« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Erotski horoskop

Tko se najbolje slaže u seksu, tko je kakav u seksu - sve to piše u erotskom horoskopu

Erotski horoskop

Poznato je da zvijezde ljubavi svijetle jače od ostalih. Erotska obilježja i preferencije pojedinih znakova stoga daju korisne savjete za osvajanje ili pak održavanje sretne i uspješne veze.

Vatrene Ovnove ne uzbuđuju iste stvari kao nježne Ribe, a samostalnim Vodenjacima ponekad treba ostaviti dovoljno prostora da shvate što je za njih najbolje.

Provjerite koje su erotske osobine vašeg znaka, što vas uzbuđuje a što smeta i s kojim znakovima imate najbolje preduvjete za ljubav.

Provjerite omiljene poze svakog horoskopskog znaka

Otkrijte mirise, hranu i boje s kojima možete osvojiti osobu koja vam se sviđa, saznajte koje su erogene zone pojedinih znakova ili jednostavno prikupite ideje za izlazak u dvoje.

 

OVAN BIK BLIZANCI RAK




LAV DJEVICA VAGA ŠKORPION




STRIJELAC JARAC VODENJAK RIBE




Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

27.10.2009. 20:17:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Horoskop
    11.09.2011. 19:33
    Saznajte vašu sudbinu
  2. avatar
    jablan
    16.12.2011. 21:09
    Kako se pobrinuti za demografsku obnovu kad sam u brigama.Ali ima, ima žena sa po desetoro djece koje treba pohvaliti a najviše njihove babice koje su ih znale savjetovati nakon petog,šestog i tako redom djeteta.Te žene danas djele savjete kako biti optimisti i kako naći vremena za osmjeh svome djetetu.Te žene svakodnevno pronalaze mjesto u našim novinama jer one su istinski heroji a mi smo obićni papci koji se neznamo podvući pod haljinu, zato nas treba osuditi.Rak*
  3. avatar
    jablan
    16.12.2011. 21:16
    stare komentare odbacite ako su promašili temu a one koji su pogodili u sridu nagradite jer to su naši budući LI_DERI. / Moram isto tako reći da znanje bez primjene malo vrijedi. Molim komentare!
  4. avatar
    kontakti
    23.02.2012. 01:44
    Erotski horoskop me bas uzbudjuje.
  5. avatar
    Hmm
    22.05.2014. 14:01
    Znaci, prije seksa treba pitati partnera sto je u horoskopu ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh