Horoskop

Dnevni horoskop za dan 23.08.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Vaša sposobnost pronalaženja novih načina upotrebe stvarima danas će vam dobro doći. Jaka energija i mentalna snaga omogućit će vam obavljanje svih poslova na lagan i neopterećujući način. Kad se uhvatite nekog posla, sagledajte ga sa svih strana. Pronaći ćete najlakši ako ne budete radili „od prve". ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Ako se posao nagomilao, danas je dan da istu gomilu i riješite. Ovo posebice vrijedi za stvari koje niste obavili jučer. Srećom, danas dobivate dodatnu energiju i mentalnu oštrinu. Sve će vam ići od ruke. Iskoristite ovaj dan ne odgađajući ni trena poslove. Napravite sve i osjećat ćete se odlično. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Nemojte se danas brinuti oko produktivnosti. U mogućnosti ste nadoknaditi mnoga zabušavanja posljednjih dana. Planetarna energija vas upućuje na dovršavanje poslova koje ste ostavili jučer te vam obećava dovršavanje istih. Ako imate hobi, posvetite se i njemu. Bit ćete uspješni i više nego što se nadate. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas možete očekivati dodatnu energiju i fizičku snagu. Odličan dan je za sređivanje ormara. Uživat ćete u aktivnostima koje uključuju kretanje i šetnju. Razmislite o tome gdje se sada nalazite na svom životnom putu. Da li ste zadovoljni? Promrdajte malo tijelo i dušu, nemojte samo sjediti. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Ako su vam se određeni zadaci ili projekti činili prekompliciranima za dovršavanje, današnja energija omogućit će vam kraj svega toga. Jednom kad se posla uhvatite, najvjerojatnije ćete ga uspjeti i obaviti. Odličan je dan za razgovore vezane uz posao ili pregovore neke vrste. Vaša pojačana komunikacija i sposobnost dobre suradnje donijet će vam jednostavnije odlučivanje nego inače.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Mogli biste osjećati jaču energiju nego prije. Ona će pojačati vaše mentalne i fizičke sposobnosti te vam pomoći u dovršavanje svih poslova koje ste ostavili čekati. Ako uspijete obaviti sve svoje na vrijeme i ostane vam viška vremena, pomozite i drugima. Tako ćete zaraditi dvostruki blagoslov. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Ako je u pitanju nešto čime biste se pozabavili detaljnije, onda je danas pravi dan za to. Psihičke i fizičke mogućnosti su vam pojačane. Riješite se svake nesigurnosti  i poduzmite korake koji vas vode vašem cilju. Imate dobru sposobnost procjene i kome možete povjeriti svoje povjerenje.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

U zadnje vrijeme osjećali ste se prilično čudno pa će vam današnji dan biti vrlo dobrodošao. Osjetit ćete pojačanu energiju pa ćete moći obaviti više poslova nego inače. Iskoristite ovako energizirani dan i za vanjske aktivnosti. Na takav način ćete energiju usmjeriti i na pražnjenje uma. Kasnije ćete biti puno fokusiraniji nego inače. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Ako ste htjeli probati nešto posebno, danas je odličan dan za to. Avantura donosi uzbuđenje, kreativnu energiju i mir koji su vam jako bitni. Redovita stimulacija najbolje će doći vašem zdravlju. Iskusite nešto novo makar i sami stvorili isto. Dobit ćete potrebni adrenalin za nekoliko dana. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Današnja energija pridonijet će dovođenju stvari u red. Obavite čišćenje ormara, skladišta i svega onog što ste odgađali u nedogled. Organizacijske sposobnosti i kontrola omogućit će vam ugodan i nadasve učinkovit rad. Učinite što možete kako biste počistili svoj fizički i psihički prostor. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Današnja energija daje vam snagu gotovo za sve čega se sjetite. Iskoristite i mogućnost drugačijeg pristupa poslovima. Danas je i dan za humanitarni rad pa ako imate neke zločeste namjere sve će vam se obiti o glavu, a ako pokažete toplo srce, vratit će se višestruko. Razmislite što činite drugima. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas je odličan dan da ponovo pokušate nešto što vam je prije bilo prevelika prepreka. Nemojte se bojati ako ste jednom već poklekli, sve je to dio života. Sve što učinite pridonijet će vašem samopouzdanju i hrabrosti pa se nemojte ustručavati i opet i opet... vrijeme je za donošenje odluka. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz… pročitaj više »
skrolaj na vrh