Lifestyle STANOVANJE nema prethodne stranice
BAUHAUS

Počela faza osmišljavanja novog europskog Bauhausa

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Europska komisija je u ponedjeljak pokrenula fazu osmišljavanja inicijative za novi europski Bauhaus, ekološki, gospodarski i kulturni projekt u okviru provedbe europskog… više »

kora kivija sprječava razvoj bakterije E. coli
SAVJETI

Učinkovita maska protiv bora

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Koja žena ne bi voljela imati elastičnu kožu, sa što manje bora na licu. Na žalost kako godine prolaze, bore su neizbježne, ali možete ih malo ublažiti i poraditi na elastičnosti lica… više »

EHHH...

Navike koje vam rade probleme

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Navike su, ponekad, loša stvar - naučite se na nešto i radite to svakodnevno, bez obzira na to je li dobro ili loše za vas. Stoga, trebalo bi malo pročistiti mozak i… više »

ZANIMLJIVO

Smoothie dijeta mogla bi vam koristiti

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Princip smoothie dijete je vrlo jednostavan - više zdravih namirnica u tekućem obliku koje konzumirate dva puta na dan. Uz dva smoothieja dnevno trebali biste imati još… više »

NAJAVE

Italian Design Day 2020

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Dan talijanskog dizajna je manifestacija koja se 5. studenoga obilježava u cijelom svijetu, s namjerom da širokoj publici približi talijanski dizajn i kulturu uopće. Generalna tema… više »

COOL

LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Zbog užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja su praktična te koja korisnicima omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu. LG Styler… više »

SAVJETI

Lijekovi trebaju van iz kupaonice

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Lijekovi se najčešće stavljaju u neki ormarić u kupaonici, no zapravo je to priična pogreška, tvrde stručnjaci. Naime, lijekovi su ondje izloženi velikoj vlažnosti što će… više »

STANOVANJE

Stigao je IKEA katalog

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga jubilarno je - njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je! Da bismo ga učinili posebnim, pretvorili smo ga u inspirativni priručnik… više »

EHHH...

Kako vi donosite odluke? Traje li ili...?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Već godinama znanstvenci pokušavaju odgovoriti na pitanje zašto su neki ljudi odlučni, dok drugi jako teško donose odluke. Nedavno objavljena studija… više »

SAVJETI

Proljetna detoksikacija doma

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Proljeće i detoksikacija idu ruku pod ruku, no ovoga puta nećemo govoriti o vašem organizmu već o - domu. Da, i njemu dobro dođe tradicionalno proljetno čišćenje koje se može… više »

ZANIMLJIVO

Kako ćemo graditi i živjeti nakon korone?

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Gradovi i zgrade oduvijek su bili oblikovani i bolešću. Primjerice, kolera je utjecala na mrežu ulica jer su epidemije u 19. stoljeću potaknule uvođenje kanalizacijskog sustava koji je… više »

SAVJETI

Uredite dom za Uskrs

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Uskrs je sutra, a vi još niste dekorirali stan/kuću Uskrsnim simbolima? Nema veze, to možete napraviti u trenu. Ne morate nužno biti praktični vjernik da biste imali razlog za… više »

ZANIMLJIVO

U kakvim stanovima živimo?

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Pandemija je otkrila jednu stvar o kojoj obično ne mislimo - veličinu stanova koja, recimo u Hrvatskoj, u velikom dijelu nije adekvatna za populaciju koja živi u njima. Naime, u Europskoj… više »

POSLUŠAJTE

Savjeti za ispravno pranje rublja

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Ispravno pranje rublja sada je od velike važnosti u svim objektima, bilo da je riječ o kućanstvima ili prostorima u kojima se stalno ili privremeno nalaze osobe pod pojačanim zdravstvenim… više »

SAVJETI

Kako pravilno očistiti i dezinfinicirati dom zbog virusa

objavljeno prije 1 godinu

Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) savjetuju kako ispravno čistiti površine i koja sredstva koristiti prilikom dezinfekcije. Hrvatski zavod za javno zdravstvo na… više »

skrolaj na vrh