Hi-tech nema prethodne stranice
COOL

Japanci stvorili "pametnu masku"

objavljeno prije 2 dana

Japanski startup Donut Robotics uočio je priliku i stvorio pametnu masku. Radi se visokotehnološkoj maski koja standardno pokriva lice, ali je dizajnirana tako da… više »

KOMENTAR

TikTok je crna ovca među jednako crnim ovcama

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Pohlepa kineskog režima za osobnim podacima nekome može doista utjerati strah u kosti. Totalna kontrola kojom tamošnji komunisti nadziru građane daleko premašuje baš sve… više »

PRIPAZITE

Internet kriminal koristi pandemiju

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

To međunarodno tijelo objavilo je da je nekoliko država prijavilo zlonamjerne programe (malware), napade na vlade, te na bolničku i medicinsku infrastrukturu, koji su već u problemima zbog… više »

BROJKE

Nintendo porastao više od 400 posto

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Nintendo je objavilo da je iza njih još jedan rekordni kvartal po zaradi. Operativna dobit Nintenda u proteklom kvartalu, zaključno s lipnjem, iznosila je 1,37 milijarde dolara… više »

I OPET...

Facebook uklonio Trumpov video o koronavirusu

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Donald Trump se opasno zaigrao i naletio na krivu ekipu - nakon što ga je Twitter obrisao par puta, sada je na red došao Facebook. "Taj video je sadržavao lažne tvrdnje o… više »

PROBLEMI

Fitbit pod istragom Europske komisije

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Nosivu tehnologiju (wearable technology) čini skup elektroničkih uređaja koji se nose u blizini i/ili na površini kože, gdje otkrivaju i analiziraju tjelesne procese i pokazatelje kao… više »

NOVOSTI

Microsoft bi kupio TikTok?

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Microsoft je priopćio kako nastavlja suradnju s američkim vlastima po pitanju sporazuma te kako namjeravaju zaključiti razgovore do 15. rujna. Ako bi se dogovor zaključio, Microsoft bi mogao… više »

STARTAP

Startap Factory ide u petu generaciju

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Petoj generaciji inovativnih razvojnih timova i tehnoloških startupova otvara se nova prilika za rast. I u ovim izazovnim vremenima Grad Zagreb nastavlja podržavati mladi poduzetnički… više »

RADIKALI

Facebook briše radikale Bolsonara

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Zabrana je donesena u skladu sa sudskom odlukom. U petak je sudac Alexandre de Moraes povećao kazne protiv Facebooka na 368.000 dolara na dan zbog nepoštivanja prijašnje… više »

SJAJNO!

Zaposlenici Googlea radit će od kuće do ljeta 2021.

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Glavni izvršni direktor Sundar Pichai osobno je donio odluku prošloga tjedna nakon rasprave na internoj skupini najviših direktora tog internetskog diva, navodi list.… više »

ODLIČNO

Facebook radi na borbi protiv dezinformacija

objavljeno prije 12 dana

Facebook se diljem svijeta, u okviru svoje borbe protiv dezinformacija, udružuje s neovisnim, vanjskim kontrolorima točnosti podataka koji pregledavaju sadržaj i ocjenjuju njegovu točnost.… više »

NOVOSTI

Nearby Share na svim android uređajima u kolovozu

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Dijeljenje u blizini (Nearby Share), analog AirDropu, dolazi na sve Android pametne telefone u kolovozu. Zamijenit će stariju značajku Android Beam, slične tehnologije dijeljenja datoteka… više »

NOVOSTI

Cat®S62 Pro – vrhunac inovacije, funkcionalnog dizajna i otpornosti

objavljeno prije 14 dana

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat® telefone, otkriva svoj novi vrhunski pametni telefon s termalnim snimanjem i FLIR Lepton® senzorom najviše dostupne… više »

NOVOSTI

Epson na tekstilu? Može!

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Epson je najavio svoj prvi pisač velikog formata veličine 76 inča. Model SureColor SC-F10000 je sofisticirani sublimacijski pisač koji je stvoren za industriju proizvodnje tekstila, gdje su… više »

NAJAVE

MMD najavljuje novi Philips 498P9

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore, te licencirani partner za Philips monitore predstavlja novi Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD zaslon, 49 inčni (48.8" / 124 cm diag.)… više »

skrolaj na vrh