Hi-tech
NOVOSTI

Kingston Digital predstavio novi KC600 SATA SSD

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

USKORO

Xiaomi Mi TV 5 postavlja novi standard za jeftine televizore

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Dolaskom Xiaomi TV 5 označava se kraj Xiaomi TV 4 serije od 2017. do danas. Prema službenom opisu tvrtke donosi bolju kvalitetu slike, tanje kućište od televizora prethodne… više »

BRAVO

Twitter je zabranio sve političke reklame

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Twitter će prekinuti sva političke oglašavanja diljem svijeta od sljedećeg mjeseca, objavio je u srijedu Jack Dorsey, utemeljitelj i direktor tvrtke. Društvene mreže,… više »

HALLOWEEN

Viber ima iznenađenje za Noć vještica

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, prigodno će preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom ikad ubačenim u messaging aplikaciju. Ove… više »

SAZNAJEMO

Predstavljen Xiaomi Mi Mix 3 pametni telefon na A1 5G mreži

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi, koji je zahvaljujući ovlaštenom distributeru, tvrtki Bijelić Co na hrvatskom tržištu prisutan od 2018. godine, u suradnji s A1 Hrvatska,… više »

KRAĐA

Hakeri razvalili UniCredit

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Talijanska banka UniCredit u ponedjeljak je objavila da je otkrila hakersku provalu u četiri godine star dokument koji sadrži podatke oko tri milijuna klijenata u Italiji. „UniCreditov… više »

KONFERENCIJE

COMELEON konferencija razotkrila sve mane današnjeg manadžmenta

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada održan je COMELEON, prva konferencija na temu organizacijske kulture koja će okupila međunarodne i domaće stručnjake na temu… više »

NOVOSTI

Proglašeni dobitnici WiFi4EU vaučera u 3. krugu dodjele

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), kao hrvatski predstavnik u mreži BCO-a (Broadband Competence Office Network Facility), obavještava zainteresiranu javnost… više »

COOL

Službeno predstavljen MAKERphone

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Inovativna kompanija CircuitMess u subotu je u prostorima HUB385 predstavila „sastavi sam" mobitel „MAKERphone" te tom prilikom uručila mobitele svim hrvatskim podupirateljima… više »

Foto: Pexels
WOW!

Najveći izvoznici video igara

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Najveći izvoznici video igara i uređaja za video igre su uvjerljivo Kina, Hong Kong i Japan. Na listi deset najvećih izvoznika, koju je sastavila najveća poljska banka PKO Bank Polski, nalaze… više »

LOVA

Microsoft osigurao ugovor s Pentagonom

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Microsoft je osigurao 10 milijardi dolara vrijedan ugovor s Pentagonom o računalnim 'cloud' uslugama, nakon pomno praćenog postupka nabave u kojem je sve do posljednjeg trenutka za… više »

WOW!

Google predstavio kvantno superračunalo

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Alphabet Inc's Google objavio je da je ostvario "kvantnu nadmoć" svojim kvantnim računalom koje je u nekoliko minuta riješilo složeni problem za koji bi današnjim najsnažnijim… više »

NAJAVE

EOS-1D X Mark III bit će novi akcijski junak

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Canon je najavio razvoj fotoaparata EOS-1D X Mark III - nasljednika svjetski poznatog modela EOS-1D X Mark II. Ovaj je DLSR s vrha ponude savršen za snimanje sporta i divlje prirode, a… više »

NOVOSTI

Optima Telekom nudi sjajnu Wi-Fi mrežu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Optima Telekom u suradnji s tvrtkom MediaKing svojim poslovnim korisnicima nudi uslugu javne Wi-Fi mreže koja zahvaljujući jedinstvenom MediaKing Smart Wi-Fi rješenju nadilazi sve… više »

NOVOSTI

AOC predstavlja novi 27 inčni gaming monitor

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Stručnjak za gaming monitore AOC lansira novi 27 inčni (68.6 cm) gaming monitor - AG273QX iz svoje treće generacije AGON linije. Ovaj cjeloviti paket vrlo poželjnih značajki za akcijske, MOBA… više »

skrolaj na vrh