Hi-tech
NOVOSTI

I Facebook udara po Trumpu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Facebook nastoji poboljšati politiku sadržaja na društvenim mrežama, istovremeno gradeći proizvode za promicanje rasne pravde, objavio je Zuckerberg u petak. Taj Zuckerbergov… više »

NOVOSTI

LG-evi najnoviji televizori dolaze u Hrvatsku

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

LG Electronics (LG) započinje distribuciju svoje nove linije televizora za 2020. godinu u Hrvatskoj. Modeli iz novog portfelja uključuju televizore sa stvarnom 8K kvalitetom slike, kao i… više »

FORA

Snapchat i Twitter muče Trumpa

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

"Trenutno ne promoviramo sadržaj predsjednika na Snapchatovoj platformi Discover", izjavio je glasnogovornik Snapa. "Nećemo promovirati one koji potiču rasno nasilje i nepravdu dajući im… više »

FORA

POP IN radionica TRAMVAJ u nedjelju 7. lipnja 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

"Od pera do podmornice" naziv je vodiča za mlade posjetitelje kroz stalni postav Tehničkog muzeja Nikola Tesla. Tema svake od radionice je pojedini muzejski predmet predstavljen u vodiču.… više »

NOVOSTI

Lansirana DDR4 memorija s NASA certifikatom

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Prva DDR4 memorija koju je provjerila NASA, može podnijeti izuzetno visoke iniske temperaturne razlike i odoljeti zračenju. Ovaj memorijski čip ima oznaku DDR4T04G72M i ultra je visoke… više »

NOVOSTI

Globalizacija robne marke OPPO

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Maggie Xue, predsjednica OPPO-a za zapadnu Europu, rekla je: "Izuzetno nam je drago što možemo najaviti službeno otvaranje sjedišta OPPO-a u zapadnoj Europi u Düsseldorfu.… više »

MONITORI

Novi Philips 242B1V

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 "/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u… više »

AI?

Microsoft mijenja novinare - botovima?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Microsoft će desetke novinara koji rade na web stranici Microsofta zamijeniti umjetnom inteligencijom i automatizirani sustavi će odlučivati koji će članci biti objavljeni, piše u… više »

NOVOSTI

Sony najavio novu džepnu vlog kameru ZV-1

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Sony ZV-1 dizajniran je imajući na umu tvorce sadržaje i vlogere. Ovajkompaktni (otprilike 294 g / 105,5 mm x 60,0 mm x 43,5 mm) fotoaparat jeprvi tvrtkin model s LCD ekranom koji se može… više »

NOVOSTI

Kingston predstavio SSD diskove

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Kingston Digital, Inc., podružnica zadužena za Flash memoriju u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NAJAVE

AOC lansira novu P2 seriju monitora

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju… više »

NOVOSTI

Sharp Aquos Zero 2 uskoro u Europi

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Sharp Aquos Zero 2 jedan je predstavnika takozvanih gaming pametnih telefona i na putu je za Europu. Sharp AQUOS Zero 2 odlikuje se metalnim stražnjim poklopcem s teksturnim gradijentom i… više »

NOVOSTI

ThinkPlus ima novi superbrzi punjač

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

ThinkPlus, podružnica tvrtke Lenovo, poznatog proizvođača računala, ima novi brzi i vrlo učinkovit punjač koji može osigurati do 65 W izlazne snage. Posebno bi se mogao svidjeti ženskim… više »

PROMJENE

Google Chrome blokirat će teške oglase od kolovoza

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Google Chrome ograničit će oglase koji troše prekomjerne resurse računala, telefona i tableta.Takozvani "teški oglasi" ( primjerice koji kopaju kripto valute) bit će blokirani… više »

ISTO?

SwiftKey tipkovnica mijenja naziv u Microsoft SwiftKey

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

SwiftKey je jedna od popularnih virtualnih tipkovnica za pametne telefone, aMicrosoft je kupio razvojnu tvrtku prije četiri godine. Osim povremenihnadogradnji s nekoliko novih značajki kao i… više »

skrolaj na vrh