Hi-tech
NOVOSTI

Philips najavljuje ulazak u gaming sektor

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

MMD vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje E seriju gaming monitora - novu seriju monitora posvećenu mladima koji traže najbolje značajke,… više »

ČEKA SE...

Samsung Galaxy Z Fold2 5G stiže u Hrvatsku

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od 18. rujna je moguće kupiti i u Hrvatskoj. Riječ je o uređaju profinjenog dizajna, s još većim prednjim te… više »

NOVOSTI

Viber - nove funkcionalnosti za školu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Rakuten Viber, vodeći messaging app za laku i besplatnu komunikaciju uveo je nekoliko poboljšanja koja će učiteljima, roditeljima i učenicima olakšati nastavu tijekom nove… više »

NOVOSTI

Kingston DataTraveller 2000

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i… više »

WOW!

PlayStation diže ljestvicu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Sony Interactive Entertainment sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji oglas posvećen brendu PlayStation. Ulazimo u novo uzbudljivo vrijeme za PlayStation i podižemo ljestvicu za svoje… više »

NOVOSTI

Pametni gadget idealan za prvašiće

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Polazak u školu velika je promjena u životu cijele obitelji. Taj trenutak jednako je stresan kako za dijete tako i za roditelje. Osim bojazni kako će se vaš prvašić snaći… više »

PODACI

Koliko smo trošili interneta?

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kako se navodi u priopćenju HAKOM-a, u drugom tromjesečju 2020. na tržištu elektroničkih komunikacija nastavili su se posebni uvjeti rada uzrokovani pandemijom Covid-19, pri čemu su… više »

NAJAVE

iPhone 5G predstavlja se 15. rujna?

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

"Događaj Applea, pridružite nam se! Direktno iz Apple Parka, 15. rujna u 10.00 (17.00 GMT)", navodi se na web stranici tehnološkog giganta. Apple, u skladu sa svojom… više »

NE ZNAMO

Kako Google štiti privatnost svojih korisnika

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Alphabet, matična kompanija velikog Googlea, ima velikih problema s optužbama za narušavanje privatnosti korisnika jer ih prati na razne načine te na tome temelji poslovanje.… više »

NAJAVE

POCO X3 NFC službeno predstavljen

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Poco, brand koji je Xiaomi u siječnju ove godine odvojio iz svog portfelja, predstavio je danas novu svjetsku silu u mid-range klasi pametnih telefona, Poxo X3 NFC. Skrojen po mjeri mladih… više »

TAKO TREBA

Drakonske kazne u Austriji za - internet

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Austrijski zakon o govoru mržnje na internetu, na kojem se trenutačno radi, odnosit će se na platforme koje imaju više od 100 tisuća korisnika i godišnje prihode veće od 500… više »

NAJAVE

Epson ima UltraChrome DG tintu po GOTS standardu

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Kako kupci i robne marke postaju sve više svjesni porijekla garderobe i materijala koje nose, proizvođači tekstila moraju biti dokazano ekološki prihvatljivi. Epsonu je… više »

NOVOSTI

Sony Cinema Line linija kamera

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Cinema Line će pružiti ne samo prestižni kinematografski izgled kultiviran velikim iskustvom u digitalnoj kinematografskoj produkciji, već i poboljšanu operativnost i pouzdanost koje… više »

NAJAVE

Philips lansira novu E2 seriju monitora

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novu Philips E2 seriju - novu obitelj monitora koja kombinira elegantni dizajn i inovativne značajke… više »

Facebook
OPA :)

Facebook prijeti blokadom dijeljenja vijesti u Australiji

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

„Ako nacrt kodeksa postane zakon, bit ćemo prisiljeni zabraniti izdavačima i građanima u Australiji podjelu lokalnih i međunarodnih vijesti na Facebooku i Instagramu", upozorio je u… više »

skrolaj na vrh