Glazba
NAJAVE

Americana blues koncert u Močvari: BE HA VE

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

BE HA VE (Zagreb) Web: behave.band, Facebook, Instagram, Twitter Americana blueseri BE HA VE osnovani su 2014. godine u Zagrebu. Premijerno se pojavljuju na kompilacijskom albumu "Blues… više »

MBZ

Mouse on Mars stižu na MBZ

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Berlinski umjetnici Mouse on Mars, Jan St. Werner i Andi Toma, duo koji već skoro 3 desetljeća pomiče granice elektroničke glazbe, obogatit će četvrti blok Muzičkog biennala Zagreb koji kreće… više »

GLAZBA

6. godisnjica Glazbene kuće na Velesajmu

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

U petak 10.09. i subotu 11.09. će se na Zagrebačkom velesajmu održati festival povodom šeste godišnjice zagrebačke Glazbene kuće, udruge koja pomaže razvoju glazbene kulture… više »

GLAZBA

Jazz Point Novi Zagreb - Ivan Kapec Kvintet

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Centar za kulturu Novi Zagreb donosi bogati program „Dana MO Remetinec" u sklopu kojih se održava jazz koncert Ivana Kapeca i njegovog kvinteta, 10. rujna u 20:30 sati na terasi Centra… više »

INMUSIC 2022

INmusic festival #15 dodaje četvrti dan

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Iznimno atraktivan program jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala u sklopu kojega su već najavljeni neki od najznačajnijih i najaktualnijih svjetskih glazbenih imena kao što su The… više »

NAJAVE

Dream Theater u Domu sportova 27. svibnja 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca

Prog rock titani Dream Theater, jedan od najznačajnijih bendova žanra, vraćaju se u Zagreb u sklopu velike Top Of The World turneje, u petak 27. svibnja 2022. u Malu dvoranu Doma sportova. Po… više »

GLAZBA

Beograd u Močvari!

objavljeno prije 3 mjeseca

DOGS IN KAVALA (Srbija) Web: Facebook, Youtube Dogs in Kavala bend je koji je već prvim udarcem pokazao zube, razbio mitove o "ispravnoj" produkciji i na scenu se popeo s… više »

GLAZBA

Pop-rock kantautorica Mirna u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

U četvrtak, 9.9., u Močvaru dolazi pop-rock kantautorica Mirna Škrgatić!Mirna je odrasla na rock glazbi 60-ih i 70-ih poput Beatlesa, Stonesa, Pink Floyda i Zeppelina koji su… više »

FESTIVALI

Drugi dan Europavox festivala

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

The Psychotic Monks, Super Besse, Timid Kooky, Koala Voice i YellowStraps nastupiti će u sklopu drugog dana Europavox festivala Zagreb 25. rujna 2021. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture!… više »

DA?!

Clapton protiv mjera

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Slavni rocker proteklih se mjeseci javno usprotivio restriktivnim mjerama uvedenima zbog koronavirusa te cijepljenju. U prosincu prošle godine je s Vanom Morrisonom snimio pjesmu… više »

NOVOSTI

Velike promjene za domaću jazz scenu

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mlada zagrebačka jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica Lana Janjanin prije nekoliko je tjedana službeno preuzela vodstvo jazz projekata Hrvatskog društva skladatelja, odnosno… više »

NAJAVE

Detective Jones + DJ Mario Kovač u Močvari

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

DETECTIVE JONES (Zagreb)DJ MARIO KOVAČ (Zagreb) Web: Facebook, Youtube Detective Jones s radom počinju 2014. godine. Ono što je prvotno zamišljeno kao… više »

NAJAVE

ZAGREBplus u Hrvatskom glazbenom zavodu

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Hrvatski glazbeni zavod će krajem rujna publici ponuditi novi međunarodni festival klasične glazbe - ZABREBplus. Umjetnička ravnateljica festivala je violončelistica Kajana Pačko, a prvo… više »

NOVOSTI

ADA Divine Awakening Festival

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

ADA Divine Awakening, prvi festival svjesnosti i intimnosti, bit će održan od 15. do 20. rujna na Adi Bojani u Crnoj Gori. Na jednoj od najljepših destinacija Europe okupit će se… više »

KONCERTI

BAMBI - novi zagrebački glazbeni festival na otvorenom

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Bablje ljeto u Zagrebu bogatije je za još jedan festival na otvorenom koji će na svojoj pozornici predstaviti kremu alternativne scene. Bambi festival će od 2. do 4. rujna na novoj… više »

skrolaj na vrh