Horoskop

Dnevni horoskop za dan 24.09.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Mars vam radi prilične probleme u razgovorima više nego inače - situacije vezane uz komunikaciju bit će malo zapetljane. Poruke neće doći do cilja, e- mail bi mogao štekati, a i ono što dođe vjerojatno će biti krivo protumačeno. To će dovesti do brojnih nesporazuma i zastoja. Trebali biste se direktno obraćati ljudima, davati kratke i jasne instrukcije i koristiti što jednostavnije riječi. Budite strpljivi! --------------------------------- Pratite Metro… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Uran je prilično tvrdoglav planet koji, kad je u vezi s Bikovima, može biti samo loše u nekim stvarima - vaše vrijednosti danas će biti u suprotnosti s vrijednostima vašeg partnera, bilo poslovnog ili romantičnog. Jedan od vas bit će idealist, dok će drugi zaglibiti u pretjeranu pragmatičnost. Stvarnost i snovi će se sukobiti. Riješite li ovu situaciju smireno i bez svađe, učinit ćete ogromnu uslugu svojoj vezi.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

I dalje vas muči retrogradni Sjeverni čvor, pa je stvar gotov panična - ako ste imali problema u odnosima s partnerom danas se jednostavno prestanite truditi popraviti situaciju. Ta osoba danas jednostavno nije društvo koje vi trebate. Loše raspoloženje utjecat će negativno na njegov odnos prema vam pa biste mogli dobiti jezikovu juhu koju niste zaslužili. Najbolje bi bilo da sve razgovore odgodite za neki drugi dan. ---------------------------------------- Pratite… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Malo vas muči Saturn već par dana, što ne čudi da ćete se osjećat malo nemirno i nesigurno bez razloga, što je vama uvijek u takvim situacijama. Stres na poslu budi u vama sjećanje na neka događanja iz prošlosti koja biste radije pustili tamo gdje jesu. Ako emocije već krenu, nemojte ih zaustavljati. Oslobođenje će vam donijeti olakšanje i bolju koncentraciju, stoga prepustite se. -------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Venera u Škorpionima ponekad je čak i Lavove vas nevjerojatna - previše ljudi će danas tražiti vašu pažnju tijekom cijelog vas. Svi će htjeti vaš savjet ili pomoć. To će vam laskati i vjerojatno ćete htjeti svima udovoljiti, ali nećete stići koncentrirati se i na svoje poslove i njihove. Nemojte dozvoliti da zbog toga vi puknete. Učinite što možete i nemojte govorit svima da samo zato jer vas pitaju. ----------------------------------------… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Malo mira nakon Sunca u vašem znaku - moglo bi biti nekih problema na poslu. Neki od vaših kolega međusobno si ne vjeruju ili ne mogu nikako raditi zajedno. Kako bi sve funkcioniralo kako treba bit će potrebne neke promjene. Ako ste vi na poziciji koja vam omogućava upravljanje, odmah se posvetite ovom problemu. Ako niste pobjegnite što dalje dok odgovorni to ne riješe jer ćete biti uvučeni u njih. ------------------------------------------------… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Ušlo vam je Sunce, a još je i Merkur na samom kraju vašeg znaka, pa će danas bi moglo doći do nesporazuma s braćom ili sestrama ili bliskim prijateljem. Ovaj put ćete morati učiniti kompromis želite li da sve strane prođu nepovrijeđeno. Budete li neoprezni sve bi se moglo pretvoriti u sukob većih razmjera. Čim se svađa pokrene, riješite to bez odlaganja, brzo i odlučno. ------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Škorpion je trenutno bez nekih velikih znakova, što znači da će vam problemi s novcem zadat prilične i neugodne glavobolju. Naći ćete se između želje za kupovinom nečega što dugo želite i potrebe da novce spremite za budućnost. Nemojte biti nagli, postoji mogućnost da strpljivošću dobijete oboje. Možda morate još samo malo više uštedjeti, kako biste imali dovoljno kad vam stvarno zatreba.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Strijelac je najgori prijatelj sam sebi, pa pripazite - previše vježbanja i rigorozne dijete mogle bi vas umoriti i iscrpiti, a to ne želite. Živci su vam vrlo napeti pa ćete lakše nego inače pucati na ljude oko sebe. Pokušajte se opustiti dugom toplom kupkom. Biljni čajevi isto će vam pomoći. Smirite se i provedite neko vrijeme sami kako biste napunili baterije i pripremili se za nova iskušenja. -------------------------------------- Pratite Metro… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Jarci, ništa nije sada u vašem znaku, tako da ste sami sebi jedini trenutni prijatelj od ostatka ekipa, pa vas duhovni napredak kojeg ste doživjeli ostavlja malo zabrinutima. U vama su se probudili neki strahovi i loša iskustva od ranije  koja biste radije zaboravili nego ponovno proživljavali. Oslobodite to iz sebe kako biste ostavili više mjesta za pozitivnu energiju koja čeka na ulazak. Odmah ćete uvidjeti koliko vam je to lakše nakon… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Znate da je Vodenjacima teška situacija, pa bi određeni razgovor mogao bi načeti teme na koje baš niste spremni. Svatko bi mogao zastupati tvrdoglavo svoje stajalište da bi se na kraju sve moglo pretvoriti u buku i svađu. Ako možete, najbolje bi bilo da se ne petljate u te razgovore. Nećete moći zaustaviti svađu i samo ćete biti pod stresom. Ako možete izbjeći sve skupa, bilo bi najbolje. ----------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Neptun ima takve ideje ponekad koje jednostavno ne volite baš previše - čini se kako je vaša druga polovica razapeta obiteljskim stvarima pa nema dovoljno vremena za vas. Nemojte da vas zbog toga hvataju vaše nesigurnosti. Partner treba vremena za svoje probleme. Opustite se, radite nešto što vas usrećuje i imajte povjerenja u svog partnera. Kad riješi probleme bit će vaš u potpunosti!… pročitaj više »
skrolaj na vrh