Sport nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

Kome se smiješe trofeji ovog proljeća u domaćem nogometu?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Ove sezone zaista imamo priliku uživati u utakmicama elitnog ranga domaćeg klupskog nogometa. Ne pamtimo kada se vodila tako neizvjesna borba za naslov prvaka u HNL-u, u kojem smo navikli da… više »

ZANIMLJIVO

Sportska natjecanja na koja će se hrvatski igrači ove godine najviše kladiti

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Predviđanje ishoda utakmica već desetljećima privlači domaće sportske znalce. U početku su se prognoze uplaćivale putem igre Toto 13, a zatim su se pojavile sportske kladionice… više »

PODJELA NACIJE

Utjecaj Dinama protiv Hajduka u hrvatskom nogometu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Nogomet je najpoznatiji sport diljem svijeta, ali i među brojnim Hrvatima, a posebice pristašama dva najtrofejnija hrvatska kluba. Hrvatski nogomet rasplamsava strast, a nijedno… više »

HANŽEK

Atletski vatromet na Savi

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Na kraju priče, kao šećer na kraju, dobili smo svjetski rekord na 2.000 sa zaprekama Beatrice Chepkoech, sjajne Kenijke koja je istrčala spomenutu dionicu za 5:47.42, pet… više »

ODLIČNO!

Počelo odbrojavanje do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024.

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Od 28. kolovoza do 8. rujna 2024. Pariz će biti domaćin Paraolimpijskih igara na kojima će nastupiti više od 4.400 parasportaša u 22 sportova, među kojima i hrvatski… više »

NAJAVE

Memorijalni turnir Voltino

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Priča ovog legendarnog turnira počela je davne 1998. godine s malom skupinom ljudi, točnije branitelja, koji su pokrenuli Memorijalni malonogometni turnir Voltino u čast prijatelju, suborcu i… više »

NOGOMET

Nakon 5 godina pauze nogomet se vraća u Voltino

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Iako najvažnija sporedna stvar, od 16. do 18. lipnja mali nogomet postaje najvažnija na svijetu za stanovnike Voltinog naselja i okolice, jer se nakon pet dugih godina ekipe vraćaju na terene… više »

NOVOSTI

Karim Benzema produljio je ugovor s Real Madridom do 2024. godine

objavljeno prije 1 godinu

Članovi uprave Real Madrida potvrdili su da postoji sedam igrača kojima ugovori istječu ovog ljeta. To su Karim Benzema, Luka Modrić, Toni Kroos, Dani Ceballos, Marco Asensio, Nacho Fernandez… više »

SP KATAR

Hrvatska nogometna reprezentacija spremna je za najviše dosege u Kataru

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Hrvati su prava nogometna nacija, stoga i ne čude velike ambicije nogometne reprezentacija, ali i velika očekivanja svih navijača i sportske javnosti pred predstojeće svjetsko prvenstvo koje… više »

LIGA PRVAKA

Parovi osmine finala Lige prvaka 2022.

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Liga prvaka došla je do osmine finala, a ove godine imamo strašne parove vrlo rano... jer su najmanje 6 klubova željelo doći u finale, ali proći će samo tri u četvrtfinale...… više »

ODLIČNO!

Hrvatska dobila laganu grupu u kvalifikacijama za EP

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Hrvatska reprezentacija doznala je protivnike u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2024. godine, koje će se održati u Njemačkoj. Izabranici Zlatka Dalića smješteni su u… više »

COOL

200 košarkaša i košarkašica okupiralo Folku

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Završilo je peto izdanje jedinstvenog košarkaškog turnira Povratak košarci 3x3 powered by Cekin - Kvaliteta Vindija. Igralište OŠ Lovre pl. Matačića… više »

HAKL

Vrhunski hakl u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Peto izdanje jedinstvenog košarkaškog turnira Povratak košarci 3x3 powered by Cekin - kvaliteta Vindija, održat će se 10. i 11. lipnja 2022. u Zagrebu, na… više »

GENIJALCI

Pet najboljih veznjaka u 21. stoljeću

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Vidjeli smo podosta veznjaka svjetske klase u 21. stoljeću. Vidjeli smo maestre veznog reda svih oblika, stilova i veličina u ovom tisućljeća. Od regista (zadnji vezni) preko trequartista… više »

UTRKA

Earth Run 2022.

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Earth Run - Trka hrvatski nacionalni parkovi 2022 (THNP 22) je ultramaratonska, atletska trka koja će se održati od 15. do 22. travnja, povodom međunarodnog Dana planeta Zemlja. U ovoj trci… više »

skrolaj na vrh