vezu pa iskoristite svaku situaciju u kojoj imate vremena za razgovor. Budite nježni umjesto kritični jer se tu nalazi ključ koji vam pali međusobnu energiju. Ako ste sami, ovo je odlično vrijeme za razmišljenje o sebi jer biste mogli otkriti nešto poprilično zanimljivo. Ta spoznaja bi vas mogla ubrzo odvesti u ruke vrijedne osobe. POSAO: Postoje određene napetosti na poslu pa držite se svog dijela i… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Lijepo je što ste nasmijani i sigurni u sebe i svoj šarm, ali samo to vas neće i ne može odvesti u obećanu zemlju ljubavi. Romanse su vam zamagljene vašom tamnom stranom. Ipak i val mističnosti koji se skuplja oko vas privlači određene osobe u vaš život. Budete li se igrali toplo-hladno s drugom osobom mogli biste dobiti više pažnje nego samo smiješkanjem i kimanjem glave. POSAO: Ovaj tjedan istaknuta vam je poslovna edukacija i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Mjesec vam daje dodatnu energiju. Samo nemojte pretjerivati jer ćete preplašiti i sebe i druge. Kontrolirana strast vam je trenutno najjača karika pa ćete privlačiti druge poput svjetiljke i leptira. Ako ste u vezi mogli biste otkriti kako je osba koja je uz vas ona prava, a ako ste sami mogli biste naletjeti upravo na jednu takvu. POSAO: Ovaj tjedan istaknuta vam je financijska situacija. Morat ćete se pozabaviti vlasništvom, novcem, kreditima i transakcijama koje… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Vaša otvorena osobnost vas rijetko ostavlja u zaleđu, ali ovaj tjedan bi vam se moglo upravo to dogoditi. Početak tjedna provedite sami sa sobom ili s partnerom bez pratnje cijelog društva. Odvedite dragu osobu na romantično mjesto koje će iznova probuditi strast u vama. Ako osjećate kako je vrijeme za malo vremena za sebe, nemojte oklijevati, ali prije toga objasnite partneru kako niste odustali od njega/nje nego vam samo treba par dana za odmor. POSAO: Ovo vam je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Na emocionalnoj razini više će vam značiti potpora grupe nego odnos jedan na jedan. Također, na jednom od zajedničkih druženja mogli biste naletjeti na sobu koju biste mogli pioželjeti upoznati bolje. Zajednički stavovi i interesi su dobro tlo za izgradnju lijepe i uspješne veze. POSAO: Venera, planet dobrih stvari u životu, i Uran donose vam dobro raspoloženje i potrebu za trošenjem i širenjem ljubavi oko sebe u svemu što radite. Jupiter ipak… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV:  Mjesec bi mogao pomutiti vašu potrebu za razjašnjavanjem svega oko vas. Mogli biste se osjetiti poput jedine odrasle osobe u prostoriji dok se petljate s osobama kojima je strast jača od razuma. Pokušajte nemati predrasude o osjećajima drugih ljudi koje ne razumijete. Želite li vezu, vrijedi otvoriti svoje srce spram osobe iz bliže okoline. POSAO: Mogli biste se ne svojom voljom naći u sukobu dviju drugih osoba koje će tražiti od vas zauzimanje strane… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Mjesec u vašoj IX. Kući dalekih mjesta potiče vašu želju za egzotičnim ljudima i događajima. Bijeg od uobičajenih okolnosti donijet će vam veliko zadovoljstvo. Jedan misteriozni stranac bi vas mogao jako privući što je interesantno ako ste sami. Ako ste u vezi to bi vam iskustvo moglo donijeti poprilične probleme pa pripazite koliko riskirate. POSAO: Nemojte dozvoliti svojoj uobičajenoj skromnosti da vam stane na put zadovoljstva. S obzirom da ste… pročitaj više »
skrolaj na vrh