Televizija nema prethodne stranice
SERIJE

Premijera nove serije "Tračerica"

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, gotovo desetljeće nakon… više »

HBO MAX

Stiže HBO Max u Europi

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, bit će lansiran u Europi 26. listopada, kada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španjolska i Andora postati prvih… više »

HBO

Premijera nove HBO serije "Prizori iz bračnog života"

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Nova petodijelna HBO serija „Prizori iz bračnog života" (Scenes From A Marriage), s Oscarom Isaacom i Jessicom Chastain u glavnim ulogama, imat će premijeru 13. rujna na HBO GO-u, a… više »

HBO

Njujorški epicentri 9. 11. —> 2021½

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Novi HBO dokumentarac u četiri dijela „Njujorški epicentri 9. 11. -> 2021½" (NYC Epicenters 9/11 -> 2021½) imat će premijeru 23. kolovoza na HBO GO-u kada… više »

NOVE PONUDE

Comcast i ViacomCBS najavljuju SkyShowtime

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Comcast Corporation i ViacomCBS Inc. danas su najavili partnerstvo u kojem će pokrenuti novu uslugu video pretplate na zahtjev (SVOD) u više od 20 europskih zemalja i kojom će… više »

STVARNO?

Gospodar prstenova seli u UK

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Slikovite planine, livade i šume Novog Zelanda postale su poznate kao kulisa fillmskih trilogija Gospodara prstenova i Hobita koje je snimio dobitnik Oscara Peter Jackson.… više »

TELEVIZIJA

​Razvoj scenarija televizijskih djela u 2021.

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U svrhu provedbe javnog poziva u ovoj kategoriji, serijskim televizijskim djelima smatraju se serijska djela predviđena za distribuciju kroz linearne i nelinearne audiovizualne medijske… više »

SERIJE

Premijera dokumentarne HBO serije

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Kroz tri epizode, serija bilježi osobno i političko putovanje predsjednika Baracka Obame dok se država bori sa svojom rasnom poviješću. Ispreplićući razgovore s kolegama, prijateljima… više »

HBO

Dokumentarac o Woodstocku na HBO-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Dokumentarni HBO film „Woodstock '99: Mir, ljubav i bijes" (Woodstock '99: Peace, love and rage), imat će premijeru 24. srpnja na HBO GO-u. To je ujedno i prvi film unutar… više »

NOVE IDEJE

Netflix se okreće videoigrama

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Netflix bilježi znatno sporiji rast broja novih pretplatnika nakon uzleta u 2020. godini, potaknutog mjerama zatvaranja i ograničenja kretanja koje su vlade uvele kako bi suzbile… više »

HBO

Premijera nove HBO serija "Tridesetmetarski val"

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Ova šestodijelna dokumentarna serija intimno bilježi desetljetnu odiseju pionira surfanja Garretta McNamare koji je nakon posjeta portugalskom Nazaréu, u nadi da će pokoriti… više »

EMMY

Kruna i Mandalorian vode u nominacijama za Emmy

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

HBO i HBO Max vode među platformama s ukupno 130 nominacija, a iza njih slijedi Netflix sa 129. Među kandidatima za najbolje dramske serije su serija o britanskoj… više »

HBO

Čudotvorci: Oregonska staza od 14. srpnja na HBO GO

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Premijera serije „Čudotvorci: Oregonska staza" (Miracle Workers: Oregon Trail) bit će 14. srpnja na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prva epizoda. Ovo je treća sezona avanturističke… više »

SERIJE

Premijera nove HBO serije "Bijeli lotos"

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Limitirana šestoepizodna serija „Bijeli lotos" Mikea Whitea („Prosvjetljenje"), društvena je satira smještena u ekskluzivno havajsko ljetovalište. U… više »

SERIJE

Stiže treća sezona Njegove mračne građe

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Nagrađivana HBO serija „Njegova mračna građa" (His Dark Materials) vraća se u produkciju s epskom trećom sezonom, temeljenom na posljednjem romanu „Jantarni… više »

skrolaj na vrh