Hi-tech nema prethodne stranice
INFOGAMER

AOC službeni partner Reboot InfoGamera

objavljeno prije 2 sata i 22 minute

Specijalist za monitore i jedan od vodećih brendova za gaming monitore AOC pridružuje se, kao službeni monitor partner, osmom izdanju jednog od najvećih gaming evenata u Hrvatskoj i regiji -… više »

COOL

Facebook uvodi novu značajku?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Facebook aplikacija za mobitele najveće svjetske društvene mreže uskoro bi mogla dobiti novu značajku prepoznavanja lica koja bi nam trebala olakšati logiranje. Biometrijsko… više »

COOL

Yandex testira autonomne robote za dostavu

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Ruski internetski div Yandex započeo je testirati robote za autonomnu dostavu, što je najnoviji dodatak njegovom tehnološkom arsenalu, u četvrtak je objavila kompanija. Robot… više »

NOVOSTI

Tele2 implementirao 4G+

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Tele2 je implementirao dodatnu funkcionalnost svoje mreže, koja povezuje postojeće frekvencije u jedinstven mrežni kapacitet i tako osigurava prosječno veće brzine prijenosa podataka.… više »

NOVOSTI

Rakuten Viber predstavlja funkciju Izdvojeno

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Rakuten Viber, jedna od vodećih komunikacijskih platformi u svijetu, otkriva novo osvježenje aplikacije. Funkcija Izdvojeno stavlja veći naglasak na otkrivanje izdvojenih lokalnih sadržaja.… više »

NOVOSTI

Kingston obnovio asortiman microSD i SD kartica s dodatkom Canvas Select Plus

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

NOVOSTI

Novi AOC Q27T1 monitor potpisuje Porsche F.A.

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A… više »

SAZNAJEMO

HT uslugama oglašavanja na internetu olakšava poslovanje

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Hrvatski Telekom, kao predvodnik digitalizacije Hrvatske, kontinuirano traži načine kako svojim korisnicima u privatnom i poslovnom segmentu olakšati poslovanje. Nova ponuda za… više »

Hoće li nova saznanja išta promijeniti? / Pixabay
LOVA

Facebook plaća kazne za Cambridge Analyticu

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Facebook je pristao platiti kaznu od 500.000 funti zbog kršenja zakona o zaštiti podataka u vezi konzultantske tvrtke Cambridge Analytica, objavio je u srijedu britanski… više »

MOLIM?!

Hrvatima internet - ne treba?

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Nedavno objavljena Sektorska analiza zagrebačkog Ekonomskog instituta te podaci Indeksa digitalnog gospodarstva i društva (DESI) Europske komisije pokazuju da čak 21 posto građana… više »

NOVOSTI

Kingston Digital predstavio novi KC600 SATA SSD

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

USKORO

Xiaomi Mi TV 5 postavlja novi standard za jeftine televizore

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Dolaskom Xiaomi TV 5 označava se kraj Xiaomi TV 4 serije od 2017. do danas. Prema službenom opisu tvrtke donosi bolju kvalitetu slike, tanje kućište od televizora prethodne… više »

BRAVO

Twitter je zabranio sve političke reklame

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Twitter će prekinuti sva političke oglašavanja diljem svijeta od sljedećeg mjeseca, objavio je u srijedu Jack Dorsey, utemeljitelj i direktor tvrtke. Društvene mreže,… više »

HALLOWEEN

Viber ima iznenađenje za Noć vještica

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, prigodno će preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom ikad ubačenim u messaging aplikaciju. Ove… više »

SAZNAJEMO

Predstavljen Xiaomi Mi Mix 3 pametni telefon na A1 5G mreži

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi, koji je zahvaljujući ovlaštenom distributeru, tvrtki Bijelić Co na hrvatskom tržištu prisutan od 2018. godine, u suradnji s A1 Hrvatska,… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh