Stand up nema prethodne stranice
STAND UP

Vrhunska večer EX YU ženske stand up komedije online

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Ladies night stand up večer show je koji već dugo osvaja publiku diljem Balkana i šire. Jedan od nježnijih showova, ali samo po izgledu. Show koji vole gledati i žene i… više »

STAND UP

Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri "Hepi femili" i "Laugh out proud" Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne… više »

NAJAVE

HalloWine u Studiju Smijeha

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Ovo nije još jedan običan Halloween party, ovo je party na kojem možete neograničeno piti vino, smijati se stand up nastupu i plesati uz živu svirku. Ovaj party ima sve i možete biti… više »

STAND UP

Jezivo smiješan tjedan u Studiju Smijeha

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Prva polovica tjedna rezervirana je za kvizove. Ispitajte svoje znanje o svima najdražoj družini- Smogovci kviz u utorak 29.10 i prisjetite se svog djetinjstva i uspomena vezanih uz Smogovce.… više »

STAND UP

“Bolja polovica” Vlatka Štampara ponovno rasprodala Tvornicu

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Nakon što je u dva tjedna rasprodao sve ulaznice za stand-up show "Bolja polovica" koji će se održati 7. studenog u Tvornici kulture, Vlatko Štampar otvorio je i novi datum dan… više »

COOL

Nova stand-up sezona u Splitu počinje u subotu!

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Ekipa iz komičarskog kolektiva SplickaScena prošlu stand-up sezonu zaključila je u velikom stilu dvama rasprodanim nastupima u Lori i Domu mladih u svibnju, no stiglo je… više »

COOL

Sa smijehom u sedmu sezonu Ženske priče!

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se otvaranje sedme sezone live talk showa „Ženska priča" u klubu Sax!  Komičarka i… više »

LOOL

Objavljen prvi dalmatinski comedy specijal – „Stand-up po splicki“

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

U posljednja tri tjedna svjetlo dana ugledali su comedy specjali velikih imena stand-up komedije, Davea Chappellea i Billa Burra, ali za svjetskim trendovima ne kaska ni Split. Komičarski… više »

STAND UP

Nova stand-up comedy sezona SplickeScene

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Vrućine su popustile što znači da ćemo se uskoro seliti u zatvorene prostore, ali SplickaScena još se nije oprostila od ljeta. Prije početka nadolazeće sezone Novih… više »

TJEDNI PROGRAM

Praznik rada, Sextra Large i 14 godine rada Marine Orsag

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

U Studiju Smijeha svibanj se dočekuje u velikom stilu. Prigodno ovaj tjedan proslavit će se 1.5., Praznik rada i 14 godina rada Marine Orsag. Također, čekaju vas škakljive predstave:… više »

TJEDNI PROGRAM

Tjedni raspored predstava Studija Smijeha od 23.4. do 27.4.

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Ovaj tjedan Studio Smijeha pripremio je neke novosti i iznenađenja. Zbog blagdana neće biti održana tradicionalna 'I hate Mondays', večer otvorenog mikrofona, ali već u utorak (23.4.)… više »

TJEDNI PROGRAM

Pub kvizovi, novi tekstovi i prosti faktori u Studiju Smijeha

objavljeno prije 5 godina

Prošli smo se tjedan smijehom odupirali lošem vremenu, ovaj tjedan smijehom poboljšavamo raspoloženje i prizivamo lijepo vrijeme. Studio Smijeha od 1.4. ima terasu u… više »

ČESTITAMO!

Studio Smijeha slavi osam godina postojanja

objavljeno prije 5 godina

Prvi hrvatski i regionalni stand up klub Studio Smijeha slavi svoj osmi rođendan. U prvih osam godina Studio Smijeha može se pohvaliti impresivnim brojkama i činjenicama: Iznjedrili 23… više »

STAND UP

Komičari SplickeScene smijehom osvajaju Dalmaciju

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Ove sezone se traži karta više za izvedbe splitske ekipe, gdje god gostovali, a kako ni smijeha tako ni njihovih gostovanja ne nedostaje. Nastupi splitskim komičarima, okupljenima u… više »

TJEDNI PROGRAM

Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Posebna iznenađenja spremaju se u Studiju Smijeha, a neke će razveseliti što je ulaz za čak dva dana besplatan. Ovaj ponedjeljak (4.2.) tradicionalni Open mic dobio je mali makeover:… više »

skrolaj na vrh