Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
GOODYEAR

Goodyear u skladu s trendovima vožnje

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Početkom 2024. godine Goodyear će na proizvodima početi koristiti novu oznaku EV-Ready. Ta će oznaka biti postavljena na bočnu stijenku svih novih zamjenskih guma za osobna vozila, a vozačima… više »

EH, DA...

Stalni problemi s polovnim automobilima

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Tržište rabljenih automobila u Hrvatskoj suočava se s problemima transparentnosti budući da mnoga vozila imaju izmijenjenu kilometražu. Posljednje istraživanje carVerticala otkrilo je… više »

STVARNO?

Gdje bi trebli kupiti rabljeni auto?

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Europsko tržište rabljenih automobila daleko je od transparentnog jer mnoga vozila imaju vraćenu kilometražu i skrivena oštećenja. Iako se situacija razlikuje od države do… više »

STVARNO?

Smeđa vozila najčešće sudjeluju u nesrećama

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Iako većina ljudi misli da je sudjelovanje u prometnoj nesreći stvar loše sreće, najnovije istraživanje tvrtke za obradu podataka o automobilima carVertical pokazuje suprotno. Čini se… više »

SIGURNA VOŽNJA

Pet savjeta za sigurniju i odgovorniju vožnju

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Cestovni promet i mobilnost ključne su karakteristike današnjeg suvremenog društva, no njegove prednosti često prate visoki troškovi donoseći, osim nepoželjnog ljudskog… više »

STVARNO?

Zimska vožnja plaši vozače

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Zimska je sezona pred vratima, a s njom i brojni izazovi na cesti. Najnovije Goodyearovo istraživanje pokazalo je kako se mnogi vozači zimi osjećaju nesigurnima i zabrinutima za upravljačem.… više »

EH, DA... :)

Svaki peti Porsche star do 5 godina ima lažiranu kilometražu u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Studija ruši mit: Novi automobili također mogu imati vraćenu kilometražu Na hrvatskom tržištu rabljenih vozila, velika je potražnja za automobilima starosti između 3 i 5 godina.… više »

SAVJETI

Rizično je kupiti stari auto

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Kilometraža automobila vjerojatno je prva stvar koju kupci primijete prilikom traženja rabljenog vozila. Ipak ukupan broj prijeđenih kilometara može biti pokazatelj razine istrošenosti… više »

SAVJETI

Trebate privatni prijevoz? Evo ideje...

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

 Dodatne usluge poput one povremenog prijevoza postaju neizostavni dio ponude vezane za modernu turističku i prijevozničku industriju te doprinose općem gospodarskom prosperitetu.… više »

SAVJETI

Problemi s uvezenim automobilima

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Svaki dvanaesti rabljeni automobil u Hrvatskoj ima vraćenu kilometražu, što znači da vrijedi manje od svoje tražene cijene. Međutim, šanse za dobivanje vozila s izmijenjenim… više »

SAVJETI

Kako dobro kupiti polovan automobil?

objavljeno prije 3 mjeseca

Kupnja rabljenog automobila uvijek nosi rizik jer može biti teško utvrditi je li vozilo dobro održavano. Međutim, poznavanje nekih stvari o automobilima i korištenje zapisa o… više »

STVARNO?

Hrvati najčešće biraju hatchback automobile

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Različiti oblici karoserije automobila odražavaju različite potrebe. Neki vozači preferiraju manja hatchback vozila, dok se drugi odlučuju za prostranije opcije kao što su karavani ili… više »

STRUJA

Prelazak na električna vozila bit će mnogo teži nego što se to danas čini

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Zabrana novih automobila na fosilna goriva s motorima s unutarnjim izgaranjem od 2035. ambiciozan je plan. Broj novih registracija električnih vozila raste, a istočna tržišta zaostaju… više »

NEZGODNO

Novi problemi s automobilima

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Prošlog tjedna, hrvatski mediji pisali su o nadolazećoj zabrani izvoza vozila koja nisu sigurna za vožnju izvan Europske unije. Ova najava izazvala je zabrinutost među mnogim… više »

SAVJETI

Inovativna sjedalica koja alarmira ako dijete ostane samo u autu!

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Ljeto je vrijeme putovanja i otkrivanja novih destinacija, ali i vrijeme iznimno visokih temperatura. Vrućine su najopasnije za one najmanje - djecu. Pitate se zašto? Zato što… više »

skrolaj na vrh