Biznis nema prethodne stranice
SAZNAJEMO

Web trgovine varaždinske tvrtke Marker opet najbolje

objavljeno prije 4 sata i 57 minuta

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

LOVA

EU želi što prije trgovinski sporazum sa SAD-om

objavljeno prije 10 sati i 57 minuta

To je "win-win" situacija za obje strane, rekla je europska povjerenica za trgovinu Cecilia Malmström u vezi s predstojećim otvaranjem pregovora s američkom vladom o smanjenju carina.… više »

PROBLEMI?

Tko je novi predsjednik Svjetske banke, David Malpass?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Svatko zna kako ova američka vlada pod predsjednikom Trumpom zastupa načelo America first i kako nema nikakvo dobro mišljenje o međunarodnim organizacijama. Isto tako se zna… više »

ŽELJE...

Trećina zaposlenika očekuje uskrsnicu

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Vlada je krajem prošle godine povećala neoporezivi dio za nagrade s 2.500 kuna na 7.500 kuna. Uslijed toga, osim božićnice i regresa sve popularnija postaje i uskrsnica. Prema… više »

EHHH...

Hrvatska sve skuplja destinacija

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Hrvatska, mala zemlja za veliki odmor... iliti skupi, kao što pokazuje istraživanje koje je proveo britanski The Sun po kojem sedmodnevni odmor u Zadru ispada skuplji nego u… više »

ANALIZA

Kinezi kao spasitelji hrvatskog gospodarstva?

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Ono o čemu se puno špekuliralo uoči sastanka na vrhu Kine i zemalja srednje i jugoistočne Europe, službeno je potvrđeno u petak (12.4.) u Dubrovniku: Grčka je postala članica… više »

POLITIKE

Još uvijek samo nula iz Europske središnje banke

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Prije sastanka Vijeća Europske središnje banke ove srijede (10.4.) opet je bilo onih koji su se nadali kako će konačno biti povišena temeljna kamatna stopa. Ali, kao i nebrojeno… više »

PRIJAVITE SE!

Httpool i njihov partner IMS pokreću BESPLATNU platformu za učenje

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Httpool je pokrenuo svoju vlastitu edukacijsku platformu kako bi certificirao sve medijske planere i marketing stručnjake i pomogao boljem razumijevanju svih Httpool/IMS proizvoda kroz… više »

NOVE STVARI

Zaboravite na novčanik, od sada plaćajte Garmin satom

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Jeste li se ikad našli na trčanju bez novčanika i sjetili ste se ako trebate kupiti bočicu vode ili bananu dok prolazite kraj trgovine? Od sada je to moguće putem Garmin sata. Nemate… više »

EY 2019

Priznanje ženskom poduzetništvu i (ekologičnom) životnom projektu

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Među pedeset poduzetnika iz trideset i pet hrvatskih tvrtki, na jučerašnjoj dodjeli prestižne nagrade EY Poduzetnik godine, jedina žena poduzetnica među pet… više »

SAJMOVI

Hannover: industrijska revolucija 5G

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Roboti izvršavaju najkompliciranije radnje, ljudi nose naočale za kretanje u svijetu virtualne realnosti i uz pomoć posebnih rukavica upravljaju 3D printerima koji tražene dijelove… više »

IMENOVANJA

Optima Telekom objavljuje novosti u Upravi

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Na sjednici Nadzornog odbora Optima Telekoma objavljeno je da mandat gospođe Irene Domjanović, članice Uprave za prodaju i marketing (CMO), ističe 1. travnja 2019. godine te da gospođa… više »

SAZNAJEMO

Vrijedne uspomene uz FIFA World Cup™ Visa kreditne kartice

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Zagrebačka banka u suradnji s Visom Hrvatska predstavlja jedinstveno izdanje FIFA World CupTM Visa kreditne kartice. Riječ je o kartici elegantnog dizajna s peharom Svjetskog nogometnog… više »

HMMM...

Internetska drama u Strasbourgu

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Platforma za kampanje Change.org prema vlastitim navodima je skupila preko pet milijuna potpisa protiv europske reforme autorskog prava. Te navode nije moguće neovisno provjeriti. Tko se… više »

ZNANJE

Junior Engineer Academy predstavljen u Hrvatskoj

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

U Zagrebačkom inovacijskom centru predstavljan program Junior Engeneer Academy, projekt nastao suradnjom Deutsche Telekom Stiftunga, Instituta za razvoj i inovativnost mladih i Hrvatskog… više »

skrolaj na vrh