Spektakli nema prethodne stranice
FRKA

Cirque du Soleil pred bankrotom

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Zabavna tvrtka sa sjedištem u Montrealu borila se da održi poslovanje uslijed ograničenja koronavirusom koja su započela u ožujku što ih je prisililo da otpuste oko 95 posto… više »

SHOW

I Hollywood se mora mijenjati

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Više od tristo crnih glumaca i producenta, uključujući Idrisa Elbu, Queen Latifah i Billya Portera, u utorak je zatražilo od Hollywooda da umjesto u policiju ulaže u antirasističke… više »

NAGRADE

Zlatni globusi također odgođeni

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Nagrade Golden Globes tako će se dodjeljivati u vikendu koji je isprva bio predviđen za dodjelu Oskara, a svečanost njihove dodjele već je pomaknuta na 25. travnja. Redovit ritam holivudske… više »

WOW!

Rekordna cijena za gitaru Kurta Cobaina

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Akustična gitara koju je frontman Nirvane Kurt Cobain svirao na nezaboravnom koncertu iz serije 'MTV Unplugged' prodana je na dražbi što ju je organizirao kalifornijski Julien's… više »

POLAKO...

Hollywood pokreće produkciju

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Kamere bi se u studijima Pinewood ponovno trebale postaviti 6. srpnja, potvrdili su iz Universala. a snimanja će se provoditi uz vrlo rigorozne mjere sigurnosti. Bit će to jedna od prvih… više »

ODLUKA

Finale Eurosonga iduće godine 22. svibnja

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Dva polufinala održat će se u tom nizozemskom lučkom gradu 18. i 20. svibnja 2021. Šezdesetpeto izdanje Eurosonga trebalo se održati u svibnju ove godine u Rotterdamu, ali je… više »

OSCARI

Oscari se odgađaju

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Svečanost će se održati 25. travnja, rekli su organizatori. Inicijalno je bila planirana za 28. veljače. Epidemija koronavirusa zatvorila je kina širom svijeta polovicom ožujka i… više »

WOW!

Rembrandt na aukciji

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Slika veličine 15x20 cm, sa signaturom velikoga flamanskog majstora Rembrandta datira iz 1632. godine, a predstavlja ga u svečanoj odori u dobi od 26 godina. Slikar na glavi ima crni… više »

NOVO NENORMALNO

HBO Max izbacio "Projuhalo s vihorom"

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Američka streaming platforma HBO Max iz svoje je ponude privremeno izbacila film "Prohujalo s vihorom" Victora Fleminga iz 1939 zbog rasističkog prikaza crnačkih likova. Na ovaj se potez HBO… više »

MTV polako gubi pozicije
AKCIJA

MTV će zacrniti ekrane

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

MTV-u su se priključili drugi ViacomCBS zabavni i glazbeni kanali, uključujući Comedy Central, CMT, VH1. Najavili su da će u ponedjeljak u 17 sati po lokalnom vremenu (21 po GMT-u) na 8… više »

SPEKTAKLI

Održan online koncert Lady Gage i prijatelja

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Virtualni koncert, na kojemu su nastupile brojne zvijezde poput Rolling Stonesa, Paula McCartneya i drugih, održan je u subotu u čast zdravstvenim radnicima koji se širom svijeta bore… više »

OD DOMA...

Dalibor Petko Show okupio zanimljivo društvo

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Kućno izdanje Dalibor Petko Showa okupilo je stvarno zanimljivo društvo zvijezda, koji su međusobno postavljali pitanja jedno drugom. Tako je Maju… više »

SERIJE

Vječna milost d.o.o. na Pickbox NOW

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Vječna milost d.o.o. (Perpetual Grace, LTD), neo-noir triler s oskarovcem Benom Kingsleyjem (Gandhi, Lucky Number Slevin, Iron Man3) u glavnoj ulozi nova je serija na Pickbox NOW koju ne… više »

SHOW

Petko iz boravka

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

'Dalibor Petko Show' prvi je televizijski show u regiji koji je u potpunosti snimljen kod kuće. Naime, voditelj Dalibor Petko odlučio je emisiju emitirati iz svog dnevnog boravka, a u… više »

SPEKTAKLI

Tony Awards se odgađaju

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Godišnja svečana dodjela kazališnih nagrada Tony za najbolja ostvarenja Broadwaya odgođena je u srijedu na neodređeno, kao zadnji u nizu kulturni događaj koji je postao… više »

skrolaj na vrh