B
Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2014. do 31.12.2014.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2014. Ovnovima predviđa odličnu godinu u kojoj će napokon završiti sve što se vuče već duže vrijeme, a to će im poći za rukom zbog boljeg korištenja svojih znanja i vještina i fleksibilnijeg pristupa. Uz to, godinu će obilježiti i avanturistička putovanja i druge aktivnosti koje zahtijevaju visoke razine energije koje ćete imati napretek. Prilično stresnu konstelaciju Urana u vašem znaku s Plutonom u Jarcu ublažit ćete… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2014. Biku donosi nagovještaj velikih promjena u privatnom i poslovnom životu i udaljavanje od loših navika koje su ga do sada uznemiravale. Pritom se može osloniti jedino na svoju savjest kao korektiv koji će odlučiti što je dobro za njega, a što nije. Sve je to posljedica Saturna koji stoji na opoziciji vašem znaku, u Škorpionu, onemogućujući da se stvari sakriju pod tepih, izvlačeći ih na otvoreno i forsirajući… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2014. za Blizance donosi prognoze koje će se sigurno svidjeti predstavnicima ovog znaka, jer će im život biti lagan i teći će bez ikakvih problema. Za ovu godinu planetarne konstelacije ne spremaju nikakva neugodna iznenađenja, no ipak treba dobro odvagnuti svaki novi potez u životu. Odlična godina za započinjanje novih inicijativa, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Kako će vas dobra sreća pratiti tijekom cijele godine, vrijedi zapeti i postaviti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2014. Raku donosi malo više aktivnosti na privatnom planu, što ne znači da će potpuno zanemariti profesionalni život, nego će im se jednostavno prioriteti posložiti na taj način. Kako im je i inače dom vrlo važan u životu, ova im promjena neće teško pasti. Trebat ćete više slušati želje partnera, pa će obiteljski odnosi biti harmonični najveći dio godine. No, istovremeno će vam se probuditi i kreativnost, čemu trebate… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2014. Lavu predviđa vrlo produktivnu godinu koja će ispuniti većinu njegovih ambicija i želja u životu, a sve iz vrlo jednostavnog razloga - napokon ćete uključiti svoju snagu volje i istjerati stvari na čistac u svim područjima života.  Pred vama stoje neke radikalne promjene, a imat ćete dovoljno snage i za završavanje projekata koji se rastežu već godinama. Pravi je trenutak da iskoristite blagoslov sretnog Jupitera koji u vaš znak ulazi… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2014. Djevicama donosi energiju i snagu koja će biti potrebna da bi godina protekla na najbolji mogući način. Meteoroloških rječnikom rečenom, godina će biti ugodna i vedra, s ponekim malim oblacima na horizontu i povremenom kišom. Pred vama je izbalansirana godina koja će i na privatnom i na profesionalnom planu ponuditi mnogo razloga za zadovoljstvo, no, na jedan drugačiji način nego što je to bilo proteklih godina. Razlog tome je… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za 2014. Vagama donosi poruku da je došla godina rješavanja nekih dugogodišnjih problema koji su vas sputavali i onemogućavali da se pokrenete u pravom smjeru, i na privatnom i na poslovnom planu. Vrijeme je da krenete prema profitu kako biste dobili toliko željenu slobodu djelovanja u životu. Što se tiče veza, dobit ćete priliku oprostiti i zaboraviti koju ne biste smjeli propustiti, pređite neke granice koje ste si davno postavili i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2014. Škorpionima donosi nova iznenađenja, jer se radi o godini punoj izazova kojima će trebati odgovoriti na pravi način, izvlačeći ono najbolje iz sebe. Sreća je da su Škorpioni takvi po prirodi, pa će se u takvim okolnostima snaći kao ribe u vodi. Naime, cijelu će vas godinu (a i velik dio 2015. kada se vraća nakon u Škorpiona nakon što krajem prosinca uđe u Strijelca) i dalje mučiti Saturn koji je u vašem znaku i tjerati… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2014. Strijelcima preporučuje da ovu godinu iskoriste kao temelj za godine koje dolaze u poslovnom i privatnom aspektu života, stoga, počnite kopati i graditi. Zadržite jednostavan pristup, bez pretjeranog kompliciranja i odugovlačenja, što će donijeti znantne promjene na bolje u svim područjima života. Odluke donosite sami, nakon što saslušate sve dobronamjerne savjete. Pomoć drugih će vam do 27. srpnja osiguravati vaš vladar… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2014. Jarcima predviđa da je ovo godina kada ćete se baš dobro osjećati. Imat ćete osjećaj da vrijeme i okolnosti rade za vas. Ipak, trebali biste se usredotočiti na međuljudske odnose poput brige za starijeg člana obitelji. Potrudite se pozitivno utjecati na život ljudi koji vas okružuju. Ovo je odlična godina za odlazak na dulji odmor. Također, u ovoj ćete godini osjetiti potrebu da učinite nešto značajno za svoj život, pod snažnim utjecajem… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2014. Vodenjacima predviđa vrlo emotivnu godinu, kako iznutra, tako i izvana, što znači da ćete se po njima ravnati i odlučivati na temelju osjećaja, a ne hladnog razuma. To će vam donijeti puno uspjeha u privatnom životu, a što se tiče profesionalnog, vrijeme da dozvolite svojoj kreativnosti da se razmaše do kraja i pokažete svima što ste sve kadri smisliti i napraviti. Neptun će vam ovdje slati dobre signale iz Riba, no nećete ih… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za 2014. Ribama donosi povoljne prognoze za godinu koja će biti ispunjena dobrotom, snagom i zadovoljstvom u životu, a uz to će se pojaviti neuobičajeno velik broj odličnih poslovnih i privatnih prilika. Moći ćete ušetati na nepoznati teritorij i izvući maksimum iz svega što ćete raditi, stoga ovu godinu iskoristite za napredak na svim životnim poljima. Vaš način razmišljanja ove godine jednostavno ne može promašiti, jer Neptun… pročitaj više »
skrolaj na vrh izrada Origami