Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako produljiti životni vijek guma

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Pravilna upotreba guma produljuje njihovo trajanje, što znači da se time troši manje prirodnih izvora i stvara manje otpada. Da biste znali što ekonomičnije postupati sa… više »

NOVOSTI

Toyota sprema iznenađenja

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Toyota kaže kako će ove godine u SAD-u predstaviti dva nova električna vozila na baterije i jedan plug-in plinsko-električni hibrid dok se parada novih EV-a nastavlja. Tvrtka je dala nekoliko… više »

AUTI

Militem luksuzna marka – American tech, Italian made

objavljeno prije 1 mjesec

Militem dolazi! Nakon što je imenovao neke talijanske zastupnike i prvog europskog zastupnika, talijanska luksuzna marka spremna je za distribuciju cijele linije u inozemstvu.… više »

NOVOSTI

Tesla radi tvornicu za nove tehnologije

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Tvornica će proizvoditi novu vrstu ćelija, šest puta veće baterijske snage, koja će zauzimati manje prostora i trošiti manje energije, rekli su izvori. Budući da će biti… više »

NAJAVE

Finalisti izbora Women’s World Car of the Year

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Žiri izbora Women's World Car of the Year (Ženski izbor najboljeg svjetskog automobila godine) već su odabrali koji su finalisti koji će dobiti jednu od nagrada koje ovaj međunarodni tim… više »

AUTI

Chevrolet SSR retro pick-up kabriolet

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Chevy pick-up dizajniran je da dočara takve automobile iz prošlosti. Rane godine 21. stoljeća donijele su val nostalgije širom Amerike. Automobilski divovi iz "Big 3" u Detroitu… više »

COOL

KAMAZ master na Rally Dakaru

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

U Saudijskoj Arabiji završena je najzahtjevnija reli utrka na svijetu. U natjecateljskoj kategoriji kamiona ponovno je slavila ekipa KAMAZ-master, koja je time postigla svoju… više »

NOVOSTI

Obavezna zimska oprema u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

U kalendarskom smo razdoblju kada su niže i trajno niske temperature zraka, a pojava poledice i leda, te snijega na asfaltu redovna je pojava. Gume su izuzetno važne za sigurnu vožnju. Zato… više »

NOVOSTI

Apple će konkurirati Tesli svojim automobilom

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Kada je Elon Musk na svoj način pustio probni balon kako namjerava ispod cijene na brzinu prodati Teslu i da je kupac Apple, očito je ovaj puta "slomio" zube, jer Apple ga je potpuno… više »

NAPOKON

EK modernizira zakonodavstvo o baterijama

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

To znači da se baterije proizvode s najmanjim mogućim utjecajem na okoliš te da se za njihovu proizvodnju koriste materijali dobiveni uz potpuno poštivanje ljudskih prava te… više »

STRUJA

BMW pojačava proizvodnju električnih automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

"U značajnoj mjeri povećavamo broj električnih vozila. Od iduće do 2023. godine proizvest ćemo četvrt milijuna više električnih automobila nego što je prvotno bilo planirano",… više »

KONCEPTI

Mars Rover Concept - put na Mars?

objavljeno prije 2 mjeseca

Do sada je čovječanstvo uspjelo otići s ljudskom posadom samo do Mjeseca, a po njemu su se američki astronauti i vozili u posebno konstruiranom Mjesečevom roveru, koji se u originalu zove… više »

STRUJA

Canoo MPDV

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Električni kombi Canoo je došao i donosi potpuno novu estetiku na scenu dostavnog kombija. Svojim ravnim plohama i linijama neodoljivo podsjeća na isti dizajnerski stil kao i… više »

HMMM...

SAD ima svoju prvu solarnu cestu

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Automania je još 2013. godine pisala o solarnim cestama kako izgledaju i kako bi se trebale koristiti, te koje su njene prednosti u praksi o čemu možete pročitati na linku Solarna… više »

MA DA?

Tesla se prodaje?!

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Dakle, došao je do trenutka kada ne može više gurati novac na hrpu svojim napuhanim izjavama bez pokriča i odlučio je brže bolje prodati Teslu dok ima prenapuhanu vrijednost, a… više »

skrolaj na vrh