Hi-tech
ČESTITAMO

Hrvatski Telekom dobio Microsoftovo priznanje za partnera godine u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Hrvatski Telekom proglašen je Microsoftovim partnerom za 2019. godinu u Hrvatskoj. Kompanija je prepoznata među najboljim globalnim partnerima Microsofta za izvrsnost u inovacijama i… više »

NOVOSTI

U Radničkoj ulici u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Danas je u sklopu novog sjedišta Hrvatskog Telekoma u Radničkoj ulici 21 u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija, multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. U novom prodajnom… više »

COOL

Bolje je hrvatski - aplikacija za zamjenu tuđica

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje objavio je novu aplikaciju za pametne telefone "Bolje je hrvatski", koja korisnicima omogućuje pretraživanje prijedloga hrvatskih zamjena za strane… više »

NAJAVE

Panasonic razvija novi LUMIX S1H fotoaparat koji snima u 6K/24p

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Panasonic razvija LUMIX S1H digitalni fotoaparat s jednim objektivom bez zrcala opremljen slikovnim senzorom punog kadra. Bit će prvi fotoaparat na svijetu sposoban za snimanje videozapisa u… više »

POSLOVANJE

Peter Menky iz Panasonica postao novi direktor poslovanja za regiju Mađarska i Adriatik

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Panasonic je proširio ovlasti trenutačnog češkog menadžmenta od početka svoje nove fiskalne godine. Direktor poslovanja Panasonicova odjela marketinga za Europu, Češku… više »

GADGETI

Xiaomi Mi Band 4 - poznati novi detalji

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Nova generacija Xiaomi Mi Band 4 "fitnes trackera" dobit će zaslon u boji s podrškom za dodirne kontrole, kaljeno staklo s oleofobnim premazom, mikrofon za rad s ugrađenim glasovnim… više »

SAZNAJEMO

ASUS predstavlja VivoBook S14 i S15

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

ASUS je predstavio VivoBook S14 (S431 / S432) i VivoBook S15 (S531 / S532), dva ultraprijenosnika koja raspolažu inovativnim ASUS ScreenPadom 2.0, sekundarnim ekranom osjetljivim na dodir… više »

NOVOSTI

LG predstavio novu liniju OLED TV-a

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Od danas je na hrvatskom tržištu dostupna nova generacija vrhunskih televizora tvrtke LG Electronics (LG), vodećeg proizvođača TV-a s OLED tehnologijom koja se temelji na… više »

SAJMOVI

30 godina inovacije tvrtke Asus na Computexu 2019

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Asusov predsjednik Jonney Shih je na Computexu 2019 događaju predstavio nekolicinu uređaja, koji će se proizvesti u limitiranim serijama, kako bi obilježili tvrtkin 30. jubilej. Također je… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Telekom i Microsoft donose napredna cloud rješenja za digitalizaciju hrvatskih tvrtki

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

U suradnji s Microsoftom, pripadajuće kompanije Deutsche Telekoma iz Srednje i Istočne Europe, zajedno s HT-om i Combisom, nastavljaju s pružanjem visoko standardiziranih usluga digitalne… više »

NOVOSTI

Samsung ima nove promotivne aktivnosti za kućanske aparate koji smanjuju potrošnju energije

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo perilica za rublje otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za… više »

ČESTITAMO

Europsko priznanje Borisu Drilu iz Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Prošlog tjedna u Londonu dodijeljene su renomirane nagrade za najboljeg CTO-a (Chief Technology Officer) u Europi koje dodjeljuje Mobile Europe & European Communications, jedan od… više »

NOVOSTI

Profesionalna rješenja iz AOC-a za poslovne korisnike

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi dodatak svojem sveobuhvatnom B2B portfelju. Pored širokog ranga visoko kvalitetnih monitora posebno dizajniranih za sve izazove modernog… više »

COOL

Umjetna inteligencija oživjela Mona Lisu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Slavna Leonardova Mona Lisa odnedavno uspijeva "pomicati" glavom, očima i usnama. Uz pomoć umjetne inteligencije. Video snimka je nastala u Samsungovom moskovskom istraživačkom laboratoriju… više »

ISTRAŽIVANJE

Što je najvažnije korisnicima messaging aplikacija?

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Viber je jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija. Kako bi istražio koji su prioriteti korisnika u Hrvatskoj, putem svojeg službenog lokalnog Communityja Viber Hrvatska (koji broji… više »

skrolaj na vrh