Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2022. do 31.12.2022.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2022. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade uz ljude s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju. Ovnovi, vaš će unutarnji život godine 2022. postati mnogo bogatiji. Dok planet guru, Jupiter, provodi godinu prelazeći između vaše dvanaeste kuće duhovnosti i vaše prve kuće osobnosti, započet ćete novi ciklus rasta! Iako ćete dok stojite u tom ograničenom… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2022. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina. Bikovi, kakva li vas samo uzbudljiva godina čeka! U 2022. predstoji vam susret s vlastitom sudbinom dok u trenutcima pomrčina u vašem sunčevom znaku, a bit će ih dvije – Sunca 30. travnja i Mjeseca 8. studenoga. One će… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2022. za Blizance kaže da donosi zanimljiv potreban poguranac u pravom smjeru. Naravno ne ide baš tako jednostavno, bit će tu svega, i problema i zezancije, no na kraju cijele priče bit će dobro.  Prisutnost Crnog Mjeseca Lilita u vašem znaku dovodi vas u dodir s dubljim osjećajem moći, a to razdoblje traje sve do se nastavlja do 14. travnja. Iskoristite ovu svetu žensku energiju na najbolji način tako što ćete odgovore potražiti u… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2022. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je moguće uživati u ovim ludim godinama, bez obzira na sve, dovoljno je da se zvijezde slože kako treba (preciznije, kako je vama najbolje).  Dragi Rakovi, ulazite u fantastičnu godinu! Vama savršeno odgovara energija Riba, a gomila planeta u ovom vodenom prijateljskom znaku znači da bi vam život ove godine mogao biti fenomenalan. To osobito vrijedi za razdoblje oko 12. travnja, kada bi… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2022. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme da se mogu malo opustiti i uživati, jer sve što trebaju napraviti ide kako treba i prolazi - sjajno za vas. Za vas, dragi Lavovi, ono najvažnije što će obilježiti  2022. godinu jest transformacija. Naime, svemir od vas traži da se oslobodite staroga sebe kako bi na površinu mogla izniknuti nova verzija vas. Što se tiče karijere, bit će to vrlo užurbana i… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2022. za Djevicu poručuje pripadnicima ovog znaka da je vrijeme da se promijenite, i to iz korijena - na kraju ove godine bit ćete druga osoba, bolja i korisnija nego sada. Djevice, u godini 2022. pripremite se za veliko ugađanje na raznim životnim područjima, što nije baš jednostavno. Silovita energija koju će obilježiti sljedeća godina neće samo promijeniti vaš način razmišljanja o životu, već će od vas tražiti da… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2022. govori o godini koja će donositi prilično dobre vijesti za vas, i to na više područja života, jer će vaša urođena diplomacija zasjati u punom svjetlu i napraviti nešto dobro za vas. Najvjerojatnije ste doživjeli nekoliko iznenađenja u 2021., a u 2022. ovaj trend će se produbiti kako se vaša osma kuća transformacije aktivira Uranovim nestalnim utjecajem. Kad vam nešto što ne očekujete pokuca na… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2022. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da im stiže novi ciklus u životu koji mogu napraviti ono što žele i mogu od sebe - vi ste kovači svoje sreće, nemojte to zaboraviti.  Kako  je sjajno u ovom razdoblju biti Škorpion u ovom razdoblju! Napravili ste puno promjena u 2021., a u 2022. život postaje još uzbudljiviji. Dok se Saturn, Uran i čvorovi sudbine udružuju kako bi doveli električnu energiju u… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2022. za Strijelca poručuje predstavnicima ovog znaka da je put promjena jedina sigurna stvar - do sadas nije bilo sjajno, no ove godine može biti genijalno ako sve naprvite kako treba.  Ulazite u jednu od svojih najboljih godina do sada, dragi Strijelci! S vašim planetarnim vladarom, Jupiterom, snažno pozicioniranim u Ribama, imate svu kozmičku pomoć koja vam je potrebna da se dogodi nešto veliko. Ali bez obzira na to koje su… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2022. za Jarca govori pripadnicima ovog znaka da mogu očekivati velike stvari ove godine, da ne bi iskoristili neku puno snažniju riječ... jer, zvijezde su odlučile da je vrijeme za vas. Jarci, jeste li spremni susresti se sa svojom sudbinom licem u lice? Godina koja je pred vama za vas je jedinstvena jer se vaš planetarni vladar, Saturn, sudara s čvorovima sudbine! Ovaj je karmički utjecaj poput putovanja kroz vrijeme u kojem ćete nailaziti na… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2022. za Vodenjake jasno govori o optimizmu ovoga znaka koji će se snaći uvijek i svugdje, što je vjerojatno najbolja stvar koja ih spašava od raznih problema u koje, doduše, običnu upadaju sami samcati... Dragi Vodenjaci, jeste li u harmoniji sa svrhom svoga života? Ako to još uvijek ne znate i zbunjeni ste, ne brinite, jer pomoć stiže. Ako ste na ispravnom putu, karmičke i neočekivane sile će vam pomoći da ispunite… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za Ribe za 2022. godinu poručuje ovom znaku da mogu ove godine napraviti ono što su čekali godinama i ispuniti svoje ciljeve na svim poljima, samo ako to žele.    Da se ne lažemo, drage Ribe - ovo je vaša zlatna godina! S oba vaša planetarna vladara, Jupiterom i Neptunom, koji se susreću u vašem znaku, a to se događa vrlo rijetko, uskoro ćete primiti sve kozmičke blagoslove. Glavno razdoblje manifestacije stiže između… pročitaj više »
skrolaj na vrh