Život nema prethodne stranice
EH, DA... :)

Zašto muškarci uvijek pretjeruju u broju bivših?

objavljeno prije 9 sati i 41 minutu

Bivši partneri nerijetko postanu opterećenje u novoj vezi, naročito kad dođe onaj nezgodni trenutak u kojem se partneri zapitaju koliko ih je onaj drugi imao/la prije... a odgovor je… više »

ZAPAMTITE!

Formula uspješne ljubavi

objavljeno prije 11 sati i 18 minuta

Prava ljubav događa se samo jednom, eventualno dva puta u životu, to se tvrdi od davnina, a mnogima se ne dogodi - nikada. No, izgleda da nisu dovoljno truda uložili u cijelu priču, jer ako… više »

AMBICIOZNO

ESA želi rudariti na Mjesecu

objavljeno prije 13 sati i 18 minuta

ESA, Europska svemirska agencija objavila je da planira početi rudariti na Mjesecu do 2025. godine. S tim ciljem ESA je potpisala ugovor s proizvođačem raketa Ariane koji bi trebao proučiti i… više »

ZNATE LI?

Kad se najviše traži kanabis?

objavljeno prije 18 sati i 34 minute

Medicinska marihuana najčešće se koristi u svrhu liječenja kroničnih bolova, pokazalo je novo istraživanje provedeno u SAD gdje je to izjavilo gotovo dvije trećine pacijenata . To je u… više »

EGZOTIKA

Tajland za početnike

objavljeno prije 20 sati i 5 minuta

Tajland - egzotična destinacija o kojoj mnogi sanjaju, a i ne baš mali broj ljudi može se pohvaliti da je bio tamo. Pa kad je tako, idemo malo opisati kako to zapravo izgleda... da,… više »

BRAVO

FERovci znaju kako uštedjeti na režijama

objavljeno prije 21 sat i 35 minuta

Fakultet elektrotehnike i računarstva povukao je europski novac za projekt kako bi građanima slabijeg imovinskog stanja pomogli da uštede na računima za režije, a istodobno studente… više »

OPA :)

3 karakteristike žena koje privlače sve muškarce

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Žene koje dobivaju sve što požele nisu nužno fatalne ljepotice ili silikonske lutke, upravo suprotno - ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne izvana. Zapravo se radi o tri… više »

MA DA?

Ništa ljubav, samo sigurnost

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Ljubav je divan osjećaj koji bi, prema uvriježenim standardima, i dalje trebao u većini slučajeva završiti brakom, no moderna su vremena uspjela i tu uvesti neke novosti za koje smo… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Prazna glava

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Nakon dugo vremena sam si uzela slobodan dio dana... onako, samo za sebe i svoje potrebe, priželjkivala sam danima taj dan. Uz planova bezbroj a sve se svelo na ljenčarenje u… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom predstavio EDI, uslugu s kojom svi papirnati računi postaju prošlost

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Nužan preduvjet digitalizaciji društva jest ponuda e-javnih usluga i povezivost, po čemu se Hrvatska trenutno nalazi na samom začelju zemalja Europske unije. Kao najveći investitor i… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Seks je najbolji lijek za nesanicu

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Nesanica i ostali problemi sa spavanjem zapravo su prilično lako rješivi - umjesto da se kljukate tabletama, bile one biljne ili čista kemija, bolje vam je da se bacite na… više »

SVE KASNIJE

Kad se žene i udaju Hrvati i Hrvatice?

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

U povodu obilježavanja Dana zaljubljenih - Valentinova, Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je da, prema popisu iz 2011. godine, u Hrvatskoj živi 11.646 žena s imenom Valentina, 1348… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi 9 izgleda jako dobro i kamerama bi mogao uzdrmati konkurenciju

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Xiaomi lansira Mi 9 u Pekingu, istog dana kada Samsung objavljuje Galaxy S10 liniju. Pitate li se zašto je Xiaomi zapravo odabrao takav datum objavljivanja, vjerojatno je jedan od… više »

COOL

9 europskih kulturnih ruta prolazi Hrvatskom

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Svakog desetog gosta na dolazak u Hrvatsku motiviraju kulturne znamenitosti i događanja. Ništa čudno, mala zemlja, koju su kroz dugu povijest obogatile različite kulture, među vodećim… više »

NASA

Opportunity rover završio misiju

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

NASA je potvrdila da je misija na Marsu robotskog vozila Opportunity, koja je trajala više od 14 godina, definitivno završena nakon što je izgubljen kontakt s njim u… više »

skrolaj na vrh