Hi-tech nema prethodne stranice
CERTIFIKATI

Huawei dobio prestižni ISO certifikat za zaštitu privatnosti korisnika

objavljeno prije 22 sata i 40 minuta

Huawei Mobile Services, Huaweijev eko sustav korisničkih aplikacija u oblaku, osvojio je prestižni certifikat za informacijsku sigurnost korisničkih podataka, ISO/IEC 27701. Certifikat izdaje… više »

HUMANITARNO

Ovih blagdana činite dobro uz Hrvatski Crveni križ i Rakuten Viber

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

 U želji da ovo blagdansko ozračje potakne svaku osobu na činjenje dobrih djela, Hrvatski Crveni križ, zajedno s tvrtkama Rakuten Viber i Mediacor, pokreće kampanju pod nazivom… više »

2019.

Najčešće pretrage na Googlu 2019. u Hrvata

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Kao najmlađa članica Europske unije, Hrvatska je ove godine održala treće izbore za Europski parlament. Očekivano, na Googleu se najviše pretraživao pojam rezultata izbora hrvatskih… više »

STRANICE

World Dog Finder - samo odgovorno uzgajanje

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Stranica World Dog Finder je osnovana u ožujku 2019. godine te je zamišljena kao platforma koja okuplja isključivo licencirane i odgovorne uzgajivače pasa iz cijeloga… više »

ČESTITAMO

Kingston osvojio nekoliko nagrada na prestižnim Cyber Defense Global Awards

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima,… više »

SAZNAJEMO

IN2 platforma kao temelj informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode Slovenije

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

IN2 grupa implementirala je novi nacionalni informacijski sustav za centralno upravljanje podacima o okolišu IS Okolje 1.1 za Agenciju za okoliš Republike Slovenije (Agencija RS… više »

OPREZNO

Treba li router biti upaljen cijeli dan?

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Kada razmišljate o stvarima koje u vašem domaćinstvu troše mnogo struje, vjerojatno vam na umu nije skromni router za spajanje na internet. Ali ako ga ostavite uključenog… više »

NOVOSTI

Scan4Chem - aplikacija za zdravije proizvode

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Zelena akcija predstavila je u petak aplikaciju 'Scan4Chem' koja bi trebala omogućiti trenutno informiranje o štetnim kemikalijama u proizvodima čime žele potaknuti građane da… više »

ZNATE LI?

TOR, Psiphon, Signal i Co.: kako se na Internetu kretati anonimno

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Kako na Internetu postajem vidljiv drugim korisnicima? Načelno je svako kretanje po Internetu vidljivo svima koji imaju pristup serverima preko kojih se to odvija, slično kao što svaki… više »

SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati… više »

ra?unalo laptop
ISTRAŽIVANJE

Primjena ICT-a u hrvatskim kućanstvima

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Osobno računalo ima 74 posto hrvatskih kućanstava, što je za dva postotna boda manje nego u 2018., dok ih 81 posto ima pristup internetu i to svi širokopojasni brzi pristup,… više »

NOVOSTI

MMD predstavlja Philips Moda 276C8 monitor

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je… više »

SJAJNO!

Huawei stvara zajednicu za razvoj umjetne inteligencije

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Huawei će u sljedećih pet godina uložiti 100 milijuna eura u razvoj zajednice koja broji 200.000 programera, 500 nezavisnih proizvođača softvera te 50 istraživačkih instituta i… više »

PRIPAZITE

Twitter kreće u zimsko čišćenje neaktivnih računa

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Twitter namjerava neaktivne korisničke račune tijekom dugog razdoblja  obrisati tijekom velike akcije koju za prosinac ove godine pripremaju u toj društvenoj mreži. Kako su naveli… više »

SUD

Google tužen Europskoj komisiji

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Skupina europskih kompanija za usporedbu cijena zatražila je u četvrtak od Europske komisije da poduzme mjere protiv Googlea zbog navodnog ignoriranja naloga o poštivanju načela… više »

skrolaj na vrh