Studentski i mali sport nema prethodne stranice
SJAJNO!

Besplatna ljetna joga na plažama i u parkovima Hrvatske

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Godinu za godinom, sada već 12 zaredom, vježbati Jogu u svakodnevnom životu možete tijekom cijelog ljeta na plažama i u parkovima Hrvatske. Počeli smo kada u Hrvatskoj ovaj način vježbanja i… više »

ČESTITAMO

Fran Borna Urban seniorski prvak Hrvatske u skijanju na vodi

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Ovaj vikend je završeno seniorsko prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi. Nakon velike pogreške favorita natjecanja Feruccia Mužića (četvrtog sa Mediteranskih igara) pobjedu u… više »

ČESTITKE

Zobundžija i Urban obranili naslove u skijanju na vodi

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Na jezeru Vukovina kraj Velike Gorice ovog je vikenda održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi, a u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske prva mjesta osvojili su Pavle… više »

SKIJANJE NA VODI

Pobjeda Borne Urbana na međunarodnom natjecanju

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Međunarodno natjecanje u skijanju na vodi "Memorijal Mladen Parun" održano je ovog vikenda na Bečmenskim jezerima. U konkurenciji skijaša iz Slovenije, Hrvatske,Mađarske i Srbije… više »

SKIJANJE NA VODI

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Ovog vikenda je na jezeru Vukovina kod Velike Gorice održano je Prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi u organizaciji KSV Zagreb. U idealnim uvjetima i konkurenciji iz Hrvatske i Slovenije… više »

STUDENTSKI SPORT

Zlatne odbojkašice zagrebačkog Sveučilišta

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Nakon iscrpljujuće i neizvjesne borbe u finalu državnog prvenstva, odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu zadnjim su atomima snage uspjele izboriti pobjedu nad… više »

STUDENTSKI SPORT

Uspješno Sveučilišno državno prvenstvo

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Ove je godine Sveučilišno državno prvenstvo održano od 07. do 10. lipnja u Zagrebu. Nakon Vinkovaca protekle dvije godine, više od 500 studenata i studentica iz svih… više »

Splićani potukli Oxford i Cambridge

objavljeno prije 12 godina

Splitski je akvatorij ponovno bio domaćin utrkama osmeraca grada Splita, Oxforda i Cambridgea, a Splićani su drugu godinu zaredom bili uspješniji u sprintu od posada dva najuglednija… više »

TRADICIJA

Plivač u Temzi prekinuo utrku osmeraca

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Slavnu utrku veslačkih osmeraca Oxforda i Cambridgea neočekivano je prekinuo plivač u Temzi, javlja BBC. Tradicionalna utrka, 158. po redu, trajala je oko deset minuta kada je čovjek u… više »

POČELO JE POČELO...

Počelo novo prvenstvo Sveučilišta u odbojci

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

U organizaciji Zagrebačkog Sveučilišnog Športskog Saveza ove akademske  2011./12.god. prijavljeno je 11 fakulteta u muškoj konkurenciji te 18 fakulteta u… više »

ČESTITAMO!

Hrvatski roleri uspješni na trci 24 sata Le Mansa

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Team Ytong Croser je i ove godine nastupio na rolerskoj inline utrci 24 sata Le Mansa. U konkurenciji 615 timova iz cijelog svijeta, u generalnom plasmanu je osvojio 47. mjesto… više »

STUDENTSKI SPORT

Završeno je sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za akademsku godinu 2010./11.

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Nakon višemjesečnih borbi u 20 sportskih disciplina, studenti i studentice zagrebačkog Sveučilišta mogu prebrojati osvojene bodove i pogledati  kako su se ove godine… više »

SJAJAN USPJEH

Hrvatski pikadisti uzeli broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu

objavljeno prije 13 godina

Hrvatska pikado reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu koje se održava u španjolskom mjestu Benidorm. Nakon što su jučer Boris Krčmar,… više »

HRVATSKO FINALE

Hrvatski pikadisti odnijeli 3 medalje na Svjetskom prvenstvu

objavljeno prije 13 godina

Hrvatski pikadisti na briljantan su način započeli nastup na Svjetskom prvenstvu u elektoničkom pikadu, koje se ovog tjedna održava u španjolskom mjestu Benidorm, i već su u prvoj… više »

XV Tehnologijada

Sportski susreti studenata tehnoloških fakulteta Hrvatske održani u Zatonu

objavljeno prije 13 godina

Uz ovogodišnje organizatore, studente i studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva iz Zagreba, sudjelovali  su  još i studenti/ce… više »

skrolaj na vrh