Kazalište nema prethodne stranice
PREMIJERE

'Podmornica' Marine Vujčić premijerno u Kazalištu 'Novi život'

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

"Podmornice su pod morem, a ova naša podrumnica ili, ljepše podmornica, ona je pod moranjem, kao utočište samoće i okvir za plovljenje rubom života", stoji u najavi.… više »

SJAJNO!

Kerempuh ima dvije predstave za gluhe i nagluhe

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

U sklopu projekta 'Uključi me kulturno - predstave za gluhe i nagluhe osobe' prilagođene su dvije predstave Kazališta Kerempuh za osobe oštećena sluha - 'Ja od jutra nisam stao'… više »

KONFERENCIJE

Od malih nogu - platforma i konferencija

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Tim koji stoji iza regionalne platforme OD MALIH NOG(U) potaknut stanjem na kulturno-umjetničkoj sceni uslijed pandemije, posebice zapuštenošću one umjetnosti koja se obraća… više »

ZPC

ZPA GOES ONLINE - novi projekt Zagrebačkoga plesnog centra

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Zagrebački plesni ansambl pokrenuo je novi program ZPA GOES ONLINE - riječ je o edukativno-kulturnom programu posebno prilagođenom aktualnoj situaciji koji se održava u online okruženju, a za… više »

PREDSTAVE

Nove izvedbe predstave 'Višnjik u Višnjiku'

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Višnjik u Višnjiku, kazališna predstava koja nastaje i izvodi se u virtualnom prostoru, autorski je projekt kazališnog i filmskog redatelja Bobe Jelčića. Nove… više »

KAZALIŠTE

Digitalna publika kao budućnost kazališta?

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Tko kaže da se predstava ne može izvoditi pred punim gledalištem uslijed pandemije? Rješenje je Digitalni performans - prototip u potpunosti digitalizirane kazališne… više »

KAZALIŠTE

'Gdje je Miffy?' - novi online program Kazališta Trešnja

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Fantastičnu igru punu zabave, veselih pjesama i plesa u vaše domove donosi novi online program Kazališta Trešnja - Kazališna igra: 'Gdje je Miffy?' koja je nastala… više »

NAJAVE

Multimedijalna predstava Klima u ZPC-u

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Predstava je najavljena kao "dnevnik osobnih promišljanja o klimatskim, socijalnim i ekonomskim promjenama u vremenu netolerancije, tehnokracije, zagađenja okoliša i… više »

KAZALIŠTE

Kazališni šalabahter

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Tko je inspicijent? Što točno radi oblikovatelj zvuka? Zašto se u kazalištu plješće? Kako razgovarati o odgledanoj predstavi? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja… više »

NAJAVE

Premijera predstave "Sreća" u Teatru &TD

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Predstava je nastala u sklopu projekta Razvojni &TD koji teži ka okupljanju mladih umjetnika ili umjetničkih grupacija koje imaju izraženi afinitet prema istraživačkom i… više »

KAZALIŠTE

1. Zagrebački festival monodrame - poziv

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Od 13. do 19. travnja održat će se 1. Zagrebački festival monodrame u organizaciji Teatra Gavran, a u partnerstvu s Urania - prostor kreacije. Tim povodom objavljen je poziv… više »

NAJAVE

Kazališni vikend: "#generacija"

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

U sklopu prvog online "Kazališnog vikenda" Teatra Tirena pogledajte predstavu koja kao da je prorekla budućnost... U predstavi "#generacija" ljudi rijetko izlaze van iz kuće zbog… više »

PREMIJERE

Premijera predstave 'Neprijatelj naroda' u ZKM-u

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Predstava redatelja Ivana Penovića 'Neprijatelj naroda', po drami Henrika Ibsena, bit će premijerno izvedena u kazalištu ZKM u Zagrebu u subotu, 6. veljače, kao zadnja koprodukcijska… više »

NAJAVE

Online kazalište u školi

objavljeno prije 26 dana

Od kad je počeo lockdown u ožujku prošle godine, kazališne predstave ne smiju igrati u školama, ali isto tako škole ne smiju voditi učenike u kazalište,… više »

NAJAVE

ZPC nakon deset godina gostuje u beogradskom Bitef teatru!

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Najnoviji projekt Zagrebačkog plesnog ansambla realiziran u suradnji s jednom od najuspješnijih španjolskih koreografkinja Roser López Espinosa - predstava REVEL REVEL -… više »

skrolaj na vrh