Biznis nema prethodne stranice
PRIZNANJA

Nositelji priznanja Izvrsnost u izazovima

objavljeno prije 19 sati i 6 minuta

Od travnja ove godine, vodeća hrvatska tvrtka za savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO dodjeljuje priznanje Izvrsnost u izazovima onim kompanijama koje su pokazale kvalitetno upravljanje… više »

WOW!

Elon Musk je - sedmi najbogatiji čovjek

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Elon Musk svoje je bogatstvo naraslo za 6.07 milijarde dolara, objavio je Bloomberg News, nakon rasta dionica od 10.8 posto ovog proizvođača električnih automobila. Vrijednost Buffetove… više »

POSLOVANJE

Neven Kaić novi izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 1993. te je 2003. stekao MBA na poslovnoj školi Henley u Velikoj Britaniji. U IN2 dolazi iz savjetničke… više »

PROBLEMI

Hrvatska među tri najpogođenija gospodarstva u EU

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Hrvatska je među tri najteže pogođene zemlje. Najveći pad BDP-a Komisija predviđa u Italiji, 11,2 posto, Španjolskoj 10,9 i Hrvatskoj 10, 8 posto. Slijede Francuska s 10,6 posto… više »

INVESTICIJE

HMD Global osniva novi Centar izvrsnosti

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Ovaj centar specijalizirat će se za softver, sigurnost i usluge što će ubrzati prijelaz HMD Globala iz prvenstveno hardverske tvrtke u kombiniranu tvrtku za hardver iusluge. Tijekom… više »

BIZNIS

HT ima nove stranice

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Web-stranica prikazuje upravo objavljeni cjeloviti Izvještaj o održivosti izrađenprema smjernicama međunarodnih standarda nefinancijskog izvještavanja Hrvatski Telekom pokrenuo… više »

REJTING

Fitch srušio sve procjene

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

U prvom je polugodištu ta rejting agencija i za rekordnih 40 država snizila izglede na "negativne", što upućuje da bi potencijalno i njihovi rejtinzi mogli biti sniženi. - Nikad… više »

LOVA

Treći Fil Rouge Capital Akceleratorski

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog… više »

RASPRODAJE

Počinju ljetne rasprodaje

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

U srijedu 1. srpnja započinju ljetna sezonska sniženja, a zbog krize uzrokovane koronavirusom ove su godine krenula ranije, priopćila je u utorak Hrvatska gospodarska komora. Ljetno sezonsko… više »

NOVOSTI

IGEA i DHMZ putpisali ugovor

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Članica IN2 grupe IGEA i Državni hidrometeorološki zavod potpisali su ugovor o implementaciji Centralne integracijske platforme kojom će se digitalizirati poslovni procesi zavoda. Ovaj… više »

IPAK COVID

Prekinut mjesečni rast kredita stanovništvu

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

U odnosu na ožujak ukupni krediti stanovništvu pali su za 1,1 posto, dok su na godišnjoj razini bili viši za 4,8 posto. Pozitivne godišnje stope rasta ukupnih… više »

PITANJE

Tko će vraćati državnih dugova?

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Christian Esters iz agencije za procjenu boniteta Standard & Poor's neprestance kontaktira ministarstva čitavog niza zemalja. Prati najnovija izvješća i vijesti jer njegovom uredu… više »

LOŠE...

MMF: kriza kao nikada

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Prema najnovijim prognozama, čak i scenarij svjetske krize zbog pandemije koronavirusa iz travnja pokazuje se optimističan. Dok je kriza iz 2009. donijela globalni ekonomski pad od 0,1 posto,… više »

REZULTATI

AOC i Philips pokorili tržište

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

AOC ponosno objavljuje svoju vodeću poziciju na tržištu gaming monitora u prvom tromjesečju 2020. godine. S 19.5 posto udjela na tržištu, AOC nosi uvjerljivo prvo mjesto u… više »

EHHH...

Svaka druga osoba često razmišlja o promjeni poslodavca

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Na temelju istraživanja Poslodavac Prvog Izbora* portala MojPosao, gdje su ispitanici na prva tri mjesta izdvajali privatne tvrtke u njemačkom vlasništvu, obradili smo dodatne podatke… više »

skrolaj na vrh