Hrvatska nema prethodne stranice
TAKO JE!

Žene uzvraćaju udarac

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Jedno kratko, ali živopisno osobno svjedočanstvo o pretrpljenom seksističkom nasilju izazvalo je krajem prošlog mjeseca golemi interes korisnica i korisnika društvenih mreža u… više »

OLUJA

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti - 25. godišnjica Oluje

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Oluja je počela 4. kolovoza, ciljanim udarima HV-a po svim crtama razgraničenja sa srpskim snagama, no ono što će uvijek ostati simbol Oluje je oslobađanje Knina i zastava od dvadeset… više »

HUMANITARNO

Studenac i Hrvatski Crveni križ pomažu djeci u potrebi

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

 Studenac i Hrvatski Crveni križ još jednom su udružili snage za pomoć najpotrebitijima, ovog puta na lokaciji Biograda na moru, Knina, Metkovića, Imotskog i Pule. Nakon… više »

PROJEKTI

Započeo projekt #EuropaKultura

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj predstavlja projekt #EuropaKultura, u kojem hrvatski umjetnici i umjetnice stvaraju i govore o svome stvaralaštvu, o tome kako su prilagodili svoj… više »

SIGURNO?

Hrvatska obala i dalje najsigurnija na Mediteranu

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Hrvatska obala i dalje je najsigurnija destinacija za goste iz EU na Mediteranu, pokazuju i posljednji podaci o broju novozaraženih i ukupno aktivnih slučajeva. Naime, u posljednja 24 sata,… više »

HMMM...

Svaki peti poduzetnik je - trgovac

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Iza trgovine po brojnosti slijede poduzetnici u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima (21.489), što je udio od 15,8 posto, građevinarstvu (16.161) s udjelom od 11,9 posto i… više »

ŠKOLE

Najpopularnije su opće gimnazije

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Budući srednjoškolci čini se dobro su proučili gdje žele nastaviti školovanje. Jezična i opća gimnazija među pet su najpopularnijih škola za naše 15-… više »

TUGA...

Zašto je hrvatska državna uprava neučinkovita?

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Reforma javne i državne uprave, smanjenje broja ovlaštenih tijela i zaposlenog ljudstva, pojeftinjenje i reorganizacija pripadajućih servisa radi veće efikasnosti - toga smo se u… više »

UPISI

Što se upisivalo ove godine?

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Agencija je objavila i konačne rang-liste za upis studijskih programa visokih učilišta u Hrvatskoj u akademskoj godini 2020./21. Prema omjeru broja prvog prioriteta i upisne kvote,… više »

SIGURNOST

Hrvati žele više sigurnosti na cesti

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Rezultati nedavne internetske ankete u kojoj je Goodyear proučavao odnos prema vozilima i vožnji u budućnosti pokazali su da Hrvatima u vožnji najviše nedostaju informacije koje bi u… više »

OPET?

Na jesen kriza hrane?

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Gotovo isključivo domaće su lubenice, mladi krumpir, paprika babura, tikvice, krastavci, kupus, kelj, salata kristalka te veći dio rajčica. Bresaka, nektarina, šljiva, marelica... tek… više »

FORA ;)

Milanović ne dolazi na sjednicu konstituirajućeg sabora

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

"Predsjednik Republike donio je Odluku o sazivanju prvog zasjedanja Hrvatskog sabora za 22. srpnja i time je u potpunosti iskoristio svoju Ustavom jasno propisanu ovlast", poručuju iz Ureda… više »

BRAVO

Zvijezdino ulje već treću godinu brend broj 1 u Hrvatskoj

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Neizostavni proizvod svakog kućanstva je ulje, a domaći potrošači slažu se kako je najsnažniji brend u Hrvatskoj Zvijezda suncokretovo ulje. Potvrdilo je to istraživanje Ipsosa… više »

TRAIL

Svi putevi vode na HIGHLANDER Velebit

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Poznata uzrečica: ''Svi putevi vode u Rim'' u Hrvatskoj je malo drugačija te glasi: ''Svi putevi vode na Velebit''. To je slučaj i s HIGHLANDER Velebit Croatia čija ruta od 104 kilometra… više »

COVID-19

Protokoli za iznajmljivače

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

U Hrvatskoj je oko 67.000 privatnih iznajmljivača koji raspolažu s više od pola milijuna kreveta, a u ukupnim smještajnim oblicima sudjeluju s 50%. No, sve što su znali i… više »

skrolaj na vrh