Hi-tech nema prethodne stranice
COOL

6 sjajnih karakteristika pametnog telefona koje ćete zavoljeti

objavljeno prije 14 sati i 22 minute

Sjajne vijesti za ljubitelje dizajnerske čistoće, inovacija i modnog napretka. Predstavljamo Huawei Pura 70 Pro pametni telefon, stvoren za jedinstveno korisničko iskustvo koje potiče… više »

SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

SAVJETI

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do… više »

COOL

Huawei Watch 4 Space Edition

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i… više »

COOL

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da… više »

COOL

Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon - HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je u prodaji na lokalnom tržištu. Telefon je dostupan u crnoj i bijeloj boji kod Huawei prodajnih partnera, a… više »

SAVJETI

Što sve ima nova HUAWEI Pura 70 serija

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Huawei je predstavljanjem novog flagshipa najavio iskorak od HUAWEI P serije te nadogradnju i rebrendiranje fotografski orijentirane serije pametnih telefona u HUAWEI Pura seriju. Obnovljena… više »

COOL

HUAWEI WATCH FIT 3 spaja vrhunski dizajn s pametnom tehnologijom

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Nedavno lansirani HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja osvježeni iskorak brenda u poljima dizajna i tehnologije, donoseći sveobuhvatnu nadogradnju dizajna, materijala izrade i interaktivnog… više »

COOL

HONOR na VivaTechu

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Globalni tehnološki brend HONOR debitirao je na VivaTechu, jednom od najvećih europskih tehnoloških i inovacijskih događaja, gdje je predstavio svoj inovativni pristup umjetnoj… više »

skrolaj na vrh