Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2021. do 31.12.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2021. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade s ljudima s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju. Ovnove čeka puno promjena u godini koja je pred nama, najvjerojatnije su to promjene na bolje. Jupiter, Uran, Mars i Pluton ove godine imat će velike planetarne utjecaje na vas, najviše oko proljetne ravnodnevnice i zimskog solsticija. Odluke koje ste donijeli tijekom… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2021. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina. Horoskop za 2021. godinu otkriva potrebu za priznanjem promjena koje vam se događaju i prihvaćanjem novih prilika. Možda ćete, zbog vaše tvrdoglave naravi smatrati da su zadaci koje će vam život u novoj godini zadati… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2021. za Blizance donosi manje promjene u više životnih područja, najviše u vašem društvenom životu i što se tiče vaše financijske situacije. Uz pomoć planeta Jupitera, Neptuna i Plutona, ove ćete se godine vjerojatno osjećati karizmatičnije i kreativnije. Ljubav Ove će godine vaše veze biti dublje nego inače. Ako niste u vezi, to bi moglo značiti da ćete romantičnu ljubav pronaći u bliskom prijatelju. Ova… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2021. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je stiglo vrijeme za jedan lagani redizajn života ili, ako želite izravnije - promjene koje je nužno napraviti kako bi se život promijenio na bolje, ma koliko to vama trenutno zvučalo prilično nevjerojatno. Promjene su u zraku. Ljudi rođeni u znaku Raka često osjećaju tjeskobu kada je riječ o promjenama, ali čim se njima prilagode, sve je u redu. Najbolje je uvijek imati na umu da nisu sve promjene… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2021. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da se dobro pripreme i krenu - ovo je godina u kojoj vam niti jedan od vaših snova nije nedostižan, uz jedan uvjet... Horoskop za 2021. godinu donosi brojne uspone i padove za one rođene u znaku Lava. Dvije planete s najvećim utjecajem na vaš znak ove godine su Jupiter i Saturn, a Mars će također imati blagi utjecaj. Ove godine je najbolje da Lavovi rade na tome kako uravnotežiti svoj… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2021. za Djevicu  sa sobom donosi brojne promjene. Te će se promjene najvjerojatnije dogoditi u vašem društvenom životu i vašem traganju za znanjem. Znak Jarac, kroz koji će mnogi planeti proći ove godine, imat će velik utjecaj na vaš znak. Planeti Uran i Saturn također igraju ključnu ulogu u vašoj sudbini. Ljubav Neptun koji se nalazi u opozicijskom znaku Ribe ove će godine duboko utjecati na vaše veze -… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2021.  donosi pozitivne promjene! Ove godine morat ćete se osloniti na svoje veze, romantične i platonske, kako bi vam pomogli da prođete kroz godinu. Izvrsna je godina i za obnavljanje starih prijateljstava i hobija. Ovo je sjajna godina i za učenje iz prošlosti i za gledanje u budućnost. Ljubav U siječnju će Venera biti u Jarcu, zbog čega ćete se osjećati intenzivnije prema partneru što se tiče romantičnih osjećaja, ali će… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2021. Škorpionoma savjetuje diskreciju, čime Škorpionima ponekad može biti teško upravljati. Neka vam romantične veze ne budu prioritet. Informacije o svom radu i financijama zadržite za sebe. Biti previše otvoren o takvim stvarima može ih dovesti u opasnost. Dakle, pokušajte živjeti ovu godinu suzdržano; to će vas dovesti do uspjeha. Ljubav Za 2021. godinu Zvijezde sugeriraju veliku promjenu u vašoj romantičnoj… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2021. za Strijelca predstavnicima ovog znaka predviđa mirnu i uspješnu godinu. Inače, život jednog Strijelca je često lud, ali ove će godine stvari biti puno mirnije. No, to definitivno ne znači da će vam ova godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja će vam ove godine donijeti vaš društveni život, a ako imate dovoljno sreće i putovanja. Ljubav Proteklih ste godina možda mislili da sve vaše romantične veze propadaju.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2021. za Jarca pokazuje da će, kao i posljednjih nekoliko godina, u sljedećih par Pluton još uvijek biti u Jarcu. Ovo je blagoslov za vas i za sve koji dijele vaš sunčani znak. Činit će vam se kako vam se prilike pružaju iz svih smjerova - iskoristite svoju intuiciju da odlučite hoćete li s njima riskirati ili ne. Napredovat ćete samo ako isprobate nove stvari, ali ako imate predosjećaj da nešto ne činite, onda je najbolje… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2021. za Vodenjaka govori da mnogi planeti ove godine utječu na vaš znak. Neki od planeta koji će ove godine imati najveći utjecaj na vas uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton. Srećom, ovaj znak može podnijeti sve što mu se baci 2021. i bilo koje druge godine. Ljubav Ove godine Venera će veći dio siječnja biti u Jarcu. Ovaj će se planet također vratiti u vaš znak većim dijelom studenog i prosinca. U to ćete se vrijeme… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ribe - godišnji horoskop za 2020. godinu  predviđa pitomu godinu koja dolazi. Proteklih su godina stvari možda bile lude, ali sve je to spremno za rješavanje. U vašem obiteljskom životu stvari mogu biti malo nezgodne, ali planeti će vam sigurno pomoći. Ako uspijete biti hladne glave, na kraju će sve biti kako želite. Ljubav Ako ove godine uspijete sa svojim partnerom uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, Zvijezde predviđaju da biste trebali imati veću količinu… pročitaj više »
skrolaj na vrh