Biznis nema prethodne stranice
POTICANO?

APN primio rekordan broj zahtjeva za subvencije

objavljeno prije 18 sati i 16 minuta

Tjedan dana od početka zaprimanja zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita, zaključno s jučerašnjim danom, pristiglo je 1.119 prijava, što je 50 posto više u odnosu… više »

LIDERI

Istraživanje Ipsosa potvrđuje vodeću poziciju Zvijezde na tržištu

objavljeno prije 20 sati i 19 minuta

S čak pet brendova u TOP 12, Zvijezda je najsnažniji brand u Hrvatskoj. Potvrdilo je to istraživanje Ipsosa - BRANDpuls*. Najsnažniji je brand Zvijezdino suncokretovo ulje koje je i u ovom… više »

NESUGLASICE

Stanodavci protiv zamrzavanja stanarina

objavljeno prije 2 dana

„Otputujte primjerice u Ženevu. Tamo otpada žbuka sa stropova", kaže Andreas Ibel i dodaje da je u okolici grada sve kako treba. Ibel vidi uzroke u ograničavanju stanarina koje je u… više »

ISTRAGA

Imaju li Facebook i Google monopol?

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Pravosudni odbor Zastupničkog doma američkog Kongresa zatražio je u petak dokumente od najvećih tehnoloških tvrtki u sklopu protumonopolske istrage. Odbor je zatražio dokumente,… više »

BRAVO

P&G primjer da poslodavci u Hrvatskoj mogu pružiti globalnu kvalitetu zaposlenja

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Da je zadovoljstvo zaposlenika jedan od ključnih prioriteta tvrtke Procter & Gamble, potvrđeno je i ove godine uručenjem certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost… više »

POČINJE!?

Facebook zatražio dozvolu korištenja libre u Švicarskoj

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Pokretači libre, Facebook i njegovi partneri, zatražili su dozvolu za korištenje te kriptovalute u švicarskom sustavu plaćanja, priopćio je u srijedu financijski regulator… više »

EU FONDOVI

Natječaj za razvoj OPG-ova u slabije razvijenim područjima

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je otvoreni javni poziv u okviru  „Programa za financiranje projekta lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na  područjima naseljenima… više »

BRAVO

Kaufland i ove godine podržao humanitarnu utrku UNICEF-a Mliječna staza

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

U nedjelju, 8. rujna u središtu Zagreba održana je UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza koju već 3. godinu zaredom kao glavni sponzor podržava Kaufland Hrvatska. U ovom velikom… više »

Facebook
OPA :)

Facebook pod istragom zbog kršenja zakona o monopolu

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Tužitelji nekoliko američkih saveznih država pokreću istragu o tome je li Facebook gušio konkurenciju i korisnike izlagao riziku, objavila je u petak državna odvjetnica New Yorka… više »

EU FONDOVI

Natječaj za razvoj poduzetništva u slabije razvijenim područjima

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 29. kolovoza 2019. godine otvoreni javni poziv za Program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na… više »

KONFERENCIJE

COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada 2019. održat će se prva konferencija na temu organizacijske kulture pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu… više »

EU FONDOVI

Pojedinačna potpora do 200.000 eura

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

S ciljem poticanja održivog razvoja ruralnog područja te njegove demografske obnove održavanjem postojećih ili kreiranjem novih radnih mjesta, uskoro očekujemo novi natječaj za operaciju… više »

LOVA

Novi Pravilnik o porezu na dohodak stupa na snagu sutra

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Od nedjelje, 1. rujna neoporezivi iznos dnevnice za službena putovanja u Hrvatskoj iznosi 200 kuna, što je 30 kuna više nego do tada, utvrđeno je izmjenama Pravilnika o… više »

ISTRAŽIVANJE

Tko ima najbolju uslugu u regiji i kakva je usluga u Hrvatskoj?

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

 U vremenskom periodu od 3. do 30. lipnja 2019., Heraklea je već jedanaesti put za redom u suradnji s agencijama za tajnu kupnju iz regije (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija,… više »

NERAVNOPRAVNA BITKA

Youtuberi protiv YouTubea

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

U petak je isticao rok koji su njemačka Unija YouTubera i sindikat IG Metal postavili divovskoj video-platformi tražeći bolje uvjete rada za producente videa. „Ako ne bude odgovora,… više »

skrolaj na vrh