Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Prolazak Marsa, vašeg vladara, kroz znak Vage vama će savršeno odgovarati. Ako ste sami imat ćete iznimnog uspjeha kod osoba suprotnog spola, a i preuzimat ćete inicijativu kad god budete htjeli. Netko će ovaj mjesec baciti oko na vas pa ako niste zainteresirani trebali biste se kloniti svakodnevne rutine. Ta osoba bit će u vašem svakodnevnom kafiću, dućanu ili restoranu. Najbolji dan za ljubav bit će 13. studeni, kada vam je sudbinski određen jedan susret.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Prolazak Marsa, vašeg vladara, kroz znak Vage vama će savršeno odgovarati. Ako ste sami imat ćete iznimnog uspjeha kod osoba suprotnog spola, a i preuzimat ćete inicijativu kad god budete htjeli. Netko će ovaj mjesec baciti oko na vas pa ako niste zainteresirani trebali biste se kloniti svakodnevne rutine. Ta osoba bit će u vašem svakodnevnom kafiću, dućanu ili restoranu. Najbolji dan za ljubav bit će 13. studeni, kada vam je sudbinski određen jedan susret.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: I ovaj mjesec imat ćete problema više sa sobom i svojim ponašanjem nego s ponašanjem drugih prema vama. Ne možete uvijek biti u centru pažnje. Vaš partner će biti ljubomoran jer vi stvarno ne znate granicu između gledanja i izazivanja. Ako se pak posvetite previše prijateljima koji vam daju pažnju koju želite, partner bi se mogao osjećati zapostavljenim i otići na drugu stranu. Kao i uvijek vi ćete se dobro zabavljati okruženi gomilom ljudi.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Većina pripadnika ovog znaka već sad uživa u blagodatima ljubavi s osobom koja ima je pomutila pamet. Ono što će vam pokvariti radost je ljubomora koja će biti izrazita i kod vas i kod partnera. Komunikacija bi mogla zakazati jer nećete moći izraziti strast koja vas obuzima. Postoji li u svemu tome neka treća osoba, ona bi mogla pokupiti sve za što ste se vi trudili i radili. Pokušajte se malo smiriti, ohladiti i iskreno razgovarati sa svojim partnerom ako… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Početak mjeseca neće vam baš biti naklonjen kad je ljubav u pitanju. Ulazak Venere u znak Škorpiona donio vam je malo olakšanje već prošlog mjeseca. Početak mjeseca donosi vam i jednu moguću obiteljsku svađu uzrokovanu miješanjem starijih članova obitelji u vaš privatni život. Sredina mjeseca donosi vam zanimljivu ljubavnu priču s osobom koja će vas oboriti s nogu svojim intelektom i atraktivnim izgledom. Koliko dugo i kako ćete ući u tu… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Neptun, vladar vašeg ljubavnom života donosi vam jedan poveći pomak naprijed. Stvar je samo što nećete moći kontrolirati svaki dio te promjene, a nemogućnost kontrole je vaš najveći strah. Istovremeno ćete biti sretni i uplašeni. Merkur koji ulazi u znak Strijelca donijet će vam pak poneku nevolju s ponašanjem prema partneru. Pripazite što govorite i kako se ponašate u njegovom/njenom društvu. Partner će vam pružati… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Ovaj mjesec ste iznimno zadovoljni sobom, svojim izgledom, nastupom i svime što vas čini tako posebnijim od drugih. To neće proći nezamijećeno pa ćete imati obožavatelje na svakom koraku. Ako ste u vezi, htjet ćete udovoljiti svome partneru, ali tako da ćete  i od njega pokušavati napraviti svoj ideal. Merkur, planet vaših tajni ulazi u Strijelca pa ćete biti u opasnosti odati neke od stvari koje biste trebali prešutjeti osobama u koje nemate… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Vaš partner mogao bi biti prilično nesmotrena ponašanja što će vas dovoditi do ludila. Venera vam donosi nalet ljubomore, ali i jačeg pokazivanja emocija u javnosti. Vaš šarm i dalje je ogroman i plijeni sve pred sobom. Moguće je da ćete dobiti neku nagradu pred javnosti te ćete biti u centru pažnje gdje god se pojavite. Ako ste slobodni, mogli biste dobiti ponudu nekog bivšeg partnera da pokušate obnoviti vezu koju ste imali.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Merkur, vaš vladar partnerskih odnosa, nalazi se u Škorpionu, što vam daje snažnu karizmu, energiju i odlučnost.  Bit ćete brzi i sposobni predvidjeti sve poteze svog partnera. S obzirom da i dalje imate na umu avanture i avanturice, ta mogućnost ostavlja vam veliku mogućnost manipulacije. Ipak, prolaskom Merkura kroz taj znak imat ćete problema s previše riječi a premalo značenja. Pričat ćete i zavoditi, ali na kraju od toga neće biti… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovaj mjesec će vam biti prilično teško kontrolirati svoje emocije i ljubavni život. Neki dugovi iz prošlosti doći će na naplatu, a vi niste u potpunosti spremni na takvo što. Najbolje što možete je ostati pozitivnima u svakoj situaciji pa i onoj najneugodnijoj. Ako ste u vezi prilagodite se malo potrebama svog partnera. On/ona se vama prilagođava već dosta vremena. Oni koji nisu pretjerano sretni u stalnim vezama mogli bi se okrenuti nekim starim… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ovaj mjesec je dobro razdoblje za rješavanje obiteljskih problema koje ste dugo trpali pod tepih. Podrška bližnjih potrebna je svima pa se nemojte samo tako oglušiti na njihovu stranu priče. Kad je ljubavni partner u pitanju, mogli biste se vratiti staroj ljubavi s kojim niste u potpunosti raščistili situaciju. Sve u svemu, ovo će biti povoljan mjesec ako ga prihvatite fleksibilno. U nekim situacijama ćete morati više popustiti vi ,ali zato… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ovaj mjesec početak nove ljubavi ili obnavljanje plamena u stalnoj vezi su prilično izgledni. Sredinom mjeseca bit ćete spremni iskazati svoje emocije u svoj njihovoj punini. Prepustite se osobi koja vam puno znači. I njoj/njemu će to značiti jako puno. Ako ste u vezi, od 18. studenog idete na sve ili ništa taktiku. Mnogi će razgovarati o braku, djeci ili nekom drugom bitnijem koraku, ali neke veze će biti okončane jednom zauvijek. Razmišljate li između dva… pročitaj više »
skrolaj na vrh