Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ISPROBAJTE :)

Krastavci - sve što vam treba ovoga ljeta

objavljeno prije 4 sata i 57 minuta

Krastavci su omiljena preporuka nutricionista za zdravo mršavljenje tijekom ljeta, jer imaju malo kalorija, a zasitni su zbog velikog udjela vode. No, jednako tako, dermatolozi će ih… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
ZAPAMTITE!

5 savjeta kako vratiti energiju hranom

objavljeno prije 7 sati i 7 minuta

Niska energija nije rijetkost u ljetnim danima - em se iscrpljujemo više nego inače, pojede nas sunce, a bome i tulumari se više nego inače...stoga, svi koji imaju problema sa… više »

ZNATE LI?

Što je povrće, a što voće?

objavljeno prije 9 sati i 23 minute

Voće i povrće čest je sastojak u svakodnevnoj prehrani. Obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima te antioksidansima. Osim što su zdravi, daju specifičan okus svakome… više »

MLJAC :)

Zašto ne možemo prestati jesti sir?

objavljeno prije 11 sati i 36 minuta

Ako ste se ikad u petak navečer naljutili na sebe jer mahnito jedete sve vrste sireva koje ste našli u hladnjaku, možda će vam laknuti kad otkrijete da nije problem… više »

ISPROBAJTE :)

3 koraka za smanjenje stresa

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Stres nas stvarno ubija, pa bilo da se radi o intezivnom, akutnom stresu ili kroničnom stresu koji se godinama nakuplja u tijelu i psihi, važno je pronaći način kako ga procesuirati i kako se… više »

OPREZ

Zašto bi trebali jesti u društvu?

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Jedete sami? Niste baš društven tip pa ćete gablec/ručak u firmi odraditi bez kolega, uživajući u svom miru? Na prvu to zvuči dobro i opuštajuće, no zapravo je prilično… više »

SAVJETI

Vježbanje treba postati navika

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Ljudi koji uvijek vježbaju u isto doba dana provode ukupno više vremena u vježbanju i imaju veće izglede ostvariti preporučene razine fizičkih aktivnosti tjedno, pokazala je mala… više »

ISPROBAJTE :)

5 zdravstvenih koristi ulja od origana

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Origano, mediteranska biljka koja je neizostavni sastojak talijanske kuhinje i daje onaj prepoznatljiv miris pizzi može se koristiti ne samo u kulinarstvu, već i u medicini. Ulje origana… više »

KRENITE

Nikad nije kasno početi vježbati

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Vježbanje je jedan od ključeva zdravog života, no mnogi se nerado odlučuju početi vježbati jer misle da su - prestari za to. Istraživanje provedeno na Sveučilištu Cambridge u Velikoj… više »

MA DA?

Roštiljanje nije dobro za okoliš?

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Meso na roštilju možda jest sinonim za ljeto, no konzumenti bi trebali ponovno razmisliti o svojem jelovniku ako kane zaštititi planet na kojem žive, smatra američka neprofitna… više »

AHA!

Kava se nikad ne pije na prazan želudac

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Konzumiranje kave na prazan želudac, ili rano ujutro prije doručka, može povećati razinu kortizola u vašem tijelu. Od trenutka kad ujutro otvorite oči, vaše tijelo počinje… više »

PRIPAZITE

Opekotine od sunca trebaju zarasti same

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Guljenje kože nakon sunčanja posljedica je nenanošenja kreme za sunčanje s odgovarajućim zaštitnim faktorom na vrijeme. Ipak, treba izbjegavati guljenje kože jer mogu ostati… više »

STVARNO?

5 namirnica koje morate konzumirati u pravo vrijeme

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Ovo su neki mitovi o zdravim prehrambenim navikama i savjeti koje je pravo vrijeme za konzumiranje nekih vrsta namirnica, kako bi od njih izvukli sve njihove koristi Banane - ma koliko se… više »

ZNATE LI?

Koliko su masnoće opasne za zdravlje?

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Unos previše zasićenih masti u organizam povećava raznu kolesterola, a time i rizik od srčanih i krvožilnih bolesti. Ukoliko pratite trendove pa u svoju jutarnju kavu… više »

HE HE

Pjevanje je dobro za zdravlje

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Pjevanje bez sumnje ljudima uspijeva popraviti raspoloženje, no istraživanja upućuju na to da značajno pridonosi i kvalitetnijem disanju kod osoba s plućnim oboljenjima te da pacijentima sa… više »

skrolaj na vrh