Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
SAVJETI

Znate li što znače oznake na gumama?

objavljeno prije 27 minuta i 7 sekundi

Automobilske gume jedna su od najvažnijih komponenti vozila, stoga pri izboru pravih guma za svoje vozilo moramo znati što znače oznake na njima. Slova i brojevi označeni na gumama,… više »

MRCINE

Ford Mustang Lithium

objavljeno prije 10 dana

Struja se probila i u američku svetinju zvanu „muscle car", ikonsku klasu automobila koju je također načela struja, a sigurno ste još više zbunjeni da je Ford kod ovog… više »

NA STRUJU

Seat eScooter Concept

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Španjolska podružnica Volkswagena Seat već je dugo usmjerena prema željama mlade ciljne skupine. Nakon integracije Shazama i Alexe u infotainment automobila, eXS električni skuter iz… više »

SAVJETI :)

Kako voziti po jesenskim cestama

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Jesen kao promjenjivo godišnje doba od svih vozača zahtijeva puno više pažnje tijekom vožnje. Iz pretežno suhog ljeta ušli smo u vlažnu jesen koja donosi vrlo česte… više »

STVARNO?

Veliki povratak Wankel motora?

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

S Wankel motorom, ili kako to Mazda voli reći rotacijskim motorom zbog marketinških prava na pojam, sve se igra po sistemu toplo-hladno. Nikad niste na čistu što slijedi i kakva… više »

NOVI GIGANT

Ujedinili se PSA i FCA

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Od prvih najava do same realizacije u ovom slučaju je prošlo jako jako malo, tako da se o tom problemu nije ni stiglo naširoko i nadugačko raspravljati, kako u struci, tako i u… više »

STRUJA

Lightyear One: električni automobil koji vozi na sunce 725 km

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Danska tvrta iz Eindhovena razvila je Lightyear One, prototip električnog automobila, koji sam puni svoje baterije pomoću ugrađenih solarnih ćelija. Čak je već 2011. godine zaprimila 100… više »

ZANIMLJIVO

Vodik je odlična alternativa koja obećava

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Grupa Renault uvodi pogon na vodikove gorivne ćelije u svoja laka gospodarska vozila. Grupa Renault, stručnjak u području lakih gospodarskih vozila te pionir i predvodnik na europskom… više »

WOW!

Južna Koreja ulaže milijarde u automobile pogonjene vodikovim gorivim ćelijama

objavljeno prije 1 mjesec

Predsjednik Južne Koreje Moon Jae-in izvijestio je u utorak da država planira investirati 1,8 milijardi dolara u razvoj i proizvodnju autonomnih vozila i ekološki čistih automobila… više »

MRCINE

Porsche Taycan 4S

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Novo električno sportsko vozilo Porschea tek je u rujnu proslavilo svoju istovremenu premijeru na tri kontinenta, a sada s Taycanom 4S predstavlja se već treća verzija ove sportske limuzine.… više »

NA STRUJU

Unity One - gradski auto na struju

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Predstavljamo Unity One, čisti električni automobil projektiran za grad i odmah da napišemo najvažnije, njegova cijena u Velikoj Britaniji je 15.100 funti uz 3.500 futi državnog… više »

COOL

Klasične Bube - na struju

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Premda je Volkswagen okončao proizvodnju Beetlea teško je za očekivati kako je u stanju ponuditi neki novi automobil koji će imati slavu originalne „Bube", a ne modela Beetle,… više »

STRUJA

Bentley Bentayga Hybrid

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Bentley je potvrdio kako izvedene prve isporuke SUV-a Bentley Bentayga Hybrid što predstavlja značajnu prekretnicu za tvrtku jer pokazuje smjer kuda ide ova luksuzna marka. Dok Bentley… više »

NA STRUJU

Renault predstavio EZ-Pod

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Uz EZ-Pod Renault predstavlja novo mikro-vozilo za prijevoz ljudi i robe na kratkim udaljenostima, tako da je to vozilo za mobilnost u gradovima. Čisto električno pogonjeno i potpuno… više »

PREDSTAVLJAMO

Great Wall Ora R1 - najjeftiniji električni auto

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Svi govore o električnom automobilu, ali malo je onih koji su sposobni tržištu ponuditi mali „jeftini" električni automobil i o tom detalju se slabo govori. U ovom trenutku… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh