Komentari nema prethodne stranice
WTF?

Karamarko odbija sva predizborna sučeljavanja

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Tomislav Karamarko nije baš neki orator, to smo se do sada uspjeli uvjeriti nebrojeno puta, no da je takva kukavica, to (ni)smo znali, sve do ove jasne i glasne potvrde. Naime, N1… više »

IZBORI?!

Zašto su Hrvati odabrali Franju Tuđmana?

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Predsjednički izbori su gotovi, od 19. veljače Hrvatska ima novu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, no što se zapravo dogodilo 11. siječnja analizirat će se još dugo. Prve… više »

WTF?!

Bandić je skrivao 300 tisuća kuna i vrijedne slike

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Milan Bandić sigurno nije sretan što se polako otkrivaju plodovi njegovog "delanja" - kako iz istrage svakodnevno cure podaci, tako smo saznali da je u podrumu vikendice na Slavagori… više »

PRESTRAŠNO

Hrvati mlate djecu i ta će djeca mlatiti svoju djecu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Opsežno istraživanje u kojem je sudjelovalo gotovo 6.000 ispitanika tijekom proteklih mjeseci provela je Udruga roditelja „Korak po korak" u okviru projekta „Osnažimo pravo djece… više »

ZEMLJA (NE)ZNANJA

Ukida se većina dodatnih bodova za upis u srednje škole

objavljeno prije 10 godina

Upis u srednje škole ove će godine biti neočekivano dodatno zakompliciran, jer, eto, ako vam dijete ide u glazbenu školu ili na sport, naš vrli ministar (ne)znanja… više »

KAOS

Ukidaju se svi dodatni bodovi za upis u srednje škole?

objavljeno prije 10 godina

Dodatni bodovi za upis u srednje škole svake su godine tema mnogih napisa i kontroverzi od kad je ministar Jovanović u sedlu, a njegovu bahatost kaznio je Ustavni sud… više »

MAŠALA 'RVATI!

'Rvacka, zemlja svijetle katoličke budućnosti

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Određen broj hrvatskih glasača odlučio je da je Ustav bilježnica u koju ćemo pisati sve što nam padne na pamet. Referendum koji nije smio biti raspisan jer je manji broj potpisa… više »

WTF?!

Katolibani uveli cenzuru referendumskog izvještavanja

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Katolibanska inicijativa kojoj nećemo navesti ime kako je ne bi reklamirali, kao ni ime osobe koja se obožava eksponirati u medijima u njeno ime uvela je cenzuru izvještavanja iz svog… više »

WTF?!

Rat Matije Babića i Slavka Linića

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Matija Babić ostat će u povijesti zabilježen kao osoba koja je prva objavila Severinin pornić, i nažalost ta će kvalifikacija zasjeniti sve ostalo što je napravio u životu. Digao je… više »

NETKO JE UPALIO MOZAK?

Napad na Siriju sve dalje

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Sirija se pokazuje kao vrlo tvrda kost u grlu zapadnih "saveznika", pa je bučno najavljivani napad sve dalje, a vrlo je lako moguće da se nikad neće ni dogoditi. Prvo, Obama je ublažio… više »

FUJ!

Zašto mediji s Bandićem tikve sade?

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Milan Bandić novi je hit naslovnica portala i novina, no u posve drugačijem kontekstu nego pred nekoliko dana. Od zlotvora koji plaća ispod stola, mulja i pogoduje kumovima i prijateljima… više »

PROSVJED

Sindikalisti spremni izazvati prijevremene izbore? Kaj god!

objavljeno prije 11 godina

Sindikalni prvosvibanjski prosvjed je uspio, okupilo se dvadesetak tisuća ljudi koji su izrazili nezadovoljstvo, i što sad? Vladajućih nije bilo ni na vidiku, zbrisali su na proslavu… više »

WTF?!

Tko kaže da će Bandić u drugi krug izbora?

objavljeno prije 11 godina

Milan Bandić ne bi trebao ući u drugi krug lokalnih izbora. Točka. Da je ovu rečenicu napisao netko na Jutarnjem ili Indexu, prepisivala bi se od nemila do nedraga. Kad je pišem ja,… više »

SVAĐA

Jesu li Tončiju Huljiću sve žene niži oblici života?

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Kao što rekoh u podnaslovu, nadao sam se da se ime, lik i djelo g. Tončija Huljića i njegove supruge Vjekoslave neće pojavljivati na ovom portalu, no, surova stvarnost me demantirala.… više »

KUHINJA

Recite i vi koju o Zakonu o elektroničkim medijima

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Hrvatska, ako ne znate, ima Fond za pluralizam medija. U taj se Fond slijeva lova od pretplate na HTV, preko tridesetak milijuna kuna godišnje, i Agencija za elektroničke medije… više »

skrolaj na vrh