Hrvatska nema prethodne stranice
PAZITE SE

Sabor tankom većinom izglasao kazne, kreću sutra

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Za izmjenu i dopunu Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti glasalo je 129 zastupnika, od kojih je 76 bilo za, a 53 protiv. Time se uvode promjene koje daju prostora za… više »

HUMANITARNO

Nova božićna priča Udruge za sindrom Down Zagreb i Zvijezde

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

I ovih blagdana Udruga za sindrom Down Zagreb i Zvijezda pripremili su božićnu ediciju Zvijezdina suncokretova s jedinstvenom limitiranom etiketom. Duh Božića oslikao je štićenik… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
TUŽNO

Počinje došašće, vrijeme iščekivanja Božića

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

U došašća prevladavaju iščekivanje, nada, budnost i čežnja pa vjernici bdiju kako bi prepoznali Boga koji dolazi. Starozavjetni proroci i Isusovo rođenje U prvome dijelu… više »

PANDEMIJA

Sve mjere na jednom mjestu

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19, sve osobe na području Republike Hrvatske obvezne su pridržavati se stroge mjere fizičkog distanciranja, svih… više »

BRAVO

Zvijezda u 2020. razvila tri inovativna proizvoda

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Zvijezda majoneza prženi luk novi je proizvod iz Zvijezde kojom prva hrvatska tvornica ulja zaokružuje razvoj inovativnih proizvoda u kriznoj 2020. godini. Riječ je o premium delikates… više »

UPOZORENJE

CARNET-ov Nacionalni CERT utvrdio curenje podataka

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

U jednom od najvećih slučajeva curenja podataka u povijesti više od 23 000 baza podataka postalo je javno dostupno. Za kolekciju baza se vjeruje kako je potekla s privatnog… više »

SAJMOVI

Sajam stipendija i visokog obrazovanja 2020

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Sajam stipendija i visokog obrazovanja ove godine ponosno predstavlja 13 austrijskih izlagača, među kojima su austrijska sveučilišta i visoke škole koje nude mogućnosti za… više »

FRKA?

Na snazi strože epidemiološke mjere

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Nove mjere donijete su jer dosadašnje nisu rezultirale smanjenjem broja zaraženih, što je važno za rasterećenje bolničkog sustava, a primjenjivat će se do 15. prosinca, najavio… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija - pomozimo Mariu

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Mario je odrastao kao zdrav I vedar dječak. Prvi susret s dijagnozom multiple skleroze dogodio se u njegovoj 17. godini, a što je službeno potvrđeno tek tri godine kasnije. Liječenje… više »

LOVA

EK daje 150 milijuna eura za digitalizaciju obrazovanja

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Projektom e-Škole uspostavit će se opsežna IT infrastruktura, osigurati najsuvremenija IT oprema, razviti obrazovni softver i povezati učenike i nastavnike u 1166 javnih osnovnih i… više »

VUKOVAR

Vukovarski vodotoranj kao trajna opomena

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Vukovarski vodotoranj 30. listopada 2020. je otvoren za javnost nakon trogodišnje konzervacije i obnove. Simbol otpora Grada-heroja sačuvan je u originalnom stanju i pokazuje svu… više »

SJAJNO

Novi e-tečaj UNICEF-a i Udruga Roda

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Nakon velikog interesa i uspjeha pet ciklusa besplatnog e-tečaja "Pripreme za porod", kojeg je pohađalo 5.300 trudnica iz svih dijelova Hrvatske, udruga Roda je uz podršku Ureda… više »

NAJAVE

Besplatna projekcija filma Jedna od nas

objavljeno prije 19 dana i 8 sati

U povodu Međunarodnog dana djeteta koji se obilježava u petak, 20. 11. 2020., dokumentarni film Jedna od nas nagrađivanog redatelja i scenarista Đure Gavrana moći će se pogledati besplatno na… više »

COOL

Sretan Međunarodni dan tolerancije

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Ovim moćnim citatom iz jednog od nagrađenih dječjih radova želimo najaviti jubilarnu desetu godinu suradnje škola i Foruma za slobodu odgoja povodom obilježavanja i slavljenja… više »

GUME

U nedjelju stupaju na snagu zimski uvjeti na cestama

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste… više »

skrolaj na vrh