Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 10 sati i 57 minuta

Pub kvizovi u gradu ZNAK - kviz znanja, 20h - Vintage industrial bar CASUAL TUESDAY pub kviz vol. 40, 20h - Vetro bar & bites XXXIII. Schlosser kviz, 20h - OUT Bunker SmartASS pub kviz… više »

COOL

Počinje Pedalafest!

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

U četvrtak 23. lipnja počinje Pedalafest, festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, a održava se do 25. lipnja u Centru mladih Ribnjak i Art Parku u Zagrebu, u organizaciji Sindikata… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 16. lipnja 2022.

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 16. 6. 2022. vratilo se u svoje stare sheme - radi se gotovo svugdje, za razliko što je nekad bilo na početku pandemije...… više »

FESTIVALI

Pizza Festival na Kegliću

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Nakon višegodišnjih uspješnica, Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje stiže novi gastro doživljaj na zagrebački Trg… više »

SAVJETI

Kako ćete se riješiti moljaca

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Gnjave vas moljci? Jedu vam odjeću, grickaju sve one lijepe stvari koje ste spremili u ormar za bolje dane (ili kad skinete napokon kile)? E pa, ne biste ih smjeli ostaviti da rade što… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022.

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022. uhodana je priča za sve praznike koji nisu crkveni, da se ne lažemo - radi gotovo sve, samo u… više »

GROZOTA

Danas je Hod za život... koji nije ni hod ni život

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Ako danas morate ići po gradu ili, nedajbože, malo kasnije ići na plac (Dolac, prvenstveno), neće vam biti lako - danas je dan kad po cesti hodaju oni koji nasilno žele biti u pravu i tvrde… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i ove se godine, uz tek poneku časnu iznimku, ostaje radni dan gotovo svima... bez obzira na to kako se on… više »

ZDRAVLJE

ADRESAR: Liječnici, poliklinike, stomatološke ordinacije

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Zdravlje je uvijek najvažnije, htjeli mi to ili ne, tako da važnost zdravlja nije potrebno previše naglašavati. Naravno, svi znamo koliko je važna prevencija. No, ipak se događa… više »

BOLNICE

Popis zagrebačkih bolnica

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Popis adresa i telefona bolnica u Zagrebu KBC REBROKišpatićeva 12, tel. 2388 888, www.kbc-zagreb.hr DJEČJA BOLNICA SREBRNJAKSrebrnjak 100, tel. 2430 783www.bolnica-srebrnjak.hr… više »

JANE'S WALK

Jane's Walk Zagreb besplatne šetnje za građane

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022.

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022. je napokon dao malo više mira radnicima u trgovini, pa pripazite da ne bi poljubili vrata u pogrešnom… više »

BRAVO

Oral-B razveselio djecu iz Dječjeg doma Zagreb

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Svjetski dan oralnog zdravlja i Međunarodni dan sreće spoj je koji može značiti samo puno osmijeha. Tako je i bilo na projekciji animiranog filma Crvena panda koju je za djecu iz Dječjeg doma… više »

COOL

Zagrebe, pripremi se na glanzanje!

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Povodom prvog dana proljeća osnivačice građanske lokalne aktivacije našeg Zagreba, skraćeno GLANZ organizirale su prvu u nizu akciju aktivacije lokalne zajednice pod nazivom GLANZanje… više »

DAN OČEVA

HURR i Čisteći medvjedići u akciji čišćenja parka u Srednjacima

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Dan očeva obilježava se u 52 države, no na različite datume. Prvi zabilježeni Dan očeva održao se davne 1908. godine u SAD - u kada je u velikoj rudarskoj katastrofi život izgubilo 250 očeva… više »

skrolaj na vrh