Horoskop

Dnevni horoskop za dan 30.08.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Današnji je dan jedan od onih kad ne znate što vas je snašlo. Najlakše se prehladiti, biti ignoriran ili zaboravljen za tulum. Jednostavno, dan koji je najbolje proći što prije, mirno i bez živciranja jer i to je život. Pokrijte se ušima po glavi, ostanite doma i pazite da se ne poskliznete u kadi. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Zabavlja vas tuđa spremnost na spontane reakcije i čudne odjevne kombinacije, pa biste možda bili spremni nešto od toga i sami isprobati danas, jer se u zadnje vrijeme osjećate nesputano. Zašto ne? Iako vam to nije baš u duši, i vi možete biti otkačeni, zabavni i drugačiji, barem ponekad. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Vaš šarm i humor obično vas uspješno vode kroz život, pa će i danas odigrati prilično važnu ulogu. Nemojte se zamarati kompliciranim idejama i razmišljanjima, ostavite najveći dio dana za sebe i svoje male užitke. Kad zatreba, uštekajte šarm i izvucite se kod šefa ili bračnog druga i nastavite dalje. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Potražite inspiraciju u drugima, jer čini se da ste u nekim stvarima malo zapeli. Osvrnite se oko sebe i uvidjet ćete da su kolege i prijatelji puni sjajnih ideja koje bi se mogle odlično uklopiti u vaše planove. Naćulite uši, procijenite tko bi od njih bio dobar partner u novom projektu i krenite u lobiranje. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Pripazite što kome govorite, jer bi se danas mogli naći u situacijama gdje ćete istim ljudima govoriti stvari koje su već slušali nekoliko puta - i od vas! Ipak, uspješno ćete se izvući iz problema, samo malo promislite prije nego što izgovorite. Šarm danas ne pali kao inače, oprezno pristupite problemu! Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Današnji je dan kao stvoren za sitne radove po kući, sve one ladice koje zapinju i žarulje koje ne mijenjate već tjednima. Ipak, ako to preraste u veliko pospremanje ili premještanje namještaja, smanjite apetite, vremena i živaca za to nemate, pa biste mogli zanemariti ono što ste u stanju napraviti u kratkom roku. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Trud koju ulažete kako biste pratili događanja oko vas postaje sve veći i uzrokuje stres. Stoga, zavalite se u omiljenu fotelju, uzmite piće i dobro razmislite što zapravo želite, jer će te na taj način doći do odgovora puno brže i opuštenije. Nemojte razbijati glavu problemima svijeta, posvetite se svojima. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Dan za nove početke i uživanja može vas ponijeti da uplatite dugo željeno putovanje ili se upišete na tečaj koji vam je baš napet, a sve to posljedica je opuštenosti i mira koji će vas cijeli dan pratiti i omogućiti vam donošenje kvalitetnih odluka. Neobičajeno dobro ćete se osjećati upravo zbog opuštenosti i spontanosti, budite takvi češće. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Puni ste optimizma i sjajnih ideja, no u isto vrijeme ste i manje oprezni jer osjećate da ništa ne može poći po zlu. Kako to ipak nije istina, bilo bi dobro kad bi danas važne odluke odgodili za neki manje opušten dan. Stoga, bez velikih planova i grandioznih ideja, dovoljno će biti lagano piće s prijateljima. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Odličan dan za kontaktiranje ljudi koji su vam važni u životu, a u zadnje ste ih vrijeme malo zanemarivali. Trebali bi podijeliti par isprika i zamoliti za pokoju uslugu, stoga se bacite na telefon i sredite to! Ma koliko vam to teško palo, neće vam se dogoditi ništa toliko grozno da to ne biste mogli podnijeti. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Dobrodošla, a i neželjena, iznenađenja mogu biti iza prvog ugla, stoga operite uši i pratite što se zbiva oko vas. Prepustite se svojoj intuiciji i uspješno ćete dočekati dobre, a izbjeći loše vijesti i sve će biti u redu, štoviše, više nego dobro ako budete na visini i prepoznate prilike koje vam se otvaraju. Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Izgledan je razgovor u kojem ćete naučiti neke vrijedne stvari od sugovornika, pa budite otvoreni na sve znakove koji vam inače govore da se događa nešto važno. Budite pažljiv slušač i otvorit će vam se nekoliko vrlo dobrih prilika za zaradu i napredovanje. Samo bez nepotrebnog pesimizma! Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći! Sudbinu možete provjeriti kod… pročitaj više »
skrolaj na vrh