Putovanja nema prethodne stranice
UŽITAK

Uživajte s frendicom

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Umorni ste i opterećeni od svega. Obaveze na poslu, kućanski poslovi, brige oko djece i ova neizvjesna vremena ne idu vam na ruku? Vaša vam ženska intuicija kaže da usporite i… više »

COOL

Šest destinacija na Zemlji - kao na Marsu

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Znanstvenici godinama istražuju hoće li život na Marsu biti moguć. U četvrtak 18.2.2021., kada je NASA-in rover Perseverance sigurno dodirnuo površinu Crvenog planeta, napravili smo… više »

PUTOVANJA

Women only – novi fenomen u industriji putovanja

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Budućnost putovanja su - žene. Tržište putovanja za žene poraslo je za 88 posto u posljednjih nekoliko godina, višestruko se povećao broj žena koje putuju same, a stručnjaci… više »

savjeti

Putovanja s djecom bez stresa

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Veljača je mjesec ljubavi, a zbog obiteljskog života već godinama ne putujete na romantičan vikend. Romantika, putovanje i djeca u istoj rečenici, reći ćete - nema šanse! Itekako ima!… više »

NAPOKON

Machu Picchu je ponovno otvoren

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Iz zdravstvenih razloga, međutim, moći će ga dnevno posjetiti samo 675 turista, što je 30 posto dnevnog broja posjetitelja prije pandemije. Pod kišom i raznobojnim… više »

COOL

Gdje je dobro kampirati?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Teško je pronaći bolji način za oporavak od mjeseci provedenih u zatvorenom od boravka na otvorenom i uživanja u svježem zraku, prostranom okruženju i najboljem što nudi Majka… više »

TRAIL

Žumberak trail 2020

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Žumberak trail međunarodna je trail utrka koja ima tradiciju održavanja devet godina. 2018. godine, promjenom imena iz Jaskanski Vinski treking u Žumberak trail mijenja se i sam koncept utrke… više »

MA DA?

Airbnb uvodi zabranu tulumarenja

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Mlađi od 25 godina u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Španjolskoj više neće moći iznajmiti kompletnu kuću preko Airbnba kako bi se smanjio broj nedozvoljenih tuluma s velikim… više »

WOW!

Avantura života počinje sada

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Netaknuti dijelovi prirode u nacionalnim parkovima Sjeverni Velebit i Paklenica čine idealno mjesto gdje planinarenjem možeš doživjeti drugačiju Hrvatsku. Sa svom potrebnom logistikom… više »

NARAVNO

Turistima se ne ide u samoizolaciju

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Najmanje pola njemačkih, britanskih i francuskih turista prije bi otkazalo putovanje nego da mora u samoizolaciju po povratku u zemlju, testirati se na odredištu ili nositi… više »

LOPAR

Deveti Festival skulptura u pijesku

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival skulptura u pijesku. Hrvatski otok sreće ponovo je domaćin ove umjetničke i zabavne… više »

NAPOKON

Otvaraju se saune i hotel u Termama Tuhelj

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Jedva ste čekali zaplivati, opustiti se uz dobru knjigu na ležaljci, popiti omiljeni sok ili koktel, povesti djecu na izlet? Sjajna vijest za ljubitelje vodenih atrakcija, kupanja i sunčanja!… više »

KATASTROFA

Turizam kao da ni ne postoji

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Sokrat Gavriel priprema se za drastičan pad posjetitelja ovog ljeta u svom hotelu smještenom u Ateni u blizini trgovačkog centra. Sokratova priča odigrava se diljem svijeta pa… više »

ODMOR

Udvoje je bolje – koncept koji morate probati

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

I dok s jedne strane ne možemo zamisliti život bez brojnih tehnoloških pomagača, s druge smo strane umorni od brzog tempa kojeg nam tehnologija diktira, pa ljudi sve više… više »

UŽIVANCIJA

U mjesecu žena iznenadite majku, sestru ili prijateljicu

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Kada su znanstvenici u jednom istraživanju pitali ljude treće životne dobi što bi u životu učinili drugačije da mogu vratiti vrijeme unatrag, najčešći odgovori bili su vezani uz… više »

skrolaj na vrh