Zagreb nema prethodne stranice
PRIPAZITE :)

Norijada - privremena regulacija prometa

objavljeno prije 19 sati i 10 minuta

Norijada iliti proslava Dana maturanata je danas... što znači da se u određeno doba neće biti jednostavno kretati gradom, što zbog brašna i vode, što zbog… više »

FESTIVALI

Queer Zagreb otkrio cvjetnu instalaciju - klitorisa

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Simboličnim datumom otvorenja, 17. svibnja kada slavimo međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, započelo je gotovo pa punoljetno 17. izdanje Queer Zagreba s izvedbom… više »

SUPER

Gastro Music Fest otvoren na Zrinjevcu

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Jučer je u popodnevnim satima otvoren Gastro Music Fest, festival koji slavi vrhunski street food i super glazbu, a obećava vrhunsku atmosferu u najljepšem zagrebačkom parku… više »

PARTY

Ovaj vikend se dobro zabavite i pomozite napuštenim psima na proslavi rođendana Pet shop Šape

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Već tradicionalno Pet Shop Šape iz Zagreba slavi rođendan koji je ujedno i humanitarnog karaktera. Svake godine vlasnica Irena Slunjski pozove u goste neku Udrugu za zaštitu… više »

NAJAVE

Vatrometna rapsodija na ovogodišnjem izdanju Festivala vatrometa

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Nebo nad Zagrebom ove godine biti će ukrašeno najspektakularnijim piromuzičkim izvedbama na 19. Međunarodnom festivalu vatrometa - jedinstvenoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, koja… više »

DOĐITE

Sajam za zrele generacije PRAVO DOBA 16.-18. svibnja 2019.

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

PRAVO DOBA sajam za zrele generacije i cijele obitelji održat će se od četvrtka 16. do subote 18. svibnja 2019. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7a. Tri dana Zagrebački velesajam… više »

PROBLEMI?

Zagreb Beer Fest odgođen za jedan dan zbog vremenskih neprilika

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Program prvog dana Zagreb Beer Festa koji se trebao održati u četvrtak, 16. svibnja, prebacuje se na ponedjeljak 20. svibnja zbog vremenskih neprilika. Urban &4, Boris Štok,… više »

DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici #2

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona nastavlja s organizacijom buvljaka i razmjenom dobara za lokalno stanovništvo… više »

KOZA!

Citirajte Tarantina, prepoznajte štuku: Nova KOZa čeka vas raširenih ruku!

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Stiglo je vrijeme za sedmu po redu KOZu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa. U petak, 3. svibnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo novi veseli… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2019., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada 2019. godine. Radno vrijeme trgovina: Diona - nedjeljno radno vrijeme Interspar - do 20 ili 21 sat,… više »

CEKATE

Projekt "Jane's Walk" šetnje u Zagrebu

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Projekt Mapiranje Trešnjevke se preko Centra za kulturu Trešnjevka 2015. godine priključio mreži gradova uključenih u globalni projekt Jane's… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2019.

objavljeno prije 1 mjesec

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2019. je, baš kao i prošle godine, u nekim lancima shvaćeno kao vrijeme za odmor radnika, pa će tako biti i… više »

HUMANITARNO

6. Dog Aid - Foto Njuške - humanitarno edukativni event

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ovu subotu, 20. travnja dobro se zabavite i pomozite životinjama koje su ostale bez krova nad glavom i obitelji. Zajedničkim snagama volonteri projekta Helping Animals i Kulturni centar… više »

KVIZOVI

Zaigrajte KOZu broj 69, fino se zabavite pa lijepo u krevet

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Jedna polovica Laško predstavlja: KOZa kvizaškoga kupa je iza nas. Vrijeme je da se ponovno dobro zabavimo, naučimo nešto novo i proglasimo šestog po… više »

REAKCIJE

Kada institucije ne rade svoj posao, često nevini stradaju

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

U zadnje vrijeme svjedoci smo raznih "agresivnih" ponašanja kod pasa koje rezultiraju ozljeđivanjem čovjeka i na kraju usmrćivanjem životinje. No, u ovom začaranom krugu postoji… više »

skrolaj na vrh