Hi-tech
SAVJETI

Proširite horizonte s AOC-ovim idejama za multi - monitore

objavljeno prije 1 mjesec

Specijalist za monitore AOC nudi širok spektar monitora za različite potrebe i namjene. Mnogi od njih su savršeni za korisnike koji traže maksimalnu produktivnost ili… više »

ANALIZA

OnePlus 6T McLaren: utječe li 10 GB RAM-a na performanse?

objavljeno prije 1 mjesec

OnePlus 6T McLaren, strateško izdanje, najbolji je OnePlus uređaj na tržištu u smislu sirovih specifikacija. Dobio je 256 GB interne flash memorije i 10 GB RAM-a. Koliko ova… više »

STVARNO?

Facebook opet ima veliku sigurnosnu rupetinu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Facebook je pun sigurnosnih propusta, a najnoviji otkriveni omogućio je partnerskim aplikacijama pristup privatnim fotografijama (onima koje su učitane, ali nikad podijeljenje, objavljene u… više »

EHHH...

25 najgorih passworda

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Najgori password na svijetu je, očekivano, dobro znana brojka 123456, dok drugo mjesto zauzima jednako kreativna šifra "password". Ove dvije šifre već pet godina drže svoje… više »

NOVOSTI

Predstavljen MediaTek Helio P90 s podrškom za Arcore

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

MediaTek Helio P90 izrađen je na TSMC 12-nanometarskoj FinFET procesnoj tehnologiji. CPU se temelji na novim ARM jezgrama raspoređenim u dva klastera: 2 x Cortex-A75 na taktu do 2,2 GHz 6 x… više »

NOVOSTI

Usluga Google fotografije ima neka nova pravila

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Google je neugodno iznenadio dio korisnika pametnih telefona temeljenih na iOS i Android operativnim sustavima. Odlučili su isključiti spremanje nekih formata videozapisa I fotografija na… više »

SAVJETI :)

Philipsov vodič za kupnji Božićnih darova

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Dolaze blagdani, najbolje vrijeme za darivanje prijatelja i obitelji. MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner Philips Monitora, nudi zanimljive i inovativne monitore… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi 8 Lite recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Uz dva premium pametna telefona, Xiaomi Mi 8 i Mi 8 Pro, postoje i dva srednjeg dometa: Mi 8 SE i Mi 8 Lite koji imamo na testu. Još uvijek je ozbiljan igrač u kategoriji cijena unutar… više »

NOVOSTI

Instagram ima glasovne poruke – napokon!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Komunicirati putem Instagrama postao je prikladnije kroz Instagram Direct glasovne izravne poruke do jedne minute bez ograničenja na određenu vremensku liniju. Instagram je dobio dugo… više »

NAJAVE

Xiaomi priprema lansiranje još jednog modela do kraja ove godine

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Već smo se pomalo zabrinuli jer Xiaomi nije objavio niti jedan novi pametan telefona više od mjesec dana. Ali sve je pod kontrolom! Prema glasinama na Weibo društvenoj mreži,… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy A8s: Infinity-O zaslon je ovdje

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Huaweiju ipak nije uspjelo preduhitriti Samsung i prvi koji će ponuditi pametan telefon s inovativnim tehničkim i dizajnerskim rješenjem u obliku rupice na zaslonu za smještaj… više »

COOL

HAKOM organizirao prvi hrvatski ˝5G dan˝

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Sa ciljem isticanja prednosti uvođenja nove 5G tehnologije i približavanja mogućnosti koje 5G donosi krajnjim korisnicima i gospodarstvu, ali i prepoznavanja potreba svih kategorija… više »

NAJAVE

Snapdragon 855: srce vodećih Android smartfona u 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Qualcomm je objavio Snapdragon 855 mobilnu platformu s najnaprednijim značajkama iako zapravo ne sadrži NPU jedinicu, a 5G modem je zasebni čip koji se isporučuju samo na zahtjev proizvođača… više »

NAPOKON!

Google Translate ispravlja rodnu neravnopravnost

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Google je objavio da ulaže napore u ispravljanje rodne neravnopravnosti u prevoditeljskim aplikacijama nakon kritika da je Google Translate programiran na automatsko prevođenje u muški… više »

RECENZIJA

Xiaomi Huami Amazfit Bip smartwatch - recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Xiaomi je drugi na globalnoj ljestvici po broju prodanih nosivih gadgeta nastalih u suradnji s "Hua Mi Technology" tvrtkom. Iz njihove ponude, nakon Xiaomi Amazfit Stratos ili Pace 2 Stratos,… više »

skrolaj na vrh