Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
WOW!

Bill Gates naručio jahtu na vodik

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Bill Gates, drugi najbogatiji čovjek na svijetu ima 118 milijardi dolara pa ne čudi da je naručio izradu super jahte Aqua koja će za gorivo koristiti vodik i pogon na gorivne ćelije. Radi se… više »

MRCINE

Czinger 21C - revolucionarni hiperautomobil

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Hiperautomobil Czinger 21C snimljen je u mornaričkoj bazi Alameda u San Franciscu, Kalifornija. Radi se o revolucionarnom hiper automobilu Czinger 21C koji je tako pokazao neke od svojih… više »

COOL

Gradski prototip iz Spirija

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Ova vijest dolazi iz Kopenhagena u Danskoj od kuda je i tvornica Spiri koja je napravila ovaj prototip. Odnosi se na simpatično vozilo koje ima namjenu prije svega za grad. Premda izgleda kao… više »

MRCINE

Karma Pininfarina GT

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

KONCEPTI

Nissan IMk Concept EV

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Nissan je predstavio IMk, konceptni automobil koji kombinira chic dizajn, vrhunsku tehnologiju i snažni EV u kompaktnom obliku, kako bi stvorio "vrhunski gradski autobus". Stopostotni… više »

ZNATE LI?

WLTP – novi standardi za vrijednosti potrošnje motora automobila

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Od 1. rujna 2017. određena nova vozila tipsko odobrenje dobivaju prema ispitnom postupku za osobna i laka gospodarska vozila (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), novom i… više »

FORA

Hrvati vjeruju da će ubuduće automobilima letjeti zrakom

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Goodyear je uz pomoć brbljavoga robota Goodyja među Hrvatima proveo digitalnu anketu u kojoj je proučavan odnos prema vozilima i vožnji u budućnosti. Rezultati su između ostaloga pokazali da… više »

ZNATE LI?

Gdje su najjeftiniji rabljeni automobili?

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

Prosječno su rabljeni automobili najskuplji u Francuskoj (cijena 22.995 eura), potom slijede naše omiljeno tržište Njemačka (18.377 eura), Austrija (18.126 eura),… više »

SAJMOVI

Zagreb Auto Show 2020 bez - automobila?!

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Zagreb Auto Show je međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije utemeljen 1992. godine, a održava se svake dvije godine. Ono što već godinama… više »

BRAVO

Ekipa KAMAZ-master na Goodyearovim gumama neporažena na legendarnom Dakaru

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

U Saudijskoj Arabiji nakon 12 nemilosrdnih etapa završena je najzahtjevnija reli utrka na svijetu. Među kamionima je ponovno dominirala ruska ekipa KAMAZ-master, koja je 7.500… više »

SAVJETI

Kako odabrati prave gume za SUV vozila?

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Vozila SUV, koja također nazivamo sportska terenska vozila, kod nas i drugdje u svijetu zadnjih su godina izuzetno omiljena. Međutim, Goodyearovi stručnjaci upozoravaju da njihovi vlasnici… više »

ZAPAMTITE!

Tko ne smije voziti vaš auto?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Izmjenama i dopunama Zakona između puno noviteta vezanih uz strože prekršaje i visoke npvčane kazne, nekako se ispod radara provukla i ova vrlo važna informacija za vlasnike… više »

COOL

Huawei razvija potpuno autonomni 5G automobil

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Huawei, predvodnik u razvoju 5G tehnologije, u želji da ubrza razvoj proizvoda i usluga koji će koristiti napredne mogućnosti 5G ekosustava, lansirao je strategiju za proizvodnju pametnih… više »

EH, DA...

I Mitsubishi je varao na dizelskim motorima?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Racija je provedena u utorak u prostorijama njemačke podružnice automobilskog koncerna Mitsubishi zbog sumnje u manipulacije dizel motorima, a pokrenut je istražni postupak i protiv centrale… više »

STRUJA

Nissan Ariya

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nissan naporno radi na razvoju i usavršavanju kako bi električni koncept Ariya predstavljen na Tokijskom saionu automobila 2019. pretvorio u serijski model koji će na vrijeme stići na… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh