Glazba
GLAZBA

Počinje Jazz.hr Festival

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Umjetnička ravnateljica Lana Janjanin, koja je preuzela vodstvo najprepoznatljivijeg jazz festivala u Hrvatskoj, zajedno s organizacijskim timom obavlja posljednje pripreme za… više »

KONCERTI

Batushka i Belphegor 2. prosinca u Boogaloou

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Nakon nezaboravnog nastupa poljske metal atrakcije Batushka prije četiri godine u prepunom zagrebačkom Boogaloo, Batushka se vraća na „mjesto zločina" sa svojom novom crnom… više »

NAJAVE

Eagles Of Death Metal u Tvornici kulture 25. ožujka 2022.

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

EODM su već ranije rasprodali Boogaloo i Tvornicu, ostavljajući iza sebe razvaljene, znojne i opustošene klubove nakon višesatnog rock'n'roll ludila. EODM - "I Want You So Hard"… više »

NAJAVE

Koncerti Zagrebačkih mladih filharmoničara

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Zagrebački mladi filharmoničari (ZMF) nakon priprema i koncerata u Grožnjanu i Raklju uz svestranu potporu Hrvatske glazbene mladeži publici se predstavljaju koncertima u Zagrebu, Karlovcu i… više »

NAJAVE

Xavier Rudd u Tvornici kulture 18. listopada 2022.

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

U Hrvatsku dolazi na krilima svjetske turneje We Deserve To Dream koja prati izlazak desetog albuma najavljenog za početak iduće godine, a prigodno je objavljen i istoimeni singl. "Proteklih… više »

GLAZBA

Koncertima za klimatske promjene i cjepiva

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Koncerti koji se priređuju u New Yorku, Parizu, Lagosu, Riu, Sydneyu, Mumbaiju i drugim gradovima bit će prenošeni globalno a poklapaju se s ovotjednim… više »

NAJAVE

Satnica prvog izdanja Europavox festivala 2021.!

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Prvi glazbeni festival međunarodnog programskog profila od početka pandemije označava dugoočekivani povratak međunarodnih glazbenih gostovanja u Hrvatsku, a vrata Tvornice kulture otvaraju se… više »

GLAZBA

Završio 31. MBZ

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

30. rujna predstoji nam još druga izvedba opere Berislava Šipuša Posljednji intermezzo, opere po motivima iz djela Janka Polića Kamova, Cesara… više »

KONCERTI

Poznate predgrupe i satnica koncerata Buč Kesidi

objavljeno prije 1 mjesec

Synth-pop duo pocket palma nastupit će prije dvojca Buč Kesidi u petak 24. rujna. Dan kasnije, u subotu 25. rujna, svoje synth zvukove i sanjive melodije donosi Fantom. U nedjelju, 26. rujna,… više »

NAJAVE

Brucošijada FER-a 13. 11.

objavljeno prije 1 mjesec

Brucošijada FER-a je, kao uostalom svake godine, jedna od najočekivanijih u gradu, pa niti ove godine ne možemo je dočekati U subotu, 13. 11. 2021. hodnici FER-a pretvorit će… više »

NAJAVE

Kosheen Live ovaj petak ipak u Boogaloou!

objavljeno prije 1 mjesec

Zbog potencijalno lošeg vremena koncert benda Kosheen Live će se ipak, kako je i prvotno zamišljeno, održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 24. rujna! Za atmosferu prije… više »

GLAZBA

Napokon obnovljen Lisinski

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Najavljujući program koji nas očekuje ove sezone u Dvorani koja je napokon obnovljena nakon posljedica potresa, ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević pozdravio je na… više »

KONCERTI

Pisani jelen u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Vrelo zvuka nastavlja sa svojim programom 'Nova hrvatska etno scena' u kojem predstavljamo neke nove zanimljive domaće izvođače koji sviraju tradicijsku glazbu ili inspiraciju crpe… više »

KONCERTI

Mastodon u Tvornici kulture 28. lipnja 2022.

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Na jednu od svojih omiljenih koncertnih destinacija ovi divovi iz Atlante dolaze nakon duge petogodišnje pauze, a mjesto zločina je prostor koji su već dva puta u prošlosti… više »

NAJAVE

Terminator u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbena suradnja s Jackom Whiteom,… više »

skrolaj na vrh