Žene nema prethodne stranice
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZANIMLJIVO :)

Čudne stvari koje se događaju nakon seksa

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Seks, bez obzira na to kako ga prakticirate, fizički čin koji uključuje cijelo tijelo i da vaše tijelo može reagirati na neobične načine. Stručnjaci su za… više »

ZANIMLJIVO :)

Što je ženama najvažnije kod muškaraca?

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Kada dođete u određene godine, postaje vam nebitno ima li vaš muškarac savršeno tijelo, već žudite za nečim drugim. Jednostavno je. Žene od muškarca najviše… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o vagini u koje trebate prestati vjerovati

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Mitova o seksu ima kao u priči, a neke od njih otkriva ginekologinja dr. Jen Gunter - preciznije, demistificira zablude o vagini koje mogu biti štetne jer nas navode da mislimo… više »

sre?a radost
MA DA?

5 razloga zašto su solo žene sretnije

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Žena može biti što želi, barem u današnje doba, a prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji 2017. više od 60 posto ih želi biti samo. Rezultati su pokazali… više »

MA DA?

Kakvi su muškarci bolji za brak

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Partnere odabiremo prema samo nama poznatim kriterijima, a jedno je finsko istraživanje odlučilo proučiti stvar iz evolucijske perspektive... i otkrili su da inteligencija partnera… više »

MA DA?

Žene najbolje spavaju uz - psa?!

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Muškarci se vole hvaliti kako su najbolje društvo ženi u krevetu, no zapravo nisu ni izbliza u pravu - istraživanje je pokazalo da žene bolje spavaju kada je s njima pas. Nakon… više »

SLIJEDITE IH

Tri osobine uspješnih žena

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Žene su obično nešto povučenije i tiše, pa kad naletite na neku koja nije takva, obično je zapamtite bez imalo muke - naime, radiada pogledate uspješne ljude oko vas, one… više »

FORA

5 savjeta iskusnijih žena

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Žene u dobi između 50 i 65 godina su puno sretnije od žena u 20-ima, štoviše, tvrde da nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom. … više »

MYTHBUSTERS

Muškarci zapravo žele ovakve žene...

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Muškarcima je kod žena najbitniji izgled - ili je barem tako predstavljeno u javnosti i na društvenim medijima, no ako mislite da je to istina, prevarile ste se. Naime,… više »

MA DA?

5 razloga zašto su žene sretnije kad su same

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Žene koje su same definitivno su sretnije od onih u vezama, pokazalo je zanimljivo istraživanje čiji su rezutati iznenadili stručnjake. Naime, društvo i dalje takve žene sažaljeva i,… više »

HE HE

Žene su jače od muškaraca

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Žene žive dulje od muškaraca, to je svima poznato, a nedavno su danski znanstvenici ustanovili da je ženski spol otporniji i jači od muškog i kada je posrijedi preživljavanje u… više »

EHHH...

Usamljenost nas tjera na neoprezno ponašanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Usamljenost nije dobra - OK je biti solo, štoviše, takve su žene sretnije nego ostale, no kad to poprimi drastične razmjere, počinjemo očajavati i raditi ne baš… više »

SAMO HRABRO!

Kako podržati druge žene?

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

U muškom svijetu žene bi se trebale više držati zajedno, jer veće su šanse da će žene koje podržavaju druge žene uspjeti. I to nije mit! Stoga, evo osam savjeta kako to… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci vole kod žena?

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Muškarci imaju neke svoje ideje kad je u pitanju savršena žena, no temeljem velikog broja istraživanja može se izvući nekoliko karakteristika koje su im uvijek na prvom mjestu:… više »

HE HE

5 koristi od odbacivanja grudnjaka

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Grudnjaci su postali potpuno normalan dio ženske garderobe i danas gotovo svaka žena nosi grudnjak i vjeruje da tako pridonosi držanju i zdravlju. Ipak, ponekad je dobro 'zaboraviti grudnjak'… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh