Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2020. do 31.12.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2020. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade uz ljude s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju. Mjesečeve mijene u 2020. godini Jedino tako osjećat će se dovoljno sigurno i komforno u novim situacijama koje će proizlaziti iz promjena načina razmišljanja i ponašanja - neki od vas ovo čekaju godinama, drugi su ih tek nedavno osvijestili kao potrebu, no i jedni i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2020. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina. Mjesečeve mijene u 2020. godini Ono što će se ove godine promijeniti u odnosu na dosadašnje je napuštanje principa "ja mogu sve sam", preciznije nepovjerenja prema drugim ljudima i otvorenost na suradnju s… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2020. za Blizance donosi toliko potreban poguranac u pravom smjeru koji će biti posljedica promjena u načinu razmišljanja i odlučivanja. Na prvi pogled zvuči jednostavno, no da biste došli do toga potrebno je dosta truda i rada na sebi. Mjesečeve mijene u 2020. godini Upravo tako je aspektirana ova godina u kojoj su se planete složile na način da nam svima donesu, u prvom redu, toliko potrebnu želju za promjenom na bolje, pa će i Blizancima biti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2020. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je stiglo vrijeme za jedan lagani redizajn života ili, ako želite izravnije - promjene koje je nužno napraviti kako bi se život promijenio na bolje, ma koliko to vama trenutno zvučalo prilično nevjerojatno. Mjesečeve mijene u 2020. godini Stvar je u tome da ovogodišnji položaji planeta izuzetno povoljno utječu na svaku volju i čin promjene, pa tako i vašem znaku - sve što se radi u tom… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2020. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da se dobro pripreme i krenu - ovo je godina u kojoj vam niti jedan od vaših snova nije nedostižan, uz jedan uvjet... Mjesečeve mijene u 2020. godini Naravno - u ostvarivanje sna morate uložiti dovoljno energije i koncetracije, umjesto da je rasipate na neke manje važne (ali možda sjajnije i blještavije) stvari koje vas samo odvlače od pravog cilja. Što je pravi cilj? Preuzeti,… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2020. za Djevicu poručuje pripadnicima ovog znaka da je vrijeme da se vrate svojim korijenima - to znači da se trebaju resetirati i započeti proces promjena koji će im osigurati novu kvalitetu života. Mjesečeve mijene u 2020. godini Analiza i samopropitivanje dvije su ključne riječi za ovu godinu, jer osjećate da trebate promijeniti neke stvari, a aspekti ove godine ukazuju na izrazito povoljno razdoblje za takve aktivnosti.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2020. govori o godini koja će donositi samo dobre vijesti u društvenom dijelu vašeg života, naročito na generalne odnose s ljudima oko vas - vaša će diplomatska priroda biti na svom vrhuncu. Mjesečeve mijene u 2020. godini Sloboda je glavna riječ godine, a na taj ćete način uspješno uspostavljati sjajne poslovne veze sa zanimljivim ljudima koji će vam donijeti napredak ne samo u poslovnom već i u privatnom životu. Mada to… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2020. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da je došlo vrijeme za započinjanje novog ciklusa u svom životu, jer ćete upravo vi biti odgovorni za brojne promjene koje će ove godine postati vidljive. Mjesečeve mijene u 2020. godini Spremni ste za provođenje u djelo svojih želja koje su vam zadnje tri godine lebdjele u mozgu i grizle vas, no do sada nije bilo aspekata na nebu koji bi podržali njihovo oživotvorenje. Tijekom ove… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2020. za Strijelca poručuje predstavnicima ovog znaka da je došlo vrijeme da se otisnete na put koji čekate već dvije godine - put promjena u svim aspektima svog života. Mjesečeve mijene u 2020. godini Planete su se napokon posložile na način da vam daju dostatnu podršku u promjenama koje ste željeli postići, no do sada vas je sprječavao niz faktora na koje niste imali utjecaja, što je ponekad dovodilo do frustracija i odustajanja -… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2020. za Jarca govori pripadnicima ovog znaka da mogu očekivati velike stvari od ove godine jer je Jupiter tek ušao u njihov znak i pozitivan utjecaj ostaje tijekom dvije i pol godine. Mjesečeve mijene u 2020. godini To znači da ćete poseban uspjeh imati u napretku i osobnom razvoju, što će nekima donijeti olakšanje jer na ovakve preduvjete čekaju već godinama. … pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2020. za Vodenjaka  govori o optimizmu ovoga znaka koji je jednostavno neuništiv, čak i u okolnostima koje im ne idu na ruku. Protekle tri godine pripadnici ovoga znaka skupljali su iskustva u rješavanju problema i donošenju pravilnih odluka za sebe, a sada je vrijeme da se sve to napokon kapitalizira i donese vam dobrobit o kojoj maštate. Mjesečeve mijene u 2020. godini Vrijeme je i za čvršće povezivanje s… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ribe - godišnji horoskop za 2020. godinu poručuje im da će njihova mašta napokon biti malo više u skladu sa stvarnim životom, što će vam omogućiti ispunjavanje svih postavljenih životnih ciljeva.  Mjesečeve mijene u 2020. godini Ove ćete se godine željeti što više posvetiti sebi, i uspjet ćete pronaći dovoljno vremena za svoje ideje i potrebe, ne zanemarujući pritom i ljude oko sebe.… pročitaj više »
skrolaj na vrh