Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i Fata na pecanju

objavljeno prije 12 sati i 21 minutu

Mujo poveo Fatu na pecanje, pa kad su stigli do rijeke on sve pripremi, zabaci udice, sjedne na stolac i otvori pivo. Fata se muva okolo i ubrzo joj postane dosadno, pa uzdahne i upita: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i istina

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Mali Mujica sjedi u školi i dosađuje se, kad učiteljica počne ispitivanje: - Djeco, 'ko će m' reć' šta je to demokracija? Mujica digne ruku, a učiteljica ga prozove: - Rec' ti,… više »

VIC DANA

Mujo i zdravstveni problemi

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Muju uletava doktoru u ordinaciju i odmah s vrata se požali: - Doktore, bolan, pomagaj.... natekla m' ćuna, šta da radim? Doktor pogleda, zamisli se i dosjeti: - Sl'šaj, Mujo,… više »

VIC DANA

Mujo i računi za struju

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Mujo zasjeo u kuhinju, otvara račune i slaže na hrpu, kad odjednom glasno opsuje i baci šalicu s kavom prema Fati. Fata se jedva izmakne i upita prestrašeno: - Mujo, bolan, koj'… više »

VIC DANA

Mujo i šeik

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Mujo sretne šeika na čaršiji, pa sjednu oni na meze i Mujo se nakon nekog vremena pohvali: - Moj frajeru, ja ti imam deset sinova... još jedan i cijeli nogometni tim!… više »

VIC DANA

Mujo na pregledu

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Mujo dolazi sav zabrinut kod doktora, pa ga ovaj pošalje na hrpu pretraga. Kad su došli rezultati, sjednu oni u ordinaciju pa Mujo potiho upita: - Doktore, š'a m' je?… više »

VIC DANA

Fata i pijani Mujo

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Mujo došao kući pijan k'o letva, uvalio se u krevet do Fate pa ispali veselo: - Fato, bona, baš nam je pravo dobro! Fata ljutito odvrati: - Teb' more bit' i je... al' men' je… više »

VIC DANA

Mujo, Fata, ljubav i seks

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Mujo napokon odveo Fatu u krevet i nakon dugog seksa leži i puši, kad mu se Fata privije i mazno kaže: - Mujo, bolan, jel' ti mene voliš? Mujo je pomiluje po kosi: -… više »

VIC DANA

Mujo i novi lijekovi

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Mujo ulazi u apoteku, gleda iza pulta na sve strane, pa stane u red i kad je došlo do njega, upita farmaceuta: - Imate l' sat? Ovaj se zbuni: - Kak'i sat, čo'eče, ovo je apoteka?! Mujo… više »

VIC DANA

Fata i šetnja s Mujicom

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Fata se sredila, obukla i Mujicu i krenula u šetnju čaršijom. Nakon nekog vremena nalete oni na njenu jaranicu Habibu, zgodnu i dotjeranu. Pozdrave se one, pa Fata reče Mujici:… više »

VIC DANA

Mujo i pokušaj uvaljivanja

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Mujo se uvali Fati u krevet u sitne sate pa joj mazno kaže:  - Fato.... nemam gaće...?! Fata ga odgurne i okrene se na drugu stranu: - Pust' me da spavam, opra'ć' t' jedne ujutru... više »

VIC DANA

Mali Mujica i nezgodni pandur

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Mali Mujica piše poruke po zgradi, kad iza ugla naleti pandur i odmah ga zgrabi za uho i odvede u haustor: - Šaraš fasade, a?! Dooobro, majstore, kako t' je ime? Mujica… više »

VIC DANA

Plavuše i to...

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Pričaju dvije plavuše:- Jesi li čula da je našeg dimnjačara pregazio auto?- Strašno! Više nismo sigurni ni na krovu! … više »

VIC DANA

Vicevi za lakši ulazak u Novu godinu

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Ulazi mladić u knjižaru i pita:- Imate li novogodišnje čestitke na kojima piše: Mojoj jedinoj ljubavi?Prodavačica se osmjehne:- Svakako, izvoliteMladić mrtav hladan zatraži:-… više »

VIC DANA

Mujo i doček Nove godine

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Mujo i Haso odlučili dočekati Novu godinu obližnjoj kafani s jaranima, pa zasjeli i pravo se zarakijali. Nakon što su satrali prvu litru, Haso upita: - Mujo, jarane, šta je… više »

skrolaj na vrh