Život nema prethodne stranice
ZABRINJAVAJUĆE

Čak 25 do 50 posto zaraženih nema simptome

objavljeno prije 2 sata i 44 minute

Podaci s Islanda pokazuju da je 50 posto pozitivnih na testiranju na koronavirus bilo bez simptoma, a SAD procjenjuje da je do 25 posto nositelja toga virusa asimptomatsko, pa vodeći američki… više »

OTKRIĆE

Gladna crna rupa možda je svemirska karika koja je nedostajala

objavljeno prije 5 sati i 44 minute

Koristeći podatke svemirskog teleskopa Hubble i dva opservatorija radijacije utvrdili su da je ta crna rupa 50.000 veće mase od Sunca i da je na udaljenosti od 740 milijuna svjetlosnih godina… više »

BROJKE

Što kupuju Hrvati u doba korone

objavljeno prije 6 sati i 12 minuta

Prema analizi prodaje košarice prehrambenih i drogerijskih kategorija na temelju panela odabranih trgovačkih lanaca, koju je provela agencija Nielsen, širom svijeta zabilježena… više »

SJAJNO!

Vježbanje kod kuće uz Garmin pametni sat

objavljeno prije 9 sati i 43 minute

Imate neki Garmin sat? Odlično, jer u ovo  naše vrijeme # ostanidoma možete  planirati treninge u zatvorenom prostoru izravno u aplikaciji Garmin Connect. Raspon je… više »

PRIPAZITE

5 laži koje uništavaju veze

objavljeno prije 21 sat i 29 minuta

Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi. Kada se naruši, šteko ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje… više »

EH, DA...

Kako shvatiti da vas partner više ne voli

objavljeno prije 23 sata i 12 minuta

U ovo doba kad smo svi po cijele dane zajedno, potrebna je prilična količina samokontrole kako bi veza ostala u redu, no što ako u određenom trenutku pomislite da vas partner… više »

kihanje ka
LOŠE...

Nove procjene pokazuju da je 25 do 50 posto nositelja virusa bez simptoma

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Podaci s Islanda pokazuju da je 50 posto pozitivnih na testiranju na koronavirus bilo bez simptoma, a SAD procjenjuje da je do 25 posto nositelja toga virusa asimptomatsko, pa vodeći američki… više »

PREDATORI

Djeca su stalno na internetu... koliko je to opasno?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Predatori na internetu nisu mogli zamisliti bolju situaciju od ove - djeca su doma, u svojim sobama i moraju stalno biti na internetu kako bi obavili svoje školske obeveze... nema… više »

KRIZA?

Snažan pad proizvodnje i isporuke mobilnih uređaja

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Isporuke pametnih telefona i drugih mobilnih uređaja u veljači su pale gotovo 40 posto u odnosu na isti mjesec 2019., što je najveći i povijesni pad tih isporuka, a zbog pandemije… više »

STVARNO?

Pametnije žene su - komplicirane

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Jedna od najgorih stvari koje vam mogu reći je da s vama nije jednostavno i da ste komplicirana osoba - no, istovremeno je to kompliment. Zvuči neobično? Nije... Naime, znanstvenici sa… više »

ZANIMLJIVO :)

Zašto je dobro gledati tužne filmove

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Tužni filmovi su vjerojatno zadnja stvar koju biste sada željeli gledati... no, zapravo biste trebali. Jer, kako su pokazale sve relevantne studije - iskreno plakanje ponekad može biti… više »

ŠPIJE?

Zoom pod povećalom zbog nagle popularnosti

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Aplikacija za videokonferencijske pozive Zoom ponovo je pod povećalom američkog pravosuđa zbog velike popularnosti u vrijeme pandemije koronavirusa, izvijestili su u srijedu britanski mediji.… više »

ZANIMLJIVO

Cjepivo protiv Covida-19 od - duhana?

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

British American Tobacco, proizvođač cigareta Dunhill i Lucky Strike, rekao je u srijedu da njegov biotehnički odjel radi na potencijalnom cjepivu protiv Covida-19, koristeći proteine… više »

SAVJETI

Kako sigurno raditi preko interneta od kuće

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Epidemija koronavirusa u Hrvatskoj te brojne mjere i odluke natjerale su mnoge poslodavce da razmotre različite scenarije poslovanja i organizacije rada svojih zaposlenika od doma. Ne morate… više »

SUPER

WHO i Rakuten Viber zajedničkim snagama u borbi protiv dezinformacija o COVID-19

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Rakuten Viber danas su najavili novo partnerstvo putem kojega će se zajednički boriti protiv dezinformacija koje okružuju pandemiju COVID-19, i to uz… više »

skrolaj na vrh