Hi-tech
RECENZIJA

Samsung Note 9 recenzija – mjesec dana kasnije

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Samsung Note možda nije namijenjena svima, ali ni ne mora biti. Svaka Samsungova linija ima ciljanu skupinu. Note je oduvijek bio usmjeren prema onima koji rade neki kreativni posao ili su… više »

NOVOSTI

Honor 8X predstavljen u Pragu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Honor 8X - pametni telefon koji kombinira vodeće napredne tehnologije i estetsku formu predstavljen je jučer u Pragu. Inspiriran minimalističkim dizajnom i korištenjem chip-on-film… više »

SJAJNO!

Pametni parking za osobe s invaliditetom u Splitu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Hrvatski Telekom je s partnerom tvrtkom Mobilisis implementirao rješenje pametni parking za osobe s invaliditetom za Split parking, koje će doprinijeti povećanju… više »

BRAVO

MAKERphone uspio na Kickstarteru za par sati!

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

MAKERphone je novi gadget Alberta Gajšaka koji je svojom ručnom konzolom MAKERbuino stigao na stranice gotovo svih svjetskih medija, a kampanja koja je tek krenula… više »

NOVOSTI

Oppo, prvi smartphone s 10 GB RAM-a ipak otkazan?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Svi znamo da je RAM jedna od glavnih komponenti brzog rada pametnih telefona. Proizvođači polako povećavaju količinu RAM-a Današnjih 8 GB RAM-a nisu standard, ali uskoro nema sumnje da… više »

STVARNO?

Google+ odlazi u povijest?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Google+, društvena mreža koja je ostala nedorečeni pokušaj konkuriranja Facebooku će se zatvoriti, a uz to će Google postrožiti mjere razmjene podataka nakon što je… više »

NAJAVE

Xiaomi Redmi Note 6 Pro s dvije dvostruke kamere – službeno

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nakon žestokih curenja i raspakiravanje videa i prije lansiranja, Xiaomi je predstavio Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Prvi je pametni telefon kineskog brenda s 4 kamere: dvije na prednjoj strani i… više »

RECENZIJA

Pocophone F1 recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Pocophone F1 mnogi su recenzenti nahvalili do neba i nazvali ga "flagship killer". Međutim, realno gledajući, Xiaomi ovim modelom ne napada Galaxy S9/S9 +, Honor P20/P20 Pro ili iPhone. Za to… više »

SAZNAJEMO

Philips monitori idealni za profesionalne korisnike

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, profesionalnim korisnicima nudi širok spektar monitora koji im uspješno pomažu u podizanju… više »

NAJAVE

Znamo kada i koji Xiaomi smartfoni dobivaju Android 9

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Pogledamo li Googleovu statistiku, do sada je nadograđeno samo nekoliko modela pametnih telefona na Android 9 Pie. Ukratko, statistika je poražavajuća. Većina uređaja predviđenih za… više »

NOVOSTI

Upoznajte pametni telefon Nokia 7.1

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, jučer je predstavio Nokia 7.1, prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona koja podiže ljestvicu video prikaza uz visoki kontrast, veću jasnoću i… više »

COOL

Galaxy Note 9 - moćan dizajnerski alat u rukama Aurélie Fontan

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Aurelie Fontan, mlada francuska dizajnerica poznata po ekstravagantnom odbiru bio-tekstila i razgradivih materijala u kreiranju odjeće, te šivanju haljine s topljivim kabelskim vezama… više »

NOVOSTI

Nokia 7 Plus: HMD Global distribuira nadogradnju na Android 9.0

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ponosni vlasnici Nokia 7 Plus uređaja, možete zadovoljno trljati ruke. Sada je i vaš model na elitnom popisu onih koji su dobili devetu cjelovitu verzija popularnog operacijskog… više »

NOVOSTI

Honor 8X stiže u Europu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Honor, vodeći e-brand pametnih telefona, najavljuje dolazak Honora 8X u Europu. Pametni telefon kombinira napredne vodeće tehnologije s estetskom formom. Inspiriran minimalističkim dizajnom i… više »

NAPAD

Facebooku hakirano 50 milijuna korisnika

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Facebook je u petak objavio da je hakirano gotovo 50 milijuna profila na toj društvenoj mreži, prenose svjetske agencije. U kompaniji kažu da su napadači iskoristili slabosti opcije… više »

skrolaj na vrh