Žene nema prethodne stranice
HMMM...

Žitarice za doručak u obliku maternice

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Jedinstvene žitarice za doručak pod nazivom Period Crunch inspirirane su menstruacijom i imaju za cilj podići svijest o izostanku razgovora o menstruaciji kod kuće. Svaki komadić ovih… više »

ZANIMLJIVO :)

Što VI možete učiniti da zaustavite menstrualno siromaštvo?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Obilježavanje Dana menstrualne higijene i dalje je prijeko potrebno iako smo već u 2022. Godini i okruženi tehnologijom koja nam olakšava svakodnevni život. Ovaj dan posvećen je… više »

MAJČIN DAN

Iznenadi mamu poklonom i porukom na kućni prag

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Vjerujemo da je misija koja dolazi iz bio&bio povodom Majčinog dana, podudarna s našom: želimo izmamiti mamama najveći osmijeh na lice. To ćemo sigurno i ostvariti posebnim znakom… više »

STVARNO?

Zanimljivosti o menstruaciji

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Održivi stil života postao je jedan od najvažnijih svjetskih trendova. Žene su većinom zaslužne za pokret održivosti kojim izražavaju zabrinutost za okoliš, a značajnu ulogu igraju… više »

ZNATE LI?

Kako stres utječe na zdjelično dno?

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Zdjelično dno zaslužuje više pažnje i pohvala nego što mu pridajemo. Ono olakšava vaginalni porod, čini seks ugodnim i omogućuje orgazam, ali djeluje i kao nevjerojatno… više »

ENDOMETRIOZA

Mjesec svjesnosti o endometriozi

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Ožujak je mjesec svjesnosti o endometriozi, stoga je ovo pravi period kada bismo svi trebali saznati nešto više o ovoj bolesti o kojoj se vrlo malo zna, a istovremeno se sve… više »

EHHH...

Sve se uvijek uroti protiv žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Rodni stereotipi su stvarno glupa stvar, pa je tako ideja da su muškarci sami po sebi briljantniji bila najviše ukorijenjena u zemljama za koje se smatra da ih obilježava… više »

MMMM ;)

Lakši porod uz seks igračke

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Dok ste trudni seks je vjerojatno posljednja stvar na vašem popisu, ali može biti i prva stvar na popisu! Budući da je seks uzrok vaše trenutne situacije, bilo bi glupo… više »

ENDOMETRIOZA

Zašto žene čekaju 8 godina za dijagnozu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Još jedan Mjesec osviještenosti o endometriozi je ispred nas, posvećen poremećaju od kojeg boluje jedna od deset žena. Mnoge pate u tišini, ne znajući što im se… više »

STVARNO?

Četiri razloga zbog kojih ćete zavoljeti PMS

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Svaka osoba koja ima menstruaciju ima poseban odnos sa svojim menstrualnim ciklusom. Često taj odnos nije najugodniji. PMS, ili predmenstrualni sindrom, može doći s mnoštvo neugodnih… više »

PRIJATELJICA

Valentinovo se vrti oko ljubavi

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Ženska prijateljstva su oduvijek složena. Bez obzira na to, žene su uvijek sklonije ženskom prijateljstvu - u kojem mogu graditi i njegovati odnos te dijeliti svoju intiminu. Gotovo svakoj… više »

LJEPOTA

Q10 Power noćni serum protiv bora

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Kvalitetan san od vitalnog je značaja za naše raspoloženje, zdravlje i kožu. Iako se nama možda čini da naše tijelo odmara kao i mi, dok spavamo, u tijelu se odvijaju važni… više »

SAVJETI :)

Jednostavno povećajte grudi na prirodan način

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Možemo mi pričati što želimo, no velike grudi su vrlo poželjna stvar, kako muškarcima tako i samim ženama, što možemo najbolje vidjeti po broju kometara i raspravi na… više »

sj

Ziggy Cup 2 rješava ženske probleme

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Prije nekoliko godina INTIMINA je lansirala Ziggy Cup, prvu višekratnu menstrualnu čašicu za koja se može nositi i tijekom seksa. Ziggy Cup je postavila novi standard za… više »

STVARNO?

Što zapravo privlači žene?

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Žene u muškarcu traže dobar smisao za humor, budući da je čak osam od 10 žena tu karakteristiku istaknulo kao najprivlačniju. Kao drugu najpoželjniju osobinu, 75 posto žena navelo je… više »

skrolaj na vrh