Varilux banner
Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Piling za blistavu kožu

objavljeno prije 6 sati i 10 minuta

Piling je najbolje napraviti sam, od domaćih sastojaka koje imate u kuhinji, a njime ćete i pomladiti kožu - on uklanja mrtve stanice, smanjuje vidljivost pigmentacijskih mrlja te smanjuje… više »

Neka svaka svađa bude korisna / Foto:Pexels
ODGOVORITE :)

Volite li sami sebe dovoljno?

objavljeno prije 12 sati i 55 minuta

Jeste li ikada razmišljali o odnosu koji imate sami sa sobom? Upravo taj odnos je jedini odnos koji ćete imati cijeli svoj život bez obzira na promjene. Odnos sa samim sobom može biti… više »

ZAPAMTITE!

Prehrana koja potiče preuranjenu menopauzu

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Prehrana bogata ugljikohidratima može potaknuti raniju menopauzu, pokazuje istraživanje sveučilišta u Leedsu kojm je obuhvaćeno 914 Britanki. U studiji objavljenoj u Journal of… više »

Maska za pomlađivanje lica

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Pomlađivanje lica jednostavnije je nego što mislite - potrebna vam je samo domaća maska koju možete napraviti od sastojaka iz kuhinje i koristiti je jednom svaka dva tjedna, a već kroz… više »

ZNATE LI?

Zašto je dobro zijevati?

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Zijevanje nekad jednostavno ne možemo niti izbjeći, a bome niti zaustaviti - ma dana kad ne možemo prestati otvarati usta. No, u nekim situacijama zijevanje može biti neugodno. Možete… više »

Zbunjenost, razmišljanje
HMMM... :)

Trebamo li vjerovati šestom čulu?

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Instikt, šesto čulo, predosjećaj... više je naziva koji svi zapravo znače isto - mislite da biste nešto trebali napraviti, no nemate neke čvrste činjenice koje podupiru… više »

ISPROBAJTE

7 stvari koje će vas odmah usrećiti

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Sreća je u malim stvarima, reći će ljudi koji život ne puštaju da ih vodi, nego ga žive prema svojim željama i mogućnostima. Ukoliko spadate u one druge - zaposlene koje stres izjeda… više »

AHA!

Dobar razlog za čašu crnog vina dnevno

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Crno vino oduvijek se smatralo korisnim za zdravlje u umjerenim količinama - od jačanja rada srca do snižavanja rizika od šećerne bolesti, a novo istraživanje sugerira da sadrži… više »

ZAPAMTITE!

5 loših navika koje usporavaju metabolizam

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Metabolizam je obično dežurni krivac za višak kilograma, no jeste li sigurni da ste napravili sve kako bi ga održavali u savršenom stanju? Vjerojatno niste, a evo i pet najgorih… više »

COOL

Boravak u prirodi postaje - terapija

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Boravak u prirodi odličan je za zdravlje, a to je prepoznala i službena Škotska - naime, s početkom listopada u škotskim se ordinacijama našla nova teraija za… više »

ZAPAMTITE!

Jesenski blues - riješite ga se na vrijeme

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Jesenski blues ili kako ga još nazivaju sindrom SPR - sezonskog poremećaja raspoloženja pogotovo nastaje kod prelaska na zimsko računanje vremena, kada se dan skraćuje, a mrak puno… više »

TERMOGENEZA

Hladnoća najbolje skida kilograme

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Hladnoće nas tjeraju da ostanemo u toplom, kako obične ljude tako i rekreativce - teretane su prepune, a na trake za trčanje ne možete doći na red. No, ako mislite da ćete u zagrijanoj… više »

SAVJETI

5 savjeta za podizanje imuniteta

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Gripe i prehlade su na vratima, a jesen je tek počela... sjetite se kako je zimi. Ako vam je dosta noseva koji bole od ispuhivanja i maramica koje grebu, vrijeme je da poradite na svom… više »

EH, DA... :)

4 loše posljedice korištenja društvenih mreža

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Društvene mreže na svojim su počecima proglašene revolucijom, a činjenicu da povezuju ljude širom svijeta na do tada nezamislive načine genijalnom - jer možemo… više »

FORA :)

Kako stres utječe na naš - govor

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Stres je problem koji rijetko tko može izbjeći, no ipak se volimo ponašati kao da je sve normalno, trudeći se da nitko ne primjeti da smo pod stresom. Ipak, postoji jedna stvar koja… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh