Film nema prethodne stranice
SJAJNO!

Pokrenuta internetska platforma posvećena kinu Europa

objavljeno prije 7 sati i 13 minuta

U srijedu, 8. travnja, na 95. rođendan kultnog zagrebačkog kina Europa pokrenuta je platforma Kino Europa Online za gledanje suvremenog međunarodnog autorskog filma, koji… više »

SJAJNO!

Kino Valli na online platformi poklanja 90 dana besplatnih filmova

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

U suradnji s mrežom MUBI, Kino Valli sljedeća tri mjeseca osigurava brojne različite naslove. Neovisni, ali i suvremeni i art-filmovi, na originalnom jeziku dostupni su na… više »

ONLINE

Filmske večeri u Močvari – prvo virtualno izdanje

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Filmske večeri u Močvari nude svoje prvo virtualno izdanje ikad! U srijedu, 8. travnja, u 20 sati, na Močvarinoj Facebook stranici će se održati razgovor uživo s čak četiri filmske… više »

ČEKA SE...

Disney odgađa premijere Marvelovih filmova

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Filmska produkcijska kuća Walt Disney odlučila je odgoditi premijere desetak Marvelovih filmova i ostale velike produkcije, no nada se da će se projekcija filma "Mulan" uspjeti održati ovog… više »

SJAJNO!

Kino Tuškanac i MUBI - tri mjeseca besplatnih fimova

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Kino Tuškanac, u suradnji s online servisom MUBI, svojoj publici nudi tri besplatna mjeseca na toj online platformi, koja svakodnevno nudi 30 antologijskih, klasičnih, zaboravljenih,… više »

POSLUŠAJTE

Korona virus ne diskriminira. Nemoj ni ti

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Pobjednik prestižnog festivala u Sundanceu, zapanjujući dokumentarac i primjer terenske reportaže koja ostavlja bez daha, Zadnji u Alepu, režisera Ferasa Fayyada, prati međunarodno priznate… više »

SUPER

Factumentarci vol. 2: nove raznovrsne inspirativne priče dostupne online

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Factum, produkcijska kuća nezavisnog dokumentarnog filma nastavlja aktivnost otvaranja svojih dokumentarnih naslova publici u doba izolacije. U narednim danima uz kôd OSTANIDOMA bit će… više »

FMFS

Otvorene prijave za Festival mediteranskog filma Split

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Organizatori kažu da pomno prate razvoj situacije oko epidemije korona virusa te se pripreme za Festival održavaju prema planu. Moguća promjena datuma održavanja ne utječe na selekciju te će… više »

KKZ

Radionica za filmove koji nastaju u 'kućnim' uvjetima

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

KinoKlub Zagreb u okolnostima kada su, kako kažu, svi odgovorni građani koji ne trebaju izlaziti trenutno u svojim domovima, nudi naprednu radionicu koja će pokazati da se za snimanje dobrog… više »

COOL

Novi filmovi na platformi Croatian.film

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

U ovim teškim vremenima, dok sjedimo doma i nadamo se dobrim vijestima platforma croatian.film donosi nove kratkometražne filmove uz koje će vam vrijeme brže i… više »

NIJE LAKO

Kako snimati filmove u vrijeme korone?

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Hollywood zvoni na uzbunu jer mu prijeti golemi gubici. Ali gigantske rupe u blagajnama velikih filmskih studija su tek dijelom zasluga koronavirusa. U čitavom svijetu se odgađaju počeci… više »

POZIV

Otvoren natječaj za sudjelovanje na 14. Vukovar Film Festivalu

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Discovery d.o.o. raspisao je natječaj za sudjelovanje na 14. Vukovar Film Festivalu - festivalu podunavskih zemalja, koji će se održati u razdoblju od 1. do 5. srpnja 2020. godine. Rok za… više »

SJAJNO!

Gdje gledati filmove online

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Fade In Produkcijska kuća Fade In svoje filmove nudi besplatno na Vimeo kanalu. Poveznice na filmove objavljuju redovno na svojoj Facebook stranici, a naslove dodaju postupno,… više »

INICIJATIVA

Hrvatski dokumentarac 'Virus Free Zone' spaja svijet u karanteni

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Pod geslom 'Hrvatska spaja svijet' u produkciji hrvatske nezavisne DOP Produkcije počeo se snimati dugometražni dokumentarni film 'Virus Free Zone', koji nastaje kao video-dnevnik o svijetu u… više »

HFS

Filmovi Hrvatskog filmskog saveza dostupni online

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

U nastojanju da svim ljubiteljima filma i široj javnosti olakša boravak u zatvorenom, Hrvatski filmski savez pokrenuo je online videoteku na kojoj korisnici mogu… više »

skrolaj na vrh