Hi-tech
NOVOSTI

Rakuten Viber predstavlja funkciju Izdvojeno

objavljeno prije 28 dana i 14 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih komunikacijskih platformi u svijetu, otkriva novo osvježenje aplikacije. Funkcija Izdvojeno stavlja veći naglasak na otkrivanje izdvojenih lokalnih sadržaja.… više »

NOVOSTI

Kingston obnovio asortiman microSD i SD kartica s dodatkom Canvas Select Plus

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

NOVOSTI

Novi AOC Q27T1 monitor potpisuje Porsche F.A.

objavljeno prije 1 mjesec

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A… više »

SAZNAJEMO

HT uslugama oglašavanja na internetu olakšava poslovanje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hrvatski Telekom, kao predvodnik digitalizacije Hrvatske, kontinuirano traži načine kako svojim korisnicima u privatnom i poslovnom segmentu olakšati poslovanje. Nova ponuda za… više »

Hoće li nova saznanja išta promijeniti? / Pixabay
LOVA

Facebook plaća kazne za Cambridge Analyticu

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Facebook je pristao platiti kaznu od 500.000 funti zbog kršenja zakona o zaštiti podataka u vezi konzultantske tvrtke Cambridge Analytica, objavio je u srijedu britanski… više »

MOLIM?!

Hrvatima internet - ne treba?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Nedavno objavljena Sektorska analiza zagrebačkog Ekonomskog instituta te podaci Indeksa digitalnog gospodarstva i društva (DESI) Europske komisije pokazuju da čak 21 posto građana… više »

NOVOSTI

Kingston Digital predstavio novi KC600 SATA SSD

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

USKORO

Xiaomi Mi TV 5 postavlja novi standard za jeftine televizore

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Dolaskom Xiaomi TV 5 označava se kraj Xiaomi TV 4 serije od 2017. do danas. Prema službenom opisu tvrtke donosi bolju kvalitetu slike, tanje kućište od televizora prethodne… više »

BRAVO

Twitter je zabranio sve političke reklame

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Twitter će prekinuti sva političke oglašavanja diljem svijeta od sljedećeg mjeseca, objavio je u srijedu Jack Dorsey, utemeljitelj i direktor tvrtke. Društvene mreže,… više »

HALLOWEEN

Viber ima iznenađenje za Noć vještica

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, prigodno će preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom ikad ubačenim u messaging aplikaciju. Ove… više »

SAZNAJEMO

Predstavljen Xiaomi Mi Mix 3 pametni telefon na A1 5G mreži

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi, koji je zahvaljujući ovlaštenom distributeru, tvrtki Bijelić Co na hrvatskom tržištu prisutan od 2018. godine, u suradnji s A1 Hrvatska,… više »

KRAĐA

Hakeri razvalili UniCredit

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Talijanska banka UniCredit u ponedjeljak je objavila da je otkrila hakersku provalu u četiri godine star dokument koji sadrži podatke oko tri milijuna klijenata u Italiji. „UniCreditov… više »

KONFERENCIJE

COMELEON konferencija razotkrila sve mane današnjeg manadžmenta

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada održan je COMELEON, prva konferencija na temu organizacijske kulture koja će okupila međunarodne i domaće stručnjake na temu… više »

NOVOSTI

Proglašeni dobitnici WiFi4EU vaučera u 3. krugu dodjele

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), kao hrvatski predstavnik u mreži BCO-a (Broadband Competence Office Network Facility), obavještava zainteresiranu javnost… više »

COOL

Službeno predstavljen MAKERphone

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Inovativna kompanija CircuitMess u subotu je u prostorima HUB385 predstavila „sastavi sam" mobitel „MAKERphone" te tom prilikom uručila mobitele svim hrvatskim podupirateljima… više »

skrolaj na vrh