Hi-tech
ČUDO

Kako korona virus mijenja tehnologiju

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Epidemija koronavirusa donijela je u kratkom vremenu brojne promjene u načinu života građana i funkcioniranju društva, ali i pokrenula brojne internetske procese, prisilivši… više »

BRAVO

Tehnološki divovi u borbi protiv korona virusa

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Njemački tehnološki div Bosch objavio je da je razvio brzi test za koronavirus, a Siemens je najavio uspostavu mreže za 3D printanje dijelova medicinskih uređaja.. Potpuno… više »

NOVOSTI

Huawei P40 serija donosi novo doba mobilne fotografije

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Huawei Consumer Business Group (BG) predstavila je Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro i Huawei P40, nove flagship pametne telefone serije Huawei P40 vrhunskog dizajna, te uz pregršt… više »

GAMING

Ovog vikenda na PlayStationu besplatno isprobajte Predator: Hunting Grounds

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Od petka 27. ožujka do nedjelje 29. ožujka  besplatno se može preuzeti i igrati PlayStation igra Predator: Hunting Grounds. Predator: Hunting Grounds realistična je asimetrična… više »

DOBAR POTEZ

HAKOM odgađa uvođenje DVB-T2/HEVC sustava

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) zbog mjera u suzbijanju epidemije koronavirusom odgađa krajnji rok prestanaka odašiljanja televizijskih signala u sustavu… više »

ZARADA

Rad od kuće povećao potražnju za IT opremom

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

U nastojanjima da se zaustavi širenja koronavirusa u svijetu, sve više zaposlenika radi od kuće, pa raste potražnja za prijenosnim računalima i mrežnom periferijom, kao i… više »

JEDVA...

Može li korona srušiti Internet?

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Neki europski telekomunikacijski operateri prijavili su probleme s prijavom na mrežu otkako milijuni rade od kuće zbog pandemije koronavirusa, zbog čega je povećano korištenje… više »

SJAJNO!

Stožer civilne zaštite pokrenuo Community na Viberu

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Kao rezultat kontinuiranih nastojanja da se spriječi širenje koronavirusa i bolesti COVID-19 na teritoriju Republike Hrvatske, Stožer civilne zaštite pokrenuo je Community na… više »

SERVIS

Aktivirao se Facebook Safety Check

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Snažan potres zatresao je Zagrreb nakon 6 sati ujutro. EMSC javlja kako je potres jačine 5,3 stupnja. Epicentar je bio u Remetama, Markuševcu. Novi potres zatresao je Zagreb u 7 sati.… više »

NAJAVE

Optima Telekom pogoduje korisnicima

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Za sve naše OptiTV korisnike omogućili smo, u suradnji s CineStarom TV-om, gledanje sadržaja na CineStar TV Premiere  1 i 2 kanalima te CineStar TV Fantasy kanalu bez naknade do… više »

OBAVIJEST

HT se prebacuje na virtualnu pomoć

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Primjenjujući trenutačno propisane mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od danas, 19. ožujka 2020., u Hrvatskom Telekomu nastavljamo pružati sve svoje proizvode, usluge i… više »

VIBER

E-učionica: Kad se male ruke slože

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Ako ovo čitate, vjerojatno ste se već susreli s idejom e-učionice i možda se čak upitali je li tako nešto uopće moguće izvesti i kako bi se moglo organizirati, a da bude jednako… više »

STANJE

Može li Internet izdržati?

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Neki europski telekomunikacijski operateri prijavili su u utorak probleme s prijavom na mrežu otkako milijuni rade od kuće zbog pandemije koronavirusa, zbog čega je povećano korištenje… više »

NAJAVE

Kingston osvježava kartice i čitače

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NAPOKON

Internetski giganti protiv dezinformacija

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

Microsoft, Facebook, Alphabet's Google i Twitter zajedno rade na tome da se suzbiju dezinformacije koje se objavljuju na njihovim društvenim mrežama i drugim platformama u vezi… više »

skrolaj na vrh