Lifestyle STANOVANJE nema prethodne stranice
COOL

Medunarodni hygge dan - kako postići hygge unutar doma

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Hygge je koncept koji potječe iz Danske, a posljednjih je godina postao popularan diljem svijeta kao način života koji naglašava udobnost. Godine 2017. izraz hygge ušao je i u… više »

COOL

Budućnost s tradicijom

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Povijest Geberita započela je 1874. godine kao poduzeće jednog čovjeka u povijesnom središtu švicarskog grada Rapperswila. 30 godina kasnije, osnivač društva Albert… više »

SAVJETI

Najbolja njega minijaturnih božićnih zvijezda

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Mini božićne zvijezde vrlo su tražene. Nije ni čudo, jer ove slatke male biljke koštaju malo, a izgledaju ljupko. Ipak, održati ih na životu sve do iza Nove godine pravi je izazov koji… više »

KREVETI

Vodič za kupnju kreveta: 5 savjeta za odabir savršenog kreveta za vas

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Dobar san temelj je ljudskog zdravlja i dobrobiti. Jedan od ključnih sastojaka za dubok i miran san svakako je kvalitetan krevet. Međutim, odabir pravog kreveta nije uvijek jednostavan… više »

NARAVNO

Sloboda leži u mogućnosti da napravimo pogrešku

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Da bi se stvorilo nešto novo i kreativno, potrebna nam je upravo sloboda. U poslovnoj praksi, polje slobode određuje tržište, ali i individualne sposobnosti pojedinca, njegov… više »

SAVJETI

Sredite dom za Noć vještica

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Dakle, do sad smo shvatili da ste prigrlili novi praznik, Halloween - i što sad, kako to na brzaka srediti da izgleda kako treba? Za one iskusnije, dom je već pun paučine,… više »

ODLIČNO!

Kako izgleda stvarno dobar poslovni prostor?

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Najsuvremenija oprema, vrhunski stručnjaci i ugodan interijer obilježja su Poliklinike Mazalin, jedne od najcjenjenijih u Zagrebu, pa i šire. Ove su godine proslavili 13 godina… više »

SJAJNO!

Neka noći vašeg djeteta budu čarobne: donosimo vam praktične dječje krevete za svaku sobu

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Pretvaranje spavaće sobe vašeg djeteta u njegovo čarobno utočište uzbudljiv je pothvat za svakog roditelja. Svaka dječja soba izvor je neograničene mašte, avanture i… više »

COOL

Hrvatski dizajneri osvojili Dubai

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Hrvatska tvrtka za dizajn i uređenje interijera DC&T, specijalizirana za uređenje poslovnih prostora, u Arapskim Emiratima postigla je ogroman uspjeh te postavila potpuno nove standarde… više »

SAVJETI

Čime sve opremiti sobu za zabavu u svojoj kući?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Kad dođemo doma, želimo se naći u okruženju u kojem se možemo u potpunosti opustiti i tako napuniti baterije za izazove koji nas čekaju sljedeći dan na poslu. Baš zbog toga vlasnici… više »

ODLIČNO!

5 razloga zašto naručiti kuhinju preko interneta

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Danas na tržištu postoji široka ponuda namještaja zbog čega se pri kupnji kuhinja susrećemo s raznim faktorima koji utječu na naš izbor. Prilikom kupnje u trgovini… više »

SAVJETI

Najgora hrana za vaše mišiće

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Kao što jako dobro znamo, prehrana ima ključnu ulogu u podržavanju rasta mišića jer hranjive tvari koje konzumiramo osiguravaju gradivne elemente i energiju potrebnu za razvoj i… više »

VRUĆEEE

Kako se uspješno i brzo rashladiti

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Kao što ste primjetili, vani je vruće... i to k'o vrag. E sad, ima njih koji imaju klimu, a ima i onih koji je na poslu ili doma nemaju... e pa za takve, evo par savjete. Temperaturu u… više »

CVIJEĆE

Čudo od cvijeća koje garantira dobar osjećaj

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Pelargonije svojim šarenim cvjetovima šire pozitivne vibracije tijekom cijele godine, čineći život ljepšim. Ove biljke, jednostavne za njegu, u trenu pretvaraju osunčane… više »

SUNCE

I sobne biljke mogu izgorjeti od Sunca

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Imate li biljke u kući i, očekivano pitanje, pazite li na njih ili ih samo ponekad zalijete i to je to? Ne bi to bilo dobro tako, jer će neke od njih možda završiti u vječnim… više »

skrolaj na vrh