Horoskop

Dnevni horoskop za dan 09.10.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Ljubavni i osobni odnosi danas će dobiti romantičniji i sanjiviji ton nego inače. Sjajit ćete dok razgovarate s ljudima oko sebe, a cijelo vrijeme bit će vam na pameti draga osoba. Mistični sjaj koji izbija iz vas privlačit će sve pa ćete biti poželjna osoba za društvo i vezu čak i ako imate svoju vlastitu. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Kad su u pitanju odnosi s drugima budite oprezni ako inzistirate da sve bude prema vašoj želji. Vjerojatno imate tako visoka očekivanja od svog partnera da ona nikada neće moći dostići vaš ideal. Takvim načinom razmišljanja postići ćete jedno veliko ništa jer od drugog tražite da bude ono što nije. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći!… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas se vaše fantazije mogu ostvariti, pogotovo one vezane uz vezu. Mogao bi vam se dogoditi trenutak o kojem ste razmišljali jako dugo vremena. Atraktivna, romantična osoba gleda na vas cijelo vrijeme. Krv vam kola brže nego ikad. Možete sve na ovakav dan i nemojte to zaboraviti ni slučajno! Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Iako volite njegovati svoju ljubavnu vezu velikom dozom romantike i pažnje i sami znate kako to nije uvijek moguće u količini u kojoj biste vi htjeli. Određeno udaljavanje između vas i partnera danas bi se moglo pokazati teškim za prebroditi. Nemojte se bojati, vrijeme će riješiti ovaj problem samo od sebe. Ne može uvijek sve ići prema vašem planu. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Kreativni projekt na kojem ste radili danas bi mogao doći do svog vrhunca. Razgovarajte o postignutome te što mislite dalje s drugima, ali nemojte zaboraviti zadržati zdrav razum i konstruktivnu kritiku o tome. Jedna osoba bi mogla reagirati na sve što je učinjeno. Razmislite kako biste potaknuli i ljude oko sebe na kreativnost. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Budite svjesni kako će ljubav danas vjerojatno imate neku masku. Nešto je jako gospodski u vezi vašeg novog odnosa pa budite spremni na sve. Nemojte misliti kako ljubav uvijek mora biti isplanirana i proračunata. Danas budite što spontaniji kad je ljubav u pitanju. Nemojte odbacivati ljude za koje mislite da vam nisu dovoljno korisni. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Izvedite svoju ljubav na romantičnu večeru danas. Potaknite zaigranost u sebi i pokažite partneru svoju djetinjastu i maštovitu stranu. Boca vina će vam jako dobro doći. Ako ste doma zapalite svijeće i napravite pravu atmosferu koja će vas umirivati i opuštati. Romantika će vam biti vrlo važna. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Kad su u pitanju romantični odnosi moglo bi vam se učiniti kako se više igrate igre skrivača nego što dajete važnosti povjerenju, istini i prijateljstvu prema dragoj osobi. Namjerno iskušavate određenu osobu. Vrijeme vam je za novi pristup i približavanje umjesto bježanja. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas biste mogli biti prilično prevrtljivi kad su u pitanju ljubav i romantika. Ključ za vas je sloboda. Problem je što bi vas netko mogao krivo razumjeti. Partner (ako ga imate) bi mogao pomisliti kako niste zainteresirani za njega. Ako mislite zadržati tu vezu morat ćete se potruditi objasniti kako želja za slobodom ne znači da ne možete imati i vezu. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas biste mogli biti zbunjeni kad je ljubav u pitanju. Možda ćete se osjećati prevareno ako vam osoba koju želite ne daje dovoljno pažnje. Nemojte biti sebični. Svoje želje ukomponirajte sa željama voljene osobe i svi će biti sretni. Odgovornost prema toj osobi jako je važna. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Vaša bajkovita mašta pokazuje vam mnoge romantične prilike koje su pred vama. Shvaćali vi, ili ne, ali ona najbolja prilika vam je nadohvat ruke. Nemojte manipulirati voljenom osobom kako biste od nje/njega radili ono što želite. Ako niste sretni u vezi, razmislite o prekidu. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti kod tarot… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Vaši snovi u vašoj glavi izgledaju vrlo jasno i logično, ali sada je vrijeme da ih ostvarite u stvarnosti. Budite oprezni kako ne biste pretjerali intelektualnim pristupom kad su u pitanju stvari vezane uz ljubav. Gdje je ljubav nema baš previše mjesta za racionalno razmišljanje. Morat ćete se prepustiti slučaju i emocijama onako kako vam dolaze. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni… pročitaj više »
skrolaj na vrh