Hi-tech
NOVOSTI

MMD lansira novi Philips 252B9 monitor

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa lansira najnoviji Philips 252B9 LCD monitor B linije s PowerSensor opcijom. Ovaj 25-inčni (63.4 cm) monitor… više »

NAJAVE

DroneDays - dvodnevni skup i izložba bespilotnih letjelica na FER-u

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Tehnologija bespilotnih letjelica se neprestano razvija, jer nove inovacije i velika ulaganja donose na tržište svakih nekoliko mjeseci naprednije dronove. Želite li saznati… više »

NOVOSTI

Pocophone F1 dobiva MIUI 10.2.3.0 nadogradnju

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Popularni Pocophone F1 od trenutka predstavljanja ne prestaje iznenađivati, kako svojim mogućnostima unatoč pristupačnoj cijeni, tako i softverskim nadogradnjama koje neprestano dobiva. Tako… više »

NOVOSTI

Android Q Beta program konačno započeo

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Prošle godine, točnije 11. ožujka Android je učinio dostupnim beta program testiranja nadolazećeg  Android P operativnog sustava (danas svima znanog kao Android Pie 9.0).… više »

NAJAVE

OnePlus 7 - sve što za sada znamo

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

OnePlus 7 još nije službeno lansiran, no već su osvanuli CAD renderi njegovog izgleda i informacije o cijeni i specifikacijama. Hoće li zadovoljiti očekivanja fanova? OnePlus 7 IZGLED… više »

HMMM...

Što Facebook radi s Vašim telefonskim brojevima?

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Facebook baš i nije na dobrom glasu kada je riječ o zaštiti i upotrebi podataka svojih korisnika. Ova kompanija je ranije više puta bila zaslužna za negativne napise… više »

SAZNAJEMO

Više od 6000 globalnih korisnika koristi softverska rješenja hrvatske tvrtke GemBox

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Tvrtka GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, objavila je danas da je premašila brojku od 6000 stranih korisnika. GemBox uspješno posluje već… više »

NOVOSTI

McAfee sigurnosna rješenja u svim Samsung uređajima

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

McAfee je već pet godina Samsungov partner na području sigurnosnih rješenja za zaštitu pametnih telefona. I ove godine Galaxy S10 i S10 + dolaze s pre-instaliranim McAfee… više »

NOVOSTI

Sony najavio izmjenjivi 135mm f/1.8 G MP objektiv punog formata

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Sony 135mm f / 1.8 G MP objektiv punog formata je alat visokih performansi napravljen da zadovolji izuzetno visoke standarde G Master serije i usmjeren prema profesionalnim fotografima.… više »

NOVOSTI

Proljetna ponuda HONOR mobitela

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Proljeće samo što nije stiglo i već se osjeti u zraku, a vi ćete napokon moći odjenuti nešto iz nove kolekcije za proljeće/ljeto - najotmjenije visoke potpetice ili omiljene… više »

NOVOSTI

Apple Music uskoro na Google Home i ostaloj konkurenciji

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Prodor „pametnih zvučnika" odnosno glasovnih asistenata u posljednje vrijeme itekako je uzelo maha. Jedan od poznatijih je Google Home i njegova inačica Mini. Osim mogućnosti… više »

it tvrtka mre
HAKOM

Veća ulaganja u pokretnu mrežu

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Na tržištu elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj u 2018. operatori su nastavili s investicijama u pokretne mreže, a ulaganja su gotovo 13 posto viša u odnosu na… više »

NOVOSTI

Sada znamo sve o još neviđenom Samsung Galaxy A60

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Samsung Galaxy A10, Galaxy A30 i Galaxy A50, 19. travnja bi trebali dobiti pojačanje u liniji s Galaxy A60. Sada su postale poznate njegove specifikacije putem internog dokumenta tvrtke, koji… više »

NOVOSTI

Redmi Note 7 debitirao u Europi po cijeni od 179 eura za osnovnu verziju

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Od početka ove godine, Xiaomi je već predstavio nekoliko novih modela pametnih telefona među kojima je Xiaomi Note 7. Njegova globalna verzija upravo je osvanula u Španjolskoj po… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy S10 ima gotovo savršen zaslon

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Samsung Galaxy S10, svrgnuo je iPhone XS Max s trona kao pametnog telefona s najboljom AMOLED-matricom na svijetu. Prema stručnjacima tvrtke DisplayMate, koja pruža softver za kalibraciju… više »

skrolaj na vrh