Hi-tech nema prethodne stranice
PROBLEMI?

Huawei se okreće računalima

objavljeno prije 3 sata i 30 minuta

Huawei, kineski tehnološki div najpoznatiji po mobilnim tehnologijama pojačat će prisutnost na svjetskom tržištu računalnog hardvera, najavio je u srijedu visoki dužnosnik… više »

NOVOSTI

Apple uređaji iPhone 11, iPhone 11 Pro i Apple Watch Series 5 od danas su dostupni hrvatskim korisnicima

objavljeno prije 8 sati i 30 minuta

Danas se hrvatsko tržište pridružuje američkom te tržištima više od 30 drugih zemalja i regija u kojima je od prvog dana puštanja u prodaju dostupan najnoviji… više »

COOL

Rakuten Viber predstavlja Create a Sticker

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, danas je najavila predstavljanje najnovijeg u nizu kreativnih alata za svoje korisnike, Create a Sticker. Alat omogućuje samostalni… više »

NAJAVE

Želite li ispipati i isprobati nove iPhone 11?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Za sve one koji s nestrpljenjem isčekuju da prime u ruke nove iPhone 11 modele, provjere kako rade i istraže sve detalje dizajna, imamo diobru vijest. Od petka, 20.09.2019. sve to možete… više »

NOVOSTI

AOC predstavlja novu G2 seriju

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

AOC vodeći specijalist za gaming monitore najavljuje novu G2 seriju gamerskih monitora. Serija se sastoji od 4 nova modela koji dolaze u veličinama od 27 inča (68.6 cm) u varijantama 27G2U i… više »

NOVOSTI

Pixma TS - nova linija pisača iz Canona

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Canon Europe predstavlja četiri nova kompaktna pisača - Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 i Canon PIXMA TS3350 - posebno namijenjena upotrebi u modernom, povezanom… više »

BRAVO

Luksemburg uvodi programiranje od prvog razreda

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Luksemburg je jedna od najmanjih, ali najbogatijih zemalja u Europi, pa ne čudi da su odlučili promijeniti neke stvari u sustavu obrazovanja na najbolji mogući način - uveli su satove… više »

ZANIMLJIVO

Google mijenja algoritam prikazivanja vijesti

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Google mijenja algoritam kojim se prikazuju vijesti - na vrhu će se uskoro prikazivati originalni članci, a ne kao do sada popularne vijesti s puno klikova.  "U današnjem ubrzanom… više »

DEV DAYS

Pogreške i neuspjesi sastavni su dio puta prema uspjehu

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Na šestom izdanju sada već tradicionalne Dev Days konferencije koju organizira kompanija Infobip, pod glavnim motom „Tomorrow's Tech - Today's Business" pred gotovo petsto… više »

PRIJAVITE SE!

Treći krug dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Treći poziv na prijavu za dodjelu vaučera iz inicijative WiFi4EU najavljen je za 19. rujna 2019. u 13 sati. U ovom pozivu dodijelit će se 26,7 milijuna eura, a taj će iznos europskim… više »

IBC 2019

S LUMIX S1H prenesite podatke u formatu RAW na Atomos Ninja V

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Panasonic najavljuje nastavak uspješne suradnje na razvoju s tvrtkom Atomos Limited. Te dvije tvrtke zajedno razvijaju prijenos podataka u formatu RAW preko HDMI-ja s fotoaparata LUMIX… više »

NOVOSTI

LG predstavlja prve OLED televizore koji podrzavaju tehnologiju NVIDIA G-SYNC za gaming iskustvo

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

LG Electronics (LG) udružio je snage s kompanijom NVIDIA kako bi ostvario snove gamera tako što je dodao kompatibilnost s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® za svoje OLED televizore za… više »

APPLE

iPhone 11 i 11 Pro predstavljeni u Cuppertinu

objavljeno prije 9 dana

Apple je na velikom godišnjem sajmu u svom sjedištu u Cupertinu u Kaliforniji predstavio svoj nove pametne telefone iPhone 11, opremljen duplom kamerom, velikom i super… više »

HAKOM

I dalje su potrebna znatna ulaganja u širokopojasnu infrastrukturu

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Potrebna su veća ulaganja operatora u pristupnu širokopojasnu infrastrukturu u nepokretnoj mreži, osobito ulaganja u mreže sljedeće generacije (NGA), razvidno je nakon obrade podataka… više »

SAZNAJEMO

Optima Telekom nudi jedinstvenu promociju malim poduzetnicima

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Optima Telekom je lansirao promotivnu ponudu za sve male poduzetnike i obrtnike čije poslovanje uključuje i čekaonice. Ova jedinstvena promotivna ponuda nudi popuste na redovne cijene paketa… više »

skrolaj na vrh