Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.06.2022. do 30.06.2022.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Pritisak na Ovnove polako popušta, i ponovno se osjećate slobodnije i kreativnije. Iako ste svjesni da je dobar dio pritiska bio uzrokovan vašim trošenjem vremena na poslovne aktivnosti, malo zamjerate obitelji što vas nisu jače podržali. No, kako je nastupilo povoljno razdoblje, zaboravite na nesuglasice i počnite ponovno uživati u partneru i obitelji, stvarno bi bilo krajnje vrijeme za to. POSAO: Već početkom mjeseca raspored planeta… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Pritisak na Ovnove polako popušta, i ponovno se osjećate slobodnije i kreativnije. Iako ste svjesni da je dobar dio pritiska bio uzrokovan vašim trošenjem vremena na poslovne aktivnosti, malo zamjerate obitelji što vas nisu jače podržali. No, kako je nastupilo povoljno razdoblje, zaboravite na nesuglasice i počnite ponovno uživati u partneru i obitelji, stvarno bi bilo krajnje vrijeme za to. POSAO: Već početkom mjeseca raspored planeta… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Jeste li napravili sve što trebatem dragi Blizanci? Vjerojatno jeste, šarmirali ste sve koje ste trebali, saznali sve što možete, i sad je vrijeme za djelovanje. Napokon ste u poziciji da posložite privatni život onako kako vam odgovara i nemojte ispustiti priliku koja vam se pruža. No, ipak ćete na to potrošiti gotovo cijeli mjesec, jer Venera će polako šetati Rakom i s njom nestaje i lakoća rješavanja… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Generalno gledano, fokus života Rakova će vam se prebaciti s javnog na privatno, dajući vam više vremena za razmišljanje. To vam trenutno jako odgovara, jer imate dosta toga za riješiti sa sobom, pa socijalne kontakte svedite na podnošljivu razinu, a ostalo vrijeme posvetite sebi i obitelji. Vrijeme je da sredite glavu i postavite odnose na način koji vam najviše odgovara, jer inače nećete biti u mogućnosti realizirati sve planove.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Za najbolje rezultate Lavovi se moraju strpiti samo par dana, jer će vam se otvoriti oči i shvatit ćete koja ste si ograničenja sami nametnuli i na taj način onemogućili napredak u privatnom životu. Nemojte trošiti vrijeme lupajući se po čelu već zasučite rukave i krenite popravljati sve gluposti koje ste uspjeli napraviti dok niste bili svjesni što radite i kakvu to štetu izaziva. Ako treba srušiti i zid - srušite ga, bit će lako i… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Komplikacije koje su Djevice u zadnje vrijeme doživljavale na poslovnom planu uzrokovale su možda i veće probleme u privatnom životu, no vi jednostavno niste imali vremena to primjetiti. Bilo bi krajnje vrijeme da otvorite oči i suočite se sa situacijom, jer niti jedan problem nije toliko velik da se ne može riješiti, samo ih ima malo previše. Stoga, redom, jedan po jedan, bez preskakivanja, i situacija će se popraviti vrlo brzo. POSAO: Naučili ste sve… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Toliko dugo su Vage brinule o drugima da ste već zaboravili da morate i sebi posvetiti pažnju, tako da će vam Mjesec dati snage i volje za novi početak, ma kakav on bio. Osjetiti ćete da možete puno učinkovitije upravljati svojim vremenom i energijom, što je zapravo ključno u procesu ispravljanja pogrešaka koje ste činili u proteklom periodu. Napokon ćete imati vremena za sebe, iskoristite ga dobro. POSAO: I na poslovnom ćete planu osjetiti… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Osoba koja vam u zadnje vrijeme pruža najviše podrške zaslužila je da Škorpioni posvetite dužnu pažnju, a radi se, naravno, o partneru. Budite svjesni koliko dobra vam dolazi s te strane, pa se i ponašajte u skladu s tim, jer vam to ne ide baš uvijek od ruke. Zahvala može biti i jednostavna i komplicirana, važno je da je smislite sami i provedete na način za koji ste sigurni da će na najbolji način izraziti vaše osjećaje.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Veze, partnerstva i bliski kontakti bilo koje vrste od prvog dana mjeseca postaju Strijecima glavni fokus. Bitno jednostavnije i bolje ćete komunicirati s voljenim osobama, što će brzo ublažiti tenzije koje su se razvile posljednjih mjeseci. Mjesec će vas malo spustiti na zemlju i natjerati da razmislite o svom životu, kamo idete i koji su vam zapravo ciljevi, a usput ćete morati i odlučiti s kim to želite raditi. Nemojte se iznenaditi što je odgovor… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Jupiter svojim ulaskom u kuću ljubavi Jarcima daje novi zamah trenutnim vezama ili jednostavno otvara vrata novima za one koji za sada nemaju partnera. Otresite prašinu sa šešira, izglancajte plesne cipelice i počnite malo više vremena posvećivati sebi i uživanju u društvu koje vam najviše odgovara. Na taj ćete način, osim odmora, dobiti i dodatnu energiju koja će vam definitivno trebati u poslovnom segmentu života.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Odmor, obitelj, odmor, obitelj ... Tako bi trebao izgledati lipanj Vodenjacima kad bi stvari bile savršene, ali naravno nisu. Stoga, prvo mjesto na kojem ćete morati potražiti podršku je upravo dom, jer ne izgleda da ćete imati previše vremena za njih. Uz kvalitetno planiranje to se neće primjetiti, no dobro je unaprijed upozoriti na takve stvari, kako vam se ne bi kasnije predbacivalo. Svaki trenutak koji imate posvetite ukućanima i bit će u redu.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Dvojbe koje Ribe imaju o sebi i svojim mogućnostima podijelite s bliskim osobama jer će to biti najbolji način da bacite dovoljno svjetla na probleme koji vas muče i uz pomoć okoline pronađete rješenja koja će vas riješiti sjena koje padaju na sve što radite. Obitelj će vam i ovdje biti najveća podrška, stoga imajte povjerenja u njih. Nećete odmah pronaći sve odgovore, no neke će vam stvari postati bitno jasnije. POSAO: Iako se lako može… pročitaj više »
skrolaj na vrh