Žene nema prethodne stranice
SAVJETI :)

Žene nemojte ni pokušavati promijeniti...

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Parovi ponekad ostaju zajedno zbog jednog čudnog interesa - naime, oni u svom partneru "vide potencijal" koji im se sviđa, pa će ga pokušati promijeniti. Naravno, ovo je češći… više »

ZANIMLJIVO

Kakve informacije traže žene na prvom spoju

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Prvi spoj treba iskoristiti na najbolji način, pa tako muškarci traže "ono nešto" u ženi što će ih privući da je pozovu na drugi spoj, no žene su u potrazi za -… više »

Po jutru se dan poznaje / Pexels
MA DA?

S kim žene najbolje spavaju?

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Žene se bolje naspavaju kada dijele krevet sa psom, nego kada spavaju kraj muškarca, pokazali su rezultati jednog zanimljivog istraživanja. U istraživanju su sudjelovale 962… više »

STVARNO?

Najsretnije su - neudane žene bez djece?!

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Neudane žene bez djece najsretnija su skupina ljudi i puno je vjerojatnije da će živjeti dulje od žena u braku i žena koje moraju odgojiti djecu, tvrdi profesor Paul Dolan.. "Najnoviji dokazi… više »

ZAPAMTITE!

5 razloga zašto patite za bivšim

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Prekidi bilo koje vrste mogu biti teški i bolni. U idealnom slučaju, okrenuti novi list i izliječiti se od emocionalnih rana koje dolaze iz romantične veze dobro i zdravo za… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZANIMLJIVO :)

Čudne stvari koje se događaju nakon seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Seks, bez obzira na to kako ga prakticirate, fizički čin koji uključuje cijelo tijelo i da vaše tijelo može reagirati na neobične načine. Stručnjaci su za… više »

ZANIMLJIVO :)

Što je ženama najvažnije kod muškaraca?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Kada dođete u određene godine, postaje vam nebitno ima li vaš muškarac savršeno tijelo, već žudite za nečim drugim. Jednostavno je. Žene od muškarca najviše… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o vagini u koje trebate prestati vjerovati

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Mitova o seksu ima kao u priči, a neke od njih otkriva ginekologinja dr. Jen Gunter - preciznije, demistificira zablude o vagini koje mogu biti štetne jer nas navode da mislimo… više »

sre?a radost
MA DA?

5 razloga zašto su solo žene sretnije

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Žena može biti što želi, barem u današnje doba, a prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji 2017. više od 60 posto ih želi biti samo. Rezultati su pokazali… više »

MA DA?

Kakvi su muškarci bolji za brak

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Partnere odabiremo prema samo nama poznatim kriterijima, a jedno je finsko istraživanje odlučilo proučiti stvar iz evolucijske perspektive... i otkrili su da inteligencija partnera… više »

MA DA?

Žene najbolje spavaju uz - psa?!

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Muškarci se vole hvaliti kako su najbolje društvo ženi u krevetu, no zapravo nisu ni izbliza u pravu - istraživanje je pokazalo da žene bolje spavaju kada je s njima pas. Nakon… više »

SLIJEDITE IH

Tri osobine uspješnih žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Žene su obično nešto povučenije i tiše, pa kad naletite na neku koja nije takva, obično je zapamtite bez imalo muke - naime, radiada pogledate uspješne ljude oko vas, one… više »

FORA

5 savjeta iskusnijih žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Žene u dobi između 50 i 65 godina su puno sretnije od žena u 20-ima, štoviše, tvrde da nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom. … više »

MYTHBUSTERS

Muškarci zapravo žele ovakve žene...

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Muškarcima je kod žena najbitniji izgled - ili je barem tako predstavljeno u javnosti i na društvenim medijima, no ako mislite da je to istina, prevarile ste se. Naime,… više »

MA DA?

5 razloga zašto su žene sretnije kad su same

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Žene koje su same definitivno su sretnije od onih u vezama, pokazalo je zanimljivo istraživanje čiji su rezutati iznenadili stručnjake. Naime, društvo i dalje takve žene sažaljeva i,… više »

skrolaj na vrh