Život nema prethodne stranice
WOW!

Super Mario Bros srušio rekord

objavljeno prije 7 sati i 15 minuta

Aukcijska kuća Heritage Auctions iz Dallasa u Teksasu, izjavila je da je ovo prodaja najskuplje video igre koja je ikad bila na aukciji u svome originalnom pakiranju. Titulu najskuplje uzela… više »

NOVOSTI

AMD potvrdio: Zen 3 na tržište stiže 2020.

objavljeno prije 16 sati i 13 minuta

Lisa Su, izvršna direktorica AMD-a, potvrdila je da će prvi čipovi sa Zen 3 arhitekturom stići ove godine. Iako je bilo mnogo glasina o mogućem kašnjenju lansiranja procesora… više »

COOL

Mask 2.0 – otvoreni laboratorij

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Otvoreni laboratorij Mask 2.0 koji facilicitiraju Paula Bučar, Deborah Hustić i Layla Munitić održava se u subotu, 18. srpnja, s početkom u 15 sati, u Radioninom labu na adresi Nova cesta 186… više »

COOL

NASA i Japan idu na Mjesec

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Upravitelj NASA-e Jim Bridenstine i japanski ministar obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Koichi Hagiuda potpisali su zajedničku deklaraciju o namjeri… više »

NAJAVE

Microsoft najavljuje novi Xbox Series X 23. srpnja

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Nakon predstavljanja Sony PS5, na redu je da pod svjetla reflektora dođe najveći konkurent - Xbox Series X igraća konzola. Službeno predstavljanje će se održati 23 srpnja. Događaj će biti… više »

?!

Rusija odobrila novi lijek za liječenje koronavirusa

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

U priopćenju R-Pharma, koji je razvio Koronavir, navodi se kako je kliničko ispitivanje, u koje su bili uključeni blagi ili srednje teški slučajevi, pokazalo da je lijek vrlo učinkovit… više »

PROBLEMI?

Stalno pomicanje datuma polaska Perseverance

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Lansiranje je prvo odgođeno sa 17. na 20. pa na 22. srpnja zbog problema sa zemaljskom opremom koja služi kao potpora pri lansiranju, a sada je rečeno da se ono neće dogoditi prije 30.… više »

NOVOSTI

Facebook premalo radi na diskriminaciji

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Revizorski nalaz mogao bi biti dodatan pritisak na tvrtku koja je već suočena s bojkotom nekih 900 oglašivača, a među njima su i veliki brandovi poput Coca Cole, zbog optužbi boraca za… više »

ODLAZI

TikTok odlazi iz Hong Konga

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Aplikacija u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Kini ByteDance odlučila je napustiti Hong Kong nakon uvođenja zakona o nacionalnoj sigurnosti. "U svjetlu nedavnih događaja… više »

STVARNO?

Možda pronađen lijek protiv starenja?

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Guardianov novinar suradnik iz znanosti, David Cox, koji iza sebe ima i plodnu karijeru istraživača neurologa s Harvarda, napisao je da je početkom 1990-ih tada mladi znanstvenik Gerard… više »

NOVOSTI

AMD ostvario dugoročnu viziju

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Prije točno šest godina, AMD je postavio cilj da do 2020 podigne učinkovitost svojih APU-ova (čipovi koji objedinjuju CPU i GPU u jedinstven SoC) za čak 25 puta. Tada su mnogi s… više »

NOVOSTI

“Samouništavajuće poruke” za sve chatove su sad dostupne i u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, najavila je skorašnje uvođenje "samouništavajućih poruka" u sve oblike chata. Ta je… više »

MOLIM?!

Kako su izgubili ogromnu zvijezdu?

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Pretvaranje zvijezde u supernovu bio bi uobičajen završetak životnog vijeka jedne zvijezde, a ako se pretpostavka pokaže točnom, bit će to prvi primjer divovske zvijezde koja je… više »

PROBLEMI?

Twitter pokrenuo glasovne poruke u tweetove, ali...

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Twitter je predstavio novost: glasovne poruke u tweetovima za iOS korisnike. Potonji sada mogu snimati kratke audio snimke za dijeljenje u tweetovima. Kada će ova novost ne stići na Android i… više »

ZNATE LI?

Koja je razlika između Xiaomi i Redmi ?

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Xiaomi i Redmi, dvije robne marke pokrivaju različite cjenovne kategorije i potrebe potrošača. Porastom cijena komponenti, troškova razvoja mobilnih telefona, otvaranja… više »

skrolaj na vrh