Zagreb nema prethodne stranice
DANAS

Gdje van – popis evenata, festivala i sličnog

objavljeno prije 4 sata i 14 minuta

Kutmasta Mirko, 18h - Pločnik Gornji Lavanderman: Zatvorske priče, 19h - Teatar &TD Remastered, 20h - klub Sax više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 5 sati i 55 minuta

Pub kvizovi u gradu ZNAK - kviz znanja, 20h - Vintage industrial bar IQuiz #132, 20h - IQ bar Pub quiz night, 20h - Poppy bar 5. Najgori kviz, 20h - Borut bar 6. kviz, 20h - Caffe bar Krasno… više »

RADNO VRIJEME

I opet isto - koji dućan radi?

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Dragi naši, opet je došla ona Nedjelja i da, sigurni smo da ste zaboravili neke ključne stvari za današnji ručak... što znači, pretražite naš sajt, sjednite… više »

DAN OČEVA

Dan očeva 2024. u Voltinom uz HURR, Ribafisha, radionice i druženje

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Povodom Dana očeva 19.3., Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira poseban zabavno edukativni program. U utorak, 19. ožujka 2024. u prostorijama Knjižnice Voltino kroz… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina koje rade...

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Nedjelja je, kvragu, opet je stigla, opet niste kupili sve to ste trebali, a frižider prazan... a, dragi naši, sjednite u auto i krenite, ova je nedjelja bolja nego zadnja dva… više »

RADNO VRIJEME

Jutarnje traženje trgovina koje rade

objavljeno prije 16 dana

Nedjelja je, kvragu, opet je stigla, opet niste kupili sve to ste trebali, a frižider prazan... a, dragi naši, sjednite u auto i krenite, ova je nedjelja bolja nego zadnja dva… više »

RADNO VRIJEME

Imate li doma sve što trebate? Jer ako ne.. nije lako kupiti

objavljeno prije 23 dana

Nedjelja je i opet pred vama, i sad ide klasičan razgovor doma: ma ne treba na m ništa, sve se kupilo na vrijeme... i kad krenete gledati što će biti za ručak, shvatite da nista… više »

RADNO VRIJEME

I, gdje ćete danas u dućan?

objavljeno prije 1 mjesec

Da, da, danas je nedjelja, a naša "najbolja vlada u povijesti" vas tjera da nađete trgovinu ili shopping centar koji radi... nije li vam već dosta toga?! Pa onda, ako se vozite gradom… više »

RADNO VRIJEME

Dakle, gdje kupiti kruha, špeka, kobase?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Dakle, nedjelja je pred vama, a vi prvo morate nabaviti sve što vam treba kako bi mogli jesti i piti... a naša "najbolja vlada na čelu s AP" vas tjera da pronađene sami gdje bi… više »

SAVJETI

Moderni fulfillment centar

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., vodeća mlada inovativna hrvatska tvrtka upodručju logistike i e-commercea, s ponosom najavljuje otvorenje novog, vrhunski… više »

ZAGREB

I opet morate pronaći gdje bi kupili kruh i ostalo

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

I evo nas opet u nedjelji... a naša "najbolja vlada na čelu s AP" vas tjera da pronađene sami gdje bi mogli kupiti makar kruh, ako uspijete jer će dućan koji radi biti prepun ljudi...… više »

RADNO VRIJEME

Svakonedjeljna potraga za kruhom i ostalim namirnicama

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

I tako, nedjeljna potraga za kruhom i ostalim namirnicama opet je na redu i za vas, jer i dalje mislite da sve radi... ne, ne radi.  Sve u svemu, ako se vozite gradom u potrazi za… više »

EH, DA...

Opet je nedjelja, gdje u dućan?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Je, opet je nedjelja, opet nemate sve doma kaj vam treba i kako se opskrbiti jer sigurno niste unaprijed kupili... jer niste navikli. Sve u svemu, ako se vozite gradom u potrazi za dućanom,… više »

EH, DA...

Gdje danas rade trgovine?

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

I tako, ove godine imamo cirkuse svake nedjelje i traženje trgovina koje rade - sve to zahvaljujući našoj "najsupješnijoj vladi na ćelu s AP (pun intended)".  Sve u svemu,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024.

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024. postaje sve zeznutija stvar - ovaj praznik je stvarno praznik, a kako i u nedjelju radi sve manje trgovina, izgleda… više »

skrolaj na vrh