Putovanja nema prethodne stranice
SAVJETI

4 savjeta kako se spakirati za city break putovanje

objavljeno prije 28 dana

Napravili ste najbolju moguću odluku jer nema ljepšeg vremena od onog provedenog upijajući kulturu i arhitekturu zemalja i gradova u kojima do sada niste bili, a uz city break… više »

SJAJNO!

Doživite pustolovinu na jezeru

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Bilo da putnici više vole jezera okružena jelama, pješčanim plažama ili stijenama, život je mnogo ljepši na obali goleme slatkovodne površine. S obzirom na to da… više »

COOL

Adrenalinsko ljetovanje na čarobnom Krku

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Želite nešto drugačije ovoga ljeta? Zabavno i uz puno adrenalina? Što kažete na turu kajakom ili SUP-om uz predivan zalazak sunca te predah iznad puntarskog zaljeva, gdje ćete… više »

COOL

Četiri europska odredišta idealna za nogometno iskustvo

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Budući da se diljem Engleske od 6. do 31. srpnja održava žensko europsko nogometno prvenstvo UEFA Women's EURO 2022., vrijeme je da se nadahnete za uzbudljivo putovanje. Istraživanje… više »

SAVJETI

Kako putovanja učiniti inkluzivnijima

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Pojam 'putovanje' i sve što je povezano s njim trebalo bi imati značenje pozitivnih iskustava, pustolovine i užitka. No mnogi LGBTQ+ putnici diljem svijeta na putovanjima mogu… više »

MMMM

Tražite li nove izvore zadovoljstva?

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Nakon pandemije koja je ograničila kretanje, više nego ikada prije treba nam osjećaj slobode i mogućnost izbora. Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su… više »

SAVJETI :)

Top odredišta za održivije putovanje

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Misija je Booking.com-a olakšati svima da istraže svijet te također olakšati svima pronalazak održivih opcija za putovanje, pa je stoga na platformi nedavno predstavljena oznaka… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja u 2022. godini

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Booking.com danas je objavio novo istraživanje, s uvidima prikupljenima od više od 30.000 putnika iz 32 zemlje i teritorija, u kojem se ističe da je učinak koji imaju njihova putovanja… više »

MLJAC :)

6 čarobnih Michelinovih odredišta za ljubitelje dobre hrane

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Za mnoge ljubitelje hrane posjet restoranu s Michelinovom zvjezdicom nije samo najbolji dio putovanja, već često i glavni razlog putovanja. Bilo da se radi o jelovniku za degustaciju u 12… više »

SAVJETI

Pet mirnih odredišta u svijetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Kako bi obilježio travanj kao mjesec osviještenosti o stresu, Booking.com, čija je misija olakšati svima da istraže svijet, odabrao je pet najboljih mirnih odredišta… više »

IDEMO?

5 odredišta za prvo putovanje ove godine...

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Za mnoge će putovanja biti na vrhu popisa želja u 2022. nakon još jedne godine prepune neizvjesnosti i odgođenih planova za putovanja. Prema nedavnom istraživanju Booking.com-a, apetit… više »

COOL

Blagdanski običaji iz cijeloga svijeta

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Putovanja su za mnoge prilika za istraživanje novih kultura, pri čemu 62% putnika iz Hrvatske navodi kako žele uživati u novim iskustvima i posjetiti nova mjesta na svom sljedećem putovanju.… više »

PUTOVANJA

Booking.com uvodi jedinstvenu oznaku ‘Održivi objekt’

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Booking.com, jedan od svjetskih lidera kad je riječ o digitalnim platformama za putovanje, danas je najavio uvođenje oznake 'Održivi objekt', provjerenog i globalno relevantnog pokazatelja… više »

MMMM

Novi prioriteti na putovanjima su osvježenje i regeneracija

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

U 2022. godini putovanja se vraćaju na velika vrata, a Booking.com-ova predviđanja vezana za putovanja* otkrivaju kako će putnici u nadolazećoj godini ponovno oživjeti svoju strast za… više »

PUTOVANJA

Meksiko, tamo gdje je hrana ljuta i ljuća

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Ako ste planinar, vulkanolog, ljubitelj pustinja i osoba kojoj ne može proći godina, a da se ne okupa na moru, a uz sve to volite ronjenje, podzemna jezera, obožavate džungle i potpuno ste… više »

skrolaj na vrh