Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Fata i Mujo u kazalištu

objavljeno prije 5 sati i 53 minute

Fata natjerala Muju da je vodi u kazalište, pa se on počne buniti već nakon desetak minuta da mu je dosadno. Fata ga ušutkuje, a on i dalje po svom pa se počnu svađati ispod… više »

VIC DANA

Mali Mujica na selu

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Mali Mujica došao kod babe na selo za vikend, i čim se uvalio u fotelju izvadi mobitel i namršti se za koji tren, pa upita: - Baba, ima l' vajfaj? Baba ga pogleda ispod oka i… više »

VIC DANA

Mujo u dućanu

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Mujo ode u dućan u nabavku, pa nakon par minuta dođe na kasu s kolicima. Istovari sve, pa kad je prodavačica otkucala robu, nasmije mu se široko i upita ga: - Još nešto?… više »

VIC DANA

Mujo i pandur

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Muju zaustavi policija zbog prebrze vožnje i počne mu uzimati podatke. Krenu oni s imenom i prezimenom pa adresom, da bi ga na kraju pandur upitao: - Doobro... a šta radiš u… više »

ruke dr
VIC DANA

Mujo i zaljubljenost

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Mujo i Fata šetaju čaršijom držeći se za ruke i nakon nekog vremena sjednu na kavu, pa kad se Fata ode osvježiti na WC, konobarica se obrati Muji: - Svaka vam čast, gospod'ne,… više »

VIC DANA

Mujo na Fejsbuku

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Mujo se registrirao na Fejs i nakon par dana skonta kako sve radi, pa se krene dopisivati. Nakon par minuta Fati stiže poruka: - Ej, đe s', š'a ima, š'a se radi? Fata se zbuni,… više »

dijete ra?unalo
VIC DANA

Mali Mujica, Habiba i kompjuter

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Stara Habiba došla kćeri Fati u posjetu, pa čuva unuka ujutro dok su Mujo i Fata na poslu. Mali Mujica dograbio kompjuter i igra se, pa ga baba upita: - A šta t' je to, sinko?… više »

VIC DANA

Mujo gastarbajter

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Mujo se zaposlio u Njemačkoj i nakon godinu dana na baušteli odluči iskoristiti par dana godišnjeg za posjet obitelji kod kuće. Nazove on burazera Ibru prije puta i upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i poslušna Fata

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Mujo i Haso zasjeli u kafanu, pa nakon par rakijica krene razgovor o ženama. Haso se žali na svoju Habibu, kad će Mujo: - Men' ti moja Fata pravo sluša! Haso ga pogleda ispod oka: -… više »

VIC DANA

Mujo i ljubimci

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Mujo uđe u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač pita: - Mogu'l pomoć', što treba? Mujo klimne: - Sprej protiv buha… više »

VIC DANA

Mujo i prava ljubav

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Mujo i Haso sjeli na piće, pa nakon par rakijica upita Haso: - Mujo, bolan, vjeruješ li ti u ljubav na prvi pogled? Mujo klimne: - Jašta, jarane! Haso se iznenadi: - Stvarno?… više »

VIC DANA

Fata i prometna nesreća

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i novine, kad eto ti Fate iz grada. Brzo ga pozdravi i ode u kuhinju, pa izađe za sat vremena s vrućim burekom i stavi ga pred Muju. On je zahvalno pogleda, a ona… više »

VIC DANA

Mujo i pivo sa zetom

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Mujo se ranije vratio kući i uleti u dnevnu, kad se tamo njegova kćer Habiba igra s vibratorom. Mujo se zgrozi, a ova krene kroz suze: - A šta ć' drugo, babo... vid' me, ni'ko me neće… više »

VIC DANA

Mujo i posuđivanje auta

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Mali Mujica uđe u dnevnu, sjedne do Muje i zagrli ga: - Babo, bolan, mogu l' večeras uzet' kola? Mujo ga pogleda ispod oka: - Opet?! Dobro, mali, a za šta teb' služe noge? Mujica se… više »

VIC DANA

Naramak viceva za Dan žena

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Mujo i Haso zasjeli u kafanu na Dan žena, pa nakon treće rakije pita Haso Muju: - Mujo, jarane, šta si uz'o Fati za Dan žena? Mujo slegne ramenima: -  A šta b' joj uz'o...… više »

skrolaj na vrh