Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 11 sati i 36 minuta

Pub kvizovi u gradu... ZNAK - kviz znanja, 19h - Vintage industrial bar IQuiz LII, 19h - IQ bar Kviz općeg znanja ! Vol 11. #75, 19 - Route 66 više »

HUMANITARNO

Dolazi Čarobna škrinjica božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Ova godina je bila sve samo ne obična. Stvari koje su se događale i još uvijek se događaju nikako nismo priželjkivali, ali to nije razlog da nestane naša tradicionalna božićna… više »

BISERI

Zagreb raspisao javni natječaj za najam Jabuke

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Klub koji je glazbom, koncertima i atmosferom obilježio odrastanje niza generacija od sedamdesetih godina do danas, dobiva novog najmoprimca. Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni… više »

RADIONICE

Attackova tvornica zvuka i rasvjete

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Autonomni kulturni centar kroz svoj program Attackova tvornica poziva vas na prijavu za dvije radionice u studenome. Radionica osnove scenske rasvjete - programiranje rasvjete, koja će se… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata ove je godine tek ušao u kategoriju praznika i neradnih dana, no to ne znači da ćete se moći… više »

???

Advent u Zagrebu počinje 28. studenog

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

'Advent u Zagrebu - Osjetite svjetlost' slogan je pod kojim će 28. studenog, s paljenjem prve adventske svijeće na središnjem zagrebačkom trgu, početi adventska događanja.… više »

FUL KUL

Ful Kul buvljak 14. studenog u Boogaloou

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

U subotu 14.11.2020. se nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jednog od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, koji se održava na platou zagrebačkog popularnog… više »

RADIONICE

Radioničarski program u AKC Medika

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Autonomni kulturni centar poziva sve zainteresirane na prijavu za radionice Dj-inga i popravka bicikla. Radionice će se održati u klubu Attack i to Dj-ing od 07.- 12.11.2020 i popravak… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2020.

objavljeno prije 23 dana i 8 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2020. ove je godine u teškom vremenu, no bez obzira na to ovaj će blagdan biti uglavno radan, većem… više »

SVI SVETI

Posebna regulacija prometa zbog blagdana Svih Svetih

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Privremena regulacija prometa prema gradskim grobljima povodom dana Svih Svetih uspostavlja se na sljedeći način, kao i svake godine, objavila je Zagrebačka policija. Uspostavlja se… više »

REDOVI

Zagrepčani u redovima za testiranje

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Zagreb je danas prepun gužvi... naravno, šalimo se, subota je, ide se na plac, na kavu i - na testiranje. Najnovija gužva u gradu je upravo to - dugi redovi automobila u redu za… više »

PARTY

Merida slavi 4. roćkas

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

U mjesecu listopadu, kojeg slobodno možemo nazvati mjesecom zaštite životinja, u kojem slavimo Svjetski dan zaštite životinja I Dan crnih pasa, s velikim veseljem i ponosom… više »

KATASTROFA

Bandić gasi Jabuku 20. 10.

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Općinski Građanski sud u Zagrebu donio je 15.09.2020. rješenje o ovrsi Grada Zagreba kao ovršitelja, nad GSK Jabuka kao ovršenikom. Provedba rješenja je određena… više »

NAJAVE

Trodnevni festival etike u 'Močvari'

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Klub 'Močvara' organizira Festival etike od 2. listopada do 4. listopada na terasi Kluba. Ulaz je besplatan, no za glazbeni dio večeri obavezno je preuzimanje besplatne ulaznice. Festival… više »

PERFORMANS

Budite njihov glas!

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Na Svjetski dan životinja s farma koji se obilježava 2. listopada i povodom Međunarodnog dana zaštite životinja koji se obilježava 4. listopada, udruga Prijatelji životinja na… više »

skrolaj na vrh