Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Sony najavio novu džepnu vlog kameru ZV-1

objavljeno prije 6 sati i 20 minuta

Sony ZV-1 dizajniran je imajući na umu tvorce sadržaje i vlogere. Ovajkompaktni (otprilike 294 g / 105,5 mm x 60,0 mm x 43,5 mm) fotoaparat jeprvi tvrtkin model s LCD ekranom koji se može… više »

NOVOSTI

Kingston predstavio SSD diskove

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Kingston Digital, Inc., podružnica zadužena za Flash memoriju u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NAJAVE

AOC lansira novu P2 seriju monitora

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju… više »

NOVOSTI

Sharp Aquos Zero 2 uskoro u Europi

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Sharp Aquos Zero 2 jedan je predstavnika takozvanih gaming pametnih telefona i na putu je za Europu. Sharp AQUOS Zero 2 odlikuje se metalnim stražnjim poklopcem s teksturnim gradijentom i… više »

NOVOSTI

ThinkPlus ima novi superbrzi punjač

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

ThinkPlus, podružnica tvrtke Lenovo, poznatog proizvođača računala, ima novi brzi i vrlo učinkovit punjač koji može osigurati do 65 W izlazne snage. Posebno bi se mogao svidjeti ženskim… više »

PROMJENE

Google Chrome blokirat će teške oglase od kolovoza

objavljeno prije 4 dana

Google Chrome ograničit će oglase koji troše prekomjerne resurse računala, telefona i tableta.Takozvani "teški oglasi" ( primjerice koji kopaju kripto valute) bit će blokirani… više »

ISTO?

SwiftKey tipkovnica mijenja naziv u Microsoft SwiftKey

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

SwiftKey je jedna od popularnih virtualnih tipkovnica za pametne telefone, aMicrosoft je kupio razvojnu tvrtku prije četiri godine. Osim povremenihnadogradnji s nekoliko novih značajki kao i… više »

EHHH...

Pozdravite se s 32-bitnim Windowsima

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Dok čekamo veliko proljetno ažuriranje sustava Windows 10 koje će donijetipuno promjena, iako manje vidljivih, Microsoft više neće pružati 32-bitne kopije sustava proizvođačima… više »

NOVOSTI

Sony BRAVIA A8 4K HDR OLED TV u prodaji

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Picture Processor X1 Ultimate nalazi se u srcu sposobnosti A8 - preciznoanalizira podatke o slikama kako bi se utvrdio intenzivan kontrastOLED-a s čistim crnim nijansama, najvećom svjetlinom… više »

KARTICE

AMD Radeon Pro VII grafička kartica za profesionalce

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

AMD je lansirao novi profesionalni grafički akcelerator - AMD Radeon Pro VII za namijenjen TV studijima i inženjerskim stručnjacima. Pružajući izvanredne grafičke i računske performanse, kao… više »

NOVOSTI

U prodaji Sony Xperia L4 s Helio P22

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Izravni je nasljednik Xperia L3 sa sličnim nizom specifikacija i značajki, ali nekoliko izmjena i poboljšanja. Opremljen je 6,2-inčnim HD + IPS LCD zaslonom s omjerom prikaza 21: 9.… više »

IGRICE

Days of Play 2020.

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Oduševljeni smo što možemo objaviti da se Days of Play i ove godine vraća sa sjajnim ponudama koje slave strastvenu PlayStation zajednicu diljem svijeta i kojoj zahvaljujemo na… više »

COOL

Električni romobili su zabavni

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Električni romobili postaju pravi hit. Praktični, ekonomični i sigurni za svakodnevne aktivnosti i gradsku gužvu, ali i odlično društvo za godišnje odmore, izlete ili putovanja.… više »

DUĆANI

Facebook predstavlja Facebook Shop

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Facebook je uvijek bio usmjeren na povezivanje korisnika s onim što vole - prijateljima i članovima obitelji, ali i proizvodima, brendovima i kompanijama. Ljudi već godinama koriste… više »

SJAJAN!

Upoznajte novi Redmi Note 9 Pro

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Nezaustavljiv u lansiranju novih pametnih telefona, Xiaomi je i ovog puta ostavio sve bez teksta zahvaljujući novom Redmi Note 9 Pro modelu koji je od danas dostupan na hrvatskom… više »

skrolaj na vrh