Glazba
NAJAVE

Scream Of The Butterfly u Klubu 8. studenog

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Berlinska grupa Scream Of The Butterfly premijerno će se predstaviti zagrebačkoj publici u klubu Klub 8. studenog. Scream Of The Butterfly - «Missed The Break» SOB su oforemljeni… više »

NAJAVE

Chui u Saxu 8. prosinca

objavljeno prije 3 mjeseca

Chui, fantastičan, nagrađivani zagrebački jazz/rock fusion bend, dolazi u klub Sax u subotu, 8. prosinca. Chui & Josipa Lisac - «Tebi putujem» Stelovit uspjeh Chuia jedna je… više »

NAJAVE

Silente u Rockmarku 25. listopada

objavljeno prije 3 mjeseca

Grupa Silente održat će u četvrtak 25. listopada s početkom u 18 sati u Rockmarku promociju albuma «Malo magle, malo mjesečine» i velikog zagrebačkog koncerta. Silente -… više »

NAJAVE

Jonathan na SXSW i prvoj američkoj turneji

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Riječki Jonathan potvrđeni su za nastup na uglednoj SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku 2019. godine. Veliki SXSW vjerojatno najpoznatija svjetska konferencija i festival koji… više »

NAJAVE

55 godina The Rolling Stonesa u petak u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood slave 55 godina karijere i još uvijek pišu stranice glazbene povijesti, pa će upravo zato Telefon Blues Band u pratnji… više »

NAJAVE

Cul-de-Sac prvi put u BEKu

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

BEK je nova platforma za raznovrsne društvene i kulturno - umjetničke sadržaje sa ciljem generiranja inovativne sociokulturne klime u svrhu sveobuhvatnog razvoja zajednice. Radi se… više »

NAJAVE

Akustična grunge večer uz Citizen Dick i brojne goste u četvrtak u Saxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Po treći put u Saxu sprema se intimna akustična grunge večer uz splitski bend Citizen Dick. U četvrtak, 18. listopada pridružit će im se i njihovi sad već tradicionalni gosti - polaznici… više »

NAJAVE

Repetitor ove subote svira Vintage Industrial

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Repetitor je na mini zagrebačkoj turneji, a zadnji koncert u Zagrebu održat će u subotu, 20. listopada u Vintage Industrial Baru. Iz Beograda vode i goste koji će otvoriti koncert, mladi bend… više »

EXIT 2019

The Cure napokon na Exitu!

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Jedan od najvećih bendova u povijesti popularne glazbe napokon stiže na EXIT! Nakon što su ove godine rasprodali Hyde Park za 65.000 posjetitelja u Londonu, vijest da će rock divovi… više »

NAJAVE

Josipa Lisac i Chui gosti na koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture u petak 26.… više »

NAJAVE

Tamara Obrovac & Transhistria Electric ovog četvrtka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

U četvrtak 18. listopada priključi se glazbenom putovanjue Istrom i Mediteranom, kroz prizmu suvremenog jazza, uz Tamaru Obrovac i Transhistria Electric. Interpretirajući Tamarinu unikatnu… više »

NAJAVE

Punkreas u Tvornici kulture 22. studenog

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Punkreas, nikšićka punk četvorka po prvi put u 15 godina postojanja nastupaju u Zagrebu i to u Tvornici kulture 22. studenog. Punkreas - "Nije kraj" Punkreas je bazično punk bend sa… više »

NAJAVE

Hendrix današnjice - Bombino stiže u Vintage Industrial na klupsku svirku

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Najpoznatiji tuareški virtuoz na gitari, predstavnik pobunjeničkog pustinjskog rocka - BOMBINO, stiže 20. prosinca u Vintage Industrial na svoju prvu klupsku svirku u Hrvatskoj. Mogli… više »

NAJAVE

Darko Rundek & Ekipa u Tvornici 23. studenoga

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Darko Rundek & Ekipa donose u zagrebačku Tvornicu kulture 23. studenog koncert nazvan "Zvuk oluje". Darko Rundek & Ekipa - «Crni dusi» Sredinom prošlog prosinca… više »

NAJAVE

Ljetno Kino & Max Juričić večeras u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. Listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu... Max Juricic (vokal,ukulele), Vlade Matulic (klarinet,vokal),… više »

skrolaj na vrh