Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

MMD lansira monitor Philips 243B1

objavljeno prije 22 sata i 12 minuta

MMD vodeći specijalist za monitore i licencirani partner Philips monitora, predstavlja 24 inčni (60.5 cm diag.) Philips 243B1 LCD monitor. HD rezolucija (1920 x 1080), USB-C docking… više »

NOVOSTI

ADATA SE760 Mobile External SSD - idealan za upotrebu u pokretu

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

ADATA SE760 SSD je bolji od tvrdog diska, jednostavan za korištenje i ima sve prednosti SSD-a u odnosu na tvrdi disk. Elegantnog i kompaktnog je oblika, otporan na udarce i vibracije… više »

SAZNAJEMO

HT ima najmoderniju mobilnu mrežu

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Uvođenjem najsuvremenije opreme u Hrvatskoj završena je potpuna modernizacija mobilne mreže Hrvatskog Telekoma, koja je spremna za 5G tehnologiju i napredne usluge budućnosti. Riječ je… više »

NAJAVE

LG-evi pametni telefoni serije K za 2020.

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S - svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane… više »

NOVOSTI

Kingstonova enkriptirana IronKeyserija D300

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

MALE RUKE

OPPO, Vivo i Xiaomi udružuju snage u izgradnji App platforme

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Kineska tri glavna proizvođača mobilnih telefona OPPO, Vivo i Xiaomi (Huawei nije član saveza kako se prvobitno pisalo) udružili su se u izgradnji App platforme koja bi trebala… više »

GAMING

Lenovo promovira Snapdragon 865 gaming telefon

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Lenovo želi poput Asusa svoj brend Legion gejmerskih računala proširiti na tržište mobilnih telefona. Budući sve više potrošača pridaje pozornosti igrama ovakav… više »

NOVOSTI

Easy UPS 3M je trofazni UPS s internim baterijskim modulima

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Schneider Electric, je predstavio prvu verziju UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS… više »

KAZNE

Rusija opalia kazne Facebooku i Twitteru

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Ruski sud izrekao je u četvrtak kazne u iznosu od 60.000 američkih dolara Twitteru i Facebooku zbog kršenja zakona o zaštiti osobnih podataka, objavili su državni mediji. Zakon… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom otvorio vrata potpuno novog pozivnog centra u osječkoj Retfali

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Hrvatski Telekom krajem je protekle godine zaposlio čak 166 novih djelatnika u pozivnom centru u Osijeku. S obzirom na manje kapacitete postojećih prostora, novasu zapošljavanja… više »

UPS!

Facebook odgodio Dating u Europi

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Iz DPC-a tvrde kako im je za lansiranje aplikacije rečeno samo deset dana ranije planiranog događaja, te da im nisu dostavljene nikakve informacije ili dokumentacija, piše BBC.… više »

ODGOVORNO

Epson potiče smanjivanje utjecaja na okoliš

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Svake godine Epson poslovna tintna tehnologija ima potencijal uštedjeti europskim organizacijama 1,8 milijardi Kwh u potrošnji energije, smanjiti troškove za 213 milijuna… više »

NAGRADE

Finalistice TPA nagrade

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Booking.com, jedna od vodećih online tvrtki na području putovanja i jedan od predvodnika na području digitalnih tehnologija, danas je objavio imena finalistica za nagradu Technology Playmaker… više »

AKCIJA

Dan sigurnijeg interneta: „Zajedno za bolji internet“

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Povodom međunarodnog Dana sigurnijeg interneta, Centar za sigurniji internet (CSI.hr), koji djeluje u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, u suradnji s Hrvatskom regulatornom… više »

SJAJNO!

Viber za Valentinovo

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

U ovom mjesecu Kupida i njegovih ljubavnih strelica, Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, najavljuje kampanju kojom će korisnicima pomoći osmisliti i kreirati… više »

skrolaj na vrh