Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
STVARNO?

Hrvatski vozači preferiraju rabljene automobile iz Njemačke

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Mnogi rabljeni automobili uvoze se iz jedne u drugu državu kako bi se zadovoljila lokalna potražnja za vozilima. Njemačka, Francuska, Belgija i Italija najveći su izvoznici automobila u… više »

STVARNO?

Iznenađujuće činjenice o tržištu rabljenih automobila

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Iako je tržište rabljenih automobila s godinama postalo transparentnije, još uvijek ima mnogo prostora za poboljšanje. Prema istraživanju carVerticala, tvrtke za obradu… više »

ZNATE LI?

Koje su marke automobila s najvećom kilometražom?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Različiti automobili služe u različite svrhe pa se njihova kilometraža nakon nekoliko godina može značajno razlikovati. Međutim, mali oglasnici puni su vozila s malom kilometražom po sumnjivo… više »

WOW

Hrvatska ima jednu od najdužih mogućih zatvorskih kazni za vraćanje kilometraže

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Vraćanje kilometraže na automobilima uobičajena je praksa na tržištu rabljenih vozila, što dovodi do financijskih gubitaka i za prevarene kupce i za državu. carVertical, tvrtka… više »

GUME

Goodyear je vozačima pripremio vodič o upotrebi zimskih guma u europskim zemljama

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

U vrijeme zimskih školskih praznika i godišnjih odmora, najljepše je počastiti se putovanjem, skijanjem ili izletom. Ipak, važno je znati da u različitim europskim… više »

ZNATE LI?

Nije pravo vrijeme za prodaju automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Vrijeme prodaje automobila ovisi o nekoliko faktora kao što su vrsta vozila, lokacija i trenutačna situacija na tržištu. Međutim, odabir pravog doba godine također vam može… više »

CES

Goodyear na CES-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Na svom izložbenom prostoru na sajmu Consumer Electronic Show - CES - Goodyear se ove godine fokusira na napredne oblike mobilnosti kao što su inteligencija guma, virtualni… više »

STVARNO?

Koje boje žele vozači?

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Vozači imaju različite preferencije kada se radi o bojama njihovih automobila, često pod utjecajem osobnog ukusa i kulturalnih faktora. Tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical… više »

EH, DA...

Koji su automobili najviše oštećivani prošle godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Nedavno istraživanje koje je provela tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical otkrilo je najčešće oštećene automobile u Hrvatskoj, a prvo mjesto na popisu zauzela su… više »

GOODYEAR

Goodyear u skladu s trendovima vožnje

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Početkom 2024. godine Goodyear će na proizvodima početi koristiti novu oznaku EV-Ready. Ta će oznaka biti postavljena na bočnu stijenku svih novih zamjenskih guma za osobna vozila, a vozačima… više »

EH, DA...

Stalni problemi s polovnim automobilima

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Tržište rabljenih automobila u Hrvatskoj suočava se s problemima transparentnosti budući da mnoga vozila imaju izmijenjenu kilometražu. Posljednje istraživanje carVerticala otkrilo je… više »

STVARNO?

Gdje bi trebli kupiti rabljeni auto?

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Europsko tržište rabljenih automobila daleko je od transparentnog jer mnoga vozila imaju vraćenu kilometražu i skrivena oštećenja. Iako se situacija razlikuje od države do… više »

STVARNO?

Smeđa vozila najčešće sudjeluju u nesrećama

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Iako većina ljudi misli da je sudjelovanje u prometnoj nesreći stvar loše sreće, najnovije istraživanje tvrtke za obradu podataka o automobilima carVertical pokazuje suprotno. Čini se… više »

SIGURNA VOŽNJA

Pet savjeta za sigurniju i odgovorniju vožnju

objavljeno prije 5 mjeseci

Cestovni promet i mobilnost ključne su karakteristike današnjeg suvremenog društva, no njegove prednosti često prate visoki troškovi donoseći, osim nepoželjnog ljudskog… više »

STVARNO?

Zimska vožnja plaši vozače

objavljeno prije 5 mjeseci

Zimska je sezona pred vratima, a s njom i brojni izazovi na cesti. Najnovije Goodyearovo istraživanje pokazalo je kako se mnogi vozači zimi osjećaju nesigurnima i zabrinutima za upravljačem.… više »

skrolaj na vrh