Horoskop

Dnevni horoskop za dan 20.09.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas ste puni ljubavi i razumijevanja za svoje bližnje. Razmišljate o romantičnim situacijama s voljenom osobom. Malo putovanje s voljenom osobom bit će vam posebno privlačna ideja. Organizirajte večer s voljenom osobom ili bliskim prijateljem. Bit ćete jako zadovoljni na kraju druženja. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Imat ćete erotične snove koji će vas prožimati i kroz dan. Htjeli biste neki romantičan susret, ali od svega toga bi se moglo izroditi nešto čime ne ćete biti u potpunosti zadovoljni. Intenzivni osjećaji pokrenut će vaše kreativne sokove pa ako radite na nekom projektu očekujte plodan dan. Prepustite se! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Morat ćete se oporaviti od šoka kad vas stari prijatelj iznenadi ljubavnom porukom i pristupom. U vama će biti sukob osjećaja, ali nemojte ništa odbacivati na prvu ruku, sve je moguće. Nemojte samo žuriti kako ne biste upropastili nešto što imate od prije. Testirajte se, nije sve tako jednostavno kako izgleda! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli dobiti poziv za sudjelovanje u nekom događanju u kojem žete morati govoriti pred publikom. Iako ste po prirodi sramežljivi, ovaj put biste zbilja mogli uživati u nečem takvom. Bit ćete zadovoljni, a i drugi će biti zadovoljni s vama pa ćete dobiti iskrene komplimente. Nakon svega družite se s prijateljima ili voljenom osobom. To će biti šlag na kraju jako lijepog dana.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Romantika će vas prožimati i danas. Osjećat ćete se posebno seksipilno. Privlačit ćete poglede svih oko sebe, uključujući i one potpunih stranaca. Ako ste sami dan je idealan za ulov, a ako ste u vezi vaš partner će biti oduševljen vama kao da ste ga prvi put osvojili. Organizirajte večer u dvoje i uživajte! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste se mogli osjećati poput pobjednika na nagradnoj igri. Financije će stajati bolje nego ste očekivali. Vjerojatno ćete se htjeti počastiti nečim. Organizirajte si vrući spoj danas i odjenite svoje seksi krpice. Imate toliko samopouzdanja da vam nitko neće moći odoljeti. Samo naprijed, sve je na vašoj strani! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Netko koga niste upoznali, ali smatrate ga/ju iznimno atraktivnim proći će pored vas. Priđete li toj osobi hrabro i samopouzdano mogli biste otkriti kako si odgovarate i na drugim razinama osim na fizičkoj, a osjećaj je obostran. Ako ste sami, ovo vrijedi truda. Ako ste u vezi, nemojte tu osobu izbaciti iz vida. Čini se jako dobra veza. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Karijera i novac i dalje su vrlo dobri, a romantika odlična. Svi vam mogu zavidjeti, ali vi kao da niste zadovoljni. Ovo je odličan dan u kojem možete istražiti svoje duhovno stanje. Posvetite se odnosima s voljnima osobama i dobit ćete nazad sigurnost koju tražite, a znate i sami koliko vam je ona važna u životu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Romantika i kreativnost su sile koje vas danas vode. Imate li takvih osjećaja prema određenoj osobi, ona bi mogla postati vaša muza za posao kojim se bavite. Osobe koje vas cijene cijenit će vas i voljeti još više kad vide koliko inspiracije imate danas. Ovo će emocionalno za vas biti pun dan. Iskoristite ga! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Obično ste vrlo prizemljeni i praktični, ali sad vam je najvažnije udovoljiti nekim svojim željama. Romantika i fantastika bit će vam prilično poželjne pa ćete i sam izmišljati neke pričice. Ako ste u vezi voljenu osobu nagradite romantičnom večerom i jednom pričicom koju ste smislili samo za nju. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Stari prijatelj poslat će vam poruku, pismo ili vas nazvati. Bit ćete jako sretni zbog toga, pogotovo jer će se prisjetiti svih lijepih stvari koje ste učinili za njega. Ako niste predaleko, našite se s njim/njom i popijte kavu na kojoj ćete se prisjećati starih vremena i uživati u pričicama iz prošlosti. Obnovite prijateljstvo ako je malo zapelo! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Razmišljali ste o promjeni karijere? Danas biste mogli čuti o nekim ponudama, možda čak i od svojih prijatelja. Za vas je ovo povoljno vrijeme za promjene. Profesionalne promjene su pozitivne pa vam je indicirano napredovanje u karijeri. Istražite malo sve što vam se nudi. Neke od prilika su stvarno odlične! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
skrolaj na vrh