Rukomet nema prethodne stranice
RUKOMET

Rukometni turnir SEHA – Final 4 Gazprom lige

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

U tijeku su završne pripreme za veliki rukometni spektakl koji će se od petka do nedjelje (4. do 6. rujna) održati u Zadru. Dvorana Krešimira Ćosića ugostit će rukometni turnir… više »

EP 2016

Hrvatska osvojila broncu na EP u rukometu

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je broncu na Europskom prvenstvu u Poljskoj. U utakmici za treće mjesto pobijedili su Norvešku s velikom prednošču 31:24, iako kroz… više »

LOVICA

Tele2 i Hrvatski rukometni savez potpisali novi sponzorski ugovor

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Mobilni operater Tele2 i Hrvatski rukometni savez (HRS) danas su potpisali novi ugovor o sponzorstvu za razdoblje od sljedeće tri godine, a to je nastavak uspješne suradnje koja traje… više »

EHH ...

Hrvatska izgubila broncu od Španjolske

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska je, nakon tri uzastopne bronce na velikim natjecanjima, osvojila drvenu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon poraza od Španjolske 28:29. Goluža je ostao na tri… više »

EP U RUKOMETU

Hrvatska izgubila od Danske i igra za broncu

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska će opet igrati za broncu, a domaćini Danci dobili su priliku obraniti zlato, kratak je rezime dramatične utakmice. Danci su otvorili bolje, mi smo se brzo vratili i dobili… više »

EP U RUKOMETU

Hrvatska u polufinalu EP u rukometu

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska je ušla u polufinale Europskog prvenstva u rukometu u Danskoj pobijedivši u odlučujućoj utakmici drugog kruga Poljsku rezultatom 31:28. Poljaci su u prošlom kolu… više »

TO!

Kauboji razvalili Rusiju

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska je iskalila bijes zbog poraza od Francuza nad Rusima, koji su jednostavno naletjeli u krivom trenutku. Krenulo je s 4:0 i nakon toga je sve išlo u jednom smjeru. Do… više »

EH, DA ...

Francuzi opet pobijedili Hrvatsku

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Francuska je ponovno pobijedla Hrvatsku na velikom natjecanju, tako da je naša pobjeda na zadnjem svjetskom prvenstvu potonula u zaborav. Igrali smo sjajno prvo poluvrijeme, stalno… više »

EP U RUKOMETU

Kauboji teško protiv Crne Gore

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Hrvatska je pobijedila Crnu Goru 27:22 i osigurala ulazak u drugi krug natjecanja na EP u rukometu, i to je sve što treba znati o ovoj utakmici. Da nije bilo Alilovićevih 16 obrana,… više »

EP U RUKOMETU

Hrvatska zgazila Bjelorusiju na otvaranju EP

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Nešto više od pet minuta trajala je zbunjenost naših igrača u otvaranju EP-a u prvoj utakmice skupine D u Kopenhagenu protiv Bjelorusije, no na kraju su ostvarili najveću… više »

EHH ...

Kauboji na EP bez Lackovića

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Blaženko Lacković umjesto na Europsko prvenstvo u rukometu odlazi na pripreme svog kluba, zdravog koljena, no to nije smetalo Slavku Goluži da se odrekne njegovih usluga koristeći upravo… više »

WOW

Španjolci ponizili Dance u finalu i postali prvaci svijeta

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Španjolska je prvak svijeta u rukometu, i to nevjerojatnom predstavom u finalu. Domaćini su do finala izgubili samo jednu utakmicu, od nas u skupini, no nakon toga su igrali sve bolje,… više »

31:26

Hrvatska pregazila Slovence za broncu

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Hrvatska opet ima broncu, ukletu broncu koja u zadnje vrijeme stalno krasi vitrine Saveza. Slovenija nije dorasla Kaubojima, pa ostaje žal što smo s Dancima morali igrati u polufinalu,… više »

OSVETA

Danska pregazila Kauboje i otišla u finale

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Danci su europski prvaci u rukometu, a pokazali su da imaju velike šanse postati i svjetski nakon što su u polufinalu pregazili Hrvatsku 30:24.  Danci su poveli na samom… više »

BRAVO!!!

Fantastična pobjeda nad Francuzima

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Hrvatska je napokon pobijedila Francusku koja nas već godinama redovito zaustavlja na putu prema medaljama zlatnog sjaja na svim mogućim natjecanjima. Fantastično koncentrirano, zrelo i… više »

skrolaj na vrh