Horoskop

Dnevni horoskop za dan 12.07.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Obaveze koje se tiču vašeg doma danas mogle bi biti zahtjevnije nego inače pa si ostavite dovoljno vremena. Na poslovnom planu imate sve što je potrebno kako biste započeli novi projekt. Imate jasan pregled o svemu što trebate učiniti kako biste ostvarili svoju viziju, ali pripazite na jedan mali dio slagalice koji bi vam mogao pokvariti cijeli plan. Budite fleksibilni jer biste si inače mogli stvoriti dodatne probleme.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Želite dobro proučiti pravila, obveze i iznimke koji vas sputavaju kako biste se mogli posvetiti novom projektu u vašoj glavi. Ovo je povoljno razdoblje za stvaranje dugoročnih planova pa je vaša predostrožnost potpuno opravdana. Zapadnete li u sumnju vrijedi li sve vašeg truda, opustite se i odagnajte te misli jer vaša upornost će doći na svoje. Nagrada za vaš trud dolazi uskoro i stvari se slažu same od sebe.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Na prvi pogled sve se čini odlično i dan će prolaziti prema vašem planu. No, ne možete se oteti dojmu kako je sve skupa nekako čudno, ali vi ne možete otkriti što. Oko vas kruže jake energije pa ćete se morati prilagoditi nekim neobičnim situacijama koje bi se mogle dogoditi. Nešto novo što danas probate moglo bi vam se jako svidjeti, možda neki okus ili stil. U ljubavi nemojte pretjerivati sa svojim zahtjevima jer bi vas druga strana mogla krivo shvatiti.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Današnja postignuća dat će vam dodatno samopuzdanje jer će vam se posložiti ono što činite s onim što osjećate. Posao ćete obavljati s lakoćom pogotovo ako ste prošlotjedne probleme riješili kako treba, a ne samo stavili na stranu. Veze koje stvorite danas dobro će vam poslužiti u budućnosti. Trenutni napredak kojeg ste postigli kod voljene osobe još nije siguran pa sad zauzmite stav i nemojte se prelako povlačiti iz igre.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Mogli biste biti toliko začarani svojim likom i djelom te zaboraviti kako ste zapravo dio tima i samo jedna karika u lancu događaja. Naravno da vi dajete jako puno, možda i više od ostalih na poslu, ali zajedničko djelovanje vodi k najvećem napretku. Takav pristup i u ljubavi vas vodi samo nezadovoljstvu i nerazumijevanju. Pokažite svome partneru mrvicu prihvaćanja i imat ćete mir u kući.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Vaša sposobnost organizacije danas će zasjati u punom sjaju i voditi vas uspješno kroz radni dan. Dan isplanirajte na način da uključite i druge ljude te tako podijelite obveze na sve oko vas. Tako će svi imati manje posla, a osjećat će se korisno. Vaš pozitivan pristup donijet će vam i fizičko dobro stanje i energiju za naporan raspored koji ste si nametnuli. Posao vam je povezan s dobrim raspoloženjem i zdravljem pa uspjeh na tom polju donosi i dobro opće fizičko… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Imate potrebu dokazati svojim prijateljima i kolegama koliko su vam važni, ali sve što kažete ili učinite ide u krivom smjeru. Pametnije vam je ne obazirati se što drugi misle o vama i koncentrirati se na svoj posao kako biste ga odradili najbolje što možete. Mogli biste dobiti neočekivanu nagradu ako završite svoj posao prije vremena. Nagle odluke u bilo čemu mogle bi vam se obiti o glavu pa izravan pristup zauzmite samo ako ste potpuno sigurni u to… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Ubrzavanje na planu karijere koje ste planirali neće ići tako glatko kako ste si zamislili. Na sreću, dovoljno ste jaki za podnošenje pritisaka koji će vam uletiti i donijeti promjene na koje niste računali. Nemojte držati sav pritisak u sebi. Podijelite svoje brige sa svojim prijateljima. Mogli biste dobiti dobre savjete, ali i konkretnu pomoć od dragih osoba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Mjesec vam donosi želje za putovanjem i misli o budućnosti. Čini vam se kao da ste sve dobro isplanirali, ali put do cilja će biti teži nego ste zamislili. Na putu će vam se stalno pojavljivati prepreke koje će vas pokušati okrenuti na neki drugi pravac. Ako ste spremni uložiti dodatni trud u svoja nastojanja i pripaziti na detalje doći ćete do cilja. Postupan napredak će vam donijeti više uspjeha.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Trenutni odnosi koje imate s poslovnim partnerima i kolegama imat će više utjecaja na vašu budućnost nego što mislite. Današnji dan nije dobar za ignoriranje mogućih problema jer se neće riješiti  sami od sebe, a mogli bi se i povećati ako ih ne riješite odmah. S partnerom danas igrajte otvoreno i iskreno recite sve što mislite o situacijama koje niste jasno razriješili. Jednom kad ih riješite osjećat ćete se slobodnije… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Nemojte se okrivljavati što nemate dovoljno ruku i ramena za plakanje za sve. Ipak ste samo čovjek i pažljivo izrečeno ne neće vam naškoditi u odnosima  s drugima. Željni ste malo ostati u pozadini iza glavnih zbivanja pa to recite svojim nadređenima i povucite se u sjenu, tamo najbolje funkcionirate kad ste u ovakvom raspoloženju. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Za napredak treba i podvrnuti rukave, a vi ste nekako više okrenuti svojim privatnim potrebama. Sve obavljate sporije nego inače jer su vam misli okrenute prema partneru, domu i samospoznaji. Pozitivno je što vam vaš trenutni detaljizam daje mogućnost dobre pripreme za avanture koje slijede. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit… pročitaj više »
skrolaj na vrh