Hrvatska nema prethodne stranice
EH, DA...

Lex AP i opasnost orbanizacije Hrvatske

objavljeno prije 2 dana

Svaka se politika dobrim dijelom zasniva i na simboličkim aktima pa tako i politika aktualne vladajuće koalicije premijera Andreja Plenkovića: jedan od posljednjih činova na zadnjoj sjednici… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 29. veljače 2024.

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Dnevni horoskop za 29. veljače, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ribe trebaju držati emocije pod kontrolom, Lavovi trebaju uživati u svojoj… više »

COOL

Besplatne skripte za državnu maturu!

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Skripte za maturu jedan su od najvažnijih alata za maturante koji im pomaže u pripremi najvažnijeg ispita u životu. Upravo zato je važno pronaći pouzdane skripte koje će im olakšati… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 18. do 24. veljače 2024.

objavljeno prije 29 dana i 17 sati

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce polako već dolazi kraju svog godišnjeg puta kroz znak Vodenjaka, a taman su mu se naselili i Merkur i Mars i Venera...… više »

MDA

Predizborni šareni baloni hrvatske vlasti

objavljeno prije 1 mjesec

Uoči svakih parlamentarnih izbora (i) u Hrvatskoj je jasno vidljiva praksa aktualne vlasti da istovremeno najavljuje i odgađa izvjesne značajne političke odluke. Takvi primjeri često se… više »

ZANIMLJIVO

AI4Health.Cro inovacijsko natjecanje

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Jeste li znali kako se značajan broj pacijenata (statistike u razvijenim zemljama kažu čak više od 10 %) hospitalizira ubrzo nakon prethodne epizode hospitalizacije? Troškovi… više »

TIHA MISA

14. Tiha misa na Peristilu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Ove subote održat će se četrnaesta po redu „Tiha misa", skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih. "Tiha misa" je reakcija na sve intenzivniju… više »

EH, DA...

Još jedna runda diskusije o vojnoj obavezi u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Povremeno tematiziranje vojnog roka i pripadajuće obaveze u Hrvatskoj nije posebno iznenađujuća pojava u javnom prostoru. Posljednjih dana, međutim, ona se odvija u novonastalim geopolitičkim… više »

UPS!

HANFA pod kibernetičkim napadom

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

U suradnji s nadležnim institucijama intenzivno radimo na otklanjanju posljedica napada te smo podnijeli kaznenu prijavu policiji i obavijestili i druga nadležna tijela.… više »

ZDRAVLJE

Danas je Dan mimoza

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Nekad su nam govorili da smo „osjetljive kao mimoze", i možda smo to uzele k srcu, ali danas znamo da u tome nema ništa pogrešno. Isto tako, znamo da su mimoze ne samo… više »

SRETNA NOVA!

Sretna Nova godina, ekipica

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Sretna Nova godina, ekipa, što da vam kažemo, evo nas i dalje tu, i dalje vam pišemo sve što volite i želite, a možda ponekad i ne. Uglavnom, glupo je govoriti sve ovo u… više »

ANALIZA

Godina neizvjesnosti za Hrvatsku - i protekla i iduća

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Protekla godina je u Hrvatskoj svakako imala jedinstven uvod s mješavinom slavlja i strepnje. Naime, u ovo vrijeme prošle zime RH je ušla u eurozonu,… više »

MDA..

Sporna stadionizacija Hrvatske

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Gradnja čitavog niza nogometnih stadiona, ili rekonstrukcija i dogradnja nekih od postojećih, najavljena je u Hrvatskoj proteklih tjedana. Dva u Zagrebu, dva u Splitu, po jedan u Rijeci i… više »

OPET...

Danas pocinje ratno stanje izazvano pirotehnikom

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Iako pirotehnika, nažalost, odjekuje još od 15. prosinca, od danas je službeno dopuštena njezina uporaba - osim petardi i redenika, koji su potpuno zabranjeni kroz cijelu… više »

SRETAN BOŽIĆ

Sretan Božić svima, a ne samo njima

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Sretan Božić, drage naše čitateljice i čitatelji. Kao i svake godine, krajem godine svode se računi i razmišlja se o novoj godini baš na ovaj dan... najčešće. I… više »

skrolaj na vrh