Horoskop

Dnevni horoskop za dan 14.10.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas ćete biti vrlo britki i brzi. Htjet ćete stoga dan provesti u nekim intelektualnim poslovima, razgovorima ili projektima. Komunikacija će biti odlična i zauzet će veliki dio dana. Vjerojatno ćete puno vremena provesti i na telefonu. Ideje koje vam dođu zapišite ili iskoristite odmah da ne nestanu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Obično ste vrlo osjetljivi i intuitivni, ali danas ćete biti i više nego inače. Budete li čitali knjige uživjet ćete se u likove i daleka mjesta kao da ste sio svega. Bit ćete iznimno kreativni i produktivni. Želite li iskoristiti neke od ideja kasnije, zapišite ih kako ne biste zaboravili u naletu inspiracije. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Obično ste željni novih informacija te jako brzi u procesuiranju dobivenih vijesti. Danas ćete biti još brži nego inače. Vrlo ste radoznali i mogli biste se rastegnuti do krajnjih granica kako biste zadovoljili vlastitu radoznalost. Bit ćete raspoloženi i za neki oblik tjelesne vježbe. Posvetite se tome i ispucajte višak energije.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Obično ste vrlo osjetljivi i intuitivni, ali danas ćete biti i više nego inače. Budete li čitali knjige uživjet ćete se u likove i daleka mjesta kao da ste sio svega. Bit ćete iznimno kreativni i produktivni. Želite li iskoristiti neke od ideja kasnije, zapišite ih kako ne biste zaboravili u naletu inspiracije. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Određena grupa ljudi ili događaj mogao bi vam donijeti toliko novih zanimljivih ideja da ih nećete moći sve odjednom prihvatiti. Neke od osoba s kojima krenete u razgovor htjet će dugo raspravljati o tome. Bit ćete vrlo britka uma pa ćete doći do nekih zaključaka koji će vam biti vrlo korisni.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas ćete se morati posvetiti brojnoj papirologiji koja zahtijeva vašu neposrednu pažnju. Kako biste sve napravili kako treba morat ćete ostati koncentrirani na posao bez obzira na razne upadice sa strane. Obitelj će vam biti od pomoći. Na kraju dana prošetajte da biste se oslobodili napetosti i misli koje će vas pratiti kroz dan. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen -… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas će vam biti zanimljivo širiti vidike. Vjerojatno ćete htjeti posjetiti neko daleko mjesto ili učiniti nešto sa sobom o čemu razmišljate već dugo vremena. U svakom slučaju, posvetite se nekom istraživanju. Dobro bi vam došla i tjelesna rekreacija kako biste smanjili tenzije koje vas proždiru. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Obično kad za nešto zapnete, ne puštate sve dok ne shvatite i najmanju sitnicu. Danas ćete razbijati glavu  nečim što ste načuli ili pročitali. Slobodno prikupljajte informacije koliko god vas volja, tko zna možda nekome i pomognete svojim razmišljanjima koja će dati pogled s neuobičajene, ali jako korisne strane. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen -… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas biste trebali imati vrlo zanimljive i poticajne razgovore sa svim vrstama partnera, bilo poslovnim ili osobnim. Dobit ćete vrijedne informacije koje ćete htjeti pobliže proučiti. Ovo je odličan dan za sklapanje ugovora, novih poslova ili slično. Energija oko vas vrlo je pozitivna pa iskoristite taj dobar utjecaj. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas biste mogli imati vrlo zanimljive razgovore. Energija vam je vrlo jaka. Bacit ćete se na posao pa čak i onaj dosadniji dio papirologije. Poslije toga bi vam bilo dobro malo se razonoditi tjelovježbom, šetnjom ili opuštajućom kavicom s prijateljima kako bi jedan prilično zanimljiv dan priveli kraju. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Ovo je odličan dan za neke sportske aktivnosti. Ako niste u mogućnosti prisustvovati nekoj, onda se barem odlučite za malo tjelovježbe na zraku. Imat ćete vrlo zanimljive razgovore s partnerom, prijateljima i kolegama na poslu. Imate li djecu, saslušajte ih jer biste upravo kroz njihova usta mogli dobiti genijalne ideje. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Neke osobe s kojima dijelite interese danas bi vas mogli posjetiti. Vjerojatno će imati drugu namjeru, ali završit ćete u vrlo interesantnim razgovorima. Nemojte se čuditi ako svi budu istovremeno govorili! Navečer se opustite uz knjigu ili film takve tematike. Uživat ćete sigurno, ne brinite. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »
skrolaj na vrh