Kazalište nema prethodne stranice

Kazalište i kino - raspored predstava za 19. ožujka

objavljeno prije 8 sati i 40 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 19. ožujka Petar Pan, 18h - Zagrebačko kazalište lutaka Krava na granici, 19.30h - Komedija Dyad 1929: Light Thorough… više »

POGLEDAJTE

"Murphy" - Prezentacija suvremeno cirkuskog projekta u nastajanju

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride vas poziva na javnu prezentaciju rada u nastajanju "Murphy" Jelene Kalaice i Tatjane Vuletić, 21. ožujka u 20h u Filmskom… više »

PREDSTAVE

Nove izvedbe predstave "Cargo"

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

U srijedu 13.3.2024.i četvrtak 14.3.2024. s početkom u 20h bit će u Kulturnom centru Travno održane izvedbe predstave „Cargo" autora Staše Zurovca. Ulaznice se mogu kupiti na:… više »

CIRKUS KOLEKTIV

Tehnika i pokret na trapezu i krugu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Vikend radionice idealne su da se okušate u nečem novom ili pak usavršite znanje, a Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse ovaj vikend nudi… više »

PREDSTAVE

Intrigantni "Gran Bolero" ponovno u ZKM-u

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

GRAN BOLERO, u izvedbi Zagrebačkog plesnog ansambla i slovenske plesne skupine En-Knap, i u novoj godini igra u Zagrebačkom kazalištu mladih. Prvi datumi ove intrigantne predstave koja… više »

TEATAR &TD

"Ubu Ovo Ono" u režiji Dražena Krešića premijerno u Teatru &TD

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

premijera predstave Ubu Ovo Ono redatelja Dražena Krešića održat će se 28. siječnja u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 20 sati. Ulaz isključivo… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Cargo Staše Zurovca

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

 „Cargo" „ja npr., uvijek nosim tri torbe. jednu osnovnu, s dokumentima i karticama, jednu s tabletama, špangama, ulošcima, bombonima, šećerom... i… više »

BACAČI SJENKI

Izvrnuta izvedba, ludo zabavna

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

U prvom dijelu ove Izvrnute izvedbe Bacači sjenki koriste i demonstriraju svoja iskustva sudioničkog kazališta i pričanja priča iz različitih motrišta. Ovaj događaj je… više »

CEKATE

Kazalište Teatar &TD u Cekateu

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Jedinstvena cijena ulaznice, u sklopu jubilarnog 10. izdanja &TD Siječanjske akcije, je 4 eura i mogu se kupiti na https://www.ulaznice.hr/web/regular/33084985 ,… više »

KNAP

Iza paravana u KNAPu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Predstava koja će vas podsjetiti na brojne životne situacije, nasmijati, ali i ganuti, svoju će premijeru doživjeti u subotu, 20. siječnja u 20 sati, dok će publika ovo dvoje poznatih glumaca… više »

HNK

Praizvedba drame "Nestajanje" Tomislava Zajeca u HNK

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Dramski tekst "Nestajanje" Tomislava Zajeca priča je o suvremenoj obitelji koja naoko djeluje skladno, no ispod površine se naziru pukotine koje polako otkrivaju što se dogodilo… više »

PREDSTAVE

Halatafl u Gavelli

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Tekst ove dramsko-komične igre, ili socijalne tragi-komedije, suočava nas sa stvarnošću današnje Hrvatske, iskreno, neposredno, ponekad okrutno i sjetno. Nezrela i korumpirana… više »

TEATAR &TD

10. Siječanjska akcija Teatra &TD s čak 24 izvedbe zove na druženje!

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

jubilarno 10. izdanje Siječanjske akcije, kazališne revije Teatra &TD koja isporučuje najnovije, aktualne, očuvane i tek nadolazeće naslove, održat će se od 9.… više »

PREDSTAVE

Kutija od ogledala u Cekateau

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Predstava "Kutija od ogledala" Teatra Prima Vista bit će izvedena u petak, 15. prosinca 2023. s početkom u 19 sati u Teatru na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka (Park… više »

NAGRADE

Nagrade 12. Bobijevih dana smijeha

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Josip Bobi Marotti, jedna od najistaknutijih ličnosti hrvatskog glumišta, jedan od utemeljitelja kazališta Gavella, izvanredan pedagog, veliki glumac i komičar koji je od 1986.… više »

skrolaj na vrh