Kazalište nema prethodne stranice
KAZALIŠTE

Broadwayska uspješnica u Teatru EXIT

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Zagrepčane je jučer u centru grada iznenadio neobični performans glumaca iz predstave 'Kraljevstvo moje (Za početnike)'. Naime, centrom hrvatske metropole prošetali su glumci Sven… više »

PREDSTAVE

Pet godišnjih doba u CEKATEu

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

U utorak, 14. srpnja 2020. s početkom u 21,30 sati u Centru za kulturu Trešnjevka bit će izvedena predstava Pet godišnjih doba umjetničke… više »

KAZALIŠTE

ZKM otvara vrata

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Predstava u režiji Anice Tomić nastala je kao rezultat suradnje internetskog portala Drame.hr, SPID-a (Saveza scenarista i pisaca izvedbenih djela) i časopisa Kazalište (HC ITI), a na… više »

KAZALIŠTE

Premijera monodrame „Zemlja vukova”

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

U subotu 04.07.2020. održati će se premijera monodrame Zemlja Vukova.Predstava će se održati na otvorenom u prostoru iza Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Kampus Trsat s početkom u… više »

LJETO

Ljeto u MSU 2020: LADO Electro

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Ljeto u MSU već je šest godina prepoznato kao najkvalitetnije i najpopularnije multimedijsko ljetno događanje ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već po ocjeni kritičara i u ovom dijelu… više »

KAZALIŠTE

Pretpremijera predstave/ Olja: Lozica: DOBRO JE NIŠTA

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Nagrađivana autorica i redateljica Olja Lozica vraća se u Teatar &TD nakon pet godina s predstavom Dobro je ništa u kojoj se bavi temom depresije u suvremenom… više »

LJETNI DISKONT

Ljetni diskont kulture, događanja od 23. - 27.6.2020

objavljeno prije 24 dana i 11 sati

Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i uljepšati vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili  kod rođaka na selo, ili jednostavno do… više »

PREMIJERE

'Kafka na žalu' u HNK

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Predstava 'Kafka na žalu', temeljena na djelu Harukija Murakamija, u scenskoj adaptaciji Franka Galatija i režiji Ivice Buljana, prva je nova produkcija Hrvatskoga narodnog kazališta u… više »

71. DLJI

Dubrovačke ljetne igre otvaraju se 10. srpnja

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Ovogodišnje 71. Dubrovačke ljetne igre održat će se od 10. srpnja do 25. kolovoza kako je i bilo najavljeno, no u smanjenom formatu zbog trenutnih epidemioloških COVID-19… više »

KAZALIŠTE

Pretpremijera predstave 'Donor'

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Pretpremijera predstave 'Donor' autora Branka Ružića, u režiji Nine Kleflin, održat će se 16. lipnja u Polukružnoj dvorani &TD-a, s početkom u 21 sat. Promocija knjige 'Donor i druge… više »

REPERTOAR

Kazalište u Močvari: 'Konačno nešto normalno!'

objavljeno prije 1 mjesec

"Konačno nešto NORMALNO!" je predstava u kojoj jedan lik igra cijeli ansambl. Kameleonska brzina preobrazbe iz minute u minutu odvest će vas od stand-up rutina do mađioničara i… više »

KAZALIŠTE

'Monovid-19' - nova premijera ZKM-a

objavljeno prije 1 mjesec

Zagrebačko kazalište mladih najavilo je za 4. srpnja premijeru predstave 'Monovid-19', u kojoj 19 dramskih pisaca kroz monološku formu progovara o životu u doba krize izazvane… više »

SUPER

Kazalište u Muzeju - Mala scena i Muzej grada Zagreba

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Tijekom lipnja i srpnja 2020. u prostoru Muzeja grada Zagreba Mala scena će odigrat četiri svoja naslova za djecu. Nakon Priče o oblaku ove subote, 27. lipnja Danijel Radečić igrat… više »

SJAJNO!

Kazališta za djecu ponovo otvaraju vrata

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Kako bi se djeca u kazalištu osjećala sigurno i ujedno se dobro zabavila uz svoje najdraže predstave, kazališta su uvela posebne mjere radi sprječavanja zaraze bolešću… više »

KRAJ SEZONE

Teatar &TD sezonu privodi kraju

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Hamlet za svakoga, Važnije polovice i Katalonac tri su reprizne predstave koje će publika moći pogledati nakon gotovo dva i pol mjeseca pauze, kao i tri pretpremijerna… više »

skrolaj na vrh