Zagreb nema prethodne stranice
DANAS

Gdje van – popis evenata, festivala i sličnog

objavljeno prije 15 sati i 6 minuta

Green River Fest, 15h - Hendrixov most RougeMarin Park, 17h - Folnegovićeva 10 Caffe de Matoš, 18h - Mažuranac Dvorišta, 18h - više lokacija Eloc, 19h - Aquarius Ultmate… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 16 sati i 47 minuta

Pub kvizovi u gradu Tik Tak kviz petkom, 20h - Caffe bar Tik Tak Opći pub kviz, 20h - Varadero bar više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 14. srpnja 2024.

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 14. srpnja - sad je već stalno vruće i ne može se niti izlaziti u neke kasnije sate, no svejedno ćete morati do trgovine koju nije tako… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 7. srpnja

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 7. srpnja - vruće je, i to poprilino, rado bi se malo ohladili u nekom shopping centru, no ništa od toga, u ZG radi samo jedan!… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 30. lipnja

objavljeno prije 19 dana i 11 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 30. lipnja - vruće, opako vruće, možda bi se i neki roštiljić napravio, no kako kad trgovine danas, kao i svake nedjelja, opet ne… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 23. lipnja

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 16. lipnja - nezgodan dan, jučer je bio praznik, danas nedjelja, pa gdje i kako nabaviti neku hranu i piće? "Srećom", naravno, naša… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za 22. lipnja, Dan antifašističke borbe

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Mda... danas je Dan antifašističke borbe i, naravno, svi smo u problemu - ne radi gotovo pa ništa. Mislimo, tu i tamo pokoji dućanćić i to bi bilo to. Ako ste zaboravili, imate… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 16. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 16. lipnja - evo, prošlo je gotovo 6 mjeseci, a mi i dalje nedjeljom sjedamo u auto i krenemo u potragu za dućanom gdje bismo kupili… više »

IDEMO!

Svi u Voltino na 22. Memorijalni malonogometni turnir

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino odvija se od petka 21. do nedjelje 23.6. u počast poginulim braniteljima ovog naselja. Najvažnija sporedna stvar na svijetu, vrijedne… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 9. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 9. lipnja - jel'da se još uvijek niste navikli da su nedjelje neradne, priznajte? Evo, prošlo je gotovo 6 mjeseci, a mi i dalje… više »

COOL

Nikada zabavnije ljeto u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Najposjećenija ljetna manifestacija Ljeto kod Matoša i ove će godine centar Zagreba pretvoriti u oazu dobre zabave i još bolje hrane i pića. U hladovini drvoreda i… više »

SJAJNO!

Sajam dobrosusjedstva na Vrbiku

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

U razdoblju od 6. do 9. lipnja 2024. godine (od četvrtka do nedjelje) Udruga Maštara koja djeluje na području Vrbika u suorganizaciji s Mjesnim odborom Vrbik organizira treće izdanje… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za 2. lipnja 2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 2. lipnja- i dalje to zvuči moćno, no i dalje je jednostavno nedjelja koju nas nisu pitali možemo li nešto kupiti, nego su neki odlučili to… više »

PRIDE

Danas je Pride - pojavite se!

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Povorka ponosa LGBTIQ+ zajednice započet će okupljanjem 1. lipnja 2024. u 15:00h na Trgu Republike Hrvatske, ispred Hrvatskog narodnog kazališta te u 16.00h krenuti gradskim… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za 30. svibnja 2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Lud neki dan... ovaj puta četvrtak, uz Dan državnosti se uvalilo i Tijelovo i sad stvarno treba pronaći koji to dućan radi jer ne radi gotovo baš ništa... E, ako se niste… više »

skrolaj na vrh