Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovoga će rujna stvari potpuno promijeniti smjer kretanja. Ako se već nećete doslovno vratiti u školu, čekat će vas druge vrste lekcija. Dok se pripadnici ostalih znakova smiruju i pronalaze si mjesto, vas će Mars tjerati na bijeg u slobodu što biste trebali učiniti prije zadnje mjesečeve mijene. Sloboda ima puno značenja, može biti promjena partnera, a može biti i iskren i otvoren razgovor koji će partneru jasno dati do znanja koji stupanj slobode je vama potreban… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Ključna riječ za rujan je jednostavnost - budete li komplicirali u kući, obit će vam se o glavu jer ćete imati hrpu novih problema na leđima u trenu. Zato je dobro biti dosljedan svom znaku, konzervativan i bez nekih novih ideja, jer jedino na taj način možete osigurati mir u domu koji vam je nužno potreban za nove angažmane na poslu. Takav razvoj događaja sigurno se neće pretjerano svidjeti partneru, no upravo jednostavnost pristupa razoružat će sve argumente protiv i moći ćete… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Odlično je praviti se cool, mada je istovremeno teško, pogotovo za vrijeme punog Mjeseca. S puta koji ste si zacrtali mogu vas skrenuti osjećaji prijatelja, ali nakon zadnje četvrti Mjeseca bit će vam znatno lakše reći: "Nemam sad vremena za tako nešto". Posvetit ćete se obitelji, no nemojte bezrezervno vjerovati sve što čujete, jer neke stvari se jednostavno moraju dogoditi, na vama je da ih prihvatite na svoj poznati način, uživajući u dobrima i… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga, razmislite malo o tome i nemojte se uplitati u neke odnose koji bi vam mogli stvoriti nepotrebne glavobolje, a usput i prilično povrijediti bliske osobe do kojih vam je jako stalo. Okupite obitelj i prijatelje i uz njihovu pomoć napravite sve što treba kako bi vam dom bio mjesto mira i harmonije, a ne bezrazložno stvorenog kaosa. Budite dosljedni i… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Naučili ste raditi kompromise, iako teško, i nije vrijeme da to brzo zaboravite. Sve nesuglasice s partnerom možete izgladiti na taj način, ma kako to vama izgledalo nemoguće. Stoga, odlučite sami kojim ćete putem krenuti i kako to mislite izvesti, jer bez obzira djelovali ili ne, naći ćete se u središtu pažnje svojih bližnjih. Kad ste već tamo, na svom omiljenom mjestu, potrudite se i napravite najviše što možete kako za sebe, tako i za partnera,… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Bit će to vrijeme prijateljstva, ljubavi i svih lijepih stvari koje život pruža. Imat ćete dovoljno kreativnosti pa se možete slobodno s užitkom posvetiti kupovini nove odjeće, namještaja i kućnih sitnica koje vas vesele. U vrijeme između punog i mladog Mjeseca bit ćete osoba koja će najbolje i najlakše komunicirati s bližnjima i suradnicima. POSAO: Kako je druga polovina mjeseca idealna za komunikaciju s ekipom na poslu i klijentima, pokušajte prvi dio… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Ovoga rujna trebat ćete pokazati malo više razumijevanja za partnera, jer biste se inače mogli naći u priličnim nevoljama. U posljednjem ćete trenutku mijenjati svoje planove i nećete se baš dobro pritom osjećati. Ovo pogotovo vrijedi za Vage rođene nakon 11. listopada. Ipak, nemojte se previše oko svega toga uzrujavati već neka vaš moto bude: "Iskoristi dan!", a partnera povedite sa sobom. POSAO: Polako ali sigurno penjete se prema gore. Ma kako taj… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Doći ćete u napast da iskoristite dobru narav osobe do koje vam je stalo u nekim situacijama tijekom rujna, no suzdržite se od takvih djela. Naime, moglo bi vam se jako brzo obiti o glavu, jer osoba nije toliko naivna koliko možda nekad izgleda. S ostatkom obitelji budite u korektnim odnosima, i nemojte se niti slučajno petljati u stvari koje nisu vaša briga, na taj bi se način lako mogli uvući u dugotrajne i neugodne odnose s ljudima do kojima vam zapravo nije niti… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Osjećate se prilično zaljubljeno i lagano gubite tlo pod nogama, no bilo bi dobro kad biste se malo prizemljili, jer ako to nećete napraviti sami, zadnja četvrtina Mjeseca napravit će to umjesto vas. Bolje je biti pripremljen, nije li? U svemu tome mogli biste zaboraviti ostatak obitelji, a oni vam neće lako oprostiti ako ne ispunite neka obećanja koja ste dali s glavom u oblacima, stoga budite osoba od akcije i napravite sve što trebate kako bi mir u kući bio trajan.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ne budite lažne nade kod partnera i ne dajte obećanja za koja unaprijed znate da ih nećete moći ispuniti. Budite iskreni prema okolini, a najviše prema sebi, jer ćete jedino tako moći stvari držati pod kontrolom. Dom vam je trenutno najvažnije mjesto na svijetu, i potrudite se da tamo sve bude u redu, zaboravite na neke stare svađe i rasprave, obitelj je na prvom mjestu pa čak i ako ste se u nekim trenucima u nedavnoj prošlosti osjećali izdanim od njih, oni su… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Znate i sami koliko vrijedite, i nemojte dozvoliti da vas bilo što obeshrabri. Pred vama je dobro razdoblje u kojem će vaše vrijednosti biti prepoznate i nagrađene, stoga ostanite mirni i budite svoji, ali na onaj dobar način. Ne dozvolite vanjskim utjecajima bilo kakvo miješanje u kućne stvari, u svom se domu uvijek osjećate najbolje i najsigurnije, potrudite se da tako bude i dalje. POSAO: Vrijeme je za izlazak iz sjene, objasnite svijetu točno što… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Venera će pokazati svoju čudnovatu stranu u vrijeme punog Mjeseca, pa kontakti s ljudima, čak i samo radi društva i zabave, neće biti ugodni kao obično. No, nemojte dozvoliti da vas to baci u loše rasploženje, kamoli depresiju, jer stvari se jednostavno mijenjaju i trebate to prihvatiti. Oslonac potražite u partneru i obitelji, štoviše, budite kreativni i raspušite iskru ljubavi koja se sakrila pod pepelom. Dajte mašti na volju, ispunite… pročitaj više »
skrolaj na vrh