Horoskop

Dnevni horoskop za dan 02.07.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Udovoljavanje vlastitim željama je dobro iskustvo, ali danas ste na putu pretjerivanja. No, vjerojatno se osjećate sretno ugađajući si sve dok ne pretjerate u iću i piću. Izazov vam je pronaći pravu ravnotežu između poslovnih obveza i obveza prema sebi. Svjesna upornost će vam se isplatiti. Umjerenost je ključna riječ za vas danas. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više! Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Vaše emocije još izbijaju iz vas, ali danas ste već smireniji. Lakše vam je stvari odrađivati korak po korak pa čak i ako vam osjećaji smetaju u tome. Nemojte očekivati da će vam danas vaše komunikacijske sposobnosti olakšati situaciju jer biste mogli dobiti netočnu informaciju koja će razgovore odvesti u potpuno krivom smjeru. Držite se kratkih i jasnih informacija i skratite si time muke. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Netko bi vam mogao raditi iza leđa ili biste mogli pomisliti na takvo što. Osjećate se ostavljenima sa strane bez pravih informacija kojima svi drugi barataju. Čuvajte se pretjeranih reakcija jer bi vam se mogle obiti o glavu žešče nego problem koji ste mislili time riješiti. Najbolje bi vam bilo danas odraditi svoj posao najbolje što možete i pustiti stvari na koje nemate utjecaja same doći na svoje. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Za svoju današnju kreativnost ne trebate nužno i pozornicu. Iako većinu vremena volite raditi skriveni od svijeta, danas imate potrebu za publikom i biti centrom pažnje svijeta. Ne budete li pazili na bitne stvari, priznanje prijatelja ili suradnika bi vam lako moglo postati bitnije od samog posla, a to nikada nije dobro po posao. Usmjerite se na svoje obveze pa će i pohvale doći same od sebe. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Napetosti se pomalo smiruju ostavljajući vas svjesnima vlastitih kompleksnih osjećaja koji i dalje čekaju integraciju u vaš život. Mjesec vam daje izazov kako otpustiti brigu o tome tko što misli o vama te kako su doživjeli vaše donedavne postupke. Budite sigurni da ćete na kraju morati priznati što vam leži na srcu bez obzira što drugi misle o tome. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više!… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Na površini se čini kako sve ide po utvrđenom redu, ali ako zagrebete malo dublje vidjet ćete skrivene interese koji bi mogli skrenuti putanju vaših planova. Na žalost, za sad vam ne stoji i kako se riješiti istih. Utješno je da ti utjecaji nisu opasni ako im se ne budete usprotivili. Možda će odgoditi vaše planove na neko vrijeme, ali zaustaviti vas neće moći. Budite spremni na promjene i prilagodite se usput. U prinčevoj postelji - novi vrući hit… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Iza vašeg smiješka se krije neka sjeta. Nije dovoljno stvari mijenjati površinski jer vam to neće ništa uistinu promijeniti, a moglo bi čak i pogoršati iako izvana sve izgleda u redu. Mogli biste se osjećati kako imate krivi tajmnig jer ne reagirate na prvu loptu. Najbolji način primirivanja duhova je ostati svoj i ne brinuti oko detalja na koje ionako ne možete utjecati. Nemojte se petljati sa stvarima koje mogu krenuti loše, jednostavno živite… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas lakše dišete jer utjecaj Mjeseca opada. Osjećaj zakočenosti emocija pomalo nestaje i stvari se vraćaju na svoje. Svjesnost o blokiranim emocijama je prvi korak prema dosizanju zadovoljstva, no otpuštanje bujice koja je vas zahvatila još je važnije. Nemojte se više držati prošlosti kad je vrijeme za novi korak u životu. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više! Sudbinu možete… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Osjećate se poput marionete u rukama sila na koje nemate utjecaja. Mogli biste potrošiti dosta vremena i energije u pokušaju preuzimanja kontrole nad svojim životom. Puno jednostavnije bi vam bilo prepustiti se plimi i odgoditi neke stvari na kraće vrijeme. To ne znači promijeniti svoj stav doslovce, već samo vjerovati na tren u mudrost iznad vlastite. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više! Sudbinu možete… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas biste mogli često biti u situaciji spajanja ugodnog s korisnim. Na taj način ćete postići puno toga uz zabavu. Mogla bi se dogoditi čudna interakcija između vašeg partnera i prijatelja ili suradnika. Zadržite kontrolu nad svim razgovorima takvog tipa. Držanje nekih tajni moglo bi vam se kasnije obiti o glavu pa izrecite što vam je na duši i riješite se toga jednom zauvijek. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) -… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Događaji na poslu danas bi se mogli odviti na neki neočekivani način. No, vama će to donijeti korist ako budete u stanju sagledati stvari iz drugačije perspektive. Nemojte se brinuti ako niste u stanju sagledati sve dijelove u ovom trenutku jer se događa previše stvari odjednom. Fleksibilnost je vaša odlika oduvijek, ali danas vam donosi ekstra bodove i zadovoljstvo. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više! Sudbinu… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas ste izrazito ozbiljni, posebice ako radite i ne želite biti prekidani sitnicama. Nemojte toliko pretjerivati kako ne biste postali kontraproduktivni. Bit će vam puno teže raditi ako ste sami u tome nego koji put prekinuti posao kako biste saslušali "glupi" vic svog kolege. Usmjerite svoju pažnju na odnos s drugima kako na poslu tako i kod kuće. U prinčevoj postelji - novi vrući hit roman za vruće ljetne dane (i noći) - pročitajte više! Sudbinu možete provjeriti kod… pročitaj više »
skrolaj na vrh