Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
WOW!

Groblje 300.000 automobila

objavljeno prije 5 sati i 33 minute

Sigurno se pitate što će biti s toliko automobila koji se nalaze trenutačno na groblju automobila, najvećem na svijetu. Pa, VW ih je tu ‘parkirao' i čeka odobrenje Vlade SAD-a da… više »

STRUJA

Lumeneo Smera: ultra-kompaktno električno vozilo

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Francuski proizvođač Lumeneo napravio je ultra-kompaktno vozilo Smera. Dugačko svega 250 centimetara te široko 96 cm koristi električni pogon te ne emitira ispušne plinove. U… više »

COOL

Smart kao druga baterija?

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Holistička filozofija - Pogonjeno vjetrom, iz automobila na mrežu! Daimler ne prestaje razmišljati unaprijed na području električne mobilnosti putem svojih inovativnih projekata.… više »

STRUJA

Arc Vector - racer na struju

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Arc je pripremio proizvodnju najnaprednijeg motocikla na svijetu i to u novom pogonu u Južnom Walesu koji počinje s radom krajem 2020. godine. Najavljen je bio na… više »

STRUJA

BMW X2City

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »

HMMM...

Elon Musk želi autonomno vozilo - sada

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Elon Musk je ovih godina u više navrata davao smjele prognoze obećavši isprva potpuno autonomno vozilo u 2018., da bi poslije pomaknuo rok na početak 2020. "Sasvim sam siguran… više »

WOW!

XEV - printan na struju

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Printanje stvari oko nas postala je skoro pa uobičajena metoda, pa na tom području nisu izuzeci ni automobili. Startup XEV napravio je vozilo XEV koje je prvi u svijetu električni automobil… više »

STVARNO?

Jesu li auti na struju bolji i čišći?

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Zanimljivi su rezultati koja je ispitivanjem tražila dobila odgovor na to jesu li električni automobili toliko bolji od dizelaša i benzinca? Greenpeace već godinama… više »

WOW!

Blade - monstrum s 700 konja

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Divergent Microfactories je novi način izrade automobila i to ni više, ni manje nego na 3D printeru. Više ne morate odlaziti po automobil u autosalon, već preko interneta možete… više »

AUTI

Goodyear na trkaćim stazama i u svijetu e-sporta

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Prošli vikend Goodyear je dodatno učvrstio svoj položaj u svijetu virtualnoga sporta. Njegovim virtualnim gumama bili su opremljeni svi automobili na e-sportskom prvenstvu WTCR -… više »

COOL

Glasovna pomoćnica Casey

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

'Ja sam Casey, vaša nova suputnica. Jeste li spremni za polazak?' Glasovni pomoćnici kao što su Alexa, Siri, Google, Cortana i Bixby preuzeli su upravljanje pametnim domovima,… više »

MRCINE

Ferrari SF90 Stradale

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Ferrari SF90 Stradale, kao i LaFerrari, je hibrid. No, za razliku od svog prethodnika, SF90 ima manji benzinski motor, plug-in mogućnost punjenja, pogon na sva četiri kotača i još… više »

COOL

Goodyearov cepelin se vratio

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Goodyearov cepelin vratio se nakon duže stanke na nebo iznad Europe, po kojemu će putovati sljedećih godina, a probni let krajem svibnja iz njemačkoga Friedrichshafena smatra se prvim letom… više »

KATASTROFA?

Pad prometa veći nego u Europi

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Potražnja za novim automobilima u Europi urušila se u travnju zbog mjera suzbijanja pandemije koronavirusa a pad u Hrvatskoj bio je veći od europskog prosjeka, pokazalo je u utorak… više »

TEŠKO...

Renault se bori za opstanak

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Renault bi mogao nestati ako u kratkom roku ne dobije pomoć u rješavanju problema koje je izazvala koronakriza, rekao je francuski ministar financija, izražavajući nadu da će europski… više »

skrolaj na vrh