nema prethodne stranice nema sljedeće stranice
Stand-up - Open Mic

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju već neko vrijeme živi na Metro portalu. Nakon tri uspješne sezone open mic večeri u klubu Purgeraj, pronalaženje novih stand up komičarskih nada proširili smo i na internetski svijet.

Do sada je o pobjedniku odlučivala publika u klubu, a od sada i čitatelji Metro portala.

ČITATELJI METRO PORTALA, IMATE JEDINSTVENU PRILIKU !

Sudjelujte kao suci u našem natjecaju. Za trud ćemo vas nagraditi. Pozivamo vas da ocijenite svaki video klip ocjenom od 1-5. Pet najbolje ocjenjenih svaki mjesec ulazi u naš mali finale. Sljedeći tjedan provjerite koliko je duhovit bio nastup još sedam novih komičara.

Svojim ćete ocjenama do 15. prosinca izabrati pet finalista, tj. pet najbolje ocjenjenih i tako ući u bubanj za nagradnu igru. Nagrada za čitatelja/glasača je video igra koju poklanja Algoritam i četiri ulaznice za stand-up nastup za sljedeći mjesec.

STAND UP KOMIČARI - NEMOJTE BITI FORA SAMO SVOJOJ MAMI !

OBRAZAC ZA PRIJAVU - Prijavite se za nastup u kulubu Purgeraj ovdje

Pravila za izvođače/natjecatelje:
1. nastup mora biti u potpunosti autorski
2. dužina nastupa maksimalno 7 min

Open mic večeri postale su vrlo posjećene i do sada rezultirale su obogaćivanjem scene stand up komedije u Hrvatskoj - pet novih kvalitetnih stand up komičara. Stand up comedy kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom.

skrolaj na vrh