Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako zimi njegovati kosu?

objavljeno prije 1 sat i 20 minuta

Kosa je izrazito osjetljiva na promjene vremena pa tako i na hladnoću. Kako bi vaša kosa ove zime ostala očuvana, pročitajte par savjeta i njegujte svoju kosu.  Dobra kapa glavu… više »

ZAPAMTITE!

Što sve utječe na artritis?

objavljeno prije 3 sata i 33 minute

Artritis je autoimuna bolest koja pogađa sve više ljudi. Za ovu bolest ne postoji lijek, ali mnogi pacijenti su primijetili povezanost između hrane koje jedu i onoga kako se… više »

MMMM

Koliko čaja utječe pozitivno na zdravlje?

objavljeno prije 18 sati i 33 minute

Čaj se oduvijek povezuje s duljim i sretnijim životom, a uobičajeno konzumiranje toplog pića povezano je s manjim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i drugih bolesti. No, koja… više »

ZAPAMTITE!

Namirnice koje treba prati prije upotrebe

objavljeno prije 20 sati i 50 minuta

Namirnice su prljave kad ih kupimo, bilo na placu ili u trgovini, no ponekad zaboravljamo na to, osobito ako nam ne djeluju tako. Ipak, neke od njih na sebi mogu imati izuzetno štetne… više »

SAVJETI

Usporite starenje nakon 40-te

objavljeno prije 23 sata i 5 minuta

Četrdesete su godine u kojima će i oni najjači i najizdržljivi početi osjećati promjene i neumitan protok vremena, no i čak i u tim godinama nije kasno poduzeti neke korake kako biste starili… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
ZANIMLJIVO

Jeste li bijesni ili - depresivni?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Stalni bijes govori više o vašem stanju uma nego o stanju svijeta oko vas. A vaša razdražljivost nije najbolja poruka koju želite poslati. Zamislite osobu koja boluje od… više »

SAVJETI

Kako stres iskoristiti kao saveznika

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Način na koji razmišljamo o stresu utječe na to kako ga procesuiramo. Ako ga smatramo prijetnjom, energiju ćemo trošiti na to da se protiv njega borimo, a ako ga smatramo… više »

POSLUŠAJTE

Glazba je stvarno ljekovita

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Glazba ima sposobnost da nas, od svih vrsta umjetnosti, najdublje dotakne. "Svi smo mi duboko povezani s glazbom jer je 'isprepletena' s mozgom i tijelom. Elementi glazbe - ritam i… više »

SAVJETI

5 zdravih navika za vitalnost

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Moderno doba je donijelo naprednu medicinu, no jednako tako i opake bolesti koje je teško savladati - ipak, postoji jednostavan put do dugovječnosti i zdravlja. Nedavno… više »

SAVJETI

Svjetlo na kraju tunela zimske depresije

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Još je starogrčki liječnik Aretaios savjetovao: "Letargičare valja izložiti svjetlosti i pustiti ih njegovom zračenju". Jer vječiti umor - makar se spava više nego… više »

ZANIMLJIVO :)

Ateisti su inteligentniji od vjernika

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Ateisti su inteligentniji od religioznih osoba, kažu posljednja provedena istraživanja znanstvenika s britanskog fakulteta Imperial College London. Prema brojnim studijama, broj vjernika je u… više »

SAVJETI

Hrana koja čuva naše zdravlje

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Više od dva desetljeća istraživanja i eksperimenata koje je provodio dr. William Li pomoglo mu je da identificira više od 200 namirnica koje se zajedno s našim obrambenim… više »

STVARNO?

Šećer utječe i na san

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Šećer je odavno na listi namirnica s kojima treba pažljivo, i to iz više razloga - primjerice, previše šećera može dovesti do viška kilograma, propadanja… više »

PRIPAZITE

Možemo li se razboljeti od - novca?

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Novac doslovno neprestano ide iz ruke u ruku zbog čega se na njemu skuplja mnogo bakterija. I premda ih je većina bezopasna, nakon baratanja novčanicama ruke ipak treba dobro oprati.… više »

SAVJETI

Koliko nam vitamina D treba u ove hladne dane?

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Brzo se umarate, dugo vučete prehladu, često loše ste raspoloženi pa čak i depresivni - lako može biti da imate deficit vitamina D. Liječnik i profesor sa Sveučilišta… više »

skrolaj na vrh