Hi-tech
 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
EHHH...

Google pogoduje velikima?

objavljeno prije 15 dana

Google je postao jedan od nosećih stupova modernog interneta pretvorivši se iz jednostavnog sustava za pretragu u regulatora sadržaja koji je presudan za internetsko iskustvo velike… više »

Mi Note 10 stigao u hrvatski Mi Store

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

U hrvatski Mi Store premijerno je stigao Xiaomijev Mi Note 10, prvi pametni telefon u svijetu koji posjeduje peterostruku stražnju kameru od 108MP. Ova kamera, koja podržava i dvostruki OIS… više »

NOVOSTI

MMD lansira novi 43 inčni SuperWide Philips monitor

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata,… više »

SJAJNO!

UHO - prva digitalna platforma protiv cyberbullyinga

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Što napraviti u trenutku kad neku djevojku njezin bivši dečko ucjenjuje i kaže da će objaviti njezine gole fotografije ako ona ne spava s njim? Ili kad nekog dječaka… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Telekom otvorio Business Showroom

objavljeno prije 17 dana

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalne transformacije Hrvatske, otvorio je danas svoj novi Business Showroom, inovacijski centar u kojem će predstavljati svoja najnaprednija tehnološka… više »

PRESUDA

Pravo na zaborav samo u Europi

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Google globalno neće morati primjenjivati europsko "pravo na zaborav", presudio je vrhovni sud Europske unije u slučaju u kojem su se suprostavila osobna prava na privatnost i… više »

COOL

FreddieMeter mjeri koliko vam glas sličan onome Freddija Mercuryja

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Ako slušate glazbu, male su šanse da niste čuli Bohemian Rhapsody - jednu od najpoznatijih rock pjesama zapadnog svijeta. Također postoji statistička šansa da ste bar u… više »

COOL

Google Maps uvodi izgovor mjesta i adresa

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Google pokušava olakšati komunikaciju s lokalnim stanovništvom uvodeći u aplikaciju Google Maps opciju prijevoda te audio pomoć koja uključuje izgovor mjesta. Primjerice… više »

UPS!

Kina ograničava igranje igrica

objavljeno prije 21 dan

Kina voli kontrolirati svoje stanovnike, pa zapravo i ne čudi vijesta da je vlada najavila uvođenje ograničenja za maloljetničko igranje online igrica kako bi smanjila broj ovisnika o… više »

WOW!

Gaming na 5G na Reboot Infogameru

objavljeno prije 22 dana

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 od 12. do 17. studenoga u Zagrebu prvi puta u svijetu donosi finale mobilnih igara u testnoj odnosno živoj 5G mreži, najavili su u srijedu na konferenciji… više »

NOVOSTI

Kingston Technology predstavio novi model SSD diska

objavljeno prije 23 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima,… više »

INFOGAMER

AOC službeni partner Reboot InfoGamera

objavljeno prije 24 dana

Specijalist za monitore i jedan od vodećih brendova za gaming monitore AOC pridružuje se, kao službeni monitor partner, osmom izdanju jednog od najvećih gaming evenata u Hrvatskoj i regiji -… više »

COOL

Facebook uvodi novu značajku?

objavljeno prije 25 dana

Facebook aplikacija za mobitele najveće svjetske društvene mreže uskoro bi mogla dobiti novu značajku prepoznavanja lica koja bi nam trebala olakšati logiranje. Biometrijsko… više »

COOL

Yandex testira autonomne robote za dostavu

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Ruski internetski div Yandex započeo je testirati robote za autonomnu dostavu, što je najnoviji dodatak njegovom tehnološkom arsenalu, u četvrtak je objavila kompanija. Robot… više »

NOVOSTI

Tele2 implementirao 4G+

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Tele2 je implementirao dodatnu funkcionalnost svoje mreže, koja povezuje postojeće frekvencije u jedinstven mrežni kapacitet i tako osigurava prosječno veće brzine prijenosa podataka.… više »

skrolaj na vrh