Putovanja nema prethodne stranice
COOL

Booking.com uvodi ocjene kvalitete za apartmane, vikendice i vile

objavljeno prije 22 sata i 8 minuta

Kad je riječ o ponudi savršenih smještaja, putnicima se danas nudi veći izbor no ikad prije. Hotelska klasifikacija sa zvjezdicama poznata je diljem svijeta te se koristi kao… više »

WOW!

Prošle godine rekordnih 1,5 milijardi turista

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Tijekom 2019. godine svijetom je putovalo rekordnih 1,5 milijardi turista, što je četiri posto više nego 2018., a porasti od 3 do 4 posto očekuju se i u 2020., podaci su… više »

RELAX

Shhhhh… vrijeme samo za nas dvoje

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Početak nove godine dobar je trenutak za donošenje odluka, no one, kako bi se, doista, i ostvarile, moraju biti realne i usmjerene na to da nam unaprijede kvalitetu života. Provoditi… više »

SJAJNO!

Terme Laško predstavljaju wellness tretmane od konoplje

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Iako više od dva tisućljeća čovječanstvo poznaje blagodati ove opojne biljke, tek se posljednjih godina njezina popularnost širi - kako u medicini, tako i u wellness industriji.… više »

COOL

Apartman na Viru plaćate - bitcoinom

objavljeno prije 23 dana i 19 sati

Devedesetšest virskih apartmana odnedavno nudi mogućnost avansnog plaćanja i rezerviranja smještaja kriptovalutoma. Riječ je o digitalnim ili virtualnim valutama koje… više »

TRENDOVI

Putnicima su u 2020. godini ljubimci na prvom mjestu

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Nedavno istraživanje Booking.com-a otkriva da sedam od deset (72%) vlasnika ljubimaca diljem svijeta (66% vlasnika ljubimaca iz Hrvatske) svoje ljubimce smatra punopravnim članovima obitelji,… više »

DOĐITE

Novogodišnji pool party ili doček u stilu zlatnih dvadesetih

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Ima li boljeg načina za novi početak od antistres terapije i guštanja u Svijetu sauna. Finske, parne ili programske saune, poput teatra vjetra koji uz iskusne sauna majstore budi… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

SAZNAJEMO

Najslađi smještaj do sada: Candy Cane House

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih smještajnih objekata, u pravom trenutku za ovu blagdansku sezonu pripremio je najslađi dom na… više »

PUTOVANJA

Putovanja su najbolja novogodišnja odluka

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Tri su univerzalne novogodišnje odluke, tvrde psiholozi. Ljudi prije svega žele smršavjeti, pronaći pravu osobu, partnera za sebe i više uživati u životu. Uživanje u… više »

PUTOVANJA

Naveliko se planira skijanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Uoči mnogima najljepšeg doba godine, već su pomno isplanirana različita putovanja i izleti van granica zemlje. To potvrđuju i rezultati redovnog istraživanja MasterIndex koje je za… više »

UŽIVANCIJA

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Dolaskom u Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra teško da vam pogled koji puca na more neće izazvati uzdah oduševljenja. Pa onda fantastična lokacija,… više »

SJAJNO!

Zimski wellness za cijelu obitelj

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Slovenski pitoreskni pivski gradić Laško sve više postaje sinonim za savršeni wellness. Cosy atmosfera uz posebnu brigu za zdravlje i wellbeing svakog gosta itekako… više »

TOP PUTOVANJA

Veličanstvene olupine brodova koje će pobuditi vašu znatiželju

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Dok milijuni putnika dolaze na obalu kako bi uživali u sunčanju na plaži ili brčkanju u valovitom moru, nekoliko posebnih odredišta na obali sadrži iznenađujuće fotogenične olupine… više »

IDEJE

Jesensko kampiranje! Zašto ne?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Moderno i dizajnerski uređen prostor za odmor kojemu poseban šarm udahnjuje s jedne strane borova šuma, a s druge morska obala skladno je uklopljen u ovaj očaravajući… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh