Najave & Događanja nema prethodne stranice
Nije fešta samo na moru

Ljeto u Zagorju - BadlFest 2017.

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Šesti po redu BadlFest zabavit će vas hrpom dobre glazbe, filmskih, kazališnih i sportskih događanja. Organizira se u Krapinsko-zagorskoj županiji  od 20.7.2017. do… više »

ZANIMLJIV PROGRAM

Prvi Festival fantastičnog filma od 2. do 9. srpnja

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Fantastic Zagreb Film Festival, prvi festival fantastičnog filma u Hrvatskoj i regiji, koji će u šest programa prikazati filmove znanstvene fantastike, horora i trilera, održat će se… više »

SAMO 26.5.

Vojarna Pleso otvara vrata za sve zainteresirane

objavljeno prije 13 godina

Povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske (HKoV) te 20. obljetnice formiranja hrvatskih oružanih snaga sutra, 26. svibnja, će se u 91.… više »

ZAGREB

Dani kornjača, prirode i biološke raznolikosti u ZOO-u

objavljeno prije 13 godina

Svjetski dan kornjača obilježit će se u subotu, 21. svibnja u zagrebačkom Zoološkom vrtu koji ujedno priprema proslavu Međunarodnog dana biološke raznolikosti te… više »

PRIDRUŽITE SE

Zagrebačka biciklijada 21. svibnja kreće s Borongaja

objavljeno prije 13 godina

U subotu 21. svibnja održat će se "Zagrebačka biciklijada" i to u povodu Dana branitelja grada Zagreba i Dana grada Zagreba, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva (KUD)… više »

SVAKAKO POGLEDATI!

Premijera multimedijalne predstave "Putnica" Mističnog kazališta

objavljeno prije 13 godina

U Zagrebu se sprema premijera originalne predstave koja će unijeti dašak svježine u ovo vrijeme posvemašnje dekadencije koja posebno zahvaća medije i umjetnost. Riječ… više »

OVAJ VIKEND

Svjetski dan ptica selica u zagrebačkom ZOO-u

objavljeno prije 13 godina

Ovaj će se vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba obilježiti Svjetski dan ptica selica, gdje će se kroz prigodni program posjetitelji upoznati s važnošću očuvanja njihovih… više »

NE PROPUSTITE

Festival znanosti 2011. do 16. travnja u osam hrvatskih gradova

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Festival znanosti održava se od 12. do 16. travnja, a središnja tema u će biti "svjetlost". Za tradicionalno bogat program već devetu godinu zaredom skrbe organizatori:… više »

ŽABLJI SVIJET

Zagrebački ZOO vas poziva na Žablji dan 9. travnja

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

U zagrebačkom Zoološkom vrtu u subotu, 9. travnja, obilježit će se Žablji dan u sklopu programa kojim se promiče zaštita vodozemaca, a po prvi put moći će se vidjeti beznožac i… više »

STOLJEĆE UMA

Tjedan mozga od 14. do 20. ožujka

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Tjedan mozga bit će od 14. do 20. ožujka obilježen u četiri hrvatska grada - Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Događaj deseti puta vode hrvatski Institut za istraživanje mozga… više »

ZAGREBAČKI KARNEVAL

Fašnik u Zagrebu od 24. veljače do 8. ožujka

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

U Zagrebu će se od 24. veljače do 8. ožujka održati karneval i to na parkiralištu između Velesajma, Bundeka i Hipodroma, najavljeno je na konferenciji za novinare u… više »

BOGAT PROGRAM

ZagrebDox od 27. veljače do 6. ožujka

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Festival se ove godine programom približava tinejdžerskoj populaciji, a kako se navodi, novi program "Teen Dox" uključit će devet dokumentaraca namijenjenih mladima, prenosi Hina.  Na… više »

ŠAROLIK PROGRAM

7. Britanski dani u Zagrebu uz curling i multimedijalni party

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Veleposlanik David Blunt otvorio je 7. Britanske dane u Zagrebu koji su počeli projekcijom filma "Kraljev govor" u kinu CineStar Branimir Centar, prenosi Hina. Film oslikava britanske… više »

OD 31. SIJEČNJA

Ciklus horor filmova u kinu Tuškanac

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Filmovima "Umorna smrt" Fritza Langa i "Nosferatu" F.W. Murnaua, snimljenima početkom dvadesetih godina prošloga stoljeća, 31. siječnja u zagrebačkom kinu "Tuškanac" počinje… više »

DOKUMENTARCI

ZagrebDox od 27. veljače do 6. ožujka u Movieplexu

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Više od 140 recentnih svjetskih dokumentaraca prikazat će se na međunarodnome festivalu dokumentarnog filma ZagrebDox, koji će se održati od 27. veljače do 6. ožujka u "Movieplexu", a… više »

skrolaj na vrh