Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2015. do 31.12.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2015. za Ovna govori o godini koja će u prvom dijelu biti ispunjena zabavom, romansama i dobrim raspoloženjem, da bi se nakon 11. kolovoza težište prebacilo na poslovne aktivnosti sve do kraja godine. Kako Uran i dalje polako plovi vašim znakom, to vas na neki način izdvaja iz gomile i privlačite pažnju ma gdje bili, pa će sve to zajedno imati odličan utjecaj na slobodne Ovnove koji će u prvih sedam mjeseci godine bez problema pronalaziti… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2015. za Bika donosi predviđanja da će prvih sedam mjeseci pripadnicima ovog znaka proteći u velikoj sreći u domu, što uključuje mogućnost selidbe u drugu zemlju, promjenu stana ili novog člana domaćinstva. Od početka godine do 11. kolovoza Jupiter se Bikovima nalazi upravo u području horoskopa odgovornom za događaje u domu, tako da vrijedi iskoristiti ovaj povoljan utjecaj najmoćnijeg planeta i napraviti sve ono što ste do sada odgađali ili… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2015. Blizancima donosi pregršt nada i dobrihh vijesti, a među glavnim događajima ove godine bit će mogućnost dobivanja novog posla oko 20. ožujka kad će pomrčina Sunca napuniti poslovno područje vašeg horoskopa novom energijom. Tijekom cijele godine najbolji su izgledi upravo za poslovne podvige jer će maštoviti Neptun prolaziti kroz područje karijere, tako da će umjetnički pokušaji dobiti realne šanse za uspjeh i… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2015. Rakovima nagoviješta godinu promjena, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu, uz jasno naznačena područja na koja treba obratiti pažnju kako bi godina prošla na najbolji mogući način. Najveća će se bitka cijele godine voditi između privatnog i poslovnog dijela života, naročito pod utjecajem dvije pomrčine Mjeseca, u travnju i rujnu, koje će vam dati snage da raskinete veze koje nemaju budućnosti, bez obzira radi li se o… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2015. Lavovima će se svidjeti, jer je najveći dio godine povoljno aspektiran i na privatnom i na poslovnom planu, što se naročito odnosi na prvi dio godine, sve do kolovoza, kad će Lavovi privlačiti pažnju na svim poljima i moći dostojno predstavljati svoje kreativne talente i profesionalne dosege svima oko sebe. Područje osobnosti Lavovim je u prvom dijelu godine pod vladavinom Jupitera, tako da mogu privući svu pažnju koju žele i trebaju - pokretanje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2015. Djevicama donosi dobre vijesti na privatnom planu, jer će im upravo taj segment života donijeti najviše sreće ove godine. Pomrčina Sunca 20. ožujka dogodit će se u vašem području partnerstva, što je idealno za pravu romansu kao iz ljubavnih romana. Slobodne Djevice bi u tim danima mogle pronaći posebnu osobu s kojom će odmah uspostaviti sjajan kontakt. Djevice koje su već u vezi očekuje vrlo izvjesno vjenčanje, a one u braku pažnja… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za 2015. Vagama donosi promjene imidža i širenje horizonata novim iskustvima, naročito zbog snažnog utjecaja pomrčine Mjeseca 4. travnja. Vrijeme skrivanja je prošlo, došlo je doba pokazivanja svih kvaliteta i vještina kako bi vaša okolina postala svjesna što ste sve u stanju napraviti u kratkom vremenu. Promjene mogu ići od nove boje kose ili frizure preko stila oblačenja do potpune promjene karijere, no budite sigurni… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2015. Škorpionima donosi dobre vijesti kako na privatnom, tako i na poslovnom planu zahvaljujući ozbiljnom Saturnu u području osobnosti i Jupiteru u području karijere, što će značajno popraviti situaciju narušenu zbivanjima u godini prije. Škorpioni su, željeli to priznati ili ne, prilično tašti, pa im ovakva godina u kojoj mogu mirno pokazivati sve svoje kvalitete dolazi kao naručena onima koji žele promijeniti karijeru i… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2015. Strijelcima predviđa ambicioznu godinu u kojoj mogu pokazati sve svoje mogućnoti i za to biti nagrađeni boljim poslom koji će ispuniti sve njihove snove. Podršku im u tome daje ambiciozni Saturn koji će najveći dio godine provesti u njihovom znaku, tjerajući ih da daju sve od sebe i izvuku sve najbolje što imaju. Svejedno je hoćete li započeti svoj posao ili preuzeti više odgovornosti na postojećem, sigurno je da ćete… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2015. Jarcima donosi dobre vijesti - pred njima je godina velikih osobnih promjena zahvaljujući prolasku Plutona kroz područje imidža, što će dovesti do promjene izgleda i ponašanja na bolje u različitim aspektima, od novog stila do zdravog života i vježbanja za povratak u davno izgubljenu formu, što će se sve povoljno odraziti na privatni i poslovni život. Glavni ciljevi godine su jednostavni - postati zdravija i sretnija osoba tijekom… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2015. Vodenjacima donosi predviđanja o godini u kojoj će imati sve pretpostavke da svoj život napokon organiziraju baš onako kako žele, bez obzira na sve zapreke koje bi se mogle pojaviti na putu. Uran, vladar Vodenjaka nastavlja svoj put kroz područje obrazovanja, što znači da će svako specijalističko znanje koje vam je potrebno za napredovanje postati dostupno na neki način, pa iskoristite priliku! Kao i nekim drugim znakovima, i Vodenjacima… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za 2015. Ribama poručuje da je godina posvećena osobnom razvoju, a uz potpunu promjenu imidža možete očekivati prilično dobru godinu kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Kako Neptun nastavlja put kroz područje imidža, sve je moguće - novi režim treninga, promjena frizure i stila oblačenja, pa sve do promjene načina komunikacije s okolnim napravit će od vas novu osobu. Imidž sanjivog umjetnika nekako vam najbolje odgovara, a uz vaše sklonosti ova… pročitaj više »
skrolaj na vrh