Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.05.2015. do 31.05.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovnovima u svibnju dolazi vrijeme za promjenu sudbine, proljetno čišćenje aktivnosti u privatnom životu. Ako do sada niste bili zadovoljni nekim aspektima odnosa s partnerom, bilo bi dobro riješiti te nesporazume odmah, bez rastezanaja. Na taj ćete način raščistiti zrak i postaviti temelje zdravog odnosa u kojem se obje strane uvažavaju i poštuju, što je odnos koji vama najbolje odgovara. POSAO: Posao će vam biti na prvom mjestu, jer ne želite… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Neće vam nedostajati obožavatelja, stoga dobro procijenite trebate li se upustiti u nešto više od flerta ili ćete ipak još malo pričekati. Bikovi u vezi uživat će u društvu partnera i obitelji jer će poslovne aktivnosti ostavljati dovoljno slobodnog vremena za uživanje i dokolicu. Iskoristite te trenutke za ponovno osvajanje partnera malim trikovima koje ste primjenjivali i na početku veze. POSAO: Iako je svibanj mjesec u kojem Bikovi imaju mnogo… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Svibanj donosi nova prijateljstva i nove ljude, tako da treba biti oprezan koliko blizu treba pustiti sve te sjajne ljude. Jer, kako to obično biva, neki od njih nisu ni izdaleka tako sjajni kao što se predstavljaju, pa budite vrlo oprezni u iskazivanju osjećaja koji su utemeljeni isključivo na prvim utiscima. Ma kako to bilo neuobičajeno za Blizanca, malo razmislite i postupajte racionalno. POSAO: Blizanci će u svibnju biti pretežno dobre volje i puni elana za drastične… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Želja za avanturom i promjenom mogla bi neke Rakove odvesti predaleko, pa će uslijediti svađe i problemi s partnerom. Bezazleni flert je jedna stvar, no kad to pređe granice bezazlenosti, mogli bi se naći u nebranom grožđu. Ipak, čak i ako popustite, ostaje vam posljednji tjedan mjeseca kada će aspekti planeta otvoriti mali prozor za isprike i pomirenje, i bilo bi dobro da to iskoristite ako vam je stalo do partnera. POSAO: U svibnju će se Rakovima ukazati mnoge mogućnosti… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sve što započnete u svibnju dobro je aspektirano, pa tako i nova veza za Lavove koji su sami. Lavovi u vezama trebali bi priuštiti partneru kratak odmor ili zajedničko putovanje, kako bi se prisjetili kako to izgleda kad ste sami na svijetu i usmjereni jedno na drugo. Takav odmor vratit će žar u vezu koji se u zadnje vrijeme malo zagubio, opterećen ostalim obavezama. POSAO: Poslovni dio života bit će izvor frustracije, jer će problemi na poslu uvijek iznova padati… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Želja za napretkom na poslu utjecat će na odnose s partnerom, koji će se s pravom osjećati zapostavljeno. Ovo nije dobar trenutak za svađe i probleme u kući koji bi vam mogli oduzeti snagu potrebnu za promjene na poslu, stoga budite realni i shvatite da morate posvetiti dovoljno vremena obitelji i ukućanima ukoliko očekujete njihovu podršku za svoje planove. Jednostavno da jednostavnije ne može biti - stoga, ne oklijevajte već djelujte. POSAO: Promjene su na vidiku, i… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Svibanj neće proći mirno i opušteno, kako će izgledati na prvi pogled. Iako je situacija s partnerom dobra, količina vremena koju provodite na poslu ipak će okrhnuti vašu idilu i donijeti negativne energije u odnos s partnerom. Lijek je jednostavan - uzmite par dana i vi i partner i nestanite negdje sami, dobro će doći i vašoj vezi i zdravlju. Posvetite dovoljno vremena i obitelji, trebat će vam njihova podrška. POSAO: Od samog početka mjeseca Vage… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Prvi dio mjeseca proteći će u pomalo napetoj atmosferi zbog vaših problema na poslu, no već početkom druge polovice stvari će se bitno popraviti. I partner i obitelj shvatit će da se niste promijenili vi, nego okolnosti u kojima radite i da je vaša nervoza rezultat upravo toga. Budite zahvalni na ovom razumijevanju i pokušajte ga vratiti na najbolji mogući način kojeg se možete sjetiti. POSAO: Ovoga mjeseca sve je u komunikaciji s ljudima. Kako vam se… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Šarm vam je u svibnju na najvišoj razini i gotovo da možete napraviti što god poželite, sve će vam biti oprošteno. Naravno, bilo bi razumno i pametno ne iskorištavati ovaj dar na pogrešan način, no teško ćete se oduprijeti napasti. Ipak, prije nego što zastranite, razmislite treba li vam stvarno baš to, pa ako je odgovor pozitivan, nema druge nego glavom naprijed, a kasnije osmijehom i cvijećem ispraviti… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Svibanj bi bilo dobro posvetiti rješavanju nesuglasica u obitelji, no na ljubavnom planu definitivno će cvjetati ruže. Slobodni Jarci mogli bi u zadnjoj dekadi mjeseca sresti osobu s kojom će ostvariti dobru i dugotrajnu vezu, možda i brak, a Jarci u stabilnim vezama moći će se još godinama sjećati ovog svibnja kao jednog od najromantičnijih mjeseci u svom životu. POSAO: Nemojte gubiti vrijeme na stvari za koje unaprijed znate da vam neće donijeti pretjeranu… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Mjesec romantike i zabave za Vodenjake stigao je. Slobodni Vodenjaci će putovati i upoznavati nove ljude, a lako se može dogoditi da jedna od novih osoba u životu bude ona koja se traži već duže vrijeme. Vodenjaci u stabilnim vezama trebali bi partnera odvesti na kratak put kako bi obnovili žar koji su osjećali na početku veze. Sve u svemu, odmora i dobrih osjećaja napretek. POSAO: Možda i najvažniji mjesec ove godine za Vodenjake, jer će se otvoriti neke mogućnosti koje bi… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Obitelj vam je na prvom mjestu, tako da je nužno posvetiti im dovoljno vremena kako se ne bi osjetili zapostavljeni. Poslovni život smanjit će količinu slobodnog vremena na minimum, no ti trenuci trebaju biti posvećeni partneru i obitelji kako bi se sačuvao odnos koji imate. Pronađite vremena i za sebe, kako bi ohladili glavu od poslovne buke i posvetili se najdražima u potpunosti. POSAO: Svibanj je mjesec komunikacije, novih aktivnosti i poslova, pa se treba pripremiti na nove… pročitaj više »
skrolaj na vrh