Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i vruća Fata

objavljeno prije 7 sati i 41 minutu

Mujo i Fata zalegli na spavanje, kad u neko gluho doba noći Fata krene buditi Muju: - Mujo, bolan... ja b' se guz'la, baš mi je došlo milo... Mujo otvori oko i vidi da je 3… više »

VIC DANA

Mujo i zujanje

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Fata dođe kod doktora i već mu se s vrata požali: - Doktore, onaj moj nikako da me naguzi pravo... sve probali, i one plave tablet'ce, al' ništa ne pomaže! Doktor smireno objasni: -… više »

VIC DANA

Mujo i lutka na napuhavanje

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Mujo uletio u sex shop i pita s vrata: - Imate l' one lutke što se napušu pa se guze? Prodavač klimne i upita: - 'oćete l' normalan model ili intel'gentan? Mujo se zamisli pa… više »

Foto: Pexels
VIC DANA

Fata i seksualne fantazije

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Mujo i Fata zalegli u krevet navečer, pa nakon što je malo prolistao novine Mujo upita: - Fato, bona, jel' maštaš ti kad o seksu? Fata klimne: - Jašta! Mujo se… više »

VIC DANA

Fata u toplicama

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Fata došla u toplice i na večernjem kupanju upoznala nove jaranice, pa poslije sjele na kavu i ona uzdahne: - Eh, da m' nije snajke, ne b' ja sad 'vako uživala.... Jedna je upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i ženske gaćice

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Mujo je kasno došao kući i strovalio se u krevet, a Fata ga ujutro budi šamarom: - Mujo, prase jedno, o'klen t' gaćice u džepu?!?! Mujo je klepi onako bunovan i procijedi: - Dao… više »

VIC DANA

Mujo i rođendanski poklon

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Mujo upada u kafanu i već s vrata naručuje duplu ljutu, pa ga konobar upita: - Š'a je, bolan, koja te to muka spopala? Mujo sune rakiju i opusti se: - Ma bjež', cijelo popodne 'odam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i svađa

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Mali Mujica se posvađao s malim Ibrom, pa kad je došlo do naguravanja, on se zadere: - Moj babo je bolji od tvog!! Ibro odmahne glavom: - Jok, moj je bolji! Mujica se zapuše: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ispričnica

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Mali Mujica nakon što dva dana nije bio u školi zasjedne u klupu, pa ga učiteljica prozove čim je ušla: - Muj'ce, pa gdje s' ti već dva dana?! Mujica se digne i pruži joj… više »

VIC DANA

Mujo gentleman

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Mujo sjedi u kafani, niže rakijice i nešto si gunđa u bradu, pa ga Haso upita s kraja šanka: - Mujo, bolan, š'a te muči? Mujo odmahne glavom: - Ma ona moja Fata, ne konta… više »

VIC DANA

Mujo kod fotografa

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Mujo dođe kod fotografa da napravi slike za nove dokumente, pa kad je slikanje bilo gotovo, Mujo zamoli: - Jarane, deder ti naprav' i jednu onako, veću, da imam za na zid... Fotograf klimne i… više »

bogata
VIC DANA

Mujo bogataš

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Mujo se pravo obogatio, napravio viletinu i ganja skupe aute, pa mu se najavi televizija da napravi reportažu o njemu. Primi ih na terasi s pogledom, natoči skupi viski i krenu novinari s… više »

VIC DANA

Mujo na policiji

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Mujo završio na policiji kao svjedok nakon što su uhapsili komšiju Hasu zbog droge, pa ga pandur krene ispitivati: - Jel' vam osumnjičen' Haso dav'o drogu? Mujo odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i dolazak kući

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Mujo sjedi u kafani i niže rakijice veseo i nasmijan, pa ga Haso upita: - Š'a s' tako dobre volje, jarane? Mujo veselo odgovori: - Dogod'lo m' se čudo noćas! Haso znatiželjno upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i fobije

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Mujo i Haso sreli se na čaršiji, pa Haso upita: - Mujo, bolan, kako to izgledaš, sav si blijed k'o krpa? Mujo odmahne rukom: - Bjež', bolan, imam klaustrofobiju? Haso se zbuni:… više »

skrolaj na vrh