Hi-tech
COOL

HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Tehnologija integralnog oblikovanja utora i klinova omogućuje uspješnu integraciju poklopca osovine šarke i tijela šarke, što značajno smanjuje unutarnji prostor i… više »

WOW

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC, jednim od vodećih svjetskih brendova za gaming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gaming… više »

WOW

HONOR i Porsche Design udružili snage

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Globalni tehnološki brend HONOR i luksuzni lifestyle brend Porsche Design najavili su strateško partnerstvo. Oba brenda vođena su vizijom stvaranja inovativnih proizvoda koji… više »

POKLONI

Huawei last minute vodič za blagdansko darivanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Kako je blagdanska sezona u punom zamahu, većina nas razbija glavu s problemima oko odabira i kupovine adekvatnih poklona za svoje najdraže osobe. Bez obzira radi li se o daru najbližim… više »

OPA! ;)

Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer's Gift vodič

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Ove blagdanske sezone istražite pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera. Otkrijte idealnog tehnološkog suputnika namijenjenog za natjecateljskog… više »

BLAGDANI

Huawei vam popravlja blagdane

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

RECENZIJA

Huawei P60 Pro - recenzija sjajnog uređaja

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Huawei P60 Pro je jedan od telefona koji nas je ove godine možda i najviše iznenadio, jer nism očekivali da će se promijeniti toliko stvari u odnosu na P50. No, krenimo od početka -… više »

NARAVNO

Imate li pametni sat i zašto?

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

 Nedugo nakon velikog europskog zdravstvenog istraživanja, pod nazivom Huawei Health Survey, Huawei je proveo i istraživanje u Hrvatskoj kako bi otkrili kako stanovnici Hrvatske koriste… više »

NARAVNO

Stil, funkcionalnosti i sve između

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

 U eri u kojoj pitanja rodne ravnopravnosti donekle dobivaju zasluženi prostor u društvu i medijima, većina žena je primijetila neka poboljšanja u pristupu resursima i… više »

POKLONI

Podijelite poklone svima

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

S prazničnom sezonom tik pred vratima, MMD, vodeći stručnjak za zaslone i licencirani partner brenda Philips monitora, stvorio je vodič koji će vam zajamčeno pomoći pronaći savršen… više »

NARAVNO

HONOR i preklopni telefoni

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Globalni tehnološki brend HONOR gostovao je na Fortune Global Forumu 2023. u Abu Dhabiju te sudjelovao u raspravi o budućnosti pametnih uređaja. Uz dr. Raya Guoa, CMO-a tvrtke HONOR, u… više »

OPA!

Novi Philips Evnia monitori

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

S obzirom na to da se sezona praznika brzo približava, gameri dobivaju priliku za uživanje. Dolazi novi model gaming asortimana Evnia monitora, najnovija najava iz portfolija Philips… više »

EH, DA...

Čine li računala djecu glupljom ili pametnijom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Računala su posvuda i u rukama gotovo svih školaraca: dok i po statistikama UN-a 46,7% mališana školske dobi ima pristup računalu, u EU-u je to već 98%. Po… više »

BRAVO!

HONOR i neopjevani heroji Božića

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi „neopjevane heroje" Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za… više »

ČUDO

Čudesni HONOR Magic V2

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je predstavio najtanji i najlakši preklopni pametni telefon na svijetu HONOR Magic V2, s kojim postavlja nove standarde u tehnologiji… više »

skrolaj na vrh