Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 7 sati i 33 minute

MegaKRiPovska stotka - " target="_blank">Vimeo KRiPov kup # 1: online izdanje - Vimeo KRiP XL - Vimeo više »

KVIZOVI

Za ugodniju izolaciju - megaKRiPovska stotka

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Nakon što smo naš pub kviz privremeno prebacili iz puba na net i monotoniju karantenskog života, nadamo se, malo ublažili KRiP-ovim kupom #1 i KRiP-om XL,… više »

DAZ

Struka godinama upozorava Zagreb, ali ništa...

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Društvo arhitekata Zagreb (DAZ)  podsjeća da je stručna javnost upozoravala dugi niz godina na opasnost potresa u Zagrebu, izrađene su mnogobrojne stručne studije i provedena su… više »

BRAVO

COVID-19 solidarnost na djelu

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima,… više »

POHVALNO

Zagreb Earthquake – Food for Life – OAZA Joyful Kitchen

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Zagreb Earthquake - Food for Life - OAZA Joyful Kitchen donira BESPLATNU hranu Zbog posljedica potresa magnitude 5,5 po Richteru koji je pogodio Zagreb 22. ožujka 2020.-… više »

KVIZOVI

Novi kviz za online zabavu - KRiP XL

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

S obzirom na fenomenalne reakcije koje smo prošli tjedan dobili na račun KRiP-ovog kupa koji smo pustili online, vrijeme provedeno unutar četiri zida odlučili smo iskoristiti… više »

ZDRAVLJE

Telefoni za psihološku pomoć u izolaciji

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Građani koji se nalaze u izolaciji zbog sumnje na koronavirus mogu od utorka telefonom potražiti psihološku pomoć koju uvodi Služba za mentalno zdravlje zagrebačkog Nastavnog zavoda za… više »

DUMOVEC

Smještaj kućnih ljubimaca nakon potresa u Zagrebu

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Nakon potresa koji su jutros pogodili Zagreb, Info centar Dumovec prima velik broj poziva građana s upitom gdje nakon napuštanja domova mogu privremeno smjestiti svoje kućne ljubimce.… više »

PRIRODA

Tri potresa zatresla Zagreb!

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Potres jakosti 5,3 stupnja pogodio je u nedjelju ujutro Zagreb, a drugi udar jačine 5.0 uslijedio je minutu iza 7 sati. Treći put se zatreslo u 7.40 jačinom 3.4 po Richteru. Epicentar potresa… više »

COOL

Struja s broda: prednosti plutajućih elektrana

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

U Južnoafričkoj Republici nestašice struje su skoro svakodnevna pojava. Vlada ove države, koja je od svih afričkih zemalja najdalje otišla u industrijalizaciji, traži… više »

ODGODA

Dani komunikacija odgođeni za kraj listopada

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Dani komunikacija ove će se godine umjesto početkom travnja održati od 29. do 31. listopada 2020. Nastavno na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa… više »

KVIZOVI

Filmsko-televizijski KRiP čeka svoje nove osvajače

objavljeno prije 27 dana

U petak, 20. ožujka, s početkom u 20 sati u našem dobrom starom Metropolis Clubu zaigrat ćemo drugo po redu izdanje Filmsko-televizijskoga KRiP-a. Za sve… više »

ČESTITAMO

Održana prva dodjela nagrada za Strašne žene godine

objavljeno prije 1 mjesec

U prepunom baru Botaničar u Zagrebu sinoć je održana prva dodjela nagrada za Strašne žene godine u organizaciji portala Voxfeminae.net i društvenog poduzeća Fierce Women. Na… više »

DOĐITE

7. sajam visokog obrazovanja EducationUSA

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U srijedu, 8. travnja 2020., od 16:30 do 18:30 sati u Američkoj međunarodnoj školi u Zagrebu održat će se već tradicionalni sajam visokog obrazovanja EducationUSA, koji organizira… više »

KVIZOVI

A sad nešto skroz novo: zaigrajte KRiP-ov kup!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Baš na zloglasni petak trinaesti, s početkom u 20:00, u Metropolis Clubu igra se jedan skroz drukčiji kviz u našoj produkciji - KRiP-ov kup. Za vas… više »

skrolaj na vrh