Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.02.2020. do 29.02.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Kreativan i energičan tranzit Mjeseca daje vam snagu za samoizražavanje  i postizanje ciljeva koje si zacrtate. Ovo je odlično vrijeme za početak aktivnosti koje vam zbilja znače i to u dugoročnom smislu. Merkur će vam donijeti povoljnu komunikaciju pa ćete s prijateljima i voljenom osobom moći napredovati u odnosu. Ipak je ovo mjesec zaljubljenih, a vi ste puni samopouzdanja! Nemojte samo pretjerivati. Dajte i partneru mjesta za izražavanje. POSAO: Imat ćete blagi otpor… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Nemojte nikoga uznemiravati, a posebice ne svoju drugu polovicu. Ako ste u vezi, vaš partner će biti dovoljno pod vlastitim stresom pa će mu vaš pritisak biti dodatni problem kojeg ne želi. Ako mu ne možete pomoći, nemojte mu niti oduzimati energiju neprestanim zanovijetanjem. Povoljni Merkur daje vam mogućnost dobre komunikacije, ali samo ako ste se u stanju kontrolirati da sve ne ode previše daleko. Ono što mislite obaviti obavite do 10. veljače.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Veljača vam donosi harmonične odnose s drugim ljudima zbog vašeg osobnog mira i ravnoteže koje imate. Ovog mjeseca moći ćete si priuštiti dovoljno vremena za odmor i uživanje s voljenima i dobrim prijateljima. Energiju koja vas okružuje upotrijebite i za ostvarivanje nekih osobnih ciljeva. Povoljni Merkur omogućava vam slatkorječivost pa ćete biti gotovo neodoljivi ako ste još slobodni za novog partnera. Budite nesebični i ostvarit ćete sve što… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Veljača vam donosi povećane aktivnosti na području ljubavi i odnosa s voljenim osobama. Sve će biti kako treba ako se nalazite u vezi. Problem bi mogao nastati kod slobodnih pripadnika koji će potaknuti energijom ljubavi sniziti svoje kriterije kako bi dobili barem nešto ljubavi u ovom mjesecu ljubavi. Takve veze neće vam donijeti ništa drugo osim boli pa radije budite sami nego u lošem društvu, ili da kasnije patite zbog neodgovorene ljubavi. POSAO:… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Čini se kako morate pod hitno poraditi na svom egu. Postali ste prilično sebični, a vaš partner i drage osobe to vide i to ih boli. Neptun u Ribama ne utječe ništa bolje na odnos s partnerom. Ne budete li se znali kontrolirati, ovog mjeseca biste mogli doživjeti ljubavni brodolom, barem u prvoj polovini mjeseca dok je Sunce još uvijek u vašoj opoziciji u Vodenjaku. POSAO: Merkur vam ovog mjeseca donosi sukobe i tenzije na svakom koraku. Vrlo ste… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Merkur vam ovog mjeseca donosi zbunjujuću energiju i približava sve ono čudno što postoji u životu. Osjećate se zbunjeno i ne ide baš sve onako kako ste si zamislili. Ipak, vaš topli stav pun ljubavi prema drugima očitava se i na povratni način. Svi vam pružaju ljubav i razumijevanje koje trebate. Imat ćete umirujući utjecaj na svih oko sebe pa ćete biti „predmet" divljenja svih,  a posebice vašeg partnera. Opustite se i uživajte ovog… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: U ljubavi će biti pod povoljnim utjecajem Mjeseca koji će vam donijeti skladne odnose s partnerom i bliskim osobama. Možda je vrijeme da razmislite o pomicanju odnosa kojeg imate na viši nivo nego do sad. Ovo je idealno vrijeme i za odmor i opuštanje, a ako u to ukomponirate i mali bijeg s voljenom osobom, dobit ćete sve što želite u jednom. Pripazite samo kako ne biste sve zajedno uzeli previše zdravo za gotovo jer u vama uvijek čuči jedan ALI.… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Oko polovine veljače možete očekivati jednu jako dobru vijest. Područje ljubavi je u redu. Nije sjajno kao inače, ali ako se budete znali dovoljno kontrolirati sve će biti kako treba. Čini se kako upravo vi svojim depresijama utječete na pogoršanje odnosa s voljenom osobom. Ovo se posebno odnosi na pripadnike znaka koji su nedavno izašli iz veze. Što je gotovo je gotovo, nemojte se osvećivati jer tako sam ona sebe privlačite negativnu energiju. Što se… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Imat ćete snažni osobni izraz koji će vam dati poseban šarm kojem je teško odoljeti. Lako ćete se promovirati i postizati željene ciljeve. S obzirom da se jako dobro osjećate u vlastitoj koži, drugim ljudima to neće moći pobjeći. Vaše zračenje privlačit će sve poput svjetla i moljca. Imate li partnera, dajte mu malo i dobit ćete puno. Dajte mu puno i dobit ćete sve! Kritično razdoblje je prošlo. Ovo je vaš mjesec ljubavi. Uživajte! POSAO:… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Venera vam donosi pun izraz svoje ljubavi i ljepote. Bit ćete izrazito kreativni, lijepi i zračit ćete posebnom energijom. Privlačit ćete druge lijepe ljude, stvari i situacije u svoj život. Slobodno svo svoje slobodno vrijeme dajte prijateljima i voljenima jer ćete zauzvrat dobiti i više nego što ste dali. Uživat ćete u svakom trenutku kojeg provedete s njima. Potrošite nešto novaca na sebe, kako biste se uljepšali i počastili. S partnerom… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ovo je vaše vrijeme. Početak je novog ciklusa u kojem ste vi glavna uloga. Trebali biste donijeti odluke koje se tiču vaših dugoročnih planova. Zamislite kao da je opet Nova godina. Sunce u vašem znaku donosi vam brdo energije za sve što zamislite. Komunikacija s ljudima bit će odlična potaknuta povoljnim utjecajem Merkura. Družite se i skupljajte pozitivne ljude oko sebe. sad je najbolje vrijeme za stvaranje novih veza, jačanje starih, nova… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Venera vam početkom ovog mjeseca donosi svoj pozitivan utjecaj kad su u pitanju ljubav i financije. Bit ćete puni energije i širit ćete ju svugdje oko sebe. bit ćete omiljena osoba  u društvu, a upoznat ćete i mnoge zanimljive osobe odo kojih bi neki mogli postati i dobri prijatelji. Ako ste sami, mogli biste pronaći i osobu oko koje će vam se dati posebno potruditi. Uživajte u sitnicama i nećete pogriješiti. Malo čokolade, malo ljubavi, malo odmora i… pročitaj više »
skrolaj na vrh