Stand up nema prethodne stranice
COOL

Sa smijehom u sedmu sezonu Ženske priče!

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se otvaranje sedme sezone live talk showa „Ženska priča" u klubu Sax!  Komičarka i… više »

LOOL

Objavljen prvi dalmatinski comedy specijal – „Stand-up po splicki“

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

U posljednja tri tjedna svjetlo dana ugledali su comedy specjali velikih imena stand-up komedije, Davea Chappellea i Billa Burra, ali za svjetskim trendovima ne kaska ni Split. Komičarski… više »

STAND UP

Nova stand-up comedy sezona SplickeScene

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Vrućine su popustile što znači da ćemo se uskoro seliti u zatvorene prostore, ali SplickaScena još se nije oprostila od ljeta. Prije početka nadolazeće sezone Novih… više »

TJEDNI PROGRAM

Praznik rada, Sextra Large i 14 godine rada Marine Orsag

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

U Studiju Smijeha svibanj se dočekuje u velikom stilu. Prigodno ovaj tjedan proslavit će se 1.5., Praznik rada i 14 godina rada Marine Orsag. Također, čekaju vas škakljive predstave:… više »

TJEDNI PROGRAM

Tjedni raspored predstava Studija Smijeha od 23.4. do 27.4.

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Ovaj tjedan Studio Smijeha pripremio je neke novosti i iznenađenja. Zbog blagdana neće biti održana tradicionalna 'I hate Mondays', večer otvorenog mikrofona, ali već u utorak (23.4.)… više »

TJEDNI PROGRAM

Pub kvizovi, novi tekstovi i prosti faktori u Studiju Smijeha

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Prošli smo se tjedan smijehom odupirali lošem vremenu, ovaj tjedan smijehom poboljšavamo raspoloženje i prizivamo lijepo vrijeme. Studio Smijeha od 1.4. ima terasu u… više »

ČESTITAMO!

Studio Smijeha slavi osam godina postojanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Prvi hrvatski i regionalni stand up klub Studio Smijeha slavi svoj osmi rođendan. U prvih osam godina Studio Smijeha može se pohvaliti impresivnim brojkama i činjenicama: Iznjedrili 23… više »

STAND UP

Komičari SplickeScene smijehom osvajaju Dalmaciju

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Ove sezone se traži karta više za izvedbe splitske ekipe, gdje god gostovali, a kako ni smijeha tako ni njihovih gostovanja ne nedostaje. Nastupi splitskim komičarima, okupljenima u… više »

TJEDNI PROGRAM

Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Posebna iznenađenja spremaju se u Studiju Smijeha, a neke će razveseliti što je ulaz za čak dva dana besplatan. Ovaj ponedjeljak (4.2.) tradicionalni Open mic dobio je mali makeover:… više »

DOĐITE!

Vlatko Štampar rasprodao Tvornicu dva mjeseca prije nastupa i potvrdio novi termin

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Nakon rekordno rasprodanih ulaznica za nastup komičara Vlatka Štampara u Tvornici kulture 20. ožujka 2019., više od 2 mjeseca prije održavanja, potvrđen je novi termin dan… više »

HILARIOUS

Eddie Izzard 15. travnja u Lisinskom

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Eddie Izzard posjetit će u 2019. Hrvatsku, a njegov nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 15. travnja najavljen je kao novi stand-up show vrhunskoga komičara jedinstvenog… više »

TJEDNI PROGRAM

Dame i gospoda u Studiju Smijeha!

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Način razmišljanja i moždani procesi muškaraca i žena predmet su stoljetnih znanstvenih istraživanja, filozofije, medicine, ali bome i dobra tema na koju se možete nasmijati!… više »

TJEDNI PROGRAM

Prognoza za Studio Smijeha: šareno, crno i grešno

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Možete li zamisliti da prvi tjedan u prosincu svaku večer provedete u dobrom društvu i smijete se do suza? Ekipa iz Studija Smijeha to svakako može zamisliti pa ako vam zatreba pomoć u… više »

TJEDNI PROGRAM

Prostote u Studiju Smijeha

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Za kraj studenog Studio Smijeha odlučio je publiku nasmijavati tabu temama! Zabranjene su stvari najslađe, ali i najsmješnije, rekli bi komičari Studija Smijeha. Pa pogledajmo… više »

SMIJEH

Bosansko-hercegovački superjunaci u posjetu Hrvatskoj

objavljeno prije 10 mjeseci

Kraj ovog tjedna u Studiju Smijeha, zagrebačkom klubu specijaliziranom za stand-up komediju i dobro raspoloženje, bit će u znaku smisla za humor iz susjedne nam države. Iz borbe s… više »

skrolaj na vrh