Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Dvije banane dnevno su recept za zdravlje

objavljeno prije 2 sata i 4 minute

Rijetko koja osoba u današnjem načinu života pronalazi vremena za zdravu hranu i prije poseže za brzom hranom nego za zdravim namirnicama. Tako je i nažalost kod mene, ali onda sam… više »

STVARNO?

Mozak ranoranilaca i noćnih ptica radi različito

objavljeno prije 17 sati i 11 minuta

Spadate li u ranoranioce ili ste prava noćna ptica koja ujutro ne može doći k sebi bez pola litre kave, i to ne prije 10 sati? Ne samo da ta dva tipa ljudi imaju drugačiji bioritam, već im se… više »

SAVJETI

11 savjeta za zdravo mršavljenje

objavljeno prije 20 sati i 9 minuta

Brzo mršavljenje san je mnogih, no to se ne preporučuje iz cijelog niza razloga, pa je tako optimalan gubitak kilograma od jednog do dva tjedno - sve preko toga može biti opasno,… više »

MA DA?

Novac kupuje sreću?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Novac može kupiti sve, kažu jedni, dok drugi tvrde da je materijalizam bezveze i da se sreća jednostavno ne može kupiti - no izgleda da su ipak u krivu. Sve veći broj zanimljivih istraživanja… više »

Mladi moraju znati da je u redu ponekad se osjećati tjeskobno / Foto: Pexels
EH, DA...

Tjeskobne stvari u vašem domu

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Anksioznost je postala veliki problem u današnje vrijeme, simptomi su često vrlo očiti - povećan broj otkucaja srca, kronične brige i stalni strah od budućnosti. Određena… više »

EHHH...

Hrana koja definitivno skraćuje život

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Visokoprocesirana hrana stvarno skraćuje život - prevedeno u brojke: povećanje konzumacije visokoprocesirane hrane za 10 posto povezano je sa 14 posto višim rizikom od… više »

STVARNO?

Žene bi se za lijepu kosu odrekle i seksa

objavljeno prije 2 dana

Sjećate li se kad vam je kosa zadnji put izgledala dobro? Taj osjećaj bio je više od savršenog volumena ili teksture, radi se o snažnom osjećaju ugode, ljepote i snage. Već se… više »

SAVJETI

Zašto treba piti čaj?

objavljeno prije 3 dana

Stručnjaci kažu da naš metabolizam također može imati koristi od dnevne šalice čaja - osobito protuupalnog čaja kao što je čaj od rooibosa! Evo kako vam ovaj… više »

SAZNAJEMO

6 načina na koje havajska spirulina puni tijelo energijom

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Havajska spirulina je vrsta mikroskopske plavo-zelene alge i jedna od najšire prepoznatih predstavnika superhrane u svijetu. Ova nutritivna „bomba" cvate na obali Kona u čistoj,… više »

ZNATE LI?

Kako učinkovito izgubiti kilograme

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Dobra strategija i puno dobre volje najvažniji su kada se radi o gubitku kilograma. Liječnik John Morton, stručnjak za mršavljenje i i kirurg na Sveučilišu… više »

SAVJETI :)

Kako se riješiti vučje gladi? Hranom za - bebe!

objavljeno prije 4 dana

Doručak ste preskočili, vremena za gablec nemate i - želudac zavija kao čopor pomahnitalih vukova... a vi ne znate što bi. Naravno, obično se, kao i svi, protiv iznenadne gladi borite… više »

SAVJETI

Mjesečeva dijeta za vitku liniju

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Mjesečeva dijeta mnogima se čini idealnim načinom za brz gubitak viška kilograma, a kako u tome ima i neke istine, trebalo bi razjasniti neke osnovne stvari kako se ne bi razočarali i… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o fitnessu i prehrani

objavljeno prije 5 dana

Zdrav život uključuje i vježbanje, pa kad počnemo malo više voditi brigu o tijelu i češće odlaziti u tereteanu, na trčanje ili prakticirati neki drugi oblik rekreacije,… više »

ZNATE LI?

Što omiljena hrana govori o vama?

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Hrana govori puno o nama, a naročito informacija volimo li ljuto ili ne. Naime, istraživanje provedeno u SAD-u na 2.000 ispitanika, koje je naručio jedan proizvođač ljutih umaka, pokazalo je… više »

ZAPAMTITE!

Ovo je grozna navika koje se trebate riješiti

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Ako vam pucketanje zglobova prstiju pruža osjećaj olakšanja, niste jedini. Onaj zvuk pucketanja koji čujete je zapravo pucanje balončića plina, koji se nakupe u mekom tkivu oko… više »

skrolaj na vrh