Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.04.2020. do 30.04.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Dobra vijest je da se svemoćno Sunce nalazi u vašem znaku sve do 20. travnja pojačavajući vaše samopouzdanje i jačajući vaš šarm. Prisutnost Marsa u vašoj 5. Kući ljubavi znači revitalizaciju postojeće veze ili početak nove koja će biti obilježena iznimnom strašću. Planet ljubavi, Venera, pojačat će temperaturu, ali poslušajte svoju intuiciju i idite po malo. Ljubav djeluje najbolje kad je na laganoj vatrici. 3. travnja vam je… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Ovaj mjesec imate debelo zeleno svjetlo kad je ljubav u pitanju, zbog toga ćete se osjećati privlačnije, a i drugi će vas vidjeti tako. Ipak, naglašeni su vam kompromisi pa pripazite koliko pritišćete svog partnera nerealnim očekivanjima koje ponekad imate kad vas ponese osjećaj ljubavi. Ulaskom Sunca u vaš znak 20. travnja dobit ćete dodatni poticaj samopouzdanja pa se opustite i ovaj mjesec uživajte u ljubavi. POSAO: Sunce se drži u vašoj 12. Kući… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Većinu mjeseca osjećat ćete s poput nekog autsajdera jer se Venera, planet ljubavi, skriva u vašoj 12. Kući bijega sve do 24. travnja. Ipak i to se može gledati pozitivno jer ćete imati potreban odmak kako biste točnije procijenili gdje se vaša veza nalazi u ovom trenutku. Ako ste sami uvidjet ćete gdje se krije problem. Vaš vladar Merkur vratit će vam u život neke stare poznanike i/ili ljubavi. Razmislite o svojim riječima prije nego ih izgovorite jer će… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Blistava Venera nalazi se u vašoj 11. Kući grupa sve do 24. travnja te pojačava vaše šanse za upoznavanje nekog novog ili dublje povezivanje s trenutnim partnerom, sve dok se oboje nalazite u velikoj grupi ljudi. Pokazivanje vlastite kompetencije pred drugima mogao bi biti uvod u slatka događanja unutar vaša četiri zida. 24. travnja Venera prelazi u vašu 12. Kuću  privatnosti te vam otvara mogućnost otvorenog razgovora s partnerom i… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce se kreće kroz vašu 9. Kuću dalekih mjesta sve do 20. travnja pojačavajući vašu želju za egzotičnim iskustvima i novim vezama. Htjet ćete začiniti svoj ljubavni život, ali mogli biste naletjeti na pojedince koji će vam se odupirati i neće htjeti izaći iz svoje sigurne zone ni pod koju cijenu. Trebat će vam puno više strpljenja i pažnje kako biste postigli napredak u vezi na koji ciljate.  POSAO: Sunce u dinamičnom Ovnu grije vašu 9. Kuću… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Travanj započinje Suncem u vatrenom Ovnu u kojem je rizik i najveća brzina normalna stvar. Njegov boravak u vašoj 8. Kući intimnosti povećava mogućnost iznenadne privlačnosti prema drugim ljudima i sukobe u trenutnoj vezi. Venera će se nalaziti u Biku početkom mjeseca, pa ćete ipak morati polako kad su ljubavni problemi u pitanju. Vaš vladar Merkur u Ribama signalizira vam kako ćete moći primijeniti svoj osjećaj za praktično u ljubavnim pitanjima. POSAO: Sunce koje… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Travanj započinje sa suncem u ovnu koji se nalazi u vašoj 7. Kući partnerstva te vam otvara mogućnost za mnoštvo vatrene akcije. Mjesec koji također pada u vašu 7. Kuću 14. travnja daje vam novu mogućnost preuzimanja inicijative i vašem privatnom životu. Ovaj mjesec vam je bolje biti lovac nego lovina. Ciljajte visoko bez obzira na rizik jer ćete jedino tako uspjeti iskoristiti svoj čarobni magnetizam do kraja.  POSAO: Sunce grije vašu… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj mjesec mogao bi biti iznimno povoljan za vaš ljubavni život jer će se Venera, planet ljubavi, kretati kroz Bika okupirajući vašu 7. Kuću odnosa. To će vam donijeti ugodno vrijeme s trenutnim partnerom ili mogućnost upoznavanja nekog na duže staze ako ste trenutno sami. Ovisno o prošlim djelima, prvi dani travnja donijet će vam novu razinu odnosa s ljudima koje poznajete, ali postoji i mogćnost ulaska nekih napornih ljudi u vaš život pa se malo… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Ovaj mjesec dobivat ćete suprotne znakove počevši sa Suncem koji ispaljuje ljubavne projektile u vašoj 5. Kući ljubavi. To bi vam moglo donijeti visoku razinu uzbuđenja, ali i drame u vaš život. Užvat ćete u igranju, ali nemojte pretjerivati jer je ravnoteža iznimno važna kako si ne biste nanijeli emotivnu štetu. Mjesec 14. travnja donijet će vam uzbudljivi događaj ili osobu koja će pokrenuti vašu maštu. Pripazite na svoje impulzivno… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Planet ljubavi, Venera nalazi se u vašoj 5. Kući ljubavi sve do 24. travnja. To je lijep poticaj vašem samopouzdanju. Ulaskom Sunca u znak Bika 20. travnja sve će biti dodatno pojačano. Osjećat ćete pojačanu potrebu za ugađanjem vlastitom tijelu i mašti, ali ćete istovremeno biti i puno otvoreniji prema svojim prijateljima i obitelji. Ovaj mjesec nastojte ne ostajati u prošlosti niti živjeti za budućnost. Sada je idealan trenutak! POSAO: Sunce u… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ključna riječ ovog mjeseca za vas je sloboda. Želite eksperimentirati s nečim novim. Sunce u vatrenom Ovnu do 20. travnja podupire ovu vašu želju. Venera u Biku mogla bi imati jak utjecaj na odnose u vašoj vezi. Htjet ćete i sigurnost pa ćete od partnera tražiti jedno, a sami ćete se ponašati u suprotnosti s vašim očekivanjima od njega, no zato će se krajem mjeseca ponovno ojačati vaša želja za istraživanjem. Pripazite kako ne biste ostali bez… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Travanj započinje s Venerom u Biku, pa je ovo razdoblje u kojem ćete biti oduševljeni jednostavnijom i skromnijom stranom života. Najvjerojatnije nećete željeti zvijezde kako biste se osjećali sretno, zadovoljno i voljeno. Ako ste sami, prestanite trošiti energiju na bjesomučnu potragu za partnerom. Posvetite se sebi i partner će doći sam od sebe. Nemojte sebe procjenjivati samo kroz usluge koje činite drugima. Učinite nešto lijepo samo za sebe, nitko vam… pročitaj više »
skrolaj na vrh