Horoskop

Dnevni horoskop za dan 17.01.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas ćete biti posebno entuzijastični i optimistični iako nećete znati zbog čega se tako osjećate. Kasnije tijekom dana dobit ćete dobre vijesti koje uključuju neki posao i /ili novac. Intuicija vam je kroz cijeli dan iznimno jaka pa je moguće da će vas ona od jutra upućivati na ove lijepe vijesti. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas ćete osjećati pojačanu bliskost s ljudima oko sebe pa ćete se osjećati dodatno sretnima. Poslovna i financijska situacija također je iznimno povoljna, budućnost izgleda odlično i na vama je samo da stavite trešnju na svoj dio kolača. Misli su vam okrenute budućim događanjima, a vi ste vrlo kreativni. Uživajte! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Intuicija će danas odigrati vrlo važnu ulogu kad je život u pitanju. Osjećat ćete što drugi trebaju i bit ćete u stanju procijeniti posljedice svih događanja. Bit ćete vrlo zadovoljni s onim što ćete postići, ali i s onim što ste do sad postigli. Vježbajte što više slušati sebe kako bi vam ovaj osjećaj trajao što dulje. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Informacija koju dobijete izdaleka omogućit će vam ostvarivanje nekog posla s ljudima s kojima surađujete. Grupni rad danas će odlično napredovati pa je logično da se tome i što više posvetite tijekom dana. Prijatelji će vam također biti od velike pomoći. Navečer im se pridružite u neplaniranom izlasku. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Ovo će biti prilično zahvalan dan za vas. Nedavni poslovni uspjesi pokazuju svoje plodove pa se financije konačno postavljaju na prave noge. To će vam prilično popraviti raspoloženje pa ćete se osjećati pozitivno i entuzijastično. Mogli biste malo zalutati u sanjarenje, ali nemojte predugo. Praktičnost je ključ vašeg uspjeha. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Ovo je odličan dan za uspostavljanje partnerskog odnosa. Energija dana je kooperativna, stabilna i mirna. Ako imate nekih pravnih pitanja koje trebate riješiti, danas je odličan dan za to. Čini se kako danas nemate prepreka u svemu što planirate, nemojte se samo previše zanijeti i zaboraviti dnevne obaveze.  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Što god danas obavite, bilo povezanim sa vašim regularnim poslom ili s nekim privatnim poslom, poboljšat će vaše raspoloženje. Dobit ćete bonus, projekt izvan redovnog posla ili ostvariti nešto što ste dugo planirali. Osjećat ćete se pozitivno i entuzijastično i neće vam biti problem uhvatiti se u koštac s bilo kojim problemom.… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste se mogli poigravati s mišlju o zajedničkom poslu s prijateljem ili partnerom. Ako ste sigurni, ovo je definitivno dan za početak takvog nečeg. Bilo kakvi odnosi koje danas započnete imaju dobre predispozicije za uspješno napredovanje, stoga budite otvoreni za sve ideje koje dođu na vaš stol.  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Poslovi koje obavite kod kuće ili za kuću bit će vrlo uspješni i donijet će vam sve rezultate koje biste htjeli. Članovi vašeg kućanstva rado će vam pomoći. Vjerojatno ćete dosta vremena provesti u tome, ali ako vam ostane vremena, svakako izađite van i barem prošećite po kvartu, svjež zrak će vam koristiti! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas ćete biti posebno komunikativni. Vjerojatno ćete htjeti podijeliti sve ideje koje imat s okolinom kako biste ih što prije proveli u djelo. Uspjeh kroz kreativnost iznimno je naglašena na ovakve dane. Ovo je idealan dan za početak pisanja knjige ili nešto slično. Imate li takvu ideju, pokrenite ju bez oklijevanja. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Poslovi vezani uz vaš dom ili koji idu preko vašeg doma, mogli bi vam donijeti dodatni novac u kućni budžet. Osjećat ćete se vrlo optimistično po tom pitanju. Radovat ćete se novim mogućnostima koje vam se otvaraju. Intuicija je jaka pa ćete lako odvojiti ono što vrijedi od onog što vam ne treba. Samo naprijed! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas će vaš intuicija biti jača nego inače. Mogli biste dobiti nekoliko poziva koji će unaprijediti vaše poslove. Iskoristite intuiciju kako biste mogli bez muke odijeliti žito od kukolja. Prijatelji bi vam mogli predložiti određenu aktivnost koja će vas privući. Slobodno im se pridružite i uživajte u druženju! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
skrolaj na vrh