Kazalište nema prethodne stranice
FESTIVALI

Otvoren 51. PIF

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

PIF i ove godine nastavlja prikazivati najbolja dostignuća lutkarske umjetnosti iz Europe i s drugih kontinenata, od velikih spektakala do tzv. malih formi, od značajnih predstava za odrasle… više »

16. FSK

Festival svjetskog kazališta od večeras u HNK

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Festival svjetskog kazališta (FSK), koji počinje večeras u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, donosi tri produkcije koje redateljski potpisuju velika europska i svjetska… više »

NAJAVE

Dođite na Posljednji Ganz novi festival u SC-u!

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

Osmo i posljednje Ganz novo izdanje ponovo je udružilo umjetničke snage s Dance_Inn Autumn festivalom koji se fokusira na suvremenu izvedbenu umjetnost i live art, a spajamo se i s… više »

NAJAVE

Premijera predstave "Vrhu mene, Vrhe moje" u Studentskom centru

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Premijera predstave Vrhu mene, Vrhu moje autora Damira Bartola i Tanje Vrvilo održat će se u četvrtak, 13. rujna u Kinu SC u 21 sat. Ulaz isključivo s… više »

NAJAVE

Prvi međunarodni Festival kazališta ZNAK I ZVUK u CeKaTe-u

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Centar za kulturu Trešnjevka i udruga DLAN predstavljalu prvi međunarodni Festival „Znak i Zvuk" koji će se održati 27. i 28. rujna s početkom… više »

NOVA SEZONA

Kerempuh najavio bogatu sezonu

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Nova sezona 2018./19. zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh bavit će se potragom pojedinca za svojim mjestom u suvremenoj stvarnosti, koristeći pozornicu kao poligon humornog i… više »

68. DLJI

Zatvaraju se 69. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Dubrovačke ljetne igre i ove su godine okupile gotovo 2.000 umjetnika iz cijelog svijeta koji su u 47 dana od 10. srpnja do 25. kolovoza na 30 scenskih i ambijentalnih lokacija grada… više »

BRAVO

ZKM-u najviše nagrada ove sezone

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Zagrebačko kazalište mladih, popularni ZKM, kazališnu sezonu 2017/2018., na svoju 70. obljetnicu, završava s čak 18 nagrada! U ovoj sezoni bilo je šest novih… više »

PRIJAVITE SE :)

8. Ganz novi festival poziva tinejdžere na sudjelovanje u predstavi Listening Party

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Party na pozornici u kojem su domaćini velika grupa tinejdžera/ica između 13 i 17 godina najbolji je opis predstave Listening Party. Grupa nam pušta svoju omiljenu glazbu.… više »

PREDSTAVE

'Bakhe' u tvrđavi Minor na Malom Brijunu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mali Brijun i tvrđava Minor domaćini su nove predstave u subotu, 28. travnja - održat će se premijera predstava Bakhe, u režiji Lenke Udovički. Predstava je to u kojoj glume isključivo… više »

69. DLJI

U utorak otvaranje 69. Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Svečano otvaranje 69. Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati u utorak, 10. srpnja u 21 sat ispred crkve svetog Vlaha. Ovogodišnju ceremoniju režira Saša Božić… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave MONTAЖ$TROJA o Krleži

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Umjetnički kolektiv Montažstroj predstavlja premijernu izvedbu predstave "Krleža, ili što su nama zastave i što smo mi zastavama, da tako za njima plačemo" redatelja Zlatka… više »

PREDSTAVE

Subscena: CIRKULTURA:TU/BEZ izvedba

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na prezentaciju izvedbenog umjetničkog istraživanja „Tu/bez". 29. svibnja u 20.00 sati u prostoru Dvorane… više »

PREDSTAVE

Mišolovka u CeKaTe-u - mjuzikl za djecu

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Centar za kulturu Trešnjevka predstavlja multimedijalni mjuzikl za djecu Mišolovka, autorice, pijanistice i skladateljice Martine Šver, 20. lipnja s… više »

PRIJAVITE SE

Kazališni kamp Teatra Tirena po 14. put

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Kazališni kamp Teatra Tirena u svojem četrnaestom izdanju donosi sedam raznovrsnih kazališnih radionica! I ove će se godine u Teatru Tirena održati niz raznovrsnih radionica za… više »

skrolaj na vrh