Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Morate svom partneru dati do znanja što vas muči, ako to držite u sebi eksplodirat ćete na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ništa se neće promijeniti ako ostanete tihi i mirni, stoga jasno i glasno recite svoj stav. Pripazite ipak da to ne bude preglasno. Taj će utjecaj trajati kratko, stoga isplanirajte svoj govor ili prije ili poslije tog datuma. Kako god se postavili, bit će bolje nego što je kad šutite i trpite. POSAO: Ovaj mjesec nije vam… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Slučajni susret mogao bi vam donijeti novu osobu u život koja će biti sve samo ne obična. Držite oči širom otvorene, naravno, ukoliko već niste u vezi. Planete vam do sredine listopada neće biti previše naklonjene, štoviše, požurivat će vas u neke odnose za koje ni sami niste sigurni trebaju li vam, stoga pokušajte stisnuti kočnicu do polovine mjeseca kad će doći do olakšanja i ponovno ćete uspostaviti mir u glavi. Nakon toga sve će biti… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim greškama i prestanete okrivljavati druge za vlastite promašaje. Ovakav pristup omogućit će vam da povratite povjerenje partnera i nastavite dalje razvijati vezu u pozitivnom ozračju. Stoga je gotovo cijeli mjesec vrlo bitno paziti što govorite, jer jako dobro znate da vam je jezik često puno brži od mozga i svakakve stvari vam ispadaju iz usta na način koji niste željeli. POSAO: Uhvatit ćete ritam i shemu po… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Pogled vam stalno bježi u krivom smjeru u potrazi za pravom ljubavi. Stoga prihvatite pozive prijatelja, mogli biste upoznati neke nove osobe u životu koje će vam više odgovarati. Rakovi u vezi imaju sreće i sve se odvija kako treba, jedino važno je da se ne uljuljkate u sigurnost i pomislite da sve dolazi samo od sebe. Morat ćete se ipak potruditi da vam veza ne upadne u neugodnu rutinu koja bi je mogla I razoriti. Prema tome, budite pažljivi prema partneru i posvetite… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Nema ništa loše u sanjarenju, no ako pređe u opsesiju, morate doobro razmisliti o tome što zapravo radite. Iako je vaše intenzivno razdoblje ove godine prošlo, zaostale su vam neke misli i ljudi s kojima i dalje ne znate što bi. Dobro procijenite jesu li vrijedni dodatnog truda i muke, kako će se to odraziti na vašu trenutnu vezu i što očekujete od njih. Dobri su vam dani na samom početku i kraju mjeseca, tako da svoje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Trebali bi uključiti strpljenje na najvišu razinu, jer ljubav ne treba ni požurivati niti biti nagao. Najbolji dio mjeseca je prva polovina, moglo bi biti svega na ljubavnom planu. Oni koji su u vezi naći će se u iskušenjima kao na filmu, a oni koji nisu moći će birati između, naizgled, hrpe idealnih kandidata za pravu ljubav. Vrijeme je da uključite poslovičnu suzdržanost Djevice i doobro promislite prije nego što djelujete u bilo kojem smjeru, kako se ne… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Nije još sve izgubljeno, možete povratiti povjerenje partnera ili potencijalne ljubavi, no ono što vam kronično nedostaje ovog mjeseca je samopouzdanje. Ako uspijete nadvladati svoj karakter i prestati preispitivati svaku svoju odluku, možete napokon dobiti malo mira. Do kraja mjeseca sve će biti u redu, tako da ne trebate previše brinuti da će se dogoditi nešto što bi vam moglo donijeti probleme u ljubavnom životu i u odnosima s obitelji..… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Nemojte se obeshrabriti, stvari se mogu okrenuti u vašu korist samo ako imate malo više samopouzdanja i vjere u sebe, što jednom Škorpionu ne bi trebalo predstavljati problem. Za početak napravite mali makeover stana ili kuće, rasporedite stvari na način koji će vam biti ugodniji, pa ćete se u takvoj atmosferi lako prebaciti u pozitivniji pristup. Nekad su najbolje veze one na kojima treba najviše raditi, a s vama je upravo takav slučaj ovoga… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas uguraju u neki odnos koji vam ne odgovara, budite svjesni svojih želja i osjećaja i postupajte prema njima. Obitelj vam je ovoga mjeseca najveća podrška i uz njihovu pomoć možete ostvariti što god vam padne na pamet, ma koliko se vama činilo da je to nemoguće. Posebno obratite pažnju na 18. listopada kada ćete moći u jednom danu upiti dovoljno energije za ostatak mjeseca zbog izuzetno povoljne konstelacije planeta koja se rijetko događa u… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Upitajte se dobivate li u vezi ono što tražite ili ne, jer ako je odgovor negativan, vrijeme je da to i kažete prije nego što vam se nakupe negativni osjećaji. Ovo zvuči dosta dramatično, a vama se čini da situacija nije baš tako ozbiljna, no ako malo bolje pogledate, ipak jest. Možda ne doživljavate dom onakvim kakav bi trebao biti, a možda niste svjesni što imate. U svakom slučaju, preispitivanje samog sebe ne može biti loše, stoga se… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Obitelj vam je na prvom mjestu, jer ste je malo zanemarili zbog obaveza na poslu. Budite pažljiviji u planiranju vremena kako biste ostavili dovoljno mjesta za obaveze kod kuće, kako vas ukućani ne bi zaboravili. Sredina mjeseca vam je nepovoljan period, i upravo tada bi bilo dobro imati podršku kakva vam u takvim trenucima treba. Iznenadite partnera malim znacima pažnje, Neptun će vam dati dovoljno dobrih ideja jer je cijeli listopad u povoljnim konstelacijama prema… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Na ljubavnom polju stvari se lagano zagrijavaju, bez obzira bili u vezi ili ne, ovoga mjeseca uzbuđenja neće nedostajati. Poslušajte ukućane, imaju vam dosta pametnih stvari za reći, no do sada niste pridavali previše pažnje njihovim opaskama. Kompromisi su nešto čemu po definiciji niste baš skloni, no upravo je takvo ponašanje najbolji put kojim ćete prevladati krizu koja se sprema u kući. Nije oluja, više bura u čaši vode, no… pročitaj više »
skrolaj na vrh