Film nema prethodne stranice
FILMOVI

Filmski tjedan u Vinkovcima

objavljeno prije 19 sati i 13 minuta

Program će u utorak, 18.kolovoza, otvoriti kratki film 'Posljednji bunar' redatelja Filipa Filkovića (2017.), distopijski film s dosad osvojenih preko 30 festivalskih nagrada, smješten… više »

COOL

CineStar kina počinju s radom

objavljeno prije 1 dan

Svijet se polagano prilagođava „novom normalnom" nakon što je epidemija korona virusa uzrokovala potpuno zaustavljanje svega na što smo navikli u normalnom životu.… više »

FILMOVI

Mreža kina na egzotičnim lokacijama - Vrbnik

objavljeno prije 4 dana

U filmu "Djevojke koje sanjaju more", dvanaest 80-godišnjih "djevojaka" iz zabačenog talijanskog planinskog sela odlučuju prkositi reumatizmu, strahovima i ekonomskoj krizi i otići na… više »

FESTIVALI

Betina Film Festival 2020.

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Filmski program ovogodišnjeg festivala u Betini predstavit će publici od 1. do 5. rujna 2020. brojne kratkometražne filmove različitih tematika. Projekcije će se održati na zatvorenim… više »

BFF

Otvara se šesti Brač Film Festival

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Debitantskim dugometražnim igranim filmom Mater sa sjajnim glumicama Nevom Rošić i Darijom Lorenci, redatelja Jure Pavlovića kojeg bračka publika pamti po kratkom filmu "Piknik",… više »

ONLINE

Sarajevo Fim Festival prebačen online

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Sarajevu uprava Sarajevo Film Festivala (SFF) objavila je u srijedu kako će se ta najveća regionalna filmska smotra ove godine ipak… više »

FILMOVI

Kolovoz na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Kolovoz na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi 'Film u šumi', program filmova koji su obilježili proteklu kinosezonu, europske hit-naslove te nekoliko zagrebačkih premijera, među… više »

GOSTOVANJA

Motovun Film Festival gostuje od 6. do 8. kolovoza u Rijeci

objavljeno prije 8 dana

Program otvara srpska komična drama "Moj jutarnji smeh", u nastavku slijedi francusko-belgijska drama "Zaposlene djevojke", a gostovanje zatvara nagrađivana čileanska povijesna drama "Bijelo… više »

COOL

Koncert DJ Snakea: Ludilo u kinima

objavljeno prije 9 dana

U godini u kojoj se glazbena industrija morala prilagoditi nastaloj situaciji, svjetske zvijezde na razne načine pokušavaju održati kontakt sa svojim fanovima i nastaviti s radom.… više »

FESTIVALI

Pula film fesitval ima novi termin

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Prema odluci Festivalskog vijeća, ovogodišnji 67. Pulski filmski festival održat će se od 29. kolovoza do 4. rujna uz poštivanje epidemioloških mjera koje u tom razdoblju… više »

MOTOVUN

Motovun Film Festival dolazi u Split, Dubrovnik i Šibenik

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Nevolja u obliku korone spriječila je filmsko slavlje na slikovitom istarskom brdu, no Motovun Film Festival našao je put do gledatelja. Brdo filmova spušta se i do… više »

COOL

Virtualni summit medija za mlade

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Međunarodni summit medija za mlade (International Youth Media Summit) ove godine odvija se u virtualnom izdanju od 31. srpnja do 8. kolovoza. Okupit će sedamdeset diplomata, filmaša i… više »

FILM

Pula u Zagrebu u kinima Metropolis MSU i KIC

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Program Pula u Zagrebu tradicionalno donosi filmske naslove iz programa nacionalnog filmskog festivala u Puli.  U ovogodišnjem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza… više »

FILMOVI

Hrvatski filmovi u Transilvaniji

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Dugometražni igrani film 'Bosonogi car' redatelja Petera Brosensa i Jessice Woodworth, nastao u belgijsko-hrvatsko-nizozemsko-bugarskoj produkciji, predstavlja se u sklopu… više »

FESTIVALI

Motovun Film Festival kreće na istarsku turneju

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Svi koji i ove godine žele doživjeti čaroliju filmskog Motovuna, imaju samo jednu priliku. Otvorenje ovogodišnjeg putujućeg festivala dogodit će se u srcu svih festivalskih zbivanja,… više »

skrolaj na vrh