Seks nema prethodne stranice
UPS! ;)

Namirice koje ubijaju vaš seksualni život

objavljeno prije 57 minuta i 47 sekundi

Seksualna disfunkcija često je složen problem koji dolazi s godinama, on je rijetko čisto fizički ili psihički, ali vaša prehrana tu igra važnu ulogu", kaže endokrinologinja i autorica… više »

ZANIMLJIVO :)

Dakle, seks je zapravo - fluidan?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Žene vole porniće, to je općepoznata stvar, no što je zapravo ono što ih pali - muškarci ili žene?! Ako gledamo s aspekta heteroseksualnih žena, na kraju cijele priče… više »

HMMM...

Bolan seksualni odnos - može li se dogoditi svakome?

objavljeno prije 4 dana

Dispareunija je drugo ime za bolan seksualni odnos. Čak i ako niste čuli za ovo stanje, velika je vjerojatnost da ste ga iskusili barem jednom. O čemu se radi? Bol tijekom spolnog odnosa ili… više »

ZNATE LI?

Posegnite za odgovornošću - kontracepcijom

objavljeno prije 6 dana

Nedavno istraživanje brenda LELO otkrilo je da 79% od 4000 ispitanika prakticira siguran seks, a 44% bira kondome kao svoju preferiranu metodu kontracepcije. Postoji velika razlika između… više »

MMMM

Parovi koji imaju najbolji seks su....

objavljeno prije 12 dana

Komunikacija, prihvaćanje i prioretiziranje seksa predstavljaju temelj zdravog seksualnog života. Ovo je pet stvari koje rade parovi koji imaju zdrav seksualni život. 1. Planiraju vrijeme za… više »

LOOL

Što muškarci rade tijekom seksa?

objavljeno prije 15 dana

Pitanje je potpuno legitimno, jer se većinu vremena može vidjeti da im se mozak napreže cijelo vrijeme... što znači da ipak misle. Naravno, odgovor je zapravo poprilično jednostavan… više »

MMMM ;)

Usavršite umijeće masturbacije

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Ljeto se bliži kraju i vrijeme je da se vratimo na posao. Iako povratak u ured može biti stresan, i dalje se trudite biti najbolji u svom poslu. Kako biste se motivirali i ostali… više »

SEX

Podignite svoje spolno zdravlje na novu razinu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Samopregledi su važan dio brige o zdravlju, a redoviti liječnički pregledi su obavezni kako bismo na vrijeme uočili potencijalni problem. Svjetski dan spolnog zdravlja obilježavamo 4. rujna… više »

HMM ;)

Vodič za povratak u školu bez osjećaja srama tijekom menstruacije

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Nakon toplog ljeta, zabave i stvaranja lijepih uspomena, vrijeme je za povratak u školu. I dok su mnoge djevojke uživale na plaži, neke su dobile svoju prvu menstruaciju. Kao da… više »

PILULE

Kontracepcijske pilule - prednosti i nedostaci

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kontracepcijske pilule su jedna od metoda kontracepcije i to vjerojatno najučinkovitija metoda jer joj je učinkovitost 99,9%. No, jesu li one u potpunosti dobre za tijelo ili su moguće i… više »

OPA :)

Debljina i seksualna želja su povezani

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Kad je u pitanju seks, nema samo društvo utjecaj na pretile osobe - prema nedavnoj studiji koju su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Duke, do 30 posto pretilih osoba koje… više »

OPA :)

Zašto je mlađe slađe, i to kad je mlađe muško

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Mlađi muškarci koji su imali razočaravajuće prošle veze traže "dominantne i samouvjerene partnerice koje znaju što žele u seksu". Alarie je istaknula kako su mnoge… više »

EHHH...

Tri najčešća razloga za izbjegavanje seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Stručnjakina za muško-ženske odnose Tracey Cox otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks te ponudila i neka rješenja s kojima se to može… više »

HMMM...

Tamne strane seks turizma

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Kada padne noć Playa de Palma na Mallorci se iz nepregledne plaže pretvara u omiljenu party lokaciju. Tada i žene, koje većinom dolaze iz Nigerije, počinju nuditi svoje usluge nadomak plaže.… više »

MITOVI

Loš orgazam - mit ili istina?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Nažalost, orgazam može biti loš. Orgazam ne znači da su seks ili orgazam ugodni, ili da nečiji negativni osjećaji o orgazmu više nisu važni ili su nestali. Ponekad neki fizički… više »

skrolaj na vrh