Kazalište nema prethodne stranice
PREDSTAVE

Dječja predstava OGLEDALCE, OGLEDALCE u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 5 sati i 58 minuta

Dječja predstava 'Ogledalce, ogledalce' redateljice i glumice Svetlane Patafte prema predlošku pisca Isaaca Bashevisa Singera. Igrano-lutkarska adaptacija govori o tri siromašne… više »

PREDSTAVE

Nova premijera Teatra Poco Loco u CeKaTe Teatru

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Teatar Poco Loco u Centru za kulturu Trešnjevka priprema novu predstavu za djecu od 3 do 10 godina Čudesne stranice male Danice, koju po tekstu Dunje… više »

DOĐITE

Noć kazališta večeras diljem Hrvatske

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Noć kazališta večeras će se održati u više od 50 mjesta i gradova diljem Hrvatske s bogato osmišljenim programima kojima ponovo širi doseg kazališne… više »

EGZOTIKA

Dvostruki Glembajevi u izvedbi Eurokaza i makedonskog Vojdan Černodrinski teatra

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Nakon pet uzastopnih rasprodanih izvedbi Glembajevih u KIC-u za koje se iz dana u dan tražila ulaznica više, zagrebački Eurokaz pod redateljskom palicom kontroverznog Branka Brezovca,… više »

NAJAVE

Plesna predstava Id ponovno u Trešnji

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Plesna predstava "id" bavi se Freudovskim strukturama ličnosti, idom i superegom, u koreografiji Anđele Bugarije i Svena Bahata, dramaturgiji i režiji Tene Gašparac te s autorskom… više »

PREDSTAVE

Subscena: Lea Sekulić - Pentimento

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu autorskog projekta Lee Sekulić - Pentimento, u nedjelju 10. Studenog 2019. u 20:00 sati u Dvorani za… više »

PREDSTAVE

Pepeljuga u CKNZG

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Predstava Pepeljuga prati sadržaj slavne bajke francuskog pisca Charlesa Perrauta o mladoj djevojci koja živi u siromaštvu sa zlom maćehom i njezinim samodopadnim… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Ivora Martinića u KunstTeatru

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

U nedjelju, 10. studenog, u trešnjevačkom KunstTeatru (Dubovačka 1/Okićka 11) održat će se premijera nove predstave nastale prema tekstu Ivora… više »

NAGRADE

Dodijeljene nagrade VIII. Bobijevih dana smijeha

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Najboljom predstavom festivala VIII. Bobijevi dani smijeha proglašena je u srijedu humorna drama "Ja od jutra nisam stao" zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh, nagrade za… više »

NAJAVE

Raskošna bajka Orašar u koreografiji baletnog velikana Vladimira Malakhova

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu (HNK) održana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno novo viđenje najizvođenijeg baleta na svijetu Orašara P. I. Čajkovskog.… više »

Premijera predstave "Šetači pasa"

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Kazališna družina Tragači u Centru za kulturu Trešnjevka priprema svoju novu predstavu Šetači pasa, prema tekstu i u režiji Jelene… više »

PREDSTAVE

Premijerno izvedena dječja predstava Polygon

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Na poligonu se obično uče nove vještine, dio je tjelesne kulture, a ponekad  može poslužiti i za izvođenje plesne predstave. Tako je sinoć poligon, kao element tjelesnog odgoja u… više »

NAJAVE

Zagrebački plesni ansambl silovitom izvedbom Gore predstavlja nove članice

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Zagrebački plesni ansambl ekspresivnom izvedbom Gore, nagrađivanog mađarskog koreografa i plesača Ferenca Fehéra, u Zagrebačkom kazalištu mladih 28. i 29. listopada predstavit… više »

PREDSTAVE

Hedda Gabler Kazališta Hotel Bulić premijerno u Tvornici

objavljeno prije 28 dana i 4 sata

Novi je projekt Kazališta Hotel Bulić predstava Hedda Gabler u režiji Senke Bulić. Premijera će se održati 5.11. u 20 sati u Tvornici kulture, Šubićeva 2 u Zagrebu. U svijetu… više »

DOĐITE

Musical Theatre Workshop Tihane Stmečki

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Centar za kulturu Trešnjevka nastoji povezati obrazovanje i kulturu putem izvanučioničkih sadržaja te u studenom donosi jednodnevnu radionicu glazbenog kazališta pod vodstvom… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh