Seks nema prethodne stranice
MMMM

Prakticirajte ljubav prema samoj sebi

objavljeno prije 16 sati i 12 minuta

Ljubav prema samome sebi ne znači samo da se dobro osjećamo. Ona predstavlja prihvaćanje samog sebe koje proizlazi iz fizičkog, psihičkog i duhovnog rasta. Ta ljubav nije statična jer jednom… više »

MA DA?

Seksualnost u problemu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Seksualnost u svijetu opada, vjerovali vi to ili ne - jer se sve češće seli na internet, a tamo vam ne treba partner... Pandemija covida-19 jako je utjecala na seksualni život… više »

ONLYFANS

OnlyFans zabranjuje prikazivanje eksplicitnog seksa

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

OnlyFans je plaforma koja je u doba pandemije eksplodirala - što brojem gledatelja, što novcem, a sve više žena koja tamo zarađuje trebala je stavljati sve žešće… više »

MMMM

Jednostavnim vježbama do ponovnog užitka

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Vjerojatno ste već čuli za mišiće zdjeličnog dna, no zasigurno niste pomislili da se o njima trebate brinuti. Upravo zbog toga, postoji velika mogućnost da jednostavno ne znate… više »

HE HE

Koliko često žene razmišljaju o seksu?

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Žene vole seks, nije to ni čudno ni zbunjujuće, ma što o tome mislili muškarci koji se stalno bune i žele više seksa. No, ako pitamo žene što razmišljaju o… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

A zašto se seksamo...?

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Seks je neiscrpna tema razgovora, snova ili razmišljanja, no kad mal bolje razmislimo - zašto se ljudi seksaju? Znanstvenici su krenuli je od pretpostavke da se muškarci… više »

LOOL

Što muškarci zapravo znaju o menstruaciji?

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Brojne organizacije i brendovi širom svijeta pokreću dijaloge o menstruaciji s ciljem da se ukloni stigma s te normalne tjelesne funkcije. Ipak, čini se kako muškarci i dalje… više »

ULETI

Najbolji uleti koji pale

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Žene, vjerovali ili ne, još uvijek padaju na duhovite i dobre ulete, tek toliko da znate - ako ste mislili da ste zastarjeli i da su vam fore loše, razmislite još jednom.… više »

EHHH...

Neke navike koje bi trebali izbjeći

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

Sjećate li probleme u sebi? Mnogi od nas držat će u sebi sve svoje osjećaje, a to postaje posebno štetno ako su u pitanju negativne emocije, sumnje ili problemi. Iako mislimo da… više »

EH, DA... :)

Više kila, manje seksa...

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Višak kilograma ima svoje ograničenja, a jedno od njih prilično je nezgodno, pogotovo ako ste mlađa ženska osoba puna potreba i želja... Naime, pretile osobe imaju poteškoće u… više »

SEKS

Muškarci i seks - imaju li pojma o tome?

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Scenario je uvijek isti - kad se čeka ili se dogovara prvi seks s novim partnerom, žene će od toga napraviti pravu umjetnost... od priprema i svega što trebaju napraviti traje… više »

EH, DA... :)

Žene li vole seks više ili manje od muškaraca?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Seks je problematična stvar, ma koliko mi željeli šutjeti o tome... naime, žene manje vole seks od muškaraca, zaključak je istraživanja provedenog na kanadskom… više »

UPS! ;)

Je li strast važna za seks?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Seks u većini slučajeva asocira strast i požudu. No, to nisu jedini razlozi zbog kojih se parovi upuštaju u seksualne odnose. Prema studiji objavljenoj u veljači 2020.… više »

MA DA?

Je li seks stvarno važan?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Akcija pod plahtama, vjerovali ili ne, nije na listi prioriteta ljubavnih parova. Novo istraživanje pokazalo je da su za dobru vezu potrebne potpuno drukčije stvari.  Za dobar partnerski… više »

OPA :)

Orgazmi bez iznimke čak i za vrijeme menstruacije

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Orgazmi su nevjerojatni i obožavamo ih. Zapravo, mi ih štujemo. Orgazam stimulacijom klitorisa, G-točke ili bradavica, orgazam cijelog tijela - možemo ih nabrajati do sutra. Svaka… više »

skrolaj na vrh