Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

KRiP - Livestream Opći KRIP - u 21 sat   više »

KVIZOVI

Mjere možda popuštaju, ali ne i mi: treća stotka je tu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nakon probnog televizijskog kviza ranije ovaj tjedan, vraćamo se onome što najviše i volimo: općem znanju. Novih 99 pitanja čeka vas u megaKRiPovskoj stotki #3,… više »

KVIZOVI

KRiP - TV ne bih mijenjao

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Nakon što smo četiri kviza općeg znanja pustili online za vašu razbibrigu, zaključili smo da ne bi bilo loše da napravimo i jedan tematski kviz. A kako u ova neobična… više »

Radno vrijeme trgovina za Uskrs 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2020. je, baš kao i prošle godine, u nekim lancima shvaćeno kao vrijeme za odmor radnika, što zbog… više »

KVIZOVI

megaKRiPovska stotka #2 sletjela na ekrane

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Ekipa KRiP-a nastavlja raditi punom parom da vaši dani budu kraći, a mozgovi ostanu zaigrani. Pred nama je novi kviz općeg znanja i kulture - megaKRiPovska stotka #2! Kao… više »

ZAPAMTITE!

Važno upozorenje Gradske plinare Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Gradska plinara Zagreb u nedjelju je izvijestila da plin ne isključuju niti ga odbijaju uključiti kako bi građani bili bez tog energenta, već da bi se spriječila životna… više »

KVIZOVI

Za ugodniju izolaciju - megaKRiPovska stotka

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Nakon što smo naš pub kviz privremeno prebacili iz puba na net i monotoniju karantenskog života, nadamo se, malo ublažili KRiP-ovim kupom #1 i KRiP-om XL,… više »

DAZ

Struka godinama upozorava Zagreb, ali ništa...

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Društvo arhitekata Zagreb (DAZ)  podsjeća da je stručna javnost upozoravala dugi niz godina na opasnost potresa u Zagrebu, izrađene su mnogobrojne stručne studije i provedena su… više »

BRAVO

COVID-19 solidarnost na djelu

objavljeno prije 2 mjeseca

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima,… više »

POHVALNO

Zagreb Earthquake – Food for Life – OAZA Joyful Kitchen

objavljeno prije 2 mjeseca

Zagreb Earthquake - Food for Life - OAZA Joyful Kitchen donira BESPLATNU hranu Zbog posljedica potresa magnitude 5,5 po Richteru koji je pogodio Zagreb 22. ožujka 2020.-… više »

KVIZOVI

Novi kviz za online zabavu - KRiP XL

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

S obzirom na fenomenalne reakcije koje smo prošli tjedan dobili na račun KRiP-ovog kupa koji smo pustili online, vrijeme provedeno unutar četiri zida odlučili smo iskoristiti… više »

ZDRAVLJE

Telefoni za psihološku pomoć u izolaciji

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Građani koji se nalaze u izolaciji zbog sumnje na koronavirus mogu od utorka telefonom potražiti psihološku pomoć koju uvodi Služba za mentalno zdravlje zagrebačkog Nastavnog zavoda za… više »

DUMOVEC

Smještaj kućnih ljubimaca nakon potresa u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Nakon potresa koji su jutros pogodili Zagreb, Info centar Dumovec prima velik broj poziva građana s upitom gdje nakon napuštanja domova mogu privremeno smjestiti svoje kućne ljubimce.… više »

PRIRODA

Tri potresa zatresla Zagreb!

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Potres jakosti 5,3 stupnja pogodio je u nedjelju ujutro Zagreb, a drugi udar jačine 5.0 uslijedio je minutu iza 7 sati. Treći put se zatreslo u 7.40 jačinom 3.4 po Richteru. Epicentar potresa… više »

COOL

Struja s broda: prednosti plutajućih elektrana

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

U Južnoafričkoj Republici nestašice struje su skoro svakodnevna pojava. Vlada ove države, koja je od svih afričkih zemalja najdalje otišla u industrijalizaciji, traži… više »

skrolaj na vrh