Film nema prethodne stranice
NAJAVE

2. Berlinale Special u Rijeci, Splitu i Zagrebu

objavljeno prije 19 sati i 59 minuta

Bogatu filmsku jesen obilježit će drugi po redu Berlinale Special koji od 17.10. do 27.11. u Zagrebu, Rijeci i Splitu donosi sedam atraktivnih naslova s najprestižnijeg… više »

MA DA?

Joker poharao kina i - porno stranice

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Film Joker, čiju režiju, scenarij i produkciju potpisuje Todd Phillips već je nakon prvih nekoliko dana prikazivanja u hrvatskim kinima pogledalo više od 85 tisuća gledatelja,… više »

NAJAVE

DokumentarnI film "Etnoskopija" u MM centru

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Projekcija dokumentarca Etnoskopija, u režiji Sare Mikelić i Sandra Sklepića održat će se u petak, 11. listopada s početkom u 20:00. Ulaz besplatan.… više »

ZFF

Moj prvi film In Memoriam

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Agnès Vardi, Milošu Formanu, Dušanu Makajevu, Georgeu A. Romeru i Nicolasu Roegu, redateljima čije ćemo prve filmove gledati u posebnom… više »

NAJAVE

Retrospektiva 'francuskog Hitchcocka' u kinu Tuškanac

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

U ponedjeljak, 7. listopada, u zagrebačkom kinu Tuškanc, otvara se retrospektiva najvećeg majstora francuskog kriminalističkog filma do šezdesetih, Henri-Georgesa Clouzota,… više »

17. ZFF

Zagreb Film Festival počeo otkrivati adute

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Zagreb Film Festival, najveća zagrebačka filmska avantura, održat će se sedamnaesti put od 7. do 17. studenog u kinu Tuškanac, MSU, dvorani KIC, KUC Travno, NS Dubrava i Laubi. Nakon… više »

KINO PROGRAM

Kino kao nekad - ciklus Edwarda G. Robinsona

objavljeno prije 13 dana

Od utorka do subote u kinu Kinoteka gledamo ciklus američkog filmskog i kazališnog glumca Edwarda G. Robinsona (1893 - 1973). Karijeru je počeo na Broadwayu, a u filmu je kontinuirano… više »

PITCHER PERFECT

Netflix po prvi put u Hrvatskoj

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Ovog vikenda je održana međunarodna filmska radionica „Pitcher Perfect" u organizaciji produkcije 4 film d.o.o. i udruge Otvorena medijska grupacija iz Zagreba koje predvodi… više »

FESTIVALI

Filmovima 'Demonsko' i 'Zombiji' najviše nagrada na 15. Festivalu 25 FPS

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Polujubilarno, 15. izdanje internacionalnog festivala eksperimentalnog filma 25 FPS završilo se u nedjelju navečer u zagrebačkom kinu SC dodjelom nagrada i projekcijom nagrađenih… više »

KINO PROGRAM

Retrospektiva SF klasika u kinu Tuškanac

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Retrospektiva klasičnih naslova znanstvenofantastičnog filma u kinu Tuškanac otvara se u utorak, 1. listopada filmom "Dan kad se Zemlja zaustavila" Roberta Wisea, jednim od prijelomnih… više »

COOL

Na Plitvicama će snimati seriju o migrantima

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Serija "Amnezija" o krijumčarenju izbjeglica i droge na granici jugoistočne Europe počet će se snimati u ožujku 2020. na Plitvičkim jezerima, gdje doista i prolazi put onih koji iz ratom… više »

NAJAVE

Filmska i video radionica "Snimi svoj film - postani Hitchcock"

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

U Centru za kulturu Trešnjevka krenuli su upisi za filmsku i video radionicu pod nazivom Snimi svoj film - postani Htichcock.  Radionice započinju 21.… više »

FESTIVALI

DA2 - Zagreb Design, Art & Architecture International Film Festival

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Secret Arts Cinema predstavlja prvo izdanje međunarodnog filmskog festivala posvećenog dizajnu, umjetnosti i arhitekturi DA2 - Zagreb Design, Art & Architecture International… više »

NAJAVE

Novi ciklus besplatnih filmskih radionica

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Udruga Bacači Sjenki provodi nove inovativne filmske radionice "Samo nebo nam je granica" u Zagrebu, Karlovcu i Puli. Prva u nizu je početna filmska radionica u Zagrebu koja će biti održana… više »

NAJAVE

Dokumentarac o Tusti kreće u kina

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Dugometražni biografski dokumentarac "Tusta" Andreja Korovljeva o frontmenu KUD Idijota, jednog od najveći punk bendova ovih krajeva, imat će 30. rujna u Kinu SC zagrebačku premijeru, nakon… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh