Hrvatska nema prethodne stranice
BRAVO

Ruđer radi za NATO

objavljeno prije 13 sati i 5 minuta

Institut Ruđer Bošković nositelj je novog projekta NATO-a u sklopu kojeg će nadograditi sofisticiran detektor za detekciju opasnog tereta i materijala te time povećati njegovu… više »

COOL

Ful Kul Buvljak ponovno kreće u subotu

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se u subotu 06.06.2020. napokon vrača i Ful Kul Buvljak, jedan od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, na… više »

EHHH...

Građani više razmišljaju o egzistenciji nego o epidemiji

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

U trenutku kada restrikcije popuštaju, a život se polako normalizira, građani sve više brinu oko budućnosti, potvrdilo je istraživanje portala MojPosao u kojem je sudjelovalo… više »

EU FONDOVI

Nove potpore poljoprivrednicima za nepoljoprivredne djelatnosti

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjimaOsnovni uvjeti prihvatljivosti korisnika - Korisnici su fizičke i pravne osobe (do 49 zaposlenih) upisane u Upisnik… više »

PRAVO LICE

Mirela Priselac Remi ambasadorica Nacionalne kampanje osnaživanja žena

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Mirela Priselac Remi zaštitno je lice i ambasadorica Nacionalne kampanje osnaživanja žena "Sofija". Poznata umjetnica se i sama često susretala s predrasudama, o njima govori u svojim… više »

ZADNJI ČAS?

Hrvatska ide na izbore dok kriza nije eskalirala

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Na prijedlog hrvatskog premijera Andreja Plenkovića danas je raspušten Hrvatski sabor. Predsjednik Zoran Milanović sada treba odabrati datum kada će građani izaći na birališta… više »

ODLUČENO

Izbori su 5. srpnja

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

S obzirom na to da odluka predsjednika Republike o raspisivanju izbora stupa na snagu 2. lipnja, to znači da izborni rokovi teku od 3. lipnja. Slijedom toga, 14-dnevni rok u kojemu političke… više »

DOBRO

5G snižava cijene radiofrekvencije

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj zadovoljne su najavljenim smanjenjem naknada za radiofrekvencijski spektar, što drže važnim za poticanje daljih investicija u mobilne mreže,… više »

KADA?

Kada će se vratiti - normalno?

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Iako se tržište rada u Hrvatskoj polako oporavlja, prema mišljenju građana do potpune normalizacije će proći još dosta vremena. Rezultati su to ankete koju je proveo… više »

ODLIČNO

Ruđerovci su lansirali online izdanje Otvorenog dana

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Po uzoru na aktualnu kampanju #ostanimoodgovorni kao i mjere koje su na snazi, znanstvenici Instituta Ruđer Bošković (IRB) ove godine Otvoreni dan (ODI2020) sele u domove i… više »

PREPORUKE

Preporuke o kulturnim zbivanjima

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom objavio je preporuke za održavanje umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija… više »

SJAJNO!

Krka zove izletnike

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Tisuće posjetitelja pohrlile su u naše nacionalne parkove, prvog vikenda nakon što su ublažene mjere. Mnogi su se zaželjeli prirode, a privukle su ih i promidžbene cijene te… više »

POMOĆ

Globalna inicijativa vrijedna 2 milijuna dolara

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Više od 2 milijuna dolara za izravnu pomoć kreativnoj industriji osigurano je kroz globalnu inicijativu #SAVETHENIGHT koju je uslijed pandemije koju je izazvao COVID-19… više »

PLAVI TELORON

Pomozimo da Plavom telefonu ne odzvoni!

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Plavom telefonu, prvoj i najstarijoj liniji pomoći u Hrvatskoj, prijeti gašenje zbog nedostatkafinancijskih sredstva. Zbog toga smo pokrenuli crowdfunding kampanju čiji je cilj… više »

DAN PLANET ZEMLJE

Budi dio pozitivnih promjena

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Situacija u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet itekako nam pokazuje da mnoge lokalne odluke imaju globalni odjek. I dok smo u krizi uvelike orijentirani na primarne potrebe i hranu,… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh