Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 14 sati i 20 minuta

Pub kvizovi u gradu Kviz općeg znanja, 18h - KCM Supernatural pub kviz, 19h - Cherry Tree Pub kviz #74: Auto moto svijet, 20h - Aviator bar 35. Vrtuljak pub kviz, 20h - Teacher's Pub Kviz… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2023.

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2023. je, bez obzira na sve priče, gotovo normalan dan jer zapravo sve trgovine rade, jedno treba malo… više »

SUPER

Program HURR-a za Međunarodni dan obitelji

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

U čovjekovoj srži je želja za pripadanjem, a potreba povezivanja s drugima duboko je ukorijenjena u nama. Opća skupština Ujedinjenih naroda je 1990. godinu proglasila Međunarodnom… više »

AKCIJA

6. TIHA MISA Arijane Lekić-Fridrih na Trgu bana Jelačića

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

"Nisam slobodna dok je bilo koja žena neslobodna, čak i kad su njeni okovi vrlo različiti od mojih." - Audrey Lorde Bratstvo "Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina", organizatori… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme shopping centara i trgovina za 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 1. svibnja, Međunarodni praznik rada gotovo da i nije neradni dan jer gotovo sve trgovine i shopping centri otvaraju svoja vrata ujutro,… više »

FUTURE TENSE

Objavljen program Future Tensea 2023.

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Višestruko međunarodno nagrađivana poslovna konferencija Future Tense objavila je program za 2023. godinu. Ukupno 46 domaćih i inozemnih stručnjaka i lidera govorit će na dvije… više »

HIGHLANDER

Planinarska avantura nadomak Zagreba

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Građani prvog glavnog grada na popisu HIGHLANDER destinacija, u listopadu su prošle godine po prvi puta su imali priliku opustiti se u vikend avanturu te uživati u čistoj i netaknutoj… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2023.

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2023. vratio se na stare navade, tako da bi trebali jako dobro pročitati gdje i što morate kupiti jer ogromna većina… više »

AJMO!

Zagreb Run kup drugi put

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Kup je osmišljen za one koji se žele okušati u kratkim i dugim dionicama, trailu i trčanju stubama. Ukratko - svima koji se ne boje izazova i žele iskoristiti priliku… više »

SRAMOTA!!!

Zagrebački potres prokazao nesposobnu Vladu Andreja Plenkovića

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Tri godine od zagrebačkog potresa koji se dogodio 22.3.2020. u 6:24h, s punim pravom tvrdimo - planske, strukturirane i sustavne obnove Zagreba, s jasnim vremenskim horizontom i preuzetom… više »

ZNANSTVENI KAFIĆ

Je li Prvi svjetski rat zaista završio? Primjer Ukrajine

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Predavanje će na temelju usporedbe stanja u Ukrajini danas i otprije stotinu i više godina objasniti današnji sustav međunarodnih odnosa i duh vremena. Taj sustav… više »

DAN OČEVA

Dan očeva 2023. na Srednjacima

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Došao nam je i taj dan: dan za zabavu, edukaciju i akciju, Dan očeva! Obilježava se u 52 države, a u Hrvatskoj dan kada slavimo očinstvo pada na 19. ožujka. I ove godine Hrvatska… više »

ZAPAMTITE

Novi raspored odvoza smeća u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Od prošlog tjedna svim privatnim korisnicima usluga podružnice Čistoća započeo je odvoz miješanog komunalnog otpada jednom tjedno. Novi raspored rezultat je uspješno… više »

AKCIJA

Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao je 10. 2.

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

"Potrudimo se i ove godine pokazati kako nas mnogo vozi bicikl i zimi! Po običaju, u ranim jutarnjim satima 10. veljače srest ćete nas na nekoliko punktova u Zagrebu kako dijelimo poklone… više »

TIHA MISA

Udruga Domino održala TIHU MISU na Trgu bana Josipa Jelačića

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mnoge ženske osobe nisu svjesne kad se odijevaju izazovno i onda to kod muške populacije izaziva jako velike neugodnosti i ostalo, a ženske osobe trebale bi misliti da svojom… više »

skrolaj na vrh