Spektakli nema prethodne stranice
AXN ADRIA

Blockbusteri u filmskom vikend maratonu na AXN Adriji

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Za ljetnji vikend AXN Adria odabrala je maraton filmova u kojima možete uživati u subotu 25. i nedjelju 26. lipnja. Na rasporedu su neki od sjajnih filmskih ostvarenja 21. Stoljeća, drame,… više »

GREENPEACE

Završimo s plinom u Europi do 2035. godine

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Aktivisti Greenpeacea iz Hrvatske, Mađarske, Poljske i Irske popeli su se na plinsku platformu Ivana B na sjeveru Jadranskog mora, 50-ak kilometara udaljenu od hrvatske obale i… više »

HBO MAX

Premijera nove HBO serije "Irma Vep" 7. lipnja

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma "Les Vampires".… više »

HBO MAX

Premijera dokumentarnog filma "Navalni"

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Nakon godina borbe protiv korupcije, Aleksej Navalni razvio je moćne neprijatelje, uključujući predsjednika Vladimira Putina. U kolovozu 2020. potajno je otrovan vojnim kemijskim nervnim… više »

HBO MAX

Premijera dokumentarnog HBO filma "Tina" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Od Oscarom nagrađenih redatelja Dana Lindsaya i T.J.-a Martina, film „Tina" je razotkrivajući i intiman pogled na život i karijeru glazbene ikone Tine Turner koji ocrtava njezin… više »

SERIJE

Premijera druge sezone nagrađivane serije "Komičari" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Deborah Vance desetljećima probija put kroz komičarsku scenu kojom dominiraju muškarci, gurajući se do mjesta stalnog izvođača u Las Vegasu, istovremeno održavajući uspješni… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Žena vremenskog putnika"

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Nastala u adaptaciji Stevena Moffata prema istoimenom romanu, serija „Žena vremenskog putnika" je čarobna priča o ljubavi Clare (Rose Leslie iz „Igre prijestolja") i Henryja (Theo… više »

COOL

Objavljeni teaser trailer i posteri s likovima za novu HBO seriju

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Radnja serije od 10 epizoda, temeljene na knjizi „Vatra i krv" Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja" i donosi priču o Kući Targaryen. Tim… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Stubište" 6. svibnja na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Temeljena prema istinitoj priči, serija "Stubište" istražuje život Michaela Petersona, njegove brojne obitelji u Sjevernoj Karolini i sumnjivu smrt supruge Kathleen Peterson. Uz Colina… više »

HBO MAX

6 noviteta na HBO Max streaming platformi

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

U nastavku izdvajamo šest najaktualnijih naslova koji su premijerno dostupni na HBO Maxu, među kojima su potpuno nove serije, ali i nove sezone hit serija. „Ovo je naš… više »

HBO MAX

Nova serija "Turist" na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

„Turist" je misteriozni triler pun šokantnih, smiješnih i brutalnih obrata. Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australskog zaleđa gdje ga… više »

HBO MAX

Premijera nove serije "Beba" 25. travnja na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Nova serija „Beba" (The Baby) imat će premijeru 25. travnja na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 21.30h. Ova horor komedija,… više »

HBO MAX

Premijera druge sezone serije "Stjuardesa" 22. travnja na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

U novoj sezoni ove mračne komedije zatječemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica. Ali… više »

HBO MAX

Premijera novog blockbustera "The Batman" na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Vrebajući ulicama dvije godine kao Batman, tjerajući strah u srca kriminalaca, Bruce Wayne je dospio duboko u sjene Gotham Cityja. Sa samo nekoliko pouzdanih saveznika među gradskom… više »

HBO MAX

Premijera nove serije "Poroci Tokija" na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Labavo inspirirana osobnom pričom Jakea Adelsteina, kriminalistička serija „Poroci Tokija" prati brzi silazak mladog američkog novinara u neonsko podzemlje Tokija u kasnim 90-ima.… više »

skrolaj na vrh