Hi-tech
NOVOSTI

Huawei i HONOR predstavili nove ciljeve za strategiju dvojnog brenda

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Richard Yu, izvršni direktor i CEO Huawei Consumer BG, na svom službenom Sina Weibo profilu objavio je nove strateške ciljeve kompanije: Huawei će postati najveći proizvođač… više »

COOL

Microsoft i BMW u strateškom partnerstvu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Microsoft i BMW udružili su snage kako bi ojačali učinkovitost montažnih postrojenja povezujući različite proizvođače u automobilskom sektoru, priopćile su te dvije kompanije na industrijskom… više »

PRIJAVITE SE!

U četvrtak prijave za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa WiFi4EU

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Europska komisija će na WIFI4EU portalu, u četvrtak, 4. travnja 2019. u 13 sati, otvoriti drugi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa… više »

COOL

Ekskluzivna Fortnite Guard oprema za vlasnike Honor View20

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Vlasnici pametnog telefona HONOR View20 mogu poboljšati svoje iskustvo igranja Fortnitea uz ekskluzivnu HONOR Guard opremu (skin) koju mogu otključati u igri od 28. ožujka do kraja… više »

EHHH...

Google plus danas odlazi u povijest

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Google plus, četvrti i najdugovječniji pokušaj Googla da pokrene uspješnu društvenu mrežu danas se gasi...  Google plus pokrenut je pred osam godina nakon što… više »

COOL

Hrvatska po prvi put domaćin Xiaomijevog Mi Fan Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Jedini proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu, Xiaomi, poznat po tome da svoju poslovnu filozofiju temelji i na povratnim informacijama svojih Mi fanova,… više »

NOVOSTI

Travanjska nadogradnja za Galaxy S8/S8+ donosi stabilizaciju kamere

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Samsung Galaxy S10 (i njegovi modeli) iz dana u dan nanose nam zazubice svojim značajkama, bile one hardverske ili pak softverske prirode. Ostavimo to sada malo po strani te u fokus postavimo… više »

MYTHBUSTERS

Programirano kvarenje uređaja - mit ili istina?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mnogi su doživjeli da uređaj prestane raditi odmah nakon isteka jamstva, dok oni aparati koje su kupili naši roditelji ili čak bake još uvijek rade.… više »

NARAVNO!

Facebook zabranio bijele supremaciste

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Facebook je zabranio veličanje, podržavanje i zastupanje bjelačkoga nacionalizma i bjelačkog separatizma na svojim platformama, pojačavši napore u borbi protiv govora mržnje. Facebook… više »

NOVOSTI

iOS 12.3 beta krenula ka programerima

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Apple je na svojem eventu 25. ožujka predstavio mnoštvo noviteta poput News+, platforme za igranje mobilnih igrica, Tv+ te tome slično a sve u cilju dodatne zarade pošto… više »

SAZNAJEMO

Novi AOC AGON AG272FCX6 monitor

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi dodatak AGON gejming liniji monitora - AG272FCX6 model kao nadogradnju 27 inčnog (68.6 cm) zakrivljenog Full HD prethodnika AG272FCX modela. Novi… više »

ZABAVNO

Pametna zabava na STEM radionicama u McDonald'su

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, kreativnost. Želite da vaša djeca od najranije dobi upoznaju STEM vještine? Dovedite ih na McDonald's STEM radionice,… više »

NAJAVE

Objavljen uži izbor fotografa za Profesionalno natjecanje na Sony World Photography Awards 2019

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Prikazujući izuzetne serije najboljih umjetnika širom svijeta u području fotografije, Svjetska organizacija za fotografiju objavila je uži izbor kandidata za Profesionalno natjecanje… više »

SJAJNO!

Direktiva o autorskim pravima prošla u EU parlamentu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Europski parlament je na plenarnoj sjednici usvojio direktivu s 348 glasova za, 274 protiv i 36 suzdržana. Time je u Europskom parlamentu okončan zakonodavni postupak koji je započeo 2016.… više »

KONFERENCIJE

AI4Good: Društvo budućnosti

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Umjetna inteligencija trenutno je najaktualnija tehnologija u svijetu i s njom se sve više radi, a kako je koristiti za dobrobit društva i to adekvatno zakonski regulirati… više »

skrolaj na vrh