Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.04.2015. do 30.04.2015.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: I dalje situacija nije najblistavija, no kako se budu približavali Bikovi, stvari će polako sjedati na svoje mjesto. Mladi Mjesec natjerat će vas na još jedan pokušaj romantičnog približavanja. No, obuzdajte jezik još malo, nije vrijeme za istjerivanje pravde nego za popravljanje štete, stoga budite obazrivi i diplomatski odgovarajte na provokacije kojima ćete biti izloženi od prijatelja koji to očito nisu. POSAO: Puni ste energije, Sunce u… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Iskoristite travanj za kvalitetniju izgradnju postojećih odnosa, jer od 19. nadalje vaš će socijalni život početi patiti, više zbog obaveza na poslu nego nekom jasnom željom vas ili okoline. Stoga, okrenite se partneru i pokažite svoju ljubav od samog početka, jer to je važno i vama i drugoj strani. Malo rezerviraniji odnosi u zadnje vrijeme ne odgovaraju ni jednom ni drugom, budite upravo vi ta osoba koja će pokrenuti promjene na bolje. POSAO: Travanj je mjesec u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Sve u najboljem redu sve do kraja mjeseca, kada će se pojaviti osoba iz prošlosti do koje vam je bilo jako stalo. Bilo bi pogrešno ponovno je pustiti u svoj život, uživajte u šetnji po sjećanjima i zatim otiđite svojim putem. Pripazite na Merkur koji je ovoga mjeseca najspominjanija planeta zbog svog utjecaja na komunikaciju, a vaš prebrzi jezik vas i u idealnom okruženju može odvesti u svađe i probleme. POSAO: Na poslu ćete u prva dva tjedna travnja… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Travanj trebate posvetiti obitelji, jer ćete na poslu i tako i tako imati takvu gužvu da će biti vrlo lako zaboraviti na obaveze kod kuće. Partneru se to, unatoč boljoj materijalnoj situaciji, neće nimalo svidjeti, stoga budite obzirni i pažljivi. Merkur vam i dalje radi nered u svakodnevnoj komunikaciji, pa bi neke vaše dobre ideje mogle pasti na potpuno neplodno tlo zbog pogrešnog razumijevanja namjera. POSAO: Uplatite loto, zatražite povišicu ili… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: U drugom tjednu travnja otvaraju se mogućnosti za istraživanje veza s nekim novim ljudima, a Lavovi u vezi pokušat će probuditi stari žar nekim drugačijim pristupom, koji će definitivno naići na odobravanje partnera. Energija koju donose Sunce i Jupiter toliko je snažna i zarazna da će sve nesuglasice koje su postojale između vas i partnera nestati kao kap rose na podnevnom suncu. POSAO: Iako baš nećete biti na visini izvedbe, svejedno će to biti dovoljno dobro da… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Prvi dio mjeseca mogao bi proteći u manjim razmiricama s partnerom, stoga pozivamo na suzdržanost i diplomaciju, kako bi napravili dobre temelje za kraj mjeseca kada će veza ponovno stati na čvrste noge i ljubav se obnoviti. Merkur će i Djevicama zadavati glavobolje, no ništa toliko ozbiljno da se ne bi dalo brzo popraviti. Ipak, dobro promislite prije nego što išta kažete. POSAO: Oprezno postupanje ključna je riječ na poslu ovoga mjeseca, jer situacija nije… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Neka događanja u vezi otvorit će vam oči i pokazati pravo lice partnera. Na vama je da procijenite radi li se o osobi s kojom želite nastaviti dalje ili je vrijeme da svatko krene svojim putem. Nemojte ovo shvatiti kao poziv na izazivanje problema, pustite da stvari same sjednu na svoje mjesto. Poslovična opreznost Vage u ovakvim situacijama najbolje dolazi do izražaja, stoga dozvolite svojoj pravoj prirodi da analizira do mile volje. POSAO: 19. travnja predstavlja razdjelnicu… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ljubomora nije niti lijep niti konstruktivan osjećaj, pa ipak mu često dozvoljavate da vas proždire. Ovoga ćete mjeseca imati više razloga za ljubomoru, barem prema svojim kriterijima, pa bi možda bilo dobro malo preispitati te kriterije i ublažiti neke od rigoroznijih. Nije sve tako sumnjivo kako vam se čini na prvi pogled, no poslovne zavrzlame ne ostavljaju vam dovoljno čist um, stoga budite vrlo oprezni u procjenama što se zapravo događa. POSAO: Vrlo pažljivo s… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Gužvovit mjesec i u domu i na poslu, s tim da druga polovina ipak donosi malo olakšanje. Kako ćete sami sebi biti najvažniji, neće vam biti lako prebaciti pažnju na partnera i obitelj, a kako ta priča završava dobro znate i bez horoskopa. Pripazite na izražavanje i raspoloženja, Merkur još uvijek može napraviti dovoljno problema od samo jedne pogrešno izrečene riječi ili protumačenog pogleda. POSAO: Samokontrola u prvoj polovici mjeseca donosi puno… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Bilo pametno posložiti sve probleme i riješiti sve nesuglasice kako ne bi prerasle u nešto puno više. Kako su vam ovaj mjesec planete naklonjene na privatnom planu, budite hrabriji nego inače u izražavanju svojih želja i potreba, jer upravo je to nedostajalo vašoj vezi kako bi se razvila u pravom smjeru. Sve u svemu, mjesec koji neće biti nezaboravan, no tijekom kojega će vam se dogoditi nekoliko lijepih romantičnih trenutaka. POSAO: Davali ste na… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Posvetite se obitelji što više možete, zatrpavanje poslom nije dobro ni za vas ni za njih. Mali znaci pažnje razveselit će partnera više nego što mislite, stoga pomno odaberite par sitnica za koje ste sigurni da ih partner voli. Uz takav pristup ne možete pogriješiti, a kad je partner sretan i zadovoljan, takvi ste i vi, pa je svima lakše živjeti uz vas. Bez obzira na neočekivan priljev na račun, ne pretjerujte u izljevima ljubavi.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Iako imate nesuglasice s partnerom, trudite se situaciju sagledati objektivno, što je novost, i to vrlo dobra, za jednu Ribu. Omogućite sebi svakodnevnu količinu mira i vremena za sebe, sve će brzo sjesti na svoje mjesto. Cijeli će mjesec situacija na privatnom planu biti povoljna, a naročito se to odnosi na zadnji tjedan kad će se poklopiti planetarni aspekti za neke velike odluke. POSAO: Stvari se mijenjaju na bolje, iako po vašim standardima idu presporo. Ne… pročitaj više »
skrolaj na vrh