Hi-tech
SAZNAJEMO

Idealni božićni pokloni za gejmere dolaze iz AOC-a

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Specijalist za monitore AOC nudi jednu od najboljih ideja za božićni poklon: vrhunske gejming monitore. S početkom sezone blagdana, AAA gejming blockbusteri ispunili su virtualne i fizičke… više »

EU

WIFI4EU – objavljeni rezultati: 224 hrvatska grada i općine dobilo vrijednosne kupone

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Europska komisija jučer je objavila službene rezultate, odnosno dobitnike vrijednosnih kupona nakon prvog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi… više »

DOĐITE

Besplatan "Sat kodiranja" u nedjelju

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Digitalna akademija, Algebrin program namijenjen učenicima osnovnih škola, uključuje se i ove godine u globalni projekt "Sata kodiranja" (Hour of Code) besplatnim radionicama za djecu,… više »

HAKOM

Pozitivni pokazatelji tržišta elektroničkih komunikacija u trećem tromjesečju 2018

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Hrvatsko tržište širokopojasnog pristupa u nepokretnoj mreži na kraju trećeg tromjesečja 2018. ostvarilo je daljnji rast broja priključaka i prometa. Broj priključaka… više »

NOVOSTI

Nokia 8.1: glavni naglasak na kamerama

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Iako je mnogima u fokusu Nokia 9 s PureView kamerom s pet leća, ali znamo da će mnogi poželjeti upravo predstavljen Nokia 8.1 model opremljen ZEISS optikom i dizajnirana s minimalnim… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy S10 dolazi u 4 inačice

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Samsung je završio istraživanje i razvoj za Galaxy S10 modele i sada su u procesu izrade i pokazivanja prototipova odabranim partnerima. Prema korejskim medijima, službeno… više »

NAJAVE

Microsoft Edge web preglednik dobiva nasljednika?

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Microsoft Edge web preglednik objavljen 2015. godine, kao nasljednik zastarjelog Internet Explorera, nije postao popularan prema očekivanjima kompanije. Čini se da su Microsoftovi… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Max 3 recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Na tržištu nema puno mobilnih uređaja s ogromnim zaslonom čije su duljine dijagonala zaglavile na putu između tableta i pametnog telefona. Xiaomi i Asus su među poznatim proizvođačima… više »

SAZNAJEMO

Simpa Hibrid + Huawei Y6 = najbolja božićna ponuda

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Simpa je pronašla način kako dodatno ispuniti vrijeme nestrpljivoga iščekivanja velikih hladnoća, snježnih pahulja i Djeda Božićnjaka. Od 1. prosinca svim korisnicima Simpa… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
COOL

Tihi komentari - novi hit na Facebooku?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Facebook se nalazi u problemima, no i dalje uvodi nove značajke za koje vjeruje da bi mogle biti korisne, a najnovija će omogućavati korisnicima da biraju riječi, fraze i emotikone koje će… više »

POSLOVANJE

Huawei gubi povjerenje operatera

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Telekomunikacijska tvrtka Spark New Zealand željela je koristiti Huawei opremu u razvoju svoje 5G mobilnoj mreži. Međutim, vladina agencija je priopćila kako bi dogovor „značajno… više »

CORP2IN

Tehnološke inovacije nikad nisu bile važnije

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Tijekom protekla dva dana u Zagrebu je održana konferencija CORP2IN, sa središnjom temom inovacija uz pomoć digitalnih tehnologija. Organizatori konferencije, Eventa01 i Algebra LAB,… više »

NOVOSTI

Epson objavio imena u povjerenstvu za robotiku

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Epson ponosno objavljuje sastav povjerenstva natječaja za osvajanje robota u 2018. koje se sastoji od petoro Europskih stručnjaka iz industrijskih, akademskih i političkih krugova koji će… više »

HAKOM & FER

Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) održali su drugi skup na temu ˝Osobe s invaliditetom u… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A7 (2018) recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Samsung je, opasno izazvan od kineskih proizvođača pametnih telefona, odlučio promijeniti strategiju poslovanja u srednjem segmentu. Ove su jeseni revidirali A seriju tako da dalje slijede… više »

skrolaj na vrh