Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako dezinficirati automobil iznutra?

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Kako očistiti unutrašnjost automobila, odnosno dezinficirati ga? Jedna opcija je alkohol, ali on bi mogao oštetiti osjetljivije materijale poput kože. S njim možete očistiti… više »

COOL

Volkswagen e-BULLI

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Volkswagen gospodarska vozila prvi puta globalno predstavljaju e-BULLI, potpuno električno vozilo koje ima nultu emisiju. Opremljen komponentama pogonskog sustava najnovijih Volkswagenovih… više »

IZBOR

Novi Peugeot 208 je hrvatski automobil 2020. godine

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Peugeot 208 proglašen je 'Hrvatskim automobilom 2020. godine', po odluci Stručnog žirija Hrvatske automobilske udruge. Stručni žiri vrednovao je sva bitna svojstva nominiranih modela,… više »

SAZNAJEMO

Goodyear EfficientGrip Performance 2

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Na tržište je stigla nova Goodyearova ljetna guma EfficientGrip Performance 2, koja je na usporednim testovima oduševila svojom visokom izdržljivošću. Naime, u broju… više »

LOŠE...

Više od petine automobila ne prolazi tehnički

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Centar za vozila Hrvatske (CVH) zadužen je za sustav stanica za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila, te donosi važne odluke vezano uz to područje. Tako su najnoviji statistički podaci CVH… više »

OPREZNO

Koronavirus u automobilu

objavljeno prije 19 dana

U dnevnoj poplavi brojaka o širenju korona virusa u svijetu, pažnji su promakle činjenice koje omogućuju prenošenje zaraze. Ne spominju se cestovna vozila, a među njima… više »

COOL

Goodyearu uspjelo veliko tehnološko dostignuće

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Goodyear je kao prvi na svijetu napravio cjelogodišnju gumu za prvu opremu koja istodobno nosi simbol pahuljice (3PMSF) i ima klasu A za otpor kotrljanja na oznaci EU. To svjedoči o… više »

STRUJA

Honda Electric Vision

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Hondin Electric Vision provodi svoje dano obećanje da će svi modeli u Europi biti elektrificirani do kraja 2022. godine. Sljedeći korak na tom putu je predstavljanje potpuno električnog Honda… više »

COOL

Goodyear predstavio najnoviju konceptnu gumu reCharge

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

U tvrtki Goodyear na temeljima prošlosti dužoj od 120 godina i bogatog iskustva zasnovan je vizionarski koncept gume reCharge, kojim se kroji budućnost električne mobilnosti. U gumi… više »

NOVOSTI

Dacia na struju

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Vjerujemo kako svi poznavatelji automobila znaju kako marka Dacia ima vrlo dobre prodajne rezultate u Europi, ali šefove te marke brine činjenica kako kasne s ponudom hibridnih i… više »

LOŠE...

Otkazan sajam automobila u Ženevi

objavljeno prije 1 mjesec

Švicarska kompanija Palexpo, organizator međunarodnog sajma automobila u Ženevi, obavijestila je proizvođače da je skup otkazan zbog straha od širenja zaraze koronavirusom,… više »

WOW!

Bill Gates naručio jahtu na vodik

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Bill Gates, drugi najbogatiji čovjek na svijetu ima 118 milijardi dolara pa ne čudi da je naručio izradu super jahte Aqua koja će za gorivo koristiti vodik i pogon na gorivne ćelije. Radi se… više »

MRCINE

Czinger 21C - revolucionarni hiperautomobil

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Hiperautomobil Czinger 21C snimljen je u mornaričkoj bazi Alameda u San Franciscu, Kalifornija. Radi se o revolucionarnom hiper automobilu Czinger 21C koji je tako pokazao neke od svojih… više »

COOL

Gradski prototip iz Spirija

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Ova vijest dolazi iz Kopenhagena u Danskoj od kuda je i tvornica Spiri koja je napravila ovaj prototip. Odnosi se na simpatično vozilo koje ima namjenu prije svega za grad. Premda izgleda kao… više »

MRCINE

Karma Pininfarina GT

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh