Hi-tech
STVARNO?

Ponekad vam je potreban pogon na sva četiri kotača

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Mnogo je mjesta koja volimo istraživati. Lijepa su, uzbudljiva, tajanstvena i divna. Ta mjesta zarobljavaju naša srca i umove i često ostavljaju neizbrisiv trag u našim… više »

COOL

Redefiniranje pametnog sata by Huawei

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Posljednjih je godina popularnost pametnih satova porasla, potaknuta ne samo njihovim praktičnim I funkcionalnim značajkama, već i estetskim te dizajnerskim karakteristikama. Danas… više »

COOL

Upoznajte HUAWEI WATCH 4 seriju pametnih satova

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Huawei Consumer Business Group (BG) ponosno predstavlja nove pametne satove HUAWEI WATCH 4 i WATCH 4 Pro, pomičući granice onoga što flagship nosivi uređaji može biti. Potpuno nova… više »

COOL

AOC by AGON za studente

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Dok se studenti pripremaju za nadolazeću akademsku godinu, AOC i njegov podbrend usmjeren na gaming, AGON by AOC, s uzbuđenjem predstavljaju impresivnu ponudu monitora dizajniranih da… više »

SUPER

Od danas u Hrvatskoj započela prodaja najnovijeg HONOR-a 90

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, u Hrvatskoj je HONOR 90 odsad dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera - u… više »

NARAVNO

5 stvari koje ćete zavoljeti na HUAWEI P60 Pro

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Huawei je u svibnju ove godine regionalno predstavio svoj najnoviji flagship pametni telefon - HUAWEI P60 Pro koji je nedugo zatim predstavljen i na lokalnom tržištu.… više »

COOL

AGON by AOC + FURIA Esports global partnership

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

AGON by AOC - jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i IT dodataka, s oduševljenjem objavljuje proširenje svojeg sponzorstva FURIA Esports tima. Ova suradnja, koja… više »

SUPER

Huawei daje nagrade

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Huawei u subotu 22. srpnja organizira Huawei Photography Masterclass radionicu koja će se održati unutar Sancta Domenica Arena Park trgovine u Zagrebu. S početkom u 10 sati, predstavnici… više »

SAVJETI

Koristite li aplikacije za slanje poruka?

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Živimo u dobu konverzacijske trgovine. S obzirom na kontinuirani razvoj digitalnog okruženja, marketinški stručnjaci trebaju, kao prvi izbor za komunikaciju s potrošačima,… više »

COOL

Poznato ime svjetske foto scene otkriva skrivene vizure Imotske krajine

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Goran Jović, svjetski nagrađivani fotograf i poznati putopisac, dugogodišnji je korisnik Huawei uređaja te je svjedočio godinama revolucije i razvoja tehnologije koju ova kompanija… više »

SJAJNO

Znanstvenici testirali HONOR 90

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Globalni tehnološki brend HONOR još je početkom godine započeo aktivnu suradnju s dr. Glenom Jefferyjem, istaknutim profesorom neuroznanosti s Instituta za oftalmologiju,… više »

COOL

HONOR 90 Lite - kreativni alat za dijeljenje vaše vibre

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

 HONOR 90 Lite je elegantan pametni telefon koji se ističe izvrsnim sustavom kamera, sjajnim zaslonom i nizom pametnih značajki koje pokreće MagicOS 7.1. S vrlo atraktivnom cijenom, ovaj… više »

STARTUPI

Muskov xAI protiv ChatGPTa

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Start-up će voditi Musk, glavni izvršni direktor Tesle i vlasnik Twittera, koji je nekoliko puta rekao da bi razvoj umjetne inteligencije trebalo pauzirati i regulirati. "Objavljujem… više »

COOL

Obitelj Huawei pametnih satova

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Pametni satovi koriste se u raznim aspektima života - od praćenje zdravstvenih parametara i fitnessa do pregledavanja poslovnih obavijesti. Kako svaki korisnik ima drugačije želje koje želi… više »

ZANIMLJIVO

Aplikacije za slanje poruka i financijska industrija

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

U današnjem brzom digitalnom dobu, aplikacije za slanje poruka postale su neizostavan dio naše svakodnevne komunikacije. Ova promjena u komunikacijskim kanalima nije… više »

skrolaj na vrh