Hi-tech
NOVOSTI

Travanjska nadogradnja za Galaxy S8/S8+ donosi stabilizaciju kamere

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Samsung Galaxy S10 (i njegovi modeli) iz dana u dan nanose nam zazubice svojim značajkama, bile one hardverske ili pak softverske prirode. Ostavimo to sada malo po strani te u fokus postavimo… više »

MYTHBUSTERS

Programirano kvarenje uređaja - mit ili istina?

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Mnogi su doživjeli da uređaj prestane raditi odmah nakon isteka jamstva, dok oni aparati koje su kupili naši roditelji ili čak bake još uvijek rade.… više »

NARAVNO!

Facebook zabranio bijele supremaciste

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Facebook je zabranio veličanje, podržavanje i zastupanje bjelačkoga nacionalizma i bjelačkog separatizma na svojim platformama, pojačavši napore u borbi protiv govora mržnje. Facebook… više »

NOVOSTI

iOS 12.3 beta krenula ka programerima

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Apple je na svojem eventu 25. ožujka predstavio mnoštvo noviteta poput News+, platforme za igranje mobilnih igrica, Tv+ te tome slično a sve u cilju dodatne zarade pošto… više »

SAZNAJEMO

Novi AOC AGON AG272FCX6 monitor

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi dodatak AGON gejming liniji monitora - AG272FCX6 model kao nadogradnju 27 inčnog (68.6 cm) zakrivljenog Full HD prethodnika AG272FCX modela. Novi… više »

ZABAVNO

Pametna zabava na STEM radionicama u McDonald'su

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, kreativnost. Želite da vaša djeca od najranije dobi upoznaju STEM vještine? Dovedite ih na McDonald's STEM radionice,… više »

NAJAVE

Objavljen uži izbor fotografa za Profesionalno natjecanje na Sony World Photography Awards 2019

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Prikazujući izuzetne serije najboljih umjetnika širom svijeta u području fotografije, Svjetska organizacija za fotografiju objavila je uži izbor kandidata za Profesionalno natjecanje… više »

SJAJNO!

Direktiva o autorskim pravima prošla u EU parlamentu

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Europski parlament je na plenarnoj sjednici usvojio direktivu s 348 glasova za, 274 protiv i 36 suzdržana. Time je u Europskom parlamentu okončan zakonodavni postupak koji je započeo 2016.… više »

KONFERENCIJE

AI4Good: Društvo budućnosti

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Umjetna inteligencija trenutno je najaktualnija tehnologija u svijetu i s njom se sve više radi, a kako je koristiti za dobrobit društva i to adekvatno zakonski regulirati… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BCG

Google i Amazon najinovativnije tvrtke, Apple tek treći

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Apple prvi puta nakon 2005. godine nije na prvom mjestu najinovativnijih tvrtki na svijetu - pao je na treće mjesto, a na vrh je zasjeo Google ispred Amazona. Tehnološke tvrtke,… više »

SULUDO?

Mobilna industrija cilja - kućne ljubimce?!

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Među brojim gadgetima koju su nedavno predstavljene na Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barceloni bili su i monitori koji se mogu pričvrstiti na ogrlice pasa ili mačaka. Uređaj… više »

STRAŠNO!!

Facebook priznao golem propust

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Facebook u četvrtak je priznao još jedan propust u zaštiti privatnosti korisnika jer je lozinke milijuna korisnika držala u nezaštićenom formatu. Lozinke su bile… više »

NAJAVE

EMUI 9.0 nadogradnja za HONOR 8X

objavljeno prije 1 mjesec

EMUI 9.0, nova verzija korisničkog sučelja Honor, dostupan je od sredine ožujka korisnicima Honora 8X. HOTA ažuriranja će se izvršavati do 11. travnja. Temeljen na Androidu 9.0 Pie,… više »

FORA

Viber i likovi iz priča

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Danas nam je nemoguće zamisliti život bez pametnog telefona i interneta. Svoja razmišljanja i raspoloženja dijelimo s drugima beskrajnim chatanjem još od kraja 20. stoljeća, kad… više »

ČINJENICE

Koliko je sigurna 5G tehnologija

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

5G mreža, novi superbrzi mobilni komunikacijski standard pete generacije koji omogućuje goleme koristi za poslovne i privatne korisnike preplavila je naslovnice, a neki se pitaju koliko je… više »

skrolaj na vrh