Horoskop

Dnevni horoskop za dan 08.02.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Svađe između razuma i srca mogle bi biti duge i iscrpljujuće, no nećete ništa riješiti na taj način. Ako ne možete brzo shvatiti o čemu se radi, pustite to na miru i krenite dalje. Nemojte inzistirati na provođenju planova koji jednostavno ne idu. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!!… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Vrijeme je za napredak, talenat je tu, pretpostavke su tu, samo je potrebno malo inicijative. Nemojte se bez razloga živcirati, krenite dalje sami ako treba, jer situacija vam već dulje vrijeme ide na živce, pa poduzmite nešto u vezi toga. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu možete… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Čudnovat dan u kojem će se miješati san i java, želje i stvarnost. Na vama je da odaberete kojim ćete putem krenuti, a kako vam je često draže izgubiti se u maštanju, prvo sredite osnovne dnevne zadatke kako ne bi imali problema. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu možete… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Vrijeme neumitno protječe, i sve je više ljudi oko vas koji su mlađi i poletniji. Naravno, starost uma i tijela može se značajno razlikovati, pa se potrudite da vaš um poradi na pomlađivanju. Nije nužno obojiti kosu u roza, dovoljan je svježiji pogled na svijet oko sebe. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Dobro aspektirana druženja treba iskoristiti za famozni networking i upoznavanje novih ljudi. Vaš pozitivan stav bit će zarazan i na račun toga otvorit će vam se neka vrata koja su do sada bila čvrsto zatvorena, stoga gurnite nogu unutra i ne dozvolite da se opet zatvore. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Ako ne tražite baš novi auto ili bolji posao, današnji bi vam dan mogao biti prilično sretan što se tiče poslovne strane, no na privatnom planu bilo bi dobro održati onaj dugo odgađani razgovor jer je vrijeme na isteku. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu možete… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Ostavljat ćete dojam zabavne i ekscentrične osobe, a i osjećat ćete se tako. Vaše jedinstvene kvalitete danas će u nekoliko situacija doći do izražaja, što vam može donijeti još nekoliko pozitivnih bodova kod kolega ili prijatelja. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

A zašto vi današnji dan ne bi proveli baš onako kako vam najviše odgovara? Kako zapravo nema pravog razloga, prepustite se sitnim hirovima i zadovoljstvima. Ako planirate kraći put, prvo pročitajte poštu i odgovorite na par poziva, pa nestanite u vidu lastinog repa. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Mogla bi doći poruka ili poziv od osobe s kojom niste u kontaktu duže vrijeme, koja će vas prilično razveseliti jer će se otvoriti neke prilike na koje do sada niste mogli računati. Prihvatite poziv na druženje, moglo bi biti zanimljivo. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu možete provjeriti… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Imat ćete osjećaj da možete napraviti sve što poželite, no nemojte dozvoliti da vas potpuno ponese. Iskoristite neke od ideja koje će vam pasti na pamet, ali budite oprezni i nemojte srljati u nepoznato, rijetki se uspješno vraćaju nakon kolapsa. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!!… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Nabrijani ste i fizički i psihički, možete raditi kao konj, pa iskoristite to za nešto kvalitetno i konstruktivno. Sve će vam polaziti za rukom, a dobro bi bilo dio te energije utrošiti i na rješavanje problema koji tek dolaze. Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!! Sudbinu možete… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Inovativan pristup rješavanju problema pomoći će vam u trenutnoj situaciji, stoga nemojte koristiti utabane puteve nego poduzmite originalne korake. Ako budete promišljeni, nove ideje za zaradu realizirat će se u vrlo kratkom roku, stoga na posao! Posebne BOŽIĆNE NOVELE za ljubiteljice povijesnih ljubavnih romana - Anna Campbell - Zimska žena i Tessa Dare - Jednom davno na Badnju noć! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!!… pročitaj više »
skrolaj na vrh