Horoskop

Dnevni horoskop za dan 16.07.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas biste se radije zabavljali nego bili produktivni. Ne izbjegavate posao namjerno, ali svaka sitnica vam oduzima pažnju. Ne budete li pazili na svoje obveze, mogli biste se naći u problemima. Pokrijte se pokazujući pred drugima koncentriranost ma koliko vam misli bile daleke. U protivnom mogla bi vas uhvatiti bolna stvarnost. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali erotski… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Koliko god se danas trudili održati sve mirnim i jednostavnim, prijeti vam sukob koji nećete moći izbjeći. Što se više budete trudili izbjeći ga, vjerojatnije je da će vas jače sustići. Jednom kad shvatite kako vaš partner i vi imate različite načine uživanja moći ćete pregovarati i stvoriti put zajedničkom uživanju. Razmislite čega biste se mogli odreći kako biste dobili što želite.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Mjesec vas tjera na dijeljenje vlastitih ideja i vizija budućnosti s nekim kome vjerujete. Ipaak, niste izrazito romantični. Danas ste više raspoloženi za prijateljstvo nego ljubav. Željeli biste se zabaviti s dobrim prijateljem. Ako mislite da vam je trenutna veza više prijateljska onda ju i napravite takvom jer ćete na pravu ljubav još morati pričekati.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Ciljevi koje si danas postavite mogli bi biti izvan vaših mogućnosti. Spremni ste na put ka zvijezdama i umorni ste od vlastitog glasa razuma. Najradije biste sve zvukove isključili i upalili motore ravno prema gore. Nemojte prelaziti preko svojih granica jer vam je to najbrži put u razočarenje. Za dugoročne ciljeve je uvijek bolje biti realističan kako biste predvidjeli što više mogućih prepreka na tom putu.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Raspoloženi ste igrati s otvorenim kartama na stolu jer ste svjesni kako nemate što izgubiti. Znate što želite i imate snage iznijeti svoje namjere na najbolji mogući način. Spremni ste na sve za ispunjenje svojih snova. Vaš današnji optimizam vam je dodatni plus na tom putu. Samo nemojte izazivati sreću gurajući previše. Uvijek je bolje imati asa u rukavu za kojeg drugi ne znaju.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Nije vam jednostavno objasniti drugima što točno danas želite. Mašta vam radi sto na sat pa gubite doticaj sa stvarnošću. Vaši snovi su uvijek komplicirani pa što god rekli nitko vas neće moći shvatiti do kraja. Sačuvajte svoj pozitivni stav i dalje jer će vam on sigurno pomoći u ostvarivanju tih želja. Također, nemojte se susprezati čak i kada vam se situacija učini na trenutke neugodnom.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Vaš vladar Venera danas je u nezgodnom položaju u odnosu na ratoborni Mars. Sukob ovih planeta loše utječe na vašu i onako teško uspostavljenu životnu ravnotežu. Teško vam je zadržati mir u sebi koji toliko volite. Mogući sukobi u društvu ili na poslu pa pokušajte, ako ništa drugo, barem prešutiti neke stvari. Na sreću, u stanju ste si zamisliti bolje dane koji dolaze.… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Potpuno se svjesni koliko je važno pojaviti se na pravom mjestu. No, danas nekako  gubite interes za takve stvari jer vam duzimaju vrijeme i energiju koje ste namijenili nekim drugim svojim ciljevima. Vaša nestrpljivost intenzivira vašu vezu te bi mogla isprovocirati neku reakciju koju ćete odmah požaliti. Razmislite o posljedicama prije ishitrenih odluka.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Želite li započeti novi projekt, studij ili otići na neki put, sve vam je otvoreno. Nije ni važno ako ne znate gdje idete. Samo krenite, a kasnije ćete moći prilagoditi svoj put postojećim mogućnostima. Današnja odluka mogla bi vam pokrenuti čitav niz dobrih situacija koje će popraviti vaše samopouzdanje i povesti vas u veliku avanturu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Vaš osjećaj odgovornosti privremeno je nestao. Vaše maštarije su preuzele vlast nad vama na jedan dan. Teško vam je razlikovati što je stvarnost, a što snovi. Ne morate se uopće zabrinjavati jer ste prethodnim radom i odgovornošću zaslužili ovakav dan. S obzirom da vjerojatno nećete biti u mogućnosti baš cijeli dan samo sanjariti, pokušajte na trenutke raditi ono što morate, barem pred drugima.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Priznanje koje dobivate na poslu će vam podići samopoštovanje, ali istovremeno vam može donijeti nevolje u odnosu s jednom osobom oko toga tko je bolji. Vaša postignuća mogla bi probuditi nesigurnost i ljubomoru kod vašeg partnera, pogotovo ako on/a nije jednako uspješan kao i vi. Budite iznimno pažljivi i nježni prema svom partneru kako biste izgladili problem ako do njega dođe.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas biste mogli biti pomalo zabrinuti pokazujući drugima koliko možete raditi pod pritiskom. Vaša briga nije utemeljena, pogotovo ako ste obavili na vrijeme sve pripreme na poslu. Ako slučajno niste obavili "domaću zadaću" i dalje vas može izvući entuzijazam ako ga usmjerite na pravu stvar. Danas svladavate lekciju koliko znači pozitivan stav u vašem životu.… pročitaj više »
skrolaj na vrh