Kazalište nema prethodne stranice
PREMIJERE

"Ćelava pjevačica" u režiji Hrvoja Korbara zatvara godinu u Teatru &TD

objavljeno prije 16 sati i 39 minuta

na samom kraju godine u Teatru &TD bavimo se Ćelavom pjevačicom, dramskim prvijencem francuskog dramatičara i jednog od najistaknutijih predstavnika antiteatra… više »

PREDSTAVE

Posljednji dani čovječanstva - premijera za kraj godine

objavljeno prije 18 sati i 39 minuta

Scenski projekt utemeljen na velebnom djelu austrijskog književnika Karla Krausa (1874 -1936), megadrami Posljednji dani čovječanstva koje je u nas, u prijevodu Seada Muhamedagića,… više »

PREDSTAVE

'Narodil se mladi kralj' ponovno uveseljava Advent u Komediji

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Advent u zagrebačkom kazalištu Komedija donosi, od 5. do 10. prosinca, veselo božićno prikazanje s pjevanjem i kolom 'Narodil se mladi kralj', u suradnji s Ansamblom LADO i u… više »

KAZALIŠTE

Petra Hrašćanec & Saša Božić/ 1:0 u Teatru &TD

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Projekt "1:0" obilježava 10 godina suradnje između Petre Hrašćanec i Saše Božića, a sastoji se od različitih komponenata i vidova rada. U periodu od 5.12. do 14.12. u različitim… više »

PREDSTAVE

Predstava "Dragocjeni biser" autorice Ivane Peranić

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

DRAGOCJENI BISER - predstava fizičkog kazališta Premijera: petak 06. prosinca 2019. u 19.30 sati. Repriza: subota 07. prosinca 2019. u 18.00 sati. Hrvatski kulturni dom na… više »

NAJAVE

YGRN Martine Granić u ZPC-u

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Plesna umjetnica Martina Granić u Zagrebačkom plesnom centru predstavlja svoj novi solo rad YGRN, pretpremijerno i premijerno 6. i 7. prosinca, u 20 sati. Kroz priču o Narcisu i Echo, a u… više »

PREDSTAVE

"Orašar" ima novo čarobno ruho

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Balet 'Orašar', premijerno izveden u petak u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu u koreografiji Vladimira Malakhova, snovita je plesna božićna bajka koja, u novom… više »

PREDSTAVE

Premijera multimedijske predstave "Prikradatelj" u Teatru &TD

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Teatar &TD spremio je novu poslasticu - premijeru multimedijalne predstave Prikradatelj u režiji Nenada Glavana, po tekstu Giannia Fortea (Ricci/Forte), a prema motivima ruskog… više »

NAJAVE

Čovjek koji se bojao zaspati večeras u Močvari

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Program kluba Močvara Kazalište u Močvari (KUM) predstavlja koprodukcijsku predstavu 'Čovjek koji se bojao zaspati', u suradnji s Kotar Teatrom iz Delnica, u nedjelju, 24. studenog u… više »

PREDSTAVE

Plesni performans "Zapetljane fraze" u Teatru &TD

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Plesni performans "Zapetljane fraze" u režiji belgijske koreografkinje i plesne umjetnice Alme Söderberg, u kojemu tri izvođačice koriste svoje glasove kako bi pokretu dale zvuk,… više »

PREDSTAVE

Dječja predstava OGLEDALCE, OGLEDALCE u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Dječja predstava 'Ogledalce, ogledalce' redateljice i glumice Svetlane Patafte prema predlošku pisca Isaaca Bashevisa Singera. Igrano-lutkarska adaptacija govori o tri siromašne… više »

PREDSTAVE

Nova premijera Teatra Poco Loco u CeKaTe Teatru

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

Teatar Poco Loco u Centru za kulturu Trešnjevka priprema novu predstavu za djecu od 3 do 10 godina Čudesne stranice male Danice, koju po tekstu Dunje… više »

DOĐITE

Noć kazališta večeras diljem Hrvatske

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Noć kazališta večeras će se održati u više od 50 mjesta i gradova diljem Hrvatske s bogato osmišljenim programima kojima ponovo širi doseg kazališne… više »

EGZOTIKA

Dvostruki Glembajevi u izvedbi Eurokaza i makedonskog Vojdan Černodrinski teatra

objavljeno prije 1 mjesec

Nakon pet uzastopnih rasprodanih izvedbi Glembajevih u KIC-u za koje se iz dana u dan tražila ulaznica više, zagrebački Eurokaz pod redateljskom palicom kontroverznog Branka Brezovca,… više »

NAJAVE

Plesna predstava Id ponovno u Trešnji

objavljeno prije 1 mjesec

Plesna predstava "id" bavi se Freudovskim strukturama ličnosti, idom i superegom, u koreografiji Anđele Bugarije i Svena Bahata, dramaturgiji i režiji Tene Gašparac te s autorskom… više »

skrolaj na vrh