Televizija nema prethodne stranice
SERIJE

Mini serija Režim na HBO Maxu

objavljeno prije 6 dana

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje… više »

NAJAVE

Pianoforte na HBO Maxu

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

U preliminarnom krugu ih je 160. Zatim oko osamdeset. Pa četrdeset. Na kraju samo deset sretnika ide u finale. Ovo su natjecatelji legendarnog Chopinova međunarodnog pijanističkog natjecanja… više »

NAJAVE

Wonka 8. ožujka na HBO Maxu

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Temeljen na nevjerojatnom liku u središtu „Charlieja i tvornice čokolade", najpoznatije knjige za djecu Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih knjiga za djecu svih vremena,… više »

HBO MAX

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo na HBO Maxu

objavljeno prije 20 dana

Jason Momoa ponovno glumi vodenog superjunaka Arthura Curryja, poznatijeg kao Aquaman, koji je sad kralj Atlantide i otac obitelji. Ali kad se njegov stari neprijatelj Black Manta ponovno… više »

SERIJE

"Režim" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače,… više »

COOL

Poroci Tokija na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Snimana na autentičnoj lokaciji i djelomično inspirirana osobnim svjedočanstvom američkog novinara Jakea Adelsteina o radu tokijske metropolitanske policije, ova kriminalistička dramska… više »

SERIJE

Zadnja sezona Curb Your Enthusiasm

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

S Larryjem Davidom u glavnoj ulozi, koji glumi pretjeranu verziju samoga sebe, legendarna humoristična serija „Bez oduševljenja, molim" nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, nudi… više »

DOX

Vika na HBO Maxu 28. siječnja

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

84-godišnja Vika (Wirginia Szmyt) zvijezda je varšavske klupske scene. Karizmatična DJ-ica okružuje se mladim ljudima, ponavljajući da su godine samo broj. Ali kad joj se… više »

SERIJE

Kreće snimanje treće sezone Bijelog lotosa

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Početak snimanja nove sezone planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu… više »

HBO MAX

Pravi detektiv: Zemlja tmine na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers… više »

TED

Evo kada izlazi nova serija Ted

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

SkyShowtime je danas potvrdio da će serija Ted biti dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime u svim zemljama od 22. veljače, a nove epizode će biti dostupne svaki tjedan. U ovoj seriji,… više »

AXN ADRIA

Božićni maraton “Profilera” na AXN Adriji

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Maraton pete i šeste sezone napete, nagrađivane krimi serije "Profileri" zauzet će veći dio dnevnog programa AXN Adrije od ponedjeljka 25. do petka 29. prosinca. Serijal ukupno ima čak… više »

ZOV DIVLJINE

Svjetionik na Susku

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Rođeni Zagrepčani, Tijana i Davor Perović sa svoje su dvoje djece živjeli uspješan gradski život, a onda su 2016., na pjeskovitoj plaži otoka Suska osjetili spokoj i mir za kojim su… više »

FILMOVI

Od danas možete gledati Barbie na HBO Max

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Živjeti u Barbie Zemlji znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako ne proživljavaš pravu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken. U glavnim ulogama su Margot Robbie… više »

ZOV DIVLJINE

Odlazimo u mističnu istarsku šumu

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

U protekle su nas četiri epizode protagonisti ZOVA DIVLJINE svakoga utorka puštali u svoj mir i dom te podijelili s nama i voditeljem Danielom Lackom svoje poglede na život. Vjerujemo… više »

skrolaj na vrh