Film nema prethodne stranice
FESTIVALI

Fantastic Zagreb ide dalje

objavljeno prije 16 sati i 36 minuta

Ljubitelji žanrovskog filma u velikom su broju pohodili prva četiri dana 10. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima i premijernim naslovima. Novi tjedan… više »

TFF

Završen 18. Tabor film festival

objavljeno prije 19 sati i 35 minuta

U završnom večernjem programu u nedjelju proglašeni su najbolji filmovi 18. Tabor film festivala. Izborom međunarodnog žirija koji su ove godine činili slovenski redatelj i… više »

FILM

Filmske večeri u Močvari: 'Zagrebački ekvinocij'

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

U ponedjeljak, 13. srpnja, s početkom u 20 sati, održat će se nova filmska večer na terasi kluba Močvara. Ovo će izdanje filmskih večeri pozornost pridati možda najvažnijem domaćem filmskom… više »

AJOJ

Odgođen festival u Motovunu

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

U želji da motovunsko Brdo filmova svima ostane mjesto lijepih uspomena, organizatori Motovun Film Festivala donijeli su tešku odluku: centralni program festivala koji se trebao… više »

FILM

Produženi vikend Kinokluba Zagreb

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Kinoklub Zagreb ovu radnu sezonu privodi kraju uz produženi vikend - projekciju radionice Filma eseja u četvrtak, Monsterclass s Robertom Knjazom u petak i predavanje Sandre Križić Roban na… više »

FILMOVI

Woody Allen - novi film u San Sebastianu

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Film je snimljen prošlog ljeta u i oko San Sebastiana, mondenog ljetovališta na sjeveru Španjolske, a u središtu priče je američki par koji dolazi… više »

COOL

Kino na Placu - opet!

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Odabrani filmovi nastavljaju se na dosadašnje tematske preokupacije programa - pitanja ženskog filmskog nasljeđa i međugeneracijske solidarnosti. Prvi film koji ćemo prikazati kratki… više »

ANIMAFEST

Animafest Zagreb 2020 predstavlja Natjecanje filmova

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Središnji događaj bogatog Programa za djecu i mlade Animafesta 2020 je Natjecanje filmova za djecu, međunarodna konkurencija koja broji 41 film iz 20 zemalja… više »

FESTIVALI

Motovunuska spektakularna selekcija kratkih filmova

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Kratkometražni filmovi već su odavno prava riznica kreativnosti i originalnosti, a njima su mnogi od nas rado kratili vrijeme i u doba karantene. Za Motovun Film Festival ovi su dragulji bili… više »

FILMOVI

10. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Na zadovoljstvo brojnih filmofila, obožavatelja fantastike i žanrovskih filmova od 9. 7. do 19. 7. na open-air Ljetnoj pozornici Tuškanac i Kinu Tuškanac održat će se 10.… više »

FESTIVALI

Tabor film festival slavi punoljetnost

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Predstavljamo program 18. izdanja Tabor film festivala koji će se održati od petka 10. do nedjelje 12. 07. 2020. u dvorcu Veliki Tabor. Unatoč ograničenjima koja nameće aktualna situacija, u… više »

COOL

Srpanj na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Srpanjski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac otvara Subversive Film Festival, koji će se 1. srpnja predstaviti filmom Mamac, nagrađivanom dramom Marka Jenkina o odnosu turizma i… više »

FESTIVALI

'Čajanka s dronom' kao najava 18. Tabor Film Festivala

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Organizatori Tabor Film Festivala, u suradnji s njihovim domaćinima i partnerima Muzejima Hrvatskog zagorja, pripremili su bogat jednodnevni program u subotu, 4. srpnja, kao uvod u još… više »

FILM

67. Pulski filmski festival

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

U Hrvatskom programu 67. Pulskog filmskog festivala, koji se održava od 18. do 26. srpnja, za Zlatne Arene natjecat će se 16 filmskih naslova, od kojih 5 u programu Hrvatskog filma i 11 u… više »

na

Motovun Film Festival otkrio prve filmove

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

U recentnim distopijskim vremenima u kojima je važnost umjetnosti ponovno došla do izražaja, ekipa Motovun Film Festivala marljivo je birala najbolje filmove za festival koji… više »

skrolaj na vrh