Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo na pikniku s Hasom

objavljeno prije 23 sata i 17 minuta

Mujo i Haso otišli na piknik. Nakon što su pronašli dobru livadu, izvale se na deku i lagano zameze i popiju. Kad su se namirili, legli su na leđa i zapjevali. Nakon… više »

VIC DANA

Mujo i prodajne sposobnosti

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Mujo prodaje koštice od jabuka po cesti i naleti na njega policajac koji ga zbunjeno upita: - Šta ti je to? - Prodajem koštice od jabuka. - A čemu služe? -… više »

VIC DANA

Kako Haso žica lovu

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Haso bolje prosi od Muje, pa ima hrpu love, a Mujo jedva preživljava. Što drugo - upita on Hasu u čemu je njegova tajna: - Prosim isto kao i ti, isto tako predano, ali kako to da ti… više »

VIC DANA

Mujo u raljama statistike

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Amerikanci se bacili ispitivati koliko koji narod pješači i koliko pije alkohola, kako bi došli do zaključka koji je narod najzdraviji na svijetu. Računica za najzdravije nikako… više »

VIC DANA

Fatina ljepota je u pitanu...

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Mujo i Fata se krenuli svađat' oko neke sitnice, i kako to obično biva, postaje sve žučnije i glasnije. Fata se izdere na Muju: - Sve pare trošiš na alkohol! Mujo odvrati: - A… više »

VIC DANA

Mujica i zoološki vrt

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Fata se naljuti nešto na malog Mujicu pa se izdere na njega: - Vid'ćeš ti kad ti babo dođe kuć', neš' ić' s njim u zoološki vrt! Mujica uzdahne - A znaš… više »

VIC DANA

Eh što Mujo voli seks...

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Mujo zasjeo u kafani s jaranima i kad su se dobro zarakijali, počne priča o ženama i seksu, pa Haso ispali: - Meni je najmilije kad sam ja gore, da joj gledam lijepo lice! Ibro digne… više »

SAVJETI

Kad Mujo grdi punicu

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Mujo i Haso sretnu se na čaršiji, a Mujo sav potišten, pa ga Haso pita u čemu je problem. Muju uzdahne: - Jarane moj, ne znam šta da radim sa punicom. Prava je… više »

VIC DANA

Kad si Mujo umišlja da je glavni...

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Fata se počela čudno ponašati, pa joj na poslu preporuče da posjeti psihijatra. Fata, prilično nadrkana, ode na zakazanu seansu i nakon nekog vremena upita je pshijatar: - Imate li… više »

VIC DANA

Kad Mujo čuje Simpsone

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Mujo dođe kod liječnika i žali se da slabije čuje na jedno uho. Liječnik ga pregleda, zapiše nešto i upita: - Dobro, Mujo, kakvi su vam simptomi? Mujo se veselo nasmije i… više »

VIC DANA

Fatina noćna mora

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Fata skoči usred noći i probudi Muju: - Mujo, baš sam pravo ružno sanjala i prepala se dobro. Kad sam bila mala, mama bi me zagrlila i poljubila .. Mujo se okrene i promumlja: - Bona,… više »

VIC DANA

Mujo i deranje u seksu

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Mujo došao malo na praznike iz Njemačke i odmah navali na Fatu. A Fata, za razliku od prije, više nego odlična u krevetu, čuda radi. Kaže Mujo u po' posla: - Bona, Fato, odakle… više »

VIC DANA

Mujo i prva bračna noć s Fatom

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Mujo i Fata se napokon i nakon svadbe otišli u sobu na prvu bračnu noć. Nakon seksa leže oni u krevetu, gleda Fata Muju i pita ga: - Bolan Mujo, kako to imaš tako velike… više »

VIC DANA

Fata i mršavljenje jahanjem

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Mersiha sretne debeljuškastu Fatu, svoju prijateljicu, pa sjednu na kavu da se ispričaju. Fata se požali: - Nikako da izađem na kraj s tim kilama, šta sve nisam pokušala:… više »

VIC DANA

Mujo i bosanski seks

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu. Nakon par piva, Mujo se zamisli, nasmije i reče Hasi: - Bolan Haso, znaš što sam jučer čitao u novinama? Haso zaklima… više »

skrolaj na vrh