B
Horoskop

Dnevni horoskop za dan 23.07.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Zanos koji osjećate dok maštate neće vam biti problem sve dok stižete obaviti i svoje obveze. Dozvolite si istraživati nekonvencionalna područja koja vas zanimaju makar i samo u područjima svoga uma. Jedino čega trebate uvijek biti svjesni je kako je um neograničen, ali okolnosti stvarnih situacija nisu pa ćete se morati tome prilagoditi. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Umjesto popuštanja svakodnevnoj rutini, uzbudljivije će vam biti pokušati nešto novo na poslu. Teško je uklopiti se u svačije želje što biste trebali biti i čime se sve baviti. Oduvijek imate svoj pogled na odnose s drugim ljudima. Vaš vladar Venera danas vas vodi neobičnim putem u nova iskustva dok se nalazi u harmoniji s inovativnim Uranom. Ne morate se brinuti jer će vam drugi biti veća potpora nego što mislite. Sudbinu možete… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas niste baš raspoloženi da vas netko nadgleda dok radite, ali čini se kako će vam dan krenuti upravo u tom smjeru. Idealističko razmišljanje kako imate punu slobodu danas će vam samo biti na smetnji. Morate tražiti ono što trebate, ali i biti spremni poduprijeti svoje želje čvrstim argumentima. Pri svemu tome ne smijete zaboraviti i na one obične svakodnevne obveze kako si ne biste upropastili priliku za dobrom nagradom u slijedećem krugu kad se bude dijelila.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Obično uvijek igrate na sigurno kad su veze u pitanju, no čini se kako ovo nisu normalna vremena. Puni ste novih ideja kako možete živjeti uzbudljiviji život. Spremni ste i željni za nove stvari te hrabro izlazite iz mulja u kojeg ste se zabili kako biste se osjećali sigurnije. Nikome ne morate objašnjavati svoje osjećaje. Neka drugi razmišljaju ono što žele, a vi se držite svog filma. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Imate danas priliku pokazati svoju ljubav prema prijatelju ili članu obitelji. Nemojte misliti kako to znači da trebate u skupi shoping. Riječ je o pažnji prema toj osobi koja će ju potaknuti na samostalnost i samosvijest. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, čak i ako se ne uklapaju u tuđe pretpostavke. Netko poseban vas sluša. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste mogli imati problem u jednom prijateljskom odnosu jer bi netko od vas mogao odbiti igrati po pravilima koje ste dogovorili. Ako vam netko otkaže dogovor nemojte od muhe raditi slona. iznenadne promjene plana mogle bi vam donijeti neočekivano uzbuđenje, ako se na vrijeme prilagodite. Ostanite fleksibilni i bit ćete ugodno iznenađeni razvojem događaja. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Vaš vladar Venera danas bi mogla privući neubičajenu energiju te ispretumbati vaš raspored i rutinu. Danas jednostavno nije normalana dan i što se više budete forsirali držati rasporeda samo ćete biti frustriraniji. Nema potrebe za panikom. Izađite iz svojih uobičajenih okvira. Budite iskreni prema sebi i pokušajte nešto radikalno drugačije. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Senzualna Venera u sklopu s luckastim Uranom danas vas ohrabruje izreći neke stvari drugima koje inače ne bi prošle baš najbolje. Imate iskru u očima koja vas čini toliko šarmantnima pa se slobodno približite rubu. Slobodno riskirajte jer ne možete izgubiti ništa s ovako povoljnim utjecajem. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Dozvolite danas drugima imati drugačije gledište od vašeg pa čak i u slučaju ako je njihovo mišljene potpuno suprotno od vašeg. Vaše usko gledanje na stvari može više naštetiti nego pomoći pa nastojte ne biti isključivi. Mogli biste izgubiti i vlastitu misao dok uvjeravate druge kako ste samo vi u pravu. Jedina osoba koju nešto trebate uvjeriti ste samo vi. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas ste pravi mađioničar. Dolazite do rješenja teških problema kao da izvlačite zeca  iz šešira pa su svi zadivljeni i zbunjeni vašom izvedbom. Kako biste to postigli morate se uhvatiti problema sve dok ga ne riješite. U stanju ste pretvoriti svoju veliku ideju u stvarnost budete li slušali svoju intuiciju i držali se posla kojeg se uhvatite. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165,… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas budite oprezni s novcem, jer biste se mogli zateći kako trošite više nego što imate na nešto što vam zapravo ne treba. Impulzivna kupnja je jednostavno nešto što vam danas nije dobra ideja. Privučeni ste glamurom kojeg vam donosi vaš vladar Uran u suradnji s izazovnom Venerom. Budite pametni i uključite zdrav razum prije nego požalite. Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165,… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas biste se mogli naći na suprotnoj strani od ostalih dok stvari radite na svoj način pokušavajući svima dokazati koliko ste drugačiji od drugih. Obično, kad ste u takvom raspoloženju s nekim se posvađate, ali danas će vas svi gledati s divljenjem i čuđenjem. Neki bi vam mogli biti i zavidni željeći za sebe takav stav i način življenja kakav vi imate. Iskoristite ovaj dan ulagajući dodatan napor u poslu jer ćete time dobiti i ekstra nagradu kasnije. Sudbinu možete provjeriti… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami