Hi-tech
BILI SMO

Xiaomi otvorio prvi hrvatski Mi Store

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Nakon otvorenja u Beču krajem svibnja ove godine, kao i nedavnog otvorenja prvog Xiaomi Store-a u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi, jučer je… više »

FORA :)

Epson i finski muzej u suradnji

objavljeno prije 3 mjeseca

Epson, vodeći svjetski proizvođač projektora 1 , odabrana je marka novootvorenog umjetničkog muzeja Amos Rex u središtu Helsinkija, u kojemu se interaktivne digitalne instalacije… više »

NAJAVE

Philips predstavlja novi 24 inčni monitor

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje Philips 241B8QJEB monitor. Ovaj 24- inčni (23.8 cm) Full HD LCD monitor profesionalcima nudi… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
FORA :)

Najguglaniji pojmovi u Hrvatskoj ove godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Najčešće pretraživani pojam u Hrvatskoj i na svijetu na internetskoj tražilici Google ove je godine bilo Svjetsko nogometno prvenstvo, na drugom mjestu hrvatske ljestvice je… više »

NAJAVE

Google+ odlazi u povijest 4 mjeseca prije najavljenog roka

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Opće je poznato da Google+ društvena mreža nije uspjela u natjecanju s Facebookom i Twitterom. Mnogi su korisnici izbrisali profile, ili zaboravili na njeno postojanje. No, to nije… više »

SAVJETI

Proširite horizonte s AOC-ovim idejama za multi - monitore

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Specijalist za monitore AOC nudi širok spektar monitora za različite potrebe i namjene. Mnogi od njih su savršeni za korisnike koji traže maksimalnu produktivnost ili… više »

ANALIZA

OnePlus 6T McLaren: utječe li 10 GB RAM-a na performanse?

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

OnePlus 6T McLaren, strateško izdanje, najbolji je OnePlus uređaj na tržištu u smislu sirovih specifikacija. Dobio je 256 GB interne flash memorije i 10 GB RAM-a. Koliko ova… više »

STVARNO?

Facebook opet ima veliku sigurnosnu rupetinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Facebook je pun sigurnosnih propusta, a najnoviji otkriveni omogućio je partnerskim aplikacijama pristup privatnim fotografijama (onima koje su učitane, ali nikad podijeljenje, objavljene u… više »

EHHH...

25 najgorih passworda

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Najgori password na svijetu je, očekivano, dobro znana brojka 123456, dok drugo mjesto zauzima jednako kreativna šifra "password". Ove dvije šifre već pet godina drže svoje… više »

NOVOSTI

Predstavljen MediaTek Helio P90 s podrškom za Arcore

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

MediaTek Helio P90 izrađen je na TSMC 12-nanometarskoj FinFET procesnoj tehnologiji. CPU se temelji na novim ARM jezgrama raspoređenim u dva klastera: 2 x Cortex-A75 na taktu do 2,2 GHz 6 x… više »

NOVOSTI

Usluga Google fotografije ima neka nova pravila

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Google je neugodno iznenadio dio korisnika pametnih telefona temeljenih na iOS i Android operativnim sustavima. Odlučili su isključiti spremanje nekih formata videozapisa I fotografija na… više »

SAVJETI :)

Philipsov vodič za kupnji Božićnih darova

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Dolaze blagdani, najbolje vrijeme za darivanje prijatelja i obitelji. MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner Philips Monitora, nudi zanimljive i inovativne monitore… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi 8 Lite recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Uz dva premium pametna telefona, Xiaomi Mi 8 i Mi 8 Pro, postoje i dva srednjeg dometa: Mi 8 SE i Mi 8 Lite koji imamo na testu. Još uvijek je ozbiljan igrač u kategoriji cijena unutar… više »

NOVOSTI

Instagram ima glasovne poruke – napokon!

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Komunicirati putem Instagrama postao je prikladnije kroz Instagram Direct glasovne izravne poruke do jedne minute bez ograničenja na određenu vremensku liniju. Instagram je dobio dugo… više »

NAJAVE

Xiaomi priprema lansiranje još jednog modela do kraja ove godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Već smo se pomalo zabrinuli jer Xiaomi nije objavio niti jedan novi pametan telefona više od mjesec dana. Ali sve je pod kontrolom! Prema glasinama na Weibo društvenoj mreži,… više »

skrolaj na vrh