Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo majstor seksa

objavljeno prije 1 sat i 2 minute

Ulovio Mujo novu žensku, doveo je kući i guzi je guzi.., a ona vrišti dahće viče: - To, to, bravo majstore ! ... Traje to dva, tri dana, pa kad je Mujo skočio do trafike po… više »

VIC DANA

Mujica na moru

objavljeno prije 1 dan

Malog Mujicu babo odveo na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na… više »

VIC DANA

Kad Fata ode od kuće...

objavljeno prije 2 dana

Dođe Mujo kući pijan u sitne sate i krene po još jedno pivo u frižider prije spavanja, kad na frižideru poruka od Fate: - Mujo, ovo ne funkcionira, dosta mi je, ot'šla sam kod… više »

VIC DANA

Kako Mujo prosi Fatu u kafani

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Mujo zasjeo za šank u kafani i reda rakijice jednu za drugom i nakon nekog vremena već se dobro napio, ali naručuje i dalje, pjeva i razgovara s gostima. Nakon nekog vremena počne… više »

VIC DANA

Mujino zavođenje Fate

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Sjednu Mujo i Fata na klupi u parkiću, pa Mujo nabaci zavodničku facu i dubokim glasom upita Fatu: - Fato, bona, vidiš one zvijezde? Fata umilno odgovori - Vidim! Mujo nastavlja: - A… više »

VIC DANA

Baka u dućanu

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Baka uđe u dućan u Bosni i s vrata ispaljuje prodavačici: - Daj mi, curo, jedan Jadro keks, jedan litar soka od narance, kilu šećera i kutiju cigara! Prodavačica sve stavi na pult i… više »

VIC DANA

Muji problemi u krevetu

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Mujo se kasno vraća kuci, ulazi u krevet i počne da se gura uz Fatu... - Mujo, bolan - kaže mu Fata - trenutno ne mogu... Mujo uzdahne na glas: - Ma šta vam je danas, kao da ste se sve… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo zabrine Fatu...

objavljeno prije 7 dana

Mujo dođe s posla kasnije nego inače, a na vratima ga već čeka Fata sa zabrinutim izrazom lica. Kad ga je ugledala, zagrli ga i veselo ispali: - Joo, što mi je drago da te vidim! Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i bik... i krava... i Fata

objavljeno prije 8 dana

Mujo odvede kravu kod bika i Fata mu se odlučila pridružiti. Kad su stigli, puste kravu u obor k biku i naslone se na ogradu. Kad je bik napokon navalio na kravu, Fata se počne… više »

VIC DANA

Kad Mujo smišlja poze u seksu

objavljeno prije 9 dana

Mujo i Fata uvale se u krevet i počeli se lagano maziti, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, 'ajmo isprobat onu pozu 69? Mujo se zamisli pa ispali: - Slušaj, bona, to ć'mo… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo ima problema u seksu

objavljeno prije 10 dana

Zalegli Mujo i Fata u krevet, a od akcije ni traga ni glasa - Fata lista ženski magazin, Mujo sportske stranice novina, pa se Fata  okrene Muji i kaže mu prijekornim… više »

VIC DANA

Plavuša i novi prijatelj

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Plavuša se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi. Izvela onda djecu na igru tijekom velikog odmora, kad ono svi trče za loptom, uživaju, a jedan dječak stoji sam...Nakon… više »

VIC DANA

Mujo ufatio curu na moru

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Mujo krenuo na more raditi na baušteli, pa nakon par dana u obližnjem restorančiću upozna konobaricu Fatu. Svidjela se Fata Muji, pa se on potrudi oko nje i izvede je napokon nakon par… više »

VIC DANA

Kad Fata rješava Mujine probleme

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Mujo i Fata legli spavati, no Mujo se stalno prevrće u krevetu i uzdiše, pa negdje oko ponoći skoči Fata iz kreveta i reče: - Dobro Mujo, pa koji ti je vrag noćas, stalno se… više »

VIC DANA

Mujo kao žrtva prevare na internetu

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Sjedni Mujo u kafani i tužne face surfa po mobitelu, pa ga Haso upita: - Š'a je, bolan, š'a s' se smrk'o? Mujo uzdahne: - Ma, izgleda da me prevarilo na… više »

skrolaj na vrh