Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.05.2020. do 31.05.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Koja je vaša zadaća, Ovnovi? Uzdajte se u istine koje su izronile na površinu ovog proljeća i počnite ih primjenjivati u svojem životu najbolje što možete. Mars, vaš vladar, plovi dubokim, eteričnim vodama Riba sve do kraja lipnja. Ribe su posljednji znak zodijaka, mjesto gdje završavaju ere i gdje se možete pripremiti za svoje sljedeće poglavlje. U ovim vodama prednost ima vaša osobna evolucija. Ovog se mjeseca od vas traži da odbacite sva… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Ovo je mjesec za zaljubljivanje u sebe, Bikovi. Od 13. svibnja, Venera, vaš vladar, bit će retrogradna u Blizancima, vodeći vas na šestotjedno putovanje u vaše predivno jastvo. Ondje ćete naučiti cijeniti znanje, iskustvo i mudrost koje ste stekli tijekom svojeg dosadašnjeg života na ovom planetu. Zašto slušate tuđe priče i brkate ih sa svojima? Što vas je naučila vaša stvarnost koja se ne podudara s općeprihvaćenim vrijednostima?… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Svijet je sada prepun neizvjesnosti, no koliko god vani bilo kaotično, vi ste spremni okrenuti novi list u životu. Ove ste godine prolazili kroz određene uspone i padove, a neki se planovi nisu ostvarili kao što ste se nadali. Usprkos promjenama u vašem osobnom životu ili skretanjima s vašeg uobičajenog rasporeda, počinjete sve jasnije i sigurnije osjećati gdje ste i kamo ste krenuli. Napokon možete predahnuti - a najbolje je to što vaša promjena… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Pazite na sebe, Rakovi. Kao jedan od najsuosjećajnihih znakova zodijaka, vi ne osjećate samo svoje osjećaje, već i osjećaje cijelog svijeta. A ovo je proljeće bilo osobito teško za energetsku spužvicu poput vas. Toliko vijesti koje ste morali apsorbirati, toliko neodgovorenih pitanja i toliko brige i straha u svijetu... Svibanj izdvajamo kao razdoblje u kojem ćete opet morati podvući granice ako to bude nužno. Odvojite dovoljno vremena za razjašnjavanje do čega vam je… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Kreativnost je ovog mjeseca vaš ispušni ventil, Lavovi. Unosite je u sve što činite. Zapamtite da se umjetnost ne mora uvijek uklapati u svoju institucionaliziranu definiciju. Vaša kreativnost može procvasti kroz pripremanje obroka kod kuće. Ili kroz stvaranje novog imidža kombiniranjem starih komada odjeće koji se skrivaju na samom dnu vašeg ormara. Vaša kreativnost može se izraziti korištenjem riječi ili predstavljanjem vaših… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

2020. vam je dosad donijela neočekivane pomake i otrežnjujuće spoznaje. Je li sve bilo ugodno? Nije - ali rast nije uvijek lagodan. Ovog mjeseca magla se počinje dizati kako biste mogli vidjeti iza vela iluzija koje su vas predugo držale u stanju hipnoze. Počinjete vidjeti neke stvari u pravom svjetlu i spremni ste se oprostiti od maštanja koja su te iluzije izazvale. Vaša predodžba o vašem radu, vašoj svrsi i vašem osobnom životu ove godine prolazi… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Budite nježni prema sebi ovaj mjesec, Vage. Mogli biste se ovih dana osjećati indisponirano, dovoditi u pitanje svoje planove, ideje, pa čak i svoj identitet. Ovog svibnja, zvijezde vam savjetuju da prestanete biti pod neprestanim pritiskom obavljanja svega „kako treba". Budite nepromišljeni i spontani. Pokušajte ne biti preozbiljni. Odgodite donošenje bitnih odluka i pokretanje velikih projekata ako je to ikako moguće. Ako nije, balansirajte odgovornu stranu… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Previše ste u svojem svijetu, Škorpioni? Dok se u sezoni Blizanca uglavnom svi mahnito umrežavaju, vama trenutačno nije do toga. Vi žudite za razdobljem duboke osobne regeneracije. Želite biti sami sa sobom, izgubiti se u svojem poslu, svojim mislima i svemu što vas nadahnjuje. Što god bilo na vašem popisu dnevnih obveza, želite se tome u potpunosti posvetiti. Ovaj mjesec više nemate snage za još sastanaka preko Skypea, telefonske… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

U što polažete svoju vjeru, Strijelci? Jupiter, vaš vladar, kreće retrogradno u Jarcu 14. svibnja, najavljujući važne pomake za vas. Jedna od lekcija koje bi mogle iskrsnuti tijekom ovog mjeseca jest to da ne možete kontrolirati ono što drugi misle, vjeruju ili govore. Znanje vam je iznimno važno, no ovaj mjesec ćete možda morati priznati da postoje neki argumenti koje jednostavno ne možete pobiti, koliko god to silno željeli. Trošenje previše energije… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Zbivanja u 2020. godini dovela su vas do nekih važnih spoznaja. U ovaj mjesec ulazite sa znatno jasnijom predodžbom o tome kako se želite predstavljati pred svijetom i kojim se poslom uistinu želite baviti. Iako ste poznati kao znak koji je u stanju obavljati do smrti nešto na što se obvezao, to ne znači da se morate pretvarati radeći nešto što vam više ne odgovara. Pokušali ste, uložili u to određeno vrijeme i sada ste spremni okrenuti novu… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

2020. vam je donijela puno uspona i padova. U jednom ste se trenutku osjećali kao da napredujete, a već ste u sljedećem nailazili na prepreke. Svibanj unosi nužnu stabilnost u vaš život, te neku novu perspektivu koja će vam pomoći pronaći smisao u svemu tome. Saturn, vaš tradicionalni vladar, postaje retrogradan u vašem znaku u ponedjeljak, 11. svibnja. To će vam pomoći da proanalizirate neke situacije s početka ove godine i dobit ćete priliku ispraviti nešto… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ljudi vas trebaju ovaj mjesec, Ribe. Vaši prijatelji i obitelj obraćaju vam se zbog vaše mudrosti, strpljenja i perspektive. Ovo je burna godina, a vi ste izabrani kao oni koji pomažu drugima pronaći inspiraciju i motivaciju koje su im sada prijeko potrebne. Vi ste umjetnik s vizijom, duhovni ratnik s porukom, pouzdani prijatelj koji će iznijeti najteže istine na najnježniji način. Koji god bio vaš izričaj - bilo da je riječ o poeziji, tarotu, energetskom… pročitaj više »
skrolaj na vrh