Lifestyle nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kakva je veza osobnosti i kvalitete sna

objavljeno prije 12 sati i 12 minuta

Osobnost određuje štošta u našim životima, no ovoga puta ne mislimo na odnose s drugim ljudima i slično - vjerovali ili ne, ona određuje i kvalitetu sna. Prema… više »

ZAPAMTITE!

7 trendova u vježbanju

objavljeno prije 15 sati i 12 minuta

Svaka fizička aktivnost je dobra, ali nekima neke više odgovaraju od drugih. Međutim, svake se godine pojave fitness trendovi koje jednostavno moramo isprobati.… više »

MLJAC

10 namirnica punih proteina

objavljeno prije 19 sati i 12 minuta

Osim što potiču metabolizam i smanjuju apetit, proteini su ključni za rast i oporavak mišića, jer se naše cijelo tijelo sastoji od proteina i treba stalnu nadokandu kako… više »

SAVJETI

Kako hodanjem zamijeniti trčanje

objavljeno prije 21 sat i 12 minuta

Trčanje je odličan kardio trening koji će vam svi preporučiti, no nije nužan - umjesto trčanja, svoj kardio trening možete odraditi i hodanjem. Naravno, ne baš običnim hodanjem, jer… više »

PRIPAZITE

Zašto se treba čuvati herpesa

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Shizofrenija je teško psihičko stanje koje karakteriziraju deluzije, neuobičajeno ponašanje, nemogućnost razlikovanja stvarnosti od nerealnih iskustava, a procjenjuje se da od… više »

SAZNAJEMO

Novi početak u najboljem slovenskom wellnessu

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Nova šansa, nove želje, novi ciljevi... Jeste li primijetili da se nakon novogodišnjeg slavlja vratimo svakodnevnoj rutini, uobičajenim poslovima, ponese nas vrijeme i vrlo brzo… više »

SAVJETI

Dobar razlog da pripazite što jedete

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Rezultati velike analize utemeljene na 185 opservacijskih i 58 kliničkih studija provedenih u posljednjih 40 godina upućuju na to da konzumiranje većih količina cjelovitih žitarica, povrća i… više »

SAZNAJEMO

Tvoje usne zaslužuju samo najbolje

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Jesi li se ikada pitala što sve tvoje usne prožive u jednom danu? Smiju se s tobom, jedu, pričaju, ljube se i odaju tvoje raspoloženje. One su jedan od najosjetljivijih dijelova tijela… više »

ZAPAMTITE!

Kako poništiti negativne učinke sjedenja

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Sjedilački način života loše utječe na zdravlje. Osim što opterećuje kralježnicu, višesatno svakodnevno sjedenje usporava cirkulaciju u zdjeličnom dijelu,… više »

ZAPAMTITE!

Doručak se jednostavno NE preskače

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Doručak je najvažniji obrok u danu, tako barem misli većina ljudi, a novo istraživanje to još jednom potvrđuje. Njemački znanstvenici otkrili su da je preskakanje doručka povezano… više »

UŽAS!

Što nam zapravo radi gripa?

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Sezona gripe je tu, kod nas je već više od 3000 ljudi oboljelo od gripe (onih koji su se javili liječniku), zaraza je u svojoj uzlaznoj putanji prema vrhuncu, a uzela je i… više »

SAVJETI

Kašalj se najbolje liječi - čokoladom

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Čokoladu vole svi, no obično na nju gledamo kao na slatkiš, a zapravo je - lijek! Naime, kada nas muči kašalj, mnogi od nas će posegnuti za sirupom, no sve je više… više »

EHHH...

Siječanjska depresija - mit ili stvarnost?

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Siječanjska depresija nerijetko se spominje kao nešto što je neizbježno - nakon što se pogase lampice, nestane blagdanskog ugođaja, a svi oni silni računi sjednu na… više »

Požurite! / Pixabay
POKRENITE SE

Hodanjem do zdravlja - vrijeme je!

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Hodanje je, to valjda do sada svi znamo, jeftin, učinkovit i zdrav način tjelesne aktivnosti, ali često te činjenice i zanemarimo. Posebice u ovo zimsko doba kada smo pomalo i lijeni izlaziti… više »

COOL

Nissan predstavio I2V na CES-u

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Na sajmu potrošačke elektronike CES Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo" spajanjem stvarnog svijeta s… više »

skrolaj na vrh