Horoskop

Ribe

ribe

Dnevni horoskop za dan 14.08.2020.

Danas ćete uživati pokazivati drugima koliko vam je zabavno u životu. Čak i ako imate stvarno težak ili obiman posao, sve što činite bit će obavijeno čarolijom koja će vaše rezultate činiti mnogo boljima nego što jesu. Nemojte zaboraviti na neke probleme koji samo što nisu izbili na površinu samo zato jer se danas osjećate tako dobro. Ono što danas radite ima veliki utjecaj na vašu budućnost.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plaćanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Ribe - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za kolovoz

  Veliki godišnji kineski horoskopMjesečni horoskop za lipanj za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 

Mjesečeve mijene u 2020. godini


skrolaj na vrh