Hrvatska nema prethodne stranice
DONACIJE

Studenac otvorio peti krug prijava za dodjelu donacija

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te lanac s najvećim brojem prodavaonica otvorio je peti krug prijava za donacije u sklopu svojeg projekta „Korak bliže… više »

RADIONICE

Počela 2. godina projekta ODABRALI TATE

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Uz radionicu 'Stresovi i psihotraume djece uslijed razvoda braka' dipl. psihologa Bojana Klapčića službeno je predstavljana i počela 2. godina  'ODABRALI TATE' koji provodi Hrvatska… više »

BRAVO

Kreće 2. godina projekta 'ODABRALI TATE'

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Nakon izuzetno uspješne prve godine projekta 'ODABRALI TATE', u petak 9. rujna počinje druga godina projekta koji provodi Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR). Ove godine… više »

BRAVO

Kaufland ponovo donira svježe voće i povrće osnovnoškolcima

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

I ove je godine Kaufland pozvao osnovne škole diljem Hrvatske da se prijave na kreativno natjecanje i svojim učenicima osiguraju isporuku svježeg voća i povrća za cijelu školsku… više »

ŠKOLA

Počinje škola, sretno svima!

objavljeno prije 27 dana i 14 sati

Ako niste sigurni je li kraj godišnijh, samo pogledajte oko sebe danas - školarci su krenuli u školu, pazite na njih u prometu! Po podacima Ministarstva znanosti i… više »

BRAVO

Studenac ponovno donirao

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, u sklopu svog društveno odgovornog projekta 'Korak bliže… više »

HRVATSKA

Kuna odlazi, euro dolazi

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U Zagrebu je već rano prijepodne vruće, na ulicama vlada gužva. Mnogi žele na brzinu obaviti kupovinu prije podnevne žege. U jednom kafiću u centru grada sjede tri studenta: Jagor… više »

HMMM...

Zašto Hrvatska želi zatvoriti Petrokemiju

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Hrvatska vlada na tragu je smanjenja potrošnje plina za čak 20 posto - jednim potezom. Ili je tako barem ako je vjerovati pojedinim analitičarima iz poslovnih krugova, koji načelne… više »

BLAGDANI

Danas je blagdan Velike Gospe

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Velika Gospa je blagdan kad se katolički vjernici prisjećaju dogme svoje vjere da je Blažena Djevica Marija po završetku svoga zemaljskog života dušom i tijelom uznesena u slavu… više »

EHHH...

Reakcija kolekTIRVa na transfobne izjave psihijatra Hermana Vukušića

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

"Čitav intervju u Glasu Istre prepun je neutemeljenih tvrdnji i stavova, a kojima je jedina svrha poziv na usmjerenu transfobiju i diskriminaciju trans i rodno varijantnih osoba. Tako se… više »

EHHH...

Turisti u Hrvatskoj nisu baš pretjerano sretni

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Hrvatska je država izuzetne ljepote, različitosti, očuvanih prirodnih resursa i prije svega iznimnih povijesnih znamenitosti. No, Hrvatska je država čiji stanovnici očito o tome (pre)malo… više »

3D most u Nizozemskoj (digitaltrends.com)
EHHH...

Most razdvajanja BiH i Hrvatske

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Više od desetljeća čekalo se na završetak izgradnje mosta na Savi kod Gradiške koji je konačno spojio obale Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ipak, ako je suditi po… više »

MA DAJ...

Eskalacija "rata ručnicima"

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Slika njemačkih i britanskih turista koji se svako praskozorje bore za omiljeno mjesto na plaži ili uz hotelski bazen, i to zauzimanjem mjesta ručnicima, poželjno sa zastavama dotičnih… više »

NEPOGODE

Hrvatska raketna kriza

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

S nizom proljetnih nevremena i štetama od tuče ove godine u Hrvatskoj, osjetno je narasla i napetost u vezi s postojećom javnom protugradnom obranom. Točnije, posrijedi je sustav koji… više »

NARAVNO...

Hrvati po običaju nemaju pojma ni o čemu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Konferencija o budućnosti Europe je najveći projekt participativne demokracije u EU, no Hrvati su i ovdje uspjeli totalno podbaciti - tek 4 posto njih zna koji su bili zaključci… više »

skrolaj na vrh