Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.09.2023. do 30.09.2023.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

POSAO: Doći će Ovnovima interesantne ideje na pamet, a kad se neka od njih poklopi s idejom kolege s posla, na vratima je prilika koju ne bi trebalo tek tako ispustiti iz ruku. Naravno, sama činjenica da imate sličan način razmišljanja nije nikakva garancija uspjeha, treba uložiti poznatu ovnovsku upornost kako bi sve štimalo, stoga nemojte oklijevati, ako izračunate da je ideja dobra, bacite se na posao svom snagom i rezultati će se početi pokazivati puno prije… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

POSAO: Bikovi, dobro proučite mogućnosti koje su se pojavile tijekom kolovoza. U vrijeme zadnje četvrti Mjeseca bilo bi dobro da porazmislite ponovno o odlukama koje ste donijeli u svibnju - ovo se posebno odnosi na Bikove rođene u travnju. Sve što vam se činilo jako izvjesnim trenutno visi u zraku i ovisi o vašim odlukama koje ćete morati donijeti sredinom mjeseca. Srećom, to je povoljno razdoblje pa ga pokušajte iskoristiti što kvalitetnije… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

POSAO: Blizanci, iako to znate i sami, želite li napraviti nešto više na poslu, jednostavno morate više raditi. Ljeto je prošlo, baterije su koliko toliko pune i vrijeme je da se bacite na stvari koje vam se vuku po ladicama još od prije ljeta. Pazite na novce, ulažite pametno i malo, vratit će se višestruko ali uz manji rizik nego da se naglavačke bacite na prvu priliku koja vam se čini zgodnom. Razmislite o svakom potezu prije nego… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

POSAO: Svi će Rakovi, suprotno svojoj prirodi, bit u raspoloženju spremnom za rizik, a to može biti vrlo, vrlo zabavno. Prilagodite taktiku situaciji na terenu i nemojte se povoditi za pogrešnim idejama ili ljudima. Rizik je dvosjekli mač, no ovoga puta sve su dobre karte u vašim rukama, trebate ih samo prepoznati i dobro iskoristiti. LJUBAV: Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga,… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

POSAO: Rujan mjesec za Lavove bit će mjesec tranzicije. Bit ćete osoba koja će pokretati svari i svi će vas pitati za mišljenje ili savjet. Aktivnosti koje inicirate donijet će i kvalitetne financijske rezultate, pa nemojte stajati po strani i čekati da vam zaslužena nagrada sama padne u krilo, nego jasno i glasno recite koliko očekujete za sebe. Nemojte biti skromni, no niti pohlepni, nađite pravu mjeru koja će biti na zadovoljstvo svih uključenih. LJUBAV: Naučili ste… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

POSAO: Kako je druga polovina mjeseca Djevicama idealna za komunikaciju s ekipom na poslu i klijentima, pokušajte prvi dio rujna provesti u pripremama za veliki nastup. Nemojte bacati ideje kao bisere pred svinje, strpite se dva tjedna i onda bacite karte na stol. Također, iskoristite vrijeme za sređivanje financijske situacije, svi gubici koje ste imali rezultat su vaše nepažnje, stoga olovku i kalkulator u ruke i još jednom provjerite svaku brojku prije… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

POSAO: Polako ali sigurno Vage se penju prema gore. Ma kako taj proces izgledao dugo i zamorno, pri kraju ste stepeništa i vrijeme je da procijenite tko vam je putem pomagao, a tko vam je pokušavao podmetnuti nogu od samog početka. Naime, na vrhu ćete dobiti određenu mogućnost odlučivanja, koja bi mogla postaviti vaše kolege na mjesto koje su sami zaslužili svojim (ne)djelima. Naći ćete nov izvor prihoda, koji jest malo rizičan, ali će vam u sljedećim… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

POSAO: Vaši prijatelji Ovnovi i Jarci trebaju pomoć, ali ne znaju je primiti. Stoga, na vama je da smislite način kako ćete napraviti dobru stvar, a da to baš i ne izgleda tako. Što se tiče kolega i partnera na poslu, bit ćete iznenađeni prekidima i odgodama ideja ili poslova započetih u svibnju i lipnju. Škorpioni rođeni u listopadu trebali bi ostati skeptični prema događajima na poslovnom planu kako se ne bi nepotrebno zaletili… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

POSAO: Kako su planete zaglibile u vodenim i zemljanim znakovima, Strijelci su svjesni da je upravo to razlog što vam onemogućuju pokretanje akcije koju ste planirali. Pustite druge ljude da rade svojim vlastitim tempom, neka uzmu vremena koliko im treba i nemojte čekati na njihovu podršku već djelujte sami. Uz to, budite oprezni s novcem, kako ga imate, ima i dovoljno "prijatelja" koji pretendiraju na njega, tako da ako baš morate posuđivati drugima,… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

POSAO: Možda će Jarcima biti potrebno da odustanete od nekog projekta prije posljednje mjesečeve četvrti, i to će za vas biti dobro.Tijekom mjeseca mogli biste dobiti ponudu za novi posao, pa ćete trebati dobro razmisliti o tome, jer prilika će biti dobra, no trebate odvagnuti sve argumente za i protiv. Odluka neće biti laka, prvenstveno zbog dobre zarade koja će vas pratiti tijekom cijelog rujna. LJUBAV: Ne budite lažne nade kod partnera i ne dajte obećanja za koja unaprijed… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

POSAO: Vrijeme je za izlazak Vodenjaka iz sjene, objasnite svijetu točno što mislite i želite. Već u prvom tjednu rujna pred vama se otvaraju mogućnosti koje će kulminirati 8., stoga navalite punom snagom. Ostanite čvrsti, iako će vas Mars u Ovnu tijekom posljednje Mjesečeve četvrti krajem mjeseca natjerati da posumnjate u vlastiti razum. No, kako znate što želite i možete, ne posustajte jer će ovoga puta sav težak rad doći na naplatu. Višak novaca… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

POSAO: Polovica godine je i događaji koji su se oblikovali prije šest mjeseci sada će Ribama krenuti u suprotnom smjeru i zatražit će dodatnu pažnju. Iskoristite povoljne aspekte planeta i pokušajte se napuniti samopouzdanjem, vrijedite puno više nego što mislite i vrijeme za naplatu znanja i rada je stiglo. I dalje budite oprezni s novcem, koji će početi stizati u bitno većim količinama, no rasporedite ga pametno i na način da se počne odmah… pročitaj više »
skrolaj na vrh