Film nema prethodne stranice
PRIJAVITE SE!

Radionica snimanja igranog filma u AKC Medika

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Filmski studio Medika poziva vas na prijavu za sudjelovanje na radionicama snimanja igranog filma. Radionički ciklus započinje 07.ožujka od 15.00 sati u Filmskom studiju Medika, Pierottijeva… više »

KINO PROGRAM

Roma premijerno u Kinoteci

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Šećer na kraju ciklusa kina Kinoteka posvećenog oscarovcima svakako je kinopremijera filma Roma koja je na rasporedu u subotu 29. siječnja u 20 sati. S prvim… više »

MFF

Objavljen poziv za ovogodišnji kratkometražni program festivala

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Motovun Film Festival (MFF) objavio je poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala, koji će se održati od 28. srpnja. do 1. kolovoza. Rok za prijave je… više »

DOX

Fellini: Rođeni sam lažljivac — hrvatska premijera u Dokukinu KIC

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Povodom 100. obljetnice rođenja redateljskog genija Federica Fellinija, a u suradnji s zagrebačkim Talijanskim institutom za kulturu, Dokukino KIC, u subotu, 29. veljače u 19 sati, premijerno… više »

ZAGREBDOX

Predstavljen program ZagrebDoxa

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Čak 112 dokumentaraca bit će prikazano na 16. izdanju Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox, koji će se ove godine održati na novoj lokaciji, u CineStaru Zagreb - Branimir… više »

KINO PROGRAM

Kino Kinoteka predstavlja Kultni petak: Cruising

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

U veljači u sklopu posebnog programa kina Kinoteka namijenjenog filmofilima pustolovna duha čiji je filmski ukus otvoren egzotičnom, provokativnom i rubnom filmskom izrazu - Kultni petak -… više »

FILM

Dobro jutro u Dokukinu KIC

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

U četvrtak, 27. veljače u 19 h u sklopu programa Hall of Fame ne propustite jedinstvenu priliku za pogledati Dobro jutro (2007.) filmski testament kultnog hrvatskog redatelja Ante Babaje.… više »

INICIJATIVA

U ožujku kreću prve Nagrade Dokumetar

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

U zagrebačkom Dokukinu KIC 13. ožujka održat će se prve Nagrade Dokumetar, posvećene valorizaciji godišnje produkcije hrvatskog dokumentarnog filma. Premijerno izdanje Nagrada… više »

FESTIVALI

Berlinale u 12 točaka

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

1. Nov duet unosi svježinu Berlinale ove godine slavi 70. rođendan - i nalazi se pred novim početkom. Poslije 19 godina Dietera Kosslicka sada s novim duom na čelu, Carlom Chatrianom… više »

PRIJAVITE SE!

Filmski natječaj: Naš online život, o kojem roditelji ništa ne znaju

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

U sklopu Dana medijske pismenosti 2020., Agencija za elektroničke medije, UNICEF i Hrvatski filmski savez organiziraju filmski natječaj za djecu i mlade na temu 'Naš online život, o… više »

ZAGREBDOX

Portreti Formana, Sellersa i Tarkovskog u novom programu Filmaši o filmašima!

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Festival ZagrebDox, koji će se održati od 15. do 22. ožujka u CineStaru Zagreb - Branimir mingle mallu, donosi više od sto filmskih naslova. Kao i svake godine dio programa rezerviran… više »

SJAJNO!

Stieg Larsson: Čovjek koji se igrao vatrom u hrvatskim kinima od 19. veljače

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Stieg Larsson: Čovjek koji se igrao vatrom, dokumentarni film o dramatičnom životu i nasljeđu Stiega Larssona, autora trilogije Millennium, koji gledateljima otkriva nepoznate detalje iz… više »

ZAGREBDOX

Odvažne i snažne ženske priče u fokusu brojnih filmova ZagrebDoxa

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Osobne priče odvažnih i snažnih protagonistica te prenošenje važnih, osnažujućih poruka o pravima žena zajednička su poveznica velikog broja filmova što će biti prikazani u… više »

KINO PROGRAM

Na drugi pogled: Sveti dim

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

U sklopu posebnog programa kina Kinoteka Na drugi pogled, posvećenog filmovima na koje se vrijedi podsjetiti, pogledati ih svježim očima i ponovno ih otkriti, u petak, 14. veljače… više »

NAJAVE

Nadrealistički krajolici Bady Minck na Kratkom utorku

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Gošća novog Kratkog utorka, koji će se održati 11. veljače u kinu 'Tuškanac' u Zagrebu, i to iznimno u 20,30 sati, poznata je luksemburško-austrijska filmašica… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh