Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.01.2020. do 31.01.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Za vas bi siječanj na ljubavnom području mogao biti prilično dosadan. Zapravo čak i ako biste htjeli neka uzbuđenja, ona će vam nanijeti više štete nego koristi pa je najbolje uopće niti ne razmišljati o tome. Nemojte si to raditi kao ste u dobroj i inače stabilnoj vezi! Malo jeftinog uzbuđenja donijet će vam toliko nevolja da ćete se lupati glavom u zid kako ste mogli biti toliko nepromišljeni! POSAO: Jednom kad ovogodišnji praznici prođu,… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Posljedice energije ulaska u novu godinu osjećat ćete kroz šest mjeseci pogotovo na području odnosa i veza. Donijeli ste prilično mnogo odluka kojih se želite držati te dokazati svima koji misle kako niste sposobni za to. Svaka vaša riječ imat će dublje značenje, a pokušat ćete popraviti i odnose s nekim osobama koje su vas prilično povrijedile. Početak je vrlo moralan, nema što. Pitanje je samo dokle ćete ustrajati? POSAO: Na poslu će sve biti u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Tijekom cijele godine imali ste razdoblja velikih promjena od kojih su neke bile odlične, a neke su vam ipak zadale prilično jake glavobolje. Ako ste dovoljno radili na sebi, onda sada možete pobirati plodove svog rada. Ako ste sami, ovaj mjesec donosi vam zanimljivog partnera koji će zbog svoje teške naravi biti prilično jak izazov za vas. S obzirom da volite avanturu, ovo je jedna koja se isplati! POSAO: Ova godina počinje prilično burno na poslovnom planu zbog aspekta… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Obveze vezane uz obitelj uzet će prilično maha pa ćete se osjećati vrlo opterećenima, a bez pravog autoriteta. Morat ćete biti još malo strpljivi jer Sunce ističe vašu povezanost s roditeljima i ovisnost o njima. Igranjem karti na otvoreni način oslobodit ćete se svega te konačno zadobiti autoritet u svojoj obitelji! Slobodni Rakovi najbolje mogu iskoristiti sredinu mjeseca koja će im donijeti najkvalitetnija poznanstva te moguće dugoročne veze. POSAO: Početak… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Proteklo razdoblje nije vam bilo baš najlakše, a tako će i ostati sve dok traje vladavina Jarca. Posebno ćete se loše i nesigurno osjećati početkom mjeseca, kada će posebno težak biti svaki normalni pokušaj rješavanja problema s partnerom. Nakon 16. siječnja situacija se malo popravlja pa ćete moći konačno komunicirati s partnerom na pravi način. Smanjite svoj ego u pristupu partneru! POSAO: Povratak u svakodnevicu nakon blagdana zna biti… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Nakon što se sva buka oko praznika, veselja i pijanstava smiri, počet ćete se pitati kakve to zbunjujuće poruke dobivate od svog partnera. Mjesec će vam donijeti priličnu napetost u vaš odnos, ali jednom kad se situacija zakuha do usijanja, doći će i rješenje cjelokupne situacije. Dok ne riješite sve probleme s partnerom samopouzdanje možete potražiti u društvu. I dalje ćete biti omiljeni gost, a ako ste sami do kraja mjeseca i ta bi se… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Prihvatite - prošla godina bila je puna iskušenja za vas, ali uspjeli ste bar u određenoj mjeri napredovati kao osoba. Ojačali ste i postali mudriji. 0odnos s partnerom zbog toga je patio i/ili bio pod velikim pritiskom ,ali čini se kako vi samo tako učite važne lekcije. Koliko god frustrirajuće zvučalo to vas je gurnulo do točke s koje nema povratka. Situacija se popravlja krajem mjeseca donoseći vam „slučajne" susrete. Prihvatite ih otvorena srca jer će vam… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Na ljubavnom planu nastojat ćete poboljšati svoj društveni život. Krajem mjeseca nadobudni Jupiter donijet će vam nove kreativne ideje kako proširiti svoje horizonte. Sredinom mjeseca pojačat će se prilike za upoznavanjem novih osoba. Što će vam posebno odgovarati ako ste samac jer će neke od njih biti vrlo atraktivni. POSAO: Nakon svih troškova koje su uzrokovali praznični dani, morat ćete dobro pogledati svaku lipicu, a ne samo kunu da biste… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Početak mjeseca nije baš povoljan, ali pred vama je prilično veliki izazov u liku osobe koja vas istovremeno privlači i odbija! Vrlo ste zaintrigirani i učinit ćete sve kako biste ostvarili svoju želju. Tranzit Marsa donijet će vam pojačanu strast i aktivniji ljubavni život, no Jupiter u Strijelcu malo će zakomplicirati stvari. POSAO: Općenito govoreći, vi ste jedan od najsretnijih znakova ove godine koja će vam započeti odličnim financijama. Iako ste često nemarni kad je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ulazak u Novu godinu za vas znači mnogobrojne novogodišnje odluke i odlučnost da konačno jednom budete vi vječni pozitivac. Imate velika očekivanja od ove godine pa ako ste ozbiljni u svojoj namjeri, onda bez odgađanja i krenite u obnovu! Početak mjeseca stavit će naglasak na vaš osobni razvoj i napredak zajedno s pojačanom energijom za društvene odnose. Samo naprijed! POSAO: Na poslovnom planu htjet ćete da se vaš glas daleko čuje. Jupiter, planet… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Početak nove godine donijet će veliko pitanje za vas: koliko ste iskreni sami prema sebi. Vi ste vjerojatno i tijekom razdoblja slavlja razmišljali što biste i kako napredovali na osobnom planu. Sada razmišljate koji su vaši motivi i zašto radite sve što radite. Treba li vam sve to uopće? Potražite pozitivno u svemu što vas okružuje. POSAO: Početak mjeseca donijet će vam nesigurnost u poslovnom smislu pa bi bilo jako dobro kad ne… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Puno neočekivanih preokreta i promjena dogodilo se u vama i oko vas tijekom protekle godine. Neki od događaja pobudili su vašu najluđu mašti, a neki su vas prilično bacili u tmurno raspoloženje. Uz toliko događaja i promjena, tko bi vas mogao kriviti što ste sad toliko zbunjeni? Početak godine donosi vam jaku potporu bližnjih koji će vam stajati iza leđa u svakoj situaciji. Budite ponosni na njih i ne zaboravite im se zahvaliti. POSAO: Već sam početak… pročitaj više »
skrolaj na vrh