Spektakli nema prethodne stranice
SERIJE

Mini serija Režim na HBO Maxu

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje… više »

OSCARI

Tko je dobio Oscare noćas!

objavljeno prije 8 dana

Oppenheimer osvojio je najviše, ukupno sedam Oscara - među kojima su oni za najbolji film, režiju te glavnu i sporednu mušku ulogu, a slijedi film Yorgosa Lanthimosa "Uboga… više »

NAJAVE

Pianoforte na HBO Maxu

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

U preliminarnom krugu ih je 160. Zatim oko osamdeset. Pa četrdeset. Na kraju samo deset sretnika ide u finale. Ovo su natjecatelji legendarnog Chopinova međunarodnog pijanističkog natjecanja… više »

NAJAVE

Wonka 8. ožujka na HBO Maxu

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Temeljen na nevjerojatnom liku u središtu „Charlieja i tvornice čokolade", najpoznatije knjige za djecu Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih knjiga za djecu svih vremena,… više »

OSCARI

Ranking filmova za Oscare prema našoj urednici

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Svake godine se nestrpljivo čekaju Oscari, najviše naravno medijske kuće čiji su filmovi nominirani. Kroz godine smo ih čekali, objavljivali nekad i live tijekom noći, sada nam se to… više »

HBO MAX

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo na HBO Maxu

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Jason Momoa ponovno glumi vodenog superjunaka Arthura Curryja, poznatijeg kao Aquaman, koji je sad kralj Atlantide i otac obitelji. Ali kad se njegov stari neprijatelj Black Manta ponovno… više »

BERLINALE 2024

Pet kontroverzi oko Martina Scorsesea

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Martin Scorsese je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih režisera i producenata u Hollywoodu. Njegova kolekcija nagrada i odlikovanja je impresivna. A  20. veljače 2024. ona će… više »

SERIJE

"Režim" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače,… više »

NAGRADE

Tko je odnio Grammyje 2024.?

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Sinoć je održana 66. dodjela Grammy nagrada 2024. u Crypto Areni u Los Angelesu. Glasači Recording Academy, organizacije koja stoji iza Grammyja, prepoznali su niz vrhunskih… više »

COOL

Poroci Tokija na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Snimana na autentičnoj lokaciji i djelomično inspirirana osobnim svjedočanstvom američkog novinara Jakea Adelsteina o radu tokijske metropolitanske policije, ova kriminalistička dramska… više »

SERIJE

Zadnja sezona Curb Your Enthusiasm

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

S Larryjem Davidom u glavnoj ulozi, koji glumi pretjeranu verziju samoga sebe, legendarna humoristična serija „Bez oduševljenja, molim" nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, nudi… više »

NAJAVE

Nominacije za Oscare 2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Službena ceremonija dodjele Oscara održat će se 10. ožujka, a sada su izašle i nominacije. Dosta toga je očekivano, no neke nominacije su nas i ugodno i neugodno iznenadile.… više »

DOX

Vika na HBO Maxu 28. siječnja

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

84-godišnja Vika (Wirginia Szmyt) zvijezda je varšavske klupske scene. Karizmatična DJ-ica okružuje se mladim ljudima, ponavljajući da su godine samo broj. Ali kad joj se… više »

EMMY

Dodijeljeni Emmyji, Nasljeđe rasturilo

objavljeno prije 2 mjeseca

Televizijski ekvivalent Oscara obično se održava u rujnu, no organizatori su umjesto toga dogovorili susret u siječnju, smatrajući - očito s pravom - da će štrajkovi glumaca i… više »

SERIJE

Kreće snimanje treće sezone Bijelog lotosa

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Početak snimanja nove sezone planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu… više »

skrolaj na vrh