Hi-tech
KONKURENCIJA

Huawei pretekao Apple

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Huawei je po prodaji pametnih mobitela u svijetu u drugom ovogodišnjem tromjesečju prestigao američki Apple, postavši drugi najveći svjetski proizvođač pametnih telefona.… više »

ZAPAMTITE!

5 aplikacija koje će vam pojesti bateriju pametnog telefona

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Baterija pametnog telefona najbolji nam je prijatelj - održava nas u kontaktu s ljudima, daje nam tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko… više »

COOL

Kultna Nokijina Zmija se vratila - ovaj put na Facebook kameri

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu… više »

COOL

Google Pay postao dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Google je u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay, jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupovine. Hrvatska je prva zemlja u regiji Adriatic u kojoj je Google… više »

LOVICA

WhatsApp počinje naplaćivati poruke, evo i kome

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

WhatsApp, Facebookova aplikacija za razmjenu poruka počet će naplaćivati tvrtkama slanje marketinških i korisničkih poruka, nakon što se ta društvena mreža suočila s… više »

NAJAVE

Novi Lenovo smartphone prvi u svijetu sa Snapdragon 855 i 5G modemom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Prema riječima potpredsjednika Lenovo grupe Chang Cheng, tvrtka će objaviti prva u svijetu pametan telefon opremljen s Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom čiji takt premašuje 3 GHz i… više »

NOVOSTI

Honor Note 10 želi se natjecati sa Xiaomi Mi Max 3

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Huawei je predstavio još jedan pametan telefon svog podbrenda - Honor Note 10, najveći model u seriji. Dobio je dizajn u stilu P20 perjanica, dual kamera s umjetnom inteligencijom, i… više »

NAJAVE

NVIDIA dolazi na Gamescom 2018 i najavljuje par velikih iznenađenja

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Najveći gaming sajam na svijetu Gamescom 2018 se približava, a NVIDIA je najavila ozbiljno prisustvo ove godine. Zajedno sa svojim PC partnerima, tvrtka će održati GeForce Gaming Celebration… više »

RECENZIJA

Honor 10 recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Honor, nekada uglavnom budžetski podbrend tvrtke Huawei, postao je moćna robna marka koja zadovoljava duh vremena. Najnoviji Honor 10 u izuzetno kratkom vremenu nakon globalnog lansiranja,… više »

SAZNAJEMO

Što Milenijalci žele od svojih pametnih telefona?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Milenijalci bez svojih smartphoneova teško mogu živjeti. Oni su odrasli s tehnologijom u rukama pa je normalno da su mobiteli dio njihove svakodnevne rutine. Neprestano su u potrazi za… više »

COOL

Street View automobili ponovno na hrvatskim cestama

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Street View je popularna usluga na Google Mapsu, koja je trenutno dostupna u više od 85 zemalja svijeta, kao i u dijelovima Arktika i Antarktike, a pomoću te usluge korisnici mogu u… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski telekom uveo Voice over WiFi

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Nova usluga Hrvatskog Telekoma Voice over WiFi (VoWiFi) nadogradnja je lani predstavljene VoLTE usluge. Riječ je o tehnologiji koja korisniku omogućuje govornu komunikaciju preko bilo koje… više »

SAZNAJEMO

Epson predstavlja nove plotere velikog formata

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Tvrtka Epson predstavlja dva nova plotera velikog formata, brza u radu i jednostavna za uporabu: 24-inčni model SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100 (na slici). Novi su modeli dostupni u stolnoj ili… više »

COOL

Data transfer project tehnoloških giganata

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

"Projekt prijenosa podataka koristi postojeće API-je usluga i mehanizme za autorizaciju za pristup podacima. Zatim koristi servisne prilagodnike za prijenos tih podataka u uobičajeni… više »

NAJAVE

Google priprema nasljednika Androida - Fuchsia OS

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Android operativni sustav je najpopularniji na svijetu. Međutim, Google vjeruje da nema budućnosti jer osnove ne dopuštaju daljnji razvoj, umorni su od nespremnosti proizvođača uređaja… više »

skrolaj na vrh