Film nema prethodne stranice
COOL

We Are One

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Tribeca Enterprises i YouTube objavili su u utorak program prvog Globalnog filmskog festivala 'We Are One', u sklopu kojeg će biti prikazano više od stotinu filmova po izboru selektora… više »

RAZRADA

Kako će se snimati filmovi?

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Na okruglom stolu u srijedu o filmskoj i televizijskoj industriji, Newsom je kazao da će prema smjernicama "neke administrativne jedinice u kojima je stanje bolje nego u drugima moći krenuti… više »

KINO NA OTVORENOM

Stella Artois vodi te u prvo Drive-In kino u Hrvatskoj

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Stella Artois ponosni je partner prvog Drive-In Kina u Hrvatskoj, jedinog društvenog događaja sa sigurnom socijalnom distancom, u sklopu kojeg će od danas do 21. svibnja na Istočnom… više »

Međunarodni festival filmova za djecu KIKI ide online!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Deveto izdanje međunarodnog festivala filmova za djecu KIKI trebalo se održati od 20. do 24. travnja 2020., no zbog okolnosti s koronavirusom prebačeno je na jesen od 5. do 9.… više »

NAJAVE

Kino Tuškanac: nastavak retrospektive Wima Wendersa

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Nakon otvaranja u petak s proslavljenim filmom 'Paris, Texas', posjetitelji prve online filmske retrospektive na ovim prostorima, u organizaciji kina 'Tuškanac', moći će u nastavku… više »

FESTIVALI

Corona Short Film Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Prvi, a uz malo sreće i posljednji, Corona Short Film Festival - međunarodni pandemsko-samoizolacijski festival kratkih filmova, poziva filmaše da za program konkurencije do 25.… više »

SJAJNO!

Novi set besplatnih filmova

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Restart i Dokukino KIC nastavljaju s virtualnim programom na platformi volimdokumentarce.net gdje su od petka dostupni novi besplatni naslovi s naglaskom na filmove redatelja čiji je rad… više »

PROBLEMI

Cannes film festival smišlja načine održavanja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Prestižni Filmski festival u Cannesu mora razmotriti nove "forme" za svoje izdanje 2020. godine, objavili su u utorak organizatori, dan nakon što je predsjednik Emmanuel Macron objavio… više »

ONLINE

Paris, Texas otvara online program kina Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Kino Tuškanac sa zadovoljstvom najavljuje kako će u petak, 17.04. u 20 sati online prikazati remek-djelo Paris, Texas (1984), legendarni film ceste njemačkog redatelja… više »

ONLINE

I kino Metropolis na platformi MUBI

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

U danima kada zbog okolnosti nije moguće otići u kino, MSU vam, u suradnji s Kinom Metropolis i mrežom MUBI, omogućava online gledanje brojnih filmova u sljedeća tri mjeseca. Filmovi su… više »

SJAJNO!

Pokrenuta internetska platforma posvećena kinu Europa

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

U srijedu, 8. travnja, na 95. rođendan kultnog zagrebačkog kina Europa pokrenuta je platforma Kino Europa Online za gledanje suvremenog međunarodnog autorskog filma, koji… više »

SJAJNO!

Kino Valli na online platformi poklanja 90 dana besplatnih filmova

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

U suradnji s mrežom MUBI, Kino Valli sljedeća tri mjeseca osigurava brojne različite naslove. Neovisni, ali i suvremeni i art-filmovi, na originalnom jeziku dostupni su na… više »

ONLINE

Filmske večeri u Močvari – prvo virtualno izdanje

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Filmske večeri u Močvari nude svoje prvo virtualno izdanje ikad! U srijedu, 8. travnja, u 20 sati, na Močvarinoj Facebook stranici će se održati razgovor uživo s čak četiri filmske… više »

ČEKA SE...

Disney odgađa premijere Marvelovih filmova

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Filmska produkcijska kuća Walt Disney odlučila je odgoditi premijere desetak Marvelovih filmova i ostale velike produkcije, no nada se da će se projekcija filma "Mulan" uspjeti održati ovog… više »

SJAJNO!

Kino Tuškanac i MUBI - tri mjeseca besplatnih fimova

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Kino Tuškanac, u suradnji s online servisom MUBI, svojoj publici nudi tri besplatna mjeseca na toj online platformi, koja svakodnevno nudi 30 antologijskih, klasičnih, zaboravljenih,… više »

skrolaj na vrh