Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Nedostatak viceva o malom Mujici

objavljeno prije 18 sati i 36 minuta

Sjede Mujo i Haso u kafani, pa se Haso sjeti: - Mujo, bolan, što nema više nekih dobrih viceva o malom Muj'ci?! Mujo odmahne glavom: - A sl'šaj, završio je školu! više »

VIC DANA

Plavuša s novim autom

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Sretne plavuša frendicu u gradu pa je pozove na kavu da se dobro ispričaju. Sjele one na terasi kafića pa je frendica upita: - Priča se da imaš novog frajera?… više »

VIC DANA

Plavuša i problemi s autom

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Plavuša krene na vožnju s frendicom i odjednom se začuje neki prasak... plavuša izađe van i odmah se vrati u auto i uzdahne:  Plavuša uzdahne: - A možda je… više »

VIC DANA

Kad plavuša ode sama u kino...

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Plavuša odluči otići u kino i nakon što je film završio, sretne frendicu pa sjednu na kavu i ova je upita: - Onda, kako je bilo u kinu? Plavuša slegne… više »

VIC DANA

Fata trenira novog psa

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Fata trenira novog psa, a Mujo je gleda sa strane i zeza ju: - Fato, bona, ne v'dim baš da te sluša... Fata se okrene prema njemu: - Ne brin' ti ništa, tako je bilo i s tobom.... više »

VIC DANA

Plavuše i križaljke

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Dvije plavuše uhvatile se križaljke, pa će jedna: - Uff... ovo je baš teško.. pribor za jelo, tri slova?! Druga se nasmije: - E baš si plavuša...… više »

Morgan Freeman kao Bog  u
VIC DANA

Mujo razgovara s Bogom

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Mujo hoda po cesti i naleti na Boga. Pogledaju se pa mu se Bog obrati: - Mujo, pazio sam te, evo si dogurao do šezdesete, sad ti moram ipak dati neku bolest, ne možeš tako zdrav… više »

VIC DANA

Plavuša je zbunjena

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Plavuša sjedni na kavi i neki je tip krene muvati, pa joj se pohvali: - Znate, ja sam plastični kirurg! Plavuša ga dobro zagleda i odgovori: - Jao, a stvarno izgledate kao… više »

VIC DANA

Mujin psihijatar

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Muju poslalo psihijatru, pa on nakon pregleda sjedne u kafanu i priča Hasi: - I tako t' mene poslalo psihijatru... Haso klime: - Jašta, bolan, i mene... šta je teb' pit'o? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo pita pandura...

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Mujo zaustavi auto i pita pandura: - Mogu'l se ja tu parkirat'? Pandur ga odbije: - Jok! Mujo se uzruja: - A šta je sa svim ovim autima tu? Kako su se oni parkirali? Pandur slegne… više »

VIC DANA

Mujo gleda nogomet

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Mujo gleda utakmicu sa Hasom pa ga pita: - Haso, bolan, šta s' to juniori i seniori? Haso ga pogleda ispod oka: - Mujo, bolan, junior je kad si mlad ko june, a senior, mator i senilan! više »

VIC DANA

Mujo i doktori

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Dođe Mujo kod doktora i sve ga nešto muči: - Doktore, tu me nešt' boli, dole tu oko rebara... Doktor ga pogleda i upita: - Mujo, bolan, jel' ti još piješ? Mujo se… više »

VIC DANA

Plavuša i savjeti... mamini, naravno

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Frendica pozvala plavušu na kavu jer zna da je nešto muči, pa se nakon par uvodnih rečenica plavuša požali: - Eh, gdje mi je bila pamet, trebala sam slušati… više »

VIC DANA

Cura u šetnji s dečkom

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Cura se nađe s dečkom u gradu i počnu oni šetati zajedno, pa je on odluči nešto pitati: - Ovaj, čisto da te pitam, jel' te mama pitala kamo ideš i s kim? Cura slegne… više »

VIC DANA

Fata i Mujin dug...

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Mujo navalio na Fatu, danima je gnjavi da izađe s njim pa ju nazove po stoti put, a Fata ga upita: - Mujo, bolan, rec' ti meni, al' ono, pravo iskreno - kol'ki ti dug? Mujo ispali k'o iz… više »

skrolaj na vrh