Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2023. do 31.12.2023.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Ovan ima zanimljivu godinu, kao uostalom i svi znakovi ove godine, nema vremena za odmor i zabavu u nekom trenutku. POSAO Prvi pomaci prema naprijed dolaze tijekom svibnja i Jupitera koji će izaći iz vašeg znaka i ući u Bikove pa će, čudno, natjerati Ovnove da se probude iz zimskog sna i krenu u proljeće punom snagom - neki će mijenjati poslove, drugi napredovati, uglavnom će se promijeniti okviri u kojima rade tako da će, na kraju cijele priče, biti uglavnom zadovoljni. Ljeto je… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Bikovi će ove godine dobiti lijep i dragocjen dar - Jupitera u svom znaku od sredine svibnja, tako da trebate biti potpuno spremi kako bi na najbolji mogući način iskoristili taj poklon. POSAO Sve do ulaska Jupitar vaša će poslovna situacija biti sve samo ne dobra - gore/dole, stalni problemi... no, kad vam stigne velik i snažan znak, vrijeme je za vas! Ubacite u višu brzinu i radite sve što trebate kako bi se mogli osigurati za budućnost. Kako vam je i Saturn u tim… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Blizanci će ove godine imati jasan cilj - preživjeti, jer će im na početku godine sve izgledati prilično tmurno i nestvarno loše, ali ubrzo će se to sve promijeniti na bolje. POSAO Sve do polovice siječna mislit ćete da je oko vas tama i sve je nemoguće, no polako će se pomaljati svjetlo na kraju tunela, koje će zasjati napokon u ožujku kad će Saturn doći u vaše polje ambicija - e, tu ste već doma. Brzinom munje trebate reagirati na sve moguće prilike koje vam se pružaju,… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Rak ove godine nema puno planova, no tijekom godine će se to promijeniti i to - na bolje, vjerovali ili ne. Naime, stižu vam tijekom godine povoljni aspekti kako Saturna, tako i Jupitera koji mogu napraviti čudo za vas. POSAO Početak godine izgledat će prilično tmurno i kao da se ništa pametno neće dogoditi, no s proljećem dolazi i nove snaga i to iz neuobičajenog smjera - Saturna. Već od travnja možete krenuti punom parom u novi napad na bolje pozicije, a kako će vas pritom… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Lav ovu godinu mogli bi imati popriličnih novčanih problema, no to nije ništa novo Lavovima koji su često impulzivni, što zna završavati loše, ali ponekad i dobro... na svu sreću, ove će godine biti dobro na kraju. POSAO Tijekom godine bit će problema s novcem, pogotovo na samom početku godine, no kako godina prolazi, situacija će se stabilizirati. Početak ožujka kreće cirkus i to na se moguće načine - od toga da ćete nešto dobiti, nešto… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Djevica može odahnuti ove godine, protekle dvije bile su joj dovoljno teške i zahtjevne tako da bi bilo vrijeme da se može malo odmoriti od svih problema koji su ih pritisli. Iako, istini za volju, cijelo su vrijeme imali snažnu pomoć od strane Saturna... POSAO Saturn je, kao što rekosmo, glumio "tihog partnera" Djevicama tijekom proteklog vremena i naučio ih dosta toga - kako biti miran i sabran u teškim vremenima, kada treba reagirati i kupiti nešto, a kada… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Vaga ove godine ima puno posla na sve strane, jer su zadnje dvije godine bile zaustavljene - kao da nisu mogle krenuti naprijed, pa je sada njihovo vrijeme da nadoknade sve što su propustile u tom razdoblju. POSAO Iako će prva dva mjeseca godine biti spora i činit će vam se da se ne događa ništa, svejedno je dobro raditi pripreme jer u ožujku stiže Saturn u kući posla i rada, što zapravo znači da je napokon stiglo vaše vrijeme. Odjednom će se sve ubrzati i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Škorpioni k'o Škorpioni - svake godine gunđaju, a na kraju se većina stvari odvija upravo na način kako oni žele. Niti ova godina neće biti bitno različita od ostalih, možda ćete samo neke stvari pogledati s novim očima i shvatiti što trebate odabrati za sebe. POSAO Sam početak godine je vrijeme stagnacije, što Škorpionima donosi nervozu, no ubrzo se mijenja za 180 stupnjeva - Jupiter je u vašoj kući posla i obrazovanja, što vam daje… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Strijelac se može i ove godine ponašati kao i inače, znači lagano i lako ćemo, no takav način poslovanja neće biti baš najbolji za vas. Upravo iz tog razloga upozoravamo od početka godine - budite pažljivi, otvorite oči i uši za nove prilike jer će vam u jednom trenutku trebati prilična količina sredstava da sve riješite. POSAO Ma kako izgledao prvo mjesec nove godine, uspješno ćete ga pregrmiti na mišiće, drugačije nećete moći. No, već će… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Jarac će ovu godinu napraviti bolju nego što bi trebala biti i to samo zato što će se potruditi i napraviti sve što mogu kako bi se to i dogodilo. Naime, ulazak Saturna u Ribe će, vjerovali ili ne, otvoriti nove vidike na svim poljima i stvarno ćete moći birati što da radite. A Jarci to itekako znaju iskoristiti... POSAO Početak godine bit će po starom - ništa pametno, ništa bolje, no već u veljači stiže bolje vrijeme za vas. Kako Saturn ulazi u… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Vodenjak može naučiti par dobrih lekcija ove godine, pogotovo kad je u pitanju odgovornost ne samo prema sebi, nego i prema drugima. Srećom godina je takva da će te lekcije jednostavno sjesti na svoje mjesto Vodenjacima i povesti ih naprijed, koliko god se može vidjeti... POSAO Od samog početka godine kreće prilično intenzivno razdoblje u kojem će se Vodenjaci možda čak i malo izgubiti na početku, ali će vrlo brzo pohvatati sve konce i uzeti uzde u svoje ruke. Naime, osim što… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ribe će ovu godinu provesti radeći na svim razinama, od posla do ljubavi, a cilj će biti vrlo jasno postavljen - biti uspješan. No, neće sve to ići baš tako tako kao što bi željeli, ali uz dovoljno truda ipak ćete na kraju biti potpuno zadovoljni svojim uspjehom. POSAO Promjene su ove godine glavna riječ u vašem vokabularu, pogotovo kad je posao u pitanju. Napravit ćete mnoge velike i male promjene u poslovnom okruženju sve do sredine svibnja kako bi… pročitaj više »
skrolaj na vrh