Hi-tech nema prethodne stranice
SRCE

Učenje iz sigurnosti vlastitog doma

objavljeno prije 20 sati i 24 minute

Sustav obrazovanja, kako formalnog tako i neformalnog, prošlih je mjeseci doživio velike promjene. Održavanje nastave u uobičajenim uvjetima postalo je nemoguće, a učenje i poučavanje… više »

WOW!

Super Mario Bros srušio rekord

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Aukcijska kuća Heritage Auctions iz Dallasa u Teksasu, izjavila je da je ovo prodaja najskuplje video igre koja je ikad bila na aukciji u svome originalnom pakiranju. Titulu najskuplje uzela… više »

NOVOSTI

AMD potvrdio: Zen 3 na tržište stiže 2020.

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Lisa Su, izvršna direktorica AMD-a, potvrdila je da će prvi čipovi sa Zen 3 arhitekturom stići ove godine. Iako je bilo mnogo glasina o mogućem kašnjenju lansiranja procesora… više »

COOL

Mask 2.0 – otvoreni laboratorij

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Otvoreni laboratorij Mask 2.0 koji facilicitiraju Paula Bučar, Deborah Hustić i Layla Munitić održava se u subotu, 18. srpnja, s početkom u 15 sati, u Radioninom labu na adresi Nova cesta 186… više »

NAJAVE

Microsoft najavljuje novi Xbox Series X 23. srpnja

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Nakon predstavljanja Sony PS5, na redu je da pod svjetla reflektora dođe najveći konkurent - Xbox Series X igraća konzola. Službeno predstavljanje će se održati 23 srpnja. Događaj će biti… više »

NOVOSTI

Facebook premalo radi na diskriminaciji

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Revizorski nalaz mogao bi biti dodatan pritisak na tvrtku koja je već suočena s bojkotom nekih 900 oglašivača, a među njima su i veliki brandovi poput Coca Cole, zbog optužbi boraca za… više »

ODLAZI

TikTok odlazi iz Hong Konga

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Aplikacija u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Kini ByteDance odlučila je napustiti Hong Kong nakon uvođenja zakona o nacionalnoj sigurnosti. "U svjetlu nedavnih događaja… više »

NOVOSTI

AMD ostvario dugoročnu viziju

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Prije točno šest godina, AMD je postavio cilj da do 2020 podigne učinkovitost svojih APU-ova (čipovi koji objedinjuju CPU i GPU u jedinstven SoC) za čak 25 puta. Tada su mnogi s… više »

NOVOSTI

“Samouništavajuće poruke” za sve chatove su sad dostupne i u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, najavila je skorašnje uvođenje "samouništavajućih poruka" u sve oblike chata. Ta je… više »

PROBLEMI?

Twitter pokrenuo glasovne poruke u tweetove, ali...

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Twitter je predstavio novost: glasovne poruke u tweetovima za iOS korisnike. Potonji sada mogu snimati kratke audio snimke za dijeljenje u tweetovima. Kada će ova novost ne stići na Android i… više »

ZNATE LI?

Koja je razlika između Xiaomi i Redmi ?

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Xiaomi i Redmi, dvije robne marke pokrivaju različite cjenovne kategorije i potrebe potrošača. Porastom cijena komponenti, troškova razvoja mobilnih telefona, otvaranja… više »

GLASINE

Stiže li jeftiniji Xbox Series X u kolovozu?

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Glasine da Microsoft planira objaviti jeftiniju i manje moćnu konzolu Xbox Series X, traju već neko vrijeme. Sada djelomično glasine potvrđuje Tom Verren iz Vergea. Warren objavljuje da je… više »

NAJAVE

Momentum gaming monitori iz Philipsa

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

MMD, vodeći specijalist na području monitora i brend licencirani partner tvrtke Philips Monitors lansirao je dva nova Momentum monitora, od kojih jedan uključuje i suradnju s renomiranim… više »

DA?!

Facebook prepoznaje fake news?

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Facebook je više nego ikad usmjeren na povezivanje ljudi s relevantnim i točnim izvorima informacija i prikazivanje što manje dezinformacija, osobito u vezi Covida-19. Dosad su… više »

TECH

Kakve slušalice želite

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Tvrtka za istraživanje tržišta Counterpoint Research je objavila izvještaj o ukusima kupovine u Velikoj Britaniji, i vjerojatno bi rezultati bili slični u ostalim zemljama bolje… više »

skrolaj na vrh