Glazba
NAJAVE

Jon Spencer & The Hitmakers u pratnji Thee Melomena 22.3. dolaze u Vintage

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Rođen 1965. godine u Hanoveru, New Hampshire, Jon Spencer je studirao na Sveučilištu Brown, Rhode Island, gdje je odlučnije krenuo u bluzersko-garažne glazbene vode. Prvi ozbiljan… više »

NAJAVE

Hip hop virtuoz Skratch Bastid predvodi drugi dan A Weekend Block Partyja

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Nakon odličnog prošlogodišnjeg izdanja, drugi put zaredom proljetnu sezonu u Zagrebu započinje festival pod otvorenim nebom, A Weekend Block Party, i zauzima dvorište The… više »

FESTIVALI

Samo do vikenda ulovi apartman za Sea Star Festival već od 9 eura

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Umaški Sea Star slovi kao jedan od rijetkih festivala s fantastičnim smještajnim kapacitetima u neposrednoj blizini svoje raskošne lokacije, lagune Stella Maris. Uz… više »

NAJAVE

Glazbionice tj. priča o stoner sceni i potom vinilna slušaona

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Stoner rock ovdašnjoj publici nije stran. Svira se još od kraja 90-tih, a nekoć mladi bendovi koji su početkom nultih godina nove ere tek stvarali rifove danas u Zagrebu… više »

NAJAVE

Nina Romić najavila koncertni povratak s novim bendom

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Koncertni svibanj Vintage Industriala otvorit će jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica - Nina Romić, koja će u četvrtak 02.05. nastupiti nakon dugo vremena po prvi put sa bendom… više »

NME

INmusic festival je najbolji festival u Europi

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

„Najbolji - i najisplatljiviji - festival u Europi" krasi "antologijski lineup pun glazbenih divova", ističe NME u posljednjem opisu INmusic festivala na svojim stranicama. Ovaj… više »

NAJAVE

Maestro Aleksandar Marković i virtuoz Denis Goldfeld uz Simfonijski orkestar HRT-a

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Koncert Simfonijskog orkestra HRT-a iz Majstorskog ciklusa održat će se 14. ožujka u 19,30 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Nakon tri sezone,… više »

NAJAVE

Orkestar Dobre Vibracije, Zagrebačka filharmonija i Modest Musorgski

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Zagrebačka filharmonija i NVO Klub Dobre Vibracije pozivaju Vas na koncert MUSORGSKI ROCKS koji će se održati u petak, 15. ožujka 2019.g. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom… više »

FESTIVALI

10th Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Uvod u veliku „invaziju" bluesa kreće u petak, 5. travnja s live svirkama na Z1 televiziji te na Radio Studentu, koji su dugogodišnji vjerni partneri… više »

NAJAVE

Zagreb Beer Fest zaključio lineup

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies su nova glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa te se na pozornici u centru Zagreba… više »

IZDANJA

Digitalno izdanje kompilacije 'Mladež bez Boga – Vol. 1' je vani

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Nakon uspješno održane tribine Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija 01. veljače, te premijere kazališne predstave Mladež bez boga 22. veljače na… više »

FESTIVALI

Ako ste mislili zaobići Hoomstock 2019. - "Ne može"!

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Festivalska sezona ove godine započet će u Humu na Sutli 14. izdanjem Hoomstocka, festivala koji će se prvi puta u svojoj povijesti održati prvog srpanjskog vikenda, točnije 5. i 6. srpnja.… više »

TRIBUTE

Par godina za nas - koncert u spomen Ekatarini Velikoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Sa svojim  najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata  „Par godina za nas" nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan… više »

NAGRADE

Dobitnici Porina za životno djelo i posebna dostignuća u glazbi su…

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim znanjem i radom zadužili hrvatsku glazbu. Ovogodišnji dobitnici su kantautor i legendarni šansonijer Ibrica… više »

FESTIVALI

Outlook festival objavio nova imena

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Tradicionalnoj uvertiri u najveće slavlje bass glazbe u Europi, koncertu otvorenja u Areni 4. rujna, uz Andy C-a, Loyle Carnera, Shy FX-a pridružuju se Mala & The… više »

skrolaj na vrh