Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
KATASTROFA?

Pad prometa veći nego u Europi

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Potražnja za novim automobilima u Europi urušila se u travnju zbog mjera suzbijanja pandemije koronavirusa a pad u Hrvatskoj bio je veći od europskog prosjeka, pokazalo je u utorak… više »

TEŠKO...

Renault se bori za opstanak

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Renault bi mogao nestati ako u kratkom roku ne dobije pomoć u rješavanju problema koje je izazvala koronakriza, rekao je francuski ministar financija, izražavajući nadu da će europski… više »

GUME

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Goodyear je predstavio novu cjelogodišnju gumu Vector 4Seasons Gen-3, čime je dopunio svoju višestruko nagrađenu seriju cjelogodišnjih guma. Zahvaljujući brojnim… više »

KONCEPTI

Jaguar Land Rover predstavio Project Vector

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Jaguar Land Rover predstavio je novo konceptno vozilo, Project Vector, u sklopu tvrtke Destination Zero, nudeći svoju viziju autonomne, električne i povezane budućnosti za urbanu mobilnost.… više »

STRUJA

Renault je predstavio revolucionaran hibridni motor E-TECH

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Grupa Renault pojačava elektrifikaciju svoje palete novim hibridnim tehnologijama E-TECH, te je uz novi motor predstavila i nove modele s tim motorom - novi Renault Clio E-TECH, novi Renault… više »

SAVJETI

Ljeti na put s ljetnim, a ne zimskim gumama

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Ovo proljeće brojnim su se vozačima planovi za zamjenu zimskih guma ljetnima poremetili zbog izvanredne situacije te se sezona zamjene guma pomakla daleko u proljeće. Neki se vozači stoga… više »

RED DOT

Novi Peugeot 208 i Peugeot 2008 primili nagradu za dizajn

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Službeno je: novi kompaktni automobil Peugeot 208 i novi SUV Peugeot 2008 primili su nagradu Red Dot u kategoriji "Product Design". Oba Peugeot modela oduševila su međunarodni žiri… više »

SAVJETI

Kako dezinficirati automobil iznutra?

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Kako očistiti unutrašnjost automobila, odnosno dezinficirati ga? Jedna opcija je alkohol, ali on bi mogao oštetiti osjetljivije materijale poput kože. S njim možete očistiti… više »

COOL

Volkswagen e-BULLI

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Volkswagen gospodarska vozila prvi puta globalno predstavljaju e-BULLI, potpuno električno vozilo koje ima nultu emisiju. Opremljen komponentama pogonskog sustava najnovijih Volkswagenovih… više »

IZBOR

Novi Peugeot 208 je hrvatski automobil 2020. godine

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Peugeot 208 proglašen je 'Hrvatskim automobilom 2020. godine', po odluci Stručnog žirija Hrvatske automobilske udruge. Stručni žiri vrednovao je sva bitna svojstva nominiranih modela,… više »

SAZNAJEMO

Goodyear EfficientGrip Performance 2

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Na tržište je stigla nova Goodyearova ljetna guma EfficientGrip Performance 2, koja je na usporednim testovima oduševila svojom visokom izdržljivošću. Naime, u broju… više »

LOŠE...

Više od petine automobila ne prolazi tehnički

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Centar za vozila Hrvatske (CVH) zadužen je za sustav stanica za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila, te donosi važne odluke vezano uz to područje. Tako su najnoviji statistički podaci CVH… više »

OPREZNO

Koronavirus u automobilu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

U dnevnoj poplavi brojaka o širenju korona virusa u svijetu, pažnji su promakle činjenice koje omogućuju prenošenje zaraze. Ne spominju se cestovna vozila, a među njima… više »

COOL

Goodyearu uspjelo veliko tehnološko dostignuće

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Goodyear je kao prvi na svijetu napravio cjelogodišnju gumu za prvu opremu koja istodobno nosi simbol pahuljice (3PMSF) i ima klasu A za otpor kotrljanja na oznaci EU. To svjedoči o… više »

STRUJA

Honda Electric Vision

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Hondin Electric Vision provodi svoje dano obećanje da će svi modeli u Europi biti elektrificirani do kraja 2022. godine. Sljedeći korak na tom putu je predstavljanje potpuno električnog Honda… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh