Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ISPROBAJTE :)

5 vježbi za brzi trening

objavljeno prije 8 sati i 22 minute

Kratki i eksplozivni trening upravo je ono što vam treba - možete ga bez problema sigurno ugurati u svoj raspored bez obzira u kakvoj gužvi bili. Da unaprijed odbijemo sve moguće… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
STVARNO?

Nemojte potiskivati ljutnju, dobra je za vas!

objavljeno prije 10 sati i 21 minutu

Izbjegavate li i vi negativne emocije, kakav je sada trend? Pravite se da ste dobre volje, iako niste, nadajući se da ćete to postati? E, griješite! Stručnjaci… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti ugljikohidrate?

objavljeno prije 12 sati i 17 minuta

Dijete koje se baziraju na izbacivanju ugljikohidrata pravi su hit, a ugljikohidrati glavni neprijatelj naše linije i zdravlja, no je li to stvarno tako? Ako poslušamo… više »

HE HE

Bourbon sirup za kašalj za odrasle

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Muči vas kašalj? Ako ste se pripremali na neku od inačica špinanog šećera i sličnih neukusnih varijanti koje bi vas trebale oporaviti, zaboravite - evo pravog recepta za… više »

MA DA?

Kako do sixpacka za tri mjeseca? Lako :)

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Trbušnjaci nisu dovoljni - možete ih raditi 1000 dnevno no ako se ne hranite pravilno i jedete masnu i nezdravu hranu, sva ta masnoća će se zadržati upravo na vašem trbuhu.… više »

MMMM

Još jedan dobar razlog za kavu

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Kavoljupci, pozor - ako vam nedostaje razloga za još jednu kavicu, evo novoga koji izravno dovodi u vezu kavu i zdravlje mozga. Ranije je već otkriveno da čuva jetra i štiti od… više »

SAVJETI

Kako spriječiti debljanje tijekom blagdana

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Blagdani donose poklone - one lijepe i drage pod borom, no jednako tako i one neželjene u vidu viška kilograma zbog neumjerenosti u jelu i piću. Sigurni smo da ste ove neželjene svake… više »

MMMM

Sauna je stvarno zdrava

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Sauna može pozitivno utjecati na ljudsko zdravlje, pogotovo na kardiovaskularni sustav, pokazalo je istraživanje provedeno, pogađate - u Finskoj.  "Saznali smo kako odlazak u… više »

SAVJETI

5 savjeta za bolju probavu

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Probavni problemi mogu stvarno uzrokovati komplikacije, a ne samo neugodu, pa evo nekih drugih metoda kojima se možete boriti protiv probavnih problema i konstipacije, a koje… više »

HE HE

Koliko je rada - optimalno? Ne baš puno...

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Radno vrijeme u današnje doba pomalo gubi smisao - od većine se zaposlenika očekuje da rade puno više od onoga što im piše u ugovorima, a neradne subote također su… više »

MA DA?

Zašto je važno grliti se svaki dan?

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Zagrljaj u trajanju od dvadesetak sekundi popravit će vam dan, pa nije ni čudo da se većina ljudi voli grliti... no, ima i onih kojima je to noćna mora. Znate li zašto? Znanstvenici… više »

STRAŠNO!!

Ekrani klincima mijenjaju strukturu mozga!

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Pametni telefoni, tableti i video igrice fizički mijenjaju strukturu mozga adolescenata, pokazao je istraživanje  američkog Nacionalnog Instituta zdravlja.  Znanstvenici su… više »

ZNATE LI?

Glikemijski indeks - što je to zapravo?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Glikemijski indeks je utjecaj 50 g ugljikohidrata na razinu glukoze u krvi. Razlikujemo namirnice s visokim, srednjim i niskim glikemijskim indeksom. Čim je glikemijski indeks… više »

SNAGA

Jeste li ostvarena osoba? Evo što trebate imati...

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Psihičko zdravlje, prema američkom psihologuu Abrahamu Maslowu, ovisi o stupnju samoostvarenjea, jer tek kada dosegnemo etapu razvoja  u kojoj do kraja možemo ostvariti svoj potencijal… više »

MAZE :)

Zašto su kućni ljubimci dobri za nas?

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Kućni ljubimci, naročito psi, pravi su melem za dušu u nekim situacijama - kad dođete kući s posla, dočekat će vas kao dugo izgubljenog brata, sestru, mamu... i zagrijati vam srce ma… više »

skrolaj na vrh