Biznis nema prethodne stranice
HAMAG

HAMAG - BICRO objavio nove uvjete kredita

objavljeno prije 11 sati i 37 minuta

temeljem odluke Vlade RH, Upravni odbor Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) na današnjoj je sjednici donio odluku o izmijeni uvjeta za tri… više »

DOBRO JE...

S&P potvrdio investicijski rejting Hrvatske

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Standard & Poor's je podigao rejting Hrvatske na investicijsku razinu 'BBB-/A-3' u ožujku 2019. godine, uz stabilne izglede, i otada ga nije mijenjao. Agencija je podigla procjenu rasta… više »

EP traži jednaka radna prava za vozače Ubera

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Radnici na digitalnim platformama su oni koji usluge nude putem interneta. Najčešće se radi o dostavnim službama hrane. Europi je potreban okvir koji bi utvrdio uvjete i… više »

NOVOSTI

Airbus u Zagrebu predstavio A220

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Zrakoplov su predstavili voditelj razvoja tržišta uskotrupnih zrakoplova Airbusa Claude Debeauquenne, potpredsjednik Airbusa za prodaju u zapadnoj i južnoj Europi Ville… više »

EHHH...

Kina želi širenje

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Kineski ministar trgovine Wang Wentao uručio je zahtjev novozelandskom ministru trgovine Damienu O'Connoru, priopćilo je ministarstvo u četvrtak. Wang i O'Connor održali su telefonsku… više »

WOW!

Harmony 2 premašio 100 milijuna korisnika

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

 U sklopu lansiranja novog pametnog ureda, Huawei je predstavio i druge prijenosne uređaje - MateBook 13s, MateBook 14s, MateStation X desktop PC, MateView GT 27 monitor te PixLab X1… više »

DA?!

Vlada potpisala ugovor s Amazonom

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Amazon Web Services (AWS) je sveobuhvatna i široko prihvaćena platforma u oblaku koja nudi više od 200 potpuno opremljenih usluga iz podatkovnih centara u cijelom… više »

EHHH...

Hrvatska nema industijsku proizvodnju

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Na razini EU-a sezonski prilagođena industrijska proizvodnja porasla je u srpnju 1,4 posto u usporedbi s lipnjem kada je prema revidiranim podacima Eurostata stagnirala. U eurozoni… više »

ODLIČNO

Brend 360 od sada dostupan i na hrvatskom tržištu

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Od danas, hrvatsko je tržište postalo bogatije za još jedan brend iz područja inovacija pametnih uređaja i potrošačke elektronike. Naime, tvrtka Bijelić Co., koja je… više »

EHHH...

Povratak poslovnih putovanja nije na vidiku

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Stručnjaci su u jedno sigurni: rekordni broj poslovnih putovanja ostvaren u pretpandemijskoj 2019. se više neće ponoviti. Koncerni širom svijeta su otkrili da se velika većina… više »

TURIZAM

Mjesec turizma u listopadu

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Taj je zajednički projekt Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a trenutno u fazi pripreme, a sve važne informacije ići će kroz kampanju HTZ-a, najavljuje Staničić, podsjećajući na vrlo… više »

UVOZ

Svaki peti građevinac u Hrvatskoj je stranac

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Građevina u Hrvatskoj je u problemima i to zbog jedostavnog razloga - nema dovoljno radnika koji su se uputili u Njemačku i Austriju. Radnici iz država nastalih raspadom bivše… više »

MMF

MMF nam predviđa rast od 5,8%

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

"Za 2021. i 2022. predviđa se snažan oporavak uz rast od 5,4, odnosno 5,8 posto, potaknut oporavkom u sektoru usluga, pod pretpostavkom ostvarivanja dvije trećine turističkih dolazaka… više »

GAZPROM

Sjeverni tok 2 je završen

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Predsjednik izvršnog odbora Gazproma Aleksej Miller objavio je vijest na jutarnjem sastanku, izvijestila je ruska novinska agencija TASS. Očekuje se da će ruska energetska kompanija… više »

COOL

Krumpiri su pokupljeni!

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Berba krumpira u Moslavini, Međimurju, Slavoniji i Baranji u punom je zamahu te će 10 do 15 tisuća tona krumpira završiti u proizvodnji domaćeg čipsa u tvornici Intersnack Adria u… više »

skrolaj na vrh