Hi-tech
SJAJAN!

Predstavljen Cat® S42 – esencijalni radni telefon

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat® telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za… više »

SNAGA

MediaTek i TSMC udružili snage

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Prema izvješću Economic Dailyja, kako bi se zadovoljilepotrebe kupaca, TSMC je dobio od Media Teka dodatne narudžbe za čipove koji pokrivaju modele od 12nm pa sve do najnovijih 5nm.… više »

NOVOSTI

Raspored igara dostupnih na PlayStation Plusu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nevjerojatno, ali prošlo je 10 godina otkad je PlayStation Plus prvi put predstavljen 29. lipnja 2010. i istinski se želimo zahvaliti svima na podršci PS Plusu u proteklom… više »

KICKSTARTER

CircuitMess STEM Box u trećem Kickstarteru

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

CircuitMess STEM Box pruža jedinstveno iskustvo koje će vas naučiti vještine budućnosti: Umjetna inteligencija, autonomna vožnja, sinteza zvuka, prepoznavanje glasa,… više »

NOVOSTI

Playrix stiže u Hrvatsku

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Stigao je veliki igrač. Kompanija s prihodom od milijardu i 500 milijuna dolara u 2019. godini i godišnjim rastom od 30%. O akviziciji pišu svjetski tehnološki… više »

ŽALOSNO

Segway se više ne proizvodi

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Iako su se mnogi navikli na turiste koji stojeći na tim vozilima kruže gradom trend nikad nije zaživio. Sada, manje od 20 godina od lansiranja prvog vozila Segways Inc, suočen s konkurencijom… više »

PRIPAZITE

Povećan broj internetskih prevara

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Počinitelji se lažno predstavljaju kao izvršni direktori trgovačkih društava te financijskim službama trgovačkog društva šalju phishing poruke koje izgledaju kao… više »

NOVOSTI

Viber raskinuo poslovni odnos s Facebookom

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija za sigurnu i besplatnu komunikaciju, najavila je prekid svih poslovnih odnosa s Facebookom. Viber će ukloniti Facebook Connect,… više »

NOVOSTI

Kingston jača kapacitete

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviruKingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

UPS!

Tehnička greška ili...?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Kada je konačno odabrao obiteljski automobil Tesla zbog greške u programu kupac je dobivao svaki put poruku da kupnja nije provedena i tako 27 puta, pa je umjesto 52.000 eura za jedan… više »

COOL

Viber predstavlja GIF Creator

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za sigurnu, besplatnu komunikaciju, najavio je predstavljanje nove funkcionalnosti - GIF Creatora. Korisnici će odsada moći kreirati… više »

NOVOSTI

Samsung SSD 970 EVO Plus

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Ako planirate kupiti SSD, ali niste sigurni koji da odaberete, možda bi moglirazmisliti o Samsung SSD 970 EVO Plus solid-state disku, koji ima vodećurazinu performansi. Samsung SSD 970 EVO… više »

STVARNO?

Samsung seli proizvodnju u Vijetnam?

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Samsung je najveći inozemni ulagač u Vijetnamu s ukupnim ulaganjima u iznosu od 17 milijardi dolara. „Samsung vidi Vijetnam kao važan ulaz u druge zemlje jugoistočne Azije, te kao vezu… više »

BORBA

YouTube provjerava činjenice

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

YouTube, videoservis u vlasništvu Googlea, objavio je kako će u Sjedinjenim Državama, u pokušaju borbe protiv dezinformacija na toj platformi u vrijeme koronavirusa, krenuti s… više »

LOŠI I TU...

Hrvatska 12. u Europi po kvaliteti mobilnih mreža

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Istraživanje Connecta je putem korisničkog testiranja mreža i bez najave operatorima provođeno od sredine listopada do kraja ožujka čime je obuhvatilo i početak razdoblja pandemije i s time… više »

skrolaj na vrh