Putovanja nema prethodne stranice
COOL

Voda kao lijek

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Poznato je da manjak tekućine u organizmu uzrokuje brojne zdravstvene tegobe - od probavnih do koštano-mišićnih - no voda nam, koristimo li njezinu snagu na pravi način, … više »

WOW!

Luksuzni resort Fenomen Plitvice otkrivaju gosti sa svih strana

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Prošlo je tek pola godine od otvorenja i prvih gostiju u bajkovitom naselju Fenomen Plitvice, smještenom petstotinjak metara ponad Velikog slapa u sklopu Nacionalnog parka… više »

RESTLESS PETRA

Putopisi u Ljetnom vrtu: Doživljaji iz Papue

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Čuli ste za ljudoždere? E pa, restless Petra Fruk je provela neko vrijeme s njima, a što joj se događalo i što ovakav put stavlja pred putnika, saznajte u četvrtak 13. rujna u… više »

SAZNAJEMO

Prirodnim elementima za čas se riješite jesenskog bluesa

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Da još dugo ostanete u pozitivnom ljetnom raspoloženju, zadržite visoku razinu energije i motivacije te pod svaku cijenu izbjegnete jesenski blues ili - kako ga još zovu - … više »

COOL

Provedite noć u tradicionalnoj kućici napravljenoj od čokolade

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Buđenje u tradicionalnoj kućici napravljenoj u potpunosti od čokolade možda zvuči kao fantaziranje, no Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom… više »

IDEJE

Kako strast za modom inspirira modno osviještene putnike iz Hrvatske

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Putovanje i moda savršena su kombinacija i skoro polovica putnika iz Hrvatske slaže se da je iznimno važno da se na putovanju predstave u najboljem izdanju (48%). Bilo da je naglasak… više »

ODMOR

Potpuni oporavak duha i tijela u Termama Laško

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Termalni izvori uz rijeku Savinju još su od davnina pružali stanovnicima tog kraja dobre uvjete za život: žene su tako odjeću prale u toploj izvorskoj vodi koja je i tada, a posebice… više »

BROJKE

Vlak protiv zrakoplova - koliko nas stvarno košta letenje?

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Potrebno je tek nekoliko klikova na Internetu i odmah možete saznati koliko košta, primjerice, avionska karta iz Londona za Berlin. Niskobudžetni letovi su sve primamljiviji za sve… više »

COOL

Highlander Velebit počinje 1. rujna

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Od rujna svi putevi vode na Velebit. Za to je zaslužno drugo izdanje najvećeg hrvatskog planinarskog događaja - Highlander Velebita koje počinje 1. rujna te traje sve do 5. rujna. Highlander… više »

MOLIM?

Ryanair počinje naplaćivati ručnu prtljagu

objavljeno prije 1 mjesec

Zrakoplovna kompanija Ryanair objavila je da će od 1. studenoga svi putnici morati plaćati unošenje ručne prtljage u zrakoplov.  Dosad su Ryanairovi putnici u kabinu mogli… više »

PRIJAVITE SE :)

Osam dana do Prvog Festivala hodanja

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Za osam dana na području Ličko senjske županije održat će se masovno sportsko događanje - Prvi Hrvatski Festival Hodanja koji će okupiti ljude iz cijele Hrvatske ali i inozemstva. Prvog i… više »

COOL

Festival pustolova Mate Svjetski

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Festival pustolova Mate Svjetski godišnji je susret putnika, putopisaca pustolova, avanturista i svih zaljubljenika u putovanja koji ovaj vikend, 25. i 26. kolovoza, u vrgorski kraj… više »

ZANIMLJIVO

Generacija Z najviše žali za propuštenim prilikama za putovanja

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Bilo da je riječ o putovanju u daleku zemlju koje su trebali rezervirati ili onaj izlet autom na koji su trebali otići, istraživanje Booking.com-a otkriva da zapanjujućih 84% putnika iz… više »

POL NEPRISTUPAČNOSTI

Postoje li netaknuta mjesta na Zemlji?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Ljudska vrsta ostavila je traga na gotovo svakom kutku Zemlje, no avanturisti i dalje žude za neotkrivenim mjestima. Mir i spokoj mogu se naravno pronaći u šetnji Dolomitima ili… više »

COOL

Street art umjetnici svjetskog glasa slikali u Termama Tuhelj

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Terme Tuhelj najnovijim umjetničkim izričajem pridružuju se metropolama Amsterdamu, Berlinu, Londonu, Havani, Melbourneu, New Yorku, Parizu, Tokiju..., najpoznatijim središtima street… više »

skrolaj na vrh