Život nema prethodne stranice
NOVOSTI

LG neće više raditi mobitele?

objavljeno prije 14 sati i 11 minuta

Izvršni direktor LG-a Kwon Bong-seok poslao je zaposlenima u koncernu poruku koja je nagovijestila da bi mogle uslijediti velike promjene u segmentu pametnih telefona.… više »

UPS!

5 načina na koji će se seks promijeniti u 2021.

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

2020. godina je sa sobom donijela dosta promjena. Ne kupujemo kao prije, ne radimo kao prije, ne družimo se kao prije, čak ni ljubavne partnere ne tražimo više na isti način. Obitelj i… više »

GREŠKE

Zašto nam svijet izgleda drugačije

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Sigurno ste barem jednom u životu stajali pred kartom svijeta i sa zebnjom čekali pitanje profesora ili profesorice, pokušavajući pronaći prave odgovore. Štoviše, ima… više »

ZAPAMTITE!

Sigurna vožnja tijekom korone

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Vožnja automobilom postala je nešto sigurnijom alternativom u odnosu na javni prijevoz, ipak je riječ o skučenom i zatvorenom prostoru i korona nas je naučila da tako ne ide… više »

GENIJ

Dani Nikole Tesle u TMNT

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Tehnički muzej Nikola Tesla nastavlja s tradicijom obilježavanja života i rada jednog od najvećih izumitelja u povijesti. U nastavku možete naći program predavanja i… više »

ESPORT

Partnerstvo esport organizacije Team Vitality i MMD-a

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim… više »

WOW!

Musk poslao najviše satelita u povijesti

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Raketa je lansirana iz Cape Canaverala na Floridi u 10.00 sati (16.00 sati po srednjoeuropskom vremenu), 24 sata kasnije nego je to prvotno bilo planirano, zbog lošeg vremena. Andy… više »

NOVOSTI

Google.org Impact Challenge i u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Riječ je o prvom takvom Googleovom natječaju za srednju i istočnu Europu, o čemu su izvijestili iz tvrtke Google za regiju Adriatics, dodajući da time pružaju podršku dobrotvornim… više »

WOW!

Robote meduze poslat će u spašavanje koraljnih grebena

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Maleni robot, predstavljen u srijedu u znanstvenom časopisu "Science Robotics", oponaša način na "koji se kreću najučinkovitiji plivači koje nalazimo u prirodi, kao što je uhati… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BORBA

Google najavio blokadu tražilice u Australiji

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Googleova prijetnja eskalacija je bitke s medijskim konglomeratima poput News Corpa koja se pomno prati širom svijeta. Divovski pretraživač upozorio je da će se njegovih 19 milijuna… više »

EH, DA... :)

Seks bez obaveza... i problema

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Seks bez obaveza može zvučati savršeno, no zapravo puno češće završi svađom i suzama jer je jedna od strana neke stvari uzela previše ozbiljno. Nije jednostavno,… više »

NOVOSTI

Intel će čipove nove generacije proizvoditi u SAD-u

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Gelsinger je izjavio da je "uvjeren da će se većina proizvoda (planiranih) za 2023. proizvoditi interno", iako će se "za određene tehnologije i proizvode" vjerojatno pojačano koristiti… više »

SAVJETI

Kako osnažiti vezu

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Veze su nerijetko u opasnosti - nije jednostavn biti zajedno i vrlo često se mnogi ljudi pitaju treba li im sve to... pogotovo kad su u pitanju konflikti koje treba riješiti. … više »

SAVJETI

Kućanski aparati koji mogu stvarno svašta

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Kućanske aparate uzimamo zdravo za gotovo - jednostavno ih koristimo onako kako piše na njima i ne razmišljamo o svim mogućnostima koje imaju. Vjerovali ili ne, no neki od njih… više »

EHHH...

Prošao je Svjetski dan zagrljaja - pokvarila ga korona

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Svjetski dan zagrljaja obilježava se svake godine 21. siječnja, a osnovna ideja ovog dana je potaknuti sve ljude da češće grle obitelj i prijatelje. Dan je to namijenjen iskazivanju… više »

skrolaj na vrh