Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako se nositi s toplinskim valom?

objavljeno prije 1 sat i 22 minute

Štetni učinci vrućina na zdravlje u velikoj se mjeri mogu spriječiti dobrom javnozdravstvenom praksom uz istovremenu zaštitu od bolesti uzrokovane koronavirusom. Za vrijeme… više »

COOL

Google pretvara pametne telefone u detektore potresa

objavljeno prije 2 sata i 2 minute

Novi sustav, nazvan "ShakeAlert", kreiran u suradnji s američkim Geološkim zavodom, koristi signale stotina seizmometara iz cijele savezne države, koji se aktiviraju te putem pametnih… više »

WOW!

Otkrili kosti nepoznatog srodnika T.Rexa

objavljeno prije 4 sata i 22 minute

Novi dinosaur, nazvan Vectaerovenator inopinatus, živio je u razdoblju krede prije 115 milijuna godina i procjenjuje se da je bio dug do četiri metra, kazali su paleontolozi. Naziv nove vrste… više »

NOVOSTI

Viber predstavlja nove alate za borbu protiv spama

objavljeno prije 6 sati i 52 minute

Rakuten Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, najavio je predstavljanje nekoliko novih anti-spam alata, kako bi postavio dodatnu razinu zaštite… više »

BRAVO

Facebook uklonio 7 milijuna lažnih vijesti

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Facebook je objavio podatke u sklopu šestog izvješća o poštivanju standarda ponašanja na društvenoj mreži, uvedenog 2018. zajedno sa strožim pravilima o… više »

WOW!

Ceres ima oceane?

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

U svojoj vijesti o znanstvenom otkriću, NASA navodi da je "Dawn" prišla Ceresu na udaljenost od samo 35 kilometara, odakle je snimala ovaj mali planet. Letjelicu su… više »

TEST

Koje maske zapravo rade?

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Zato je skupina istraživača sa Sveučilišta Duke analizirala različite vrste zaštitnih maski koje su postale kritična komponenta u zaustavljanju širenja virusa. U studiji… više »

WOW!

Avantura života počinje sada

objavljeno prije 3 dana

Netaknuti dijelovi prirode u nacionalnim parkovima Sjeverni Velebit i Paklenica čine idealno mjesto gdje planinarenjem možeš doživjeti drugačiju Hrvatsku. Sa svom potrebnom logistikom… više »

COOL

Japanci stvorili "pametnu masku"

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Japanski startup Donut Robotics uočio je priliku i stvorio pametnu masku. Radi se visokotehnološkoj maski koja standardno pokriva lice, ali je dizajnirana tako da… više »

KOMENTAR

TikTok je crna ovca među jednako crnim ovcama

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Pohlepa kineskog režima za osobnim podacima nekome može doista utjerati strah u kosti. Totalna kontrola kojom tamošnji komunisti nadziru građane daleko premašuje baš sve… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za vraćanje seksa u krevet

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Seksa nikad dosta, a jednako tako ima i mali milijun savjeta o seksu koji vas možda zbunjuju... no svejedno je dobro pročitati ove koji će vam vratiti seks na stare staze slave...  1.… više »

PRIPAZITE

Internet kriminal koristi pandemiju

objavljeno prije 5 dana

To međunarodno tijelo objavilo je da je nekoliko država prijavilo zlonamjerne programe (malware), napade na vlade, te na bolničku i medicinsku infrastrukturu, koji su već u problemima zbog… više »

COOL

ESA pucala u nebo... s razlogom

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Concordia je francusko-talijanska istraživačka stanica, koju su dvije članice EU-a zajednički otvorile prije 15 godina. Smještena na Antarktičkom platou, na nadmorskoj visini od 3233… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
UPS!

Što se NE radi poslije seksa

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Kad pomislite na trenutke u kojima se osjećate najviše opušteno i sretno, osjećaj blaženstva nakon seksa sigurno vam kroz glavu ne prolaze misli o infekcijama. Međutim,… više »

COOL

Stižu suza Sv. Lovre, gledajte dobro

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Mnoštvo krhotina kad Zemlja na svom putu oko Sunca presijeca tu putanju, dolazi do "Suza Sv. Lovre". Ove godine meteorski pljusak Perzeida vrhunac će dosegnuti 12. kolovoza, a kako… više »

skrolaj na vrh