Život nema prethodne stranice
COOL

5 browsera na izbor korisnicima Androida

objavljeno prije 5 sati i 9 minuta

Google i surfanje po Internetu na meti su stalnona meti regulatora širom svijeta jer se osuđuje favoriziranje njihovog Chrome preglednika, baš kao što se i proganja… više »

STVARNO?

Seks je ženama sve gori?

objavljeno prije 16 sati i 55 minuta

Seks nije uvijek ugodno iskustvo, štoviše, novo je istraživanje pokazalo da bi se o tome trebalo otvoreno i javno govoroti. Naime ,rezultati istraživanja koje je… više »

WOW!

Zaljubljenost ženama mijenja gene

objavljeno prije 18 sati i 37 minuta

Zaljubljenost - jedan od najljepših osjećaja koje čovjek može iskusiti, vječna inspiracija umjetnicima svih vrsta... a koliko je moćno potvrđuje i nedavno američko istraživanje koje je… više »

ZNATE LI?

Uskrs - što znače dani velikog tjedna

objavljeno prije 23 sata i 37 minuta

Uskrs je, uz Božić, najveći i najdulji kršćanski praznik, pa nije loše malo obnoviti gradivo, pogotovo ako baš niste bili redovni na vjeronauku... Veliki četvrtak -… više »

DOĐITE

Tuhi Land - nova vodena atrakcija u Termama Tuhelj

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Još jedna nova vodena atrakcija otvara se na Vodenom planetu Terma Tuhelj! Tuhi Land postat će omiljeno mjesto zabave za klince. Vodeni planet doživljava pravi „splash" redizajn… više »

NAPOKON

Tamni način rada omogućen svima u Messengeru

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Tamni način rada stigao je u Facebookov Messenger još prošle godine, no samo na malom broju tržišta i tek nekim korisnicima.  Oduševljenje testiranih… više »

MA DA?

Žene mogu prepoznati nevjerne muškarce?

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Znanstvenici su utvrdili da žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice, ali muškarci ne posjeduju te sposobnosti da… više »

UKLJUČITE SE!

Stiže nam Uskrs, a s njim i NAJVEĆI Viberov lov na jaja ikad

objavljeno prije 2 dana

Zima je doba godine kad smo i mi ljudi i naši životinjski prijatelji pomalo usporeni, ali nakon nje uvijek stiže proljeće - kad sve procvjeta i živne. Priroda se budi i sav je život… više »

NOVOSTI

HONOR VIEW20 - AI pod povećalom

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Savršena noćna snimka? Može. Selfie spreman za Instagram? Može i to. Na putovanju ste života i odavno su prošli dani kada ste morali nositi glomazni digitalni fotoaparat i… više »

SAVJETI :)

5 načina za razbijanje rutine u krevetu

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Ako niste pročitali stotinu članaka o tome kako poboljšati seksualni život, niste ništa napravili, a bogami niti mi... no, uvijek je dobro naučiti nešto novo, pa evo… više »

Zašto je dobro biti ćelav?

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Ćelavi muškarci odavno više nisu predmet podsmijeha niti izbjegavanja od strane suprotnosg spola - štoviše, često se smatraju uspješnijima i… više »

NOVOSTI

Snaga touch screen ekrana u novom Philips monitoru

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philips 222B9T 22 inčnog LCD monitor sa SmoothTouch ekranom. Opremljen s… više »

Naučite čitati iz očiju / Foto: Pexels
ZNATE LI?

Koji je dio ženskog tijela muškarcima najviše seksi?

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Žene imaju svoje mišljenje o tome što muškarci najviše vole vidjeti na njima, a to se lako može zaključiti prema estetskim operacijama koje se rade - usne, grudi,… više »

MA DA?

Žene zapravo žele... samo jednu stvar

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Žene prati glas da ih muškarci ne razumiju i to je jedna od stvari koje se ne srame otvoreno priznati... jer nikako ne mogu shvatiti što one zapravo žele. Ovim… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u 4G i 5G izvedbi

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Nakon dolaska na tržište Samsung Galaxy S10 modela (i njegovih izvedenica) red je da se polako okrenemo nadolazećem phabletu iz tabora Južno Korejske tvrtke. Naravno, riječ je o… više »

skrolaj na vrh