Hi-tech nema prethodne stranice
WOW!

Huawei lansirao Mate 50 Pro

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Tijekom jučerašnjeg velikog eventa u svečanom ambijentu Belexpocentra u Beogradu, Huawei je regionalno lansirao veliki izbor novih proizvoda, uključujući Mate 50 Pro, vrhunski pametni… više »

ČUVAJTE SRCE!

Svjetski dan srca uz Huawei zdravstvene asistente

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Svake godine 29. rujna globalno se obilježava Svjetski dan srca kako bi se skrenula pozornost na kardiovaskularne bolesti, njihovo liječenje te utjecaj na društvo. Prema statistikama… više »

COOL

HT lansira T Phone i T Phone Pro

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Širenje 5G povezivosti ima transformacijski utjecaj na mnoge aspekte modernog života. 5G pruža više od super velikih brzina jer pokrivenost i propusnost koju pruža vode nas… više »

SJAJNO!

Huawei flagship uređaji koji ne zaobilaze niti jednu listu želja tehnoloških zaljubljenika

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Za uvod u savršeni jesenski ugođaj donosimo novosti o flagship uređajima koji zasigurno neće izostati niti sa jedne liste želja tehnoloških zaljubljenika, ali i onih manje… više »

HUAWEI

Povijest Mate serije pametnih telefona

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Od prvog izdanja 2013. godine pa do danas, Huawei Mate serija pametnih telefona oduševljava korisnike zahvaljujući svojim performansama i kamerama koje se iz godine u godinu… više »

HUAWEI

5 stvari koje ćete zavoljeti na Huawei nova Y90 pametnom telefonu

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Huawei nova Y90 pametni telefon je uređaj koji sadrži napredni hardver, odiše uglađenim dizajnom te pruža sveobuhvatno korisničko iskustvo. Štoviše, kao i nova Y70, ovaj… više »

BRAVO

Xiaomi je jedna od najinovativnijih kompanija

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Boston Consulting Group (BCG) uvrstio je Xiaomi na svoju listu 50 najinovativnijih tvrtki 2022 ("50 Most Innovative Companies of 2022"). Ova oznaka prepoznaje Xiaomijevu predanost u… više »

WOW!

Huawei EKG značajka pametnih satova dostupna i u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

 Huawei Consumer Business Groupa danas je objavila kako su Watch GT 3 Pro i Watch D dobili certifikat za svoju potpuno novu Huawei ECG aplikaciju koja korisnicima satova u Europi… više »

NOVOSTI

Kingston FURY objavljuje posebno RGB DDR4 izdanje

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Kingston FURY, gaming odjel Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, objavio je danas da lansira novog člana… više »

HONOR

Kuda je krenuo HONOR?

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Poznata kineska poslovica kaže "Razmislite o prošlosti i znat ćete budućnost", HONOR to prilično dobro zna, a posebno nakon neovisnosti od studenog 2020. kojom je počeo graditi… više »

ISPROBAJTE

Kako izbrisati svoje podatke iz Google pretraživanja

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Google je u travnju objavio da je ažurirao svoja pravila kako bi omogućio ljudima da zatraže uklanjanje svojih osjetljivih i osobnih podataka iz rezultata pretraživanja. Ovo je dodatak… više »

PREVARE

Nova prevara na internetu, na meti Xiaomi

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Čak dvije službene hrvatske stranice popularnog proizvođača gadgeta i razne elektroničke opreme, Xiaomi Hrvatska i Xiaomi Store Hrvatska, upozorile su korisnike da su se pojavile nove online… više »

KINGSTON

Kako sačuvati važne podatke?

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica koja se bavi flash memorijom tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim… više »

KINGSTON

AMD EXtended profil za overclocking

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Kingston FURY, odjel za gaming tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, najavio je danas dodavanje AMD… više »

SAVJETI

Kako chat aplikacije pomažu u obrazovnom procesu

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Iako su lockdown mjere iza nas, online školovanje transformiralo je obrazovni krajolik uključivanjem sudionika školskog sustava u nove tehnološke procese. Obrazovni… više »

skrolaj na vrh