Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
COOL

Abecedna tjestenina u misiji očuvanja međimurske popevke

objavljeno prije 18 sati i 31 minutu

Marodi, međimurski proizvođač tjestenine, izdao je zbirku od pet knjiga, a svaka knjiga sadrži točan broj slova za stihove jedne popevke u obliku abecedne tjestenine za juhu. Limitirana… više »

MMMM

Kavica uz Tjedan mode u Parizu

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Posljednji od 4 velika Tjedna mode i mnogima najdraži, Pariz je ove godine pružio neke od najboljih lookova i cijelih revija o kojima će zaljubljenici u modu još tjednima… više »

SAVJETI

Najbolji recept za sushi

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Ako volite malo drugačije stvari, sushi je sigurno na vrhu takvih stvari, pa evo kakav recept vam možemo predstaviti. Kao što dobro znamo, sushi je poznato japansko jelo sa sirovom… više »

HRANA

Mislite li da je smrznuta hrana fina? Probajte ;)

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Ove godine obilježava se 100 godina tehnike brzog smrzavanja koju je utemeljio Clarence Birdseye, a zahvaljujući kojoj Ledo i danas čuva svježinu i nutritivne vrijednosti namirnica,… više »

MLJAC

Chef Leo Jurešić više ne taji ljubav prema kavi i čokoladi

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

U veljači kao mjesecu ljubavi posve je prirodno da ne zaboravimo i na ostale, ali jednako važne ljubavi kao što je ona prema neodoljivim okusima. Jedna od takvih neodoljivih… više »

ZDRAVO

Okinawa - tradicionalni japanski proizvodi za zdravlje i dugovječnost

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Svatko tko traži izvorne japanske namirnice provjerene organske kvalitete i autentičnosti, pronaći će ih u brendu Okinawa. Oni su savršen spoj japanske tradicije i modernih potreba, u… više »

MLJAC

Održivost u svakom zalogaju

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Nestlé je predstavio prvu KitKat čokoladu napravljenu od kakaa dobivenog od obiteljskih poljoprivrednih domaćinstava na Obali Bjelokosti, uključenih u Nestlé Income Accelerator… više »

SAVJETI

Misija: zdravo mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Dakle, blagdani su prošli, sljedeći cilj bi trebao biti - skinuti zarađeni višak kilograma. mati pravu hranu, pića i recepte na dohvat ruke. Zdravi izbori čine veliku razliku.… više »

FORA

Filmovi godine kao omiljene kave

objavljeno prije 2 mjeseca

Ako je i vama omiljeni dio godine sezona nagrada, vjerujemo kako ste već pogledali dobar dio filmova koji se natječe na velikim holivudskim dodjelama. Počelo je sa Zlatnim globusima, a veliko… više »

RECEPTI

Food blogeri objavili recepte za Veganuary

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Ušli smo u siječanj, mjesec u kojemu su svi skloni donošenju zdravijih i boljih životnih odluka. Jedna od najboljih koju svaki pojedinac može donijeti je prelazak na biljnu… više »

SAVJETI

Što bi trebali jesti u kojim godinama?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Uvođenje pravilne prehrane u različitim životnim fazama ključno je za održavanje optimalnog zdravlja i prevenciju različitih bolesti. Ishrana se mijenja kako starimo, a pridržavanje… više »

BOŽIĆ

Purica s mlincima za oblizat' prste

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Purica s mlincima najdraži je recept za božićni ručak na ovim prostorima, pa evo jednog savršenog načina pripreme koji će vam na stol donijeti deliciju o kojoj će se pričati. Sastojci… više »

SAVJETI

Božićni kolačići na brzaka

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Neki od nas mogu sve, njima i božićni kolači već miriš, no u drugim domovima polako počinje vladati panika jer ih još uvijek nema. Naravno, nema niti vremena, pa evo… više »

BOŽIĆ

Recept za kocke od lešnjaka

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Vrijeme je darivanja... i kuhanja te nakuhavanja. Recepti za božićne kolače su nezahvalna stvar - svaka domaćica, a bogami i poneki domaćin, imaju neke svoje recepte koje ljubomorno… više »

BOŽIĆ

Ovih blagdana najmilijima darujemo svoje vrijeme i nove navike

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Kupnja poklona nekome tko nam je blizak može biti zahtjevan zadatak. Članovima obitelji već smo poklonili sve što su htjeli i trebali, mnogi od njih već imaju „sve", ili nam se… više »

skrolaj na vrh