Glazba
FORA :)

Dubioza Kolektiv velikim koncertom u Splitu zatvorila drugi Aj Cha festival!

objavljeno prije 3 mjeseca

Jedan od najpoznatijih regionalnih bendova, Dubioza Kolektiv, u subotu navečer je velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u Splitu zatvorio drugi Aj Cha festival posvećen… više »

NOVOSTI

Znate li tko pjeva pjesmu "Bad Boys"?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

"Zločesti dečki reggaea", grupa Inner Circle, stiže na šibenski Changer festival krajem kolovoza, a da su jedan od najboljih glazbenih izbora ove godine dokazuju njihovi bezvremenski… više »

DRUGI DAN

Psihomodo Pop oduševili publiku u Splitu – Aj Cha festival večeras zatvara odlična Dubioza Kolektiv

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

"Frida", „Ja volim samo sebe", „Kad sam imao 16" i „Donna" samo su neki od hitova Psihomodo Popa koji su se orili u petak navečer na drugoj večeri Aj Cha festivala na Bedemu… više »

NAJAVE

Dvodnevni Forbidden Beach party u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Već i žedne ptice zagrebačkog asfalta znaju da se maratonski vikend partiji vraćaju u Ljetni vrt Savske 160 i da naš prvi radni/ratni vikend nudi odličnu ponudu rashlađivača u… više »

FESTIVALI

Aj Cha festival započeo najvećim hitovima Dina Dvornika na Splitskoj Rivi!

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak je počeo drugi Aj Cha festival posvećen velikom Dinu Dvorniku. Na Rivi se unatoč kiši, koja je srećom bila kratkotrajna, okupilo… više »

1942. - 2018.

Umrla je Aretha Franklin

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Aretha Franklin, legendarna kraljica soula umrla je danas u 77. godini života, nakon što je zadnjih nekoliko dana provela u bolnici u Detroitu boreći se s rastućim zdravstvenim… više »

FESTIVALI

Počinje drugi Aj Cha festival - tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Pred nama su tri dana partyja u čast velikom Dinu Dvorniku u Splitu - drugi Aj Cha festival! Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji… više »

NAJAVE

Zoran Čalić svira Majke večeras u Vintage Gardenu

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Jedinstvena prilika za koncertni nastavak druge polovice ljeta. U četvrtak 16. kolovoza Zoran Čalić će odsvirati nešto što nikada nije, a što ga je inspiriralo i na koncu… više »

FESTIVALI

Hoomstock uvodi višekratne plastične čaše

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Previranja na globalnoj razini oko smanjenja upotrebe jednokratne plastike, sve glasnije najave europske direktive oko smanjenja plastičnog otpada i želje za čišćim okolišem… više »

FESTIVALI

Aj Cha boat party na otvaranju drugog festivala u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Velikim tulumom na splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku, u četvrtak 16. kolovoza u 21h započinje drugi Aj Cha festival. Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove… više »

FESTIVALI

Glazbeno iskustvo protkano kulturnom baštinom života na rijekama

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Nakon nekoliko godina održavanja na rijeci Savi u Županji, festivalski program River Jazz Festivala održava se ovo ljeto tijekom 9 dana na 4 lokacije uz naše 3 divne rijeke Dravu, Savu… više »

NAJAVE

Fantastičan glazbeni program Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Glazbeni program 69. Dubrovačkih ljetnih igara nastavlja se koncertom Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem mađarskog dirigenta Tibora Bogányia u atriju Kneževa dvora, s… više »

NAJAVE

Live jazz na Starčeviću cijelog kolovoza i rujna

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Tijekom kolovoza i rujna na Starčevićevom trgu u Zagrebu svakog petka i subote održavat će se program Live jazz na Starčeviću na kojem će posjetitelji moći uživati u zvucima jazz, gipsy,… više »

NAJAVE

Risha u Tvornici kulture 6. studenog

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

David Eugene Edwards i Alexander Hacke, članovi grupa Wovenhand, Einstürzende Neubauten i 16 Horsepower, donose svoj uzbudljiv projekt «Risha» u Tvornicu kulture u utorak, 6.… više »

NAJAVE

Promjena u šest koraka: Prošećite Šibenikom i budite dio Changera

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Ljeto je u punom jeku, a dugi, topli dani najbolji su za donošenje dobrih odluka! Ovoga kolovoza najbolja odluka je - promjena - a promjena vas čeka na Changeru u srcu Šibenika… više »

skrolaj na vrh