Žene nema prethodne stranice
EH, DA... :)

Kakvo tijelo zapravo vole muškarci i zašto?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Žene s figurom pješčanog sata privlačnije su muškarcima jer njihovo tijelo signalizira veću plodnost, mit je koji se širi od pradavnih vremena, još od prvih… više »

MA DA?

Grudnjaci su krivi za obješene grudi?

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Grudnjak je dio odjeće koji mnogim ženama radi probleme u životu - te nije udoban, žulja i vidi se, no ipak ga i dalje nose jer bi im trebao osigurati lijepe i čvrste grudi... što je… više »

EH, DA... :)

Najjače žene imaju najgori ljubavni život

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Samopouzdane i snažne žene idu kroz život uzdignute glave i nikad, ali baš nikad ne odstupaju od svojih stavova... a upravo je to razlog što imaju najgori ljubavni život.… više »

Je li PMS stvaran?
STVARNO?

PMS traži više kalorija nego inače - čak 300

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

PMS obično više utječe na muškarce nego na žene - one su navikle da nisu baš neke volje, a njihove "jače" polovice svaki puta se šokiraju kako je draga postala… više »

EH, DA... :)

3 razloga zašto inteligentne žene imaju problema s vezama

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Inteligentne žene dokazano imaju teškoće s vezama - nije lako pronaći muškarca koji je vrijedan njihove ljubavi i poštovanja. Naime, takvu ženu njene intelektualne… više »

BLJAK

5 mirisa koje muškarci ne mogu podnijeti

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju potpuno suprotan… više »

ZAPAMTITE!

5 karakteristika žena koje muškarci vole

objavljeno prije 1 mjesec

Savršena žena ne postoji, naravno, osim u mokrim muškim snovima, no svejedno nije loše znati koje su to karakteristike osobnosti koje muškarci najviše vole… više »

LOOL

45 savjeta za žene - iz pedesetih!

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Vremena se mijenjaju brže nego što mislimo - internetski magazin Bored Panda objavio je listu savjeta iz pedesetih koji su trebali pomoći ženi da pronađe idealnog supruga. Danas ti… više »

ZAPAMTITE!

Tri stvari koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Muškarac iz snova ne postoji - osim stvarno sretnim ženama kojima su se ostvarile sve maštarije. No, te se broje u promilima, i to ako... Stoga, treba biti pametan - ako ste… više »

LOVE BOMBING

Jeste li žrtva u vezi?

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Zaljubljenost vas potpuno preuzela, sigurni ste da ste pronašli osobu s kojom ćete provesti cijeli život i planirate budućnost zajedno... ali, nemate li možda osjećaj da nešto… više »

EH, DA... :)

Kakve žene muškarci jednostavno obožavaju?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Kada govorimo o muškarcima, oni su isti kao i žene - svaki je različit i ne privlači svakog muškarca jedno te isto, ali postoji nešto što ih sve jednako privlači,… više »

EHHH...

5 tipova žena koje muškarci izbjegavaju

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Ljubav je čudna stvar - sjetite se samo koliko ste vidjeli parova koji, prema vašem shvaćanju svijeta, nikako ne bi trebali biti zajedno? Recimo, prelijepa žena i... fino rečeno,… više »

WOW!

Dan bez grudnjaka - svake godine oduševljava :)

objavljeno prije 2 mjeseca

Dan bez grudnjaka ne služi samo muškarcima za liječenje (kako kažu, pogled na ženske grudi ima upravo takav učinak), već je dio cijelog mjeseca listopada posvećenog podizanju… više »

HE HE

4 stvari koje muškarci skrivaju

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od okoline. Trebali biste znati da muškarci… više »

EH, DA...

Žene su sve nesretnije, evo i zašto

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Sve smo više ovisni o pametnim telefonima, a društvene mreže poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i ostalih uzele su danak… više »

skrolaj na vrh