Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za Ovna za 2019. ukazuje na godinu u kojoj će doći do priličnog broja pozitivnih promjena pripadnicima ovoga znaka. Nakon što je Uran izašao iz Ovna nakon sedam godina sredinom svibnja 2018., trebalo je vremena da sve promjene koje su pokrenute sjednu na svoje mjesto, pa je ova godina odlična za primjenu naučenih lekcija. Ipak, Uran i dalje ima najznačajniji utjecaj jer kraj prošle i početak ove godine ponovno provodi u vašem znaku… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za Bika za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme za borbu, kako za svoje stavove i vrijednosti, tako i za svoj položaj na poslu i u društvu. Da se ne preplašite odmah na početku - godina će biti izazovna u svim aspektima života, no prepreke ćete ipak prelaziti bez većih gubitaka. Dobra strana cijele priče je činjenica da ćete imati ono najvažnije u neograničenim količinama - emotivnu podršku najbližih koji će shvatiti u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za Blizance za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da mogu očekivati promjenjivu godinu prilično nestabilnih okolnosti u svim segmentima života. Ključna riječ godine je strpljenje, a rezervna - spremnost. Ukratko, ništa nije pretjerano sigurno, kao uostalom i vaše mišljenje koje se često mijenja kao smjer vjetra, pa bi se zapravo u ovakvim okolnostima trebali osjećati kao ribe u vodi. Posebnu pažnju treba posvetiti financijama jer u… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za Raka za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da je njihova emotivnost ove godine najbolji adut za uspjeh na svim područjima života, a naročito poslovnom. Godina će proteći u znaku osobnog napretka na poslu jer će strast koju unosite u sve što radite i emocije kojima branite svoje stavove napokon pasti na plodno tlo i biti shvaćeni kao znak predanosti poslu, a ne slabosti. Otvarat će se i neke prilike za učenje i razvoj potencijala koji su do sada… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za Lava za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da optimistična godina, puna samopouzdanja i optimizma poput ove već dugo nije bila namijenjena njihovom znaku. Da, protekla 2018. bila je i zahtjevnija i manje plodna od prethodnih tako da je svaka promjena na bolje dobro došla, no Lavovi mogu očekivati puno veći uzlet nego što su se mogli nadati i u snovima, da tako kažemo. Ne, ne možete se opustiti i očekivati da će povoljni aspekti odraditi sav… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za Djevicu za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da moraju biti spremni na uspone i padove, no bez obzira na sve trebaju ostati usredotočni na dobre stvari koje će se događati i uživaju u njima. Ma kako to vama zvučalo, i loše stvari imaju svoje dobre strane - predstavljaju važnu lekciju u životu koju treba naučiti i ne ponoviti više nikad, a upravo to je ono najteže. No, analitički mentalni sklop Djevice kao stvoren je za učenje na vlastitim… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će imati godinu uspona i padova, prepunu turbulencija isprekidanih periodima stabilnosti tijekom kojih će se uspješno oporaviti, obnoviti energiju i fokusirati na nove izazove. Vagama ovakvo stanje nije strano - navikle su, makar samo u svojoj glavi, na dramatične situacije iz kojih ih u pravilu izvlači njihovo donošenje ispravnih odluka, no ove će godine taj proces, koji inače sam po sebi nije… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će imati godinu kakvu očekuju već neko vrijeme - punu uspjeha na svim područjima života, zapravo godinu žetve plodova teškog rada iz prethodnih godina. Zaslužili ste takvu godinu, itekako - radili ste bez prestanka, trudili se i fizički i psihički biti na svom maksimumu, pa je stvarno vrijeme da se malo opustite, odmorite i uživate u svemu što ste stvorili, od poslovnog do privatnog… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za Strijelca za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će godina biti bolja nego što ste se nadali nakon prošle, koja nije donijela baš sve što ste od nje očekivali. Ipak, snaga Jupitera u vašem znaku pomoći će vam tijekom cijele godine izbjeći neke zamke i ostvariti uspjehe, čak i tamo gdje biste ih najmanje očekivali. Brojne prilike otvarat će se na svim područjima života, a na vama je da ih iskoristite na najbolji mogući… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za Jarca za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će godina biti puna promjena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, što se zapravo samo nastavlja iz prošle koja vas je prilično iscrpila. Zato je najvažnije odmah na početku godine prikupiti energiju kroz neki kraći odmor, resetirati se i krenuti dalje mentalno oporavljeni, što je vašem znaku izuzetno važno - vaš mozak je vaše najjače i najveće oružje i mora… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će godina biti baš po njihovoj mjeri - puna promjena i neočekivanih obrata, no oni će u skladu sa svojim znakom uvijek biti spremni dočekati se na obje noge i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo. Ovakav pristup ono je što Vodenjake izdvaja od drugih znakova - spremnost na promjene, štoviše, blagonaklono gledanje na sve novo što im se pojavi u životu.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za Ribe za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će godina biti puna odgovora na pitanja koja si već dugo postavljate, bez obzira sviđali se oni vama ili ne - istiniti su i primjenjivi. Većina se Riba tijekom 2018. osjećala prilično izgubljeno i željela pronaći pravac djelovanja i put života, a ako su i ostala neka pitanja na koja niste dobili odgovor, tijekom ove godine će doći i sjesti na svoje mjesto. Možda vam se to mjesto iz prve neće pretjerano… pročitaj više »
skrolaj na vrh