Horoskop

Dnevni horoskop za dan 27.01.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Dan pred Ovnovima donijet će vam svježu energiju koja će popraviti raspoloženje proteklih dana. Danas nećete biti raspoloženi da vam itko govori što i kako trebate. Jednostavno ne želite nikakva ograničenja. Danas ste vi vođa i nema odmicanja od toga, jer vama ta uloga leži kao salivena.   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas bi na vas Bikove mogla posebno utjecati osoba koja u sebi ima kombinaciju odlučnosti, intelektualne snage i duhovnosti. Jedna osobnost pravog vođe u pravom smislu te riječi. Taj susret će na vas utjecati iznimno pozitivno pa ćete i samo potražiti neke svoje slične kvalitete unutar sebe.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Blizanci, osjećate se pomalo letargično zadnjih dana? Danas će se to promijeniti. Bit ćete upozoreni na obveze koje morate hitno obaviti. Jasno vam je da je vaša pomoć prijeko potrebna i nemate vremena za bacanje. Morat ćete potrošiti dosta svoje energije na taj cilj, ali na kraju ćete uživati u rezultatu.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Rakovima će dan biti prilično uzbudljiv po svojim događanjima. Vjerojatno ćete se morati posvetiti jednoj napetoj situaciji te ju riješiti jednom zauvijek. Ticat će se vašeg doma, a svi znamo što ste sve u stanju učiniti kad je to u pitanju. Nitko vas neće moći zaustaviti u rješavanju tog problema. Nećete stati dok to ne riješite po svom. … pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Dan bi mogao Lavovima biti poput nekog ispita za vas. Vjerojatno ćete morati odraditi nešto posebno za osobe do kojih vam je najviše stalo. Morat ćete se dokazati u najboljem svjetlu i nećete se štedjeti po tom pitanju. Do kraja dana bit ćete vrlo zadovoljni svojim uspjehom, ali i iscrpljeni. Ostavite si dovoljno vremena za odmor nakon toga. Trebat će vam.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Djevice, radujete se punom danu pred sobom, ali nemojte si dodavati nikakve zadatke na obveze koje već imate. Svi će od vas očekivati još nešto dodatno, a vi teško kažete NE. Budete li svima udovoljavali u određenom trenutku biste jednostavno mogli puknuti i pasti s nogu u doslovnom smislu te riječi. Budete li pretjerivali nastradat će vam i živci i tijelo… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas ćet Vage vjerojatno dosta vremena provesti s osobom koja vas uvijek puni pozitivnom energijom i usrećuje. Budete li dobre sreće, ovaj susret održat će se ranije u danu jer u protivnom teško da ćete se uspjeti naspavati. Trenutno vam taj susret jako treba. Uživajte i napunite se! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Škorpioni ćete danas imati veliku potrebu iskoristiti svoju fizičku energiju. Ako imate sjedeći posao, krajnje je vrijeme da se posvetite tjelovježbi. Čak i vaše tijelo vam samo pokušava reći koliko mu to treba. Ako ne volite vježbati sami, odaberite neki grupni sport i poradite na sebi. Sve isprike ste potrošili. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Dan poput ovog potvrđuje staru izreku da Strijelci pamte samo ono dobro, dok loše stvari svi nastoje zaboraviti. Prštat ćete od energije i bit ćete vrlo optimistični što se tiče vaše budućnosti. Pitanje je samo kako ćete podijeliti energiju koju posjedujete. Odluka je na vama, promislite dobro. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Jarci, imate li potrebu otići na neko putovanje? Želite li se preseliti? Energija dana tjera vas na širenje vlastitih horizonata pa biste sve probali odjednom. Putovanje će vam dobro doći pa ako ste u mogućnosti organizirajte si takvo što. Ljudi imaju povjerenja u vas pa će vam svi poslovi i odnosi ići od ruke. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Što se to događa s vašim privatnim odnosima, dragi Vodenjaci? Čini se kako samo čekate gdje će izbiti svađica da biste se mogli ispucati. Volite biti vođa, a čini se kako vam je netko oduzeo tu ulogu ispred nosa pa sad niste nimalo zadovoljni svojim položajem. Prije nego podignete temperaturu do usijanja, razmislite što je dovelo do toga. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

U određenim trenucima Ribe mogu jasno vidjeti svoju sudbinu. Danas ćete imati nekoliko takvih trenutaka. Možda odlučite nešto iz korijena promijeniti radi onoga što doživite. Svaki dio vašeg života bit će dotaknut tom promjenom. Pred vama su zanimljiva vremena. Budite spremni na sve! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
skrolaj na vrh