Hrvatska nema prethodne stranice
NIJE DOBRO...

Imamo najvišu stopu inflacije od 2013.

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Prvi snažniji rast inflacije zabilježen je u travnju ove godine, a poskupljenje primjećuju i sami građani koji naglašavaju kako rast cijena nije praćen rastom mirovina i plaća. … više »

EHHH...

Afganistan nas koštao Pelješki most...

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Prema MORH-ovim podacima, u Afganistan su od veljače 2003. do rujna 2020. u 35 kontingenata upućena 5722 pripadnika Oružanih snaga. U cijenu nisu uračunati troškovi pripadnika… više »

COOL

Serijal Kolaži o laži među najpopularnijem sadržaju na HRTi

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Dokumentarni serijal KOLAŽI O LAŽI u režiji autorskog dvojca Judite Gamulin i Nebojše Slijepčevića i produkciji Eclectice, koji je emitiran na prvom programu Hrvatske radio televizije… više »

PROBLEMI

I novinari protiv Zakona o autorskim pravima

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Porazna je činjenica da resorno ministarstvo one kojih se Zakon o autorskom pravu najviše tiče - autore nije prihvatilo kao sugovornike u procesu donošenja novog… više »

STRAŠNO!!

Samo godinu dana zatvora za silovatelja pasa!

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Udruga Prijatelji životinja pozdravlja presudu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu i sutkinje Jasne Zoretić Rendulić, koja je spasila pravdu i ugled Hrvatske i koja je Ivoru Ivaniševiću… više »

EHHH...

Gotovo 240 tisuća blokiranih

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Krajem kolovoza su zbog neizvršenih osnova za plaćanje u očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje evidentirana 241.274 potrošača, što je za 0,6… više »

FESTIVALI

IKEA Festival o još boljem životu kod kuće

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

IKEA slavi najbolje od života kod kuće svojim cjelodnevnim virtualnim festivalom u četvrtak, 16. rujna, na internetskoj stranici tvrtke IKEA. Svi koji to žele moći će zaviriti u domove… više »

HVALEVRIJEDNO

Besplatno, svježe voće i povrće školarcima

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Društveno odgovoran projekt Kaufland škola voća i povrća pokrenut je još 2017. godine s ciljem jačanja svijesti o potrebi zdrave prehrane i njenom utjecaju na zdravlje… više »

EHHH...

Zanimljivo pismo za početak godine

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Nakon godinu i pol života u pandemiji, dugih razdoblja zatvaranja i nastave na daljinu, a u nekim dijelovima Hrvatske i života s posljedicama razornog potresa počinje još jedna… više »

ŠKOLA

Počinje škola, evo novosti...

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Počinje škola, kako će završiti - ne zna se. Za sada sve izgleda fino i krasno, no vjerojatnije je da će se povećavanjem broja zaraženih stvari drastično mijenjati... ako smo do… više »

ŠKOLICA

Počinje nova školska godina uz blaže mjere

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Blaže epidemiološke mjere odnose se i na predškolske ustanove, a o svim tim mjerama uoči ponedjeljka, 6. rujna, kada će početi nova školske godine, izvijestilo… više »

F.A.Z.

Zelena revolucija u Hrvatskoj

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

„Bila je to, i to ne samo za Hrvatsku, prava mala revolucija kada je Tomislav Tomašević 30. svibnja ove godine izabran za novog zagrebačkog gradonačelnika", tom rečenicom… više »

EHHH...

Hoće li ovo biti "izgubljena" generacija?

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Štrajk i potpuni lockdown obilježili su školsku godinu 2019./2020. Prošle godine je izostao lockdown, ali tu su zato bili to online nastava i samoizolacije u koje su… više »

ZNATE LI?

‘ODABRALI TATE’ jer tate biraju ravnopravno roditeljstvo

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Svako dijete ima pravo na svog superheroja. Svako dijete ima pravo na svog Supermena koji rješava sve njegove probleme i koji je čvrsta i sigurna stijena kada svoje dijete podigne na… više »

UNICEF Mliječna staza

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

UNICEF ove godine u Hrvatskoj organizira jubilarnu, petu humanitarnu utrku Mliječna staza. Dva tjedna prije početka utrke, već je prijavljeno 4000 sudionika koji dolaze iz svih krajeva… više »

skrolaj na vrh