Seks nema prethodne stranice
HE HE

3 savjeta za prirodno orošavanje.. znate već čega :)

objavljeno prije 20 sati i 24 minute

Već u 20-im godinama možete izgubiti masnoću na svojim vanjskim stidnim usnama. "Ta područja mogu početi propadati - to je gubitak volumena, baš kao što biste imali u… više »

lubrikant ulje seks
UPS!

Vazelin - lubrikant ili ne?

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Vazelin je naftni ili parafinski gel koji ima široku upotrebu u kozmetici i dobro je imati u kupaonskom ormariću ili toaletnoj torbici. Najčešće ga koristimo za njegu i… više »

FORA

Koliko bi muškarci trebali ejakulirati... mjesečno?

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Seks dobro utječe na muško zdravlje, odnosno redovita ejakulacija mogla bi smanjiti rizik od raka prostate, pokazala je studija provedena na Sveučilištu u Bostonu. Tijekom 18… više »

SAVJETI

5 savjeta kako da vam dragi izdrži duže...

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Preuranjena ejakulacija problem je koji muči brojne muškarce, no rijetki će govoriti o njemu. Iako vlada mišljenje da pogađa mladiće koji još nisu ovladali svojim… više »

MMMM

Predanost je ključ fantastičnog seksa

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Seks sa strancem ili novim partnerom može biti jako uzbudljiv, ali treba nešto reći o intimnom, ugodnom i duboko povezujućim seksom koji možete imati s dugogodišnjim… više »

ZANIMLJIVO

Klitoris je ipak ključan za reprodukciju?

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Klitoris nije stvoren samo da ženi priušti užitak, već je ključan za reprodukciju, zanimljiva je pretpostavka znanstvenika kojom su pobili teoriju da klitoris ima jednu jedinu… više »

OPA :)

Orgazam u snu - kako do njega?

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Mokri snovi vežu se obično uz muškarce, koji se pokoji put probude "mokrih gaća" od noćne polucije, no znate li da orgazam u snu mogu doživjeti i žene? Ako nikad niste doživjeli noćno… više »

HE HE

Libido ovisi o - dijeti?

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Dijeta je vjerojatno najtraženiji pojam na internetu, no pritom morate paziti na jednu, vrlo važnu stvar - kako će dijeta djelovati na vaš libido! Promjena prehrane itekako utječe na… više »

ZANIMLJIVO :)

Meditacija poboljšava seks

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Meditacija dobro utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko tijelo. No,… više »

SAVJETI :)

Riješite se plavih pilulica na prirodan način

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Ništa toliko jako ne utječe na samopouzdanje muškaraca koliko problemi s erekcijom u ključnom trenutku. Većinom ovakve probleme imaju oni koji pate… više »

I JEDNI I DRUGI...

Koliko često fejkamo orgazam?

objavljeno prije 25 dana i 21 sat

Da se razumijemo - orgazme fejkaju i žene i muškarci, gotovo podjednako... iako nam baš i nije pretjerano jasno kako to frajerima uspijeva... Istraživanje koje je uredila… više »

MA DA?

Je li orgazam znak dobrog seksa? Ne, nije

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Loš seks je nešto što ste vjerojatno doživjeli, ali i pokušavate zaboraviti. Znate one trenutke kada ste previše umorni, pod stresom ili vam… više »

STVARNO?

Ženama je seks bolji u vezi ili braku?

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Seks u vezi nakon nekog vremena prelazi u rutinu, čak i u dosadu, no istraživanje je pokazalo prilično zbunjujuć zaključak - žene u dugogodišnjim vezama ili u bračnoj zajednici… više »

HE HE

Zašto žene prestaju glumiti orgazme?

objavljeno prije 1 mjesec

Glumljeni orgazmi događaju se i dalje, iako su istraživanja pokazala da negativno utječu na seksualno zadovoljstvo. Naime, ako se ponašamo kao da su nam dodiri i tehnike našeg… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za genijalan seks

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Nekad vam je seks bio vrhunski, a danas je tek njegova sjena. I dalje volite svog partnera, volite i seks, no stvari jednostavno nisu iste. "Postoji mnoštvo emocionalnih prepreka do… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh