Seks nema prethodne stranice
OPA :)

Pričajmo o tvojoj seksualnosti!

objavljeno prije 18 sati i 52 minute

Od samih se početaka trudimo (i nikad nećemo prestati) ženama diljem svijeta donositi zadovoljstvo i orgazam, te ih uvijek potičemo da izraze svoju seksualnost. Iako nije lako voditi… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o seksi igračkama

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Mitovi i legende o seksu vjerojatno su najčešće na svijetu - nema čovjeka koji o tome nema svoje mišljenje, a usput ga vrlo rado objašnjava ljudima oko sebe, bez obzira… više »

ZNATE LI?

Seks sjajno djeluje na mozak

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Seks je sjajna stvar, nadamo se da ste do sada već to shvatili i sami... osim toga, ima blagotvoran utjecaj na organizam, što je dobro poznata činjenica, a možda i najjači utjecaj… više »

HE HE

Najbolji recept za odličan orgazam

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Orgazam je i dalje nekim ženama nedostižan cilj, drugima samo priča kad se jednom dogodila, a većini njih se dogodio, no nije bilo baš tako sjajno da bi pričale o tome. Pa onda,… više »

HE HE

Kako će vaš mali izgledati veliki

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Veličina penisa noćna je mora svakog muškarca koji se ne može podičiti svojim.. je'l, prijateljem. Ako je mali, mali je i ne možete ga povećati ma koliko se trudili. Naravno, na znanje… više »

HE HE

Manipuliraju li žene seksom?

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Manipulacija je općenito uzela maha u svim segmentima života, no ako ste mislili da je seks mjesto na  kojem ga nema - prevarili ste se, i to teško... Naime, žene tijekom seksa… više »

HE HE

Hrkanje i seksualni život

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Muškarci hrču češće - to je jednostavno činjenica, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja. Koliko… više »

HE HE

Domaći afrodizijaci koji rade

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Afrodizijaci su, uobičajno se razmišlja, samo ljuduima u godinama.... što definitivno nije istina, jer i mnogi mlađi muku muče s tim problemima. U principu je stvar jednostavna… više »

HE HE

5 mitova o ženskoj seksualnosti

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Nakon godina borbe za prava i ravnopravnost, i dalje se na gotovo svim zamislivim kulturnim točkama žene gledaju kroz mušku prizmu. Svi vodeći i utjecajni mediji diljem svijeta vođeni… više »

HE HE

Muškarcima nije zanimljivo sve u seksu...

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Seks je sjajna stvar, no žene ga ponekad baš i ne vole, blago rečeno. Naime, vjerovali ili ne, u ovoj situaciji su zbunjeni i neshvaćeni . muškarci. O čemu se radi? Jednostavno,… više »

HEH

Seks i gubita mirisa

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Anosmija do sada nije bila poznata stvar, dapače, vjerojatno su o njoj znali samo lovci u Potjeri i ekipa liječnika, no kako je sad uletio covid, sve se promijenilo. Gubitak mirisa… više »

HE HE

Par savjeta o seksu u autu

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Seks je dobar ako ga imate bilo s kim, a bogami i bilo gdje... no, kad baš ne možete nigdje jer su svi doma, kao sada u pandemičnom polulockdownu, problemi se samo množe.. pa se neki… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZANIMLJIVO :)

Koliko se seksaju najsretniji parovi

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Seks stručnjakinja Nadia Bokody kaže da joj se ljudi koji su braku najčešće žale kako im libido nije usklađen s libidom supružnika, odnosno da im bračni… više »

SLUŠAJTE...

Pravila dobrog seksa

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Prvi seks s novom partnericom nije ništa manje paničan nego kad je s novim partnerom - naravno, sve kombinacija su ovdje potpuno OK, da budemo jasni i transparentni... Ukratko, postoje… više »

MMMM

Budite strastveni u srcu, no i u spavaćoj sobi

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Valentinovo nam kuca na vrata - vrijeme je da proslavimo ljubav i strast! Ne morate se brinuti ako još niste smislili poklon za Valentinovo jer su LELO igračke uvijek odličan i seksi… više »

skrolaj na vrh